Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillag születik – 4. évad – 5. Élő Show

2012. május 21. 13:00 - villanella

Ezt a döntőt úgy alakult, hogy a legjobb barátnőmmel nézem meg, mert neki a Velvetre kell cikket írnia Lilu és Nóri ruhájáról, meg, mert már kurva uncsi voltam, tudom. Sőt, jó hírem van, jövő héten anyámmal nézem majd a döntőt, élőben, úgyhogy az lesz az igazi hogyvolt. No, nem árulom el ki esett ki, de szombaton záporoztak a 10 pontok, sőt, egy esetben Puzsér Robikánk 8 pontot is adott, nagyon durva.

Virágoknak öltözött Lilu és Nóri, Lilu haja brutális. Diszkó, az van, 80-as évek. Lilunak jobb a lába, mint Nórinak, és a válla is jobban tetszik.

A zsűritagok ma is köztünk vannak, Puzsér feketében nézeget jobbra-balra bemutatáskor. Lia oldalra csatolt hajjal mondja el, mennyi munka van ebben az egészben, és az életükben nem álltak közönség előtt ezek a gyerekek, ez nem könnyű. András ma visszafogott, kigombolt ingben, fél az útépítőktől továbbra is, de nem ő tehet a Prügyi duó kieséséről. Lilunak víziója volt Robiról a múlt hét után, hogy tanító lesz, világító szemekkel, fiatalok ülik körül, és mivel lehet jobban csajozni a fehér Puzsérral vagy a feketével? Puzsér szerint akkor lehet jól csajozni, ha nem nyomjuk a magánéletünket az emberek arcába, és a bulvár Puzsér egy aljas figura. Juci Plazmától vár nagy dolgot, piros klipszet is vett a fülébe, illetve Juhász Marcitól is nagy dobást vár. Lilu kurva sokat fogyott.

„Megint szabadjára eresztettünk egy debilt” – mondja a legjobb barátnőm Puzsérról. „Ez az Alekosz effekt.” Na de jön Szirota Jennifer, konferálja fel Lilu anyám egyberészes fürdőruhájában az egyetlen női énekest. Vili bácsival összefut Jennifer a büfében, minden idők legnagyobb crossovere, ehhez képest a Helyszínelők tripla crossovere semmi. „Az egész kibaszott Csiszben Vili bácsi a legjobb.” – fűzi hozzá Timi, isteni, hogy együtt nézzük ezt. Rock szám van, a fura fogsor rájöttünk, hogy rocker tulajdonság, gondoljunk csak Keresztény Ildikóra. Kurvaszar ez a szám, nem írok többet ennél erről. Legalább olyan dalt énekelne, amit ismernek az emberek nagy átlagban, mert ezzel szavazatot nem annyira lehet szerezni. Vége is lett hipp-hopp, ováció, Juci elmondja, hogy ez AC/DC volt, tudjuk mi ezt, de a nagynép nem annyira. Fantasztikus volt, jobb, mint, mikor otthon meghallgattam. Puzsér szerint a konzumdemokráciában minden lecserélhető. A mosópor is, meg a tinisztár is, minden és mindenki. Terólad is elfeledkeznek majd. Nem az a cél, hogy jó énekes légy, mert már az vagy. Az a cél, hogy pótolhatatlan légy. – Confession baszki, Puzsér minden kritikája egy önvallomás, sok fájdalma van, ez tisztán látszik. Liának az tetszik, hogy mindig mást csinál. „Ezek ikertornyok, tök olyan orra van Jennifernek, mint Liának.” – így Timi. Hajós szerint képes arra, hogy a zenekarral mögötte átitassa a zene, szóval mindenki imádta, kész. Lia 9, Hajós 8, Juci 9, Puzsér meg 6 pontot ad. 32 összesen. Hello Jenny, mondja Lilu, meghalok nyomban. Rihannának öltözött, rájöttünk végül is, mármint a Lilu, de Donna Summer is benne volt a pakliban. Puszi, válnak el Jennytől a laza Sister Sledge tagok, és jöhet is a következő, aki a hordótestű Kovi, vagyis Mészáros János Elek.

Ó sole mió, erre csak annyit tudunk mondani, hogy fú, geci, és Timi már megy is mojitót csinálni a konyhába, mert ezt másképp nem lehet. MJE Pavarotti imitátor, sál van a nyakában, talán még egy szög is a zsebében, ahogy Pavarottinak volt, isten nyugosztalja (mindig is vágytam arra, hogy leírjam ezt, hogy isten nyugosztalja). Ez a csávó fogyott, nem? Lia oda van, meg sem bír szólalni, erről beszélek, ha slágert énekelsz, megérinted az utolsó embert is Mezőkeresztúrban, na. Szóval Lia örül, hogy nem hagyta el magát, Hajós meg mondja, hogy jól csinálta, csak el kellett ezt énekelni jól, és ha nő lenne, akkor egy velencei gondolában akarna vele ülni a holdfényben, szalámis kosárral, habzóborral, és ha nem jelentkezik senki, elmegy vele. Jucinak is ez jutott eszébe, majd beszól a súlyára finoman, hogy ha egyedül ülne, süllyedne a gondola, de örül, jól állt neki ez a dal. Puzsér a nápolyi dal kapcsán a szemétproblémáról mesél, és a pop üzletágat hasonlítja a nápolyi maffiához, hogy minden szemetet szart a pofánkba nyomnak, és ezért örül, hogy most hozta ez a János. Na. Pontok: Lia 8, Hajós 9, Juci 9, Puzsér 6 pontot ad, ami 32. Holtverseny, izgul Rihanna és a sárgamellkasú diszkókvín. János szerint jól sikerült, a kollegáknak tetszett-e, akarja megtudni Lilu, de nem tudjuk. 20 kilót fogyott, isteni. Plazmát konferálják fel most a jányok, a szabadság jót fog tenni a művészetének – gondolják.

Merthogy szakított a repper, és nem könnyű neki most, de a maga ura, és imádja a szabadságot. Úgyhogy kiugrik ejtőernyővel egy gépből, összefosta magát, nagyon durva. Furcsa most ez a dal, kicsit agresszívabb, „Bonyolult vagyok, mint a metafizika, de higgyétek el, Plazma nem iszik a medve bőrére előre nem tekintek a mának élek, a múltamra rálegyintek.” Ez a refrén. Puzsér úgy érzi, nem a béke sugárzik belőle, hanem az önelégültség, olyan, mint egy lottómilliomos, akinek kihúzták a számait és azt hiszi, örökké fog tartani a siker, Plazma helyett Pláza. Ezek előre megírt szövegek, amiket szerintünk a Robi begyakorol a tükör előtt. És egyébként kurvára irányítja a nézőket is, de mindegy, ez ilyen. Lia szerint is kellene kicsit menni előre, Hajós úgy találja, tömény kezdett lenni, és lehet, hogy egy dalban egy fontos mondat van és nem harminc, a kevesebb néha több. Juci szerint még egy filozófus is lehet, a Donna Summer utánzatok pedig kérik a zsűri pontjait: Lia 7, Hajós 8, Juci 8, Robi 5 pontot ad, ez 28 pont, és akkor a virágmellű lányok a sok kritikáról kérdezik a srácot, aki nem tud eléggé koncentrálni. Timi azt mondja, igazi recskaboy fejű srác a Plazma, jogos. Miért kellett gerberaruhát felvennie Lilunak? Olyan csinos lány, most komolyan, miért csinálják ezt? Na, hála istennek jön egy szünet, mert a Nóri Rorscharch teszt ruhája miatt nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy mi mindent látok bele a sárga foltba a mellén.

No, a Quantum XXL jön, beleadnak apait, anyait, mert szarul esett nekik a múltkori hátsó hely. Timi közben örül, hogy elvesztette a Csisz szüzességét velem. Janet Jackson Rythm Nation. Ez jut erről eszembe, de amúgy gecijó robotszám, csak kár, hogy magyar alatta a szöveg. Timivel veszekszünk egyet, mert szerinte szar. Egyébként most így, hogy már egy ideje táncolnak, én is kissé unom. Közben lányok sikongnak egyfolytában, meg Puzsér is a gatyájába élvez, de ilyet lehet, hogy ide nem írhatok. A zsűri is tapsol a végén, Puzsika meg mosolyog, Timi szerint olyan a csávó, mint akit szigorúan nevelt az anyukája, és tudja, hogy otthon nézi, és meg kell felelni neki. Na, Hajós szerint lenyűgöző volt, bár a nyűg szót nem érti a kifejezésben, Juci szeretné, ha megmentenék őt, Robika meg látta a lángoló város, az elszabadult tankot és a rohamrendőröket, de az azonosítószámot nem. Korkedvezményes nyugdíjat nem tud adni, csak egy magas értéket, mi meg köszönjük a politizálás. Lia szerint lélegzetelállítóak. „A Puzsérban kinek a faszát tisztelhetjük?” teszi fel a jogos kérdést Timi a jobbomon – hat a mojito. Lia 10, Hajós 10, Juci 10, Puzsér 8 pontot ad, az 38, Nóriék elélveznek a virágok alatt, levegő után kapkodnak. Jön Juhász Marci, aki megint népdalt ad majd elő, yeah.

Timi elkezdett pedikűrözni, és kicsit bebasztunk. Megy Marci a vonaton, csipszet eszik. A nagyija cuki. Meg is mondja, hogy térjen vissza a gitárhoz és a szájharmonikához, meg a népdalhoz. Nagyi a főnök, egyértelmű. Megrakják a tüzet baszki, pálinkára vágyunk ebben a pillanatban. A háttérben a japán-magyar rokonságot kiemelő motívumokat fedezünk fel, Timi szerint afrikai inkább, de most már nem tudjuk, mert átalakultak a minták árampóznákká, ami para, meg mert roma ritmus jön szambával. Jó egyébként, nekem tetszik, de Timi még Kozsót is szívesebben hallgatná, mert azon legalább tud röhögni. Felvetem most neki, hogy igyunk egy feles bacardit, de ő most lábazik, ezt mondta. Juci szerint megérdemli a tapsot, mert visszatalált oda, ahol a helye van. Jó kutya. „Piros legyen a körmöm vagy kék? A Chanel piros vagy a Lancome kék?” Na, Puzsér szerint az asztfalt betyár őt jelenti, városi környezetben népies, falun meg urbánus. Egyedi és összetéveszthetetlen. Lia szerint úgy megrakta a tüzet, hogy nem akar elaludni. Lia baszatlan, most már jelentsük ki. Hajós szerint is helyes úton van, nem tévedt le róla. Timi szerint a licensz az, hogy mindig legyen egy baszatlan a zsűriben, benne van a szerződésben, ezért mond ilyeneket a Lia. Az aszfaltbetyár szó kb. annyira undorító, mint a pocaklakó. Lia 9, Hajós 9, Juci 9, Robika 6 pont. 33 pont összesen. Nóri gondolkozik, isten óvjon minket, de szerencsére butaságot kérdez, nincs nagy baj. Mama felnyitotta Marci szemét, a népdal a lényeg, jól érzi magát. Lilu szerint a nagyi az orákulum a konyhában, ezzel most Lilu megmentette magát, ismét visszatért szívembe a szeretet irányába. Timi közben a Patrick Swayze – Demi Moore Ghostos kerámia jelenetét rakja be, és örüljek, hogy nem a Dirty Dancing zárójelenetét kell megtanulnom vele most, ezt mondja. Meg hogy rámenne a Spar jegyekre „a faszomat, a jövő héten nézzük élőben, a Spar a kedvenc boltom.”

Az öt döntős a Kispál és a Borz Az életben című dalát adja elő. Ezt nem tudom hogyvoltozni, MJE, alias Kovi a legmenőbb ilyenkor mindig. Az tuti. Közben megtudtuk, hogy Timi körme Chanel piros lesz, mert kicsit belevágott. Mindenkin más szín van, mi lehetett a stylist üzenete ezzel? Tutira tribute a Donna Summer halála okán, más nem lehet. Reklám.

Még rengeteg meglepetés van hátra, kicsit félünk, ráadásul még kurva hosszú, ami hátra van. Jön a második kör, Marci kezd. Ma este, először egy saját dal jön. Ül a gitárral a gyerek, két akkord, most egy harmadik, és megállapítjuk, hogy úgy néz ki, mint egy amish, aki betévedt egy X-faktorba. Tudom, ez a Csisz. De akkor is. Vagy egy a Kelly Family tagjai közül. Jó, hát mélysége van a szövegnek, de szar a dal, maradjunk ennyiben. Marci nem szabadulhat a szavaktól, harmonikázik is, Timi itt abbahagyta a körmözést, és vizionál, három felesége van vagy négy, rengeteg kicsi gyereke is, és egy olyan faluban lakik, ahova bemész, de nem tudsz kijönni, és ott tanult énekelni is. Puzsér műelgondolkozással nézi. Visszafogott taps és ováció, jön a zsűri, Liát nem érdekelte eddig, hogy ír vagy nem, de hogy még ezt is tudja, le van nyűgözve tőle. Most ért egybe saját magával. Amikor ő énekel, konkrétan belészeret. Vegyük el Pokorni Liától a Románákat. Puzsér kételkedett abban, hogy létezik a saját dala, úgy volt vele, mint Colombo feleségével. Nem kellett volna ennyit rejtegetni, de érdemes volt kivárni. Puzsér szerint az igazi erő a gyengeség felvállalásából jön, Juci szerint meg a Puzsérnak igaza volt, neki írnia kell, meg szexi is, édes és jó. Hajós nem szeretett belé, és nem akarja jobban megfejteni, mint ő maga, de megdicséri, mert nehéz műfaj az egy szál gitárosság, de olyanokat csinál, amiket tanítanak. És a mostani versenyben is van olyan, aki tanulhatna tőle a kevesebb is többől, gondolom Plazmára gondolt. Lia 10, Hajós 10, Juci 10 és Robi 7 pont, 37 pont, elképesztő, Marci a csúcson van, mondja az egyik virágárus lány, milyen érzés, kérdezi Nóri, jó volt, tetszett, szeretném megköszönni Léhi Ákosnak, a cimborámnak, aki segített megírni. Lilu kérdez, számítottál arra, hogy pont az lesz akkora siker, amit te írtál? Nem. Jó van, reméli, hogy híres lesz a szám, Nóri szerint tutibiztos, jön a Quantum XXL.

A háttérben havazik, ők jönnek fázva, csúszik az út, Vanilla Ice, Ice Ice Baby, én ezért már 10 pontot adok, de én imádom a 90-es évek trash zenéjét, szóval így könnyű. Puzsér fogja az állát, úgy nézi, szerintem nem tudja eldönteni, hogy mindegyikbe szerelmes, vagy akkor most mi van. Én ezt már nagyon unom, de a közönség imádja, és a közönség a lényeg, gondolom. Lia egyszerűen nem akarja túlragozni, ha bemelegítenek, azt is köszöni, és nagyon boldog. Hajós utálta az Ice Ice baby-t, ordítozott a zöld Ladában, hogy kapcsolják ki, de nagyon értékelte, hogy a mozdulatkör is oldschoolban maradt, isteni. Juci imádja, hogy ebben a világban, amikor a videoklipekhez szokik az ember szeme, akkor ők felemelik a színpadot és a táncot oda, ahova az való. Puzsér szerint ez nem az a virtuóz operáció volt, amihez hozzászoktunk, hanem egy rutin beavatkozás, de az orvosi team biztos kézben tartotta a beteget, gratulál. Lia 9, Hajós 9, Juci 10, Robi 7 pont, ez 35 pont, a lányok viccelnek a fázással, mit gondoltok, ezek a produkciók ma jobban tetszenek a közönségnek? Igen, remélik. Isteni, ezeket a beszélgetéseket nem méltatom szóra, mert tényleg. Na.

Kovi következik, vagyis Mészáros János Elek, aki most azt az áriát adja elő, ami miatt megszerette az operát. Puccini, Tosca, Levélária. Szomorú arc, klarinét, Elek. Vagy János. Vagy Kovi. Profilból jobb, mint szemből, ezt be kell látnunk. Felvágom az ereimet nyomban, szombat este ne kelljen már nekem ezt, de tényleg. Értem, örülök, hogy népszerűsítik az operát, mint műfajt, meg lássanak ilyet az emberek, de a faszom. Kell ennek egy nő, mint ahogy kommenteztétek a múltkor, tegyük be a gazdás showba, legyen asszonya, énekeljen, csak ne szombat este, és ne kelljen írnom róla. Jól énekel, haladjunk. Vastaps, Hajós mondja, hogy szép volt, reméli, most sok néző azt érezte, mint ő, és majd elmennek az operába, és talán meghallgatnak igazi hangszereket, és jobb lett a hangja a fogyástól. Meg színészkedett is az arcával, nagyon örülünk. Juci most komolyan mondja, hogy fantasztikus, nem is gondolta volna, hogy így átadja, mert ezt nem szokta. Örülünk. Puzsika csatlakozik Hajóshoz, sokan vannak, akik most hallottak harmadszor operát életükben, és mind a hármat tőled. Miért nincs komolyzene a kertévékben és rádiókban, miért kell tematikus gettókba zárni. Na, most véleményütközés van, szerintem nem kell szombat este opera Robi, beszélgetünk erről? Lehet hétfőn vagy kedden, csak szombaton ne, jó? Kultúrmisszió, ezt is mondja, ne hagyja abba. Lia szerint egy finom puhaság és nyugalom veszi körül Jánost, jóleső volt. Pontokban mondom ugyanezt. Lia 8, Hajós 10, Juci 10, Puzsér 6 pont, ami 34 összesen, a lányok örülnek, hogy megjöttek a 10-esek János számára is, milyen érzés volt ezzel a dallal kiállni? 22 éve vár erre, borzasztó nehéz, mert egy halálraítélt utolsó szavai, ez jött ki belőle. Mit gondolsz a kultúrmisszióról? Nagyon fontos számomra, szegények lennének az emberek e nélkül. Olyan erőket ad, e nélkül nem is tudom, hogy lehet élni. Lilu: Igenis van opera a kereskedelmi televíziókban. Nóri szerint érdekes, hogy ma este van a legnehezebb feladatuk a kiscsillagoknak, mégis ma este teljesítenek a legjobban. Reklám.

Plazma következik, aki a szeretetről fog reppelni nekünk. Ül a lépcsőn, kékben, fordított baseballsapkában, én már most unom. Annyira nyálas a szöveg, hogy ezt nem is idézem. Amerika baszki, egy az egyben. Ne feledd, él benned a szeretet. Ilyeneket mond. Kicsit ellentmondásos a személyisége a srácnak, már akkor is, ha csak a ma estét nézzük. Juci kezdi, most én is vallomást mondok, ezt a műfajt ki nem állhattam soha életben, de megtanítottál arra, hogy a költészethez van köze, az énköltészethez, és ennek fájdalom kell, hogy az alapja legyen, a legjobb versed nem ma hangozz el, soha se felejts el költő lenni. Puzsér, ha már eladtad magad három videoklipért valami zenetévén, akkor jól csinálod. Most jön a nyár, a bulizós Plazma kell, ha nem lenne SMS-küldési jog 18 alatt, te sem lennél. Lia szerint nem jó, ha azért nem sikerül valami, mert nincs több mondanivalója. Nem dolgozol, nincs benne az a cucc, amit várok tőled. Hajós végezetül azt mondja, hogy a szíve egy szoba, az erkély a szeretet, ő meg bent maradt az íróasztalnál. A sikert utol kell érni, kicsit sokat markolt, ez van most. És örüljön, hogy a közönség SMS-ei döntenek. Pontok: Lia 6, Hajós 8, Juci 9, Robi 4 pontot ad, az 27 pont, szopóka. A csajok már a lihegőben vannak, elmondják, hogy az utolsó helyen ő áll a zsűri szerint, mondja ki, mit gondol. Szerintem, és ez minden embernek saját szíve joga, hogy mi a véleménye, de a szeretet a legfontosabb az egész világon. Ha nem járja át az embert a szeretet, akkor rossz ember. Hát ezt megmondta. Bekozsósodott. Lilu kérdi, mi az oka, hogy ő az egyetlen, aki nem fogadja el a zsűri kritikáját, na, ez azért van, mert ők nem a mentorai, ő nem hagyja magát befolyásolni, értsük meg.

Jön Jennifer, Kovács Kati, Add már utam az esőt. Jó, a rajongók kedvéért leírom, hogy nagyon szépen énekel, jó, meg minden, de rossz nézni. Akárhogy is. Nekem rossz, és ezt én írom. Meg nem érzem azt, hogy szárazság van, csak azt érzem, hogy énekel egy lány szépen. Juci komoly arccal nézi, Hajós kevésbé. No, most kezd kicsit begurulni, ez tetszik. De a hangjával nem annyira tud bánni, már érzelmileg mondom. Uh, Puzsér arca, de durva, berakom kezdőképnek. A két vokálos fiú a legjobb. Tutira magas pontokat fog kapni, és megérdemli, de nem kedvelem akkor sem. Ováció, örül a nép, ő a mi lányunk, a Jennifer, imádjuk a hangját, a lehulló haját, mindent. A zenekar és a vokálosok eltűnnek mögüle, Lia értékel, megint csak azt tudja mondani, hogy újabb és újabb meglepetéseket ad neki, nem kap levegőt, olyan energiával csinál mindent, hulljon rá az áldás, amit kívánt. Hajósnak teljesen rendben volt, de az izgulással csináljon valamit, nem kell izgulnia, énekesnő és nem versenyző. Jucus mondja, hogy a nyugalom hiánya miatt a pianóban érzi az ember, hogy az nem árad annyira. Kicsit mesél a dalról, hogy szerették az emberek a Táncdalfesztiválon. Puzsér szerint ma átlépte az árnyékát, mikor elindult, egy Disney-hercegnő volt, most egy autentikus előadóművész, ez nem csak a Kovács Kati-féle változatnál volt jobb, de a Palya Bea-félénél is. Először látta, hogy átadta magát a dalnak, és nem érdekli, hogy hányast kap, ez a kulcsa a jó előadásnak.  Anyámtól kaptam egy SMS-t, hogy nem érti, miért izgul ennyire, na, igen. Lia 10, Hajós 9, Jucus 10, Puzsér 7 pontot ad, 36 pont összesen, ha érdekel valakit. Jennifer már a lihegőben, azért ne már, hogy Palya Bea dalánál ez jobb volt, mert ez nem igaz. Jennifer sír, nagyon akarta az esőt. De bamba ez a lány, úristen. Nem tud mást mondani, csak hogy annyira akarta azt az esőt, és ő volt. Huh. A virágoslányok kérdeznek, csak előtte volt izgalom, és ő nagyon akarta az esőt. Te Jennifer, így a végén, akartad azt az esőt?

Akkor nézzük az összesített listát, már ha érdekel minket. Első a Quantum 73 ponttal, második Marci 70 pont, Jennifer harmadik 68 ponttal, MJE 66 ponttal a negyedik, Plazma meg az utolsó, szegény. Jöhet a szavazás, megmutatják az első körös produkciókat. A lányok már a színpadon, ne szűkölködjünk az SMS-ekkel, nézzünk be a lihegőbe, vagy nézzük vissza a produkciókat, reklám.

Lilu és Nóri betipeg a színpadra, lesétál a lépcsőn, ahogy szokott, így lehet szavazni, itt vannak a második körös produkciók. És jöjjön a sztárvendég, MTVE Music Award díjazottak, a hírük még Amerikába is eljutott, tessék, itt a Kolin. Egy az egyben egy Scissor Sister szám, a Take Your Mama, az énekstílusa is ugyanaz, de nem baj, kell ilyen zene is az RTL Klubra, festett ruha a srácon, srácokon, isteni. A végén lesmárol egy nézőt, aki szerintem a csaja, de hadd higgyük azt, hogy csak egy csaj a közönségből.

Lilu és Nóri kommentálják a produkciót, aztán visszakanyarodnak, egy perc, és véget ér a szavazás, lehet izgulni. Lilu szerint ma TÉNYLEG nagyonnagyon jó, eredeti produkciókat láttunk. Ja. No, letelt az idő, gyertek a színpadra kiscsillagocskák, csillagjai kicsi Lilukának és Nórikának, gyertek. Szépen sorban állnak a színpadon, sikoltozik a közönség, erős Quantumozás tapssal, őrületes volt a mai este, foglalja össze Nóri a történteket, de csak négyen folytathatjátok, mindjárt kiderül, ki az, aki a jövő héten már nem lehet itt. Meg is vannak az eredmények, mondja Lilu, először a továbbjutók neve, nem a továbbjutás sorrendjében. Mészáros János Kovi Elek továbbjut elsőként. A következő név pedig, kérem szépen Juhász Marci. Össze ne essen ott nekem Jennifer az izgalomtól, illetve a magas hangon visító nézőt távolítsák el. Tehát a harmadik továbbjutó a Quantum XXL. Maradt tehát Jennifer és Plazma a végére, lehet izgulni, ki az, aki kiesik. Nyílván Plazma, hiszen a zsűri erősen hatott a közönségre, meg hát lássuk be, szarabb is volt. Ölelkeznek a színpadon, aranyosak, Plazma is tudja, hogy ez már a vége. Jucus közben infarktus közeli állapotban, Lia is készen van, Puzsika és Hajós is fogja a szakállát, de nem kell izgulni, mert a továbbjutó Szirota Jennifer, tehát Plazma megy a levesbe, csókolom.

Körbe is fogja őt Lilu meg Nóri, megszólal a szomorú zene, Plazma mondja, hogy nem kell őt vigasztalni, mindenkinek köszöni, aki mellette állt végig, meg szavazott rá, Liluék is örülnek, Nóri mellébeszél, a rap nehéz műfaj, blabla, Plazma nem fogad el semmit a tanácsokból, közben fricskaként Pink szól, a többiek visszajönnek elbúcsúzni, jövő héten már a legjobb négy produkció, még két adás és eldől, ki lesz a legnagyobb kiscsillag, kapcsoljunk a Coolra, okés. Sziasztok hawaii Donna Summer lányok, reméljük, hamar átvedletek rendes emberekké. Puszika Plazma, álmodj sokat Robival és káromkodj nagyokat.

81 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2012.05.21. 13:12:03

1. Nem lehet elégszer hangsúlyozni: AC/DC-t nő soha! Eszméletlenül ritka szar volt.

2. The Kolin: jééééjzusom....

Reeku4 2012.05.21. 13:17:36

Remélem végre nem egyszemélyes előadó nyeri meg ezt a műsort!!! Qauntum XXL megérdemli a győzelmet! Győzzőn a hétfejű sárkány! Fenomenálisan jók!

SarahConnor 2012.05.21. 13:31:34

Egyre kevésbé tetszik a hv a sok öncélú, felesleges oltás miatt. Kicsit alpáribb már, mint amennyire jó :) Kérnénk vissza a régi egyensúlyt.

Plazmát ezen a héten én is untam, egyet is értettem azzal, hogy essen ki, és hát azok az álfilozófiák, amiket elnyomott a kamerába, jujj... Se eleje, se vége, még jó, hogy ő érti. Kicsit tényleg rossz irányba indult a show-ban.

MJE igenis énekelgesse az operáját, ráfér a kedves nézőkre, hogy halljanak két perc kultúrát a nap 24 órájából. MJE meg kifejezetten jó útra lépett most, remélem, ott marad.

Jennifer jól nyomta, de engem is kiborított a "nagyon akartam az esőt"-beszólással, oké, hogy elvontak vagyunk, meg művészek, de ez mégis mi a frászt jelent? Azt meg kábé minden dal után elmondja, hogy "ez most igazán ő volt", meg gyakran mondja azt is, hogy "most új oldalát mutatta meg". Nemsokára kiderül, hogy Jennifer egy gömb tulajdonképpen, annyi oldala van.

A Quantum robotos száma penge volt, a második amolyan "biztonsági játék", de respekt, nem lehetett könnyű 3 koreográfiát betanulni a hétre (ugye a két számuk, meg a közös produkció).

Én Marcit unom, de elképesztően. A "Megrakják" kezdetű népdalt általános suli harmadikban is így énekeltük, max nem erősítettünk torokból rá minden második sor végére. A saját szám meg gyenge eresztés volt, mondjuk legalább saját... Nekem nem jött be.

SarahConnor 2012.05.21. 13:33:16

A The Kolin meg olyan volt, mint egy paródia... csak nem volt vicces. Külön mókásnak találom, hogy Lilu referenciaként azt olvasta fel, hogy Perez Hilton megdicsérte őket a blogján... Csodálkozunk?

Anselmo 2012.05.21. 14:19:03

LILU a legjobb nő!

KvPt 2012.05.21. 14:23:33

Most amúgy tényleg az ACDC egyik legnagyobb száma lett lekurvaszarozva??
Vagy netán a produkcióra értette a cikkiró? Meg nehogymár ezt egyáltalán ne ismerje a közönség, mert sírok...

villanella 2012.05.21. 14:27:43

@KvPt: Az acdc istenkiraly, a produkciot "szidtam". Es nem hosz, hogy a szavazo tinik es nagymamak ismernek sajnos.

Gazz 2012.05.21. 14:45:42

Bakker, ez a Puzsér nem a Hagyó Miki álruhában? Pont úgy néz ki, és pont akkora geci is.

wilhelminaplein 2012.05.21. 14:53:17

Plz. Kispál és a Borz - Ha az életben

Nyuladék 2012.05.21. 14:53:59

Sokminden az eszembe jutott a posztot olvasva, amit ide írnék, de nyilván most nem fog beugrani, csak a fele (se).

A műsorvezetők ruhája egy tragédia. Amikor megjelentek, a párommal egyszerre mondtuk, hogy pont olyanok, mint azok az előszobaszőnyegek, amiket nylon-ból szoktak szőni. A lányok pedig rosszak együtt, gyengítik egymást. Valóban jobb Lilu lába, Nóri meg értelmesebb.

Elek mintha egyre hamisabb lenne, de kedveljük, mert kellemes hallgatni, ahogy énekel. Remélhetőleg nem teszik be a gazdás műsorba.

Jennifer engem idegesít, hiába énekel jól. A Kovács Kati dal kifejezetten irritált. Tehetséges lány, de mindig üvölt, hogy észrevegyük végre, hogy ő TUD.

Plazma témája kimerült, felkapták, az egekig magasztalták, most meg eltaposták, pedig ő is tehetséges. Kívánok sok jót neki a továbbiakban!

A Quantum XXL zseniális, az Elvis-es produkciójuk nagyon gyenge volt, de végre kezdenek visszatalálni önmagukhoz.

Marcit szeretjük, kedves, szerény fiú. A háttér szerintem is afrikai volt. Bár végülis mindegy, hogy mit vetítenek mögé, csak üvöltsön a srác, mer' az jó.

Lia kiéhezett, Hajós öregedő (szeretem, de mintha kezdene leereszteni), Juci úgy tökéletes évtizedek óta, ahogy van, Puzsér meg olyan, amilyen. Eleinte szórakoztatóbb volt, szombaton valóban olyan volt, mint aki előre megírt szövegeket tol.

Aki végigolvasta, annak köszi.:)

Nyuladék 2012.05.21. 14:54:40

A The kolin kimaradt... nem is kommentálnám, hogy mennyire szánalmas volt.

norville rogers 2012.05.21. 14:56:59

márpedig egyértelműen a szám lett leszarozva. (előzmények ismerete nélkül kicsit kétértelmű ez a mondat)
meg valahogy az egész alapvetően olyan érzés, hogy a cikkíró kommentelő trollból rögtön cikkíróvá ugrott.

THaruca 2012.05.21. 15:04:50

En csak egyet nem ertek...
A Quantum XXL ki volt akadva, hogy ok jutottak tovabb utolsonak mult heten, es most a koznseg pontjait akarjak...
De mindig elmondjak, hogy a tovabbjutokat nem a tovabbjutas sorrendjeben mondjak, szoval lehet ok kaptak a legtobb szavazatot is...
Vagy nem?

norville rogers 2012.05.21. 15:07:21

@THaruca: alapvetően a továbbjutókat nem a továbbjutás sorrendjében mondják, de az utolsó kettőnél nem az van, hogy valóban nekik van a legkevesebb összesített pontjuk?

bruu 2012.05.21. 15:07:29

@villanella: köszi az öfit, puszi Timinek is jó kis divatöfit irt velvetre:)A fele kék fele piros combó még nem jutott eszébe pedikürileg?:)

"Add már utam az esőt" itt már hatott a mijito ugyi? mert az uram adja az esőt nem az utam
Nem írtad a vacsoracsatát pedig múlt héten is erősen érdeklődtem.
Timivel csak egyetérteni tudok Puzsér és butakosz ügyben.
Szerintem ha a közönségből véletlenszerűen megkérdeznek embereket hasonló hülyeségeket tudnak mondani mint a nagy hatalmú zsűri.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.05.21. 15:25:31

Hola!
Az öfi zsír lett megint, grat! Kicsit lehetett érezni, ahogy lazulnak a gátlások, de jó volt így :D
A Kolinból az a buzi meg rendszeresen ezt csinálja, volt is belőle balhéjuk, akit érdekel, keressen rá a neten, csak ezzel tudják eladni magukat, mert a zenéjükhöz képest a Kozsó egy Dreamtheater...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.21. 15:26:59

"...és megállapítjuk, hogy (->Marci)úgy néz ki, mint egy amish, aki betévedt egy X-faktorba"
:D köszi, eddig mindenféle egyéb jel(lem)zők jutottak eszembe vele kapcsolatban, de eddig ez a legjobb.
Amúgy nagyon nem jön be, nekem egyfajta Plazma 2. Illetve egyfajta ParasztPlazma (kéretik nem félre érteni)
Én pl. nem látom bennük azt a kurva nagy tehetséget, amitől -úgy tűnik,- illik beájulni az eféle nehezen emészthető "produkciók" után. Plazmától lefáradok 15 mp-után, Marcitól dettó, hiába ordít fel rekedt hangon a dalok legváratlanabb pillanataiban. És ráadásul kifejezetten ijesztő...

Sztem.

villanella 2012.05.21. 15:28:04

@bruu: nem írom a vacsoracsatát, mert kurva messze még, mire én főzök, valamikor júliusban, mert elfoglaltak a barátaim. hárman lefőzték már a saját részüket, kettő van hátra, én vagyok az utolsó. de mindenképp értesítelek majd ;)

és igen, elírtam, gondolom, nem csak ezt írtam el, de hát ez van, úgysem lehet sose mindenkinek tetszőt csinálni amúgy sem, szóval leszarom :)

hannamontanna 2012.05.21. 15:28:18

@Nyuladék: Teljes egyetértésem......
Nóri és Lilu ruhája az előző adásig nekem nagyon tetszett, de ez nem volt egy jó választás.
MJE jól énekel, jó hangja van, de szerintetek lehet ezzel nyerni? Mert szerintem nem. Lehet hogy jó fej, viszi a kaját minden adásra, de Paul Potts-tól messze van.
Mondjon aki amit akar, nekem Marci múlt héten tetszett a legjobban. Isteni zúzós rocker hangja van. Nem rossz ez a nótázás, de megvadítani a közönséget és nyerni ezzel sem lehet. A nagyija csúcsszuper..:-)))
XXL azt mondta táncolni fognak, és még mindig kevés nekem a tánc és sok a show. Én szívem szerint csak azt nézném, ahogy TÁNCOLNAK, mert az lélegzetelállító és fenomenális, ahogy egyszerre mozognak. Hihetetlenül jók.
Jennifer egyszerűen nem tud elszakadni a bizonyítási vágytól, ez nem az a vetélkedés, ahol a hangterjedelmet és a technikai tudást kell bizonyítani. Azt már egyébként is tudjuk, hogy tud. Ha nyerni akar, szerintem valami eszméletlen pörgős, közönségvadító számot kellene előadni, amire tombol a nép. De végül is előfordulhat, hogy nem megnyerni akarja ....
Plazma elcseszte. Nekem nagyon szimpi, ha nem lopkodja a szövegeit, akkor egy igazi költő veszett el benne. Az igaz, hogy talán hajlamos megszédülni a sikertől - kevesen vannak akik nem, még Ákos is megszédült, pedig jó sokáig tartotta magát. Szóval nem kellett volna az "izéket" leszólni, ugyanis ők nyomják az sms-eket. És az izék sértődékenyek. Így most nem MJE esett ki, hanem Plazma.
Hát ez a kolin vagy mi???? Én nem értem honnan a homályból jönnek ezek? És kik ezek???? Ja hogy Perez Hilton írt róluk. Úgy már más.....beleolvasok kiről írt még, nehogy sokkot kapjak legközelebb.

villanella 2012.05.21. 15:29:57

@norville rogers: igen, azt írtam, kurva szar ez a szám, de az "ez a szám" kifejezést a jennifer által előadott dalra értettem, hiszen nem az eredetit hallottam, érted. mindegy egyébként, trollkodom, ja, de még szerencse, hogy nem muszáj elolvasni.
az acdc-t meg szeretem, van több cd-m is tőlük, de most minek bizonygassam, hisz troll vagyok.

norville rogers 2012.05.21. 15:43:00

@villanella: meg lehet azt fogalmazni egyértelműen, hogy az ember nem a számra gondol, hanem az adott számnak az adott előadására. ez így nem ezt jelentette.
nem írtam trollkodást, csak hogy talán túl nagy ugrás volt onnan ide, de nem kell annyira felvenni, csak egy vélemény.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.21. 15:43:45

@hannamontanna: Jenniferrel a múltkor jól kibaszott a Geszti, amikor őt rakta ki a nyávogós hangú fogszabályzós picsa helyett az X-faktorból (aki azóta, nagyon helyesen, el is tűnt a süllyesztőben).
Azóta van benne ez a görcsös bizonyítási és megfelelési kényszer...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.05.21. 15:45:16

@Dr. Schwanzkopf Rudolf: "Nem lehet elégszer hangsúlyozni: AC/DC-t nő soha!"

Na, azért egy kivétel van:

youtu.be/EllY8lUaizg

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.05.21. 15:47:47

@THaruca: @norville rogers: "alapvetően a továbbjutókat nem a továbbjutás sorrendjében mondják, de az utolsó kettőnél nem az van, hogy valóban nekik van a legkevesebb összesített pontjuk?"

De.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.21. 15:48:12

@villanella: @norville rogers: nehogy már azon vitatkozzatok, hogy egy AC/DC szám jó-e vagy sem...
Ez aztán tényleg ízlés kérdése.. és miért ne írhatná le bárki, hogy az AC/DC szám szar - ha úgy gondolja?

norville rogers 2012.05.21. 15:51:27

@pushpang (univerziális határeset): nem azon vitázunk, hogy jó-e vagy nem, hanem, hogy ami le lett írva, az mit jelent. de nem is nevezném vitának se talán.

villanella 2012.05.21. 15:52:36

@pushpang (univerziális határeset): nem vitatkozunk. lehet, hogy félreérthetően írtam, de szeretem az acdc-t, és ezt le is zárom ezzel - a magam részéről.

hannamontanna 2012.05.21. 15:53:29

@pushpang (univerziális határeset): Pontosítsunk. Inkább azt írja le bárki, hogy valami neki tetszik-e vagy sem. De hogy szar! Az nem biztos. Nekem pl a sóska nem ízlik, akkor se ha Gordon Ramsay teszi elém személyesen, de sokan szeretik..:-)))) AC/DC-ből pedig egy csomót meg tudnék enni...:-))))
Az Add már uram az esőt sem egy nyerő szám szerintem. Hanem inkább technika...

Nyuladék 2012.05.21. 15:55:08

Beugrott, hogy mit felejtettem ki.
Az undorító szavakhoz sorolnám az én "kedvenceimet":
pocaklakó
bejátszó
lihegő
kiscsillagok
ne engedjék el a kedvencük kezét! (konkurenciánál Clau szokta mondani)

hannamontanna 2012.05.21. 15:55:38

@hannamontanna: ...és már Kovács Kati is ordítva énekelte....

hannamontanna 2012.05.21. 15:56:37

@Nyuladék: naja..MJE, mint kiscsillag. Nevetségessé teszik...

villanella 2012.05.21. 15:56:50

azt azért még csendben elmondanám, hogy a hogyvolt egy szubjektív írás, nem a híradó. nem muszáj elolvasni, sőt, lehet jelentkezni hogyvoltot írni, meg minden.

villanella 2012.05.21. 15:57:38

@hannamontanna: kovács kati mindent ordítva énekelt a végére :) de mondjuk belőle jött, nem pedig utánzott valakit, érted.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.21. 16:00:06

@norville rogers: @villanella: oké, akkor nem szóltam. Amúgy se szeretnék a szarrá vert kibic lenni. :D

ubu1 2012.05.21. 16:07:38

Nórira adhattak volna egy normális cipőt. Így nagyon gáz volt.

hannamontanna 2012.05.21. 16:08:45

@villanella: ..hogyne érteném. Kovács Kati egy intézmény...:-)))) Van akit utánozni sem lehet.
De milyen érdekes, hogy amikor köze nincs az eredetihez valaminek, akkor utánzásnak érzem és nehezen viselem az eredeti megszentségtelenítését, de van amikor jónak látom. Hát gondolom, amikor jó...:-)) Jennifer két évvel ez előtt énekelt utoljára megfelelési kényszer nélkül és felszabadultan. Geszti óta sokkban van és egy merő erőlködés.... Köszönjük Geszti P. Most mondhatod, hogy ugye megmondtad...

villanella 2012.05.21. 16:10:38

@hannamontanna: igen, ez tök fura, mert az x-faktorban konkrétan leesett tőle az állam, annyira jó volt, fesztelen, felszabadult, és volt egy csomó érzés a hangjában, megérintett. most meg teljesen szenvtelenül énekel, feladatot old meg.

hannamontanna 2012.05.21. 16:14:19

@villanella: Igen. Én is ezt érzem. Na persze ki a fene tudna felszabadult lenni, ha Puzsér fixírozza.... talán csak egyedül Plazma...:-)) De meg is szívta, mint láttuk.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.21. 16:17:18

@hannamontanna: hehe, Jenniferről ugyanezt mondtam neked fentebb.

norville rogers 2012.05.21. 16:17:53

az x faktorban nem énekelt élőben, nem? mármint odáig nem jutott el. a válogatókon (csillag születik, x faktor) meg egyaránt úgy volt bemutatva, hogy fantasztikus, a jókat ugye felhők közül kibukkanó napfényként kezelik és még rá is erősítenek erre. egy fura feltételezés ez, hogy a geszti rontotta el.

hannamontanna 2012.05.21. 16:23:09

Jennifernek egy esélye lenne még: ha tudomásul venné, hogy már nyert ezzel az egésszel eddig, mindenki tudja, hogy mire képes és egyszerűen örömből, jókedvében énekelne valami jó bulisat. Amiben nem szerepel minden hang és minden hajlítás, de úgy hat, hogy felkelek a tv elől és táncolok. Mondjuk ez kit érdekel...? :-DDD De ebben az esetben talán kipiszkálja Puzsér szívéből az XXl-t, merthogy PR rajongása határozza meg a szavazatokat. Megkockáztatom, hogy sokan csak miatta és a beszólásai miatt nézik. Még tán azt is hiszik, hogy igaza van. Pedig nem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.21. 16:24:20

@norville rogers: esélyt se adott neki, simán kirakta egy nála jóval gyengébb képességű versenyzőt tovább juttatva.

Te nem lennél egy kicsit kényszeres a helyében?

hannamontanna 2012.05.21. 16:25:54

@pushpang (univerziális határeset): :-DDDD mert szívemből szóltál.... vagy én is a tiedből. Ketten már nem tévedhetünk....:-))

genyamagyar 2012.05.21. 16:27:49

Jó szar, önfényező, trágár poszt. Jó, persze, nem kell olvasni.

Pont ezt teszem, hagyom a francba...

Fikamika szöveg, ahol a forma próbálja tartalmat helyettesíteni.

De nem megy!

Ja és villanella egy aljas figura. Miért is? Tényleg Puzsér miért is?

genyamagyar 2012.05.21. 16:28:31

@hannamontanna: Jennifer hol hajlított az AC/DC-ben?

norville rogers 2012.05.21. 16:29:59

@pushpang (univerziális határeset): ezt nem tudom, de ehhez a másik oldal is hozzátartozik, hogy utána dafke-mozgalomban agyba-főbe szerették, és a közönség majdnem "megnyerette" vele azt az x faktort, amibe végül nem jutott be, tehát akkor miért lennék kényszeres emellett, hogy egy geszti péter nem engem választott?

Bisi 2012.05.21. 16:33:55

@villanella: Ha nem sixx-et próbálnád utánozni és erőltetett poénokat elsütni, akkor sokkal többet ki tudnál hozni magadból. Remélem sikerül megtalálni önmagadat és tudsz fejlődni a jövőben.

hannamontanna 2012.05.21. 16:35:03

@genyamagyar: Nem erre gondoltam, ezt speciel pont nem láttam.... közben focit is kellett nézni..:-))) általánosságban mondtam, hogy túl nehéz dalokat énekel tele nehéz technikai megoldásokkal...

klippan 2012.05.21. 16:35:57

Nekem nagyon tetszett Jennifer második produkciója. Nem hallottam még a Palya Bea féle verziót, de ez az előadás szinte katartikus volt. Látszott Jennin is, hogy túlcsordultak benne az érzelmek, nem Puzsértól volt meghatódva, már a könnyeivel küszködött a dal befejezése után is. Sajnálom, hogy ezt nem sikerült észrevennie annak, aki csak a külcsín vélt hiányosságaira tud koncentrálni.
Lilu esetében sem a megjelenésére helyezném a hangsúlyt, hanem arra, hogy - valószínűleg az empátia hiányából fakadó - esetlen kérdései, megjegyzései nem egyszer teremtenek kínos szituációt.

villanella 2012.05.21. 16:40:35

@klippan: itt van hát.
kovács kati:
youtu.be/c_7w1lRq3dU
palya bea:
youtu.be/Z6iBWq5Wgs0
jennifer:
youtu.be/LX1H4blMmP0

egyébként a jennifer szépen énekel. nyilván. de hát tudjuk, ízlések és pofonok.

hannamontanna 2012.05.21. 16:47:57

@klippan: Lilu és esetlen kérdései...? Lilu sokszor előre megfontoltan kicsit gonosz..... és igen Jennifer katartikus volt. Az egész szívét beletette, azért nem tudott semmi mást mondni, mint hogy "akartam az esőt" Eufóriában volt. De ahhoz hogy megnyerje erre már nincs szükség. Ezt mindenki tudja, hogy ő mit tud. Ha nyerni szeretne egy bulis szám kéne......nem kell mindig meghalni a színpadon.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.21. 16:50:05

@norville rogers: igen, naiv a kérdésem, de az x-faktor, meg a többi ilyen tehetségkutató szar (amiben persze a jó zsíros sms-bevételekre is számítanak) nem a közönségért, az ő kiszolgálásáért, a nézettségükért van? :)
A néző véleménye pedig nem egyezett a zsűriével.. persze, van ilyen, de azért ne vegyük már el a csajtól, hogy igenis már akkor helye lett volna a döntőben.

norville rogers 2012.05.21. 16:59:06

@pushpang (univerziális határeset): most bocsánat, de tényleg nem értem, nem arról beszéltünk eddig, hogy geszti miatt lett ilyen? ami én, megjegyzem, egyrészt feltételezésnek, másrészt túl erős feltételezésnek gondolok. arról nem volt szó, hogy a döntőben helye lett volna vagy nem. :)

zZz 2012.05.21. 17:06:47

Rögtön az elején abbahagytam az olvasást. Mi ez, divatblog? Ha nem, akkor ne a két díszribi haját meg vállait elemezgesse már.

Giggsy · http://sgtgiggsy.blogspot.hu 2012.05.21. 17:07:08

Plazma kiesésének erősen itt volt már az ideje. A kis paraszt azt mondja, hogy azért nyomták ki, mert nem értenek a raphez, holott épp azért jutott be a versenybe, mert a zsűri nem ért a raphez. A stílus ismerete nélkül az utca költőjét látták benne, holott egy nulla a kölyök. Egy Fila Rap Jam-em annó megdobálták volna sörösdobozokkal a szar produkciói miatt. Semmi rím, vagy ritmus, a szövegei meg tipikus konzervgettó szarok. Ha elkapunk a nyolckerben random módon egy kölyköt, zsigerből rittyent egy ilyet amit Plazma tud.

villanella 2012.05.21. 17:20:10

@norville rogers: a cipője vörös, nem a körme. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 17:37:36

@norville rogers: nem, a műsort nem is nézem:)

Viszont a poszt azért lett jó, mert pont az, h nem olyan, mint szokott lenni. Eltérő. Maró, igen, és? Erről a műsorról így lehet írni. Kb mint a Megaszarról is. Kb nézhetetlen mind a két műsor, akkor meg miért ne írná ki magából a véleményét?:D Ráadásul alkoholos befolyásoltság alatt, pont ez a pikantériája:)

skorpioqueen 2012.05.21. 17:54:53

Sziasztok. Nekem annakidején nem tetszett Kovács Katitól ez a szám a táncdalfesztiválon, most azonban valóban megérintett, s volt benne valami katharktikus. Jennifer valóban foggal-körömmel bizonyítani akar, na de lássuk be, van is mit. Valamit tud az a lány, nálam ugyanis megvolt a "hátborsódzás". / bocsánat a szörnyszülött szóért:)/ Nem csodálkozom, hogy utána nem tudott bugyuta kérdésekre válaszolni, miközben még az átélt élmények hatása alatt volt.

cöcö 2012.05.21. 19:42:17

helyenként rettenetesen primitív a poszt stílusa. mi ez a hogyvolt egyébként? fikakirálynők és -hercegek gyülekezete?
a műsorvezetőkhöz: Lilu már kb. 1 éve eléggé le van fogyva, plusz a lábát érdemes oldalról megnézni, csúnyán hátragörbül, ez tény, ezért nyilván nem lehet jobb lába Nóráénál. ami a két műsorvezetőnő kérdéseit illeti: Nóra borzasztóan talpraesett, Lilu csak erőlködik mellette, hihetetlenül nem tud imrpovizálni, és semmi empatikus és diplomáciai érzéke nincsen sajnos.
Az, hogy a zsűrinél elemezgetitek Puzsért, hát...no komment. Liát btlan pi..ának titulálni, meg egyenesen szánalmas, és titeket minősít. Szóval lehetne emelni a színvolanat, mert ez így eléggé együgyűre sikerült.
Jennifer az Adj már uram az esőt c. számot valóban nagyon hatásosan adta elő, és még utána is a hatása alatt állt, ezért ismételgette azt az egy mondatot.
Összességében fárasztó ez a folytonos fikázás. Legalább lennétek objektívek. és amúgy meg őszintén, érdekel valakit, hogy mit isztok és festetek Csisz közben? mert engem igazán nem.

ribizli gizella 2012.05.21. 20:02:26

Ha objektív leírást szeretnél olvasni a műsorról, tessék: www.life.hu/legykepben/20120519-konnyek-es-csok-az-rtl-klub-csillag-szuletik-otodik-elo.html de szerintem a többség élvezi az írás szarkasztikusságát, amivel többnyire egyet is ért.

Takács Bálint 2012.05.21. 20:33:28

A cikkíró az alatt a rengeteg idő alatt, amíg, csak vágyakozott arra, hogy egyszer leírhassa azt, hogy "Isten nyugosztalja", legalább megtanulhatta volna, hogy nagy I-ve írjuk.

Cymantrene 2012.05.21. 20:37:25

Anyám szerint azon a régi nyáron Kovács Katit meg akarták égetni boszorkányként, mert annyi eső esett. Alig tudtak aratni a sárban. Most nem bánnám, ha Jennifer is képes lenne valami hasonlóra.

tizenegyes 2012.05.21. 20:55:34

a bekozsósodott helyett igazán lehetett volna bekozsósult

▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ 2012.05.21. 21:38:50

Nem baszta le a pofán senki se ezt a kolincsávótat?

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2012.05.21. 22:30:47

Márpedig ACDC-t Bon Scott és Brian Johnson tud énekelni. Maident Dickinson, Motörheadet Lemmy, Paranoidot meg Ozzy. Más nem. Még Rúzsa Magdi sem.

Viszont Scissor Sisterst még a Kolin is tud... brehehe.

_Wasp_ 2012.05.22. 00:13:42

jaja, az hiányzik már csak, hogy Iron Maindent silányítson rikácsolássá valami magyar megasztáros, el is sírnám magam tőle... szerencsére az nem olyan könnyen énekelhető, meghallgatják a "Rhime of the ancient marinert" vagy az "The Longest Dayt", és szerénységből inkább megmaradnak a beksztrít bojsznál.

szbszig 2012.05.22. 05:51:26

@Takács Bálint: "160. A mitológia és a vallás fogalomkörébe tartozó, személynévként használt nevek általában nagy kezdőbetűsek: Allah, Boldogasszony, Hadúr, Isten, Jupiter, Ozirisz, Zeusz stb. – Az isten szót gyakran használjuk köznévi értelemben is, illetőleg olyan szövegösszefüggésben, amelyben kisbetűs kezdése a helyes: a görög istenek; Tudja isten, mi lett vele. Az isten szerelmére! Hála istennek! Stb."

Nem mondom, hogy teljes mértékben egyetértek vele, de a szabályzat szerint az "isten nyugosztalja" az bizony kisbetű.

hannamontanna 2012.05.22. 08:37:14

Nem mintha meglepődtem volna...:
comment.blog.hu/2012/05/21/meg_puzser_sem_alazhatja_csak_ugy_a_kiscsillagokat?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_05_22&utm_campaign=index
Van kérdés? Nincs kérdés? .....nincs kérdés. Mi meg itt lamentálunk, hogy vajon Puzsér úgy gondolja-e, ahogy.. Há' persze.
De ezt gondolom másképp nem is lehet. Rendnek kell lenni és forgatókönyvnek. Az más kérdés, hogy Plazmának le is írhatták volna, hogy édes fiam, köszönj meg szépen mindent, még a szart is amit a képedbe vágnak, a kis buta meg képes volt azt mondani, hogy nem fogad meg semmit a zsűri tanácsaiból...."semmit, de semmit." :-DDDDDDDDD

TomT 2012.05.22. 11:04:39

Ez a stílus otthon, anyuékkal, zárt ajtók mögül kiszűrődve is ciki, de nagy nyilvánoság előtt inkább már büntetendő - ez meg az én véleményem, bár tudom, hogy sokkal trendibb lenne a sajtószabadságért aggódni.

klippan 2012.05.22. 12:29:35

@villanella: Köszönöm, megtaláltam volna, de nem véletlenül nem kerestem. A kapott élmény független attól, hogy más előadása mit tudott volna nyújtani. @hannamontanna: nem, Lilu zavarbaejtő kérdései nem gonoszkodóak, hanem szimplán nem az adott szituációba ilők. Például a legutóbbi adásban a Puzsérnak feltett, Z+ színvonalú "csajozós" kérdés, melyet max. 20 év alatti embereknek lehet feltenni nyilvánosan anélkül, hogy a megkérdezett ki ne kérje magának. De ilyen kínos volt az is, mikor egy sikeres produkció után megkérdezte MJE-től, hogy mit kap a szép szereplés után otthon vacsorára.
Az előző adásban pedig a "szeretettel teli fehér Puzsért" - Nórival ellentétben - egyáltalán nem sikerült lereagálnia.

villanella 2012.05.22. 17:21:23

@Cymantrene: úgy tűnik, bejött neki ;)

Takács Bálint 2012.05.22. 18:05:44

@szbszig: Van egy olyan kiegészítés (egyébként látod a felsorolásban), hogy monoteista vallások esetén az Isten, egyben tulajdonnév is és ebben a formában is lehet használni. A magyar gyakorlatban az "Isten nyugosztalja" kifejezésnél, ilyen értelemben használják a legtöbben. Van a dologban szabadság, de ez a jellemző.

Eruka 2012.05.23. 12:09:28

@Fenimore: minden respect a QXXL-é részemről. Nagyon nagy rajongójuk vagyok, és sztem kampó, ha nem ők nyernek!
DE ne gondolja senki, hogy ezeket a koreográfiákat (akár egyet is) 1) ki lehet találni 2) meg lehet tanulni 1 hét alatt; és mellé zenét keresni, összevágni, jelmezt kitalálni és megvalósítani... stb...
ez egy nagyon profi tánccsapat, és kész produkcióik vannak, amit elő kell húzni, leporolni, begyakorolni...stb
És persze ez SEMMIT nem von le a teljesítményükből, és abból, hogy toronymagasan a legjobbak ebben a mezőnyben! :))
Hajrá Quantum! :)))

Eruka 2012.05.23. 13:39:48

@THaruca: mert az utolsó 2 produkció tuti a 2 legkevesebbet kapta. Az addig továbbjutók nem a továbbjutás sorrendjében mennek tovább.

Eruka 2012.05.23. 14:28:04

@cöcö: szolgálati közlemény:
"hogyvolt

Sorozatepizódok zanzásítva, viccesen, akár gúnyosan. Ha lekéstél a tegnapi Született feleségekről, vagy már nem érted, miről szól a Lost."

ezzel kezdődik az oldal... ha nem erre vagy kíváncsi, akkor ne ezt olvasd :)))
mi így szeretjük!

SarahConnor 2012.05.25. 23:16:57

@Eruka: Igazad van, már csak egy korábban elejtett elszólásukból is az derül ki, hogy repertoárból dolgoznak.

SarahConnor 2012.05.25. 23:16:57

@Eruka: Igazad van, már csak egy korábban elejtett elszólásukból is az derül ki, hogy repertoárból dolgoznak.

Messidor 2012.05.26. 14:56:30

Szegeny csaj nem tehet rola,de en nagyon tudom utalni a Jennifer,Jessica,pamela stb. "magyar"neveket.Mi a francert nem lehetett egy normalis nevet adni neki?Meg muvesznevnek is borzalmas,plane magyarosan,Dzsenifernek irva...Tudom nem tartozik a targyhoz,ennyit hadd trollkodjak ide
süti beállítások módosítása