Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 7.

2012. március 10. 14:00 - Hódos Hajnalka

Hát soha nem tudjuk meg, hogy IrdatlanHosszúHajú Évi betolhatott-e egy zóna kárbonárát házhoz szállítva, mert máris reggel van, Ricsi morog, mint a bóhás kutya és nem akar mosolyogni se, mert utálja a fotósokat. Nem látom Hörcsögöt, biztos kutyamanikűrösnél hagyták, netán kutyamasszázson. Fruzsi leszarja, hogy maffiózó lovagja bal lábbal kelt föl, ő örül a sztájlisztnak. Majdnem annyira, mint előzőleg a pizzának, valószínűleg azért nem jobban, mert a sztájliszt húsból és vérből van, Fruzsi meg ugye elkötelezett vega. Jön Antos is, hogy Fruzsi kezébe adja, snitt, Titiék kávéznak. Esküszöm, eddig csak Claire Forlaniról hittem azt, színésznő hosszú távon megél abból mindenféle játék nélkül, hogy nagyon-nagyon-nagyon szomorúan tud nézni és néha könnybe is lábad a szeme, de úgy nézem, Titi is elvégezte ezt az alapfokú tanfolyamot.

Namost, az alkotók vagy nem találtak még szponzort, aki az élelmiszereket szállítja, vagy valóban azt képzelik, hogy a háeresek és a nagyon tökös újságírócsajok fényevők is egyben, de itt sincs normális kaja, sőt, még normális kávé se, ensztant kávé van.

Így, e-vel, ugyanis Zsánfránszoáról kiderül, hogy nem francia, hanem belga, ott biztos így mondják. Esküszöm, ha azt is megkérdezi, most hova álljon, véresre karmolászom magam. Nem, csak mink, magyarok kapunk egy enyhe kritikát, először is szar a neszkávénk, igen, nem ensztant bazmeg, hanem nesz, vagy mondd, hogy neszkáffé, bánom én, csak ne ensztantozzál, meg mást se tudunk, csak panaszkodni. Titi is csak nyavalyog, pedig hóttegyszerű a dolog, ha valami nem jó, ne csinálja. Titi megpróbálkozik egy erőtlen riposzttal, Francikám, meglepődnél, de kurvára, ha otthagynám a kócerájt és a hónom alá kapnám a bőröndömet, hogy megyek veled Brüsszelbe, mi? Zsánfránszoá mosolya nem őszinte, ejnye.

A HekkerGergő Zolival találkozik, aki Eszter felől érdeklődne, jól van-e? Gergő legyávaférgezi, és elszántan odaveti, ő vigyáz Eszterre, Eszter meg rá. Ezen nemcsak Zoli röhög, én is. Mindegy, a lényeg, hogy Zoli a másfél perces jelenet végére úgy tesz, mintha megsemmisült volna, legalábbis próbálkozik vele. Na az van, hogy a kis napi aktualitásoktól nem szabadulunk, Ottó találkozik az önkéntes kerületi kultúrmisszióssal, aki a Helen Mirren-féle Az ajtóról áradozik neki, nehogy a hülye néző lemaradjon valamiről, olvassák el inkább, utána meg a Katalin utcát is. Az Ókút ki ne maradjon! A Hekker bilire szoktatása körül elég nagy bajok lehettek, legalábbis abból az orális fixációból, ami a reggelizéshez fűzi, erre gyanakszom. Dzsémszbond megzavarja a szertartást, úgy látszik, ebben az epizódban nemcsak kultúrát és országimázst kapunk, de népnevelés is lesz.

Dzsémsz kifejti, a mai fiatalok bunkók egytől egyig, azt sem tudják, mi az udvariasság, azt se, mi az, hogy magázódni. Sőt. Azt se tudják, mi az, hogy Ön. Kéne nekik egy-két pofon. Felháborító, hogy a tanárok azért könyörögnek, legalább órán ne telefonáljanak. Nem tudom, anyámnak például a magázódásról az a véleményem, úgy is lehet mondani, hogy Marika néne, menjen maga a büdös picsába, de kurva gyorsan, de hát meg is lehet nézni, milyen lettem én, ugye. Ha Gergő nem hozott infót, nemcsak egy-két pofont kap, de vonulhat farkafővágva a sittre. egy hete van. A Hekker hüledezik, az nem úgy megy ám, hogy a Világ Legeslegtitkosabb Hekkerhálózatába csak úgy, mint a helyi kocsmába, hogy berúgja az ajtót oszt elkajabálja magát, hogy Mancikám a szokásosat, hóóóógyisne! Először is nyilvános helyről fel kell hívni a Krisztián hekkerpajtit, neki részletesen elordítani, mi a feladat, névvel, címmel, anyjanevekétpéldányban, utána be kell írni egy-két zárt blogba és aztán várni. A KGB-re meg a MOSZAD-ra, morgom a bajszom alatt. Mondom én, hogy mindenki meghülyült a napkitörés miatt, most az Ottó mond bölcs dolgokat két feles szíva kitöltése közben, a téma a Zigasság, haladjunk. Eszter éppen ráér, mert egy bokorban vár Zöldi Ricsire, tél lévén jobb búvóhelyet keresve sem találhatott volna magának, közben Titivel beszél, aki már olyan szomorú, hogy félő, külön kedélybetegséget fognak róla elnevezni. Vegye tudomásul, ember embert munkahelyről nem rúg ki! Hát nem tudom. Mondjuk, engem már rúgtak ki, mondjuk, valóban Görénynek hívtam azt a főnökömet, úgyhogy ezzel lényegében egyet kell, hogy értsek.

Antos tényleg Fruzsi kezébe adja, először a fényképezőgépet, ez az. Lazán, de erősen kell tartani és erotikája van. A sztájliszt, aki ádegy nem meleg, de ez titok, mert ha kiderülne, senki nem dolgozna vele, ádkettő onnan tudjuk, hogy ő a sztájliszt, egy kínaipiacos kendőt tekertek a nyaka köré és huncutul át is vetették a vállán, mert ez így eredeti és merész, rádöbben végre, hogy Fruzsi és Antos verbálbasznak, le is megy a kínaiba meg a parkolóórához, hogy ne csak verbál. Negyed órát kapnak, utána hajfestés! A fotós és a művésznő egymásnak esnek, hevesen és szenvedélyesen, ezt onnan láthatjuk, hogy Antos Fruzsi negyvendenes fekete harisnyáját markolássza. Közben Ricsi a maffiózók napi délelőtti rutinja szerint Zolival találkozik, aki könyörög neki, az ásványvizes hirdetést vissza kéne ám csinálni, ahogy megállapodtak, különben a szerkesztőség lehúzhatja a rolót. Ricsi nagylelkű és megígéri, hogy visszacsinálja, de a cégnek lesz egy rövid kívánságlistája is. Zoli azt se bánná, ha ezentúl neki kinyerni a vizet egy szívószállal, aztán szamárra kötött vedrekkel kéne leszállítania napi százhúz hektót a palackozóüzembe, csak Ricsike legyen kegyes.

Hogy Titivel mi történhetett a fénymásológép és a női mosdó közötti szűk folyosón, nem tudjuk meg, de odarongyol a főnökéhez és nagy bátran belemondja a szemébe, hogy nem nyugdíj előtt álló embereket kell kirúgni költségcsökkentés ürügyén, hanem a főnök ne kurvázzon annyit, mert eddig is az ő kis kiruccanásai vitték el a cég pénzét, és ezt mindenki tudja! Aztán, mint aki jól végezte dolgát, elviharzik. Lelke megnyugodott, mondjuk, ettől az emberek még ki lesznek rúgva, de hát. Gergő megint Zöldi gépében turkál, aki éppen Zolinak ír e-mailt. A két agytröszt elhűl, ezek régóta ismerik egymást és micsoda csúnya dolog, hogy a Zöldi Ricsi áll a szerkesztőség hirdetői mögött! Zoli meg egy patkány! Csöngetnek, ettől beszarnak, de csak Titi jön egy pezsgővel, meg a nagy hírrel, kilépett a cégtől. Eszter nem engedi az ünneplést, nem hagyhatják el magukat, nyomozás van! Mondja ezt ő, aki azon kívül, hogy dugott Zolival, veszekedett Zolival, karambolozott majd napokig feküdt kórházban, aztán elment reggelizni meg könyvtárba, még egy gyufaszálat nem tett keresztben az ügyben. Úgyhogy most telefonál is egyet gyorsan. Valószínűleg Ottót hívja, mert az füttyent egyet a kocsmában és mindenkit meghív egy körre. Antos és Fruzsi fuldokolva smárolnak az ágyon, kéne nekik szólni, hogy legalább hét perc eltelt, oszt még sehol se tartanak, de ebben a pillanatban belép az ajtón Zöldi Ricsi. Na most mi lesz, juj?

Címkék: marslakók
22 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.03.10. 14:11:43

Má megin' rám lesz morranva, de akkor is kommentelek, ha korai, ha nem, kurva jó az öfi, ebből a fosból egy másodpercet nem fogok soha megnézni, de párás szemmel rogyok térdre a Hogyvoltja előtt! :)

tena_lady 2012.03.10. 15:16:29

Zsánfránszoá ebben a részben jött rá, hogy nem a magyar az anyanyelve, ezért időnként már francia akcentussal beszél. Vagy vallonnal.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.10. 15:49:37

az 5. képen levő csaj honnan lehet ismerős nekem? Volt valami reklámban? Ha igen, melyikben?:)

Kullancs1983 2012.03.10. 16:45:52

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: A reklámot nem tudom, de még valamikor régen, soványan és barna hajjal játszott egy hülye sorozatban a TV2-őn, aztán dagadt szőkeként műsort vezetett öööö... Valahol. Most meg közepesen telt sötétszőkeként játssza a franctudjamit ebben a szarban. :D

kitiltott bögre 2012.03.10. 17:23:23

van épelméjű fehérember aki képes ezt a szart végignézni?

Akármi Áron 2012.03.10. 17:34:45

@kitiltott bögre: Épelméjű??DDD Olyan nincs:)))
Viszont néhány részt muszájból szenvedni kellett, hogy ne csak úgy alanatúre "roggyak - térgyem kalácsára Hajni posztja előtt" - (Kiemelés Möff CAT-tól, teccik:)))

monanarchia · http://kretenvilag.blog.hu/ 2012.03.10. 18:02:07

én adok neki egy jó nagy CANCELT.
kb. olyan szar, mint a terra nova.

penelope garcia 2012.03.10. 20:00:18

Ha ezt a nagy kirúgás-ellenességet sokat forszírozzák, még megélik, hogy leszólnak nekik föntről, hogy csi21, ne rontsák mán az országimázst. Orbániában nem rúgnak ki nyugdíj előtt állókat, és egyébként is 10%-kal megint olcsóbb lett a csokoládé.

az én rózsám vasutas 2012.03.10. 20:51:34

Nem kell tülelmetlenkedni.
Eddig csak annyit tudunk, Jáksó kisujjában van a szakma, nem lövi el az összes poént és izgalmat rögtön az első 7 részben.
Az első 36 millió forintból megismerhettük a szereplőket, és ebből 32 millió jó helyre is ment. Csak a söntéses kopaszt kevertem a verőlegény kopasszal.
Az utolsó 6 millióból már új frufrus lányokra és új vagány fiúkra is futotta, ez a pénz ki lett dobva az ablakon. A történetből már csak annyit értek, hogy Jáksó képzeletében egy 150 centis leány nem bokán rúgja a 180 centis szexbombát, hanem rámászik annak gyanús kinézetű barátjára.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.11. 00:02:35

A VV6-ig Hajninak a Barátok köztöt kéne hogyvoltoznia, jutalomjáték lenne neki.

Ezt a szart nézi egyáltalán valaki?

girbeguba 2012.03.11. 00:36:42

Az amerika szakácsai Gordon Ramsey cucc mégse lesz hogyvótozva?

Hódos Hajnalka 2012.03.11. 08:35:31

@girbeguba: azt úgy néz ki, csúnyán elbasztam, most zajlik az, hogy kapkodok fűhöz-fához. ha megszülök valami megoldást, jövök és mondom, addig is türelmet kérek és bocsit.

Müszélia 2012.03.11. 10:10:19

haynycyca, te mazohista vagy? végignézni ezt a nagy rakás... -t?

az én rózsám vasutas 2012.03.11. 11:29:16

@pushpang: Már hogy a túróba ne nézné, most jön a legjobb rész. Meg tudja-e töcskölni a fotóművész az énekesnőt úgy, hogy egy vadászpuska csöve van a seggében?
A sorozat honlapján lehet szavazni a kimenetelre - jelen esetben bemenetelre - pillanatnyilag a C variáció vezet. Aki odakattint meglátja.
Mutatom hogy mit:

A: Birkózzanak csak tovább, a csaj már egy rakás kokával vezet. (8 szavazat)
B: Morcos azonnal küldjön sms-t a kopasznak, ezt nem nézheti tétlenül. (6 szavazat)
C: Rakja meg a nőt, mint anyóka a krumplit, és vegyék be Morcost harmadiknak. (34 szavazat)
D: Jelenjen meg a fotós szexbombája is, és essen neki Morcosnak. Aztán az ő seggébe is dugják fel a vadászpuskát. (1 szavazat)

Lesz itt izgi dögivel, Jáksó művekben ha vadászpuska tűnik fel a színen, az elöbb-utóbb el is sül.
A sorozat honlapján már lehet szavazni, melyik süljön el hamarabb, a fotós vagy a vadászpuska.

nosce 2012.03.11. 14:58:20

@nyalókás ember:

sztem süljön el leghamarabb Jáksó, de jó lenne ha nem a mi pénzünkön vernék ki :)

az én rózsám vasutas 2012.03.11. 15:26:18

@nosce: Nem tudsz te semminek se örülni. A minden napra szapiopit sokkal jobb befektetés, mint a minden falunak új stadiont. Ráadásul amilyen sóher vagy, nem raknál egy konyit se a Minden Jáksó Lakjon Jól programba.

szemtanú - alibit nem igazol! 2012.03.11. 17:09:13

A dupla indítót megnéztem, de többet nem bírok, és erre Hajni sem vezet rá. Inkább hanyagolom a hogyvoltot is, mert elvesztettem a fonalat, és így már kicsit sem vicces.

nosce 2012.03.11. 19:39:07

@nyalókás ember:
"Ráadásul amilyen sóher vagy, nem raknál egy konyit se a Minden Jáksó Lakjon Jól programba."

sztem a Minden Jáksó Lakjon jól programban először csak egy szoliíd kecskét kellett volna neki odaajádékozni, és azzal éldegéljan együtt egy évig, nem mindjárt odaengedni h bezabáljon a marslakókból...
süti beállítások módosítása