Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 1 - 6.

2012. március 09. 12:30 - Hódos Hajnalka

Hát itt van a várva várt, a közpénzbűl gyártott, a Jáksó-féle, a Magyar Királyi Szappanopera. Marslakók, há, én a magam részéről úgy szűk három hónapot jósolok neki, mások úgy fogalmaztak, ez akkora rakás fos, hogy segítek nézni, egyedül elviselhetetlen, köszönöm, cserébe rántok csirkemellet, na nézzük. Erős felütéssel kezdünk, Majka elütött egy nénit, hát istenem, meg aztán, én amúgy is Ganxta-párti vagyok, ha már. Másfél perccel később visszasírom az Ózdi Hőst, mert egy idegesítő luvnya nyavalyog arról, milyen fontos az őszinteség, meg az is, hogy a frufruja belelógjon az agyába, a felénk csak pinanyalónak nevezett lény (négylábú, emlős, csak a Földön honos) az ölében döglik, alap. A csaj egyébként Marenec Fruzsina, riport készül vele, és ő lesz az egyik főszereplőnk, ha ez nem lenne elég, azt hiszem, a harmadik részben énekelni is fog, csak mondom, hogy gyengébb idegzetű olvasóink - akik e fantasztikus poszt hatására úgy döntenek, megnézik az egyes epizódokat - fel tudjanak készülni a sokkra. Fruzsinak szilikoncsöcsei vannak és rápusztulna Brad Pittre, ezt is a riportból tudhatjuk meg.

Rögtön utána egy kávézóban találjuk magunkat, ahol egy Hegyi Barbara hangú csaj, meg egy pohos, kopaszodó faszi veszekszenek, a csaj flegma, a haja fésűért kiált, ő maga meg azt, hogy mindenből elege van, a ránézésre konstans viagrazabálásra ítélt pasiból pláne, és ő kultúrát akar meg politikát, nem szaros celebekkel a semmiről beszélgetni. Aha, csapok a homlokomra, ez a főszereplő csaj, mindent tudok: a tehetséges és intelligens, kicsit szeleburdi, önfejű és konok, valamint zabolázatlan (hajú) fruska, aki többre hivatott és a szemünk előtt fog megkomolyodni, valamint érett nővé és az újságírók gyöngyévé válni, azaz hogyan lesz a hisztis picsából Ms. Pulitzer, fasza. Máris összepisilem magam a forgatókönyv eredetiségétől.

A pohost egyébként Zolinak hívják, nős, két gyereke van. Nem elég, hogy félrekúr, még a hisztis picsa főnöke is ráadásul, nem csinálnak belőle titkot, az egész szerkesztőség tudja. A főhősnőről még megtudjuk, hogy éjszakánként rémálmai vannak, ilyenek, hogy egy ötéves kiscsajszi arra ébred, ég körülötte a ház, de megjelenik egy csíkos pizsamában egy férfi, aki kivezeti a szabadba. Eszter keményen dolgozik a szerkesztőségben, ezt úgy próbálják szemléltetni, hogy a mellei ide-oda himbálóznak, ahogy dobálgatja magát, a kollégájával meg úgy beszél, mint a kutyával, mert ő egy kemény csaj és majd csak a 4361. részben derül ki, hogy mi oka van rejtegetni az érzékeny lelkét. Ez általában vagy elszenvedett gyerekkori trauma szok lenni, vagy az, hogy a volt pasija átkúrta a fejét, a férfi forgatókönyvírók nem túl fantáziadúsak ezen a téren, lássuk be. Szóval, a kolléga a vörös hajú Hekker, szemüveget nem adtak rá, annyira nem néznek hülyének bennünket, nézőket. Még. A Hekker az anyjával lakik - az nem derül ki, van-e macskája és Babettával jár-e -, mutter bepasizott, úgyhogy átköltözik a FlegmaEszterhez. A főnök leszarja, hogy Eszter kultúrát akar meg oknyomozást, pofa alapállásba, derítse ki, ki dugja a Marenec Fruzsinát, de izibe, mert azt suttogják, valami nagy ember. Akkora, hogy még Fruzsi frufruját is összekócolhatja, ha ahhoz van kedve. Eközben a Hekker már könyékig Fruzsi gépében turkál, ami alaphangon úgy öt év böri, de ez egy bulvárújság szerkesztősége, és ott még a kisállatok kínzása, valamint óvodás korú gyerekek abúzálása is megengedett a cél érdekében.

Eszter siet, mert Fruzsi zumbázni mén, rohadjak meg, erre rá kellett keresnem, zenére ugrabugrálás, szóval erobik, haladjunk. Mivel a Hekker kerített Eszternek egy közös ismerőst, edzés után csajoskodnak, ez abból áll, elmondják egymásnak, hogy nagyon kell pisilni, meg Fruzsi azt, hogy az új pasiját Ricsinek hívják. Ricsiről perceken belül kiderítik, hogy vállalkozó - csodálkoztam volna, ha cnc-esztergályos, vagy három műszakban tolja a lámpagyárban - és volt valami sötét ügye, amiről cikkeztek is az újságok, pontosabban egy Geiger Ottó nevű faszi. A Ricsi egy bőrgyár fölé épített egy játszóteret és rossz időben érezni lehet a vegyi anyagok szagát. Hát ez az évszázad bűnügye, a Labahajú menjen is gyorsan, de hagyja a faszba a bőrgyárat, azt derítse ki, tényleg dugja-e a Fruzsit. Ricsi nem más, mint Zoltán az Emesés reklámokból, szakállal és az, hogy ő maffiózó olyan mondatokból lesz nyilvánvaló, hogyaszongya, sikereim alapja a gyanakvás. Fruzsit nem dugja, csak üzleti kapcsolatban vannak, a Labahajú meg vigyázzon, mert ha sokáig szaglászik utána, eldugja a bébilissz hajsütővasát, oszt nézhet, nem lesz mivel bongyorokat csinálni a hajába. Este van, kikinyugalomba, csak a Hekker turkál még mindig Fruzsi gépében, Eszter egy krumplit próbál megpucolni nagyon-nagyon kevés sikerrel, Ricsiék meg döglenek az ágyban és vitatkoznak, mert Ricsi baszik vega lenni, pedig a hús rohad ám a gyomrában. Ricsi szarik az egészséges életmódra, meg a rostokra és húsos pizzát rendeltet magának, Hekkerünk ezt egyből csekkolja, Eszter odavágja a krumplit és megszületik az ötlet, lemondják a rendelést és ők viszik ki a pizzát, meglesz a sztori. Így is lesz, a bézbólsapkára lyukat vágnak, belerakják a Hekker telóját és tökéletes felvételt készítenek arról, ahogy Ricsi egy paplanyba burkolózva ajtót nyit. Persze Fruzsi is megjelenik, mert Ricsi nem tudja egyszerre a farkát takargatni, fizetni és elvenni a kaját. Hogy a csaj miért örült úgy a pizzáknak, mint majom a farkának, számomra még most is titok, de nem vagyunk egyformák. Eszter is ujjong, végre nem celebekkel kellett kínlódnia, hanem szaladtak, izgultak, lelepleztek! A Hekkerben feltámad a lelkiismeret, ajaj, de hát most csúnya dolgot csináltak ám, dehogyis, ők a jó emberek, mert tudják, hol az igazság. Én is bazmeg, néztem én X-aktákat! Odaát.

Eszter rémálmai visszatérő motívum, reggel ordítva ébred, de csak nekem jut eszembe, hogy javasoljak neki egy pszichiátert, Gergő, a Hekker reggeliért nyüszög, eközben Zoli megtalálja a neki küldött videjót, rögtön ki is teszi a Zinternetre és ujjong, micsoda nézettség lesz ebből. Rövid az öröm, mert Ricsi, azaz Zöldi úr hívja, fél óra múlva a szőnyeg szélén szeretné látni, lehetőleg bokáig összefosva. Örömmel látom, hogy itt is van Rúzsa bisztró, csak itt nem így híjják és Ricsi gyakorlatilag összenőtt a székkel, a jeleneteinek többségében ugyanis itt láthatjuk, szóval, Zoli megjelenik elzöldülve, mert előtte Gergővel találkozott, aki elmondta neki, hogy Ricsi egy éve szabadult a böriből, ahol gyilkosságra való felbujtásért, zsarolásért és önbíráskodásért ült, én meg azon gondolkodom, hogy a picsába lehet elkövetni ekkora bakit, ugyanis fél órával ezelőtt még arról volt szó, a bűzlő játszótérről a cikkek két éve jelentek meg, de hát ki vagyok én? Az van, ha nem veszik le a videjót, akkor az ásványvizes cég, aki Zoliék legfőbb hirdetője nem fog ám hirdetni, mert a Ricsi keze mindenhova elér ám. Én röhögök, hogy lehet ennyire amatőr kérése valakinek, alaptétel ugye, hogy a Zinternet nem felejt és megbasz. Megint legyintek, jóvan, ha a Zöldinek ez a legnagyobb baja, és nem az, hogy a felesége megtudja, hogy félrekúr meg hogy Hörcsögszőr van a szájában - Fruzsi kutyáját híjják így - akkor követelje, hogy szedjék le a linket, bánom én. A szerkesztőségben persze kitör a balhé, mikor Eszter megtudja, hogy a főnök le akarja szedetni a videót, enyhe Linda utánérzetem van, akkor jóvan, megy és csinál riportot a Fazekas Terikével, aki bimbót villantott. Gergő, a Hekker baszik leszedni a linket, a Zöldi által küldött Fruzsis kép mögé rejti. Kattintásra nem a kép lesz nagyobb, hanem elindul a videó. Na, ezért Zolit jól összeverik a lépcsőházban. Legyünk hálásak Gergőnek, ha leszedte volna, nem láthattuk volna ezt az igen kínos, feszengő röhögésre késztető jelenetet.

Miközben ezt verik, Eszterék a Vörös Oroszlán nevű kocsmába mennek, ahol nagy meglepetésre kiderül, hogy Geiger Ottó nem a helyi törzsalkesz, hanem a csapos, ráadásul Sanyi az Üvegtigrisből, de most nem úgy köszön, hogy "szábusz", mert dráma és sorstragédia van. Az történt ugyanis, hogy a leleplező Zöldi-cikkekből könyv is készült volna, de megfenyegették a főszerkesztőjét, a tizenhárom éves kislányát meg berángatták egy fekete terepjáróba és elmondták neki, mi mindent csinálnak vele, ha apu kiadja a könyvet. Úgyhogy most ő csapos mert a Zélet kegyetlen és a család mindenekelőtt és így járnak a hősök meg a Zigaz emberek. Eszterék elindulnak, már akkor tudom, hogy valami lesz, mikor elhangzik a "kösd be magad" felszólítás, de Eszter azése, mert ő tökös csaj meg minek. Azé bazmeg, mert húsz másodperc múlva telibevágja az autódat a Rosszarcú Rosszfiú a bazi nagy autóval, azé. Másnap reggel Eszter a kórházban ébredezik, Gergő meg a kanapén, neki kutyafasza baja nincs. Egészen addig, amíg fel nem veszi a telefont. Kirúgják, mert nem szedte le a linket és ne vihogjon, mert ez nem vicc. A következő tízperces jelenetnek se füle, se farka, de azért érdemes megnézni, mert végre lehet röhögni. Az ok nem más, mint Kálloy Molnár Péter. Saját magát alakítja és egy saját szerzeménnyel kínozza Gergőt egy étteremben, amit ott helyben elő is ad. Az ájtís meg egy szép magyar szó.

A kórházban Eszter barátnőjével ismerkedhetünk meg, akinek olyan a haja, mint az én babámé volt, miután ötéves koromban megnyírtam a cikkcakkollóval, Titi egyékbént háeres és jogász is, sőt, egy zseni tulajdonképpen, mert keni-vágja a büntetőjogot és a francia faszija van, Zsánfránszoá, aki hamarosan Budapestre érkezik, úgyhogy Titinek már nem kell sokáig laptoppal henteregnie az ágyban. Titinek lelke is van, a Csúnya, Nagy és Gonosz Multi arra kényszeríti, hogy racionalizálás miatt kirúgja a kollégáit, ettől teljesen összeomlik ám. Lassan én sem tudok rá épkézláb magyarázatot adni, Eszter miért dug Zolival, nála szerencsétlenebb pasit nem láttam, még mindig azzal a kurva linkkel kínlódik, hát pedig, azt csak a Gergő tudja ám leszedni, mert csak ő ismeri a felhasználói kódokat és jelszavakat. A cselekmény tovább bonyolódik, megjelenik ugyanis egy Baló György hangú ám szerencsénkre nem Baló György szemű úriember, aki olyan kibaszott sejtelmes, hogy csak rendőr lehet vagy legalábbis a magyar dzsémszbond. Gergőt cseszegeti, akinek szintén van vaj a füle mögött, tizennégy éves korában már hekkerkedett, azóta is figyeli a Nagy Testvér, úgyhogy nézzen a Balóhangú szemébe, és úgy mondja, hogy érti! Gergő mondja. Nem lennék Ricsi feleségének a helyében, kibaszott olajszagú lehet már az az öltöny, mámeg a bisztróban üldögél, és bazmeg, a körmét vágja az asztalnál. A Főnök, aki egy tejfelesszájú kis köcsög, meg is jegyzi, mekkora egy surmó paraszt, aztán figyelmezteti, Az Öreg (biztos ő a FőFőFőMaffiaVezér) nem szereti a nyilvánosságot, úgyhogy jó lenne, ha tudná, mit csinál. Eszterből hálistennek mostanában csak annyit látunk, hogy folyton el akar indulni a kórházból, de valaki mindig megakadályozza. Hol a branül, hol valami más. Most éppen Zoli, aki bassza meg a vörös rúzsáit, egy sör-virsli kombónak a Tökös Csaj sokkal jobban örült volna. A Rosszarcú Rosszfiú az epizód végén meglátogatja Esztert, sejtelmes félhomályban, hülyegyerek sapkában, ami a rosszfiúk sajátja és vigyorogva annyit mond: Zöldi úr jobbulást kíván.

Új szereplőt köszönthetünk a nappalinkban, ő pedig nem más, mint Antos (he?) a fotós, ahogy nézem, ő lesz a Szépfiú is a sorozatban. Jön egy kiscsaj kék parókában (esküszöm), mert portfóliót akar magáról, alap, egyik barátnőm óvónő, ő mesélte, mikor gyakorlaton volt a középsősöknél, és megkérdezte a kiscsajoktól, mik akarnak lenni, ha nagyok lesznek, minden második azt válaszolta, hogy monikküvé, na mindegy. Szóval Antos nagyon profi fotós, mert leugatja Noémit, a kékhajú lányt, nemcsak ciki a sminkje, de útszéli is. Fekete leggingszben, fakósötétkék térdig érő csizmában, nyúlott pólóban fényképezni tizennégy éves vannabí zimánylindákat nem ciki, na mindegy. Noémi látens kurva, egyfolytában nyomul Tónira, akiről egy háttérbeszélgetésből megtudjuk, mindenkit megdug, aki nem fut elég gyorsan, úgyhogy akár még Noémi is megkaphatja a magáét. De nem, mert belép Évi - ebben a filmben mindenkinek két szál, de hetven centis haja van, hihetetlen -, Antos csaja és felháborodik, hogy mámeg megint valami luvnyába van az ő Antoskája belepusztulva, megsértődik és bevágja maga mögött az ajtót. Hát vagy öt percig gondolkodtam, miért ne malackodjon Gergő, mire rájöttem, hogy ne makacskodjon, itt van megint a Dzsémszbond és az van, hogy mivel ő a főnök, ő füttyent, a Hekker meg pattan, mint a nikkelbolha, azaz eljött az idő, mikor az elvtársak kérnek tőle valamit. Méghozzá azt, hogy épüljön be az Anonymus-csoportba. Ez egyébként a világ legtitkosabb hekkerhálózata. Mikor Gergő megkapja a küldetést, meg sem próbál úgy nézni, mint Tom Cruise akármelyik Mission: Impossible filmben, ő ennél sokkal profibb. Felhív telefonon egy Krisztián nevű pasit és elóbégatja neki a titkos küldetését, meg ajvékol, hogy Ezek mindent tudnak róla, még azt is, hogy tizenkilenc éves korában milliókat keresett azzal, vírusokat írt. Sőt. Lehet, hogy még azt is tudják, anyu hányszor kefél a bajor operatőrrel, aki miatt ő kénytelen az Eszter kanapéján szorongani.

Fruzsi énekével vergődünk az események sodró áradatában, hát mit mondjak, az Irigy Hónaljmirigy egyik dalszövege jutott eszembe, nevezetesen az a sor: hang helyett csak lepkefing jött ki belőlem. Fruzsit erősen kell ölelni és valaki legyen a ző élete. Pontosabban a Zélete. Ricsinek ma még Hörcsög is kurva, először az a baja, hogy a fotókon látszanak a Fruzsi csöcsei, pedig ő fizette ki őket, aztán meg az a baja, hogy jön egy futárgyerek és hoz egy csomagot. Fruzsi szerint kezd eluralkodni rajta a paranoia, szerintem pusztán arról van szó, rájött, miben vállalt szerepet. Gondolom, mondanom sem kell, hogy a szerencsétlen hülye - Zoli - még mindig nem tudott keríteni valakit, aki leszedte volna a netről a linket. El is megy Gergőhöz könyörögni, hogy szedje már le, de az meg a boga faszáért nem akarja, csak akkor, ha a Labahajú kéri tőle. Vele egyébként még mindig nem történik semmi, azon kívül, hogy feszt ki akar jönni a kórházból meg rosszakat álmodik. Fruzsi viszont a csapból akar folyni, ezért Ricsike adjon pénzt és engedélyt, hogy Antoskával fotósorozatot csináljon magáról, az köll hozzá. Antoska vállalja a melót, a fotózás pénteken lesz, ezt most valamiért fontosnak tartottam leírni. A fotós hazaér a meleg családi fészekbe, fáradt, úgyhogy jó lenne, ha a csaja nem hisztizne, higgye el, az ilyen noémiféleségek csak álcsajozások, na. Évi elhiszi. Úgy sejtem, nem először. Eszter álmodik, Zolit megint megfenyegetik, Annamária, a minden lében kanál csöcsös titkárnő meg panaszkodik Gergőnek, van itt egy új fiú, de biztos, hogy besúgó! Zoli meglátogatja Esztert, aki természetesen megint menne haza a kórházból, most nem rózsát kap, hanem gyümölcsöt és maradjon békibe, az a dóga, hogy gyógyulgasson és ne a szponzorfarmerbe próbálja beleszuszakolni magát.

Péntek van, mert Fruzsit fotózzák kis feketében, parasztos tűsarkúban egy sárga, összecsukható kerti szék előtt, domborít és csücsöríthet is. Ha jól viselkedik, Anton holnap a kezébe adja. Eszter a változatosság kedvéért megint haza akar menni a kórházból, bazmegol, mert elszakadt a piros bőrdzsekije, Zsánfránszoá pedig megérkezik Budapestre, akit Titi takonytól szortyogó orral, szipogva fogad, de rohannia kell dolgozni, majd este dugnak. Rögtön utána hangosan röhögök, Zoli ugyanis sms-t kap Ricsitől, mondom, a maffiózó sms-t küld neki, bazmeg, nem hiszem el és igen, alá is írja, mutatom:

Gergő meglepetésjárművel elindul Eszterért, lefogadom, egy tandemmel, nem, egy mocival, ami mínusz tíz fokban kifejezetten ajánlott, az pláne, hogy térd- és gerincvédő nélkül pattanjunk fel rá. Előtte egy újabb Kálloy Molnár Péteres jelenet, megint énekel és gitározik, megint kurvajó, úgy ahogy van. Má' nem értek semmit, mert megjelenik a Dzsémszbond, de most nem a Hekkert bazgatja, hanem Zolit, sírok, az az ismertetőjele, hogy tükörtojást eszik. Zoli próbálja félvállról venni, de a Dzsémszbond tudja, hogy nem fizet rendesen adót, hogy Eszteren kívül dug egy másik nőt is, akit Zsófinak hívnak és hogy van egy ittas vezetéses ügye. Ezen én is meglepődök, az ilyen Zolifajtákból maximum annyit néznék ki, hogy partvissal ütemesen veri anyázva a radiátort, ha a fölötte lakó bulit rendez péntek este, végső esetben azt, hogy azt mondja a villanyóra leolvasónak, hogy "te anyaszomorító!", de hogy összetűzésbe kerüljön a törvénnyel?! Az adózás miatt beparázik rendesen, úgyhogy be is szervezik rögtön háromperháromasnak, Gergőről, Eszterről és Ricsiről kell jelentenie, hetente.

Közben Eszter és Gergő a tengernyi eszükkel rájönnek, hogy tényleg nem véletlenül történt velük a baleset és a Zoli se a lépcsőről esett le, az kurvaisten, úgyhogy Gergő szedje le a linket. Amit ugyanebben az időben egy Gábor nevű pasi is elkezd leszedegetni, Zoli megbízásából. A megkönnyebbülés nem tart sokáig, mert Zolit felhívja a fia és lecseszi, nem jelent meg a családi vacsorán, hát nem vesztett sokat, ahogy azt a hasábburgonyát elnéztem a tányérokon, anyu meg van sértődve piszkosul, ne is menjen haza se, ki van rúgva. Ricsi valakinek el akar küldeni egy sms-t, föttétlen, de Fruzsika rámászik, külön vicces egyébként, hogy a dugásukat ágynyikorgással illusztrálják, egyéb hanghatások nélkül, szigorúan tükrös kamerállásból. Gondolom, Ricsi a Rosszfiúnak akar sms-t küldeni, akiről annyira akarják tudatni, hogy rosszfiú, hogy rendezői utasításra már a lépcsőházban előhúzatják vele a viperát, azzal ballag felfelé, teljes csendben, hogy közvetlenül ezután olyan zajjal nyomja le a kilincset, hogy azt ne csak Eszter és Gergő, hanem a két lépcsőházzal arrébb lakó süket öregasszony is hallja. Eszter és Gergő annak rendje és módja szerint összeszarják magukat. Mégse lesz itt gyilkolászás, a Rosszfiú ránéz a telójára és kihúzza a belét az előszobából, ezek szerint Ricsinek az Fruzsi-féle epsoni derbi előtt mégis sikerült rányomni a gombra.

Hogy Titi és Zsánfránszoá semmitmondó jeleneteire miért pazaroltak egyetlen adóforintot is, a világegyetem nagy kérdései közé fognak bevonulni, hopp, reggel van. Eszter hisztizik, mert Gergő kupit csinált a kecóban, nincs meg a telója, ráadásul járt valaki a lakásában. És a kettő között van összefüggés. Akárhogy számolom, ez három, ráadásul azt sem tudom, melyik kettő között. Csak feltételezem, a kupi miatt tán kiszállt néhány virológus is, új fajok után kutatva. Zabálnivaló nincs, mert egy elfoglalt Tökös Csaj, aki ráadásul újságíró, nem küzd olyan hétköznapi kihívásokkal, mint a bevásárlás, az ilyen a dagadt ruhát is másra bízza. Geiger Ottóéknál holnap meg fog jelenni a KDNP kihelyezett tagozata, mi az, hogy a kis csipszarnak nemcsak köldök-, hanem orrpirszingje is van és sminkel az iskolába, hát hol az erkölcs meg a szülői vasököl?! Mindennek ez az átkozott liberalizmus az oka, pfejj. Eszter zuhanyozni készül, de akkorát esik a fürdőben, mint az ólajtó, következik az elengedhetetlen vissza kéne menni a kórházba, a faszt beszélgetés, kíváncsian várom, mikor végez magán manikűrollóval a nagyítós tükörben agyműtétet álá De Niro Ronin. Ottó egy Kornél nevű pasival találkozik. Kornél fontos, mert az első mondata az, hülyékkel van körülvéve, ezek a politikai újságírok, ehh. A következő pillanatban süllyedünk le a Steven Segal filmek színvonalára, elhangzik ugyanis az a mondat, te voltál a legjobb, akivel együtt dolgoztam. De Korci kemény, mint a bakaszar és arra is emlékszik, hogy Ottó iszik, az meg úgy van, hogy a Zéletben a Zemberek nem változnak meg, úgyhogy ne is kuncsorogjon neki melóért, mert piásokkal nem dolgozik együtt. Ottó hamleti nagymonológba kezd, a lényege, legalább az óbégatás joga maradjon meg neki, ha már Korci le se szarja, meg korábban kirúgta, aztán nagy nehezen kinyögi, mégiscsak azért akart vele találkozni, mert kéne a meló, nem nyomoz, nem csinál semmit, ki se teszi a lábát a szerkből, sőt, még a dossziés műoknyomozós melókat is megcsinálja, esküszik, de Korci hajthatatlan, az ilyen melókat bármelyik kezdőre rábízhatja, ha csaj, akkor meg is dughatja, Ottót meg nem kívánja. A Valaha Volt Legjobb Oknyomozó Újságíró szomorúan ücsörög a korsó sör mellett.

Eszterék még mindig a semmit reggelizik, közben a Tökös Csaj kifejti a Hekkernek - aki hekkerből hirtelen újságíróvá lépett elő, mert szaladt és leleplezett ő is - nem szállnak le a Zöldi-ügyről, sőt, és komolyan veszik magukat, mert ők újságírók. Szóval, oknyomozás, felderítés, és tényektényektények. Meg egy kis tények is. Hogy miért mennek el egy könyvtárba és vesz le négy könyvet Eszter a polcról, úgy sejtem, soha nem fog kiderülni, úgyhogy el is mennek reggelizni. A Legmélyebb Érzésű Háeres A Világon majd megszakad kínjában, kit rúgjon ki, a Jóskabácsit vagy a Manyinénit, ha nem baszná szét a lelkiismeret meg az ideg épp eléggé emiatt, a jószándékú kolléganő segít neki egy kis érzelmi zsarolással. Gergő végre zabálhat, közben Zöldi Ricsi postafiókjában turkál, mert amilyen hülye, nem elég, hogy fenyegető sms-eket írkál aláírással, de nagy valószínűséggel az őszödi beszéd nyers szövegét is az e-mailjei között őrizgeti, a jelszava meg valószínűleg Fruzsika, esetleg Hörcsög. Ha van humora, akkor KurvaKutya a jelszó. Eszteréknek mindig az események előtt kell járniuk egy lépéssel, ezért elmennek sétálni ebben a szép taknyos-nyirkos időben, Eszter felhívja Titit, aki éppen szeppukut készül elkövetni a levélbontó késsel, annyira lelkifurdal, mi meg megspóroljuk a havi Elixír magazin árát, mert a Legjobb Barátnő ilyenekkel vigasztalja, hogy "csinálj jó dolgokat és veled is jó dolgok fognak történni." Meg hogy az ügyvédek az igazság felkent lovagjai. Aztán felpattannak a mocira, mert Gergő fejéből kipattant a hatalmas ötlet, a Vörös Oroszlánba kell menni! Bukót minek bekapcsolni, jegyzem meg újra, bezzeg mikor eltaknyolunk a fürdőbe, megy az aggódás, na bravó.

Geiger Ottó remegő kézzel nyitja ki a csicsásra faragott ládát, és veszi elő a régi újságokat, jegyzeteket. Ha akkora hülyék lennénk, hogy még nem találtuk volna ki, a Zöldi-ügy anyagát őrözgeti benne, de az alkotók semmit nem bíznak a véletlenre, így ló betűkkel rá van írva a dossziéra, hogy Zöldi dosszié. Zölddel, muhaha. Jön a pirszinges kisGeiger és leoltja aput, mi a faszt turkál a ládában, reméli, nem a régi piszkos ügyét nézegeti, mert nem szeretné, ha megint belekeverednének valamibe. Ottó nem egy erőskezű fater, tehát nem az a válasz, hogy idefigyelj édes gyerekem, nem őröztünk mi együtt birkát, és ha még egyszer úgy szólsz apádhoz, mintha a seggedből rántottad volna ki, lebaszok egy akkorát, hogy az orrpirszingedet a petefészkedből kell kioperálni, hanem elnézést kér és jóccakát kíván. NagyonSzerencsétlen Zolinak ebben az epizódban egyetlen jelenet jutott - tegye fel a kezét, aki bánja - szeretne Ricsivel találkozni, majhónap tízkor. Gondolom, nem ettől, és csak reménykedni tudok benne, hogy a saját hülyeségének elviselhetetlen súlyától Zoli összeomlik, sír és a veri bele a fejét a falba, hozzáteszem rögtön sietve, nem eléggé. Bicskanyitogató Antos surmóskodik egy kórházban, a fotóstáskájához nem nyúkálhatnak ám, csak tudnám, mi abban a depláne és miért kell a nyúzott, három műszakban melózó ápolónő előtt titkolni, hogy NagyonHosszúHajú Évi bohócdoktor, én speciel magasról leszarom. Antosnak NYÜZSI napja volt, nem viszi Évit vacsorázni, pedig az éppen most függesztette volna fel az anorexia-diétát és tésztát enne olívaolajjal meg sok sajttal, de akkójóvan, ha Antos ilyen rohadt fáradt, akkor bemén a közértbe és vesz baromfipárizsit meg abonettet. Tóni nagylelkű, ugyanmá, majd rendelnek tésztát, hadd zabáljon, kéne egy ilyen pasi, tényleg. A hátamra, púpnak.

Címkék: marslakók
94 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.03.08. 22:51:25

Hajni, te megint beletenyereltél piszkosul... Nem bírod pszichopaták nélkül??? :D
Természetesen zseniális, mint mindig, nagyon röhögtem :)

Hódos Hajnalka 2012.03.09. 12:39:37

Oszt te hogy kommenteltél ide tegnap, he?!?! ;))

ő-szinte 2012.03.09. 12:50:36

na hol a Baltás? olo:-)

D.Leery 2012.03.09. 12:56:57

Ez jó, 2014-ig lesz mit olvasni.

Kullancs1983 2012.03.09. 13:41:05

Szegény Sanyi... Amúgy én ennek is adtam egy esélyt (mert ilyen rendes vagyok) de tényleg fos. Még jó hogy én nem fizetek adót..:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.09. 13:41:36

Jó, Hajni kedvéért megígérem, hogy belenézek, de akármilyen jó az írás, akkor sem látom értelmét a sorinak:D

Akármi Áron 2012.03.09. 13:51:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jelentkezem, nem tűntem el:)))
A posztot csíptem, kiválóan csúszott belém:))) az epizódok? hát jaj-jaj..!

villanella 2012.03.09. 14:04:24

óbazdmeg, nem hittem, hogy lehet még rosszabb sorozat, mint a xénia-láz.

Dr.Barbredi 2012.03.09. 14:34:24

tényleg gáz a sorozat, de én még azért reménykedem hátha beindul, bár az előző részeket látván abszolúte nem ez várható, igazából van egy alap sztory, de igazából nem történik semmi, mindenki csak van meg aggódik de mégis semmi túl vontatott, egy kicsit felpöröghetnének a dolgok. Az egyetlen dolog ami tetszik benne, hogy belekerültek a napi aktualitások, (pl.: stohl, damu stb.) ezeken jót nevettem , szóval reménykedem hogy kicsit összeszedi magát a sorozat és beindul.... aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle!!! Addig is jó szenvedést mindenkinek aki nézi! ;-)

Eszter, aki nem ír kommentet 2012.03.09. 15:21:49

Most kénytelen voltam végigszenvedni magam a részeken. Hátez elképesztő!

gastro, missing in action 2012.03.09. 16:19:09

Tehát akkor ricsi lesz a Habony Árpád és a maranecz fruzsina meg a Kapócs Zsókát próbálja megszemélyesíteni? Habonyárpi gyártatott magának egy szappanoperát, önmagáról? :DDD

Eszter, aki nem ír kommentet 2012.03.09. 16:22:50

A főgonosz miért lett Berényi Miki 2.0? Ez a tipikus magyar maffiózó karaktere a wikipédia szerint?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.09. 16:30:17

Khöszönjük Hajni :D
Én csípem a babyliss termékeket, a vörös csávó nem is rossz, így olvasásra nem volt annyira rossz de majd egy részt ígérem megnézek eCCer márcsak Sanyi miatt is, zumbázni egyszer voltam nem tudtam követni nem mentem többet, Emese vajon nem lesz benne? és minek ide Kálloy-Molnár? nélküle már nincs is sorozat? Na az utsó 2 passzust már nem bírtam olvasni csak átfutni sok volt az info, együttérzésem a megnézéséért :)

Líder Máximo 2012.03.09. 16:44:34

Csak nekem van olyan érzésem, h ez az egész olyan Hírtv-szerű, -ízű?? Lényegtelen a neve, de ott is van egy szőke riporter bula, aki a Célpontban járt utána hasonló kaliberű ügyeknek és ott is ilyen faszparaszt módon beszél a főnök a beosztottal. Megnyerték a választásokat, most csinálnak magukról egy tévésorozatot is...annyira belterjes, annyira mucsai, nulla kreativitás és művészi megközelítés..
No, meg ez a Marslakózás is...a jobboldali kurzus kedvenc toposza a los alamosi amerikai-magyar tudósokról...ennyi maradt, rólatok még ennyi se fog, talán a saller és a koki..

nosce 2012.03.09. 17:32:23

most akkor lehet itt kicsit offolni, vagy csak ezt a fostalicska sorozatot tologathatjuk ide oda ? :)

fran7 2012.03.09. 17:35:53

Én azt nem értem, hogy abban az országban, ahol az amerikai Ugly Betty becsúfolt a legnézettebb kertvén, sok promóval. Akkor mindez az amerikaiak pénze és tehetsége nélkül és Jáksó ferdült humorával miképp képzelték, hogy egy ironikus hangvételű sorozata bejöhet. Mert Fruszi éneke és Kállóy zenéje közötti feszültség mindenképpen erre utalna.
@Líder Máximo: Szerintem a Marslakókat nem a jobbos toposz adja, hanem Bebe dalában, lehetsz a Marslakók fejében játék sora. Amit, ha kicsit iróniára fogékonyan hallgatsz végig, akár még viccesnek is találhatsz.

Líder Máximo 2012.03.09. 18:26:56

@fran7: Ezt találtam, és nem örülök, h ráéreztem:
"Miért Marslakók?

Jáksó László szerint a cím főhajtás Teller Ede és magyar tudóstársai előtt, akiket az amerikai atomprogram központjában, Los Alamosban különcségük és zsenialitásuk okán így neveztek. Ez egyébként a fiktív bulvárlap neve is."

Amikor egy propaganda-csatornáról van szó, akkor inkább a direkt-marketing üzenetek jutnak eszembe, mint az irónia. A humor meg semmiképp. Persze, az is lehet, hogy Jáksó már megint egy lépéssel előrébb jár :D

az én rózsám vasutas 2012.03.09. 18:36:53

Valami 1-6, ez csak Hajnalka lehet.

Hat részt az én szemeimmel már nem lehet végigolvasni, de jó, hogy lesz hv a műsorral kapcsolatban.
Kőkemény keleti vasutasként fogom támadni a fitymálókat, bevédve a sorozat értékeit, mondanivalóját, tanulságait és közszolgálatiságát.

Kezdjük is. A műsor amatőr és nem túl izgi, tényekkel felesleges vitatkozni. A szereplők többsége iszonyatos, de semmivel sem rosszabbak Hujber Ferinél. Na, talán az a vörös gyerek, az gyengébb, ne nézzük le ennyire Hujber művész úr képességeit.
2 milliárd forint aprópénz a sorozatért, amúgy díszburkolatra költötték volna. Így legalább mindenki örül, nem csak Berettyópettend.
Egy kommentelő megjegyezte a másik fórumban, tetszik neki a sok külső helyszín. És igaza van. Végre valami, ami nem két kékszoba összkomfortban játszódik. Negatívum viszont a zene, ami a szokásos (reklámpasi behelyettesítve) borzadály. Már 8 szobával arrébb is tudni, itt most magyar film közeledik. Többnyire a Magyar Vándort majmolja, ami akkor és ott jó volt, ekkor és itt szar.

nosce 2012.03.09. 18:41:53

@nyalókás ember:
baszky ez már az 1002. éjszaka ? :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.03.09. 18:52:21

Az első duplarészt láttam, de a 3.-ban semmilyen cselekményt vagy kohéziót vagy bármi epikus kelléket nem vettem észre, akkor letettem róla.

tena_lady 2012.03.09. 19:40:57

Na végre! :)

Először is szerintem ez a sorozat semmivel sem rosszabb, mint a Jóban rosszban és a Barátok közt, sőt helyenként eredetibb is. Persze nem mondanám, hogy verné a másik kettőt, de a kliséken kívül van benne érdekesség is, mégpedig a sokszor félresikerült újítások. Én értékelem, hogy próbálnak valami újat hozni, de ebben a műfajban igazából felesleges.
Két dolog, ami számomra WTF. Az első az úgymond napi aktuális téma, mivel ezek eddig minden esetben funkciótlanok voltak. Az még oké, hogy Gergő a börtön előtt azt mondja, hogy innen szabadult a Buci, de például a tegnapi részben mi a fasznak mentek be a Halott Könyvtár kiállításra? (Reklám lehetett, mint ahogy Gergő kezében a Blikk vagy a verőlegény, amikor a kocsiban ülve Petőfi rádiót hallgatott. Ja, és Kálloy-Molnár Péter új albuma.) Azt hittem, hogy levesznek egy könyvet a polcról, amiben olyat olvasnak, amin elindulhatnak az oknyomozásban. Mondjuk egy könyvet arról, hogy a bőröket milyen anyagokkal kezelik. Erről simán el is hiszem, hogy 1989 óta a kutya se vette ki. Ja, a fotós srácnak is volt egy hasonló jelenete, amikor Damu tárgyalásán fotózott. Nem értettem, hiszen ő korábban mindig modelleket fotózott műteremben. Mióta lett sajtófotós? A másik érthetetlen dolog a szokásosnál jobban eljátszott szexelős jelenetek. 12-es karikával megy a műsor, he! Amúgy meg ez is csak időhúzás, mert ha csak egy csók van, aztán ugrunk egy másik jelenetre, akkor is tudjuk, hogy mi történt.
Amúgy azért van mindenkinek olyan hülye neve, mert az eredeti keresztnevüket használják. Mármint a főszereplők, illetve a tegnapi Kornél. Zoli nem, őt Kisfalusi Lehelnek hívják és kb minden filmben vagy sorozatban mellékszereplőt szinkronizál. Nem vicc, tényleg mindenben. Olyan, mint valami statiszta, de most kitört. Egyébként nekem a kedvencem Valentin Titánia, aki a sorozatban a Bálint Titánia nevet kapta.

A VÉGE FŐCÍMRŐL/FELIRATRÓL EMLÍTÉS SINCS?! A LEGJOBB RÉSZ!!! XD

huncut 2012.03.09. 19:51:57

Szép jó estét mindenkinek, és köszi Hajninak a hosszas és kimerítő posztot. Jó volt. :-)

Az első három részt nem láttam, a 4-kel kezdtem, és az első benyomásom nekem is az volt, hogy ez bizony szörnyű, de nem adtam fel, azóta is nézem, sőt még kezd tetszeni is. Azon pl. harsányan röhögtem, amikor tegnap a zárt ládából Ottó kipakol pár füzetet, aztán a kezébe veszi a legalul lévő Zöldi-dossziét, és tüntetően lefújja róla port. :-)

sogeking 2012.03.09. 20:13:50

@huncut: szerintem is jó, úgy látszik hasonló az ízlésem, mint Jáksónak :)

huncut 2012.03.09. 20:53:29

@sogeking: Alakul ez, lehet még ebből egy jó kis sorozat. :-)

nosce 2012.03.09. 21:21:28

@Líder Máximo:
"Los Alamosban különcségük és zsenialitásuk okán így neveztek."

lényegében nem ezért lettek Tellerék marslakók hanem mert magyarul beszéltek ha nem akarták h mások értsék őket, és ezt ott megtanulhatatlan nyelvnek tartották...voltak ott azért okos német származású tudósok is meg olaszok is pl. ugye Fermi sem akárki...

Líder Máximo 2012.03.09. 21:56:48

@nosce: na igen... ezért mondom, hogy ez egy szép legenda, mítosz, amely nagyon virulens mostanában a magyar jobboldalon, de köze nincs a valósághoz, mint oly minden másnak. Ez a sorozat-cím is kb azt kanonizálja, amit a buta kormányunk, még butább EU-politikája mutat: itt mindenki hülye liberális és kommunista, csak mi vagyunk a nemzeti, keresztény IGAZ politika EGYETLEN felkent képviselői, és azért nem érti ezt meg senki a világban, azért nincsenek szövetségeseink mert MARSLAKÓK vagyunk!
A jobboldali kultúrgyárosoknak agyukra ment az antiszemitizmus: annyira beleőrültek az általuk rettegett "zsidó felsőbbrendűség-tudatba", hogy megpróbálták megkreálni a valamiféle kiválasztottság-tudatnak pörköltszaftos, hungaro-pannon verzióját, na ezek vagyunk állítólag "mi": a Marslakók.

Hurri Kán 2012.03.09. 22:39:02

Ennek a sorozatnak mi a lényege? :)

busifa 2012.03.09. 22:53:07

@gyvy: Az igazak harca a gonoszok ellen egy netes bulvàrlap szerkesztősègének életén keresztül. (De lehet, hogy a látottakból rosszul szűrtem le...)

Hurri Kán 2012.03.09. 22:55:08

@busifa:
Húha... Ezt még emésztenem kell :D

busifa 2012.03.09. 23:02:54

@gyvy: nézz bele az első két rèszbe, azok elég pörgősek voltak! :-)

penelope garcia 2012.03.09. 23:11:43

omg
Hajni, imádlak, meg minden, de egyszerűen KÉPTELEN vagyok ezt végigolvasni, akkora baromság ez a sztori. :/
Ezt én nem tudom, nem akarom magamba hogyvoltozni.

szancsurrr · http://egyensulyt.blog.hu/ 2012.03.09. 23:32:32

nem tudom, volt -e már, de a vörös csávót sunáznám :D

dtk74 2012.03.09. 23:51:40

@a halál kamionja mindenkit elgázol: Ezt egyébként honnan lehet tudni? Sicratman módszerrel?

Ormi 2012.03.10. 00:02:07

@gyvy:
2014-ig várnod kell, azt hiszem...míg kiderül.

Ormi 2012.03.10. 00:03:10

@a halál kamionja mindenkit elgázol:
Csöpög az orruk?...
Az enyém is...
Így hát...

Hurri Kán 2012.03.10. 00:03:55

@Ormi:
Van időm. Addig koccintsunk. Irsai Olivér? :)

Ormi 2012.03.10. 00:05:26

@gyvy:
Tatjana, Irkutszkból.
Ám legyen.
Mars le a Marssal!

Hurri Kán 2012.03.10. 00:07:22

@Ormi:
Tatjanát nem ismerek. NAtasát ismertem. Moszkvából. Rengeteg vodkát ittunk...

Ormi 2012.03.10. 00:12:00

@gyvy:
Tatjana világpolgár(társnő).
Német útlevéllel keresztezi életedet, enerváltan engedi, hogy szeresd, vállat von, amikor meg akarod tartani, lelép, ha hőzöngsz, ám mindig visszatér, ha szenvedsz...mintha érezné...
És talán úgy is van.

Hurri Kán 2012.03.10. 00:13:58

@Ormi:
Az ő élete sem fenékig kaviár.

Ormi 2012.03.10. 00:16:18

@gyvy:
Sokakat kell istápolnia, az igaz.
Ám hányan hánynak majd keresztet, ha felemlítik nevét?...

Hurri Kán 2012.03.10. 00:16:59

@Ormi:
Ez nagyban múlik az istápolás mibenlétén is.

Ormi 2012.03.10. 00:20:30

@gyvy:
Csókja minden fájdalmat enyhít.

Hurri Kán 2012.03.10. 00:23:31

@Ormi:
Hmmm...és nincsenek utána elvonási tünetek?

Ormi 2012.03.10. 00:28:31

@gyvy:
Elillan, mint azok a szép pillanatok, mint amikor még hitted, hogy ott van,
ám nem fáj az üresség, mert azért után(a) is lehet tölteni;
gyakorlati a tapasztalat.

KékFény6 2012.03.10. 01:04:22

Ricsiről nekem Carlos jutott eszembe a Szülcsifelcsiből.

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.03.10. 02:00:34

Ez az iromány még a marslakóknál is szarabb! :D

villamos alóli kacaj 2012.03.10. 02:59:02

Hogy a francba tudtad ezt leírni!
Ez már a disszertációd?
A felét se tudtam elolvasni.
Aszongyad meg: érdemes nézni vagy nem?

Boogie66 · http://rotoma.blog.hu 2012.03.10. 06:28:04

Hajni, büntiben vagy ezt kell nézned? Vagy a mazoizmus egy speciális formája ez?

Tell Vilmos 2012.03.10. 07:11:34

A Jáksót nem lehetne valamelyik részben agyonlőni?
Ja, bocs, ő szereplő! :-)
Gondoltam, így hamarabb leveszik a műsorról.

JimGilmoure 2012.03.10. 07:21:37

B+ nem bírtam ezt a hosszú irományt végig olvasni. Nem lett volna egyszerűbb simán beírni: sz*r, ne nézd meg (amúgy sem nézek ilyent, csak a jó posztot olvasom) osz' kész. :)

Leonce 2012.03.10. 07:22:45

Ez túl hosszú volt, végig se bírtam olvasni.
Valami rövidebbet legközelebb.
Amúgy Hajni arról ír, amire pénzt adnak.
A Marslakók népszerűsítéséért felelősök úgy tűnik be merték vállalni Hódos Hajnalkát, pedig ez a Marslakó a tököm cím elég kemény:)

Hódos Hajnalka 2012.03.10. 07:49:40

@Leonce: a hogyvolt blogot nem pézér írjuk.

B.Andita 2012.03.10. 09:45:04

Ó, Hajni, már azt hittem meggondoltad magad, és nem fogod irni....dejóóó!
A sorozat egy szar, de te....mint mindig.
köszi :-)

B.Andita 2012.03.10. 09:45:53

@Tell Vilmos: Már egyszer lelőtték az Argoban...

robian 2012.03.10. 09:47:34

akinek nincs álla az állam ad államit

Hódos Hajnalka 2012.03.10. 09:58:50

@Ormi: Ormi, az van, hogy a dekadens romantikát poszton kívül kéne intézni ezentúl, ha nem túl nagy gond, köszönöm.

baba jaga 2012.03.10. 10:23:38

Hajnalka óriási, a sorozat maga a rettenet, de 2Md-ból azért már rendesen lehet "félretenni" a sorozat készítőinek.
Az egyetlen / nagyon4 / pozitív dolog pedig a barna hajú, piros ruhás táncoscsaj!
Az ő kedvéért az adott rész elejét meg a végét ha csak tehetem, megnézem.

cserfes csermely 2012.03.10. 10:31:03

Ne haragudj Hajni, meghajlok a szavaid előtt. Viszont még a hogyvoltot sem bírtam végigolvasni olyan viszkető roham jött rám ettől az ökörségtől ami a királyi tvén megy.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.10. 10:50:00

@szájhúzó kutya: te is írhatsz bármiről posztot, ha azt sixx, vagy vmelyik illetékes jóváhagyja! És nem fogsz érte pénzt kapni!

Inkább örülni kellene, hogy valaki leírja a bármit:)

Kullancs1983 2012.03.10. 11:01:51

@Líder Máximo: Neked agyadra ment az ideológia, vagy mi? Van egy hülye sorozat, aminek adtak valami hülye címet, amire kitaláltak valami hülye magyarázatot... (Nem véletlenül írtam ám le ennyiszer, hogy hülye!) Erre neked ez maga az újjáéledő goebbelsi propaganda? Hát milyen címet kellett volna adni neki? Eltelt egy hét, de még mindig nem derült ki, hogy miről is akarna szólni ez az egész...

Hódos Hajnalka 2012.03.10. 11:05:41

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: első szabály: a kommentelő mindig mindent jobban tud. még a bloggernél is. sőt. nála aztán pláne mindent jobban tud.
mióta ezt sikerült megemésztenem, azóta sokkal könnyebb. még a székrekedésem is elmúlt, tényleg.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.10. 11:29:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: csakis arra tudok gondolni, hogy minden kommentelő tulajdonjoggal rendelkezik a blog.huban és ezért tudnak mindig mindent:) (pl., hogy a blogger(ina) igenis milliókat kap posztonként, minimum):P

Örülök, hogy egészségi állapotod kielégítő:D

D.Leery 2012.03.10. 11:54:35

Jól értem, hogy a posztokon belül csak és kizárólag a témához szabad szólni? Mert így már világos, miért fontos tudnunk a blogerina bélműködésének minden fázisáról... állagáról. Amilyen a téma... olyan a WC papír. :P

Hódos Hajnalka 2012.03.10. 12:22:28

@D.Leery: légy szíves, idézd a kommentemet, amiben ezt leírtam, köszönöm.
ha meg kötözködni akarsz, ott van anyád/a feleséged/a csajod, vagy rúgjál bele a kutyádba, ne engem baszogassál, köszi.

Gera 2012.03.10. 12:22:41

Az a benyomásom, hogy egy csokival jobban jártam volna a kétmilliárd rám eső részéből.

GONOSZ 2012.03.10. 12:48:14

Ez a sorozat is csak úgy tud beindulni, mint a többi hazai gyártású.
Addig nézed, amíg megszokod a minőséget, hozzábutulsz és így válik nézhetővé.
Aztán azon kapod magad, hogy hiányzik, ha kimarad egy rész.
Könyörgöm! ne írjatok róla és ne nézzétek!
Engedjétek el egy utállak fintorral és legyen az enyészeté, Jáksó meg foglalkozzon a bénaságával, eddig az bejött. Ne alkosson! Szépen kérem! Ne!

robian 2012.03.10. 13:14:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: dehogy jó ... inkább siralmas, vérlázító és szégyen

ő-szinte 2012.03.10. 13:16:49

@jadebulgari: ezt leírnád németül is?:-DDDDDDDDDDDDD főleg a Sanyis rész tetszett:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.03.10. 13:32:50

@jadebulgari: akkor meg valld be végre!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.03.10. 13:38:58

@ő-szinte:
Vielen Dank(h) Hajni :D
Ich mag die Produkte von Babyliss. Der rothaarige Junge/Bursche ist ganz OK.

Zum Lesen war das gar nicht schlecht. Ich verspreche dir, dass ich mir irgendwann eine Folge ansehen werde, insbesondere wegen Sanyi.

Ich war nur einmal Zumba tanzen(?), aber ich konnte es nicht verfolgen, so bin ich nie wieder gegangen...

Anselmo 2012.03.10. 13:56:36

Úgy állítottam be a csatornákat a tévémen, hogy nincs rajta m1 (minek?), ezért nem tudom nézni ezt a színvonalas produkciót, sajna. De majd követem a posztot. Egyébként a nő az első képen egészen elfogadható.

ő-szinte 2012.03.10. 14:00:44

@sogeking: bakker, neki kell színt vallania, hogy ő ELP, nem neked!!:-D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.03.10. 14:15:29

Mi van itt, emberek? Mijeza zújstílus???
Hajnit nem basztassuk, mer' nem szokás, nem illik és nem fogja engedni az a kábé ezer ember, aki rendszeresen olvassa őtet! Meg még szereti is!
Na.

Líder Máximo 2012.03.10. 14:25:03

@Kullancs1983: Ajánlom, olvass el néhány könyvet, hogyan működik a média egy csak nevében demokratikus országban, az állami tévében :)

Kullancs1983 2012.03.10. 14:37:36

@Líder Máximo: Hmmmm... Tudnál is esetleg néhány olyan könyvet ajánlani, melyek pl. a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság állami tévécsatornájának működéséről szólnak? Végtére is te, mint műFidel biztos jobban ismered a témát mint én, szegénysorsú panelproli...

Raoul Duke 00 2012.03.10. 14:38:28

Az egész egy 20 perces fostalicska , amiből 10 percet egy majom ugrál végig két lepukkant csajjal. Mind ezt 6 millióért részenként. Csak gratulálni tudok

Füredi 3.0 2012.03.10. 15:33:03

igen, én is minden dossziémra ráírom, hogy "dosszié".

tena_lady 2012.03.10. 15:34:32

@baba jaga: Lamboni Anna

@Líder Máximo: Igazad van, itt akkora a diktatúra, hogy mindenki szabadon írhat faszságokat az interneten. Én már rettegve várom estére a fekete autót, te nem?

ő-szinte 2012.03.10. 15:43:45

@tena_lady: az, hogy szabadon, az erős túlzás...

spion27 2012.03.10. 15:43:50

elkezdtem én, becsszó hogy el akartam olvasni, de túl hosszú és az egész egy baromság (mármint a sorozat)
Nem is értem hogy a viharban lehet olyat kitalálni hogy látatlanban 2 évre előre berendelnek valamit és ilyen irdatlan összeget rááldoznak, úgy hogy semmiféle elvárást nem támasztanak vele szemben.

Csak apró érdekesség hogy most bukkantam rá egy vadiúj amcsi sci-fire ami aztán a low-budgetség netovábbja. 10000 dollár/rész úgy hogy még CGI is van benne nem kevés (jó, mondjuk kicsit gagyi, olyasmi mint egy 10 éves videójátékban, na de akkor is van). Ja a cime - L5

Ezek meg napi 6 milliót kipengetnek "erre"

samba pa ti 2012.03.10. 16:08:35

@tena_lady:
Köszönöm az info-t. Imádom. / Már a leányt/

spion27 2012.03.10. 16:12:54

ja és örülök hogy végre volt 1 csöcsös kép. Másik oldalon ott rimánkodtam hogy tegyen már be valaki ezekről a hires cicckókról 1 képet. :D

nosce 2012.03.10. 18:17:48

@ő-szinte:
"az, hogy szabadon, az erős túlzás..."

olo

jah nem írhat, mert ha off, akkor kibasszák a blogról :)

nosce 2012.03.10. 18:19:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
" a hogyvolt blogot nem pézér írjuk."

minden tiszteletem a tiétek Hayny, komolyan..

ő-szinte 2012.03.10. 18:22:16

@nosce: olo

kimondtad a legújabb szitok szót?:-OOO
:-DDDDDDDDD

van új poszt, most láttam jöttömben

huncut_kata 2012.03.11. 02:32:55

@tena_lady:
Azért a főgonosz eredeti nevét nem merték meghagyni (ami Miklós), pedig szép lett volna, hogy nem csak fizimiskára Berényi, hanem még névre is :)))
süti beállítások módosítása