Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6121-6122.

2012. június 12. 12:00 - villanella

Gézát ápolják a nők, és ez az ápolás úgy tűnik, az IQ-jára is kihat, mert végre értelmes tanácsot ad Zsoltnak. Illetve két fontos hír elmondásának versenyén a baba beelőzi az elhagylak-ot.

6121. rész:
A Rózsában Klaudia kérdőre vonja Attilát, hogy nem szólt, hogy Dubaiba költöznek Juliék. És ezek szerint ezért volt úgy kiborulva. Ezek szerint ez az ügy Julival komolyabb, mint Klaudia gondolta. De Attila szerint nincs semmilyen ügy, Klaudia meg mondja, hogy ne erőlködjön, ennek egy óvodás sem dől be.

Szabit mutatják a pultban, aki nyögéseket hall az irodából, de nem megy be, míg ki nem jön a csávó, a Mackó, vagy ki a faszom, aztán mégis bemegy, és ott találja Gézát szétverve. Géza elmondja a sztorit, Szabolcs meg tejóistenezik.

Miklós és Zsófi a gangon a lakásokról beszélgetnek, mikor Mikit hívják, na, mi újság? Mackó hívja, hogy megvolt a meló, Miki meg örül. Frissen borotvált fejjel. Épp érkezik Balázs és Peti is, viszik le az üres üvegeket. Rajtuk marad a kamera, Petit az izgatja, honnan lesz pénze, mert a buli után egy árva fityingje sem maradt.

Klaudia az irodába érkező Attilát kérdőre vonja, hogy teheti tönkre a kapcsolatát egy fellángolás miatt. Attila végre őszinte, és elmondja, hogy szerelmes Juliba. Klaudia szerint csak a tiltott gyümölcs, hagyja abba a kamaszos szenvelgést, és becsülje meg azt, amije van.

Gézát próbálja gyógyítgatni Szabolcs, amikor Zsolt benyit, mi történt? Géza elmondja a baseballütős állatot, Zsolt kérdi, mivel húzta ki a gyufát. Szabolcs elmeséli, hogy őt kereste. Na, Zsoltikám gondolkozik, hogy nézett ki pontosan? Géza mondja, hogy üzenetet hozott, és leesik neki végre, hogy helyette kapta.

Nóra az irodában próbálja kideríteni, ki hívta őt Dubaiból, akinek besarazta Andrást, ugye. Miki érkezik, egy kulcscsomót keres. Nóra meséli, hogy a Nádkert nem fizet az eddigi munkálatokért, de segít a kulcskeresésben, nem látta itt. Miki el, Nóra egyedül marad és sóhajtozik.

Gézát hazavitték, Bözsi mama börtönbe záratná azt, aki ilyet tesz, Aliz meg maradna vele, mert olyan csúnyák a sebek. Géza jó fej, menjen Aliz az első napjára, nem lesz gond. Megérkezik Lucuska, mindenki egyszerre mást hazudik neki, ő meg rájön, hogy verekedett. Géza még végül Szabinak beszól, jön neki eggyel, mert ő szabadította rá az állatot, Margit nénit, a fix kuncsaftját vigye el valahova.

Nóra érkezik Attila irodájába, Klaudia lelép, ők kettesben maradnak. Attila mondja Nórának, hogy ha Timi Mikinél alszik, menjenek el egy romantikus vacsorára. Nóra nem érdemli meg, mert rossz dolgokat mondott Andrásra, és most lelkifurdalása van. Attila megöleli, mindenki követ el hibákat. Nóra meg bárcsak visszacsinálhatná.

Az udvaron Kingát megszólítja Margit néni, hogy nem jön Géza, pedig el kéne vinni őt, Szabolcs jön, és már mondja is, hogy majd ő elviszi. El is indulnak, de még be kell menni az unokájáért és a kisboltba is, Szabi meg már ki is akad, mert ennyi ideje nincs.

Attila a hálószobában nézegeti a családi fotót, mérlegeli, mi, miért fontos, gondolom. Pakol, csomagol. Ezek szerint elhagyja Nórát.

6122. rész:
Zsófi Mikinél dolgozgat, csöngetnek. Zsolt az, totál kivan, hol van az a rohadék? Na, mit követett el már megint? Rám küldött egy verőembert, aki szétverte Gézát. Zsófi kivan, hogy van Géza? Túléli. Mostantól nem dolgozhatsz ennek a patkánynak! Miért, mert egy vadidegen szétverte Gézát? Nem, mert a Berényi küldte. Honnan tudod? Tönkreteszed a lakberendező karrieremet a hülye feltételezéseidre alapozva.

Attilához érkezik Klaudia, ugye nem mondtad el neki? Még nem, de el fogom, mert megérdemli, hogy tudja az igazat. Klau kiakad, hogy nehogy elmondja Julit is. Nem mondja el Julit, amíg nem beszélt vele. És máris el akar költözni, mert az sokkal becsületesebb. Klau: te meg a becsület.

Hazaérnek a srácok az üvegvisszaváltóból, megint Mikibe futnak, kölcsönös viccelődés, hogy nem alkohol volt, aha. Miki megy fel és meglátja Zsoltot, akinek semmi baja. Csodálkozik. Szabolcs hazaér közben a taxizásból Margit néni unokájával, aki egy idétlenül artikuláló szőke csaj, azonnal meghívja kávézni őt.

Nórának az irodában mondja Klaudia, hogy hallotta, vacsizni mennek. Nóra elkezdi mondani, mennyivel jobb ember Attila, mert ő nem árulná el a barátait. Most elmeséli, mit csinált Andrással, amire meglepő módon Klaudia totál kiakad. Nincs jogod tönkretenni a jövőjét. ÉS hogyhogy pont te vagy ezen felháborodva, Klaudia? Ennél aljasabb trükkjeid is voltak. Persze azonnal elnézést kér, és nem érti, hogyhogy örülne neki Klaudia, ha a lánya elmenne messzire. Majd egy másodperc múlva félrefordul és hány. Csak nem terhes?

Bözsi mama útifűvel és feketenadállyal ápolja Gézukámat, aki félmeztelenül hever a kanapén. Csengetnek, Zsolt érkezik. Kiderült már, kitől jött? Igen, Mikitől, mert megfenyegette Barta. Nehogy megint veszíts, Miklós okosabb nálad. És ne vágj vissza, mert beindul egy pingpong meccs, amiben Linda és Zsófi is megsérülhet. Várd meg, amíg elül a balhé, és akkor adj neki, jó keményen. Még Miklós se gondolja majd, hogy te vagy.

A Rózsában Ádám meséli Kingának, hogy nem stimmel a vércsoportja, majd lakótársról kérdez, van-e már. Aztán együtt nézik, hogy Szabi már talált is egy új csajt. Vált a kamera, csacsognak Szabiék, találkozhatnának majd, de nehéz lenne, mert Los Angelesbe utazik a kiscsaj este, félévre, szóval szopoda. Veszi is a cuccát és lelép.

Esti kép a városról, aztán Nóra irodájában vagyunk, Gizi érkezik és lepakol. Hallja, hogy valaki hány a mosdóban, azt hiszi, megint szellemek, de nem, csak Nóra az. Nincs jól, szörnyen néz ki? Szörnyen hát. Ne hívjon orvost Gizi? Gizi Nórika helyében hazamenne, és ki sem bújna az ágyból. Te Gizi, mikor hánytam én először? Ajaj, szerintem rájött, hogy terhes.

Gézát mindenki ápolja otthon, ezt meg tudná szokni, a kis here. Milyen Aliz melója? Tökjó, szimpi főnök, csak telefonálgat, ő meg ezt tudná megszokni. Szabolcs hazaér, milyen volt Margit néni? Kicsit viccelődnek Margitka süketségén, majd elmeséli Szabolcs, milyen 10 pontos az unoka. Elmeséli a randit is, aztán meg hogy lelép a leány Amerikába. Ahogy megismer egy csajt, rögtön lelép, tök szerencsétlen, mondja, erre Bözsi mama azonnal 5 számot kér lottóra, mert akinek nincs szerencséje a szerelemben...

Miki épp számon kéri Mackót, mert nem azt ütötte le, akit kellett volna. Zsolt csönget, mit akarsz? Megkaptam az üzenetedet, pontosabban szegény Géza kapta meg. Milyen üzenetet? Mindegy, legyen tűzszünet, mielőtt még valakinek baja esne. Na, mi a válaszod? Nyújtja a kacsóját Barta, Miki meg röhög, persze, szent a béke, szentebb már nem is lehetne.

Attila a nagy bőröndjét összerakta, várja haza Nórát. Érkezik is, na, ki lesz gyorsabb, ki mondja hamarabb a hírét? Nóra elnézést kér, nem lesz jó a vacsora. Attila is le akarta mondani. Beszélnem kell veled. Én is beszélni akarok veled. Akkor kezd te. Nóra először majdnem hány, majd közli, hogy lehet, hogy terhes. Attila csöndben marad.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belekotyogok 2012.06.12. 18:30:53

Micsoda drámák! :)
Azért egy meddő nőnek (mer' ugye Nórácska elvileg az, a lánya csak valami "véletlen" volt) egy hányás után nem kéne rögtön terhességre gondolni.

Ajj-jajj 2012.06.13. 07:17:56

A becsületességéről messze égen-földön ismert Nóra úgy ketté töri a sógor karrierjét hogy az "csuda". Ügyvédként azt sem tudja, hogy az ajánlást köteles kiadni, ha kérik. Igaz, ebben a részben nem szerepel Vili bá', de nem értem, hogy hova lett a szemüvege, ami nélkül takarítani sem tud?

anitaxy 2012.06.17. 11:48:28

Mostanában nem volt bk hv?:(
süti beállítások módosítása