Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x22

2012. április 11. 06:30 - sixx

Egy fővel gyarapodtunk tennap, ÚjNiki bejött, mint egy kissé elmeroggyant forgószél, válaszott két kanit magának és kicsit felkavarta az állóvizet. A nőben az a legzavaróbb, ahogy intonáció nélkül beszél és látható érzelmek nélkül visel mindent, ami történik vele, szerintem ha éjjel Broki beleveri a csudafaszt, meg sem rezzenne az arca. T69.2 első évados legszebb pillanatait idézően csípőficamos pózba állítva várja a kamerát, a karbantartók igencsak tréfás kedvükben voltak ma, és nem szóltak neki, hogy az egyik csöcse láthatóan nagyobb, mint a másik, vagy direkt így igazgatták a felsőt, nem tudni. ÚjNiki különleges kirándulásra visz két lányt, ennek meg olyan következménye lesz, hogy ihaj, tán eladják az egyiket drogfutárnak? Gyerünk, Heni toljad a témát.

A reggeli rituálék között új Hernyós hajcsavarós mutatványa, és azt sem sokszor láttam eddig, ahogy Naiva a 2012-es olimpiára készül súlyemelésben. ÚjNiki igenis szemüvegben alszik, mondtam én, hogy valami nem stimmol ezzel a nővel agyban. Broki azzal ébred, hogy csinált-e valami faszságot, ezt tudom mire vélni, most akkor arra gondol, hogy álmában megdugott-e valakit a szobában, és feltételezi, hogy a partner emlékszik? Vagy különösen súlyos alvajáró, és medveszarral dobálja a lakótársait öntudatlan állapotban? Omár megnyugtatja, csak azt csináltál. Elemző az ébredés első momentumaként megnézi, megvan-e még a farka, jelentem meg, Hiper fellélegezhet. Ennyire vérmes lenne Naiva, hogy így kell csekkolni a bránert nyolc óránként?

Hiper a kamerába kissé zavaros (még jó) kiselőadást tart arról, hogy ugyan Levente és közte semmi nem lesz, de hol lehet egy faszit megfogni? Hát a pöcsénél, és mivel Naiva szerinte rápusztult Elemzőre, ezért mindent be kell vetnie. Azt hiszem ő az egyetlen ember a földön, aki nem tudja, hogy Naiva olyan szerelmes Brokiba, hogy a veséjét odaadná neki egy Nokia 3110-esért cserébe. Azt nem tudni, pontosan mit tervez Elemző farkával. Broki a reggelt egy laza fingással kezdi, Omár rezzenéstelen arccal áll az ágy mellett és beszól, hogy nem érti ezt a dialektust. Omár, mostantól neked drukkolok. Reggeli előtt a pultnál megy a trécs, Melák elújságolja, hogy ha Broki nem nyit rájuk, úgy meghajtja Műanyag spoilerezett pináját, mint Singer a varrógépet. Na persze. Melák szerint Pokahontasz napról napra gyengül meg mint nő, és már csak percek kérdése, hogy érzelmileg kötődjön. Muhaha.

ÚjPéter szerint ÚjNiki átlagos, Petrának viszont azt mondja, hogy ő meg egy kígyó, ami szerinte pozitív jelző, a hamuszürke bőrű csak szerint viszont nagyon nem az, sőt. ÚjPéter valahogy kimagyarázza magát, tudod, úgy vagy, aztán lecsapsz, na, így értettem. Szóval csendes víz vagyok, de egyszer majd feltörök, teszi rendbe a dolgot Hernyós, gratulálunk. LÖEVÖEÉÉÉL! Ezt üvölti nagyjából Melák, mert ebben az évadban mindenki racsít, ha levelet lát, el sem tudom képzelni mi lenne ezekkel a Posta levélválogató üzemében. ÚjNiki mehet kirándulni, mégpedig a hálótársak partnernőivel, azaz Műanyaggal és Naomival, mert az új rendszerben ők Omár és Broki párjai.

Mivel az ilyen spontán jófejkedésből semmi jó nem szokott kisülni, a lakók idegesek lesznek és elkezdenek kombinálni. Műanyag kiválóan játssza el, hogy ez mennyire fasza, meg minden, de Omárnak például helyén van az esze és azzal ül le ÚjPéter mellé, hogy valaki innen nem jön haza. Mondom én, a mexikói kartellek magyar nőkben akarják Európába csempészni a cuccot. Broki is ezen a véleményen van, Petra viszont egyenesen Armageddont vizionál, egy lány jön vissza csak! ÚjPéter sajnálná, ha Naomi kint maradna, ezért Omár és Broki társaságában bemennek Műanyag szobájába és a frászt hozzák rájuk, vigyázzatok, észnél legyetek, le nem buktassátok magatokat. Ettől persze a szar is vigyázzban áll mindkét csajban, Naomi konkrétan nem is fogja fel, miért kellene óvatosnak lennie, a hét vicce, amikor ÚjPéter a szemébe nézve azt mondja neki, hogy "okosan". ÚjPéter végigölelget mindenkit, Brokit és Omárt sem hagyja ki, és úgy tesz, mintha a két csaj most indulna Sztálingrád bevételére közepes méretű műfaszokkal a kezében.

Elemző meg Hiper nem nagyon túráztatja magát a mai események miatt, őket nem érinti, ami most zajlik, hadd hulljon valaki, annál kevesebben lesznek bent. Műanyag kalapot ölt és int, szevasztok. Odakint elég kopár vidéken mászkálnak, valami sziklaorom szélén, szemben a szálloda, jól eljöttek az öböl túlpartjára. ÚjNiki végig Pokahontasszal dumál, Naomi úgy be van szarva, hogy meg sem mer szólalni. Odabent Omár úgy véli, hogy úgy van értelme a dolognak, hogy ha valaki most kiesik, ettől lesz izgalmas a dolog. ÚjPéter inkább izgalommentesen élné le a napjait Naomi oldalán. Omár is jobban szeretné, ha a szlovák csaj jönne vissza.

A trió elér egy bazinagy betonteknőhöz, ami szerintük egy kilátó, szerintem meg gát vagy víztározó, esetleg ET űrhajójának fejre állított betonmása, mindenesetre elég lehangoló látvány. Körbemennek, a kilátás fasza, ÚjNiki nem érzelmi alapon, hanem puszta taktikából dönt majd, ha kell neki, úgy véli, hogy Naomi és Omár harmonikusan él együtt. És ekkor megszólal a Cápa zenéje, és a lépcsőn megjelenik T69.2 és határozott léptekkel elindul a kirándulók felé. Sehol egy bajuszos mögötte, tán beépült a kartellbe? A csöcs továbbra is csálén, vagy a ruha, vagy az implantátum, de valami nagyon el van baszva. Na, jön a feketeleves, ÚjNikinek választania kell, mégpedig most: egy fiút, akivel össze akar költözni - Omárral vagy Brokival. Akit választ, az elveszíti a párját, mármint a mostanit, nem az eredetit. Aztakurva. Juan ugyanezt levélben közli a bentiekkel, Melák arca egy tanulmány, de ÚjPéter és Omár sem a vidámság élő szobra. Akit ÚjNiki kibasz, az vissza sem térhet a hotelbe, se búcsú, se semmi. Hiper szarik az egész közepibe.

ÚjNiki kimondja a verdiktet: neki Broki kell, így Műanyag Pokahontasz, a 28 éves budapesti vállalkozónak meszeltek. Naomi bőg, Műanyag is, de ő inkább ideges, mert így kiesni óriási szopás. Azt azért ne feledjük el, hogy ÚjNiki nem nőt baszarintott ki, hanem faszit választott magának, és ha Műanyag nem igyekezett volna mindenáron kibaszni Naivával és egy kicsit idegessé tenni, és nem Brokit választja, hanem mondjuk Elemzőt, akkor most nem ő állt volna rá a szopórollerre. Szóval van ebben a dühben egy jó adag önsajnálat és az elbaszás miatt érzett csalódottság is. ÚjNiki szenvtelen arccal nézi, ahogy Naomi elmázgálja a sminket a szeme alatt (ez Műanyag esetében lehetetlen, kb. harminc centi szemfesték vagy mi a faszom van felkenve a fejire), majd T69.2 intésére elindulnak hazafelé. Biztos jó hangulatú kis séta volt. A szerkesztők egy monstre, főleg csöcsre kihegyezett montázzsal búcsúznak a méhkirálynőtől. ÚjNikit hidegen hagyja a sírás, ő nem érzelegni jött be, hanem 25 millióért.

Odabent mindenki sík ideg, Melák kilátásba helyezi, hogy aki kiteszi Műanyagot, azt szétszaggatja, mint bolond a hógolyót. Nyílik az ajtó, Naomi sírva rohan be, ÚjNiki unott arccal csoszog, Hiper elsőre röhög, aztán észbe kap, és sajnálkozó arcot vág, Melák meg a fejéhez kap, kit fogok ezek után szexuálisan zaklatni, baszki? Naiva örül, hogy nem Naomi esett ki, hanem Műanyag, de ettől még vigasztalja Naomit egy kicsit. Hiper ÚjNikivel beszélget, megértjük, nem tehetsz róla. Ja, kösz, de ettől még nyugodtan alszom, nem okozott lelkiismeret-furdalást. Kemény vagy, bazdmeg, mondja őszinte elismeréssel a hangjában Hiper. Melák meg van zuhanva, de nem mutathatja ki ÚjNiki előtt, meglátjuk, képes-e rá, mondjuk a pultnál már azt kezdi el hajtogatni, hogy kivégzem, bazdmeg. Broki szerint Naomi jó, hogy bent van a hotelben, így nem zavarja Műanyag távozása. Meg is kérdezi, miért így döntött ÚjNiki, hát azért, mert veled akartam lenni.

Naiva szívében rozsdás tőrt forgatnak éppen, csak mondom, be is szól ÚjNikinek, oszt hogy éled meg, hogy így kibasztál egy őslakost? Melák saját magát sajnáltatja egy kicsit Brokinak, nekem ez a játék innen kibaszott nehéz lesz, mert nem bízom meg senkiben és nem is fogok, bárki jön be, ha az anyám, akkor sem. Meláknak jót tesz majd a Műanyagmentes élet, bölcselkedik Broki, miközben Budapest szilikoncsöcsű nőinek első számú kedvence a sírógörcs szélén tántorogva pakolja össze egykori ágyastársa cuccát annak baszott nagy pink bőröndjébe. Nagyon nehezen leplezi, amit érez, mondja olyan arccal, mint akinek különösen fájdalmas szorulása van.

A pakolás végén Melák lemegy a pulthoz, és egy pillanat alatt felbassza magát, nagyon csendben vagy, ÚjNiki, mondja olyan hangsúllyal, mint amivel a mivanmivanmivan szokott elhangozni egy külvárosi kocsmában az első pofon előtt. Igen, mondja ÚjNiki, figyelem a reakciókat, mert kíváncsi vagyok. Melák szarba-húgyba nem nézi ÚjNikit, akit viszont sem ez, sem semmi más nem érdekel, ő úgy akarja lenyomni ezt a játékot ezek szerint, hogy végig egyedül van, ehhez sok sikert kíván a szervezőbizottság. ÚjPéter a mödansziéban megnyugtatja Petrát, téged nem baszunk ki innen, mert te egy kesztyűbáb vagy, akit arra húzunk rá, ahogy akarunk. Broki és ÚjNiki a szobában dumál, a csaj kezd egy kicsit feloldódni, tán csak nem beleül a csudafaszba?

Este Melák szomorúra issza magát, ami veszélyes, a kamerába például egy krétarajzot mutogat, aminek közepén Műanyagot egy kurva nagy csöcsökkel bíró pont-pont-vesszőcske figura jelképezi, és bazdmeg szíveket is rajzol a levegőbe hozzá, mint VV Gombár, ha ezt nem látom a két szememmel, el sem hiszem. Hiper szerint csak idő kérdése, hogy Melák mikor buktatja le őket, mert ugye a látszatkapcsolatokat továbbra is fenntartják. ÚjPétert Naomi elbizonytalanítja naponta ötször, most például táncolni akarna vele, de ÚjPéter erre nem vevő. Everybody is shufflin', a megboldogult Aranypart partihimnusza szól a nappaliban, táncolnak, Broki már ÚjNiki seggébe fúrja a fejét. Petra a mödanszié mellett szomorkodó Melákot vigasztalja, álljak be mögéd? Ügyes. Melák megvárná, milyen lesz az új csaj, majd utána dönt, mert ő mindenkivel hosszú távra tervez. Petra kicsit fellélegez, nem akarta ő komolyan, hogy Melák szekszuálni akarja reggel-este.

Naiva és Naomi ÚjPétert beszélik ki, mármint azt, hogy nem akarja a játékot Naomival folytatni. ÚjPéter már egy nőben sem bízik, ezt Omárnak mondja. Nyuszi, mondja Naiva Naominak, tudod miárt nem bízik benned? Mert egy széldékes picsa vagy, azért. De micsináltam? A hipsztersapkás Naiva már a fejét fogja, Naomi, szedd már össze a szanaszét kódorgó hat agysejtedet, és próbálj meg egy értelmes gondolatot összerakni. Naomi lemegy a mödanszié partjára ÚjPéterhez, én nekem veled érzelmileg intim kapcsolatom lett, veled akarom folytatni a játékot. De Omárral jobban érzed magad. Azt tudom, de benned bízom, mondja Naomi, de hagyjuk ezt most, mert ittas állapotban vagyunk mindketten.

Na, Meláknak sikerült eljutnia arra az alkoholszintre, ahol már szarik bele mindenbe, te ÚjNiki, te még mindig alá vagy rendelve a küldetésnek? Én? Nem. De. Kurvára alá vagy, mondja Melák, és felszív úgy hat köbméter friss turhát, a mellette ülő Broki kezében egy kicsit meg is remeg a cigaretta. Te csak itten megfigyelsz, mondja Melák, jól döntöttél? Bejöttél, nem kérdeztél, jó volt ez így? Jól, mondja ÚjNiki, állja a sarat, na. Úgy jöttél be, hogy leültél a picsádra, és néztél körbe-körbe, ez pont olyan, mint egy Fish! dalszöveg. Miért nem kérdeztél? Milyen csapat ez? Mi a játékséma? Miért nem kérdeztél? Broki próbálja zabolázni a horgonyt vesztett hajóként imbolygó Kardántengelyt, de sikertelenül, az csak üvölt egyre, ez máris kész lebukás, ha ebből nem veszi le ÚjNiki, hogy Melál és Pokahontasz között volt valami, akkor segghülye.

ÚjNiki átmegy ellentámadóba, ne nézz már majomnak, te egy perc alatt felmérted volna a helyzetet? Ugyan már. Ebben igaza van, de a hangsúly nagyon irritáló, a fölényeskedő stílus is, Melák szeme vérben és takonyban forog, már Hiper is ott ül mellette, gyere lefeküdni. Műanyag beszólt neked, mondja Melák, azért basztad ki. Mert haragból döntöttél. Na húzzál aludni, mondja ÚjNiki, és Hiper végre elrángatja a pulttól Melákot. Broki menti a helyzetet, az a baja, hogy Melák csak Műanyaggal jött ki, ez van. Majd megnyugszik. Aztán a csillagot lehazudja az égről ÚjNikinek, aki elhiszi, hogy neki most stabil párja lesz. Melák a mödanszié mellett szinte sírva mondja Naivának, hogy Pokahontasz az ő fajtája volt, és úgy nyugtatja magát, hogy úgyis visszajön még. Aztán sírdogál egy kicsit, és fohászkodik az égre nézve, el akarok búcsúzni tőle. Broki a szobában levetkőzik, ÚjNiki meg felveszi a szemüveget, ahogy kell, lefekvéshez. Melák Trabant nagyságú szíveket rajzol a levegőbe és az ég felé rázza az öklét, ezzel a megható képpel talán búcsúzunk is mára.

Címkék: éden hotel
902 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pilar ternera 2012.04.11. 15:43:08

@tomfree: nagyon érdekes ez, hogy ahányan vagyunk, annyiféleképpen látjuk a dolgokat. én egy kifejezetten emocionális ember vagyok, mégsem idegesít ez a csaj, sőt, tetszik, hogy végre valaki nem érzelgősködik egy (elvileg) stratégiai játékban...
egyébként, ha igaz lenne, amit írtál (mármint, hogy verték), akkor baromi szeretetéhes lenne és alkalmazkodna rögtön, hogy szeressék...21 évesen még nem olyan kérges az ember lelke, hogy hideg és számító döggé váljon...

Enrich 2012.04.11. 15:43:16

Az egész éden hotel hogy voltból Melákról szóló részek a legjobbak.
"Melák Trabant nagyságú szíveket rajzol a levegőbe és az ég felé rázza az öklét" ezen már 5 perce röhögök. :)

inmemancsi 2012.04.11. 15:43:21

@tomfree: nem kell ahhoz verni elég nem adni neki szeretetet odafigyelést gyerekkorában

cicamaca 2012.04.11. 15:43:35

@Pilar Ternera: persze, nyilván nem lehet olyat csinálni, pláne tévében, ami mindenkinek tetszik, de ezzel ne mentegessük már. Nem mindegy ugyanis, hogy ahogy viselkedik valaki (pláne egy ilyen játékban), az 1%-nak ellenszenves vagy 90-nek...

f.fredericks 2012.04.11. 15:44:31

Amúgy Edina a képernyőn elég csalóka, van olyan ruha meg szög, ahonnan iszonyat nagynak látszik, van ahol meg egész csinos.

nyílegyenes labirintus 2012.04.11. 15:46:05

@JOKKA21: Minek neked jó suna, ha gyűlölöd őket? :)

pilar ternera 2012.04.11. 15:46:40

@cicamaca: én nem is mentegetem, nekem eddig bejött, amit csinál és kész! :)

genevieve 2012.04.11. 15:47:18

@tomfree: szerencsétlent kész helyzet elé állították...ettől már hideg, számitó, gonosszá vált:-)

a cinikusság meg nem bűn:-) még jó, hogy nem kezdett el siratóasszonyt előadni, mert el kellett küldeni valakit azért, hogy bentmaradjon...

genevieve 2012.04.11. 15:49:01

@cicamaca: nem kell mentegetni:-)

választania kellett és kész

a többiek inkább önként feladták volna a játékot?:-)

tomfree 2012.04.11. 15:51:20

@Pilar Ternera: az, hogy verték gyerekkorában, csak poén volt, arra gondoltam, hogy valami nem kerek a csajnál. Az ha valaki nem érzelgősödik túl egy játékot és ha érzéketlen nem egy és ugyanaz. Ha kiböffent egy "sajnálom, hogy szarul érzitek magatokat, de nem volt más választásom", akkor nem ellenszenves sokunknak, de még ki is hangsúlyozta, hogy leszarja a többi szereplő nyavalygását.

tomfree 2012.04.11. 15:53:38

@genevieve: igen, ebben nem volt választása, ez igaz. Azonban ne mond nekem, hogy nem érzel együtt egy hangyányit sem azzal, aki miattad kezd zokogni a szemed előtt a döntésed miatt??? Vagy legalább van annyi EQ-d, hogy kiböffentesz egy sorry-t.

Joey Tribbiani 2012.04.11. 15:54:06

A párom megkérdezte, hogy hogyan vagyok képes még most is az Édennel foglalkozni, ennyire jó? motyogtam valamit, hogy ez itt vicces és nem az ÉH a lényeg. Aztán gondolkodtam azon, hogy mi a fenéért nézem az ÉH-t. Nem tudom. Ti miért nézitek? Persze a családtagokat és barátokat kivéve (bár a kommentek alapján itt nincs olyan).

pilar ternera 2012.04.11. 15:57:20

@tomfree: persze, hogy nem kerek, de egyik sem az, úgyhogy ez alapján ne szelektáljunk!
igazad van, mondhatta volna.
de pl. Hiper a riportszobában rendszeresen lenyilatkozza, hogy szarik mindenkire, kint eljátssza, hogy nem, aztán még ő titulál egyeseket gerinctelennek. ez jobb? játék szempontjából célravezetőbb, az biztos, de akkor utáljuk már őt is kicsit, mert ugyanezt csinálja, csak nem nyíltan!

egyébként én őt is bírom, mert ő is játszik! :-)
és itt tényleg csak annyira kell barátokat gyűjteni, amennyire ez a bent maradást segíti. lehet, hogy az új csaj itt fogja elszúrni, de 1 nap után ezt még nem tudhatjuk...

2012.04.11. 15:58:44

@Joey Tribbiani: Mert az Édenben bármi megtörténhet :)

pilar ternera 2012.04.11. 15:59:49

@Joey Tribbiani: mert kikapcsol, néha jókat röhögünk rajta és este 9 után, meló és gyerekezés után már nincs erőm gondolkodni. :-)
meg most akkor mi lenne a hogyvolt-tal? ;)

cicamaca 2012.04.11. 16:00:24

@genevieve: najó leírom utoljára a véleményem, hátha most átmegy a lényeg :) Nem az a baj, hogy nem állt be bömbölni, vagy nem adta fel, mert azt nem kellett volna. Hanem az hogy az nem erény hogy nincs annyi esze h ne bőszítse a többieket teljesen feleslegesen a flegmázással, amit ne keverjünk össze taktikázással, szimpla éretlen védekezési mechanizmus. Magával a csajjal meg pláne semmi bajom, simán lehet még jófej is, csak szedje magát össze egy kicsit.

genevieve 2012.04.11. 16:02:45

@tomfree: na most a bent maradt összes ember egyként támadt neki azzal, hogy most hogyan érzi magát, időt se hagytak neki...naná, hogy dafke is azt mondta, hogy nem érez semmit...és milyen játékot? egy napja nem volt még akkor bent:-)

ha csak nem tudta előre mi fog következni, akkor őt is váratlanul érte a dolog és nem volt ideje ezen rágódni...

mellesleg mikor petra mellől nonszi esett ki, akkor meg azért voltak itt kiakadva, hogy mit picsognak egymás elvesztése miatt...

cicamaca 2012.04.11. 16:03:02

@Pilar Ternera: egyébként én Hipert se bírom, de nem amiatt mert megvezette a többieket (hiszen erre menne ki a játék, heló), hanem mert idegrángást kapok tőle. Meg az is hihetetlen, hogy elhiszi, hogy senki nem fog rá a Muzsikusos húzás után gyanakodni - bár amennyi agyhalott van benn, még az is lehet h párat megetet a cukiskodós stílusával.

pilar ternera 2012.04.11. 16:06:31

@cicamaca: nekem sincs semmi bajom a taktikázással, sőt! csinálja már végre valaki! :-)
annyira nem is megy neki a cukiskodás, jó, hogy nem is próbálja túlzásba vinni...

genevieve 2012.04.11. 16:06:33

@cicamaca: és ha eleve nem akar tüncimüncike lenni?:-)

most igazából azt kéritek rajta számon, hogy miért nem volt álszent és kétszínű:-)

szandra is milyen sokat ért el azzal, hogy csontig benyalt a csapatnak:-)))

tomfree 2012.04.11. 16:07:46

@genevieve: az, ha bentiek tuskók meg érzéketlenek voltak Nonszinál, nem menti fel az ÚjNiki viselkedését. Remélem, hogy kellemesen fogok benne csalódni a többi részben, majd meglátjuk.

Silene 2012.04.11. 16:10:58

Szerintem Edina jól néz ki, szerintem azért tűnik nagynak, mert magas. A vastag bokájáról nem tehet, nekem sajnos hasonló alkatom van, csak felül arányosabb vagyok, meg alacsonyabb, így nem feltűnő.
De hiába futok, biciklizek, spinningelek, csinálók súlyzós vádli formálást, nem használ. Ez van. Nem szabad lapos talpú cipőt hordanunk szoknyához, akkor nem vészes.

Silene 2012.04.11. 16:12:25

Mínusz: szerintem. Kicsit sok lett. :)
A vastag láb jobb, mint a pocak. Legalábbis én így gondolom.

LoveMy 2012.04.11. 16:12:54

@cicamaca:
Mivel Jégniki jelleme eléggé antiszociális, és bekerült egy több napja összeszokott közösségbe, akkor neki kell alkalmazkodnia, felmérnie az embereket, közelednie a többiekhez, ami nem egy napos, de az alatt az egy nap alatt sem mutatott semmiféle alkalmazkodási hajlandóságot. SŐT! Mivel egyedül nem juthat tovább, ezzel a stílussal nem is fog. Ugyanígy járt TT is az antiszoc stílusával.

cicamaca 2012.04.11. 16:13:02

@genevieve: az engem pont nem érdekel, hogy tüncimüncike akar-e lenni vagy sem valaki. Úgy is lehet empatikusnak lenni vagy mutatkozni legalább, hogy nem tüncimünci és marad jégkirálynős visszahúzódóbb, és akkor nem ad mindenkinek egyből okot arra hogy utálják. Én nem kérek rajta semmit számon, szerintem hülyén viselkedett és ha annyit benyög, hogy sorry, feladat volt, attól meg nem lett volna álszent vagy kétszínű sem.
Ezt a Szandrás dolgot meg nem értem.

wadalma 2012.04.11. 16:14:30

Az nem értem miért mondjátok hogy itt kevesebb taktikázás folyik, mint az éden 1-ben? Itt kb az emberek 80%-ának van valami elképzelése mit csinál és kb 20% sodródik. Éden 1-ben pedig fordítva volt, annyi különbséggel hogy ott kialakult egy fiú mag akik együtt gondolkodtak, itt pedig egyéni játék folyik...

genevieve 2012.04.11. 16:16:42

@tomfree: az itteni kommentelőkre gondoltam, nem a bentiekre:-)

genevieve 2012.04.11. 16:19:08

@LoveMy: @cicamaca: ja bedobták őt a cápák közé és legyen kedves és alkalmazkodó:-))

penelope garcia 2012.04.11. 16:19:44

ÚjNiki nem lesz bent hosszú életű, ha ennyire flegmázik.
Viszont halleluja neki, amiért kitette az ijesztő fejű Edgár-öltönyt.

cicamaca 2012.04.11. 16:25:35

@genevieve: hát ha nem akar kiesni, akkor legalább csináljon kicsit úgy. Ha ki akar esni, akkor az ő baja, majd kiesik "emelt fővel, mert ő nem hódolt be" mi meg majd röhögünk rajta jót.

LoveMy 2012.04.11. 16:28:25

@genevieve:
Hát elég nagy túlzás cápáknak nevezni a bent lévőket, de azért ne várd tőlük, hogy piros masnival, simán átadják a helyüket!
Mint ahogy az sem várható, hogy az új lakó terminátor stílusban kiírtja ÉH lakóit és 25millával eltűnik.

genevieve 2012.04.11. 16:31:20

@cicamaca: ahogy láttuk tök mindegy hogyan taktikáznak:-)

niki is nagyon okos akart lenni, aztán úgy esett ki, hogy semmi "beleszólása" nem volt...

genevieve 2012.04.11. 16:32:38

@LoveMy: az új lakóktól miért várják el, hogy benyaljanak a régieknek?:-)

mert őket előbb válogatták be? ugyan:-)

független sorozatfüggő 2012.04.11. 16:33:02

@dennis rodman:
Nem társkereső műsor, ok.
De a bezártság, összezártság és a feszültség kihozhat felfokozott érzelmeket az emberekből.
Még 120-as IQ alatt is. Melákból is.

mex18 2012.04.11. 16:33:15

Végül is Niki saját magát ejtette ki avval, hogy ő választotta Brokit párnak.

LoveMy 2012.04.11. 16:36:02

@genevieve:
nem kell benyalni, de alkalmazkodni kellene valamilyen szinten, mert ha senki nem lesz a párja, akkor kiesik.
Így egyenes úton halad Jégniki a kiesés felé!

genevieve 2012.04.11. 16:36:14

@mex18: vagyis az új csaj mátéra van ráizgulva, és bárki választotta volna mátét, az esett volna ki?:-)

genevieve 2012.04.11. 16:37:09

@LoveMy: tök mindegy, ma jön megint egy új (régi) csaj és megint átrendeződnek az erőviszonyok:-)

Müszélia 2012.04.11. 16:38:03

@LoveMy: amit elmesélt újniki az életéről, nem csodálom, hogy olyan, amilyen. aki jég között él, megfagy.

LoveMy 2012.04.11. 16:42:18

@Müszélia:
az egy dolog, hogy mi volt. Az nem tartozik a játékhoz, az nem mentség semmire sem! Hidd el mindenki tudna olyan részt kiemelni az életéből, ami "feljogosítaná" negatív tettekre. Pl: Pítnek meghalt az anyukája, Edina alkoholista apja stb...
Vagy pl. a gyilkost is felmentenéd, mert verték otthon!
Itt felnőtt (?) emberek önként mentek be, vállalták a játék minden pozitívumát és negatívumát!

LoveMy 2012.04.11. 16:43:17

@genevieve:
Csíra fog visszamenni, és kavarni fog!

genevieve 2012.04.11. 16:43:53

@LoveMy: jesszusom, ez nagyon durva:-)

genevieve 2012.04.11. 16:44:28

@LoveMy: na akkor meg senkit nem fog érdekelni milyen hideg niki:-)

2012.04.11. 16:45:23

Wow, milyen magasröptű beszélgetés megy erről a mélységről :DDD

genevieve 2012.04.11. 16:46:29

@LoveMy: meg kéne kövezni, nem?:-)

LoveMy 2012.04.11. 16:46:49

@genevieve:
"na akkor meg senkit nem fog érdekelni milyen hideg niki:-) "

Attól még, hogy Csíra fog vissza menni,
Jégniki fog repülni!
Csírát többen szeretik :)

inmemancsi 2012.04.11. 16:47:53

@független sorozatfüggő: igen, éppen ez a lényeg, hogy emberek vannak bent és nem robotok- ettől megy a műsor, azért megnézném frigidvakondot ha máté őt is megfektetné és közölné a kinti és benti barátnői paramétereit utána

Müszélia 2012.04.11. 16:48:26

@LoveMy: nem az nyeri meg a játékot, akinek szar volt a gyerekkora, ne aggódj. empátia meg vagy van, vagy nincs.

LoveMy 2012.04.11. 16:50:43

@Müszélia:
én ezt tudom, és nem aggódom!
:)

genevieve 2012.04.11. 16:50:52

@LoveMy: vagy nem:-)

pl. ki számított arra ami tegnap történt?:-)

beacska 2012.04.11. 16:51:58

én még várok a véleményalkotással Nikolról. Ehhez kell legalább 3 nap, ha nem több. Majd, ha az ő segge is veszélyben lesz, akkor elválik a szar a májtól ;)

LoveMy 2012.04.11. 16:52:43

@genevieve:
Tegnap itt elég sokan biztosak voltunk Műanyag repülésében! :)

2012.04.11. 16:54:22

@LoveMy: Én nem, reméltem, hogy marad :(

LoveMy 2012.04.11. 16:59:41

@szerivan:
Most ha érzéketlen lennék azt mondanám:
I.J.
Én nem igazán bírtam Műanyagot, de vígasztaljon az a tény, hogy Csíra visszajön. :)

inmemancsi 2012.04.11. 17:10:01

@genevieve: mindenki:)) a blikk már délután elárulta:))

2012.04.11. 17:28:07

@inmemancsi: Én ezért nem akartam elhinni, mert csak nem lennének ilyen bénák?! Csak de.

2012.04.11. 17:29:06

Másnak is feltűnt, hogy Omár és Petra ugyanazt a cuccot tolja a riportban?

genevieve 2012.04.11. 17:42:45

@inmemancsi: persze, de fel nappal elotte? Vagy ha a blikk nem tolja az infot?;-)

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.11. 17:43:03

Anikónak attól van ilyen hangja szerintem mert szarrádohányozta magát..Állandóan ott füstöl a kezében..Pedig én is dohányzom de ez durva..

mex18 2012.04.11. 18:01:20

ja, tényleg nem fürdik, de csak azé, hogy puha maradjon a bőre :)

LoveMy 2012.04.11. 18:07:07

@Λατζκα:
ezen jót röhögtem :D
Viszont a elég jól megrottyant Melák!

Vadkörte82 2012.04.11. 18:07:33

@Λατζκα: pont most akartam belinkelni :) na lesz kufirc Nikollal is?

Vadkörte82 2012.04.11. 18:08:32

@mex18: na ez jó duma..és vajon beindult az öntisztulás nála?

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 18:10:04

@Λατζκα: Ez a Velvet nekem túl bulváros. Az se igaz, ha kérdeznek.

hideg kéz 2012.04.11. 18:11:52

Nem bánnám, ha azt néznék a laptopon, ahogy Terror üvöltözve kicsavarja a retúrjegyet a 40 kilós Csíra kezéből.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 18:14:20

@hideg kéz: Muzsikus meg elhúzná Terror nótáját :-)

hideg kéz 2012.04.11. 18:16:02

@Pácsó Ármándó: Igen, mert a család az család. Pont.

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 18:19:11

Ha behozzák a laptopot mit fognak kiabálni? ÍÍMÉÉÉÉLL!!

hideg kéz 2012.04.11. 18:19:31

Még valamit megnéznék, de nagyon.
A csajok reakcióját, ha HÉ a párválasztó szerencsétlenkedésen azt mondaná: Kedves lányok, most pedig az fog kipottyanni, aki utoljára ér be egy faszi mögé. Vajon melyik indulna el elsőnek?

Lacka929 2012.04.11. 18:27:55

@Pácsó Ármándó: Csak nem jelent meg róla is egy Blikk cikk?

ő-szinte 2012.04.11. 18:36:09

@Λατζκα: jo, ezt azert sejtettuk;-DDDDD
De miert budos?:-OOO

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 18:39:45

@Λατζκα: Ez a hideg kéz féle reakcióidő felmérő kieséses futás ceremónia tippelt végeredménye :-) A cikket még nem írtam meg hozzá :-)

Viszont ma este Pándórá! A következő kőkemény kérdések várhatók:
JégNiki, te azért ejtetted ki NikiFirst-öt, mert féltél tőle?
JégNiki, te Mátéval képzeled el a játékot?
Máté, te JégNikivel képzeled el a játékot?
X.Y., te nem érzed magad veszélyben?
X.Y., te kivel alkotnál új párt, ha a jelenlegi párod kiesne holnap?
X.Y., te miért nem vagy őszinte a többiekkel?

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 18:44:34

@ő-szinte: Mert megszagolta valaki a Velvettől :-)

Lacka929 2012.04.11. 18:48:17

@ő-szinte: Mert nem fürdik, viszont így olyan finom a bőre - ahogy azt Edina a minap megjegyezte.

@Pácsó Ármándó: Ja, nem figyeltem...

aribeth 2012.04.11. 18:54:39

@Pilar Ternera:
"ogy ha őszinte, akkor érzéketlennek, ha meg "játszik", akkor gerinctelennek címkézik. itt is és bent is"

Én biztos nem tartottam volna gerinctelennek. :) A játék végén az a pár nyer, amelyiket jobban kedvelik a többiek. Hogy ezt a páros tagjai hogyan érik el, és ennek érdekében mennyit alakoskodnak, az már az ő dolguk. Nem kell csontig benyalni, nem kell gerinctelenné válni, nem kell nyafogni, az ember sikeres lehet egy visszafogottabb stílussal is, amíg nem szarik látványosan a szoba közepére.

Őszintén remélem, hogy ez a lány még sokáig marad, mert Krisztiánhoz és TerrorTamáshoz hasonlóan érdekes karakternek tartom, de szerintem nagyon elvágta magát rögtön az elején. Rajta már csak az segíthet, ha a szerkesztők megint belenyúlnak a játékba. (Beküldik Kírát, nem engedik, hogy Edina Máté mellé álljon, stb. Abban nem vagyok biztos, hogy Máté őt választaná, és nem a régi, picit idegesítő, de hűséges társát... Kivéve, ha Edina is csinál valami nagy marhaságot.)

"de pl. Hiper a riportszobában rendszeresen lenyilatkozza, hogy szarik mindenkire, kint eljátssza, hogy nem, aztán még ő titulál egyeseket gerinctelennek. ez jobb?"

Hiper a kedvencem, persze egy két lábon járó ellentmondás és képmutatás a csaj, de nagyon jól csinálja. A riportszobában elmondja, hogy nem érdeklik a többiek, de ez nem teljesen igaz - nagyon is megkedvelt ő embereket, de tisztában van azzal, hogy a játék végén csak egy pár maradhat. Bizonyos szinten befolyásolják az érzelmei, hiszen ő sem egy szuperzseni, de aránylag sikerült megőriznie a hidegvérét. Tudja, hogy barátkoznia kell, szeret is barátkozni, de nem adja elő az Edina- meg Noémi-féle érzelgős stílust.
És igen, a játék szempontjából szerintem jobb, amit ő csinál. Itt nem számít, hogy a nézők mit gondolnak.

hideg kéz 2012.04.11. 18:56:37

@aribeth: Számít, hogy mit gondolnak a nézők. Csomóan az ismertség miatt mennek be, nem csak a fődíjért.

aribeth 2012.04.11. 19:05:59

@hideg kéz:
Igen, ez tény, nade az ismertséghez nem kell szentéletű Teréz anyaként viselkedni, utalnék itt a tavalyi évben elcelebesedett Pókmajomra és Nikire. Ráadásul ezerféle értékrendű néző van.

aribeth 2012.04.11. 19:09:57

@genevieve:
"na most a bent maradt összes ember egyként támadt neki azzal, hogy most hogyan érzi magát, időt se hagytak neki..."

Azért szerintem a betonteknőtől hazavezető úton volt ideje gondolkodnia a dolgon, és számíthatott a kérdésekre. Nekem legalábbis az helyében HÉ felbukkanásától kezdve csak az járt volna a fejemben, hogy a jó anyjukat a szerkesztőknek, engem ezért néhányan az agyhalottak közül keresztre akarnak majd feszíteni, és valahogy nem ártana majd enyhítenem a helyzeten. Elvégre új gyerek vagyok, és néztem a tavalyi műsort, ahol az újakat úgy felzabálták, mint az imádkozó sáska nőstény a hím példányt. Mondjuk mi lenne, ha egy kicsit meghúznám magam, így a haverjai nem engem fognak cseszegetni, aztán lehet, hogy azok, akik utálták ezt a kacsaszájú emlőst, maguktól fognak odasomfordálni hozzám, hogy gratuláljanak. :)

LoveMy 2012.04.11. 19:40:08

@aribeth:
Elég bő lére eresztve, de Te is azon a véleményen vagy, hogy antiszoc a Jégniki egyenes úton halad a kiesés felé!
A szerk. olyan kitételt nem fognak hozni, hogy csak az Edina-Máté nem lehet páros. Ez tuti!
Azt megszabhatják, hogy a két új bejövő nem állhat x.y mellé. Azt sem fogják, hogy a régi párok nem állhatnak egymás mellé, mert a játék alapján nincsenek régi-fixpárok, 4 naponta változnak!

aribeth 2012.04.11. 19:50:43

@LoveMy:
Igen, meg ha Kírát behozzák, akkor esetleg bekavarhat a "kit utálnak jobban" faktor. :)

LoveMy 2012.04.11. 19:59:24

@aribeth:
Az tuti, hogy bejön Csíra, de őt a lakók több, mint a fele kedveli. Míg a Jégnikit senki!

Banyus83 2012.04.11. 20:01:14

Most néztem meg a tegnapi részt, mert az éjszakám hányás-hasmenéssel telt :-) Szóval csak röviden:
Műanyagot nem sajnálom, mert Naíva-ellenes volt...viszont JégcsapNikit egyáltalán nem kedvelem, úgyhogy nagyon remélem, hogy Broki részéről csak taktika, hogy így behízelgi magát...

Naíva egész összeszedett volt a mai részben, nem? Vagy csak nekem? Semmi hiszti, hogy Broki lett Jégcsap párja meg ilyenek...a végén még fejlődik...

Melák majdcsak összeszedi magát!!!!!

Kíváncsi vagyok, ki jön ma vissza, bár azért 99,9 %, hogy Csíra...kérdé, hogy fogom-e látni ma még...

ő-szinte 2012.04.11. 20:04:44

@Λατζκα: hogyhogy nem fürdik?:-O ezt mikor tudtuk meg?

van új poszt

LoveMy 2012.04.11. 20:08:04

@Banyus83:
Jobbulást :) tegnap én is offon voltam, nem Tőled kaptam el? :)
De az esti műsorra már kissé összeszedtem magam!
Volt egy riportszobai nyilatkozata Máténak, hogy mindezt taktikából csinálja, hogy bízzon benne Jégniki! A Pandorás-előzetesben is egyértelmű Máté testbeszéde, amikor azt mondja:"persze, hogy Nikivel folytatom a játékot"!
Tuti hogy Csíra jön vissza!

Atok 2012.04.11. 20:09:25

Nem vagy kispalyas sixx, az utolso kep ut rendesen

Pácsó Ármándó 2012.04.11. 20:12:47

@LoveMy: Gyere át az újba!

@Banyus83: Óvatosan azokkal a bájitalokkal és gyógyulj meg! :-)

Péter bá 2012.04.11. 20:46:49

Az azért érdekes, hogy pont most szedték szét a párokat, egy ilyen hazaküldés előtt, ha nem lett volna párcsere más lenne most otthon...Edina!?
Sajnálom Műanyagot, szerintem sokkal őszintébb volt, mint Ostobenkó, de hát neki kellett mennie!
Máté jövő héten már befosik! :D

baileys 2012.04.11. 21:17:02

@Péter bá: Igen, ez így valahogy túl sok volt egyszerre. Sokakkal ellentétben én sajnálom Nikit, valamiért szimpatikusabb lett, mint a folyton picsogó Edina vagy a végtelenül ostoba Noémi. Ha már egy réginek kellett mennie, akkor mehetett volna ezek közül egyik.
Sajnálom Melákot is, mert ha nem teszi túl magát Nikin, ki fog esni nagyon gyorsan, és akkor kin szórakozunk majd? :)

hideg kéz 2012.04.11. 21:27:32

4 meccset nézek szimultán, és most be kell sűríteni még az ÉH-t is. Rögös az út a metroszexualitás felé:)

murunga 2012.04.11. 22:21:42

na ezt az epizódot muszáj lesz megnézni, gecijó irás!!! és a zárókép Pombero úrról - woaaaaaaaahhh!!! :)))

murunga 2012.04.11. 22:23:20

apropo: az a Pombero űrról elkapott kép a reggeli fingós vagy az esti aludni készülős?

Banyus83 2012.04.12. 16:03:37

@LoveMy: Köszi, ma már egész jól vagyok :-9 Remélem nem tőlem kaptad el.... :-D

@Pácsó Ármándó: Köszi, ma már jobb! Hát igen, a bájitalok...
süti beállítások módosítása