Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel 2x48 - A finálé

2012. május 25. 06:30 - sixx

Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint Kristóf Alízt az első évadban. Ne is szarakodjunk mindenféle faszsággal, hanem nézzük, milyen őrületes izgalmakat tartogat az utolsó egy óra.

Screen Shot 2012-05-24 at 5.50.09 AM.png

Az utolsó reggel pont úgy indul, mint az előző 47, bár mintha egy fokkal többet idegeskednének az ágy szálén a lakók, és persze a kamerába is a lelkizés megy, nagyon nehéz ez, felszakadnak a sérelmek, meg minden, Hiper persze nagyon várja már, hogy mi lesz, ő nem az érzelmekre helyezi itten a hangsúlyt, hanem a lóvéra, és ezért (de csak ezárt) nem is lehet elítélni. Roli az elmúlt 9 napban átértékelte az életét és inkább zoológusnak áll, hátralevő éveit a világ egyre fogyóban levő rozsomák-populációjának megmentésének szenteli. Tökre megismerte magát és végre tudja, hogy kell emberekkel kapcsolatot kialakítani, pl. mostantól dugáshoz nem visz preparált kisállatokat, már megérte bejönni. Naivának nincsenek szavai.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.05.34 AM.png

Tényleg, vannak bent régiek is, pl. Naomi, akinek valami kattogó hangok fognak rohadtuk hiányozni, Omárnak meg a csend. Naomi nagyon sok jó embert ismert meg itt, no meg Hipert, aki Broki társaságában V' Moto-Rockot énekel a nappaliban, és persze a döntőről beszélgetnek. Hiper gyúrja Brokit, te, Naiva miatt bebukod a döntőt, higgyed el. Naiva Rolinak azt mondja, hogy megingott a bizalma, és 11 hetet felrúg azzal, hogy Rolival marad inkább, már ha lehet párt választani ugyebár. Eleve úgy gondolja, hogy a régiek is ezt szeretnék, szóval nem nagy kockázat, amit bevállal. Roli a fejét rázza, és mintha lebeszélné a dologról Naivát, aki kijelenti, hogy mostantól egy párt alkotnak és passz, Borki szarik a fejére, és nem érdekli. Ez nagyjából addig fog tartani, míg Naiva meg nem látja Brokit szerintem.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.03.28 AM.png

A mödanszié lépcsőjén Naiva Omárt faggatja, rám szavazol, ha a döntőben én Brokival vagyok? Rád. És ha Hiper ad kétmillert? Ha ad, és tudom, hogy ő lesz a döntős akkor meg rá. Omár, baszki, neked kellene döntősnek lenned. A nappaliban spontán táncolás és éneklés megy, ÚjPéter a kamerába azt mondja, itt tanulta meg, hogy nem szabad elsőre ítélni, nahát, a szállodaiparban erre nem jött rá eddig? Hiper és Broki egymásba csavarodva bőg, anyám, borogass. Broki nem Horváth Károly előadóművész akcentusos magyarsággal előadott slágerétől sírdogál, hanem az elmúlt 48 naptól, meg a csajától meg Naivától meg minden hasonlótól. A sírásnak Juan csillogós levele vet véget. Utolsó párcsere, de tényleg legeslegeslegutolsó. Eredjetek be az egyik szobába, oszt tárgyaljatok. Roli máris retteg.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.08.58 AM.png

Broki azzal nyit, hogy nehéz döntés, mert Naivában száz százalékosan megbízik, de Hiperben is, igaz, csak kicsit. A baja, hogy Naivában a sok sérelem lehet kibaszik vele, és most könnyen előfordulhat, hogy marhaságot csinál, de Naivát akarja. Hiper ránáz Rolira, na, akkor mi meg ketten toljuk, helló. Naiva kissé sértetten megjegyzi, hogy ehhez két ember kell, elmondhatja a véleményét? Hiper lesújtónak szánt pillantással int, kezdjed, gecó. Naszóval, Roli, értsd meg, hogy amit reggel mondtam neked, hogy mi ketten megyünk a döntőbe, az kamu volt, és te sem hihetted komolyan, hiszen engem a sors Broki csudafaszára szánt, és hát olyan bizalmi kapcsolatot építettünk ki mi itten 12 hét alatt, amit nem lehet csak úgy elvágni, boldogulj tovább Hiperrel, szevasz.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.17.55 AM.png

Roli kicsit megrogy, de elfogadja a döntést (mert mi mást tehetne, ugye), Naiva egy bocsánatkérésfélét mormog Hiper felé, tudom, hogy ezzel cserben hagylak, de hát ez egy ilyen játék. Engem te tegnap, meg három napja, meg három hete hagytál cserben, mondja erre a sértett Hiper, aki Rolival esélytelennek érzi magát a győzelemre, de már megszoktam, a külvilágban sem akarok veled találkozni, mert aljas és gonosz vagy. Jó, akkor menj a faszomba, mondja Naiva, te is kibasztál velem az elmúlt három hónapban, szóval kussoljál. Hiper kategorikusan kijelenti, hogy lófaszt, és példákat sem tudsz hozni, és itt ez a téma le is van zárva, MER ÉN AZT MONDTAM. Rolival fél nap alatt jobb kapcsolatot ki tudok alakítani, mint veletek 3 hónap alatt, bízom benne, és kész. Na, ha Hiper és Roli jut a döntőbe, a faszinak 12,5 milliónál habozás nélkül el kel hajítania a Hűség Aranylóan Csillámló Tárgyát, ha szarok a reflexei, egy vas nélkül megy haza.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.23.25 AM.png

Broki az utolsó megjegyzés miatt kicsit megsértődik, apád faszát, azt, kutyázod itt a mi kapcsolatunkat. Roli szerint Naiva csalódni fog Brokiban, és a csaj is ezt mondja a kamerába, de hát ő szereti Brokit, akivel persze odakint nem lesz folytatása a szerelem-dolognak, de akkoris. Naiva vagy nagyon jó játékos, vagy tényleg vakon bízik Brokiban, ami kurva nagy hiba is lehet akár. A nappaliban közlik a döntést a többiekkel Naomi felröhög, na, sikerült meglepnetek baszki. Nyócötvenes szerint Naiva jó nagy marha, nem véletlenül mondták neki, hogy ne bízzon Brokiban, most majd megszívja. Délután Broki m.g egyszer utoljára lebassza Naivát, aki az Omárral folytatott csevejről számol be, mi a szarért kell pénzről beszélni ezekkel? Omár mondta, nem én. Broki nem ad senkinek egy fillért sem, teljesen igaza van. Akkor nem megyek a döntőbe, mondja, én nem fogok itt kuncsorogni ezeknek a gyökereknek.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.28.29 AM.png

Na, kérem szépen, megkezdődik az utolsó ceremónia, Pinokkina a reggeli göncben hogyvoltozik, majd bejelenti, jön a végső döntő. Broki öptönyben, Roli ingben, Naiva zöldben, Hiper mintásban érkezik. Azért izgulhattak itt kibaszottul. A régiek is kicsípték magukat. Roli nagyon örül, hogy itt lehet, mondja, de a szemén látom, hogy egy makett-rozsomákkal is elégedett lenne a végén. Naiva még nem látott 25 milliót egyben, sőt, nyócötvenet sem. Broki, ha jobban belegondol, a baszást nem erőltette volna Naivával, amit nem nevez hibának, mer ügyesen fogalmaz, meg taktikai szempontból eleve jól sült el a dolog ugyebár. Broki farka fegyver, helló. T69.2 Hipert faggatja, jól vagy? Jól hát, bár Roli ül mellettem, az meg szopó. Naiva, mi volt a legnehezebb itt? Amikor lebüdöskurvázott Hiper meg Andor, az. Sok bántást kaptam Brokitól is. Roli, mizu? Jól vagyok, kösz, korlátokat állítottam magamnak, nem léptem át őket, emelt fővel távozok, ha úgy alakul. A pénzt a családjára költené.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.39.04 AM.png

Pinokkina a régiekre mutat, ők a régiek, négyen, és tényleg, négyen vannak, és régiek. DE nemcsak ők döntenek, hanem az első évadból megismert trió is, jön tehát Kristóf, Alíz és a Király is. Na, emelje fel a kezét az, aki erre nem számított. Nyócötvenes emeli menten, akurvaéletbe, ezek Hiperre szavaznak. Naiva megfogja Broki kezét, és gondolom átfut az agyán az, hogy a Király és Kristóf milyen őszinte ellenszenvvel viseltetett Broki iránt. Na, vessünk számot, mármint magunkban, én mostan: Naomi, Nyócötvenes és Omár Brokiék mögé áll, az tuti, ÚjPéter a másik oldalra, mert rühelli Brokit, Kristóf szerintem Naivához húz, a Király meg annyira emlegette Rolit mint jó arcot, hogy ő meg a másikra, és ezzel akkor 4-2, el is dőlt, Alíz döntése lényegtelen. Ez persze csak az én fejtegetésem, de én Melákot a döntőbe vártam, nem kell készpénznek venni a dolgot.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.40.36 AM.png

Pinokkina kijelenti, hogy a döntést érzelmi alapon kell meghozni, már miért is? Na, mindegy. Hatásszünet jön, mindenki áll, valami drámai zene szól a háttérben, az ütősök megdolgoznak a pénzükért. A Király nagyon feszültnek látja Rolit és Hipert is. Na, az lesz, hogy egyenként kell választani, és nem párt, hanem egyént, azaz beállni a szimpatikus versenyző háta mögé. Nyócötvenes Naivát választja, mert ő hívta vissza, és az igazságérzete ezt diktálta. 1-0. ÚjPéter megy Roli mögé, aki megkönnyezi ezt a gesztust, ez a srác kibaszott rendes és normális, meg is emelem előtte rozsomákfarkas süvegemet. 1-1. Omár megy Broki mögé, mert országos cimborák. 2-1. Hiper most bánja, hogy nem Melákot tartotta bent három napja. A Király jön, aki nagy dilemmában van, mert Hipert és Brokit nem kedveli, de Rolit és Naivát igen. Ő is Roli mögé áll, 2-2. Roli az infarktus szélén, én is. Az az őszinte öröm, ami kiül Roli arcára, az priceless. A Király azért döntött így, mert Roli volt az egyetlen, aki nem számító köcsög módjára viselkedett vele, hanem őszinte volt. Még a végén Hiper bejut a döntőbe, eszem megáll.

Screen Shot 2012-05-24 at 6.45.29 AM.png

Kristóf jön, és baszki, ő is Roli mögé áll, ez azért meglepetés. RozsiRolival madarat (vagy amit a rozsomákok fogyasztanak) lehetne fogatni, komolyan megható az öröme, amiben mondjuk üröm, hogy ha döntős lesz, akkor Hiper is, bassza meg az ég. Roli, te nagyon népszerű vagy, mondja Pinokkina, Hiper arcán meg az látszik, hogy bazdmeg, mögém senki nem állt, a szemetek. 2-3 egyelőre. Kristóf értékeket lát Roliban. Naomi jön, aki persze egyenlít, és Naiva mögé áll, annak ellenére, hogy Brokival kettesben kétszer is kibasztak vele. 3-3. Jó, ők ketten, mármint Naiva meg Naomi már jó régen megegyeztek abban, hogy a nyertes a másiknak ad egymilliót, szóval ez a része valahol érthető. Na, Alíz a mérleg nyelve, az az Alíz, aki az első évadban nem nyert egy vasat sem, mert Kristóf kibaszott vele. Ez azért szép gesztus volt a szerkesztők részéről, mármint az, hogy az első széria nagy vesztese dönthetett. Elindul, és beáll Naiva mögé, mert hisz a szerelemben, és sír. Naiva és Broki a nyertes, tűzijáték, örülés, ölelkezés, Hiper savanyújóska képe priceless, Rolit viszont őszintén sajnálom. Az este egyelőre legboldogabb szereplője Naomi, aki "lesz egymillióm!" felkiáltással ölelgeti Naivát.

Screen Shot 2012-05-24 at 7.16.07 AM.png

Screen Shot 2012-05-24 at 7.15.57 AM.png

Screen Shot 2012-05-24 at 7.17.04 AM.png

Screen Shot 2012-05-24 at 7.17.34 AM.png

Na, gyön a Hűségpróba, lássuk, mit találnak ki nekünk a készítők. Az van, hogy a mödanszié egy részét lefedik, arra felzavarják a lúzereket, az első évados triót és Pinokkinát. A parton lefektetve egy vörös szőnyeg, azon jelölések 2,5 milliónként jobbra és balra is. A nyertes páros szépen kézbe veszi a Az Egymásba Vetett Bizalom Arannyal Lefújt Üveggömbjét, egymásnak hátat fordítanak, majd megindulnak a jelölés mentén. Pinokkinna 2,5 milliós egységekben teszi ki a lovettát, és vár valamennyi időt, ha egyik sem dobja el a Bizalom Baromi Búcsúbéli Borzasztó Böszme Bigyuláját, akkor lehet tovább lépkedni, egészen a végéig. Na, bejön a tippem, és Naiva csak játszott Brokival? Eldobja 22,5 milliónál? Vagy Broki húz egy Kristófot a biztos lóvét jelentő 12,5-nél? Esetleg annyira megbíznak egymásban, hogy végigviszik? Ja, még valami: ha valaki eldobja, a maradékon az ót támogató zsűritagok osztoznak, Hiper mindenképpen szop, ha Broki dob, Omár nagyon jól jár.

Screen Shot 2012-05-24 at 7.28.24 AM.png

Azért az kemény, hogy mindezt egymásnak háttal kell abszolválni. Na, felkapják Az Eszközt, és mehet a móka. 2,5, itt még nincs értelme hajigálni, csak Hiper ellenében ugye, 12,5 millióig nincs is izgalom, vagy feszkó. Itt Alízban eltörik valami és sír egy kicsit, feltolulnak az érzések és Kristóf láthatóan kicsit szarul érzi magát. Brokiban fel sem merül, hogy most még elhajítsa, Naivában sem. Na, 15 miller, ismeretlen területen vagyunk. Kristóf szerint most már iszonyú nyomás alatt vannak a döntősök. Roli szerint a kritikus határ a 15 miller. T69 próbál éket verni Naiávék közé, mennyire bíztok egymásban? Broki egyre idegesebb, de ez az arcán nem látszik, Naiváén viszont igen, ráadásul a lépkedés közben nem is mutatják a kezüket mindig, nem lehet tudni, ki fog dobni, ha dob, és csak a csörrenés fog hallatszani. Naivának 17,5 millió már nagyon durván sok. ÚjPéter dobná a Gömböt, mint a szart.

Screen Shot 2012-05-24 at 7.25.48 AM.png

Screen Shot 2012-05-24 at 7.39.05 AM.png

Screen Shot 2012-05-24 at 7.37.26 AM.png

Screen Shot 2012-05-24 at 7.43.41 AM.png

20 milliónál vagyunk, Hiper szerint nem az összeg a lényeg, hanem a párod. Naiva elgondolkodó arcot vág, Kristóf úgy gondolja, Broki elhajítja a cuccot. A Király azt mondja, ő soha nem dobna el semmiféle gömböt, nem lenne jó katona, baszki. Naiva húszmillióból lakást vagy autót venne, és megfontolja a következő lépést. A Király rázza a fejét, ezek nem dobják el baszki. És tényleg, 22,5 milliónál vagyunk, ha most hajít valaki, a rá szavazók is jól járnak még. Broki arca feszült, de nem látom, hogy annyira izgatná magát, vakon bízik Naivában, aki viszont láthatóan őrlődik. T69.2 mondogatja, hogy na, ez már tízmillióval több, mint amit amúgy is kapnál, tessék meggondolni. Jön az utolsó lépcső, 25 millió forinton állnak, itt is el lehet dobni az ultimate geciség jegyében, de nem hiszem, hogy erre báárki képes lenne, nem, még Hiper sem. Egy kemény perc, feszkó, izgulás, őrület, és nem dobja el senkise, Broki és Naiva 12,5-12,5 millióval, illetve Nyócötvenes tegnapelőtt felajánlott 850 000 forintjával gazdagabban távozik Mexikóból. Örülés, ölelkezés, könnyek, Elias hoz még egy kanyar pezsgőt, és bezár a bazár.

Screen Shot 2012-05-24 at 7.49.50 AM.png

Screen Shot 2012-05-24 at 7.50.14 AM.png

Screen Shot 2012-05-24 at 7.49.40 AM.png

Nagyon köszönöm a kitüntető figyelmet, a rengeteg hozzászólást, és facebook-like-ot. Ha jövőre lesz Éden Hotel, természetesen hogyvoltozzuk, addig is itt ez a remek blog, nagyszerű hogyvoltokkal, tessék olvasni őket továbbra is.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2012.05.28. 15:33:54

@LoveMy: Neemááár! :-)

@ő-szinte: Nemhiába, a HV-s csajok mindig a lényegre tapintanak :-)

ő-szinte 2012.05.28. 16:06:53

@Pácsó Ármándó: igen, ez a tapasztalatod velük?;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy Pít eléggé rendben van;-)
Melák meg édes volt, de komolyan :-)

kerdesek05 2012.05.28. 16:56:36

egy piros pont annak aki megtalálja a lánglovagok.hu-n hiper balesetét

borsonline.hu/20120526_eden_aniko_masnaposan_torte_ossze_magat_es_az_autojat

ő-szinte 2012.05.28. 17:19:09

@sogeking: hehehe
a hozzáállása ;-)

steroid stewie 2012.05.28. 17:28:24

@ő-szinte:
A képet elnézve nem sok híja volt, hogy egy kis melákkal térhess haza, hehe ez kétértelmű. (szemgolyó)

ő-szinte 2012.05.28. 17:38:49

@steroid stewie: kicsit szét volt csúszva, de aranyos volt ;-)

jóképűkirály 2012.05.28. 18:00:54

@Pácsó Ármándó: hallod a Melák meg a Pit egymagas? az meleg.Én totál abban voltam ,hogy a Pít egy alacsony kis... a Melák meg egy 2 méteres állat.Ez elképesztő.A képen egyébként úgy néz ki mintha szartig lenne bogyózva.

genevieve 2012.05.28. 18:12:39

@jóképűkirály: hehe, mondtam én, hogy pít jó pasi:-DDDDD

sogeking 2012.05.28. 18:16:29

@jóképűkirály: szerintem az a csel, hogy Pít közelebb áll a fotóshoz :)

genevieve 2012.05.28. 18:19:36

@sogeking: ja persze, benne van a szájában:-DDD

genevieve 2012.05.28. 18:28:07

@sogeking: valakinek a valamije...biztosan:)

de tetszenek a képek, jókat mulatok:-)

Pácsó Ármándó 2012.05.28. 18:49:12

@sogeking: Ha valaki magára ismer szóljon nyugodtan :-)

@jóképűkirály: Azt mondja aki a nadrágjukat rángatta, hogy Melák magasabb, csak jobban bedőlt oldalra, hogy kézre essen :-)

Cherie 2012.05.28. 19:29:06

@kerdesek05: nem azért mondom, de a látottak alapján hogy lehet ennek jogosítványa még?@Pácsó Ármándó: pácsóka te is voltál a buliban?

foxglove (törölt) 2012.05.28. 19:58:56

ez komoly, valaki kiltben ment a buliba?:DD remélem akkor autentikusan alsógatyát sem vett fel alá

ő-szinte 2012.05.28. 20:08:35

@kerdesek05: most mi ezzel a baj?:-O :-)

Cherie 2012.05.28. 21:02:30

@foxglove: leon a profi a film pluszon

genevieve 2012.05.28. 21:30:35

hehe:) béci a viván:-)

kerdesek05 2012.05.28. 23:10:21

@ő-szinte: nincs baj, nagyon cukker:)

kerdesek05 2012.05.28. 23:11:11

Terminál tv2-n, hatalmas, nagyoooooooon jó film!

Snoopyzit29 2012.05.29. 13:05:46

Megjött az Éden Hotel ajándékcsomagom. Volt benne egy fekete póló Éden Hotel 2 felirattal (ez egész jó), aztán egy fekete toll (retro, ahol vetkőzik a csaj) szintén ÉH2 felirattal, egy gagyi táska, egy 43-as fekete ÉH2 papucs (ezt senki nem fogja tudni használni a családból) és egy ÉH2 hűtőmágnes (ez is elég gyagyi).
INSTANT törölköző nem volt benne, szóval továbbra is rejtély, hogy az micsoda.

f.fredericks 2012.05.29. 13:59:57

Részlet a mai Indexes parlamenti közvetítésből:

"Mindannyiunk meglepetésére felbukkant a Házban a Viasaton a múlt héten véget ért Éden hotel egyik döntőse, Anikó. Anikó, a legendás Hiper fehérgalléros, sötétkék kiskosztümöt, szolid sminket és az elmaradhatatlan műszempillákat viselte. A realityceleb Szilágy György jobbikos képviselő társaságában érkezett, akivel az alagsori dohányzó udvarból az imént már emlegetett alagsori menzára indult. Anikó pártszimpátiájáról nem sokat tudtunk meg a műsorban, de az kiderült, hogy ha kívánságműsor van, magyar létére (az ő szófordulata) természetesen a Holdviolát kéri."

foxglove (törölt) 2012.05.29. 14:35:30

feszülten fogom figyelni az interpellációkat, hátha elhangzik egy "Hát milyen emberek maguk" szófordulat.

foxglove (törölt) 2012.05.29. 15:05:31

hát, most éppen überelik az ÉH-t.

f.fredericks 2012.05.29. 15:49:02

megoldódott a mitkeresHiperaParlamentben című rejtély.

"A jobbikos Szilágyi György arról tájékoztatott minket, hogy Éden Anikó - akit ugyan valóban szépnek tart, de sajnos nem a lovagja - egy kispesti kézilabdaklub tulajdonosának asszisztenseként járt a parlamentben. Eredendően nem hozzá jöttek, de akit kerestek, az nem fogadta őket, így keresték meg őt, aki a sportbizottság tagja."

mézescsók 2012.05.29. 15:56:04

A kispesti kézilabdaklubok tulajdonosai asszisztenseinek a parlament rendes előfordulási helye.

kerdesek05 2012.05.29. 17:05:23

@f.fredericks: ez nem meglepetés, hiper facse lapján ott volt a kispest kézilabda bejelölve:)

Pácsó Ármándó 2012.05.29. 17:14:01

@beacska: :-DDDD

@f.fredericks: Lehet, hogy vezérszurkolónak vették fel, jól tud kiabálni: Ez magának bent volt spori?! Hát milyen bíró maga? MILYEN??

kerdesek05 2012.05.29. 17:48:05

@Pácsó Ármándó: Hazudsz Spori! Hazudsz! A mi támogatásunk nagyobb! Nagggggggyon nem szeretem amikor nem adnak nekünk pénzt kézilabdára!:)

ő-szinte 2012.05.29. 18:05:31

@Pácsó Ármándó: @kerdesek05: hüllllllyék! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.05.29. 20:41:06

@f.fredericks: ezen most meg sem lepodtem........

ezzel most egy masik mozaik kocka is a helyere kerult:-D

f.fredericks 2012.05.29. 21:59:22

@genevieve: na ennek örülök, ha így vándorolnak a kockák, lassan össze lehet dobni az ÉH 2 szereplői önéletrajzi könyvét. Mindenki ír egy fejezetet. :) Nem tudom volt-e már, de múlthéten a Mori Liget oldalán láttam egy képet, amin talán Csíra van (mintha nyilatkozta volna, hogy ott dolgozik mostanában).

Ő az? www.facebook.com/photo.php?fbid=305731406181303&set=a.305731309514646.73994.115228065231639&type=1&theater

genevieve 2012.05.29. 22:09:02

@f.fredericks: igen, ez csira...

ja és most tudtam meg, hogy a kollegám egy házban lakik a nagytudású LMZ-ővel:-))))

Pokróc 2012.05.30. 05:27:57

ez már volt?

index.hu/belfold/2012/05/29/meg_egy_nap_az_oligarchakkal/

"Mindannyiunk meglepetésére felbukkant a Házban a Viasaton a múlt héten véget ért Éden hotel egyik döntőse, Anikó. Anikó, a legendás Hiper fehérgalléros, sötétkék kiskosztümöt, szolid sminket és az elmaradhatatlan műszempillákat viselte. A realityceleb Szilágy György jobbikos képviselő társaságában érkezett, akivel az alagsori dohányzó udvarból az imént már emlegetett alagsori menzára indult. Anikó pártszimpátiájáról nem sokat tudtunk meg a műsorban, de az kiderült, hogy ha kívánságműsor van, magyar létére (az ő szófordulata) természetesen a Holdviolát kéri."

és lejjebb egy másik bejegyzés 13: 56-kor és a meztelen zuhanyzás:

"Ha valaki nem ismerné Éden Anikót

máj. 29. 13:56 Szily László

Íme egy pompás animgif a politikai munkásságáról, Sixx jóvoltából."

csicserierika 2012.05.30. 08:32:36

@Pokróc: mi ezzel a baj ? A gif egyértelműen megmutatja, hogy mégsem jár a Bánat utcában :)

foxglove (törölt) 2012.05.30. 09:00:26

@Pokróc: ja igen, és ugye megmondtam, hogy nem rendezvényszervező szintekről beszélünk, és nem bebukni fog:) csak meg kell találni a megfelelő köröket, ami úgy látom, sikerült is neki.

foxglove (törölt) 2012.05.30. 09:08:59

@genevieve: majd 2 év múlva nem biztos h röhögünk ha mandátumot is szerez:D

genevieve 2012.05.30. 09:13:00

@foxglove: bár abban a brancsban nem fog kitünni:-D

foxglove (törölt) 2012.05.30. 09:18:22

@genevieve: figyeld meg, az alakuló ülésen a magyar és a székely himnusz után kötelező lesz elénekelni a Holdviolát is.

genevieve 2012.05.30. 09:23:21

@foxglove: ja, meg a felcsuti focihimnusz is...

csicserierika 2012.05.30. 09:56:34

az internacionálé előtt, vagy után ?
Ja, az egy másik brancs.

csicserierika 2012.05.30. 11:14:42

@genevieve: ezt a dal ki írta ?

@Banyus83: mennyivel helyesebb csaj, mint az ijesztő kinézetű Niki.

LoveMy 2012.05.30. 18:14:53

@Pácsó Ármándó:

Aki mondja másnak!
És...kabbbeee... ;D

steroid stewie 2012.05.31. 01:42:49

Azért az elég gáz szerintem, hogy még adózni is kell a nyereményből, csóró viasat...

Akkor neki se sok maradt:

www.blikk.hu/blikktv_sztarvilag/erre-verte-el-nyeremenyet-eden-kristof-2089586

Már értem a kecót :)

Banyus83 2012.05.31. 08:56:20

@LoveMy: :-)) nem is kell semmit mondanom asszem :-)

@csicserierika: Szerintem is...

További fotók a záróbuliról...feltűnnek a tavalyiak közül is... :-)
www.facebook.com/media/set/?set=a.313779315370069.72250.120562218025114&type=1

az utolsó kép aláírása szerint Levi (ÉH1) szerepet kapott a Viasat6 következő műsorában is...vajon mi lesz az??? A végén még csak jön az Aranypart2, vagy mi ??? :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.31. 08:58:13

Nooooormális? Nyilvánvaló, hogy eddig se az esze miatt lehetett képernyőn, de azért ez nagyon durva. :D

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/05/30/horvath_eva_seggel_hiv_castingolni/

Banyus83 2012.05.31. 09:05:04

@LoveMy: Ez azért szép dolog :-)

LoveMy 2012.05.31. 10:07:04

@pushpang (univerziális határeset):

A FIÚK kedvéért:

s2.images.www.tvn.hu/2008/02/25/11/46/www.tvn.hu_41d456595b2478cdfa5a05842fda1f6c.jpg

De csatlakoznék és tökéletesen egyet értek a T69 IQ szintjének minősítéséhez, kezdve a dzsungelbeli szereplésével!;)

LoveMy 2012.05.31. 10:11:13

@Banyus83:

Tuti az Aranypart2-ről van szó! Még pluszban beteszik a Pittát, meg az ÉH2-ből Pétert és Mátét = teljes Szodoma-Gomorra! :D
(Melák kizárva, mert Ámerikában nyomul)

Pácsó Ármándó 2012.05.31. 11:15:05

@LoveMy: Ez melyik adásban volt rajta? Belibbent volna így egy kiválasztási ceremóniára :-)

Valamelyik cikkben már írták, hogy milyen műsorban lesz HányósLevi, de sajnos nem emlékszem.

foxglove (törölt) 2012.05.31. 11:27:58

@Banyus83: nem hiszem, h lesz Aranypart 2, főleg nem a Viasat6-on.
szerintem erről lehet szó:
www.youtube.com/watch?v=0rgkoWa6YK4
Levitől ugye nem áll távol a foci, csak ebből gondolom. szerintem valami edző lesz, de ez csak az én tippem.

LoveMy 2012.05.31. 11:55:33

Bocs ő-szinte, de most:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

www.life.hu/legykepben/20120525-mate-es-edina-nyerte-az-eden-hotel-2t.html

téglafejnek nem tetszik az andor név, hát akkor marad a téglafej!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.05.31. 11:57:51

@Pácsó Ármándó:
google - kép c. műsorban :)
Ha ebben cigánykerekezett volna a ceremóniára, szerintem nem tudott volna később elköszönni... ;D

Pácsó Ármándó 2012.05.31. 13:23:32

@LoveMy: A végén már Undor volt :-)

ő-szinte 2012.05.31. 14:06:37

@pushpang (univerziális határeset): mondjuk a fotó azért jó ;-)
kár, hogy ő nem így néz ki az életben:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de a fotoshop csodákra képes:-DDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.31. 14:13:27

@LoveMy: de miért bocs?:-O :-)
nem értelek, fejtsd ki :-D
Andor olvassa a hogyvoltot!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tudta a nevét, eehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

LoveMy 2012.05.31. 14:31:43

@ő-szinte:
Bocs, hogy használtam az általad levédett féloldalnyi röhögő jelet, de amikor a téglafej vernyogott, hogy nem szereti a zandor nevet és amikor az orrszőrét kérdezte a riporter, hát le kellett fognom magam a röhögéstől! :D

Egyébként ÉH2 játékosainak többsége olvassa HogyVolton Sixx írásait és a mi hozzászólásainkat is! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.31. 16:57:37

@LoveMy: Te is kapsz 1milkát Edinától, mint a fanklub rendfőnök asszonya? :-)

hideg kéz 2012.06.01. 01:47:14

Csak Andor borult ki. Legalább elküldte volna a csávót pinát nyalni, vagy valami.

jóképűkirály 2012.06.01. 09:52:49

Edina fogyott, főleg az arcán látszik.

Banyus83 2012.06.01. 10:24:54

Na, megvan ÉH1 Levi m unkája :-) Valóban neki való...

www.borsonline.hu/20120601_alommelot_kapott_eden_levi

Banyus83 2012.06.01. 10:30:27

@LoveMy: :-D Én is rommá röhögtem magam :-) A kis sértődős... :-P Egyébként meg csak magára vessen...kaphatott volna durvábbat is ...de ha egyszer úgy néz ki, mint aki majdnem férfi :-D

foxglove (törölt) 2012.06.01. 10:36:30

@Banyus83: de kár, azt hittem, ez a focis is egy reality lesz... de ezek szerint nem.

LoveMy 2012.06.01. 11:12:43

@Banyus83:

Itt is olyan ízléstelen, undorító a haja, a ruhája és az egész megjelenése egy hányás...főleg ha még megszólal! ÁÁÁÁ!

@hideg kéz:
vagy legalább megmutathatta volna a riporternek, hogy hogyan kell "pinát nyalni", mert qrvára ért hozzá! :)

Pácsó Ármándó 2012.06.01. 12:27:49

@foxglove: Bikinis lányok és foci? Nincs ezzel semmi gond :-)

Banyus83 2012.06.01. 14:08:26

@foxglove: Én is kicsit abban voltam, de ezek szerint tévedtünk :-)

@LoveMy: :-)

LoveMy 2012.06.01. 17:25:48

@Pácsó Ármándó:
Főleg ha mezt cserélnek, nem?
:)

hideg kéz 2012.06.01. 18:50:37

Ez a Levis téma a meccsek szünetében lesz, de azokat nem a viasat, hanem az m1 adja. Ha jól értem, a viasat a műsorszerkesztését az eb-hez igazítja, csak azért, hogy szopassa a köztévét, mivel az főleg a félidőben sugárzott reklámokból juthatna bevételhez. Na, ekkor kell majd átkapcsolni Éden Levire meg a bikinis lányokra.
Mókás srácok ezek:)

ő-szinte 2012.06.18. 18:24:34

@LoveMy: már plagizálták az olo-mat is :-DDDDDDDDDD
Remélem is , hogy olvassák a félszerzetek, mert rájuk fér egy kis kritika ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

blindsideTackle 2014.05.06. 08:00:33

lehet ide linkelni Műanyag aktfotósorozatát, vagy ez csak nekem új, hogy ilyen létezik?
süti beállítások módosítása