Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x30

2012. április 25. 06:30 - sixx

Ketten jöttek tegnap a hotelédenbe, két luvnya, hogy Hiperre a frász jöjjön, és még jobban belemásszon Papucs ánuszába, persze ezt csak képletesen tessen felfogni, nem próbálta fel kesztyűbábnak, mint Kemény Henrik Vitéz Lászlót annak idején. A két új közül az egyik Andornak indult, de Andi lett belőle, a másik meg táncosnő Ausztriában, csak többen vagyunk velük is, bár ÚjPéter rákucorodna a férfiarcú szőkenőre, az világosan kiderült. Pinokkinára a ciklámen miniruha mellé egy nyakörvet is tettek, biztos elkódorgott az éjjel, Mexikóban ez meg nem veszélytelen. A sztájlisztnak azért gratulálok, egyszerűen érthetetlen, miért olyan cuccokba öltöztetik a nőt, amikben egyértelműen látszik, hogy az egyik (mű)csöcse nagyobb, mint a másik. Ma az egyik újonc védettséget kap, jajistenem, ÚjPéter és Petra viszonya megromlik.

Még mindig esik, ez odabasz az előre eltervezett programoknak, ilyenkor még az agyhalottak is kicsit erőre kapnak, nem szívja ki az agyukat, oppardon erejüket a nap, valamit tuti kitalálnak a szerkesztők, hogy ne a szobában punnyadás uralja a műsort. Naiva valami szomorú sláger dallamaira néz bele a nagy büdös semmibe meredten, az arcáról nagyjából annyit lehet leolvasni, mint Petráéról izgalmi állapotban, ilyenkor kietlen ugarnak tűnik az agya. Na, kiderül, mi a meredt nézés oka: nem tudott aludni, mert fél, hogy Broki ráugrik valamelyik lányra és a csudafaszt a bizalmával egyetemben belé helyezi passzentosan. Hiper ezzel szemben vidáman ébred, vagy csak most üt be a cucc, nem tudni. Petrának elege van ÚjPéterből, és lecsökkent a bizalmi szintje öt százalékra - hát még ha tudná, hogy ÚjPéter és Andor micsoda nyálcserét abszolvált a mödansziéban. Reni a Műanyagénál természetesebb szilikoncsöcsöket lebbent a kamerába, és úgy véli, őt jobban szeretik a hotellakók.

Andor röhögőgörcsöt kap a szingliszoba ágyának szarabbik felétől, és védettséget remél a mai naptól. ÚjPéter és Petra tovább gyúrja a tegnap esti beszélgetést, a csávó szerint Petra tehet mindenről, Petra meg tudja, ha az egyik újoncnak védettsége van, ő megy a levesbe. És az nem megoldás, mondja, hogy ha összevesznek, akkor ÚjPéter lehordja egy diplomázatlan baromnak (sic!). ÚjPéter szerint a diplomának semmi köze az intellektualitáshoz és a tárgyi tudáshoz sem, ehhez sem fűznék különösebb megjegyzést, talán annyit, hogy a papírok számával egyenes arnyban hülyülő értelmiségit ÚjPéter kiválóan megjeleníti a műsorba. Naivának és Brokinak aranyoskodós, negédeskedős beszélgetéshez van kedve, ezt már messziről lehet tudni, mert ugyanaz a tündibündi gelj nóta megy ilyenkor aláfestésként, aminek örülünk, mert simán lehet tekerni az adást, és egy árva szót nem kell meghallgatni a beszélgetésből. Azt így is látom, hogy a wckagylóra kifeszített budipapír-szív ismét szerepet kap, drága úristenem, kést nekem menten, hadd szakítsam ki a herezacskómat nagy erővel.

ÚjPéter a tegnap esti buliról annyit mond még, hogy szerette volna egyszer jól érezni magát, és Petra azt sem tudja, hogyan végződött az este. Mér, összejöttetek, kérdezi ÚjPétert, az meg heves lábvakargatás közben simán letagadja a smárt. Andor Hiper ágyában köt ki, ez sem tudja, min fekszik, baszki, Papucs igencsak oda eresztette a magját, ahol most Andor hasa van. A lányok furcsák, mondja, mármint ketten, Csíra meg Petra. Hiper bólogat, odadobná mindkettőt az újhúsokért. Persze egy óra múlva meg ott fog puncsolni Csírának műmosollyal a lófején. Ha védettek lesztek, mondja lassan, tagoltan, akkor azt is vegyétek figyelembe, kivel akartok társaság szinten együtt élni. Andor kijelenti, hogy nem akar régi párost szétszedni, nahát, nem ezt hazudja mindegyik? Andor ebből a tízperces beszélgetésből leveszi, hogy Hiperben bízni nagyjából olyan, mint a Széll Kálmán-terv alapján betervezni a családi telefonszámla költségét, így is, úgy is szopás lesz a vége.

Az eső miatt nem a mödanszié mellett, hanem a nappaliban megy az obligát punnyadás, Reni pinkben pompázó párducmintás hacukában tolja, iszony. ÚjPéterék azt tesztelik, hány nevet tud, de csak ül, mint egy ízléstelenre faragott sütőtök, mire Naiva kijelenti, hogy így nemigen lehet beilleszkedni. Juan hoz egy levelet, Broki úgy kezdi, hogy ÚjPéter számodra a játék most… aztán röhög, és felolvassa a tutit, Pandora lesz, tessen kérdéseket írni, mert ketten mennek a hotelből hamarosan. Broki meg is kérdezi, hogy ő most akkor átaludt három napot? Elkezdenek kérdéseket körmölni, Csíra bazdmeg, hogy a faszomba' tudsz a kádban kucorogva írni? A Pandora előtt Naiva feltétlenül tudni akarja, hogy Broki akar-e majd vele egy kádban fürdeni, hát ja, de nem biztos, hogy menten utána. A kamerába azt bírja mondani, hogy Naiva néha idegesíti, és terhes a közeledése. Andor bekucorog ÚjPéter mellé, ilyenkor Petra miért nem megy oda és tépi le az állkapcsát izomból? Andor bízik ÚjPéter szemében, és minden gondolatát hallja. Ez a manusgádzsi rettenetesen rá van kattanva ÚjPéterre, ha Petra nem vigyáz, úgy basszák ki az Édenből, mint macskát szarni.

A készülődés közben Petra Hipernek magyarázza, hogy szarban van, de Hiper leoltja, ugyan, engem fognak kitenni, én tudom. Halkan megjegyzem, hogy Hiper minden egyes kiválasztásnál attól remeg, hogy kibasszák, még akkor is, amikor nem csajok mennek haza, hanem faszik. Csíra és Féliker is megjelenik a képernyőn, nahát, de semmi beszólás nincs, egymást nyugtatják, csak úgy, mint Papucs és Hiper. Petrába belement az erő, és kicsinálja a szőkét, mondja, Andor úgy verné ki a szart is belőle, hogy csak úgy pufanna. ÚjPéter csak legyint, rendezzétek le, faszt érdekli. Petra nyilvános ÚjPéterre mászást helyez kilátásba, ettől a faszinak menten felcsillan a szeme, ez az, végre vér jött a pucádba. Hiper kitalálja, hogy idiótának öltözteti Papucsot, a haját lenyalja oldalra, ráad egy szemüveget, amitől pont úgy néz ki az egykori elemző, mint egy geek. Petra üvöltve röhög rajta.

Na, Pandora. Petra, megbízol ÚjPéterben? Nem baj, hogy Andorba csavarodik a hímtagja lassan? Meg, nem. Petra szemét egy szobafestő ecsetjével húzta ki egy nagyon gonosz sminkes. A választ nem gondolja komolyan, persze, a kinti életben lehet játszani az ember életével, de idebent nem. ÚjPéter, jó ötlet ennyire belemászni az új luvnyák seggébe? Szeretném magam jó érezni. Közben Andor úgy náz ÚjPéterre, mint egy 36 szeletes puncstortára, az a szerencséje, hogy Petra nem látja, mert kiverné a fogát (nem lenne túl nehéz dolga). Andor, taktika vagy szimpátia alapján fogsz dönteni? Szimpátia. Andornak a fejében több ember is van, és direkt tett határozott választ arra a kérdésre (idéztem!), hogy van-e már konkrét elképzelése. Reni, úgy is tudsz párt választani, hogy nem is beszélsz senkivel? Tudok hát. A kinti életben is zárkózott vagy? Igen. Féliker szerint ez veszélyes.

Naiva, féltékeny vagy? Nem. Reni, szebbnek tartod magad Andornál? Nem. És te, Andor? Én sem. Mármint Reninél, nem saját magánál, még mielőtt. Naiva, szerelmes vagy Brokiba? Nem, ez nem az a játék, amibe érzelmekkel lehet előrébb jutni. Csíra, erős páros vagytok Félikerrel? Meglátás kérdése, de egy húron vagyunk pendülve. Szeretnél uralkodni Féliker fölött? Nem, azt akarom, hogy férfi legyen mellettem. Sok sikert, ehhez nem tudom, milyen műtét szükségeltetik. És ennyi, elég rövidke Pandora volt. Hiper, Papucs, ÚjPéter meg Petra azon tipródik, melyik újnőt kellene bent tartani, a konszenzus Andor, bár ha embereket lehet szemel verni, Hiperék úgy néznének ki, mint egy hatvankilós csávó a "baszod anyád telibe" beszólás után Mike Tyson kertjében. Csak annyit mond, hogy Andor ÚjPétert stíröli, lés erről a faszi tehet. Hiper szerint Petrának semmi keresnivalója nincs a hotelben, mert csak eszik, iszik, fekszik, szarik oszt annyi.

Dávid és Naomi is képernyőre kerül végre, Pedagógusnak nem lenne ellenére, ha valamelyik újcsaj kapna védettséget és azzal Csírát tenné ki, ehhez Naomi lelkesen bólogat, mert szerinte Csíra keze volt Melák és Omár elhullásában is. Csíra és Féliker is a védettséget boncolgatja, Andornak küldetése lehet, ez a konszenzus. Féliker szerint Hiper és Naiva eleve ki akarja baszni őket, és ez így gáz. Löevéééééééél, felbolydul a hotel, mint a parlamenti budi dohányzós szekciója az ANTSZ rohamosztagosai láttán, a fiúknak menni kell az egyik szobába, csajok maradnak a nappaliban. Csíra szerint egy csajt most basznak ki a játékból. Ennyire azért nem komoly a helyzet. A szobába beérve Papucs és ÚjPéter azzal nyit, hogy na, kamulevél volt, mi rántottuk össze a mítinget, ki kell rakni az összes nőt, kezdve Pedagógussal. Hehe. Juan hoz egy másik levelet is, a nappaliban a nők beszarnak, jesszumpepi, a fiúk most döntik el, hogy melyik nő menjen azon nyomban.

Nem erről van szó, a fiúknak védettséget kell kiosztaniuk valamelyik újluvnyának. Broki nem örül, neki a védettség szó olyan vörös posztó, mint normális embernek a Széll Kálmán-terv. Féliker szerint Reni veszélyes, a műanyag csöcseivel álmában fojtja meg a pasikat, kiszámíthatatlan. A konszenzus, hogy akkor kapja Andor, oszt majd megdumálják vele a folytatást, mert Renivel ilyet, (mármint beszélni) sem lehet, nemhogy taktikázni. Féliker megoldja, ha ÚjPéter mögé állna Andor, tud új párt Petrának. Nahát, van egy eldugott lakó valahol a hotelben? Akit még nem láttunk? Potyautas talán? Vagy neki még mindig vannak képzeletbeli barátai? Juan levelet visz a nőknek is, Naomi olvas, a fiúk mostan fontos döntést kellenek meghozni, védettséget kapik valaki csaj mostan. Andor szíve a gyomrában, Naiva csak annyit mond, hogy ajajajajajajaj, Reni egészségesen izgul.

A faszik megszülik: Andor a védett. Öröm, bódottá. Hiper a kamerába menten mondja, hogy mostan ÚjPéter van a faszánál fogva rángatva, az meg tudja irányítani a többieket. Petra nem csodálkozik a dolgon, Reni erős párosra ugrana rá, Andor meg majd ÚjPéterre. Andor ma este halálra issza magát, Reni a sírógörcs szélén nyilatkozik, basszameg, a Való világban is egy ilyen szőke rohadék ellen véreztem el, most is, legközelebb csak olyan műsorba megyek, ahol ez a szín be van tiltva. Naiva a csajos vacsoraasztalnál a kést beleforgatja még Renibe, na, mit szólsz, hogy nem te kaptad a védettséget? Az csak hüppög, és eszi a csirkét, nem tudod te ezt itten értékelni, baszod, ha Melák itt lenne, csak joghurtot ehetnél, azt is csak módjával. ÚjPéter úgy tesz a másik asztalnál, mintha őt a mostani helyzet zavarná, mert Petra szarban van. Reninél eltörik a mécses, legközelebb az Összeesküvőkbe tessen jelentkezni talán.

Este buli, mindenki lázasan igyekszik nagyjából elfogadhatóvá varázsolni magát, izzanak a hajsütővasak, Naomi Naiva szemét festi igazán kurvásra. ÚjPéter gondterhelt, mert Petra nem tesz semmit annak érdekében, hogy a hotelben maradjon, ezt meg is mondja neki, mire Petra csak a csapott vállait vonogatja, nem beszélek Andorral, mert egy büdöskurva. Akkor kiesel a gecibe, mutat rá ÚjPéter, akkor kiesek, osztakkor? A nappaliban már ezer fokon ég a buli, oppardon bitang jó a hangulat, mint Broki és Andor beszélgetéséből kiderül. Andor mintha kicsit kacérkodna Brokival, Naiva ennek annyira nem örül. Táncolnak, hát bazdmeg, ugató vadászgörény legyek, ha Reni ebből él, nagyjából annyira dögös a mozgása, mint Matolcsy Györgynek, vele meg nem sok műsorszámot lehet eladni az osztrák kuplerájokban. Hiper szerint Andor kifordult önmagából, mert védettséget kapott, és láthatóan irigykedik. Petra egyetért, nem az a kedves izé aki izé volt, hanem izé, és most izé? Én izé? ÉN? Nem fogok izé! Hiper a védettséget úgy tekinti, mint az Egy Gyűrűt, ami Gollamot csinál mindenkiből.

ÚjPéter Naiváéknál mondja Brokinak meg Papucsnak, hogy Petra egy roncs agyilag és testileg is, úgy jár, mint egy élőhalott, és nem hajlandó viselkedni, nem szimpatizál Andorral és nem is hajlandó beszélgetni vele. Andor a nappaliban már be van baszva, mert megivott egy kölyökpezsgőt. Féliker és Csíra összekap a pultnál, mert Csíra fehér gatyájára ráfröccsent valami ital. Féliker kezdi unni, hogy Csíra pórázt rakott rá. Miközben a hullarészeg Andor egyedül mórikálja magát a táncparketten, ÚjPéter Petrával beszélget, de nem hisz neki. A buli végén Csíra, Petra és Féliker közös tervet gründol, majd holnap megbeszéljük ÚjPéterrel. Naomi ezzel párhuzamosan megindítja a nagy nyári offenzívát Reni bent tartására, és mondja ÚjPéternek, hogy legyen úgy, hogy Reni megy ÚjPéter mögé, a faszi kiejti Petrát, Andor meg beáll Féliker mellé. Win-win. Más ugyanis nem akar kiejteni Andor. Dehogynem, Hipert, mondja ÚjPéter. Ja, de őt nem hagyom, ébred fel az idióta Naomiban.

Csíra bazdmeg, ennyire nem lehetsz gyökér, lesmárolja Félikert, hogy a kedvére tegyen, és nehogy a fasziban felébredjen valami kétség szikrája. A bent maradásért szopni is fogsz? Féliker menten mondja is, hogy Dávid megy neki egy szívességgel, majd beszél a fejivel. De csak okosan, emeli fel egyik műkörmös ujját az egyre jobban pocakosodó Csíra, nehogy elbaszd. Naiva Brokinak mondja, hogy Andor veszélyes, az csak a vállát vonogatja, ki nem szarja le. Muhaha, a szingliszobában Andor Melákozik a budiban, azaz térdre rogyva próbál okádni, miközben Reni vizes budipapírozza a nyakát. Levi az első körben legalább bátran telehányta az erkélyt, basszátok meg. A rosszullét után jön hozzájuk ÚjPéter, és prezentálja a Naomi-tervet: Remi beáll ÚjPéter mögé, Andor megy Csíra mellé a Félikerhez, Petra és Noémi megy Dávidhoz, az meg kibassza Petrát. Azaz ÚjPéter ebből is úgy kerülne ki, mint aki nem tehet semmiről, igaz? Vigyázni kell ezzel a faszival, mert a végén még megnyeri a fődíjat. Esti meglepetésre senki nem kúr. Holnap viszont valami kalapos nőt hoznak Brokinak, AZTAKURVA. 

Címkék: éden hotel
1005 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerdesek05 2012.04.25. 15:10:42

@Banyus83: uhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh

Banyus83 2012.04.25. 15:14:44

@Vadkörte82: De má...má meg is jöttem :-))

Banyus83 2012.04.25. 15:18:13

@kerdesek05: Messziről úgy tűnik...

@Vadkörte82: De má...má meg is jöttem :-)) Vagy csak arra írtad, hogy nemá, hogy kiesik Edina? :-D

jóképűkirály 2012.04.25. 15:30:31

@kerdesek05: annak tűnik ,de ha tényleg az akkor elég tré környezetben van.

Reni mellét illetően ,sztem eredetiek, a való világos Anikónak van majdnem ugyanez a testalkat-mell kombó ami iszonyat jó, de valóban ritka. De az hogy bejön, kussol, nem kap védettséget majd elbőgi magát.Istenem gratuláció a beválogatóknak meg grat a csajnak aki annyira sem ismeri magát ,hogy az valami hihetetlen.

Vadkörte82 2012.04.25. 15:40:19

@Banyus83: mindkettő:) annyit nem ér az egész. nem láttam a tegnapi részt, összejött Kíra Márkkal? vagy mi ez a smár?

kerdesek05 2012.04.25. 15:41:09

@Moncs: ah tényleg ez az! ennyire délen nem kerestem az öböltől.

sokat tudhatsz Moncs:)

kerdesek05 2012.04.25. 15:42:10

@Moncs: azt nem tudod megmondani, van e villának neve vagy valami ilyesmi?

f.fredericks 2012.04.25. 15:49:37

Ezt posztolta ma az ÉH FB oldala: "Egy védettség és Máté titokzatos randija kavarja fel ma a kedélyeket az Éden Hotelben. Kezdés 21.20!"

Most akkor még valaki kap védettséget, vagy mi a szösz?

Banyus83 2012.04.25. 15:51:01

@Vadkörte82: Hát csak smároltak, vagy inkább csak szájra puszi volt, kb. 2x...jó volt a csoki nyami-nyami... :-)

Banyus83 2012.04.25. 15:52:25

@f.fredericks: Ne már, hogy még egy védettség!!!! Ez már szenyóság!!!!

f.fredericks 2012.04.25. 15:58:41

@Banyus83: hát ez az, én is ezet mondom, hogy az már egy kicsit sok. A régieket basztatják azért, mert szar castingot csináltak.
Az újak hódítók közül csak Pítben, TT-ben és Nonsziban volt potenciál, de ebből csak Pít tudott bentragadni. TT kibaszta volna magát, Nonszit meg kiszórták mielőtt bejött volna. Na jó meg talán Arnoldban, de ő még kérdőjel, majd kérdés mit fog Píttel leművelni.
Elképzelek egy olyan szexet, mint a Scary Movieban amikor Ray ráadta a csajra a sisakot meg a vállvédőt, és úgy nyomták. :DDDDD

mangalor 2012.04.25. 16:02:01

@Klajcsika: nem lehet, hogy a húga/nővére?

Banyus83 2012.04.25. 16:02:06

@f.fredericks: Jézus, rémálmaim lesznek :-)

De valószínű, hogy csak a tegnapi védettség utóhatásaira gondoltak ezzel a mondattal...

Cathcart_ezredes 2012.04.25. 16:08:12

@jóképűkirály:
Azért én elhéderelgetnék ott pár évet. Mondjuk annyit, amennyi még hátra van:)

Látom viszont Pácsó a Píttől eltanult trükkök százaival teljesen elcsavarta az itt kommentelő gyengébbik nem fejét. Most úgy nyújtanék neked kezet, mint Melák Félikernek:)
Paranyuszi kezét el is engedem, és felkutatom Naomit:)

Moncs 2012.04.25. 16:09:10

@kerdesek05:
:) Á, nem tudok sokat :) Akkor találtam meg, mikor Niki kiesett. Azt a nagy betonteknőt kerestem a parton :)
Viszont a nevét, vagy bármi konkrétabbat én sem találtam.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:09:36

@Banyus83: Szerintem sem lesz még egy védettség

LoveMy 2012.04.25. 16:10:32

@f.fredericks:
"egy védettség"

Ha kettő kapott volna védettséget, akkor még egy védettség lenne! Inkább arra utalnak ezzel, hogy a védettséget kapott Arnold milyen új stílust mutat ezáltal és ezt hogyan értékelik a többiek!

kovácspéterke 2012.04.25. 16:11:05

@Banyus83: sztem a már megkapottra vonatkozik.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:11:57

@Cathcart_ezredes: Pít tanulta el tőlem :-)
Nyuszit tartsd meg, mert hű volt hozzád, mint Edina Mátéhoz! :-)

f.fredericks 2012.04.25. 16:14:29

@LoveMy: jaaa, akkor csak nekem van szövegértelmezési problémám. :DDD
Így azért okésabb, mert 2 tényleg sok lenne.
Már azt hittem, hogy lehet úgy osztják a csajoknak a védettséget, hogy ki hajlandó a riportszobában lepippantani a szerkit.

Cathcart_ezredes 2012.04.25. 16:14:52

@Pácsó Ármándó:
Igen, sajnos az őrült Melák féle féltékenység miatt előbb szóltam, mint hogy mindet végigolvastam volna... Ezek után nem állnék a bizalom gömbjével a kezemben vele szemben:)

Banyus83 2012.04.25. 16:15:05

@Cathcart_ezredes: nem hagyjuk mi olyan könnyen elcsavarni a fejünket :-)

@Pácsó Ármándó: @Mrs. Jackman: Szerintem is...

kerdesek05 2012.04.25. 16:18:05

@Moncs: jaj, a betonteknő ez merre van onnét?:)

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 16:19:27

@Cathcart_ezredes: Ostobenkóra???????
Ostobenkórrraaaaaaaa ??????????????? :DDDD

Engem???????????? :D

pfff..

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 16:20:26

@Pácsó Ármándó: Csak hű voltam.. Nézd meg.. Most szakítottunk... :D:D:D:D:D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:20:28

@Cathcart_ezredes: Hát sanszos, hogy lelepkéz ! De még nincs veszve semmi! Nagyon bízik benned! :-)

@Banyus83: Hát persze, hogy nem, hát hogyne :-)

kerdesek05 2012.04.25. 16:20:55

@Klajcsika: jaj szegény Broki. mi lesz most?:)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:21:16

@kerdesek05: Nyugatra a kis félsziget sarkán

Banyus83 2012.04.25. 16:22:18

@Pácsó Ármándó: Hát nem is...csak, ha Pít jön szendicsezni :-P

jóképűkirály 2012.04.25. 16:22:43

@Cathcart_ezredes: persze ha adnának mellé gubát, egy kis ko...int meg egy ilen Reni szintű gádzsit nonstopba akkor abszolút korrekt a hely:)

LoveMy 2012.04.25. 16:22:44

Egy hónap múlva, május 24-én ér véget az ÉH2!

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:23:04

@paranyuszi: Adj neki még egy esélyt, csak a féltékenység beszélt belőle.

Banyus83 2012.04.25. 16:24:15

@LoveMy: Én is olvastam...és még nem biztos, hogy nyáron lesz Aranypart2...micsoda szívfájdalom... :-D

Moncs 2012.04.25. 16:24:35

19.396578,-105.030427 kicsit délre, vagy délnyugatra, az öböl csücskében

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:26:37

@Banyus83: Nemsokára úgyis kiesik :-)

Úgy vettem észre, hogy Dévid még mindig szívesen lenne Edina párja, nem?

Cathcart_ezredes 2012.04.25. 16:30:36

@jóképűkirály:
Nekem a kép előterében látható gazos pusztaság is elég lenne, csak paranyuszi újra legyen velem... (sóhaj, bánatos távolba meredő szemek, Broki-féle férfikönnyek)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:30:49

@paranyuszi: Csak viccelt, Ostobenkóra téged?? Ugyan már, a vak is látja hogy nem gondolja komolyan!

@Cathcart_ezredes: Valamit muszáj lesz bedobnod! Egy bánatos kutyás nézést, esetleg egy újabb ÉH híradót...

Banyus83 2012.04.25. 16:37:12

@Pácsó Ármándó: Szerintem is...Pít meg mehet a levesbe :-)) Csak még nem tudom akkor kivel szenyózunk ezután? :-P

jóképűkirály 2012.04.25. 16:37:18

@Cathcart_ezredes: Paranyusziba én is szerelmes vagyok.Álljunk be mögé és nézzük meg kit választ:)

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:39:14

@Banyus83: Nem, nem, hiába nézel így rám!

Cathcart_ezredes 2012.04.25. 16:41:45

@jóképűkirály:
Persze! HÉ mögé állj a szakadék szélére:))
@Pácsó Ármándó:
Ne stresszelj, így is rosszul vagyok már!:)
@paranyuszi:
Épp most rágta el a kutyám rex-felügyelőként a nyakamba akasztott kötelet. Hát van még remény?

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 16:58:39

@paranyuszi: Légy nagylelkű! Mindjárt itt van május 1 a szeretet ünnepe!

kerdesek05 2012.04.25. 17:02:56

A lényeg: NIKI levetkőzik, és két hét múlva láthassuk őt meztelenül!:)

www.blikk.hu/blikktv_punk16/tiz-plasztikai-mutetje-volt-mar-eden-nikinek-2086977

Banyus83 2012.04.25. 17:10:17

@Pácsó Ármándó: Jaaaa...aztán utána meg kikéred magadnak, mi???? ;-D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 17:14:49

@kerdesek05: Niki szerint Hiper nem volt jó csaj :-)

kerdesek05 2012.04.25. 17:16:19

@Pácsó Ármándó: persze hippper hogy lehet egyáltalán csaj?:)

kerdesek05 2012.04.25. 17:18:23

@kerdesek05:

ÉDEN EXTRA 17:

MELÁK: tuti bélyeges vagy.
NIKI: hmmm?
MELÁK: tuti, hogy bélyeges vagy
NIKI: ja
NIKI: mondtam Krisztián, hazamegyek és tényleg gyerek.Én sokszor mondtam magamnak, hogy még utoljára levetkőzök, meg utoljára eljövök ide és utána tényleg befejeztem. Már 28 éves vagyok mire várjak. Lassan 30. Mindenem megvan most érted nekem nincs mire várnom.
MELÁK: Ennyi.

LoveMy 2012.04.25. 17:20:17

@Pácsó Ármándó:

"mi ez a pusztító alpáriság?"

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 17:24:25

@LoveMy: Csak ennek a hatására terjedt el a szólás, hogy "Május 1 a szeretet ünnepe" :-)

@Banyus83: A fene se tud rajtam kiigazodni, ugye?

Banyus83 2012.04.25. 17:26:42

@Pácsó Ármándó: Hát nem nagyon...de azért mi szeretettel várunk, ugye tudod... :-D

Banyus83 2012.04.25. 17:38:25

@Pácsó Ármándó: Tudod...csak itt, csak most, csak neked... :-D

Sziporka 2012.04.25. 17:42:45

Hát remélem ezek az új ribik nem dobják ki Csírát.....egyre jobban kedvelem ezt a párost...Pít meg egyre gázabb jaj jaj :(

raspberrypie 2012.04.25. 17:43:28

és mi van akkor, ha máté valakije bement, és azért sírt, mert vmi történt otthon? - ergo ezért küldtek be vkit hozzá, hogy az közölje vele. talán így lesz :D vagy nem.

kerdesek05 2012.04.25. 17:49:15

@raspberrypie: magánéleti rosszaságot csak nem tolnak bele főműsorba az gány lenne az egész szakmára nézve.

Banyus83 2012.04.25. 17:50:16

@raspberrypie: Csak akkor az nem állja meg a helyét, hogy veszélyezteti a kapcsolatát Edinával....

raspberrypie 2012.04.25. 17:50:48

@kerdesek05: @Klajcsika belinkelt egy videót, ott sírt a máté

Banyus83 2012.04.25. 17:51:12

@Sziporka: Igen...keresgélj kicsit feljebb, asszem 2en is belinkeltünk egy Blikk-es cikket, abban írják, meg van videó is...

Banyus83 2012.04.25. 17:54:36

ÉH facebookos játékának mai kérdése, hogy milyen meglepetés éri ma Mátét...nagggyon nehéz a válasz, nem? vagy mind pofára esünk, és tényleg nem a csajszija jön...bár nem hiszem...(pedig fönn sem volt az nCore-on :-D ).

Sziporka 2012.04.25. 17:56:49

@Banyus83: Neee..és tényleg!

Mondjuk én csak arra tudok gondolni, hogy bármi is volt eddig az előzetesben, mindig úgy volt összevágva, hogy sosem lehetett kitalálni:)
Én azért nem szeretném, hogy Edina kiessen, bár elég uncsik az tény...

LoveMy 2012.04.25. 17:58:28

@Banyus83:
egyébként nagyon sok fórumon, szinte kivétel nélkül mindenki elítéli ezt a szerkesztői húzást.

LoveMy 2012.04.25. 18:09:29

@Pácsó Ármándó:
csak nem féltékeny vagy? ;)

raspberrypie 2012.04.25. 18:09:52

amúgy nekem az nem tetszik abszolúte a játékban, hogy ugye úgy van beharangozva az egész, hogy a párok hogy tudnak kitartani egymás mellett... csak az a baj, hogy mikor a niki úgy esett ki, hogy nem is rajta múlott, vagy pl. omár is, akkor hol van ez a szlogen? akkor lenne jó a játék, ha pl. beküldenének egy csábítót/hódítót, hogy egy adott valakit "szerezzenek" meg maguknak, bárhogy, viszont a párválasztón nem állhat mögé - és ha sikerült a küldetés, na akkor azért kaphatna védettséget.
de most úgy osztani a védettségeket, ahogy eddig... :/ mint pl. tegnap is... na mindegy, én így látom.

jóképűkirály 2012.04.25. 18:15:02

Nekem is azzal van bajom, hogy a játék alapötlete jó.Az is ,hogy nincsenek különösebben feladatok.Jó nők , Palik, Szép helyen.Ez eddig rendben van.De az ,hogy orbitális véletleneken ,meg a szerkesztő által kitalált faszság miatt kell mennie valakinek úgy ,hogy semmit nem tehet ,illetve aki kapja annak semmit nem kell érte sok esetben csinálnia ez igy elég meleg.Ezen ha változtatnának akkor még rajabb lenne.Reni egy istennő.

LoveMy 2012.04.25. 18:15:09

@kerdesek05:
huuu...
hát én most fel nem sorolom mindet!
pl. FB

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 18:15:35

@raspberrypie: Akkor viszont a legbénábbakkal kellene kezdeni és fokozatosan emelni a színvonalat.

kerdesek05 2012.04.25. 18:28:58

@Pácsó Ármándó: aminek felülnézetből egy S vagy 5 betűt kellene látni?
nem pontos sajna a google mert főútra teszi a kooordinátát.

kerdesek05 2012.04.25. 18:30:23

@raspberrypie: persze láttam, de az más is lehet, volt, jelenlegi csaja bejött, ennyi.
nem más családi probléma, hanem az "övé-k"

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 18:32:32

@kerdesek05: Az oldal alján van a GoogleMap, tudod nagyítani, a világoskék hőlégballontól pont délnyugatra a félsziget legcsücskén
edenhotel.hu/

kerdesek05 2012.04.25. 18:33:46

@Pácsó Ármándó: ja meg milyen az, a sok gyengéje bejön út közbe a műsorba aztán valahogy elvergődnek a végéig, azokkal a végén jöttek be, sokkal kevesebbet tettek a győzelemért és ők lesznek a nyertesek.
Meg van az aki az egész műsor full felét végigjátszotta az elejétől..

hideg kéz 2012.04.25. 18:36:01

helló
jól értem, hogy sanszos, hogy ma megjelenik Broki kinti nője?
Ez kb annyira lenne gusztusos, mitha kapnának egy levelet, hogy:
Höhö, megmérgeztünk titeket a reggelivel, és egyikőtök seggében van az ellenanyag.
De ha elárulja, nem kap védettséget.

BiP 2012.04.25. 18:38:55

Most olvasom csak a hogyvoltot. Reniről:"basszameg, a Való világban is egy ilyen szőke rohadék ellen véreztem el, most is, "
Ezért volt ilyen ismerős a feje. Most nézem, Kinga ellen indult.
(bár lehet, hogy írtátok már, hsz-eket még nem olvastam)

raspberrypie 2012.04.25. 18:39:16

és mi van akkor, ha broki nője bemegy, és közli vele, hogy terhes??? :'D csak úgy egybevágnak a dolgok... broki sírt, az ÉH fb lapján az az óvszeres "reklám" meg a felirat... :D

raspberrypie 2012.04.25. 18:41:04

most nézem fb-on, hogy már mások is betippelték ugyanezt... háát :D

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 18:45:35

@raspberrypie: Már itt is. Gyertek át az újba

hideg kéz 2012.04.25. 18:46:16

mondom én, korrekt húzás ez, pláne, hogy a többiek azt se tudják meg, ha otthon az anyjukat elbassza egy IFA.

kerdesek05 2012.04.25. 18:57:58

és mi van ha Máté anyukája jön be elmondani, Máténak kistesója lesz?:)

Banyus83 2012.04.25. 19:23:06

@LoveMy: Igen, én is ezt olvastam sok helyen...ezt benézte a Viasat...

@raspberrypie: Csak nem!!! bár igen, volt, aki ezt tippelte...főleg a durexes kiságyas reklám után a FB oldalon.. :-))

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 19:23:58

@Banyus83: Van már új!

@hideg kéz: Jaj, nem vagy te egy elveszett ember!

Sziporka 2012.04.25. 20:21:33

@raspberrypie: Nem tartanám jónak ha bejönne a barátnője, ez nem a valóvilág, itt tökre ki kéne zárni a külvilágot ilyen téren szerintem.
süti beállítások módosítása