Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x25

2012. április 17. 06:00 - sixx

Az előző héten Műanyag Pokahontasz utoljára rázta bele a szilikont a kamerába, Csíra visszatárt, hogy tovább hazudozzon, Hiperről meg kiderül, hogy egy elviselhetetlen picsa, aki Meláknak riszálja a csontos seggét, közben Elemzőból meg bebújós papucsot taposott, jól. ÚjPéter magára haragította az összetört Melákot, mert nem volt hajlandó Petrát a vágóhídra küldeni csak azért, hogy az autóalkatrészek és a műnők nagy ismerője egy puszit nyomhasson Pokahontasz fejire. A karbantartók és stylist hajnalig tartó, iszonyatos tequilzásának az az eredménye, hogy T69.2-t középkorú, szilikoncsöcsös mosónőre fazonírozták, ennél előnytelenebb hajfonatot szándékosan sem lehetett volna Pinokkina fejéra applikálni. Három vendég költözik be, de ebből a lakók (nemcsak Naomi) csak kettőt vesznek észre, nahát, csak nem az lesz a feladata az ikerpárnak, hogy egy személynek adják ki magukat?

Melák mint saját viaszmása fekszik az ágyban Csíra oldalán, az arcán a világ összes fájdalma, jajjajjajj, Műanyag, itt hagytál engem, bazdmeg ezekkel az agyhalottakkal. Hipernek maga az ébredés volt adrenalin, ki is rohan a nappaliba és mint egy bazinagy madár, szőlőt csipeget az asztalon ülve. Papucs közben a faszát igazgatja odabent, az az a testrészed, ami utoljára kerül Hiper szájába, csak szólok. Melák Csírának kesereg, jajMűanyagjajMűanyag. Igen, szerintem is ez a legjobb módszer új párunk meggyőzésére hűségünket illetőe, hajrá, fiam. Csírának esze ágában nincs hallgatni a faszságot. Omár, Naiva és Naomi dettó a nappaliban pocol, jobb dolguk nem lévén Csírát ekézik, Omár nem is bízik meg benne. Az új királyi páros (Melák-Csíra) a mödanszié mellett unatkozik, a szerkesztők a szponzoroktól kapott masszázsolajat látványosan úgy helyezik el a nyugágy tövében, hogy jól látszódjon, remélem Naomi összekeveri a naptejjel, és ezzel keni le Omár szőrös hátát.

Ó jaj, Naiva és Broki a szárazbaszást erőlteti, a felhasználói élményről Broki azt nyilatkozza, hogy neki a játék az első, és ha elpaterolják mellőle Naivát, nem döglik bele. Juan hozza a levelet, Melák üvölt, mint egy postásegyenruhás Tarzan, LÖEVEÉÉÉÉÉÉL. Új csávó jön, a fotóját beküldik előre, mire a nők felbolydulnak, mint egy méhkas, haddnézzem, indul meg Hiper, énkaptam, rántja el előle Csíra, aztakurva. Az új csávót jóképűnek tartják, a kisfilmjében szörfdeszkával a kezében indul a habokba. Valami baj van az arányokkal, vagy a karja rövid, vagy a feje nagy, de úgy néz ki, mint egy elbaszott Pumukli, rövid hajjal. Dávidnak hívják, figyelmes nőkkel és az igazi szerelmet keresi. Melák odabent érdeklődik, hogy elvárás-e, hogy szeretettel kell fogadni a lakót, és mire kimondja, Dávid már bent is van.

Kiderül, hogy szlovák származású diplomás embör, a feje oldalt konkrétan be van horpadva. A szlovákságnak ehhez (vélhetően) semmi köze. Naomi persze azonnal beindul és anyanyelvén mond valamit a szociálpedagógusnak, aki azért jelentkezett a játékba, hogy kísérletezzen magán. Omár kibírja röhögés nélkül, hogy a párja egy honfitársra lelt a mexikói falak között. ÚjPéter meg is jegyzi, hogy te is örülsz, Omár, mi? Naomi a kamerába azt mondja, ez nem jelent semmit. Dávid is az úgymond nagy barátja, ami VV Baukó Éva óta szitokszó a valóságshow-kban. A faszik körbeviszik Dávidot, de Omár nem megy velük, ezt Naomi kissé nehezményezi is, menjél puncsolni. Nem megyek, bár be vagyok szarva, hogy küldetése és/vagy védettsége van - ez meglehetősen illogikus, szegény Omár is lesüllyedt az agyhalottak szintjére. ÚjPéter máris felkínálkozik szövetségesnek Dávid mellé.

A szokásos délutáni henyélésbe csak a megpocakosodó Csíra visz színt azzal, hogy akkora reszelővel esik a karmainak, mint a feje. A lakók nagy része vagy alszik, vagy edz, és ez igen sokáig tarthatott, mert a szerkesztők inkább az esti eseményekre vágnak, pedig még csak 11 perc telt el a műsoridőből. Broki megviccelni készül Naomit, és felakasztja a plüssrénszarvasát, tényleg kurva vicces, azon az óvodás szinten, amin Broki van, mindenképpen. A hőstettet megmutatja ÚjPéternek is, aki úgy véli, ebből hiríg lesz, ő még csak meg sem foghatta a Szent Állatot. Csíra és Petra öribarik lettek pillanatok alatt, Melák a táma és az ő nagy szívfájdalma, ami közben odakint egy óriási veszekedést indít be.

Minden azzal kezdődik, hogy Melák szól ÚjPéternek, hogy fegyelmezze meg Petrát, az meg visszaszól, hogy faszt, te voltál a gyökér vele, mit fegyelmezzem. Mert meg van sértődve, és ezt én nem bírom. És eleve, mi az, hogy egy Petra nem veti alá magát az ÉN akaratomnak, és nem örül annak, ha ki akarom ejteni. ÚjPéter ezzel nem tud mit kezdeni, azzal meg pláne nem amikor Melák lebuzizza, mit véded ezt a kiscsajt, buzi-e vagy? Többet tettem érted, geci. ÚjPéter a kamerába elmondja, hogy a vitát valahol szándékosan generálta, illetve folytatta, mert Dávidnak akarta jelezni, milyenek a viszonyok idebent. Nem hülye ez a csávó. Melák, bábként használtál volna engem és Petrát is, még jó, hogy dühösek vagyunk. Melák erre kiborítja a piáját és elmegy a pulttól, de az üvöltözés folytatódik, én MŰANYAGGAL beszélhettem volna! Érted? Egy nővel, akibe full szerelmes vagy, az meg leszar - mutat rá ÚjPéter, mire Melák majdnem felrobban. Az igazság fáj, mi?

Melák Naiva szerint is idóta, ez igaz is, már olyan dolgokat emleget, amik meg sem történtek (megvédte Petrát), totál elszállt az agya. Dávid, anélkül, hogy ismerné a szitut, leszűri, hogy Melák gyerekesen viselkedik. Hja, kérem, tanult embernek párja nincsen. Anyucinak tartja Pokahontaszt, teszi hozzá. A pultnál ÚjPéter ha már lúd, legyen kövér alapon Hipernek is beszól Broki támogatásával, te meg mit véded ezt az idiótát? Minek riszálsz neki? Hiper a kamerába erre aszongya, ki akarja baszni ÚjPétert a hotelből, és azt, hogy őtet nem lehet csak úgy felbaszni a plafonra ilyenekkel. Ezt menten cáfolja a pult mellett, amikor ordenáré sítlusban artikulátlan üvöltözésbe kezd, ki vagy te szarházi, mit pofázol?

ÚjPéter teljesen higgadtan közli vele, hogy tudja, miket mond róla a háta mögött, AKKOR MONDGYADMOSTAZONNAL, NE CSAK SZÁJKARATÉZZÁL, folytatja Hiper, akitől el kéne venni az italt, csak jelzem. Vegyél be gyógyszert, mondja ÚjPéter, aki egy igazi hiénának tartja Hipert, ellentétben mondjuk Melákkal, akit viszont egy makettmajomnak. Az üvöltés most már egy fokkal hangosabban és sokkal személyeskedőbben folytatódik, még Melák is visszajön, hogy besegítsen Hipernek, aki kijelenti, hogy faszom, mindenki tudja, hogy nekem Melák és Broki a legfontosabb, ebből nem csináltam titkot eddig sem - PapucsLevente meg ott ül közben a pultnál és kényszeredetten vigyorog, ez így azért elég kemény. Melák új frontot nyit ÚjPéter ellen, nem is tudod, mennyit tettünk érted Műanyaggal! Mégis mit, ha szabad kérdeznem? Meg eleve, hogy beszélsz te a nőkkel, Melák? ÚGY! AHOGY! MŰANYAG BÍRTA! Bírta a nagy büdös lófaszt, legfeljebb eltűrte, de hagyjuk, mondja ÚjPéter, aki ezzel a kis műbalhégenerálással két szereplőt kitűnően eláztatott Dávid előtt. Ügyes. Omár annyit remélt, hogy nem lesz verekedés a vége.

A szünet után jönnek a beígért ikrek, Márk és Patrik, akik csak első blikkre tökegyformák, más tetkó van az alkarjukon (egy gagyi tribal az egyiken, egy csillagos-színes cucc a másikon), az egyiknek beesettebb az arca, és a testalkatuk sem egyforma, ráadásul a különböző tetkók nem is ugyanott vannak, szóval nem tudom, mit tervez a Viasat, de ez így totál bukta lesz (mármint ha nem egyszerre mennek be). A továbbra is takarítónőnek álcázott T69.2 az ikrekre ránézve bölcsen megállapítja, hogy meglehetősen hasonlítanak egymásra, mivel ikrek. Fülig Jimmy mellett T69.2 az emberiség egyik nagy tanítómestere. A feladat: egy embernek kell kiadni magukat, másfél óránként cserélnek és kétperces eligazítást tarthatnak egymásnak. Ha megy, jutalmat kapnak, ha nem szevasz. Az első körben Patrik megy be, hosszú ujjú ingben, gondolom a varrás miatt és nem azért, mert fázik.

A beérkezés ceremóniamentes, de nem eseménytelen, Papucs, amikor meglátja Patrikot, egy "hát én beszarok bazdmeg"-gel reagál és kínjában röhög, a csajom szerint eddig ez volt a legőszintébb megnyilvánulása. Omár a Patrikot Balázsnak érti, ezt Broki nagyon viccesnek tartja. És bazdmeg, kiderül, hogy ÚjPétert Újvári Péternek hívják, hehehehehehe. Papucs a kamerába azt mondja, szarban vannak a faszik, nehéz vitába szállni vele. Patrik a pultnál cigizik, és nem nagyon szól senkihez, még nem is találkozott mindenkivel, Melák biztos örül neki majd. Naomi bátortalanul bepróbálkozik, te szlovák vagy? Miért, annak nézek ki? Hát a neved gyakori arra. Á, a Patrik az amerikai. Köszönjük, Emese. A kínos helyzetet Csíra oldja, aki meleg hellóval fogadja a halálra vált arcú Patrikot, te melyik vagy, kérdi, a Marci? Hoppácsak, lebukás? Omár kérdezi is Csírát, ismered? Ja, együtt táncoltunk. Patrik elrángatja Csírát menteni a helyzetet, mi itt ketten egyet teszünk ki éppen, le ne buktass. Ú, eszemben sincs, mondja Csíra, aki nagyon élvezi, hogy kibaszhat a többiekkel.

Melák a mödanszié mellett heves vakarózás közben egy bocsánatkérésféleséget erőltet ki magából Petra felé, illetve annak halovány mását, mert ő gyerekkora óta nem tud ilyet. Mármint bocsánatot kérni, hiányzik ez a génje, vagy mittudomén, lehet verték a kis Melákot, ha a b-betűt erőltette. Carlos hoz egy levelet, Patrik választhat párt magának, Dávid meg megy a szinglibe a pár nélküli csávóval. Melák eljátssza, hogy neki fontos Csíra, és nem ereszti, kicsit késő ez már szerintem, miután egész nap Műanyag miatt sírt a szája. Patrik Csírát választja, Melák meg hiába tiltakozik, mehet a szinglibe, vodkaorindzsplíz, üvölti oda Carlosnak és már megy is a pulthoz, a kamerába meg a szenzációs hetéről beszél, három nap alatt két párt veszít el, ezt hívják végtelenített szopórollernek. Hiperrel letisztázza, hogy mögé áll be, Hiper jelzi, hogy nem azért taposta a Papucsot eddig, hogy most bakancsra cserélje, így először el kell helyezni Elemzőt valahová. Hát rakjad akkor, mondja Melák, én mögéd állok.

Kapnak zenét, táncolnak, Melák az ilyenkor szokásos szárazbaszásos mozdulatokkal rázza Csírával és Naomival is, Hiper meg haditanácsot tart Papuccsal a szobában. Melák mögém áll, mondja Hiper, mire Papucs már hangosan röhög, ezt a szopást bazdmeg. Patriknak lejár az ideje, egy oldalajtón távozik, és beszámol Márknak, Csíra a párod, ismer minket, Melák ellenség. Öltözzünk. Kockahas villan a mexikói éjszakában, Márk be. Csíra Melákkal trécsel, Melák, ahhoz képest, hogy ezen a héten tuti faszi esik ki, netán kettő is, meglehetősen erőszakosan baszogatja Csírát, bizonyíccsá', mer' ez még így lófasz. Ezt az arrogáns pöcst, befosok. Csíra mondja is, hogy kussoljál, állandóan Műanyag miatt sírdogálsz, inkább próbálj meg örülni nekem. Melák erre lebassza, mit puncsolsz ennek az új embernek? Csíra úgy tesz, mint aki csak érintőlegesen ismeri Patrikékat, jó nagy geci ez a nő.

Márk menten Csírához megy, én vagyok az, a másik, nehogy lebuktass. Nem fogja, hiszen pontosan tudja, miről van szó, és segít az ikreknek, hogy képbe kerüljenek. Csíra nagyon hamar egy hullámhosszra kerül a tesókkal, ha Melák mellette marad, a napjai meg vannak számlálva, és akkor kurva ideges leszek. Dávid szerint Patrik egy pesti ficsúr, aki Ronan Keatingre hasonlít, a Boyzone énekesére, de Patrik azt sem tudja, miről van szó, és hangosan felröhög, amikor angol macsónak titulálják, ami szerintem oxymoron. Naomi megtalálja a felakasztott rénszarvast és műfelháborodik, műkiabál és műveri Brokit, műkurvaanyázza a műröhögő Naivát, szánalmas jelenet az első perctől az utolsóig. Márk ki, Patrik be, közte egy öltözés, ami kissé kínosan az első öltözködés újrahasznosított képsoraiból áll, ejnyemár.

Csíra odabent azt hazudja Meláknak, hogy ő csak szórakozik PatMárkkal, és peeerszeeee hogy Melákot akarja bent tartani. PatMárknak azt mondja, hogy kurvára Melákot akarja kibaszni innen, mert egyszer ki akarta tetetni, és ezt meg akarja bosszulni. Papucs szerint PatMárk nem akar beilleszkedni, és semmi keresnivalója itt. Melák nagyon gagyi papírrepülőt hajtogat Dávid képéből és elhajítja. Beleáll a földbe. Nagy a nyomás, mondja szokásos fintorgásával Melák, nem bírjuk. PatMárk megint átöltözik, ugyanaz a képsor, ez kezd már nekem kínossá válni. Melák cipőárusnak hívja PatMárkot, kösz, Bundy az új becenév, rendes gyerek vagy te, Melák. Csíra a mödanszié mellett PatMárkot hozza képbe, Melák egy gyökér, aki egy műnő után sír. Milyen nő után? Azt hiszem jobb, ha Csíra mondatait idézzük fel:

Ugye. Broki hazamegy, villant egy pöcst, de nem ez a lényeg az utolsó jelenetekben, hanem az, ahogy Hiper lebassza Papucsot, mert kimaradt. Mondom még egyszer, felelősségre vonja a játékbeli párját, mert az képes volt két órával azt követően visszamenni a szobába, hogy a naccságos asszony a picsáját a teraszon elhelyezett nyugágyra el bírta helyezni. Csíra szobájában PatMárk beleturházik Melák napszemüvegébe, de legalábbis úgy tesz, ami ritka gusztustalan gyökérség. Hiper továbbra sem szakad le a témáról, nekem aludnom kell, ha nem vagy itt, nem megy. Hát, Hiper, van egy olyan érzésem, hogy ennél sokkal nagyobb csalódások is érnek majd az életben. Broki megint megdugja Naivát, ezzel búcsúzunk is. 

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovácspéterke 2012.04.17. 16:30:58

@genevieve: én azért kezdtem el erről tegnap beszélni, illetve már korábban, mert edina vmiféle szűzkurvának lett beállítva, meg mondták többen, h milyen gáz, ami csinál, meg, h gáz, h szerelmes lett. aztán meg milyen gáz, h nem szexel, aztám meg, h miyen gáz, h szexel, és én erről mondtam véleményt, hogy ennek azért oka van, csak már elmentünk más irányba. egyébként nem vagyok felháborodva, inkább a vélményeket nem értem a dologról.

f.fredericks 2012.04.17. 16:32:08

@LoveMy: Hiper, mint legbutább? :ooooo Akkor ezek mit néznek? Vagy az ó verziójukból kivágják Ostobenkót?

Pácsó Ármándó 2012.04.17. 16:39:20

@LoveMy: Mondtam, hogy itatni kell, a múltkor is milyen magánszámot levágott. Nem hiszem, hogy ő lenne bent a legbutább és nem is Barbie karakter, Szar ez a bulvár!

@f.fredericks: "Ez itt az Éden Ho.. "

genevieve 2012.04.17. 16:41:58

@Mrs. Jackman: nekem edinával sincs bajom ebből a szempontból:-)
nőből van, egyből az esküvői harangzúgást hallja:-)

és igen, kira és anikó ebből a szempontból már más kérdés:-)

LoveMy 2012.04.17. 16:48:02

@Mrs. Jackman:
pontosan én is erről és ugyanilyen nézőpontból írtam Edinával kapcsolatban, ill. hogy szerintem pont ezek miatt Csíra a szűzkurva. Vagy pont, amiket ide írtál, azon szempontok miatt miért nincs kivesézve Hiéna a maszatolása miatt, vagy bármi, ami miatt lepedő alatt hangosan élvezkedő hangot adott ki!

mex18 2012.04.17. 16:51:42

Nekem Edina úgy jön le mint egy óriás polip, átölel, rád cuppan, nem enged és magába szív a nyílásaival :)

murunga 2012.04.17. 16:53:52

@Λατζκα: hát a nájtvizsönzöld bábjáték alapján az max. manuális szeretgetés volt...szóval vibrattina rárántott az elemzőre vagy ügyesen elbábozta az epizódot lepedő alatt egyedül.

murunga 2012.04.17. 16:55:01

@genevieve: persze, szebben is szól a harang, mint a fitymacsattogás...

Pácsó Ármándó 2012.04.17. 16:55:45

@LoveMy: Lehet, hogy ki lesz vesézve, ha bemutatják majd estére. Akkor majd többen látják.

LoveMy 2012.04.17. 16:59:27

@mex18:
Szerintem a japán adót nézed a sugárzás miatt! :)

LoveMy 2012.04.17. 17:01:41

@mex18:
Szerintem a japán adót nézed a sugárzás miatt! :)))

Banyus83 2012.04.17. 17:08:15

@LoveMy: :-D na?

@Pácsó Ármándó: Látod, ki kell találnod valami mást :-)

@Mrs. Jackman: Na, igen...ezekkel van nekem is a bajom, vagyis, hogy ezekből nem következik nálam a mostani viselkedése...

2012.04.17. 17:08:51

Az ikrek mennek a levesbe mert köptek Csírának?

2012.04.17. 17:11:09

Máté csak megadja azt amire a Polipnak szüksége van, szívjóságból :) Ha nem dugná meg Máté akkor meg az lenne a baja, ennek az Edinának nem lehet a kedvére tenni.

Banyus83 2012.04.17. 17:12:29

ÉH FB oldala szerint "...egy döntés változtatja meg a játék menetét, egyik pár sem érezheti magát biztonságban..."
Jujujj :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.17. 17:13:40

@Banyus83: "@LoveMy: :-D na?" Még gondolkodik hogy másszon ki belőle :-)

@szerivan: Szerintem nem

murunga 2012.04.17. 17:14:52

@f.fredericks: prodizsáj és tsai - nézd meg a hazai nyári fesztiválfelhozatalt és ott a válasz.

Pácsó Ármándó 2012.04.17. 17:16:38

@Banyus83: Ez kb. minden kiválasztásra rá lehet húzni.

Pácsó Ármándó 2012.04.17. 17:17:26

@szerivan: De mit mondhatott HÉ az ikreknek? "Fiúk, van egy rossz hírem a számotokra. A nyitóbulin túl sokat ittunk és nem voltunk elég óvatosak. Nem jött meg nekem. Valamelyikőtöknek el kell vállalnia az apaságot, a másik beköltözhet a villába. Döntsétek el most." :-)

Banyus83 2012.04.17. 17:17:32

@Pácsó Ármándó: Lehet...pedig nagyon érdekelne mire jut :-P

Banyus83 2012.04.17. 17:19:24

@Pácsó Ármándó: Hát kb. ..mindig van valami, ami megváltoztat mindent...ez olyan DRÁMAI!!!! Jaaaj....

2012.04.17. 17:20:25

@Pácsó Ármándó: A nyitóbuli a felvétel után 6 héttel volt.

kovácspéterke 2012.04.17. 17:23:32

@szerivan: igen, erre én is gondoltam, mert ugye nem beszélhettek senkivel róla, vagy az, hogy döntsék el melyikük marad.

Pácsó Ármándó 2012.04.17. 17:24:35

@szerivan: Ez másik buli volt, ekkor találkoztak casting után a bekerültek a készítőkkel Mexicóban. Egyébként nem biztos, hogy ezt fogja nekik mondani a tévében ma este :-)

@Banyus83: Engem is! :-)

LoveMy 2012.04.17. 17:45:25

@Banyus83:
@Pácsó Ármándó:
Ha szenvicseztünk hárman és Pít volt középen, akkor mi a kérdés?

Egyébként erre írtam:
Banyus83 2012.04.17. 15:21:34
@LoveMy: Detto!!!!

:D

paranyuszi (törölt) 2012.04.17. 17:48:05

@gastro, missing in action:
Báhh tökre igazad van!Sztem is a pasik nagy része a csillagokat is képes lehozni.. egy pontig.. :D
De szerintem a baj igazából veletek van, ha a vadászat után jön a koptatós rész..
Ugyanis rosszra kezdetek el alapból vadászni... ;)
Sztem Broki is itt hibázott..kintről bárki első ránézésre megmondja, hogy totál nem illenek össze Edinkával. :)

Banyus83 2012.04.17. 17:49:42

@LoveMy: Hát pont az, hogy melyikünk volt alatta/fölötte :-),,,Én tudom, hisz ott voltam, csak a többieket érdekli, legalábbis Pácsót :-D

murunga 2012.04.17. 17:49:44

@Alfonzina: mert ezek a charity fuckért ácsingozó szerencsétlenek...

LoveMy 2012.04.17. 17:53:05

@Banyus83:
Ez maradjon mi titkunk! ;)

Banyus83 2012.04.17. 17:54:08

@LoveMy: Oké, legyen :-D
Ismétlés valamikor?... :-O

LoveMy 2012.04.17. 17:55:08

@paranyuszi:
Az hogy ki kivel illik össze, az nem csak külső kérdése, az ettől sokkal összetettebb, de elsődleges a kémia! ;)

Banyus83 2012.04.17. 18:03:58

Mire mondja vajon KÍíra az előzetesben, hogy "Tudjátok gyerekek, vannak szabályok...be kellett tartani őket..."???

Pácsó Ármándó 2012.04.17. 18:04:52

@Banyus83: Látom ez a Pít szerencsés egy fickó! :-)

@LoveMy: Csináljatok majd szuszogós videót lécci! :-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.17. 18:06:11

@LoveMy:
Jahh a kémia az alap..
De sztem jellemre totál nem illenek össze, nem külsőre gondoltam.. :)

f.fredericks 2012.04.17. 18:06:55

@Banyus83: szerintem azt akarják vele sugallni, hogy arra, hogy az ikreket kizárják, mivel elmondták neki, hogy mindketten bent vannak. ÉS aztán tök más lesz.
Bár már annyiszor volt ez, hogy most lehet az a csavar, hogy tényleg kiteszik őket. :)

Pácsó Ármándó 2012.04.17. 18:07:51

@Banyus83: Kirakják Naomit verekedés miatt! :-)

Sziporka 2012.04.17. 18:11:51

Deee eddig amit bevágtak az előzetesben, az általában sosem úgy volt az adásban...
"szomorú hír", de tuti, nem vágják ki őket 1 nap után, annál jobban megszívatnák szerintem a szerkesztők a bent lévőket..az meg,hogy Csírának elmondták, nem jelenti feltétlenül h kizárják őket...hiszen a hotelben bármi megtörténhet :DDD

LoveMy 2012.04.17. 18:12:10

@Banyus83:
De az is lehet, hogy egy jól összevágott előzetes...megint!

Sziporka 2012.04.17. 18:12:24

Jaa és hajrá Omár-Pít, hajrá Csíra :))))

A-D 2012.04.17. 18:14:37

Jól tippeltek,ezt fogja mondani Éva,h válasszátok ki melyikőtök marad és megy haza.Márk fog maradni,Patrik pedig kap egy 3 hetes nyaralás még Mexicóban az Éden számlájára:)

Pácsó Ármándó 2012.04.17. 18:15:30

@LoveMy: Akkor ha szabad kérni, legközelebb szóljatok ha "megéheztek" :-)

@Sziporka: Hajrá Omár!

A-D 2012.04.17. 18:18:42

Az elejétől követem a hogyvoltot,nagyon szeretem,de sose írtam még.Nekem Omár,és Pít a kedvencem,lányok közül senki nem nyerte el a tetszésem.Petrától kivagyok,annyira csúnya pocokfejű.Hipertől rohamot kapok,van pasi aki el tudja viselni a kinti világban?Elemezőnek minden elismerés ezért.

Pácsó Ármándó 2012.04.17. 18:22:00

@A-D: Lehet, hogy Elemző szedi be a nyugtatókat, amit Hipernek írtak fel :-)

A-D 2012.04.17. 18:23:59

@Pácsó Ármándó: El bírom képzelni:)
Kilennék egy ilyen nőtől.Ez az a kategória amikor Christofer bever Veronikának,és vajon jogos vagy nem? :D

kovácspéterke 2012.04.17. 18:35:14

@Banyus83: sztem arra, h az ikreknek megmondták, h nem beszélhetnek a küldetésről, és az első két percben kira elé trta a dolgot patrik. pont, h vele is el kellett volna hitetniük. sztem.

kovácspéterke 2012.04.17. 18:35:54

@A-D: hát, aki szerint bármilyen helyzetben jogos megütni egy nőt, az kezeltesse magát.

Cathcart_ezredes 2012.04.17. 18:38:30

Nem akarok spoilerezni, de hozzájutottam a ma esti adáshoz, és HÉ ezt mondja az ikreknek: "Fiúk, van egy rossz hírem... illetve több is: Anikónak a gyógyszereit valaki ellopta, és most kezelhetetlen. Már idehívtunk neki egy "suttogót", de azt mondta ilyen lovat még ő sem látott, és elfutott. Ráadásul valami retardált, nyilván a gyógyszertolvaj ráadta az ormányos macira Niki itt felejtett bikiniét, és ennek beláthatatlan következményei lettek: Krisztián... na hagyjuk is. És ami a legrosszabb: Dávid becsempészett egy szlovák vicckönyvet, és Noémi azóta azt fordítja a többieknek magyarra. Most menjetek be, én leléptem..."

Pácsó Ármándó 2012.04.17. 18:41:00

@Cathcart_ezredes: Ez nagyon nagy!!
Cathcart Ezredest szerkinek!!!

A-D 2012.04.17. 18:50:04

@Mrs. Jackman: Nem azt mondtam h helyes megütni egy nőt.De tényleg vannak nők akik provokálják.Persze másképp is el lehet kerülni ezt,de a Hiper pont ez az idegesítő kategória.

indianlany007 2012.04.17. 19:05:22

@A-D: te ezt honnan vagod ennyire,h ki esik ki meg,h valasztaniuk kell es melyik fiu marad stb??!!azert nem gondolod,h ezzel kisse elarultad magad....?!

Lacka929 2012.04.17. 19:05:28

@Cathcart_ezredes: Nagyon jó! Átadom az esti közvetítést Neked!

Lacka929 2012.04.17. 19:07:42

Ja, és ha nincs már több macis felvétel, akkor jelezném, hogy a régiek is jók lesznek - vágjátok már be az adások végére lécci lécci lécci szerkik!

A-D 2012.04.17. 19:14:06

@indianlany007: Hogy érted hogy elárultam magam?

Cathcart_ezredes 2012.04.17. 19:14:55

@Λατζκα:
Tisztelettel, de visszautasítom: egyrészt te ehhez jobban értesz, másrészt a rajongóid úgy néznének rám mint Melák Nikolettre, miután otthagyta a szakadék mellett Pokahontaszt.:)

Banyus83 2012.04.17. 19:16:11

@Pácsó Ármándó: Ejnye...mire gondolsz??? :-D Megpróbáljuk összehozni a szuszogós vidit., igaz LoveMy?

@Cathcart_ezredes: Ez Jóóóó!!!!

@LoveMy: Ilyenkor úgy szokott lenni :-))

indianlany007 2012.04.17. 19:16:11

@A-D: ugy,h vagod,h egy iker fiu megy es,h melyik a kettö közül.

indianlany007 2012.04.17. 19:17:38

EZ--->"jól tippeltek,ezt fogja mondani Éva,h válasszátok ki melyikőtök marad és megy haza.Márk fog maradni,Patrik pedig kap egy 3 hetes nyaralás még Mexicóban az Éden számlájára:)"

LoveMy 2012.04.17. 19:18:24

@Pácsó Ármándó:
Na erre vártam! ;)
Feltétlenül! ;)

Müszélia 2012.04.17. 19:42:19

@indianlany007: lehet, azt mondják, márk marad, aztán mégis patrick lesz az, és ez a dupla csavar. úgyse jön rá más, csak kira, aki jutalmul hazaviheti a macit.

A-D 2012.04.17. 19:44:23

@indianlany007: Én tudom mit írtam:)
A te kijelentésed nem világos,mi az h elárultam magam?Mit? Az h mi lesz.De magam?

indianlany007 2012.04.17. 19:48:17

@A-D: eleg sötet vagy!nem tudom,h ezen mit nem lehet erteni!!de a gyengebbek kedveert lassan tagoltan meg1x!:))) azzal arultad el magad,h irtad,h igen ugy lesz, mark marad es patrik megy de patrk ott lehet meg 3 hetet...es itt az egeszen...wtf honnan tudod te ezt ennyire?? elmondanad??

LoveMy 2012.04.17. 19:48:25

Szerintem meg azzal, hogy az ikrek beavatták a Csírát, elszúrták a feladatot, mert az volt a cél, hogy senki nem veheti észre a cserét! Mondhatta volna az első a Csírának, hogy a tesó otthon maradt és kész! Ezért irány irán...go home! :)

A-D 2012.04.17. 19:49:44

@Müszélia: Ha meglátják együtt a 2 fiút,onnantól mindenki meg fogja tudni különböztetni őket,más a mosolyuk,és a tetkóik is.Ugyh ez a csavar elmarad:)

Banyus83 2012.04.17. 19:52:23

@LoveMy: Eee-gen...ennyi :-)

@indianlany007: :-D Látod, nem mindenki érti elsőre... :-)

A-D 2012.04.17. 19:52:48

@indianlany007: De ezen mit árultam el magam,mond már el kérlek.Engem minősítesz sötétnek,azért mert nem tudsz fogalmazni?!
Ismerem a fiúkat,de nem is állítottam h nem,így elárulni sem tudtam sem magam sem mást okoskám:)

indianlany007 2012.04.17. 19:55:18

azt arultad el,h vagod az egeszet.gondoltam,h vki elmeselte vagy meg az is elkepzelhetö,h vmelyik jatekos vagy...

Banyus83 2012.04.17. 19:58:55

@A-D: Szerintem arra gondolt, hogy elárultad magad, hogy úgymond "bennfentes" vagy...azaz vagy játékos (bár ez valószínűtlen), vagy valaki a stábból, vagy valamelyik játékos ismerőse stb...Legalábbis én így értelmeztem indianlany írását :-) Nem hiszem, hogy arra célzott, hogy sötét vagy...

A-D 2012.04.17. 19:59:51

Az sajna nem vagyok,majd talán a következőé :) Csak a fiúk sorsát tudom senki másét.Ugyh izgatottan nézem az adásokat.Kírát is ismerem,de őt csak látásból,ugyh róla sem tudok semmit,de nem csípem remélem hamar kiesik.

A-D 2012.04.17. 20:02:20

@Banyus83: Köszönöm szépen,elsőre is felfogtam,bár értelmetlenül írta,és ezt vétoztam meg:) Arra pedig h sötét lennék,nem célzott,hanem kijelentette,de nálam már előtte az írástudományával leírta magát,az ilyen kritika meg se kottyan:)Egyébként is szőke vagyok,nem sötét:D

Katicavirág 2012.04.17. 20:04:49

Mennyi irigy pasi van, szeretnétek ti így kinézni, mint ezek a srácok!Kíváncsi lennék rátok szájhősök élőben a gépetek előtt löttyet hassal! :)
Hajrá fiúk!
Viszont a lányok tényleg gyengék! :p :)

Banyus83 2012.04.17. 20:24:59

@Katicavirág: Mennyi irigy lány van... :-D

beacska 2012.04.17. 20:38:14

@gastro, missing in action: nekem ez a dumája (már csak a koromnál és nememnél fogva...) inkább szimpatikussá tett. Bírom az ilyen pasikat, akik nem anyámasszonykatonájaként várják, a sült galambot...puuuuusz, nekem kicsit azt is jelentette, hogy tán mégsem homo...

mondjuk én bírom Pítet és Anikót IS...

bár nem volt szép tőle, a "te meg Anikó minek szólsz bele" nyitómondata

Katicavirág 2012.04.17. 20:41:27

@Banyus83: Jól van naa!De nincs igazam?

murunga 2012.04.17. 20:44:38

@indianlany007: A-D jól ismeri a Répa ikreket, én pedig A-D nagynénje vagyok. re,élem tudod követni az eseményeket.

spoiler kérdés: szerintetek melyik ikertoronynak volt meg Éva néni Méhikóban?
a hejes válaszadók között kisorsolom Broki sötétkék rastaman sapiját!

A-D 2012.04.17. 20:50:25

Egyetértek Katicavirággal,tényleg nem sok szép csaj van bent,Hiper szép,de kibírhatatlan,Edina szende,Petráról ne is beszéljünk,Ostobenkó még talán a legjobb csaj bent:) De most ennyi pasi után,csak csajok jönnek.
Batyus:neked melyik csaj tetszik?

Banyus83 2012.04.17. 20:55:36

@beacska: Píttel kapcsolatban szívemből szóltál...

@Katicavirág: Én szeretnék úgy kinézni, mint némelyik...és akkor most lehet gondolni, hogy milyen bányarém lehetek :-D :-D

murunga 2012.04.17. 20:59:39

Pít mellé +1 szívdobbanás!
:))))))))

Sziporka 2012.04.17. 21:14:33

Fura mert Pít először nem volt szimpi, vagyis olyan semmilyen volt, aztán kb leelőzött mindenkit...Omár meg először volt szimpi, most kicsit uncsi,reméljük, alakul még:))

Ja és Hiper: haza!!!!

Sziporka 2012.04.17. 21:15:35

Jópasi meg max a Fátter volt az elején meg a Peti, meg nekem Omár is bejön,
csajok közül meg Niki teste jöhetne (szilikon nélkül), aztán ennyi... mondjuk Noémi helyes :) Edinára meg a jó szó dekoratív :)

indianlany007 2012.04.17. 21:18:08

szal mindenki szep es elegedett magaval akik itt irkalnak ez a lenyeg...:)))

indianlany007 2012.04.17. 21:21:59

na akkor mindenki szep es elegedett magaval aki itt irkalgat!ez a lenyeg...:))))))

skorpioqueen 2012.04.17. 21:26:28

Sziasztok, jó estét mindenkinek! Ki írta itt délután, hogy HÉ lila tehénnek öltözik?Talált, süllyedt:D
süti beállítások módosítása