Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x43

2012. május 17. 04:00 - sixx

Miután tegnap alaposan elásta magát minden jóérzésű ember előtt, Andor le lett ostobaegysejtűribancozva, majd szépen ki lett baszva a Mindenféle Megtörténés Rettentő Intézmélnyébűl, ÚjPéter, a tehetős szállodaigazgató társaságában. Nem kár értük, és nagyon sírni sem kell a rajongóknak, mert a nyertes párt úgyis a régi arcok jelölik ki, és arra kevés esélyt látok, hogy Másikiker vagy TerrorTamás lesz a visszahozott ítész. T69.2 ruhatárának mai darabja az unatkozó milliomosok hülyepicsa feleségének tervezett kollekció egyik darabja, de legalább jár hozzá egy nyakörv is és visszatért a rég nem látott nagyterpesz is. Ma a leggyengébb játékosokat kell kiválasztani, egyikük meg megy a picsába, és persze jönnek a titokzatos betolakodók.

Egy kisebb repülőgép száll le a mexikói tajgán vagy mi a pöcsöm van arrafelé, pont így kezdődnek a zsékategóriás drogcsempészfilmek is, csak a repülőből nem három Éden1 játékos, hanem Danny Trejo hasonmások lépnek ki és halomra gyilkolják az arra kolbászoló vámosokat. Nekünk nem ez, hanem Kristóf, Ádám és Alíz jutott, akiket úgy öltöztetett fel valami idióta, mint a kisgyereket farsangkor, amikor mindenképpen cowboy akar lenni, pedig mi próbáljuk rábeszélni a Matolcsy György kosztümre, mert úgy lehet egy életre elvenni a kedvét az ilyen marhaságoktól. Sweet Child 'o Mine, Slash, te vagy az isten bazdmeg. Egyenbőrönd is jár a farmer-kockés ing-veszkócsizma kombó mellé, jézusom. Közben a hotelben ébresztő van, Naomi megint túlmozgásos és a reggeli torna helyett táncol Csirkelábbal közösen, és szeretne végre tombolni. Hiper és Papucs nem tornázik, hanem taktikázik, Szöcske és Csikönláb kell nekik, és Noémi nem, mert ő veszélyes - a végjátékban Broki és Naiva ellen akarnak ringbe szállni.

A reggel fő kérdése: lesz-e ma Pandora. Hiper magabiztosan kijelenti, hogy nem lesz, Broki bölcsen kontráz, nem a faszt. Na, fogadjunk, csattan fel Hiper, aki ma mlég egyszer sem bárcáskurvázta le Naivát, pedig már 4 perc is eltelt az epizódból. Öt tequila este, ha bukok, mondja Hiper, mire Juan megjön a pandorás borítékokkal, Hiper este megint kifordul önmagából. Nízzed csak, Szöcskén van ribancrendszám, nehogy elvesszen a Dokkban. Írnak kérdést, Broki vélhetően reggel szart, mert most nem a budin ülve körmöl. Hiper a kérdések megírása után rácuppan Csirkeláb Rolira, te ide hallgass, de el ne mondd senkinek, naszóval ha Papucsnak mennie kell, beállhatok mögéd? Sírok, bazdmeg. Bízol bennem, kérdi Hiper tök komolyan. Ezt nem hiszem el. Csirkeláb megemlíti Szöcskét, mert hát ő is itt van, bár nem nyit, és nem is akar játszani. Jönnek a régiek a sivatagban, kaktuszok között harmonikázik a Jó, a Rossz és a Csúf zeneszerzője, a belépő teátrális és nagyon gagyi, a hoteltől úgy másfél kilométerre teszi ki őket egy autó, gyalog indulnak el. Na persze, a zsírúj csizmában hat métert nem bírnának megtenni.

Míg Ádámék szaporán lépkednek, odafent Pandora, kis létszámmal, remélhetőleg nagyon röviden. Naiva, változtatsz a viselkedéseden? Igen, mert jó hangulatban akarok itt lakni még egy hétig. A kamerába meg azt mondja, lófaszt. Broki kérdezi Hipert, hogy ő hogy van ezzel, sehogy, mondja a póklábú rém és a vállát vonogatja, én elmondtam, amit el akartam tegnap, bárcáskurvabazdmeg, oszt ennyi, Broki mossa kezeit és szarik a farmra. Naomi olvasni próbál, több-kevesebb sikerrel, Szöcske, ÚjPéter távozásával gyengültél? (Micsoda faszság ez már?) Nem. Broki, bízol Naivában a történtek után? Maximálisan. A kérdést persze Broki tette fel saját magának, mert neki van esze itt egyedül, én minden Pandorán kurvára saját magamtól kérdeztem volna csak. Féliker, Naomi bízhat benned a döntőben? Nincs más választása, és eleve, hét párja volt már, én nem bízom benne. Hiper, végigviszed a színjátékot az utolsó pillanatig? Hiper kicsit pikírt, kösz a kérdést, tuti, hogy egy új arc tette fel, mert a régiek tudják, hogy nem színlelek, én ilyen gyökér hisztis picsa vagyok oszt kalap, nem tetszik, el lehet menni Szlovákiába.Broki, lecserélnéd Naivát Noémire? Nem. Naiva szerint Noémi tette fel a kérdést, Noémi meg a válaszban azt látta, hogy de, Broki lecserélné Naivára. Jézusom.

Miközben fent a tetőn pandoráznak az ápoltak, lent nyílik az ajtó, és a westerngöncöktől megfosztott régiek bejönnek mustrára. Hát ez nagyon jó, mondja Kristóf, mennyivel nagyobb helyük van már. Alíz elsőként a csokit veszi észre, majd a kilátást. Kristófnak egy álma vált valóvá, pedig már nyert 12,5 milliót korábban ugye. A mödansziétől kiakadnak, megértem, iszonyú kemény látvány. Körbejárják a hotelt, és megnéznek mindent, azon elcsodálkoznak, hogy a faszik nincsenek kigyúrva, és miért nem pakoltak ki a bőröndből - ez nagyon szembetűnő nekik, hiszen az Éden1-ben aki biztonságban érezte magát, az simán kipakolt. Kristóf Szöszivel szívatja Alízt, aki tavaly óta olyan rendezvényszervezővé avanzsált, akit nagyon szarul sminkelnek. Király Hiperék szobájától ájul el, a terasz állat, ott ülne legszívesebben. A hotel Király szerint részben sokkal jobb, mint a kolumb kokainraktár volt. Sétélgatnak egy sort még, de mire a lakók lemennek, ők is kimennek az ajtón.

A Pandora után mindenki punnyad, ki itt, ki ott. Csikönfut Szöcskének azt mondja, a csajok szeretik és nem bántják. Mire kimondja, Juan hoz egy új levelet, tessék leírni egy borítékba, melyik a leggyengébb lány és fiú, de egy pár két tagját nem lehet felírni. Nem lehet kitárgyalni a véleményt, és pakoljatok is össze, ha már. Megtörténik. Mindenki veszettül sminkel, mert pontosan tudják, ma este megint elmegy valaki. Este Féliker és Naomi énekelget miközben megy le a nap, de iszonyú gyorsan, ettől Broki teljesen kiakad, valóban megdöbbentő, hogy néha a Föld forgását mennyire lehet érezni, mi? Na, kimennek a nappaliba, jön Pinokkina, mindenki be van szarva. Nyolcan vagytok, egyre nagyobb az esély a 25 millióra. Na, akkor mostantól kevesebben lesztek, mert a legkevesebb szavazatot kapók közül egy ember megy a picsába. A leggyengébb nő Szöcske, a leggyagyibb faszi Féliker. Gyertek ki szépen T69.2 néni mellé.

Mennek, Szöcske lábán a pornóiskolába beiratkozó nebulóknak átadott kézikönyv első oldalán látható, "ilyen cipőben kell menni faszt szopni" képen ábrázolt lábbeli, a fején két vonallal helyettesítették a szemöldököt. Van előttük két doboz, az egyikben az élet, a másikban a halál. Szöcske választ elsőként, Féliker mutatja a kártyáját, amit a dobozban talál, szopóág, Féliker megy a levesbe, Szöcske marad. Naomi kétségbeesik, a mexikói Fekete özvegy címet már sose mossa le magáról, Féliker tán a nyolcadik faszi, aki mellőle esik ki. Hipert nem hatotta meg a dolog, hiszen nem ő szívott. Búcsú, könnyek, szevasztok. Csíra átka megfogant, Féliker lófaszt nem nyert. Este öt tequilávaé indul a buli, ez most öt kétcentes, baszki? 19 évesen decivel toltam kishajós rumot a Videó presszóban, ettől nem kell elesni. Hiper iszik, Juan meg hoz egy levelet, Naomi, költözz a szinglibe. Így lesz. Hiper még mindig iszik, közben a Europe Final Countdown című nótája megy - Papucs meg könyörög Hipernek, hogy ne igyon, ő ugyanis pontosan tudja, milyen ez a ribanc, ha be van baszva.

Mindenki elkezd inni, a nők verik magukat, Hiper hozzávág valamit Brokihoz, mindenki felhőtlenül ríszegeskedik, Naomi az asztalon táncol, stb, semmi olyasmi nem történik, amit eddig még nem láttunk, még kaktusznyalás sincs, csak tömeges szárazbaszás és karpumpálás, Naomi meg ad egy csókot Brokinak, amitől Naiva persze kiakad. Papucs a kádban bassza meg Hipert, Broki a pultnál sört akar, de az meg nincs, legalábbis Naomi szerint. Keress, mondja Broki, de hát nincs bazdmeg, mondja Naomi. Ha bemegyek a pultba, és lesz… Akkor leszoplak itt helyben, mondja Naomi, mire Broki hirtelen kijózanodik, tényleg? Naiva meg ott ül, és nézi a verbális kopulációt tágra nyílt szemekkel, ne már, baszki. Broki bemegy, kinyitja a hűtőt, és persze, hogy ott van benne a sör, Naomi vagy vak, vagy szopni akart. Broki is gyanúsnak tartja, hogy nem látta meg a sört.

Nem lesz szopás, csak félig pucér rohangálás a mönadszié körül, ezek ketten úgy egymásra vannak gerjedve, hogy ha Naiva most kiesne valahogy, azt sem várnák meg, hogy kihúzza a bőröndjét a hotelajtón, és ott dugnának a nappaliban. Miközben ezek szaladgálnak, Papucs a takaró alatt analizálja Hipert, Naiva meg a koszos kádban fürdik. Broki kicsivel később hazamegy, és baszki, takaró helyett a vécédeszkával takarja a farkát, eszem megáll.

 

Címkék: 18+ éden hotel
1071 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2012.05.17. 15:54:38

@foxglove: mondjuk ezt, hogy szimpatizálsz mogyi..:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem igazán...khm... értem :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 15:55:33

@hungarisztan: komolyan, előre le kellett adni, h kik vesznek részt, aztán jelezni kellett, h kivel óhajt táncolni a fiatalember, majd, ha ebbe a szülő beleegyezett, akkor felkerült a listára, ha betelt, akkor szívás volt. Az értelmét abban látom, h ne alakuljon ki tumultus, dugó, stb:D

@paranyuszi: :D:D:D:D Akkor minek hívják? Kasztingnak?:D

@inmemancsi: és akkor őt nem vágták volna ki, ha egyetért Petikével?:D

@ő-szinte: azt sem tudom, miről beszélsz:)

@Zafír333: jó pihit!

foxglove (törölt) 2012.05.17. 15:55:54

@ő-szinte: aranyos csaj, csak hülyén tud viselkedni.

LoveMy 2012.05.17. 15:56:00

@mimózA:
hát öcsém, a legjobban az irritál, amikor nem a fórum témáival próbál valaki felülkerekedni másokon, és neki áll személyeskedni.
De ez a te szegénységi bizonyítványod! :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 15:57:40

@paranyuszi: Juj, te itten provokálsz minket:D (inkább írnál:P)

@Zafír333: Szép estét!

@ő-szinte: miket nem tudtok ti......látszik, h katgimibe jártam 8 évig...

ő-szinte 2012.05.17. 15:58:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: na persze, persze , EHEHEHEHEHEHEHHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
már megint, mi?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
kellemetlen szituknál kissé amnéziás leszel;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.17. 16:00:42

@foxglove: hátttt, ha neked az aranyos, hogy a "barátnőd" kibeszél a hátad mögött, meg ki akar rakni... :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 16:01:21

@Éden Robi: elfelejtettem reagálni, bocsi!

Tehát, kezdve azzal, h nem értünk egyet...NEM ÉRTÜNK EGYET:D Edina nekem elég hamar leírta magát, mint úrinő, attól még lehet kedves, bájos.

@inmemancsi: lehet, h Noémi tudatáig el sem jutott volna a mondat lényege. Igen, igazad van:D

ő-szinte 2012.05.17. 16:01:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: persze, ezt már nem mosod le magadról;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mimózA 2012.05.17. 16:02:23

@LoveMy: Mire gondolsz bátyus?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 16:02:39

@ő-szinte: nem, csak nem vagyok olyan romlott, mint TE:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Elképzelni sem tudom, h ti este is miről beszéltetek:D

ő-szinte 2012.05.17. 16:05:19

@LoveMy: te, baszki szakadj már le erről a személyeskedős faszságodról;-D ez egy blog ahol ha kommentelsz, kaphatsz hideget-meleget.
az rajtad múlik, hogy kommentelsz-e vagy sem...

kovácspéterke 2012.05.17. 16:05:30

@ga_zsi: de, nem is értem, miért, gondolom szerki elbaszás.

@mimózA: igen, ebben igazad van, arra gondoltam, h azután nem feküdt le vele, h bent volt a csaj, mert máté utána is próbálkozott. az nekem sem tetszett, h miután megtudta még szexeltek, de előtte valóban nem értesült róla.

ő-szinte 2012.05.17. 16:06:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem, cicus, te sokkal romlottabb vagy ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 16:07:24

@ő-szinte: Nála nem... :D
De állítólag gyakorlással jönne a tapasztalás.. úgy tűnik másoknak...nem neki.. :D:D:D
amúgy mindjárt előveszem az Idegen Szavak Szótárát... :D:D:D:D

LoveMy 2012.05.17. 16:07:31

@paranyuszi:
szerintem Edina helyzetét nem lehet ilyen egyszerűen, kinti szemszögből nézni, mert ha mindez a kinti világban lenne, lehet, hogy már Máté nem brokizna többet,nem lenne mivel, vagy FSZK sem vinnyogna körülötte, mert le sem szarná őket. De itt elég szűk a hely és a lehetőség, hogy bármit tudna tenni, főleg így a játék végén, ha már a döntőben vannak!

ő-szinte 2012.05.17. 16:07:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hogy gruppenezni akartál a barátnőddel , mer megihletett naomi,hehehehehehehehe

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 16:08:07

@ő-szinte: én nem, soha. Pasit sem láttam közelről. A tv-ben is csak az Édenes pasikat látom és bizonyára álmodozom utánuk.:)

LoveMy 2012.05.17. 16:08:42

@ő-szinte:
te meg szakadj már le rólam a féloldalas röhögős faszságaiddal!

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.17. 16:08:59

@Átvitel honvéd: szépen körbeértél, kár, hogy nem láttam az első részt.

Nekem most továbbra is szimpatikus Szöcske és Roli, emberileg. Nem a játék szempontjából.

Azt meg hogy az Anikótól hogy tűrik el amit csinál fel nem foghatom. A csávókat (Levente) meg tényleg meg lehet fogni egy pinával?

ő-szinte 2012.05.17. 16:09:37

@paranyuszi: hehehe, hülye :-))))
de aztán mondd majd el mire jutottál és lehetőleg szlovákul, mert úgy minden sokkal viccesebb ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.17. 16:10:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: na ja! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 16:10:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: @ő-szinte:
Gruppen nem volt! :D:D:D (1989-es kiadás :D:D:D
Grupp -> 1. csoport 2. virágágy....
:DDDDDDDDDDDD
Kissé el vannak maradva.. :D:D:D

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.17. 16:11:22

@pushpang (univerziális határeset): Anikó beteg. Ott tényleg komoly problémák vannak. Amúgy érdekes, mert eddig tényleg SENKI nem piszkálta az erős karaktereket akiknek lehetősége lett volna, mintha az emberek félnének tét nélkül, és mégis.

ő-szinte 2012.05.17. 16:11:47

@LoveMy: azt majd én döntöm el ;-))))

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 16:12:34

@LoveMy: Az a vicces, hogy kb. pont ugyanezt írtam én is... :D:D:D:D:D

ő-szinte 2012.05.17. 16:13:49

@paranyuszi: nabazzz :-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.17. 16:14:49

@LoveMy: úrist'n!!!! :-OOOOOOOOOOOOOOO

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 16:15:35

@ő-szinte: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Amúgy beírtam egy magyar szlovák szótárba, hogy gruppen...

"NINCS TALÁLAT! Próbálja máshogy... "

ok... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kovácspéterke 2012.05.17. 16:16:14

@LoveMy: mér, így könnyeb kiszűrni, h mit ne olvass el :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 16:16:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Írok itt is ott is.... Kicsit később tudok majd.... :)

LoveMy 2012.05.17. 16:17:55

@Mrs. Jackman:
honnan tudtad, hogy nem szoktam! :D

ő-szinte 2012.05.17. 16:19:42

@Mrs. Jackman: de neki nem sikerül még így sem :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.17. 16:20:56

@paranyuszi: jó, de ezt neki biztos a nagymamája tanította ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.17. 16:22:34

@ő-szinte: Az aki nem mondta, hogy ne buziskodjon???? :D:D:D Jahh lehet... :D:D

ő-szinte 2012.05.17. 16:25:54

@paranyuszi: hát erős a gyanúm;-DDDDDDDDDD

jani_a_hegyről 2012.05.17. 16:31:08

ennyien nezik ezt a fosdombot?

nem is erdekel a valasz.

puszAnat 2012.05.17. 16:56:32

vécédeszka szerintem a legalja ennek a résznek...

kovácspéterke 2012.05.17. 17:00:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát most megvolt az öröme, h leszólhatott a kultúra magasából :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 17:07:44

@puszAnat: biztosan lesúrolta előtte:) Nekem még mindig az volt a furcsa, h itthon (Magyarországon) úgy szokás, h a wcre rögzítik az ülőkét, lehet, h ott nem?:D

@Mrs. Jackman: ő csak olvasni szokott, KŐŐŐnyvet, tudjuk:D

@sogeking: hajrá Anikó!

Zwekedly 2012.05.17. 17:12:45

@ő-szinte:
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.05.17. 17:30:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: miért, hogy kellene? az ülőkére rögzítsék a WC-t? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 17:36:37

@sogeking: nem hiszem, nálatok úgy megy, h csak ráhajítjátok, oszt menjen?:)

ő-szinte 2012.05.17. 17:38:43

@Zwekedly: látom megjöttél :-DDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.05.17. 18:03:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: már nem bírom követni, de a lényeg, hogy Máté használhatott volna egy vázát is :D

ő-szinte 2012.05.17. 18:05:46

@sogeking: hát az attól függ ugye... ;-DDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 18:09:57

@sogeking: h ti rögzítitek a budi tetőt a wcre, gondolom

Máté meg letépte, feltételezem és úgy tudta magára rakni:D:D

@ő-szinte: már megint nem értem, miről beszélsz:D

ő-szinte 2012.05.17. 18:18:10

@sogeking: hát majdnem ez a megfejtés ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 18:29:31

@sogeking: megnyugodtam:D

Most akkor megmagyaráznád, h h került Matcsi kezébe vajon?:D

sogeking 2012.05.17. 18:31:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: vagy letépte, vagy a szerkesztők kikészítettek egy új, tiszta példányt :)

ő-szinte 2012.05.17. 18:41:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: van egy barátnőm, aki katgimibe járt, szal mondhatod...;-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 18:42:08

@sogeking: igen, ezen agyalok azóta is:D

Valami nem stimmel. Ez szar jelenet volt nagyon, na:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 18:42:50

@ő-szinte: nem hiszem, h a te barátnőd, én vagyok:D Én más vagyok, különleges, na:P:P:P

ő-szinte 2012.05.17. 18:46:45

@sogeking: most nézem vissza csíra kibaszkodását, és ahogy beszél márkhoz, meg a riportban, tudod ki jutott róla eszembe?
vv veronika...:-O
ehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

ő-szinte 2012.05.17. 18:48:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem, biztos nem te vagy a barátnőm :-) mint ahogy az is biztos , hogy nem vagy különleges , eheeeheeehehehehehehehehehehe

busifa 2012.05.17. 18:56:09

@sogeking: vagy egy kacsát, nem?

Ès Hajrà Anikò!!!

inmemancsi 2012.05.17. 18:58:31

@busifa: most komolyan ezt a hajrá anikót hagyjuk:)) szörnyű az egész transzi

Snoopyzit29 2012.05.17. 19:03:01

Sziasztok!

Melyik lány repül ma szerintetek? Várom az összeesküvés elméleteket.

Snoopyzit29 2012.05.17. 19:04:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Gyerekek ezt a Hajrá Anikó-t tényleg ne erőltessük!
ANIKÓ GOOOOOOOOOO HOME!!!!!!!!!!!!!
:-P

inmemancsi 2012.05.17. 19:08:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Dottyka most komolyan könnyű beszélni, hogy nincs viasatod így nem nézed és hallgatod transzit:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 19:09:14

@ő-szinte: Pedig DE:D

@Snoopyzit29: ha egyszer neki szurkolok....Megkaptad már az ajándék csomagot?

Szerintem, Szöcske repül.

ő-szinte 2012.05.17. 19:14:41

@Snoopyzit29: hajjjjjjrá Aikóóóóóóóóóóóóóó

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 19:15:59

@ő-szinte: MMKK!

Van új poszt!

Hajráááááá Anikó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beacska 2012.05.17. 19:17:55

HAJ-RÁ ANIKÓÓÓÓ!

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: el kezdtem olvasni, amit mondtál, nem tudtam végig olvasni....te hogy bírtad? mazohista vagy!

HAJ-RÁ ANIKÓ!!!

inmemancsi 2012.05.17. 19:19:07

@sogeking: nacis nyuszi ne csináld:) neked csak van ízlésed:)

beacska 2012.05.17. 19:21:06

ELJÖTT AZ ESTE, AZ ANIKÓSOK IDEJE!!!!
:DDDDD

Snoopyzit29 2012.05.17. 19:26:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Még nem kaptam meg az ajándékcsomagot, fene a pofájukat. Pedig már május 7-én értesítettek, hogy nyertem. A játék végéig csak elküldik :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 19:28:41

@beacska: igyekszik az ember:D

@Snoopyzit29: de izék..., lehet, h nem is fogsz semmit kapni, az lesz a meglepi:D

Pokróc 2012.05.17. 20:46:09

Itt páran Anikót éltetik. Ez hogy lehetséges? Persze vannak a szappanoperákban azok a bizonyos szereplők, akiket a nézők imádnak utálni, de Anikó annyira botrányos magából kivezkezett, kifordult ember, hogy még utálni se élvezetes.

Ő köbö olyan, mint amikor a kréta vagy a körom csikorog a táblán. Életben muszáj kerülni nagy ívben, ha egy kilométeres körzetetekben felbukkan, ha jót alkartok magatoknak. Ő nem játsza meg magát, a legteljesebb őszinteséggel ilyen bohorzasztóan rémes, ráadásul azt gondolja, hogy ez így rendben van.

Akik itt neki drukkkolnak, cserélnének is vele?

Zwekedly 2012.05.17. 20:54:07

@Pokróc:
Hajrá Anikó!
Én Leventével cserélnék.

Pokróc 2012.05.17. 20:58:45

@Zwekedly:

Neked vagy fizetnek, vagy mazohista vagy.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.17. 21:06:54

@Pokróc: te ezt félreérted, szerintem:)

Személy szerint én karaktereket nézek, nem feltétlen az embert.

Péter bá 2012.05.17. 22:05:43

Mondok valami "konkrétot" Noémi!Ménnyé házá! :D

cenba 2012.05.18. 11:13:04

Edina annyira idegesítő, h ütném a fejét! Mindenki elengedi magát esti bulin, ez meg megy a "csávójához" sajnáltatni magát! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Szörnyű! Láttam már ilyen nőket, menekülök tőlük, a közelükből is! Persze a másik gáz Hiper, aki annyira aljas, kétszínű antinő, hogy már elkezdtem Csöcskének szurkolni, aki persze teljesen esélytelen, de legalább lehetne vele bulizni és 2 szót beszélni! A másik 2-től a hideg kiráz, ezek a típusok akik, ha nem kapnak 2 hatalmas pofont, soha nem térnek észhez (na majd jön, hogy nőt nem verünk...)! Hajrá Omár és Műanyag! :)
süti beállítások módosítása