Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillag születik – 4. évad – Első válogatás

2012. március 19. 16:20 - villanella

Egy vallomással kezdem: mindig utáltam a Csillag születiket. Ehhez képest most mégis úgy jártam, hogy a Sixx azt mondta, írjak hogyvoltot. Úgyhogy a lehető legideálisabb körülmények közepette, Miskolcon, brutális mennyiségű húsleves után anyám mellett az ágyon néztem végig szombat este, ami leginkább azért jó, mert anyám végig hogyvanozza az egészet, ami nagy segítség, hogy túlélje az ember ezt a másfél, két órát.

 Egy kis előrevetítés után Magyarország nagyvárosait járjuk végig furcsa népzenés beütésű muzsikára, az utcán táncolnak az emberek, aztán megérkezik Pestre mindenki, már az RTL Klub székházát látjuk, óriási tömeg, ugye. Bemutatják a zsűritagokat. Hernádi Judit a tehetséges emberrel való találkozásról beszél, a libabőrről, aztán Hajós Mindentmegteszekhogybennelegyekatévében András mondja el, hogy ezt most szívből fogja csinálni, Pokorny Liának ez egy új feladat, nagyon fog figyelni az előtte álló emberre, és azt mondja majd ki, amit gondol. Végül jön Puzsér Róbert, a Rádiókáfés kritikus, a kőkemény ítész, akit nem érdekelnek a tehetségek. Frontális és kemény kritika gyün majd tőle, kérem szépen. A zsűri kétszer szavaz majd, először a válogatáson, ahol négyből három igent kell kapni egy versenyzőnek, aztán a bejutottakból választ majd 12-őt egy újabb körben. Isteni lesz. Le is ülnek szépen, induljon a móka, kezdődhet a show.

Lucifer Nórin anyám szerint egy furcsa barna takaró van, én nem értek a divathoz. Az első fellépőt Nóri igazán édes törődéssel fogadja, mert már volt itt tavaly, akkor egy táncos produkcióval. Idén énekelni fog. Cuki gyerek, most nem kap puszit Nóritól, hál istennek. Szóval Rubay László, 12 éves, bemutatkozik, cuki, meg minden. Az Oh, happy dayt adja elő, mozog rá, szép a hangja, a zsűri készen van, Hernádinak ismerős, ja igen, tavaly mondtuk, hogy még érned kell, és igazunk volt, Lia szaladna utána az Andrássyn, tovább jut. Persze csak három szavazattal, mert Puzsér szíve kőkemény, és a szerep kötelezi. Sok volt neki, amit a színpadon csinált. Hajós meg azt mondja, inkább még jobban szabaduljon fel. Összezavarják szerencsétlent.

Lilu egyébként a függöny mögött olyan, mint a menyasszony, akit este visznek baszni. Meg van illetődve. Remélem, elengedi majd magát, mert ez így nem lesz jó. Rubay Laci érzi, hogy itt a jövője, nagyon örül.

Mutatják kicsit a sok jelentkezőt, micsoda élet van ott az RTL székházban, őrület. Lilu elmondja, mennyien jelentkeztek, és érkeznek azok, akik a vártnál is hamarabb végeztek, vagyis azok, akiket nem szeret a család és a barátok, és senki sem mondja meg nekik, hogy tehetségtelenek, de ezek közül is csak a kevésbé gázok, mert a nagyon durvákat hosszan fogják mutatni. Látunk itt szar hegedűslányt, énekes fiút, énekes nénit, és megtudjuk, hogy félbeszakíthatja a zsűri a produkciókat, ha nem tetszik, az előttük álló gomb megnyomásával.

Az este első őrületesen gáz előadását Kiss István hozza, aki egy méltán híres Nox számra mutatja be ír sztepptudását, hát igen, ilyenkor érzem azt, hogy én magam is elég jó írszteppes vagyok, ha ő úgy érzi, ez már színvonal. Meg is kapja a zsűritől a négy nemet, szerinte a cigánykerék volt egy kicsit sok. Túlfűszerezte. Jön Taskó Richárd egy furcsa, szerintem rituális törzsi tánccal, szürke, beszarós melegítőben, Puzsér szerint hitvány volt, szerintem is. Két lánycsapat is kiesik, az egyik neve vicces, Makuka csoport. Mennek is a kukába. Egy táncoló, énekelő csontváz bábú jön, nem pazarolnék erre több szót, nem irigylem a zsűrit. Megtudjuk, hogy Puzsérnak van skálája, a csontvázas az egyes volt a tízes skálán.

Érkezik Tóth László Fonyódról, aki egy fantasztikus táncos dünnyögős dolgot nyom, nekem kicsit a Knight Rider villan be, látom magam előtt a piros, villogó fényt Kitten, de Hajós lealázza a szerencsétlent, miután megszólal a duda. Az a furcsa, amikor meglepődnek ezek az arcok, hogy szar volt.

Bokor Henrietta hard style stílusban fog táncolni, amit Lilu és Lucifer is háztájinak ért, nem csodálom. Eddig ez a kislány a kedvencem, gyakorlatilag lassított ugráló kötelezés, amit csinál, vagy nem tudom, minek nevezzem. Nem jut tovább.

Bedenyei Ágnesnek nincs miért izgulnia, mert szarul énekel. Aztán Novinszki István és Cselóczki Bence adják elő az Imagine-t, egészen furcsa akcentussal, lassan, borzalmasan. Nemcsak egymástól, a daltól is messze állnak.

Újabb kedvencem: a fütyülős pali, Oláh Csaba, aki önmagára is felfigyelt, hogy milyen jól tudja fütyülni a Keletiben hallott MÁV szignált. Elfütyül egy dalt, de Hajós szerint fütyülni nagyjából sokan tudnak jól, be is mutatja, hogy ő mennyire.

Érkezik egy műmájer, elmondja Liluéknak, hogy a dal kezdése előtt majd küld nekik valamit, küld is egy csókot, Lilu elkapja, a zsűri meg rászól, hogy először legyen egy jó produkció, aztán a sztárallűrök. A srác szeme olyan, mintha egész éjjel a monitort nézte volna, és csak azért mondom ezt, mert nem akarom így ismeretlenül spanglizással gyanúsítani. Mindegy, jó hangja van, mondjuk nekem olyan semmilyen, ráadásul utálom, amikor külföldi slágereket magyarul adnak elő, amit ő tesz éppen. A Dream a little dream of me-t énekli, hát nem tudom. Mindenesetre továbbjut, mert jó a hangja, de vegyen vissza, mert ez kurvasok. Puzsér most először korrekten kritizál: jó hangod van, és ezzel minden jót elmondtam rólad. Már az elején, amit előadtál, megér egy kiesést. A gesztusvilágod meg Kozsóra emlékeztet. Magasan abszolváltad a nehéz részét, amit meg normálisan, emberként viselkedni kellett volna, azt elrontottad. Mindegy, mert továbbmegy. Kíváncsiak rá a faszságai nélkül.

Jön egy mix az ügyes, de szóra nem méltatjuk, mert vagy később beszélünk majd róluk, vagy sose kategóriából, gitáros lány, megtudhatjuk, hogy Puzsér mindenkire nemet mond, gondolom, most felvezetik, hogy mindjárt meglepetésként jön egy négy igenes cucc.

Addig még van egy Vida Szilvia Dzseniferünk, imádom, mikor kiejtés szerint írják ezt a gyönyörű nevet, de ez mindegy, mert egyébként klassz a csaj, Kovács Katit énekel, anyuskám, anyuskám, ez így volt hajdanán. Anyám imádja ezt a dalt, el is kezdi dudolászni mellettem, a zsűri le van nyűgözve, kivéve a kritikus urat, aki szerint a dalválasztás iszonyat, és nem. De van három igen, úgyhogy ennyi.

Puzsér, kontra többiek, erősítenek rá megint, jön egy srác, aki szerintem iszonyúan szar, nyálas, béna, ráadásul Maroon 5-ot énekel, és tudom, hogy az énekesétől minden csajnak nedves lesz a bugyija, csak nem értem, mert nyávogós, ahogy ez a szerencsétlen is. Mindegy, Horváth Csaba bejön a zsűrinek (minusz Puzsér), megy tovább. He will be loved, úgy tűnik. Vagyis he is. Ólredi. Puzsér a fejét fogja, jelen esetben megértem, az én ízlésemnek sem való ez. Az isten óvjon meg minket ettől, és egyet tudok érteni.

Haratik Edina énekel most, ez az utolsó esélye, láttunk már ilyet. Gondolom, ha nem sikerül, lemegy a színpadról és köddé válik, vagy nem tudom, mit jelent ez az utolsó esély dolog. Nem baj, nincs mitől félnie, mert tovább jut, még akkor is, ha a drága kritikus úr szerint szar volt. Miért ne a Cserháti Zsuzsát hallgassa meg, miért inkább őt. Ő karaokésnak nem mond igent, ez elvi kérdés. Igaza van, faszom, hogy nincs valami saját stílusa ezeknek az embereknek. Kezd szimpi lenni Puzsér.

Jönnek a táncosok, juhéj. Bemutatják az egyik csapatot, heten barátok, szuper. Nem félnek egyetlen zsűritagtól sem, tudja meg Lilu. Quantum XXL-nek hívják őket, kicsik, mint egy kvantum ebben az univerzumban, de a táncukkal lesznek ők az XXL, ami Hajós szerint csudás filozófia. A tánc remek, az a helyzet, és igen, Puzsér nemet mondó kis íve elérte célját, szépen felvezették, itt az első igen. Kurva boldog vagyok, anyám is velem örül, egyébként onnan mérem, hogy valami tényleg jó, hogy olyankor nem beszél közben arról, hogy kinek milyen a ruhája, foga, haja, járása vagy, hogy mi legyen a holnapi ebéd. Szóval Lia szerint egy test volt a csapat, Puzsér szerint meg eljött a valódi minőség ideje, és bár sosem gondolta volna, hogy tovább juttat egy táncos csapatot, de ez kiváló volt. Liluék ámuldoznak, hogy azt mondta tényleg, hogy kiváló? Juj! Ilyen egyébként Puzsér arca, amikor dicsér.

Reklámblokk után furcsa előadók következnek, Lilu elmondja, milyen érdekes és határozatlan alakok jelentkeztek, például Keyboard Kapitány, aki nem tudta eldönteni, hogy egyedül van-e, vagy többen vannak. Mutatják, ahogy kibeszélik a táncosok a Kapitányt, aki szerintem kurvamenő, nekem egyértelműen ő a kedvencem. Roland keyboardjával uralma alá veszi a színpadot, nyomja a cuccot, miközben a sellők táncolnak mögötte, merthogy hivatalosan Keyboard Kapitány és a Sellők, ez a név, kérem szépen. Vad szirének tánca a mű címe. Keyboard Kapitány művészetét sajnos senki sem érti, pedig szerintem mindent visz. Hátul Liluék azt sem értik, hogy vette rá az arc a csajokat erre, de szerintem mindegy is, van az a színvonal, amikor az emberek feláldozzák magukat a művészet oltárán. Hajós szerint nem véletlen, hogy ezen a hangszeren senki sem lett nagy, maradjunk is ennyiben, a sellők megsértődve lemennek a színpadról, nem jut tovább Khadafi.

Újra a furcsa, különc arcokat látjuk a székházban, majd jön Szalai Viktória, sportpoharazó, megy is, nyilván, senkit nem érdekel a dolog. Aztán egy csudálatos énekes, Szurov Alex a Csókkirályt nyomja el, a szöveget sem tudja, de vidám, és ez a lényeg. Lia kívánja neki, hogy legyen ő a csókkirály, csak ne énekeljen. Ricsli Dávid szintetizátoron cimbalmozik, érthetetlen. Itt derül fény Puzsér skálájára. 7-es: továbbjutó, 5-ös: zene szólhat, miközben dolgozom, a 4-es: zavar, kikapcsolom. Te ez voltál. Nem vagy hármas, vagyis nem tiltom el anyámat attól, hogy hallgasson tőled. Később Hernádinak elmondja Robi, hogy a kettesnél nem kell eltiltani anyut, mert már neki sem jut eszébe, hogy hallgassa.

Érkeznek a Farkas testvérek, akik leírhatatlanok. Kockás flanelingben, óriási mozgáskultúrával lenyomnak egy dalt, anyám itt kimegy a konyhába és megkérdezi, nem eszem-e egy kis juhtúrós sztrapacskát, és nem eszem, de behozom a cigit, mert ezt már nem lehet bírni. Puzsér nem tudja eldönteni, hogy tánc, vagy ének kategóriában volt-e rosszabb. Nem jutnak tovább.

Érkezik a Plazma művésznevű rapper, aki most itt szétüti a házat. Nehéz élet, az apjának akarja megmutatni, hogy ő valaki, ő tartja el a tesóit, ilyenek. Na, mindegy, a lényeg, hogy egy olyan reppet nyom, amitől a magyar anyák és apák szerintem automatikusan nyomják a feljelentem gombot a telefonokon és Szalay Annamária piros arcát vizionálják közben, kicsit előre tolt szemüveggel, hátul felvágott miniben, hát ez. Minden második szó pina, baszlak, szopsz, fasz, megbaszlak, picsa és a többi. Szerintem amúgy klassz a ritmusérzéke és jó a hangja is, szóval kíváncsi vagyok, mi lesz. "Kapjál be két mentost, aztán talán még a haverom is megtosz." Ilyenek. Hernádi megfejti, nagyon átbaszták őt a lányok, ezért ilyen. Puzsér igen menő: "Kibaszott gizda vagy bazdmeg!" Szóval bejött mindenkinek, megy tovább a srác, de megígértetik, hogy az élő műsorban ez úgysem mehet, tehát fogja vissza magát legközelebb.

Vicceskedik kicsit a zsűri, és jön a Pókember, az van. A Pókember egy cirkuszi növendék, Lilu már a jelmez miatt tovább juttatja. No, a lényeg, hogy Illés Renátó egy keréken gurulgat ide-oda, továbbjut, persze. De hogy mi a faszt fog ott gurulgatni majd a műsorban, és az kit érdekel, azt nem tudom. Egyébként úgy néz ki, mint a C.R.A.Z.Y. című film főszereplője, amely filmet egyébként nézze meg, aki még nem látta.

Halmai Richárd gitározik és továbbjut, Lia szerint erotikus, ha valaki gitározik, szerintem unalmas, de én Santana-t is utálom, meggyőződésem, hogy ugyanazt játssza 30 éve, de mindegy.

Az Ataru Taiko nevű dobos banda is továbbjut, megjegyzem, ők megérdemelten, mert ez klassz. De ez csak az én véleményem. Puzsér csak úgy szórja az igeneket.

Biciklis fiúk is vannak, ők is tovább mennek, aztán egy ezerfős táncos csapat jön, és egy jó vicc is, ugyanis Hajós megjegyzi, hogy most üres a város, mert mindenki itt van. Szóval a TST Hip-hop suli is tovább jut, mert tetszik az ítészeknek, én nem bírtam követni, utoljára az Arrested Development volt ilyen tömegben egy MTV díjkiosztón, amikor fellépett velük az egész család, még a nagymama is, de az azért tetszett.

No, megható történet hölgyeim és uraim, Alcsútról érkezik egy férfiember, remélem, nem Viktor rokona, mert olyan jó csak így önmagában szeretni a jelenséget. Elmeséli, hogy van a tikokkal, a munkával, meg hogy a szőlőben énekelget, ilyesmi. A János Vitézből énekel egy dalt, és konkrétan lefossuk anyámmal a bokánkat, mert olyan. Mintha egy gramofonon hallgatnánk egy nyári délután, amikor úgy libeg a melegtől a levegő. Szóval Mészáros János Elek egy gyönyörű ember, kicsit még meg is könnyezzük anyámmal, hogy 41 évig kapál valaki, aztán kiderül, hogy bassza meg. Mindenkit térdre kényszerít, és nyilvánvalóan továbbjut, persze Puzsérnak nem tetszett.

A reklámblokk után ismét egy ilyen kamerapásztázás a jelentkezők között, váratlan, eddig sosem látott produkciók jönnek. Itt egy grafikus srác, bejön a kis állványával, Michael Jackson zenére kezd el az ecsetével semmit sem rajzolni, elég uncsi, nyílván a végére lesz valami, hogyne. Szóval rajzol az ecsettel, várakozunk, és aztán ez a Gyulai Attila egyszer csak rászór egy kis cuccost a képre és hoppsz, Michael Jackson! Őrület. Én mondjuk nem juttatnám tovább, mert ez nem színpadra való, bár tény, hogy fasza cucc. Mindegy, ők továbbjuttatják, ez a lényeg.

Két fiatal roma srác, Echoborthers néven duettezik, szörnyű, azt mondom, szörnyű ez, látszik is a zsűrin, hogy nem boldogok, illetve anyám is kicsit kiborult tőlük, rágyújtunk újra. Nem jutnak tovább. Ezen annyira meglepődnek, hogy még, mert nekik általában kétszáz százalékos sikerül van, pozitív vélemény, ilyenek.

Egy kislány két hete még énektanárhoz is jár, annyira akarja ezt most. Tóth Brigitta a neve, ennyi elég, nyoma marad az interneten, ezt sem érdemli meg. Ezután Gerebenes Sámuel a Katyusát nyomja el oroszul, amit én szívem szerint imádok, úgy a számban érzem a vodka ízét és az úttörőtábori emlékek is előjönnek, de a zsűri nem szereti, megy a levesbe. A csávó elküldi Robit a picsába, szégyellje magát, ez a hangnem nem elfogadható, bár teljesen igaza van. Jó arc.

Jön Lendvai Géza, bohóc, aki lufikat fújogat és geciszar, ráadásul totálisan megsértődik, hogy lealázza a zsűri. És hogy csinálják utána akkor, ha.

A másik kedvencem a teljesen színpadra született kislány, akit nem lehet nem szeretni, csudálatos öltözékben, biztos benne, hogy sikerülni fog, és megy a színpadra. Szóval az előadónk Eunika, aki Andrea Bocelli Time to say goodbye-ját adja elő magyarul. Már az elején kinyomják a picsába, de ami gyönyörű, hogy megkérdezi, érdemes-e folytatnia. És megkapja a választ, hogy nem. És ennyi, elfogadja, és aranyossá válik a szememben. Eunika.

A várótermet mutatják, mivel ütötték el az időt a többiek, próbával, ilyenek. Kis reklám, erről-arról, T-mobil, nem baj.

Itt egy srác, Babos Richárd, aki tavaly is volt már egy barátjával, akkor nemet mondott Jucika, mert szerette volna, ha még fejlődnek. A show után foglalkoztak vele, kapott szintit, iskolába került, szóval lehetőséget kapott és most egy új énekessel nevezett a versenyre. Hát, most az van, hogy a United Ha volna még című dalát éneklik el úgy, ahogy Pély Barna sose már. Dósa Krisztián az énekes srác, gyönyörű hang, az van. Hernádi kicsit örül, hogy visszajött Ricsike, aztán meg még jobban örül, hogy milyen jó tanács volt, mert na. Szóval mindenki meghatódik, intelligens zongorázás, csodálatos hang, Lia még sírdogál is, anyám is meghatódik, onnan tudom, hogy nem szólal meg, és egy kicsit szipog. Puzsér még nemet mond, de ki nem szarja le.

A zsűri örömködik egy kicsit a srácokon, mi pedig megtudjuk, hogy a következő összefoglalóban is számos izgalom lesz majd, például Dzsennifer, aki az X-Faktorból esett ki, azon az előadáson még a Hernádi is sírni fog, meg lesz majd a százas szöget orrba kalapáló srác, meg egy fasza rockabilly banda és egy Richárd nevű travi is, alig várjuk már, nem igaz?

 

Címkék: rtl klub csisz
90 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acron 2012.03.19. 17:32:31

Köszi a HV-t, jó volt :) Egy kis igazítás: Vida Szilvia nem Kovács Katit énekelt, hanem Mary Zsuzsit.

villanella 2012.03.19. 17:33:38

@Acron: ah, igazad van, bocsi. később lesznek képek is, csak a technika ördögh nórija most itten elbánt velem.

Acron 2012.03.19. 17:36:18

@villanella: nem baj, én képek nélkül is élveztem. Egyébként néztem az egészet, de időnként kirohantam a szobából is, meg a bőrömből is. Nagyon várom Szirota Jennifert, mert szerintem ő a legjobb! Az X-faktoros dalát tudja-e felülmúlni, arra nagyon kíváncsi vagyok :) (Jól megaszontam,mi?)

villanella 2012.03.19. 17:40:07

@Acron: hát, valami ordítós lesz, ahogy az a beharangozóból kiderült :) viszont hogy lefogyott meg megnyúlt a kiscsaj, nem?

ő-szinte 2012.03.19. 17:50:09

@villanella: olo! Elsozni lehet? Offolni lehet? Fontos kerdesek , mielott idecsoditem a tobbieket:-)
Es bocs, hogy posztolnod kell:-)

ő-szinte 2012.03.19. 17:55:48

@villanella: jo, jo, lehet... Ezt en is tudom:-) de van-e retorzio erte?;-)

villanella 2012.03.19. 17:56:59

@ő-szinte: persze, éjjel, mikor alszol, ördöghnóri fekszik melléd az ágyban, és a hideg lábujjait végighúzza a combodon. na?

ő-szinte 2012.03.19. 17:57:51

@Acron: @villanella: en meg mindig plazma hatasa alatt vagyok:DDDDDDDDDD

villanella 2012.03.19. 17:58:32

@ő-szinte: megértem. ez kell a kertévébe szerintem :)

ő-szinte 2012.03.19. 18:01:00

@villanella: oh, az meg boven belefer, bar... Aaaaaaaaaaaaaaaa!

Kitiltasra es moderalasra gondoltam:-) csak, hogy senkit ne erjen meglepetes:-DDDDD
Lefektethetned a szabalyokat:-)

villanella 2012.03.19. 18:02:32

@ő-szinte: hát, anyámat ne szídd. meg ne személyeskedjünk, egyébként szarok bele, mit csinálsz :)

ő-szinte 2012.03.19. 18:02:47

@villanella: valoban:-) mondjuk en perverz vagyok es jol szorakoztam rajta:-DDDDDD

ő-szinte 2012.03.19. 18:06:37

@villanella: nem vagyok anyazos:-) annal sokkal kifunomultabban szoktam megoldani ha szukseges;-)
Mi szamit szemelyeskedesnek nalad? Kritikat birod? Es nem basztatni akarlak, csak mar belefutottam ebbe-abba, meg lattam egyet, s mast, igy jobb tudni:-)

villanella 2012.03.19. 18:07:30

@ő-szinte: tényleg előre lefektetjük a szabályokat? hát írjad, mondjad. aztán meglátjuk.

busifa 2012.03.19. 18:10:37

olo és Puzsér rulez!!!!

fran7 2012.03.19. 18:12:28

Csatlakoznék Répcelak Kistérség Nemzeti Frontjának követeléseihez: A Dzsennifereket vigyék el tőlünk a Mariskákat meg hozzák vissza.
villanella, te tényleg láttad abban a képben Michael Jacksont? Mert én nem.

villanella 2012.03.19. 18:13:34

@fran7: hát, láttam, de ha nem szól közben a zene, lehet, nem jövök rá, ki az.
francba, direkt beraktam azt a képet is, csak eltűnt minden. de javítom este jól.

ő-szinte 2012.03.19. 18:22:20

@villanella: akkor legalabb annyit, hogy szolsz legalabb egyszer, ha vmi nem ok, mielott barkit kibasznal, igy jo?:-)

villanella 2012.03.19. 18:23:31

@ő-szinte: persze, de ha tudsz ilyen szépen kommentezgetni, miért kellene olyanokat írnod, amik miatt ez szóbajöhet? ;)

nosce 2012.03.19. 18:27:22

@villanella:
"mindent lehet"

akkorr elsőőőőőőőőőőőőőőőőő :)

nosce 2012.03.19. 18:30:34

@villanella:
és remélem nem érzed úgy hogy most a szőnyegedre szartam, strandpapucsban :)

villanella 2012.03.19. 18:31:12

@nosce: kicsitse. ha ettől jobb.

nosce 2012.03.19. 18:34:43

@villanella:
remek,
This is the beginning of a beauatiful friendship :)

vitaygeorgina 2012.03.19. 18:36:48

Nem láttam a műsort, de ezt az összefoglalót elolvastam, és igencsak vicces volt.
Miskolci létedre viccesnek tartod a makuka szót? nem is tudod, mit jelent?
A műsort nem fogom nézni, de a hogyvoltot továbbra is olvasni fogom, ha ilyen vicces lesz, és ha anyucikád továbbra is szerepel majd benne. De ne bagózzatok.

villanella 2012.03.19. 18:38:39

@vitaygeorgina: hogyne tudnám, mit jelent, de attól (is) még vicces szó, nem? a bagózást nem tudom megígérni, anyámat meg beleírom majd valahogy, bár legközelebb nem leszek miskolcon, ez egy ilyen szpesöl edisön volt :)
köszi egyébként!

ő-szinte 2012.03.19. 18:39:51

@villanella: mert kicsit tumacs vagyok:-DDDD

ő-szinte 2012.03.19. 18:41:08

@nosce: latod, mit inteztem!;-D

busifa 2012.03.19. 19:01:44

@ő-szinte: nocsi nevèben is köszönjük királylány!! :-)

☺ágica (törölt) 2012.03.19. 19:05:37

"fütyülős pali, Oláh Csaba, aki önmagára is felfigyelt"

ezen sírtam:DDDD hát, nem irigyellek. én anno az első szériából néztem pár részt. egy életre elég volt...

villanella 2012.03.19. 19:06:20

@☺ágica: az van, hogy ezt ő mondta. csak le kell írni a hülyeséget. :)

☺ágica (törölt) 2012.03.19. 19:08:34

@villanella: ebből is látszik, hogy nem néztem:D de az öfi nagyon jó, asszem még jövök errefelé:)

csicserierika 2012.03.19. 19:18:54

mijaz az a makuka ?
Nórin az kérem egy berliner kendő utánérzet volt.

villanella 2012.03.19. 19:20:20

@csicserierika: A makuka a szotyola elnevezese miskolcon, borsodban, kerlek.

csicserierika 2012.03.19. 19:45:34

@busifa: nekem osztán nem, pedig illetékes vónék :)

busifa 2012.03.19. 19:47:04

@csicserierika: akkor te nem vagy Csongrád megyei, nemde? :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.19. 19:48:03

@csicserierika: csak segítettem, h itt Miskolcon még így is mondják:D

csicserierika 2012.03.19. 19:49:47

@busifa: nem ám, de mellette közvetlen :)

busifa 2012.03.19. 19:50:59

@csicserierika: jobbról vagy balról? :-)

johevi 2012.03.19. 20:50:17

"jó hangod van, és ezzel minden jót elmondtam rólad. Már az elején, amit előadtál, megér egy kiesést. A gesztusvilágod meg Kozsóra emlékeztet. Magasan abszolváltad a nehéz részét, amit meg normálisan, emberként viselkedni kellett volna, azt elrontottad"

Kikezdhetetlenül pontos jellemzés.

SarahConnor 2012.03.19. 20:54:05

Semmi nem ingathatja meg a rajongásom Puzsér Róbert iránt. Ő a tuti.

2012.03.19. 21:14:49

A zsűri reakcióját nem találom Plazmára. Linket tudtok csapatni?

villanella 2012.03.19. 21:17:20

@szerivan: itt: youtu.be/6wdAZpE4hU0 mondjuk ez cenzúrázott verzió, de zsűri reakció van a végén.

2012.03.19. 21:18:05

@villanella: Köcce és olo legyen veled! :)

Rafkóblog 2012.03.19. 21:45:05

a zsűri káromkodását nem mindehol értem ... életemben először látok/hallok olyan sípolást, ami tényleg elérte célját ... FCUK! (és ez itt nem a ruhamárka!)

ő-szinte 2012.03.19. 22:06:43

@villanella: cenzúrázatlant láttad?:-DDDDD

villanella 2012.03.19. 22:10:53

@ő-szinte: jaja, elég durva, még az én borsodi fülemnek is :)

ő-szinte 2012.03.19. 22:19:17

@villanella: én nagyon röhögtem:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.03.20. 00:07:45

Sírva röhögős műsor volt, Puzsérrel meg Plazmával és Keyborda bácsival az élen.

mama ottmarad 2012.03.20. 01:11:24

villanella, finom kis poszt ez, én máris bírlak :)

Puzsér Robinak nagy lájk, MMKK jól értékelt. Hajóson is sokat röhögtünk, ha a műsor nem is, a zsűri jó lesz

villanella 2012.03.20. 01:19:16

@mama ottmarad: Teny, vegre sikerult ertelmes embereket oda ultetniuk.

little alien 2012.03.20. 06:31:40

felig lattam,nem tecc...
:(
puzser meg egy gyoker...
:)))
o az a "kritikus",aki egy szamitogepes jatek lattan(batman-arkham city)fel oran keresztul beszelt a meg sem jelent uj batman mozirol...
hiteles arc,jah...

Intizar 2012.03.20. 07:57:51

Nem műveletlenségből nevezik ezeket a szerencsétleneket Dzsenifernek, hanem azért, mert csak úgy lehet anyakönyvezni.
Nem mintha nagyon szeretném, hogy Jenniferek vegyenek körül. Kíváncsi vagyok, született-e egyáltalán egy Zsuzsi vagy Mari az utóbbi években. Neadjisten Éva.

Ejoy 2012.03.20. 09:09:31

Ennek a Dósa Krisztiánnak jobb hangja van, mint a másik "tehetség kutatóban" bármelyik majomnak!

ő-szinte 2012.03.20. 11:10:08

@Zka: ja tényleg , az öreg kéjbord,hehehe, hogy is felejthettem el!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

de a tájmtuszéjgudbáj-os csaj sem volt semmi:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

JOKKA21 2012.03.20. 15:02:48

Jól nyomta ez a plazma gyerek, megmondta az igazat a nőkről.:)

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2012.03.20. 18:28:18

Szia villanella, köszi a posztot, nagyon tetszett. Jó, hogy írod és csak így tovább!

Lilu, mint megilletődött menyasszony, ez nagyon király volt... remélem nem lesz akkora szája, mint a VV-ben. Fogalmam sincs, miért nyomatják a csajt....
Szerintetek?

villanella 2012.03.20. 18:29:45

@DóraTanár: köszi :)
az a baj, hogy a rendelkezésre állók közül (értsd, rtles ezerszer használt arcok) még mindig lilu meg ördögnóri a legnormálisabb sajnos.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2012.03.20. 18:44:09

@villanella: hát ebben lehet valami, de mondjuk vki újat nem lehetne használni? Már az is eszembe jutott, hogy a Showder Klubos fiúkból lehetne egy műsorvezető, legalább valóban jól lehetne szórakozni...

villanella 2012.03.20. 18:52:41

@DóraTanár: igen, ez egy számomra is érthetetlen metódus, mindkét csatornán ugyan azokat az arcokat használják lassan 10 éve. gyakorlatilag bármikor hányni tudnék tilla ide-oda tipegésétől, annyit láttam már. pölö.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2012.03.20. 19:02:56

@villanella: az az érzésem, hogy a "bevált recepten ne változtass" elvét követik mindenhol. A másik lehetőség, hogy olyan airtight szerződésük van a fentebb említett műsorvezetőknek, hogy nem éri meg kirúgni és újat használni és ha meg már amúgy is ott vannak akkor legalább dolgoztatják őket.
Az, hogy nekünk nézőknek már elegünk van, nem érdekel senkit.
Ez érvényes a műsorokra is, hiszen nem is tudom mióta nem volt igazán jó műsor a tévében.
Nem állítom, hogy csak NatGeo-t meg Discovery-t néznék, de azért, néhány sorozaton kívül (Castle, Grimm, néha House) nem túl sok értelmes műsor van.
A tehetségkutató műsorokkal meg az a baj, hogy úgyis csak énekes nyerhet, mert az eladható...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.21. 10:35:33

@Fenimore: nekem se.
6-7 éve botlottam bele (asszem a Rádió Cafén) a reggeli műsorukba, majd később a Hét mesterlövészbe, ahol filmkritikákat nyomattak... hát nagy rajongója lettem, szómiszó. :)

/Talán ezért is fura számomra, hogy az rtl és a nézők/kommentelők úgy kezelik, mint egy ismeretlen marslakót. :D/

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.21. 11:22:56

@jadebulgari: nahát, neked új avatarod van? :)

Amúgy miújság erre felé mostanság? Néha beolvasok, de ahogy elnéztem, Zsöni és Őszinte, visszafogott héja-násza (az avaron) az, ami kicsit felrázza a hangulatot. :D

Mit tudtok, lesz VV6???

Annatar 2012.03.21. 14:24:30

Az azért megvan ugye, hogy a Mészáros János Elek egy Simándy-díjas operaénekes? Nagyon szépen előadja a "nép egyszerű fia vagyok" dolgot, csak éppen nem igaz.
Keressetek rá jútyúbon.

villanella 2012.03.21. 14:25:15

@Annatar: neee, ez komoly? húdegáz.

ő-szinte 2012.03.21. 14:26:55

@Annatar: csodálkoztam is, hogy szinte tökéletesen képzett a hangja.
de csak szinte...:-DDDDDDDD

manes 2012.03.21. 14:36:29

A keyboard kapitány meg a két kampalygó picsa a háta mögött tiszta Bp.tv feeling

villanella 2012.03.21. 14:37:15

@manes: abszolut, csak a budapest tévé egy picit szórakoztatóbb szerintem, talán a közönség miatt ;)

manes 2012.03.21. 18:01:30

@villanella: Néha hiányzik is bevallom.Jókat röhögtem rajta mindig.Azt a közönséget megtalálod a Muzsika tévén:)

☺ágica (törölt) 2012.03.21. 19:01:54

@manes: kampalygó:DDDDDD ezt most hallom először:)

jucccka · http://onlinefilm.blog.hu/ 2012.03.23. 02:23:26

a Puzsér miatt megéri nézni :D

hannamontanna 2012.03.23. 13:56:59

Hoppácska, idenézek, és mindenki itt van, aki számít...:-))) Műsort nem néztem, hv-t hétfőn olvasom,alig várom, de most letelt a munkaidőm....addig is a viszontlátásra... Hajrá Szirota Jennifer!!!!

Nores 2012.03.25. 17:15:32

@manes:
nagy arc volt a kapitány, de a látványvilágot a szirének "vad tánca" adta. Na nem mintha táncból ötösek lettek volna, de jól voltak stylistolva :)
Talán Puzsért is ez kötötte le a produkcióban :)
süti beállítások módosítása