Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6013-6014.

2012. március 21. 17:00 - Mésza "Abdul" Jani

Mára több izgalmat is tartogattak a történetírók. Zsófinak teljesen elfogy a pénze, és nem bírja magában tartani, el kell árulnia, hogy már betegesen sokat vásárol. Géza továbbra is utálja Ádámot, hiába a finom családi ebéd. Peti meglepetése pedig balul sül el. Mit sül, ég!

6013. rész

Zsolt kezdi felhúzni magát. Nem volt itt semmiféle nő, érted? Csak az Andi volt itt. Ő meg marslakó, vagy havasi gyopár, ezt nem tudom, nem derül ki. Tudjátok, vannak a fiúk meg a lányok, meg Andi. Nem tudtátok? Hát most már igen, köszi Zsolt. Zsófi meg hajthatatlan, még mindig a cigin rugózik, ha ezt a férjén tette volna, most nem lenne ez a veszekedés. Egyelőre úgy néz ki, hogy a legjobb védekezés a támadás bejön, már majdnem lehülyézi Szentmihályit. A lényeg, Bartha már szex nélkül is cigizik, csak eddig titkolta, mert a Zsófi rühelli a bagót. Eszébe nem jutna más csajok után futkosni, ami igazis, mert az Andi hajkurássza őt.

Vili bá imád krumplit pucolni, fütyürészik is hozzá. Készül a rakott krumpli, én is imádom, bár a mennyiséget elnézve ezt egyedül is bevágnám, a többiek meg itthon csak pislognának, hogy akkor most mit egyenek. Linduska levelet kapott lájf, ná nááá náná ná (nagyon fiataloknak, ez egy Opus szám, kicsiny országunkban terjedt el így a szövege). Megnyerte a versenyt, amire Peti segített neki felkészülni, a nyereménye meg egy adag könyvutalvány, de hogy az örömön kívül ezt is megosztja-e Péterrel, egyelőre homály fedi, ahogy azt is, melyik barátnője szeretné Gizikét meglátogatni. Közben folyamatosan ketyeg valami, remélem nem bomba, de néha elég idegesítő.

Ádám és Géza az udvaron. Hé várj, megőrjít engem ez a vágy, énekelte a Digital Scream feat. DJ Yano formáció, amitől rosszul lettem. Nem, nem a BK első homoszexuális jelenete következett, Ádám csak odaszólt Gézának, a „nótát” nem bírtam törpekoromban, de kinek mi jön be. Mindenesetre Gézu megáll a hívó szóra, Ádi meg erőlködik, hogy vegye rá, hogy szívjanak. Békepipát. A szelíd motoros nem akar pippantani, inkább faképnél hagyja a selyemfiút. Utána Linda kapja el Ádámot, szerinte jó csaj Kinga, Ádi szerint meg talán alakulgat valami, majd Peti is megérkezik, így Ádám is leléphet, hogy szigorúan a kétfős jelenetnél maradjunk. Linduska elújságolja Petyának a jó hírt, az utalványokat megosztaná mentorával, de annak nem kell.

Gizike a Beatrix nevezetű volt szomszédja miatt szontyoli. Az a baj, hogy Betti többre vitte, mint ő, senkinek érzi magát mellette, Vili bácsi meg persze, hogy lekorholja ezért. Van egy jó állása, okos kislánya, és egy pasas, aki szereti őt. A kolbászból meg alig van valami, Kertész megy a piacra utánpótlásért. A ketyegés még mindig idegesítő, elrakhatnák a mikrofon közeléből.

Zsófi még mindig hitelért kuncsorog, még pofátlanul hazudik is, hogy utalta az elmaradt törlesztőt, pont aznap, csak még biztos nem jelentkezett a jóváírás. Majd Juli is jön, hogy indulhatnának a kórházba, és közben megbeszélhetnék a rendezvényt is, amit meg kellene szervezniük. Zsófi ezt nem veszi komolyan, sok a probléma. Zsolt kifizette a bírságokat, a kávéházba alig jár vendég, és még cigizik is. Juli szerint beújíthatnák a baba projektet, akkor talán a Zsolt megint leszokna, de erre még mindig nem vevő Zsófi.

Lőjétek már le azt a kurva órát! Vagy robbantsátok fel a Kertész lakást, ha az a szándék vele, és azért kell ketyegtetni jeleneteken át. Ádám megkéri Gizit, mondjon neki valami okosat, mert nem áll vele szóba Géza, el van tiltva Aliztól, Kinga meg Gézától. Mond is okosat, ne dugj meg minden nőt. Ezzel nincs kisegítve, de majd közösen kitalálnak valamit, hogy Gézu megenyhüljön.

Szabi a munkatársánál fényezi Zsoltot, hogy milyen jófej volt vele. Novák viszont nem így gondolja, miután megtudja, többé nem ihat hitelre. Laci ki, Zsolt meg be az irodájából. Szabolcs épp a bácsikájáról mesélne neki, amikor a főnök elküldi cigiért. Eddig nem tudott róla a pincér, hogy cigizne. Most már tud.

Zsófiék Claunál, és ha már ott vannak, vittek is pár hálóinget neki. Le voltak árazva, muszáj volt megvenni. Rokonsági üdvözleteket átadják, majd Claudia felhozza témának a Rózsát. Ha már így szóba került, Zsófi szeretné, ha ott tartanák a rendezvényt, mert nagy a pangás a kávéházban. Bele is megy az özvegy, ha letisztázzák a megrendelővel, de csakis az ő kedvükért, nem Bartha miatt.

6014. rész

Visszatér Vilmos Jóska jó nagy kolbászával. Gizi véletlen túl sok kaját csinált, Kertész azt hiszi, megérkezett a barátnő. Nem, de ha már így alakult, meghívhatnák Gézáékat, meg Ádámot is. Vili átlát a mesterkedésen, így Gizike bevallja, Gézuékat szeretné kibékíteni.

Peti újságot olvas, és megígéri az anyjának, hogy majd bemegy a nagyanyjához a kórházba. Juli kiszúrja, hogy valami baja van a gyerekének. Még mindig Linda miatt búslakodik. Muter szerint csak kéreti magát, és ő tudja, milyen vágyakozni valakire és kétségek közt lenni. A nőknek az apróságok a fontosak, hogy érezzék, odafigyel rájuk a férfi. Tisztelet a kivételnek, de az apróság akkor okés, ha az egy bankkártya, a számlán meg rengeteg pénz, akkor bármilyen apróság megfelelő. Tanácsosztás után bevonulnak a konyhába Peti kedvencét, rántott húst készíteni.

Luca megkérdi, mi az ebéd, de a nagyi csak lencselevest készített, majd délután lesz tojásos nokedli, ami nagyon egészséges. Rubint Réka csodaszép körmeivel a falat kaparja. Csöngetnek, jön a felmentő sereg Gizi képében, és meghívja őket ebédelni. Bözsi mama nem megy, mert dokihoz kell mennie, de a többiek szívesen ennének rakott krumplit.

Zsófiék a Rózsában etetik a rendezvény megrendelőjét, és próbálják rábeszélni, egyezzen bele a helyszínbe. A fickó furcsállja, hogy rajtuk kívül nincs senki, de a festőnő kimagyarázza. Vége a hízlalásnak, Szentmihályi bankkártyával fizetne, de beég a pasas előtt, nincs fedezet. Juli fizet kápéval, kényelmetlen a helyzet.

Laci összefut Gézáékkal, és ha már így történt, elújságolja nekik a legújabb fejleményeket a Rózsával kapcsolatban. Az udvaron egy motor, Kertész majdnem ejakulál , körbe is nézi rendesen új szerelmét. Novák nem tudja kié, nem is érdekli, inkább olajra lép. Lucának is tetszik, meg is kérdi Gézut, hogy egyszer neki is lesz ilyen? Dehogy, nincs annyi pénze, de annak is örülne, ha 10 percet hajthatná.

Mindenki együtt, lehet ebédelni. Luca örül, hogy láthatja Ádámot, Géza kevésbé. Vili beküldi a többieket, így kettesben marad a két alfahím. Ádi jött a motorral, egy cimborájáé, de vetélytársa így már nem akarja kipróbálni.

Zsófi is cikinek találja, hogy nem volt a kártyán pénz. Juli szerint fel kellene hívnia a bankot, de Shoppingista inkább egy dobozt nyom a kezébe, ami tele van számlával. Berényiné alig kap levegőt, meg is kérdi, mióta gyűjti, hogy olyan sok van? Hát ez az, nem régóta. A hitelkereteket lemerítette, tele van adósággal, és Zsolt sem tud róla. Még.

Mindenkinek ízlett a rakott krumpli, Gizike hozná is a krémest, de kákabélű Aliz majd kidurran, Luca meg inkább nyalna. Mivel fagyi nincs, Vilmosnak az az ötlete támad, menjenek át mindannyian a Rózsába, mint egy szép, nagy, boldog család. A felnőttek kávéznak, Luca meg fagyizhat. Gézán és Alizon kívül mindenki átmegy, így ők megbeszélhetik, mit keres ott Ádám. Aliznak fogalma sem volt róla, hogy ő is ott lesz, Gézu meg kiutálkozza magát.

A többiek meg is érkeznek a kávéházba. Akkora a pangás, hogy akár a pultra is ülhetnének. Megrendelik a kávékat és a fagyit, közben Peti jön be, aki Vili bácsival akar beszélni, négyszemközt. Az ifjúnak támad egy remekötlete, de segítség kell hozzá. A Kertész lakás kulcsa, és hogy csalja oda Lindát. Finom volt a rakott krumpli, tele a has, így jó a kedv is, simán belemegy, hogy segít neki. Közben Ádám panaszkodik Gizinek, hogy nem jött be a motoros ötlete. Semmi baj, majd megint kitalálnak valamit.

Most már rohadtul ketyeg az a valami a Kertészék lakásában. Peti apró mécseseket gyújt meg, amik szív alakot formáznak az asztalon, közepébe pedig plüss állatot tesz, ahhoz pedig egy üzenetet, hogy szeretlek Linda. Nem, még nem ez a meglepetés. A plüssdög eldől, és meggyullad. Linda jön be, meglátja, és elszörnyülködik. Na ez a meglepetés. Te jó ég! Hát igen, tényleg jól ég. Jön Peti is, de csak bámul, Lindának kell rászólnia, hogy oltsa már el, bár hozzá sokkal közelebb van a szódás szifon. Vajon a ketyegés is abbamarad, vagy most jön a nagy bumm?

16 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszi01 2012.03.21. 19:40:08

Azért az a mama kedvence pulóver Ádámon nem volt kispályás :D :D

A végén meg annyira kiszámítható volt a tűz... nem is a BK lenne :D

kárpátia56 (törölt) 2012.03.21. 20:59:16

@nyuszi01: :)

de most komolyan ez az Ádám. ez jó pasi? anyu szerint igen, észerinte más szerint is.

kárpátia56 (törölt) 2012.03.21. 21:01:42

Zsófi!
vár a munkaerőpiac!
sok sikert!
háziasszony? végülis. ebben se szarabb, mint galériatapétázásban.
akkor most Zsolt lesz a hibás?

kárpátia56 (törölt) 2012.03.21. 21:03:42

GGéza gondolkodik?? én drukkolok!

nyuszi01 2012.03.21. 22:20:03

@kárpátia56: nekem bejön :D én anno az X-Faktorban is bírtam.

De amúgy ja, szerintem jó pasi, bár van, akinek nem jönnek be a szépfiús vonások.

Mésza "Abdul" Jani 2012.03.21. 22:49:51

@nyuszi01: Solti Ádám volt az x-faktorban? melyikben? mindkettőt viszonylag követtem, de nem emlékszem rá.

@kárpátia56: annyira nem, szerencsére az én ismeretségi körömben nem menő. nem azt mondom, hogy csúnya, meg akármi, lehet, ha a szerepe másmilyen lenne, férfiasabbnak gondolnám, így tényleg egy selyemfiú:D

Mésza "Abdul" Jani 2012.03.21. 22:52:32

@kárpátia56: egyelőre igen, annyira tipikus ez a jellem. viszont jót röhögtem Lindán:) Petya tepert, mint az állat, mire Linda megenyhül, beleun az egészbe:) tuti összejönnek még, de ezen akkorát röhögtem:) viszont annak nem örülök, hogy Ádi meg Kinga. pont azért kezdtem el újra nézni, hogy kibéküljenek. na jó, meg ezen aludtam általában:D

Koky_ 2012.03.22. 07:31:23

@Mésza "Abdul" Jani: A 2011-es X-faktorban, Non-stop volt a banda neve, amiben énekelt.

Szerintem is jó pasi ;)

Mésza "Abdul" Jani 2012.03.22. 08:38:13

@Koky_: jaaa, hogy valami banda volt, akkor azért nem volt ismerős:)

ha pasi, akkor nincs gond, azért gondolkodunk róla másképp. én meg férfire gondolok:D viccet félretéve, a selyemfiú szerep biztos sokat ront rajta ilyen szempontból (férfi szemmel)

nyuszi01 2012.03.22. 09:42:21

@Mésza "Abdul" Jani: Igen, igen, csapatban énekelt, a Non-Stopban. Egyik kedvenceim voltak, de nem feltétlenül az Ádám miatt, hanem az egész, amit csináltak, nagyon jó volt.

És amúgy szerintem is ez a selyemfiú dolog ront a megítélésén, mert amúgy az életben nem ilyen (interjúkból tudom, nem személyes tapasztalat :P).

Johnny336 2012.03.22. 11:57:53

Csak szólok, hogy volt már homojelenet. Hoffer Misi buzi volt, és összejött valami tűzoltógyerekkel. Kb. 10 éve.

Mésza "Abdul" Jani 2012.03.22. 14:35:45

@Johnny336: de emlékeim szerint abban sem volt semmi durva

Johnny336 2012.03.22. 14:38:04

@Mésza "Abdul" Jani: arra én sem emlékszem, hogy mutattak-e intim jelenetet, de ha volt is, én örülök, hogy nem láttam. :)
Sajnos a lánykák is szégyenlősek, pedig megnéznék egy Kinga-Zsófi-Emma triót :)
süti beállítások módosítása