Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm 1x05 – Haláltánc

2012. március 12. 11:00 - nyauuuuu

Nocsak, kezdésnek 18-as karika, úgy tűnik, ma valami különösen undorító halál lesz. Kivételesen már az idézetből tudom, hogy ez bizony a hamelni patkányfogó meséjének feldolgozása, előre örülök a patkányembereknek. Nyitásként valami raktárban zajló buliba csöppenünk, ahol a jónép üvöltve követeli a dj-t, aki egy meglehetősen mókás macskafejet húzva a fejére megjelenik, és persze eksztatikus őrjöngésbe hajszolja a bulizni vágyókat a zenéjével. Egy elküldött sms révén viszont egy vonósnégyes próbáján találjuk magunkat, ahol az egyik tag bizony kritikán aluli teljesítményt nyújt, amit a tanár meg is jegyez. Valamint azt is közli, hogy egész éjjel próbálni fognak, mert ez így nem mehet tovább.

Az őrjöngős buli még tart, mikor a kritikai érzékkel megáldott tanár magányosan távozni készül a zeneiskolából. Hosszasan mutatják, ahogy végigsétál valami hosszú folyosón, kilép az épületből, beszáll a kocsijába – mindeközben a vágókép a táncoló tömeg a raktáros bulin. Tanárunk beindítja a járművét, bekapcsolja a magnót, beköti az övét, majd – meglepetés! – egy rakat patkány lepi el szegényt, amitől bepánikol, és ahelyett, hogy kiszállna a kocsiból, hagyja, hogy a kis drágák felvegyék őt az étlapjukra. Főcím.

Kellemesen molett afroamerikai nő érkezik reggel a zeneiskolához, kíváncsian a tanár ott lévő autójához sétál, majd iszonyatos sikítozásba kezd. Megértem, elég randa látvány, főleg, hogy a patkucik még mindig falatoznak. Eközben Juliette eperturmixot gyártana Nicknek reggelire, ám a hozzávaló jeget sajna nem sikerül prezentálni, lévén, hogy elromlott a hűtő. Nick tehát turmix nélkül megy helyszínelni, aminek szerintem örül, mert úgyis kidobná a taccsot. Az autót az elmúlt egy órában még nem merték kinyitni, merthogy tele van bizonyítékkal, nehogy meglógjanak. Ezt persze most, hogy már Nick is ott van, megteszik, és igyekeznek összefogdosni a szép patkánykákat. Közben a közeli bokrokban otthagyott üres patkányketreceket lelnek, amikre előzékenyen még a rágcsátlanító cég nevét is ráírták: Geiger kártevőirtás. Így könnyű nyomozni. Ja, és az éjjel gyakorlós diákok adatai is megvannak.

Nickék oda indulnak először, láthatóan csóróékhoz, hiszen még a kovácsoltvas kaput is automatika nyitja, és a ház is egészen aprócska. A diákok persze semmiről semmit nem tudnak, ők jöttek el hamarabb, a tantóbácsi még ott maradt rendet rakni (nyilván összesöpörte az elhullajtott hangjegyeket), viszont kiderül, hogy Rody Geiger az ő sulijukba járt, csak most éppen felfüggesztették verekedés miatt. Irány Geigerék lakályos otthona, városszéli lepukkant lakókocsi-szerű bódé, alig nagy az ellentét a kis iskolatársak életszínvonalával. Rody épp kedvenc patkányainak hegedül, és hihetetlenül tehetséges fiú. Idősb Geiger viszont határozottan nehezményezi, hogy a tanár halála kapcsán őket akarják kérdezgetni, és mikor Hank vissza akarja tartani a futni készülő fiúcskát, hopp, a papa már át is alakul patkányfejű emberré. Szó szót, tett tettet követ, Hank a papát tartóztatja le, Nicknek Rody jut, némi kergetőzés után. Rody is patkányfejű, ráadásul rögtön tudja, hogy Nick egy Grimm, és hogy meg akarja őt ölni. Én nem tudom, rá van írva, vagy egyszerűen sajátos Grimm-szagot áraszt, hogy ezt mindenki elsőre levágja róla?!

A kihallgatóban Hank apucit puhítgatja, Nick Rodyval próbál szót érteni. Papuci a befogott, de egészséges patkányokat engedte el éppen a szabad természetben, egyedül, úgyhogy alibit sajna, nem tud prezentálni. A ketreceket viszont állítása szerint két nappal korábban ellopták tőlük, csak épp nem tett feljelentést, mert úgysem érdekelt volna senkit. Apuci szerint a fiacskája csodagyerek, emiatt a társai meglehetősen utálták és csúfolták folyton, és bizony, a meghalt tanáránál is sokkal jobb zenész a fiú. Rodynak viszont atombiztos alibije van: ő a macskafejű dj, az első jelenetből, és kellően nagy tömeg látta ahhoz, hogy ne faggassák tovább az indítékairól. Apucinak viszont továbbra sincs, úgyhogy a fiút elengedik, de papapatkány marad. Bonctündérke kiderítette, hogy a tantóbácsi szívrohamban halt meg, szegényke ugyanis egyébként is szívbeteg volt, és a rémület ennek nem tett jót. Az is kiderül viszont, hogy ha az elkövető nem tudott a betegségéről, akkor nem biztos, hogy meg akarta ölni, lehetett csínytevés vagy fenyegetés is. A patkányok gyomrában ruhaszövet és nejlonszálak is voltak, amik nem az áldozatról származnak.

Rody barátunk gazdagéknál vizitel, a vonósnégyes elsőhegedűs leánykájával szeretne szót váltani. Megtudjuk, hogy nemrég még ők egy pár voltak, sőt, még mindig szeretik egymást, de a lány szakított Rodyval, és most már Carterrel jár. Patkányfiú szerint viszont az egészet pont az új barát tervelte ki és hajtotta végre, hogy a lányt végleg maga mellé állítsa. Közben érkezik aggódó anya, aki elég megalázó módon hajtja el Rodyt a lány közeléből. Kifelé menet még összefut Carterrel, de az a 911-et tárcsázó mobillal védekezik az őt megütni szándékozó patkuci ellen, kettőt még beszól neki, aztán elgurul a szép mercijével.

Főgonosz tájékoztatja a sajtót, elvégre egy megbecsült tanárt öltek meg különös kegyetlenséggel, közhely panel hátán, fúj. Közben megjön a laboreredmény: a patkányok a tanár előtt drága német autó szőnyegéből ettek, amilyenje a szegény Geigeréknek biztosan nincs. Aggódó anya érkezik lila fejjel, merthogy Rody zaklatta a lányát, miért is nem tartóztatták már le. Mama modora kiborító, de szerencsére a feljelentés felvétele után Hank inni megyen a kedves Wu őrmesterrel, úgyhogy sebaj. Nick nem megy, de Hank feltételezésével ellentétben nem Júliájához rohan haza, hanem Eddie barátunktól érdeklődik a patkányok felől. Ismét okosabbak leszünk: tisztogatóknak hívják őket, és a tápláléklánc alján vannak szegénykék. Nick arra való hivatkozással, hogy Eddie is zenél, megkéri, hogy beszéljen Rody fejével, hiszen az nyilván jobban hallgat egy dúvadra, mint egy Grimmre. Hehe, egyik kevésbé veszélyes szegény patkánysrácnak, mint a másik. Bár hangoztatja kétségeit, azért farkasunk rááll, hogy ő legyen a meghitten beszélgető.

Nick hazaérve egy hűtőgépszerelőt talál a konyhában, szép kőműves-dekoltázzsal. Az érdekes viszont nem ez, hanem az, hogy a szerelő is egy tisztogató. Nickre tényleg rá lehet írva, hogy ő Grimm, mert szerelőnk esze – és szerszámai – nélkül távozik, ahogy felismeri. Hank közben Wu-val iszogat, de a vacsorameghívást már visszautasítja, mondván, aludnia kell. Közben megtudjuk, hogy már több feleségen túl kell legyen. Ehhez képest szőke boszorkányszörny (igen, aki meg akarta ölni Nicket az első részben, és akit megmentettek a méhkirálynőtől a harmadikban) meghívását már elfogadja, úgyhogy – főgonosz kívülről figyelő tekintete mellett – visszasétálnak az étterembe szőkeség foglalt asztalához. Ennyit a spontaneitásról.

Rody épp magáról megfeledkezve hegedül, mikor Eddie barátunk meglátogatja egy kis csevejre. Patkányfiú nem nagyon akar vele szóba állni, de mikor rácsukná a kezére az ajtót, rájön, hogy egy dúvaddal áll szemben. Eddie megereszt egy lelkifröccsöt arról, hogy nem szabad eltékozolni a tehetséget, majd gyorsan távozik. Ahogy kilép az ajtón, csörög a telefon: patkánypapa megsérült a fogdán, mikor ellenállt a zárkába kísérésnek, így agyrázkódással ápolják a gyengélkedőn, 48 óráig nem látogatható. Rody erre kiakad, és miközben Eddie telefonon dicsekszik Nicknek, hogy milyen jól elbeszélgetett a fiúval, az bizony szétveri otthon a berendezést. Hank közben még mindig a patkányok gyomrából származó szálakkal van megakadva, és mivel azok német autóból származnak, ráadásul Carternek épp BMW X5-e van, hát kapnak átkutatási engedélyt.

Reggel Rody szabadon ereszti a befogott patkányait, és a cicafejjel meg a hegedűvel a kezében elrohan otthonról. A pajta, ahol mindezt véghezvitte, közben lángba borul a kiömlött vegyi anyagoktól. A vonósnégyes három fiútagja közben élénk vitába bonyolódik arról, hogy Rody tudja, hogy ők voltak, és a leányzó is gyanakszik, bár szerencsére nincs bizonyítéka ellenük. Közben üzenetet kapnak, hogy a cicafejű dj bulit rendez este. Carter papája az ügyvédjével fenyegetőzik, mikor át akarják kutatni a fiúcska autóját, de aztán mégis inkább enged. A csomagtartóban meglelik a patkucik által megrágott iskolazászlót, némi ürüléket, és a talált szálakkal egyező színű szőnyeget is. Autó lefoglal, a fiúcska viszont apuci szerint mozizni ment a haverjaival. Közben jön a hír, hogy tűz volt a Geiger-háznál. Nyomozók elindulnak a leányzóhoz, Rody viszont özön patkány élén a raktár felé menetel.

Csajszi nincs otthon, de szerencsére a pulton hagyta a mobilját, amiből Nick gyorsan kiszedi, hol is van ma este az a buli. A vonósnégyes teljes létszámban oda tart, és nem zavarja őket, hogy senki más nincs ott rajtuk kívül. Eszük nélkül rongyolnak le a raktár pincéjébe, ami egészen mélyen lehet, mert egy sor lépcsőfordulót hagynak maguk mögött. Ez persze csak arra jó, hogy Nickék is odaérjenek időben. A „táncterem” tök üres, csak a macskafejű várja őket, és rögtön a fejükre olvassa, hogy ők bizony hazudtak. Az is kiderül, hogy a leányzó tényleg nem tudott semmiről, ez viszont nem akadályozza meg Rodyt, hogy mind a négyükre egyetemlegesen ráuszítsa a patkányait. A fiúk hősiesen elfutnak, szegény csajt meg Nicknek kell megmentenie a patkányoktól. Eredmény: a rosszfiúk mindent bevallanak, Rody meg elsétál a helyszínről. A végére még kapunk egy kis poénkodást Hank rovására, aki irtózik a patkányoktól, illetve Juliette erősen elgondolkozik, hogy miről is beszél a szerszámaiért visszajövő hűtőszerelő, és kész.

A Hank-et meghívó boszorkányszörnyön kívül ma nem volt semmi sejtelmes utalás, esetleg még Juliette buta arcocskája láttán lehet valami továbbvivő szálat sejdíteni. Mintha mostanra már kezdtek volna beállni a forgatókönyvírók, egy gyilkosság, egy új mese, egy újfajta fejű emberfajta, szokásos csevegés Eddie-vel, események felpörögnek, megoldás és kész. Remélem, a következő részben már több lesz az elvarratlan szál, még ha közben a Nicket játszó színész az eddigi egy arckifejezése mellé megtanult egy másikat is.

Címkék: grimm
141 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyauuuuu 2013.04.23. 13:54:19

@aggyistenbiri: Nem is!!! Hát hiszen szívem minden melegével imádlak, és már hiányzol, ha valahol nem vagy ott, és nagyon szomorú voltam, mikor úgy tűnt, mintha nem is akarnál jönni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.23. 18:32:50

@nyauuuuu: én is szeretlek! hozzám jössz feleségül? :DDDD afffene, késő, már beelőztek.

nyauuuuu 2013.04.23. 19:41:55

@aggyistenbiri: Nem lennék jó parti a két gyerekkel, meg a nem is kicsit antiszociális természetemmel. Gyakorlatilag minden este hálát adok az univerzumnak, hogy olyan emberekkel vagyok körülvéve, akik képesek engem tolerálni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.23. 20:02:17

@nyauuuuu: Nem hiszek neked! nem vagy antiszoc, olvastam a régi blogjaidat, úgyhogy engem ne etess, csak le akarsz rázni! megjegyzem, elég finoman teszed (én meg a szociopati vagyok, tök jól elbeszélgetnénk esténként, pedig.) Ehhhh. A gyerekek már rizikósabbak, mert ők szeretnek engem, csak én nem tudom őket gyerekként kezelni. Megoldandó feladat. De most nincs kedvem dolgozni rajta.@Pácsó Ármándó: úgy tűnik. van defektusod?

Pácsó Ármándó 2013.04.23. 20:17:23

@aggyistenbiri: Nincs, én teljesen normális vagyok! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.23. 20:23:26

@Pácsó Ármándó: sajnálom nagyon :( de legalább meghagyhatlak így Doglának (szia, Ciccvarek!) és a többi kommentezőnek. "amit elvesztünk a réven, megnyerjük a vámon" Vagy fordítva.

nyauuuuu 2013.04.23. 21:33:28

@aggyistenbiri: A gyerekek szeretik, ha nem kezelik őket gyerekként. Sőt, azt sérelmezik határozottan, ha valaki gyerekként bánik velük. Legalábbis az enyémek. Viszont cserébe be nem áll a kis szájuk, mindenről van határozott véleményük, és a saját akaratuk érvényre juttatásában világelsők.
Az, hogy magamban, a klaviatúrával szemben milyen vagyok, még nem ok arra, hogy feltételezd, hogy társas környezetben is normális maradok :D.
Gabbát nem interjúvolod meg defektus-ügyben? :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.23. 21:50:52

@nyauuuuu: Na ez a bajom, hogy van határozott kis véleményük. Erőszakosan. Lehessen velük beszélgetni, és ez nem azt jelenti, hogy a tanácsomat, vagy másét fogadják el, csak ne ragaszkodjanak körmükszakadtáig a sajátjukéihoz. Na,ezt megbeszélni velük, ez a tudomány, nem a csillagászat vagy a pénzügy.
Gabbát? nem jutott eszembe kérdezni. Kéne?
Mit tudsz, milyen defektusa van? :)

nyauuuuu 2013.04.23. 22:13:04

@aggyistenbiri: Hát ez az, hogy semmit. Pedig mindenféle pletykára vevő vagyok! :)

nyauuuuu 2013.04.24. 19:30:31

@Dogla: Rég jártál erre. Minden oké?

Pácsó Ármándó 2013.04.24. 21:28:29

@nyauuuuu: Nau is régen kukkantott már be!

nyauuuuu 2013.04.24. 21:54:22

@Pácsó Ármándó: Bizony, teljesen hanyagolnak minket. Gabbát pedig ezer éve láttam utoljára. Viszont örömmel látom, hogy te még állod a sarat :).

Pácsó Ármándó 2013.04.24. 22:07:56

@nyauuuuu: Ezt ne kiabáld el, mert hamarosan én is a delta és téta hullámok közé vetem magam :-)

nyauuuuu 2013.04.24. 22:12:05

@Pácsó Ármándó: Akkor jó éjt neked! Szép álmokat! Rókalányosat! :)

nautilus64 2013.04.25. 11:09:35

vagyok én, csak tegnap a szőrpászítás hadműveletben vettem részt :D

2013.04.25. 12:11:14

@nyauuuuu: Én is itt vagyok, de tegnap korán eldőltem, mint egy zsák.

@nautilus64: a "szőrpászítás" mit jelent? Sejtem én, de még sohasem hallottam ezt a szót.

nautilus64 2013.04.25. 12:41:56

@Dogla: az alsó és felső szempilládat összeilleszted :D

kicsit se gyanús ám, hogy egyszerre dőlünk ki... :D pedig egymástól függetlenül ugyanakkor lógunk XD

2013.04.25. 13:05:55

@nautilus64: Hát, pont nem erre gondoltam, de mindig tanul az ember :))

Jaja, gyanúsak vagyunk, pedig tegnap nem is beszéltünk (össze).

nautilus64 2013.04.25. 13:32:56

@Dogla: ááá, remélem nem arra gondoltál, amire én most gondolok! XD

nautilus64 2013.04.25. 13:54:01

@Dogla: háháhá, mennyire sejtettem! :D

nautilus64 2013.04.25. 21:16:10

én itt, más meg nem, ilyen az én formám :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.25. 21:27:14

@nautilus64: én vagyok! nem rám szám számítottál :DD Képekkel lógsz még.

nautilus64 2013.04.25. 21:30:49

@aggyistenbiri: milyen képekkel? :O mit felejtettem el?

TÉGED is vártalak! :)

2013.04.25. 21:34:16

Sziasztok, én is vagyok! Csak eléggé fáradtan (szégyen-gyalázat).
Szia Biri!!!!

Mi újság csajok?

nautilus64 2013.04.25. 21:39:07

@aggyistenbiri: szégyenlősek, nem akarják megmutatni magukat :)

nautilus64 2013.04.25. 21:40:26

@Dogla: nem sok semmi még annyi se :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.25. 21:41:37

@Dogla: ne izgasd magad, mi is fáradtak vagyunk. nem akarok árulkodni (de pedig igen), kapitánylány nem közöl képet a legénységéről.

2013.04.25. 21:46:05

@aggyistenbiri: És van valami tipped, hogy juthatnánk kerülő úton azokhoz a képekhez? Hajó bemérése, titkosszolgálatok bevetése, stb? Valahol nincs ismeretséged, akik segíthetnének?
Ha már rendes úton nem adja, ugye...
De lehet, hogy csak pénzt akar a képért.
Azt is megadjuk, de akkor legyen érte cserébe mondjuk naptár fényképezve velük :))

nautilus64 2013.04.25. 21:47:10

na jó, de csak miattatok, 3-an bevállalták :) épp kimenőn voltak:

kepfeltoltes.hu/view/130425/nautilus_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2013.04.25. 21:49:50

Vááá, nem kellett a titkosszolgálatot bevetni, van kép. Ez a mézes madzag, ugye??
Egyiküket (nagyvonalú vagyok, válassz), légyszi küldd már át hozzám!! Reggel visszaadom :)

nautilus64 2013.04.25. 21:51:16

@Dogla: persze, simán, de elég visszaadnod majd szombaton ;)

nautilus64 2013.04.25. 21:55:51

na a többiek is megirigyelték a dolgot, épp az amerikai partoknál voltunk...

kepfeltoltes.hu/view/130425/nautilus_teljes_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.25. 22:04:26

@nautilus64: @Dogla: milyen titkosszolgálat, Dogla? kicsit mosolyogni kell, kicsit combot villantani, VAGY kussban maradni, mint én. :)
Nauuu, nem vagyok lenyűgözve. a lényeget még titkolod.

2013.04.25. 22:07:04

@nautilus64: Köszi! Jó lehet ilyen beosztottaknak dirigálni :)

nautilus64 2013.04.25. 22:14:48

@Dogla: néha nagyon fárasztó, kellene egy első tiszt, aki helyettesítene néha ;)

nautilus64 2013.04.25. 22:16:05

@aggyistenbiri: lényeg? mit hagytam ki már megint? :O

nautilus64 2013.04.25. 22:16:40

@aggyistenbiri: vagy már ez nyauuu-nak szólt? :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.25. 22:17:39

@nautilus64: jelentkeznék a posztra, bármennyire nem engem szólítottál meg, de nem meggyőző a legénység :D
ja, már megint belepofáztam kéretlenül :)

nautilus64 2013.04.25. 22:20:11

@aggyistenbiri: két első tiszt még jobb lenne, csak azt hittem te nem akarsz jönni :D szerintem meg tudnátok oldani szépen Doglával :)

nautilus64 2013.04.25. 22:21:39

@aggyistenbiri: várjál már! nem meggyőző a legénység? mi bajod velük? mind állnának a szolgálatodra... :D

nyauuuuu 2013.04.25. 22:23:30

@nautilus64: @aggyistenbiri: @Dogla: Szia lányok! Látom, elemetekben vagytok! :)

nautilus64 2013.04.25. 22:25:29

@nyauuuuu: á, csak a legénységemre hajtanak :)

nautilus64 2013.04.25. 22:27:04

@aggyistenbiri: huha, a te eseteid a tengeralattjárón maradtak, nem szeretnek fényképezkedni :) gyere bátran, várnak :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.25. 22:30:08

@nautilus64: @nyauuuuu: én hajtanék a legénységére, de az igazán jókat dugdossa előlünk. nem tudok mit kezdeni egy ilyen irigy nőszeméllyel. mind a 64-et magának akarja.

nyauuuuu 2013.04.25. 22:32:12

@nautilus64: Látom :). Szeretném jelezni, hogy bár igen szép fiúk, korom és az ő koruk okán én nem járok ebben a cipedliben.
@aggyistenbiri: Milyen az eseted?

2013.04.25. 22:33:31

@aggyistenbiri: Nem irigy, Drága, harmadát megmutatta :) A többit nézd meg személyesen, ennyiből csak akad egy-kettő, aki bejön.

Első tiszti posztot én is vállalom, Birivel megoldjuk :)

Szia nyauuuuu!!!!!!!4444

nautilus64 2013.04.25. 22:34:05

@aggyistenbiri: nem vagyok irigy, de ami az enyém az az enyém :D de már rám untak, úgy hogy kell nekik a vérfrissítés :) nem szeretném őket lecserélni, ritka az ilyen jó legénység...

2013.04.25. 22:34:52

Tényleg, Biri, lőjj egy képet nekünk az esetedről, hogy "képbe kerüljünk" :)

@nyauuuuu: Pedig a liliom tiprás tud jó is lenni :)

2013.04.25. 22:36:27

@aggyistenbiri: De jó, pasikon sem fogunk összeveszni :)

nautilus64 2013.04.25. 22:36:35

@nyauuuuu: neked is találnánk, de hát ha nem hát nem :)

2013.04.25. 22:38:35

Ármándó hol van ilyenkor???

nautilus64 2013.04.25. 22:39:04

@Dogla: szerintem nem jön be neki a téma XD

2013.04.25. 22:39:54

@nautilus64: Az lehet.
De a csajok nélküle csacsognak, ez igazán motiválhatná..

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.25. 22:41:13

@nautilus64: Rád untak a 64es Legénységből???? Ne már! Legjobbfej KapitányLány vagy, azok közül, akit ismerek. a Kapitánylányok közül.

nautilus64 2013.04.25. 22:42:43

@aggyistenbiri: MOST ELPIRULTAM!!!! :)
hát ez van, mesélek nekik rólatok, és hát felcsillant a szemük :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.25. 22:43:13

@Dogla: hűséges fajta vagyok! FR képet lőhetnék, de nem teszem :)

nyauuuuu 2013.04.25. 22:44:00

@Dogla: Szia! :) A liliomtiprás biztos jó, de én az idősebb korosztályhoz vonzódom, mármint a még nálam is idősebbekhez. Szóval lassan csak a nagypapók jönnek majd számításba :D.
@aggyistenbiri: Nem a kinézetükkel, a korukkal van bajom. Ja, meg azzal, hogy nekem a szemek nagyon sokat számítanak, ezek meg napszemüvegben pózolnak :).

nautilus64 2013.04.25. 22:45:36

@nyauuuuu: én is úgy emlékszem, de tudod, a kivétel mindig erősíti a szabályt

2013.04.25. 22:45:54

@aggyistenbiri: És honnan tudod, hogy ő nem CSCS?
Mit műveltél, amit mi nem tudunk??? :))

2013.04.25. 22:46:25

@nyauuuuu: Tessék, egyszerre jár az agyunk!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.25. 22:47:29

jut eszembe, most még mindig nem ad magából semmit FR, nem is kommenteltem. Az gáz, ha megkívántam a pizzát képek alapján?

2013.04.25. 22:48:41

@aggyistenbiri: A pizza hogy jön ide??? :)))

nautilus64 2013.04.25. 22:49:10

@aggyistenbiri: nem, nem, hasonló cipőben járok :D egy jó kis pizza jöhetne

nautilus64 2013.04.25. 22:50:07

@Dogla: patkányos pizza, utolsó kép :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.25. 22:51:54

@nyauuuuu: @Dogla: @nautilus64: Nem aaaaz! Ha én nem piszkálom Nicket meg Monroe-t, akkor ezt tőletek is elvárhatnám, FELTÉTELES módban :)mi bajotok van FR-rel? :D Kardkiakard, valljatok színt :)

nyauuuuu 2013.04.25. 22:52:12

@aggyistenbiri: Totál gáz. :) Patkányos pizzát megkívánni?!
Szóval FR csupaszcsiga, ugyehogyugye?!

2013.04.25. 22:52:18

@nautilus64: Ja, értem.
Amúgy az hatalmas jelenet volt, jó hogy van róla kép. Nemrég a kolléganőm sikítozott egy kiadósat, mert találtunk az irodában egy döglött egeret. Azóta ül egy mini plüss egér a fiókomban, várja a megfelelő időpontot, amikor átülhet kolléganőm asztalára :)

nyauuuuu 2013.04.25. 22:52:55

@aggyistenbiri: Várj, lehet, hogy nem ugyanazt értjük csupaszcsiga alatt? Te mit értesz rajta?

2013.04.25. 22:53:21

@aggyistenbiri: Semmi baj vele. Ha nem lenne foglalt, harmadik favoritnak jöhetne :)

nyauuuuu 2013.04.25. 22:53:39

@Dogla: Cuki vagy! :) Nem is tudtam, hogy hajlamos vagy a gonoszkodásra. Nem lehet, hogy szegénynek fóbiája van?

2013.04.25. 22:54:04

@nyauuuuu: Szerintem ugyanazt, mint mi, csak "kettős mércével néz" :))

2013.04.25. 22:54:58

@nyauuuuu: Nem, csak hisztis pláza-picsa szindrómája. Nekem kellett szegény cinit a kukába lapátolnom :)

nautilus64 2013.04.25. 22:55:43

@nyauuuuu: nem patkányos pizzára vágyok, hanem egy jó pizzára :)

@Dogla: nem lennék a kolleganőd helyében :D

FR egy istenkirály pasi, szívesen látnám a legénységemben ;)

nautilus64 2013.04.25. 22:58:53

@Dogla: hát hol maradnak ilyenkor a bátor férfiak? különben is, döglött egértől már nem kell félni (egyébként az élőtől se)

2013.04.25. 23:03:53

@nautilus64: Férfiak? Azok sosem jönnek munkaidő kezdetére, különben is nálunk csak a főnökök férfiak, azok meg nem fognak cinit lapátolni. Így rám maradt a nemes feladat, de nem volt vele gondom. Kertes házban nőttem fel, láttam ennél már cifrábbat is.

Erről jut eszembe: anyu mesélte, hogy pocok volt a kertben, cefet túrt felfelé. Pont ott jött a felszínre, ahol a macska aludt. Az meg még sohasem látott ilyet, arra meg végképp nem számított, hogy a hasa alatt egyszercsak valami kitúrja magát a földből. Úgyhogy döbbenten néztek egymásra, mindkettő totál ijedten, anyuék meg szétröhögték magukat.
Pedig a régi macskám a küszöbre tette a döglött patkányt anyunak ajándékul, és nézett boldogan (és nem értette, anyu miért sikít simizés helyett).

nautilus64 2013.04.25. 23:06:13

@Dogla: te egy bátor nő vagy a hisztis picsa szemében... ...vagy nem... :D

2013.04.25. 23:09:07

@nautilus64: Neked meg jó az új avatarod :))

Na lassan eloldalgok, mert mindjárt elhúz a fejem...

Puszi mindenkinek!!

nautilus64 2013.04.25. 23:10:11

@Dogla: kössz, én egy angyal vagyok, de hát ezt ti is tudjátok XD

én is fekszem aludni, jó éjt!

nyauuuuu 2013.04.25. 23:10:27

@Dogla: A HPP szindróma létező történet, ettől függetlenül ki kellene próbálni, hogy a döglött bogárkákra is ilyen heves reakciót ad-e. Ha igen, akkor tényleg erősen HPP pozitív, de ha nem, akkor vélhetőleg fóbiás. A két reakciót elég nehéz elkülöníteni egymástól, de már csak a fóbiások védelmében hadd mondjam, hogy a HPP-vel ellentétben egy fóbiás, ha találkozik az undora tárgyával, akkor nem képes uralkodni a reakcióin - míg a HPP inkább csak színészkedik

nyauuuuu 2013.04.25. 23:11:18

@Dogla: @nautilus64: Jó éjt, lányok, aludjatok jól. Én még várok egy kicsit, hátha megtudom, mit ért biri a csupaszcsigán.

2013.04.25. 23:12:50

@nyauuuuu: HPP, hidd el, ismerem :)

Jó éjt Nektek!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.25. 23:14:12

@nautilus64: felejtsd el FR-t! Te provokálsz engem! Pizzát (patkány feltét nélkül )megkívántam.@nyauuuuu: CsupaszCsiga az agyonborotvált fiú, nem esetem, ezért is hagytam meg Nau64nek mindet.
Nau64 és Dogla: nézitek az új részeket továbbra is?

nyauuuuu 2013.04.25. 23:15:47

@aggyistenbiri: De hát FR is szőrtelen volt az összes félmeztelen képén! Gondolod, hogy csak úgy csupasz, magától, genetice?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.25. 23:18:26

@nautilus64: nem, nem vagy angyal, azért mert te ezt kitaláltad magadnak! :D nem vagy az! honnan is szedted magát az ötletet is. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.25. 23:19:37

@nyauuuuu: FR egészen más kategória. Nem érthetitek.

nyauuuuu 2013.04.25. 23:35:22

@aggyistenbiri: Oké :). Akkor értetlenül jobbra el - vár az ágy. Jó éjt, te érthetetlen lány! :D

nyauuuuu 2013.04.25. 23:40:32

@aggyistenbiri: @Dogla: @nautilus64: @Pácsó Ármándó: Ja igen, csak hogy szó ne érje a ház elejét, és ne mondjátok, hogy nem kaptok linket, itt a hétfőre szóló (mert a hét végére úgyis leléptek mind egy szálig, elvégre ragyogó strandidő lesz):
hogyvolt.blog.hu/2012/03/18/grimm_1x06_a_harom_ordas_farkas
Angelina színre lép :D.

nautilus64 2013.04.26. 07:56:09

@aggyistenbiri: csak a TE kedvedért, van másik! :) ez már jobb? :)

FR csak is a Tied, nem kell nekem, csak elnézegetem, Nick az igazi :)

nézzük serényen az új részeket, ki is beszéljük őket Doglával, meg Titeket is, hogy kinek mi fog tetszeni, ki fog kiakadni, nyauuuuu milyen képeket fog készíteni... :D

2013.04.26. 09:14:57

@nautilus64: Igen, és azt testületileg megállapítottuk, hogy az új részekben mindenkinek lesz kedvére való.
Birinek is bőven!! Meg Ármándónak és Főcicának is természetesen.
Szóval kitartás őszig, addig már csak egy hosszú nyarat kell elviselni :))

2013.04.28. 08:38:53

@nautilus64: Igen, igen, én is olvastam!!! Nagyon örülős, de több helyen olvastam, hogy az új, keddi adásidőpont (mármint odakint Amerikában) eléggé rossz lesz neki, mert nívós ellenfelek ellen kell megmaradnia, és jó nézettséget produkálnia. Hááát, ezt az okosok tudják, majd alakul..
süti beállítások módosítása