Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6093-6094.

2012. május 21. 15:00 - villanella

Hát gyerekek, ma megtudhattuk, hogy az első csók szerelemből kell, hogy elcsattanjon, illetve fenyegető levelet kaptak Novákék, úgyhogy ismét van egy krimi szál, lehet találgatni, ki a gonosz. Egyébként semmi különös. Kinga egy paraszt, de ezt eddig is tudtuk.

6093. rész:
Timike és Luca a csókolózásról beszél, Timike szerint muszáj csókolóznia, mert nagylány. Lucus szerint a csókolózás undi. Timike szerint meg a fiúknak rossz szaguk van, de Lucus szerint az Oszinak nincs. Timike kitalált valamit, hogy lehetne kellemesebb a csók.

Laci és Gabirexia mesélik Mikinek, hogy kisboltot akarnak nyitni, mert a közeli kisboltos egy genyó, átveri a vásárlókat, meg romlott dolgokat ad el. Csak a többiek beleegyezése kell. Miki jó fej, támogatja őket.

Kinga Mátyással még mindig, aki nem akar a betegség részleteiről beszélgetni. Kinga szerint egészségesnek látszik, szerintem meg vizihullának, aki már fel van puffadva. Kinga kéri, hogy mondja el Ádámnak, de kizárt. Drága Kinga, maga egy nagyszerű ember, és örülök, hogy a fiamnak ilyen barátai vannak, de nem akarom, hogy a fiam tudjon az állapotomról. Ígérje meg, hogy nem szól róla. Na, jó emberre bízza a titkot.

Gabirexia épp Zsoltot győzködi, hogy a kisboltból a Rózsa is profitálhat. Közben Linduska papírt kér az apjától, Zsolt meg cinikusan osztja Gabikát. Aki eddig nála itta meg a sörét, az majd most bagóért fogja megvenni a boltban. A beszerzés is könnyebb lenne neked, Zsoltikám. De megvannak Zsoltinak a forrásai. Gabi azért mégis csak itt hagyja az anyagot, gondolja át. Linda próbálja meggyőzni, miután elment Gabi, mert, hogy megmérgezték a másik boltban őt, az apja meg le se szarja. És szerinte nem arról szól, hogy szereti-e a lányát vagy nem. Linda már érti, miért utálja őt az egész ház.

Aliz a szájfényét odaadja a lánybandának, akik ezek szerint azt hiszik, hogy a szájfénytől lesz jó a csók. Aliz el, a gyerekek meg szagolgatják a szájfényt, ami epres. Most már jöhet a csók. De az nem érdekes, Oszi akarja-e.

Mátyás Gizibe fut az udvaron, meséli, hogy Ádámról beszélgettek Kingával, de veled minden rendben van-e, Mátyás, mert mondtad, hogy beteg vagy. Csak vicc volt. Hülye vicc.

Gabika és LaciMaci festenek. Lacin csákó van. Zsolt érkezik, visszahozta a papírt, nem írta alá. Most Laci is próbálja meggyőzni, akit Zsolt Apának hív. Nehogy azt hidd, hogy itt valaha is egy bolt fog nyílni. Elmegy, Laci legyökérezi, és úgysem kell 100 %, csak többség. Laci igen lelkes. Már érzik a friss kenyér illatát. Laci szeretné, ha szexi cuccban lenne Gabika a pult mögött. Isteni.

Nóra Gizinek magyaráz, hogy valami pénzt már átutaltak, nem is érti, mi van. Egész jól eldolgozgatnak, ahhoz képest, hogy utálta korábban a csajt Nóra. Zsolt érkezik, kiküldi Gizit, mert négyszemközt akar beszélni Nórával. Nóra drága, a Novák féle bohóckodás. Remélem, hogy nem hagyod nekik. Mert tőletek bérlik a helyiséget. Amíg rendesen fizetik a bérleti díjat, azt csinálnak, amit akarnak. És nem találna más bérlőt. Vagy Zsolt, te kivennéd? Jobb, ha belenyugszol, ott bizony kisbolt lesz.

Szabolcs rohan az udvaron, bele Kingába. Hová sietsz? Hangstúdióba, reklám lesz. Milyen rendes ez az Ádám a Kinga szerint, meg lehet, hogy most fogják felfedezni Szabolcsot. Szabolcs el, azonnal Gizibe rohan Kinga, segíts Gizikém Ádámot kibékíteni az apjával. nincs valami szép közös emlékük? Korán lelépett, ne röhögtess már. De miért akarod ezt? Mert emlékeztetni akarom valami kellemesre Ádámot, hátha megenyhül. Isteni szarkavaró ez a csaj.

Aliz hazaért, Lucus egyedül van, Timike hova lett? Igazságtalanság, anyu, hogy ő már nagylány és mindent megkap. Például? Hagyjuk. Na, jó, az Oszkárral van Timike, és meg akarja csókolni. Aliz összerakja, hogy erre kellett a szájfény, majd izgul Nóra miatt, hogy majd megöli.

Ádám otthon boldog, mert a doki szerint gyorsan gyógyul. És mindjárt megszabadulhat tőle Kinga. Kinga nem örül, azt mondja, azért, mert új lakótársat kell keresnie. És maradjon már inkább mégis. Ádám gondolkodik rajta. Kinga meg az apjáról akar vele beszélni. Ádám kiakad, faszért nem érti már meg Kinga, de tényleg. Kinga elszólja magát, mit elszólja, elmondja, hogy halálos beteg. Mekkora rohadt geci.

6094. rész:
Oszival Timike a kanapén. Van-e már barátnője. Van egy csaj, a Dóri, akivel jóban van. Jártok? Dehogyis. Tudod, mi ez? Szájfény. Nem akarod közelebbről megvizsgálni? Oszika okos, elveszi a szájfényt, és mikor kérdi Timike, hogy kíváncsi-e az ízére, csönget Aliz. Timike itt van? Timikém, a Luca kéri, hogy gyere át. Menjél csak nyugodtan, mondja Oszi, csóktól megmentve.

Ádám kérdezgeti Kingát, hogy mi baja van az apjának, meg mennyi ideje van hátra. Kinga nem tud válaszolni, Ádám szerint ez hazugság, hogy ágyba vigye Kingát. És csak azért mondta el, hogy rohanjon Ádámhoz a hírrel. Mert úgy ismeri a nőket, mint a tenyerét. És 10 éves korában otthagyta, és tojt a fejére. És mi van, ha nem kamu, és meg fog halni? Hogy fogsz elszámolni a lelkiismereteddel?

Forralt borozik Laci és Gabi az udvaron, Juli érkezik. Lehet, hiába törjük magunka, mert Zsolt meg az Andris keresztbe akarnak tenni. Na, Juli majd beszél Andrissal. Most Nóra érkezik, hogy haladtok az aláírásgyűjtéssel. Zsolt miatt ne aggódjatok, most volt nálam, hogy ne adjak engedélyt. Nyugi Laci, nem kell a balhé, helyre tettem. Aliz érkezik közben Nóráért.

Gizinél van Ádám, Linda lépdel a háttérben, ők beszélgetnek. Gizi meg akarja ünnepelni, hogy Ádám meggyógyult, mi lenne, ha rendeznének egy családi vacsorát. Ádám kiakad, ha az apja jön, ő nem. Ádika, békülj már ki vele, nem élheted le így az életed. De Ádám nem tudja elfelejteni. És az teljesen más, hogy Gizi alkesz volt, mert ő nem hagyta cserben a Lindát. Gizi érvel, ti nem tudjátok, milyen érzés, ha elveszíti a szeretetét a szülő. Mármint a gyerekének.

Zsolt telefonál, érkezik MaciLaci és lenyomja. Veszekednek a kisbolt kapcsán, nem részletezem, Zsolt félti az életét, de Laci szerint egy ócska pitiáner gazember, aki lecserélte a ruhatárát, de belül nem változott semmit.

Aliz Nóráéktól lelép, elmondta az esetet, most Nóra és Timike beszélgetni fognak. Figyelj Timi, kicsit korai még, hogy fiúzz. De már nagylány vagyok. A tested nagy, Timike, de még kislány vagy, ne akarj túl korán felnőni. De az osztályból már sokan smárolnak. De az első csók kislányom akkor jó, ha szerelemből történik. Neked milyen volt az első csók? Olyan igazi. És a papától kaptam, de sokkal nagyobb voltam, mint te. Az első puszinál meg akkora, mint te. Karácsony volt, és a papa szerzett egy zacskó cukorkát, és azt mondta, hogy ad egy cukorkát, ha adok egy puszit, de én nem pusziltam meg. És akkor a papa adott nekem egy puszit, meg egy cukorkát is. És nagyon különleges volt az a puszi? Nagyon. Istenem, emlékek, ha feltörnek!

Lucuska gépezik a Rózsában, majd vált a kamera, Linda jön Zsolthoz, elnézést kér, hogy beszólt az irodában. Mennyi kell? Zsolt agya érdekesen kapcsol. De azt Linda fent tartja, hogy a hasmenésen ne poénkodjon. Na, értem már, miért mutatták Lucát, most hozzá ül Linda, meg érkezik Timike is. Elmeséli, hogy nem történt semmi, meg hogy jött Aliz, és Timike nem bánja, hogy elmondta Aliz. Linda nem érti, nem vagy te ehhez kicsi? Mármint a csókhoz. Anya azt mondta, hogy azzal szabad csókolózni, akit szeretünk, meg aki különleges. Aztán nevetnek a fiúkon, mert az Oszkár az orrába dugta a szájfényt.

Otthon Erzsi mama pudingkészítés közben faggatja Alizt, hogy talált-e állást. És a piacon találkozott valakivel, aki mosogatót keres az éttermébe. Nóra csönget, Alizhoz jött. Megvolt a beszélgetés, elmondta, milyen korai, és milyen fontos a szerelem. Aliz elnézést kér a menzeszes beszélgetés miatt, Nóra meg sajnálja, hogy nekiugrott, és köszöni azt is, meg azt is, hogy megakadályozta a csókot.

Ádámnál csöngetnek. Mátyás az. Ádám hívta őt. Nahát, te fotózol, fiam? Bocs, hogy iderángattalak. Kéne még egy kis pénz? Nem, egészen másról akartam veled beszélni. Az van, hogy voltam a dokinál, és szép lassan rendbe jövök. Arra gondoltam, hogy ha van kedved, akkor egyik este elmehetnénk sörözni. Te meg én? Hát erre aztán nem számítottam. Naná, hogy van kedvem, de biztosan szeretnéd? Igen, mondja szomorú fejjel Ádám.

Még mindig festenek Laciék, és kibeszélik Zsoltot, majd festékeset játszanak, majd Laci beviszi kúrni a másikba. Ekkor érkezik egy papír a leveleslyukon keresztül. Nahát, mi lehet az, ki lehetett az. Kinyitják a borítékot, és lássatok csodát, egy kés van benne. Éles kés. Egy levél is van. Ha nem állsz le, meghalsz. Na, Zsolt az, vagy a szomszéd boltos?

19 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.21. 15:39:46

Laci egy reménytelen lúzer; jól összefogdosta a véres kést, ami most már jól tele van az ő ujjlenyomatával.. :D

Timike meg... remélem az életben nem ilyen, mint a sorozatban... olyan, mint egy jólnevelt citrom.

villanella 2012.05.21. 15:41:44

@pushpang (univerziális határeset): sokkal rosszabb, nem jólnevelt ez, gecibb még a mikinél is :) sunyi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.21. 15:53:57

@villanella: á, ha geci lenne, bírnám... Ezért kedvelem Mikit is.
De jó, legyen sunyi. Egy koravén, sunyi citrom. :)

Bergamott 2012.05.21. 16:01:44

Timike hány éves a sorozatban?

villanella 2012.05.21. 16:04:08

@Bergamott: hát, ha megjött neki, ráadásul hamarabb, mint a másiknak, akkor olyan 10-11 körül lehet. mert mostanában már ilyen fiatalon jön meg a jánykáknak. az én koromban 13-14 év körül jött meg a lányoknak, de azt mondják, ma már hamarabb.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.21. 16:08:48

@Bergamott: én se tudom, de annyira kislány, még a szerepe szerint is.

Sztem férfi írta a forgatókönyvet és valamit nagyon benézett.. :)

Bergamott 2012.05.21. 16:18:09

@villanella: Épp emiatt kérdeztem, hogy vajon a forgatókönyvírók szerint mikortól normális. Nem is az, hogy megjöjjön, hanem az, hogy kötelességszerűen pasizni akarjon.

Közben rákerestem a színésznő :) 11,5 éves, amit én nem gondoltam volna róla.

Bergamott 2012.05.21. 16:29:21

@pushpang (univerziális határeset):

Nem pont a HV-hoz kapcsolódik, de míg BT korát kutattam találtam, és mivel nekem is nagyon kislány a színésznő*, lepett meg, hogy ezt találtam róla.

www.modellvilag.hu/index.php?page=/index.nml&subpage=/adatbank/adatlap2.nml&kod=KRISZKROSZ

*van találóbb szó, mert már másodjára írom le és zavar:).

villanella 2012.05.21. 16:31:47

@Bergamott: uh. a színésznő szótól magam is kivagyok, kérlek, írj szereplőt inkább :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.21. 16:45:28

@Bergamott: uhh.. durva. Modell mi? Szerencsétlen.
Hát, 12 éves végülis, de kb. 8-nak néz ki és tényleg nem sok élet szorult belé... már ennyi idősen totál pókerarca van. Az érzelem legkisebb megnyilvánulása nélkül "játszik" el bármit.
Játszik ... hát ez is egy elég hülye szó az ő esetében. :)

Drogon 2012.05.21. 18:05:25

@villanella: Nem vagyok csirke, de nekem is 10 évesen jött meg.

villanella 2012.05.21. 18:06:26

@Drogon: a kivétel erősíti a szabályt ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.21. 20:11:51

@Drogon: és közben te is úgy néztél ki, mint egy 6-8 éves? :)

Bergamott 2012.05.21. 20:23:26

@villanella: Huhh, többet kellene aludnom, mert ez egy nagyon egyszerű, ráillő szó sem jutott eszembe :D.

Bergamott 2012.05.21. 20:31:00

@pushpang (univerziális határeset):
Szerintem az anyja éli ki magár rajta, "... jelenleg a továbbképzőbe járUNK" rész elég árulkodó :)

@Drogon: általánosban nálunk is voltak 10 évesek (páran), akiknek megjött, ők nyertek némi szabadidőt, mert kivitték őket óráról felvilágosulni:), de nem volt jellemző.

u.i.: Jéé, tudok egyszerre több "Válasz erre"-t.

hannamontanna 2012.05.22. 09:00:54

Villanella! Elolvastam a hv-t, és én kérek elnézést...... ebből bármit is írni!!!! Minden elismerésem. Komoly mennyiségű alkohollal lehet ezt végig nézni. Tegnap azt ajánlottam, hogy szűnjön meg a BK a heti hetes helyett. Fenntartom. De még az is lehet opció, hogy ismételjék meg a Szomszédok-at. Mindig azt hiszem, hogy nincs lejjebb...és van, és van. A forgatókönyvírók mehetnének inkább olajfúrónak, ott előny ez a mélység....

felka 2012.05.22. 14:58:53

amikor elindult a sorozat, egész "menőnek" számított...15 éve.talán kicsit jobban is össze volt rakva..most csak agyhalottaknak való persze...meg nekünk akik türelmetlenül várják a köv. hogyvolt-ot.
a tegnapiról pl. nagyon szép posztot lehet majd kerekíteni, a szokásosnál is "égőbb" volt...(shoppingista vernyákolása priceless..stb..juli makkja attilának+szerelmi vallomás..)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.23. 16:51:57

@felka: "stb..juli makkja attilának+szerelmi vallomás..)"

:D:D most kapcsolok, micsoda áthallása van ennek a dolognak...
süti beállítások módosítása