Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5993-5994.

2012. március 05. 14:00 - drtorok

Tyű, hát ezek őrületesen szar részek voltak. Arra a megállapításra jutottam, hogy ha nincs Juli-Attila féle románc, vagy csirke megmentő akció, halálos unalomba fullad a egész BK.

01.jpg

5993. rész:

Gellérthegy, busz, vörös háztető. Rita, Miki reggelizik. A nő terve mára műkörmöshöz menni. A gyanús fitneszterem projekttel még semmire sem jutott. Miki addig csűri-csavarja a reggeli dumcsit, amíg végre meg nem tudjuk, hogy Szabó Győző neve tulajdonképpen Zsombor. Miki játssza a hülyét: Zsombi része akar lenni az életednek, megtámogat egy kicsit anyagilag, nem igaz, Ritukám? Ööö, dddde. Miki fantasztikus ötlettel rukkol elő: hívják meg ebédre Zsombit, hogy kellemesebben meg tudják tárgyalni a biznisz részleteit. A te bűbájos pofikád és az én százéves üzleti tapasztalatom gyümölcse lesz az a rohadt fitneszterem! Rita kényszeredetten röhög.

Gizike és Vilike együtt igazgatják a kukákat az udvaron, nehogy már Vili bá’ újra derékszögben járjon, és akkor Gizi semmit sem tud vele kezdeni, mondja kaccsintva. Még elképzelni is rettenetes, mire gondolhat Gizike. Mindenesetre biztos, ami biztos, a mellén egy kék és egy citromsárga virág virít. Linda és Peti összefut, a fiú éppen a szónoklat versenyre siet, pont beleszarik az egészbe, tíz percet készült rá. Linda kikészül, hogy hogy lehet valaki ekkora gyökér.

02.jpg

Klau irodáját pakolja ki Laci. Ennek nem ez a módja. De. Gyors és hatékony Lackó szerint. És szarik a barátságukra, ez már az ő irodája. Linda az atomunalmas esszéjét olvassa fel Gizusnak és Vilinek a nappaliban, akik szétunják magukat. Igen, egyetértek, mondja Gizella, amikor felriad, koncepciós per volt! Osztja az észt, hogy írja át a szörnyűséget Linda. Továbbra is megbűvölten szemlélem Gizus kék-sárga virágcsokrát a halványlila, kötött tunikán. Linda el, Gizi lebassza Vilit, hogy képes lett volna bekapcsolni a gépet Linda beszéde alatt? Te is ásítottál. Vilmos, ha ez neki segít, még trilliárdszor végighallgatjuk, mereszti a szemét a nő.

03.jpg

Klaudia kikészülve közli Andrással és Nórával, hogy azonnali hatállyal felmondja az udvari iroda bérletét. Lacival még tisztességesen összeveszni is képtelenség, viszont elmebeteg. Elpanaszolja a csütörtök esti kalandjait Andráséknak. A fekete fog-bibircsók részletnél András majdnem röhögésben tör ki. Nézd, a Laci most meg van zakkanva. Te már csak tudod, Klau, milyen elveszteni egy gyereket. Igen, de én nem mások froclizásával vezettem le a fájdalmamat. Nóra is Lackó pajtást védelmezi. Klau megsértődik. Mostantól nincs bérleti díj és kész.

04.jpg

Zsombor érkezik Ritához. Elképesztő lendülettel perdül meg a saját tengelye körül, amikor a nője közli, hogy Miki együtt akar vele ebédelni. Nincs vele bizniszem, ne akarjon velem kajálni. Csak te találtad ki, időt akarsz nyerni! vádolja Ritut. Ha átversz, anyukám – lép közelebb a nőhöz vészjóslóan és közben fújtat: Kanadában is megtaláltalak, bárhol levadászlak. Tudom, mondja Rita. Mi van??? Na, szóval játszd az eszed, Zsombor, különben a lányom örökségéből egy vasat se látsz.

05.jpg

Laci rendületlenül pakol, András közelít. Segítsek valakit keresni Klau helyére? Nem kell, mondja Laci öklendezve. És a zsé? Ne aggódj, Lacit szétveti a pénz. Gabi érkezik, Laci közli vele, hogy Klaut kilomtalanítja. Az exnője győzködi, hogy valakinek sírja el, mit érez. Nem sírok. Rita befut Mikihez és Hannához, közli, hogy jó Zsombinak az időpont. Remek, itt eszünk. Inkább étterem. Nem, itthon nyugisabb. Hanna semmit nem ért. Zsombi egy régi iskolatársam, magyarázza az anyja. Egyetek velünk ti is, gyerekek, javasolja Miki. Rita nem akarja, ez egy üzleti megbeszélés lesz. Balázs is befut, örül, hogy részt vehetnek kis barátnőjével a  biznisz láncson. Hanna kapcsol, ez anya ügye, és már programunk van, Bali. Rita hálás pillantást vet okos kislányára.

09.jpg

Linda a konyhában még mindig a hülye esszéjét javítgatja. Senki nem kíváncsi rá, Vili bá’ inkább rohanna lépcsőházat felmosni. Peti érkezik, természetesen ő kapta a legtöbb pontot a versenyen, mert bejött nekik a dumája, kurvanagy poénokat nyomott. Linda felháborodik: te vicceket meséltél Dózsa Györgyről?! Ez őrület! Peti csak feszültséget oldott. Linda ezt nem hiszi el. Vili gratulál, kiscsaj elégedetlenkedik. Csak azért jöttem, hogy ne parázz rá, szabadkozik Péter. Én felkészülten megyek a versenyre, nem úgy, mint egyesek, magyarázza Linda, aki nyilván az utolsók között végzi majd. Kitolja Pétert az ajtón, Gizi lebassza Lindát. Inkább hallgassátok meg az esszém, javasolja, és a két öregnek eltorzul az arca.

07.jpg

Klaudia az udvaron dirigálja a költözködést. Hannának magyarázza, hogy az iroda átmenetileg a villában lesz. Nóra betámadja Balázst, látta, hogy gyönyörűen meg náluk van terítve, ünnepeltek valamit? Csak nem akarja Miki megkérni Rita kezét?! Dehogyis, csak a befektetője fog nálunk ebédelni. Oh, olyan is van neki? csodálkozik Nóra. Talán ugyanaz a fickó, akivel a konditerem előtt smárolt. Szóval Miki benyalta Nóra sztoriját, húúú, de szeretne elbújni az asztal alatt! Bali meggondolja magát, szerinte mégis apuékkal kéne ebédelni. Kajáljunk a plázában! javasolja Hanna. Bali átbassza a lányt: csak így tudunk segíteni édesanyukádnak.

08.jpg

5994. rész:

Laci a konyhában szenved, egy játékhajót fogdos. Gézunak panaszkodik, hogy szarul van, hülyeséget csinált az irodában. Istenem, milyen jó volt, amikor Csabával Várnában voltunk! csapong Laci. Ott kapta ezt a kishajót – ááá, értem! Csabi a hajóval aludt, de egyszer majdnem elúszott a vízben, Laci vetette magát utána és majd’ belefulladt a mentőakcióba. Most pedig körbeúszná az egész univerzumot érte. Géza tök kínosan érzi magát, fogalma sincs, mit mondjon. Átcuccol inkább Alizhoz, nem akar útban lenni, vagyis fasz kivan a nyavalygásoddal, Laci.

10.jpg

Nagy üzleti ebéd, mindenki ott van, Timike is, talán még Nóra is az asztal alatt. Ez a jércemell! csámcsog elismerően Miki és Zsombi egyszerre. Rita főzte, a mi házi tündérünk, igaz, drágám? Miki kalóriákról, fehérjékről, szénhidrátokról papol, Zsombor értelmetlen arccal figyel. Na, térjünk a lényegre: én is beszállok a fitneszterembe. Te mennyivel szándékozol? Zsombi ötven millára gondolt. Én nagyot szeretnék! mosolyog Ritu. Azt rögtön gondoltam, veregeti meg a vállát Miklós és tovább nyomoz Rita és Zsombor sötét múltjával kapcsolatosan. De a férfi nem tud szaftos sztorikkal szolgálni, szigorú iskolába jártak. Timike is hozzáteszi a magáét: az ő sulija is szigorú, főleg Margit néni, a nyelvtantanár. Miki lebassza: hagyjuk már a nyelvtantanárt! Timike már felnőtt akar lenni, mondjuk egy év múlva, de Miki szerint csak akkor lesz az, ha már nem kérdez faszságokat. Miki tovább nyomul: jártatok? Neeeem! vágja rá egyszerre Rita és Zsombor. Bali közli a jó hírt, Miki laptopját megcsinálták, mindjárt elolvashatja az emailt, amiben Rita összes mocska benne van. A nő retteg.

12.jpg

Andris Julival beszéli meg ebéd közben, hogy mennyire megzakkant Laci. Nem rossz Laci bácsi, csak szomorú, magyarázzák a kis Máténak. Újra biznisz láncs. Rita egy bérház alagsorába képzeli el a tuti fitnesztermet. Vagy kijjebb, egy modern irodaházba. Esetleg lehetne Győrben, vagy Békéscsabán is. Bali szívesen tart Ritával terepszemlézni, de a nő lepattintja: kösz, de te nem szakmai szemmel nézed. Pedig voltam már egy-két konditeremben, henceg a fiú. Timike nem bír magával, folyamatosan megszakítja hülyeségekkel a nagy tanácskozást. Zsombival is bepróbálkozik hogy megnézzen egy videót, aki szintén lerázza. Undok vagy! mondja Timi. Tudod mit csinálnak az undok bácsik a gyerekekkel, aki nem bírnak a fenekükön maradni? Megeszik őket az idióta ketyeréjükkel együtt. Döbbent csend. Zsombi kacag, a kislány Miki háta mögé menekül sikítva, az apuka szeme villámokat szór, de egy szót se szól.

13.jpg

Vili és Gizi szalad Peti után az udvaron, óriási szívességet akarnak kérni tőle. Gabi és Kinga lép be, még mindig az eszement Laci és Klaudia kidobása a téma. Gabi kész van, mert nem tud az expasijának segíteni, aki nem hajlandó az érzelmeiről beszélni. Még csak az kéne! Kingának elege van az állandó Laci témából, fókuszáld Gabikám az energiáidat arra, aki értékelni tudja. Kiről beszélsz? Tiborról. Laci önző disznó, hiába gyászol, lássuk be, régen sem volt minden rendben. Nyomulj rá Tiborra, ő a tenyerén hordozna.

14.jpg

Linda szorgosan gyakorolja élete fő művét, amikor az anyjáék Petit tuszkolják be a nappaliba. Csak segíteni akar, de Linda ragaszkodik hozzá, hogy Viliék hallgassák meg huszadszorra. Már kívülről fújjuk az egészet, Peti objektív kritikával szolgálhat, füllent Gizike. Mégis mivel, megmondja, hova szúrjam be a nyuszikás és a Mórickás vicceket? gúnyolódik Linda. Kurva magabiztos, az ő esszéje lesz a legjobb. Most már elég, Viliék kifakadnak: túl sok az infó az előadásodban. Vagyis szörnyen unalmas. Linda összeomlik, a mellette lévő állólámpa is lekonyul a csalódottságtól.

15.jpg

Ritáék ebéd után. A nő elégedett a meetinggel, Miki kész van. Ez a fazon egy idióta, ezzel akarsz te társulni!? Leugatta és halálra rémítette a kislányomat. Bezzeg Zsombor jelenlétében néma maradt. Nincsenek gyerekei, mondja Rita, de belátja, hogy Zsombi tényleg egy idióta. Lacit meglátogatja Juli és Máté. Tulajdonképpen Máté ragaszkodott hozzá, hogy zavarják a gyászoló apát. Tessék, Laci bácsi, mondja a kisfiú és átnyújtja neki a mackóját. Neked most nagyobb szükséged van rá, magyarázza Juli. Laci még mindig nem érti. Jaj, már, Laci, hogy ne legyél egyedül. Meghatódás. Juliék el, Laci arcához szorítja a macit.

17.jpg

 

 

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2012.03.05. 14:27:01

1000 éves üzleti tapasztalat, tárgyalásra viszed a debil 8 éves lányodat. Thumbs up, Miki! :)

fran7 2012.03.05. 16:58:51

@Johnny336: Erre biztos nem számított a magyar Neal Caffrey, alias Zsombi. Nem rossz húzás.

villanella 2012.03.05. 19:23:10

:))) csak ki akarta hozni a sodrából, muhahaha.

Ajj-jajj 2012.03.07. 07:56:49

@Johnny336: Az a kislány, akinek a nevelése abból áll, hogy ha kérdez valamit, az ügyvéd anyja annyit válaszol, hogy moss kezet, menjél aludni, csak debil lehet. Egy ekkora gyerek nem kérdezhet olyat, hogy egy év múlva már felnőtt leszek? Az én ötéves unokám ekkora baromságokat soha sem kérdez, igaz, ő nem ment a gyerekkocsiból egyből iskolába.
süti beállítások módosítása