Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Megasztár 6x03 - Válogatás/3

2012. február 27. 09:00 - candyperfumegirl

Harmadik, és egyben utolsó válogató, ez fordulópont, mert ez után már csak és kizárólag jó hangokat fogunk hallani, legalábbis a műsorstruktúra alapján, na majd meglátjuk. Most válik a 24-es mezőny teljessé, próbálja egymást túlharsogva informálni a nézőt Clau és Trilla, hosszú főcím régi arcokkal még egyszer, és már kezdjük is. Elsőként egy brazil (származású?) fiúka jön, aki nem ismeri a –ba,-be és a –ban,-ben közötti különbséget, de neki van erre mentsége, nevezetesen, hogy csak egy éve tanul magyarul, így fogvicsorgatva elnézhető a dolog. Thiago Bertoldinak hívják, de szép feladat lesz ezt a nevet megjegyezni, ha továbbjut, márpedig továbbjut, hiszen kisfilmmel vezették fel. Azt mondja, hogy az And I’m Telling You-t fogja énekelni a Dreamgirlsből, vagyis a refrén nélküli, erőszakos „figyeljetek rám, ha beledöglötök is” dalt, amit Mariann annyira szeret, hogy azzal fenyegetőzik, hogy beszáll. Halljuk, Mariann és Bochi egyszerre csap a zöld gombra, a végére Bereczki is beszáll, Mester csak azért nem, mert nagyon orrhangon volt az egész, talán náthás vagy? „Igedd, dagyod bedeg vagyogg” –hangzik a rutinos válasz, bár az elején ez ennyire nem volt hangsúlyos a beszédhangjában, na nem baj, 3 gombnyomás=továbbjutás.

Piros hajú lány jön, kisfilm nincs, csak egy kis beszélgetés a zsűrivel, majd egy viszonylag hallgatható éneklés. Két gomb nyomódik le, Mariann csak óvatosan birizgálja az övét, de nyomóerőt nem fejt ki rá, Bochi meg azzal sokkol, hogy szakmai jellegű véleményt próbál formálni énektechnikát illetően, jobban járnak, ha a kiesett versenyzőt most azonnal leterelik a színpadról. Ezek után összekötő funkciót betöltő mini Bikicsunáj-blokk következik. Van itt olyan delikvens, aki összekeveri a Megasztár válogatót egy kívánságműsorral, prózamondó versennyel, vagy éppen csippendél castinggal, de hát ettől lesz színes a mezőny.

Kisfilmmel rendelkező széplány jön, aki saját bevallása szerint vagy 30 kilót fogyott, mielőtt a Megasztár színpadára mert állni, ehhez képest Gaga: Born This Way-t énekel, nem ironikus ez így egy kicsit? Ő Bakos Bettina amúgy, és 16 éves, Mariannak és Mesternek már a dal első felében megnyomódik a gombja, majd Bereczki is beszáll, és ahogy egyre jobban megbuliztatja a közönséget, már Bochi sem marad ki a jóból. Nem számított, hogy jópár szótag kimaradt, én vagyok csak, aki a félig angol-félig halandzsa szöveget nem tudja értékelni, az ítészeknek így is bőven jó volt, ne kukacoskodjunk.

Egy olyan srác jön most, akinek a kisfilmjében a sötét múltjából mutogatnak fotókat. Fel kéne ismerni, ha műveltebb lennék a magyar tinizenékben, de mint hogy nem vagyok az eléggé, ezért nekem kell az infó, hogy Bihal Roland a No Thanks nevű méltatlanul elfeledett formáció énekese volt, bizony. Úgy tűnik, ez egy ilyen Megasztár, lehetőséget kínál azoknak is, akiknek nem jött be ez az együttesesdi, vagy a szólókarrier, vagy egyik se, na halljuk, mit tud. Ákos: Keresem az utamat hozott, zsűri rém szigorúan néz, kicsit össze is súgnak nagy komolyan, összességében eléggé érettségi hangulata van a dolognak. Bochi egy óvatlan pillanatban gombot nyom, ezt teszi Bereczki is, és szó szerint a legutolsó másodpercben csatlakozik M&M is. Na, és most jön a vizsgaelnök szigorú értékelése, zavarba ejtő kérdésekkel fűszerezve. Bereczki totálkomoly fejjel nekiszegezi a versenyzőnek a kérdést, magyarázza már el, mit jelent a magyar nyelvben az a három szó, hogy kere, ssema és zuttam. A válasz hebegés-habogás, félrebeszélés, mire művészúr még mindig holt komoly „úgy elhasalsz ezen a szigorlaton fiam, ahogy még soha senki” hangon folytatja, hogy ez nem válasz a kérdésre, mert a válasz az lett volna, hogy sallang és modor. Aztarohadt, valaki nagyon komolyan gyúr "A Leggenyább Zsűritag, Akitől Még Simon Cowell Is Összeszarja Magát" szerepre.

Reklámszünetre eresztik most a jónépet, és meg kell kérdeznem, hogy vajon mit akart elérni a TV2 azzal, hogy „és a folytatásban…” –jellegű bejátszásokat biggyesztett a reklámblokk elejére ÉS a végére is? Mert ha azt, hogy felidegesítsenek, és el akarjam kapcsolni még a hogyvolt befejezése előtt, akkor sikeres volt. Na folytassuk, egy 2008-as Megasztár palánta, Fekete Dávid felesége jön, nagyon családban tartja az idei mezőnyt a csatorna. A vicc az, hogy még Maestro is így ismeri fel csak a hölgyet, pedig neve is van, Cserpes Laurának hívják. Belekezd a dalba, két sor után Meister az egész stúdió számára jól hallhatóan kinyilatkoztat, hogy „jó ez!”, és széles mozdulattal rácsap a gombjára, követendő példát állítva társai elé. Bochi és Bereczki gombja is meg lesz nyomva a végére, pedig helyenként elég hamis, de bocs, azt elfelejtettem az elején mondani, hogy szép szőke lány tökéletes fogsorral. Mariann elkövette azt a hibát, hogy becsukta a szemét az éneklés alatt, mindent értek.

Újabb kisfilm, újabb hölgyversenyző, Rihanna Only Girljével jön, és valami borzasztóan kezdi. A dal előrehaladtával kialakul valami buliféleség a stúdióban, ex-megások legalábbis aktivizálják magukat, azért vannak, de a zsűri ellenáll. Mester a gombhoz kap, mert „időnként azért zseniális” (idéztem), de nincs továbbjutás, mert Mariann szerint a személyiségében van disszonancia, olyan aranyköpések röpködnek itt ma, hogy nem győzök jegyzetelni. Most megint a zsűri percei következnek, műsoridő-kitöltésre ez is jó, énekelgetnek, oltogatják egymást, nyomják a gombot maguknak meg ilyenek, szóval önfényezés és önégetés, bár a kettő között némileg elmosódnak a határvonalak.

Egy érettebb asszonyság érkezik, mindjárt megmutatják azt is, hogy mankóval jár, mert balesete volt, sokáig kerekesszékben élt, és most azt akarja sugallni azzal hogy eljött, hogy senki ne adja fel. Magányos csónakot vállalt, az első hangkieresztésnél Mariann gombot nyom és párás szemmel figyeli tovább. Mesterben rezgéseket keltett, ő maga fogalmazott így, és ez nagyon ritka, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy gombnyomásra mégsem késztette. Ez volt a felvezetés az idősebb kategória gyors vágásokkal történő bemutatásához (Megasztár esetében ez a harmincon túliakat jelenti – csak a miheztartás végett), és sikerült úgy összeállítani ezt, hogy erősen táncdalfesztivál hangulata van ennek a pár percnek. Sőt, azt is megmutatják, milyen veszélyes helyen van az a zöld gomb az asztal közepén, és milyen beláthatatlan következményei lehetnek annak, ha egy zsűritag hirtelen mozdulatokat tesz. Éppen egy Balázs Pali klón produkálja magát a színpadon, Mester unalmában pakolgat, a papírjait rendezgeti, és közben nem eltalálja a könyökével azt a böhöm nagy zöld gombot! Amiért aztán nem győz szabadkozni, hogy véletlen volt, és visszavonja, meg különben is, de ezzel kellőképpen feltüzeli az előadót, aki egyre nagyobb beleéléssel lengeti az ondolált tincseit.

Újabb kisfilmes srác jön, és még Trilla is feltűnik, akinek egyelőre annyi a funkciója, hogy a színpadra lépés előtt szponzorvízzel itatja a versenyzőket. Következő jelöltünk Almás Gergő, aki valami Joss Stone számmal jön, amit egy gyors közvéleménykutatás alapján egyedül Gáspár Laci ismer a stúdióban. Mariann valamit nagyon magyaráz a produkció alatt, de ez nem hatja meg különösebben a többieket, Bochi és Bereczki nyom, majd addig erőlködik a fiú, hogy a végén Mariann is. Jó szar volt ez a szám, ebből én képtelen lennék eldönteni, hogy jó előadó-e vagy sem. Lényeg a továbbjutás, boldogság van, a családtagok örömünnepébe Clau is bevonódik, jó sok tiszteletbeli apóst, anyóst és mostohatesót szedhetett össze a válogatók alatt.

Egy félig amerikai, félig magyar srác következik, Benjamin Burgess, akinek olyan akcentusa van, amit sem fokozni, sem komolyan venni nem lehet, de legalább az angol dalszövegek kiejtésével nem lesz gondja – valószínűleg egyedüliként a mezőnyben. Mörrún Fájvot hozott (és abból, ahogy ezt mondja Bochi Henry Higginsként azonnal be tudja tájolni a származási helyét), és úgy kezdi, hogy „na, csináljunk egy kis bulit”, és máris tapsoltatja a közönséget, vagy nagyon merész, vagy nagyon hülye. Zsűrinél nem írja le magát ezzel, vigyorogva figyelik a produkciót, majd egyszer csak eszükbe jut, hogy itt gombot kell nyomni a szabályzat szerint, ha tetszik, amit hallanak, rá is csap mind a négy határozottan a gombjára, szinte tökéletes összhangban. Srácnak ennyi elég is volt, van még vagy fél perc a számból, de kit érdekel, megvan, amiért jött, ne rabolják itt fölöslegesen egymás idejét, ő ezennel befejezte az éneklést. Bereczkinek megint nagyon okosnak kell lennie: „időnként bűn hamis vagy, de az Isten is a színpadra teremtett”, majd tesz egy olyan mozdulatot, mintha megáldaná, ezzel meg is van pecsételve a továbbjutás.

Bikicsunájokat játszanak be, de csak vágóképnek, majd érkezik egy 9 gyerekes visító néni, akivel valami miatt úgy érezte a TV2, hogy ideális lesz a tehetségkutatóját reklámozni. Néni szerényen az O Sole Miót hozta, amiben az a jó, hogy még jó hangi adottságokkal is nehéz énekelni, nemhogy a herélt macska és a nyikorgó vasajtó elegyének ható hanggal, de az önkritika nem lehet mindenki erőssége. Zsűri nagyon félti az üvegtárgyakat a stúdióban, úgyhogy Bereczki művészúr próbálná leállítani a vonyítást, de esélytelen, mert versenyzőnk csukott szemmel koncentrálva csalja ki magából ezeket a rendkívül fülsértő hangokat. Azt ezt követő beszélgetés sem egyszerű, elmeséli, hogy az első énektanárja Krisz Rudi volt, de nemrég lecserélte Pitti Katalinra, és igen, mindketten pénzt fogadtak el ezért a pedagógiai munkáért. Mariann azzal bocsátja útjára, hogy ezekben a válságos időkben nem kéne pénzt kidobni az ablakon, Mester meg még megjegyzi, hogy mindenki kezelje fenntartásokkal, amit a versenyző az énektanárokról állított, még mielőtt. Értettük.

Most egy olyan lány jön, aki azt állítja, hogy ő már valaki, mert egy magyar film főcímdalát énekelte, súlyosan alulművelt vagyok kortárs magyar popzenéből, ez már biztos, mert hogy én életembem először látom ezt a lányt, az 100%. Csodálatosan természetes mozdulatokkal tudja viszont az üres szponzorpiás dobozokat pakolgatni a kisfilmben. Nagy Adriennek hívják, de valaki magyarázza már el, hogy egy énekes, aki saját bevallása szerint nem teljesen kezdő a szakmában, hogy választhatja pont a Bad Romance-t egy meghallgatásra? A dalt, ami főként egy középszerű refrénből, és a végtelenségig ismételgetett rarararararomamamamából áll? Talán úgy, hogy erősen popszakma-kompatibilis külsővel rendelkezik, és ez sok mindenre elég, nyomódnak is le a gombok szép sorjában, mindenki megnyomta Bereczki kivételével, aki csak jegyzetelt végig. Meister (aki nyomott ugyebár) kijelenti, hogy az éneklés nem, csak a külső volt meggyőző. Néha annyira zavarba tudnak hozni ezek a váratlan őszinteség-rohamok, de legalább színesítik vele a műsort.

Jön egy apuka, aki csak azért van itt, mert megígérte a kislányának, hogy benevez a Megasztárba, Mariann máris jutalmazza ezt a szívmelengető gesztust egy gombnyomással. Bochi, mint szülő csatlakozik, így apuci elmondhatja, hogy majdnem továbbjutóként távozik a versenyből, majd Magyarország Legismertebb Rádiós Hangja még egy csoportfotóra is összetereli a versenyzővel az ítészeket, ez utóbbiból mondjuk Maestro -valami csak általa ismert ok folytán- kivonja magát.

Utolsóként egy olyan csajszi érkezik, akinek az arca nekem rohadtul ismerős valahonnan, de ez pillanatokon belül ki is derül, a kisfilmjében elmeséli, hogy most van harmadszor a Megasztárban, tavaly pl. pont a legjobb 24-ből esett ki. Ő Radics Gigi amúgy, Mester arcáról nem tudom leolvasni, hogy felismerte-e, és azt állítja, hogy Beyoncétól a Hellót fogja énekelni. Nem, nem azt, mert a Hello egy egészen más szám, amit ő hozott az a Halo, a pillanatnyi zavart bennem a rettenetes angol kiejtés okozta, ami a dal közben sem javul sajnos. Zsűri szeme mondjuk nem ettől kerekedik, közönség elvarázsolódik, majd talpra pattan hirtelen, azt hiszem, ebben a volt megások keze is benne van, akik nagyon szeretnek hangulatot csinálni a stúdióban. Azt hiszem, csak én nem tudok elvonatkoztatni attól az érthetetlenül megnyomott L betűtől, a dalban sajnos elég gyakran előforduló „halo” szó közepén, meg a módszeres halandzsázástól sem. Bereczki átszellemülten püföli a gombot, Gigi meg addig áriázik az utolsó fél percben, amíg a többiek is nyomnak, mind a négy asztal zöldben, őrjöngés, agyeldobás, világsiker. Na MOST lett teljes a 24-es mezőny, ezt felezik le a következő két alkalommal, még mindig nem élő adásban, hanem csak a zsűri által értékelt Párbajokban (2 műsort tesz ki a dolog, ha minden igaz), ott még mindig nem szavaz a közönség. Mintha kicsit sok lenne a hasonló figura idén, de majd meglátjuk, 2 hét múlva már fele ennyien lesznek, úgy könnyebb dolgunk lesz.

Címkék: megasztár
30 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artie 2012.02.27. 13:02:22

"Elsőként egy brazil (származású?) fiúka jön, aki nem ismeri a –ba,-be és a –ban,-ben közötti különbséget, de neki van erre mentsége, nevezetesen, hogy csak egy éve tanul magyarul, így fogvicsorgatva elnézhető a dolog"

Van ezzel még így úgy 9,9 millió honfitársunk.:S

encir 2012.02.27. 13:16:46

@Artie: sajna.

Többek közt pl. Eperjes Károly "művész úr".

candyperfumegirl 2012.02.27. 13:33:08

@Artie: igen tudom, azért is írtam, hogy egyedül annak nézem el, akinek nem ez az anyanyelve.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.02.27. 14:00:07

Nem volt ez olyan rossz, mintha kétszer ilyen rossz lett volna, a felhozatal meg hát olyan amilyen. Meglátjuk, mire mennek vele.

bruu 2012.02.27. 14:27:38

Szuper vagy Candy :)
Miután nálam bocskor az elviselhetetlenség határán túl van, szóban és képi megjelenésében, majsztrot eddig sem tudtam mit keres ott, azon kivül, hogy nemzetközi sztárt akar kitermelni, Berecki is elmegy a bulvár felé erősen, így biztos többen fogják ismerni, mint musicalszinészt, csak kérdés ez megéri-e, így a péntek estéim gagyi kettő bámulása nélkül fog eltelni. Persze ezért felfokozott érdeklődéssel fogom várni a hogyvoltot. Valahogy jelölnéd, hogy kit érdemes meghallgatni az ineten. Hehe tök jó már előre menekültek és feladták a szombatot. A -ba,-be és -ban, -ben kérdésben, nagyon jó lenne ha csak a brazilok vétenék el, de ez már szinte rendszeres, tévé- és rádióriporterektől, színészektől is, és olyan emberektől akik a nyelvhasználatából élnek. A "zsüri" produkció közbeni észosztása számomra nem szimpi, ha elvállalta és sok pizt is szakit érte, akkro tisztelje meg azt is annyival, hogy rezenéstelen arccal végig hallgatja, aki egy herélt macska fejhangján vernyákolja végig a 3 percét, aztán persze tanácsolhatja azt, hogy inkább rajzoljon az illető.

candyperfumegirl 2012.02.27. 14:41:50

@bruu: zsűriből én most Bereczkin szórakoztam nagyon jókat, ígéretes, hogy mekkora baromságokat képes benyögni totális fapofával.

Ahogy haladunk előre, majd kiderül, kiket lesz érdemes visszahallgatni, jelzem, ha lesz olyan. Egyelőre én nagyon szkeptikusan figyelem a totál semmilyennek tűnő, és erősen összeolvadó mezőnyt, de hátha nem lesz igazam...

Pakos · http://iranynewyork.hu 2012.02.27. 14:43:47

Exponenciálisan csökken a színvonal minden egyes újabb éneklős tehetségkutatóban. Nem értem, hogy nem unják az emberek...

Hypofx 2012.02.27. 14:50:18

ha csak az enekhangot tudast nezzuk azert a HALOS csaj odavert mindegyiknek, ettol fuggetlenul nem hinnem hogy eselyes mert a nepnek nem o kell inkabb valami dalos alekosz vvattila

kerecsen2010 2012.02.27. 15:07:50

Az egész társaságból egyedül a mankós hölgynek volt énekhangja. És tényleg meg kellett hatódni attól, ahogy énekelt. A mankói miatt nem kellett volna eltanácsolni (gondoljunk csak Deák Billre), és mozgássérült még úgysem nyert eddig, ugye. A "van valami disszonancia a személyiségedben" aranyköpés Marianntól meg nem aranyköpés, hanem egy nagyon őszinte ítélet, amelyben tökéletesen ragadta meg, és PC fejezte ki, mi is volt abban a csajban, amitől felállt a szőr a hátamon. Mert tényleg annyira nem illett össze, az amilyen volt azzal, amit csinált és az egész együtt egyszerűen... visszataszító volt. Hát ez így nem PC, de ez van.

frikazojd · http://kocs.ma 2012.02.27. 15:38:16

ajanlatom M249. lett-e elég heveder rendleve?

Tell Vilmos 2012.02.27. 16:20:24

Még az 1ső és talán a 2dik megaizét néztem, mint újdonság érdekes vót. Azóta bele sem nézek, nincs hiányérzetem. A csillagizét és az xfaktort sem. Teljesen középszerű énekesekkel próbálják elhitetni, hogy világsztárok.
A másik a zsűri személye ami taszító! Röhej kik vannak "szakértőként" bezsűrizve...

juliusbond 2012.02.27. 16:39:42

Király Viktor óta nem tartom ezt a bohóckodást semmire...de nem volt annyira rossz, hogy azonnal elkapcsoljak.
Majd látjuk, ha megunom, kimarad.

AdamK 2012.02.27. 17:56:24

@Artie: Noch dazu komoly nyelvészek szerint vagy 200 éve sok szöveghelyen csak írjuk, de nem mondjuk az n-t. Aki nem hiszi, készítsen magáról spontán hangfelvételeket. Ez a felütés ab ovo hiteltelenné teszi a fenti jópofáskodást.

Nevem Earl 2012.02.27. 18:30:00

Azt magyarázzátok már el nekem, hogy ezzel az azonnali továbblökősdivel honnan tudják az ítészek, hogy nem jön-e fél óra múlva egy sokkal jobb, amikor mondjuk mindjárt betelik a 24-es keret?

Nagy Adriennről annyit, hogy a fantáziadús "Adri" néven nyomul, és a szerény magyar pop-paletta viszonylatában mostanság karrierje is van már. Ezért nem tartom túl etikusnak, hogy beengedték, bár hangilag tényleg egész jó.

tamáskaresz 2012.02.27. 18:55:25

Amit én nem értettem, hogy a Feketedávid a nőjét kísérte, babusgatta a backstage- ban fekete öltönyben, miközben a nézőtér első sorában, a többi régi megasztáros között is helyet foglalt nézőként, szürkében. Na, ezt én nem értettem.

candyperfumegirl 2012.02.27. 18:57:59

@tamáskaresz: amit itt láttál, az természetesen vágott anyag, több ilyen válogatás volt, amiből összeszerkesztettek 3 válogatós műsorra való anyagot. A zsűri sem mindig ugyanabban a ruhában van.

tamáskaresz 2012.02.27. 19:36:39

Jó, oké, ezt nem gondoltam át. Köszi, tényleg.

gaston 2012.02.27. 19:57:24

Azt gondolom, ismét csak a szükséges fikázás miatt íródott ez a szar összefoglaló, mert igenis van jó pár tehetséges az indulók között, a mezőny nem olyan rossz....az x fucktor-ban egy jó hang sem volt, itt jóval több és színvonalasabb versenyző van szerintem!!

armisz 2012.02.27. 21:54:34

@AdamK: jé tényleg kipróbáltam

armisz 2012.02.27. 21:56:43

@gaston: "az x fucktor-ban egy jó hang sem volt, itt jóval több és színvonalasabb versenyző van szerintem"

ezt gondold át mégegyszer :)

johevi 2012.02.27. 22:07:12

Az itt elindulók, és még a döntőig eljutók is egy senkik. Mást énekelni sokan tudnak, onnan derül ki, hogy ki mire termett, ha megjelenik a saját lemeze. Más tehetségesek, mega lemezig sem jutnak el, mert nincs meg a celeb előéletük.

annyi amennyi · http://gadgetshop.blog.hu/ 2012.02.27. 22:22:35

Hát, nem 'tom, de akár mennyire is vacak énekeseket találtak az előző ötös szériában, azért csak végig szenvedtem. Ezt is végig fogom, azért a néhány jó hangért ami jut.

szgy 2012.02.27. 23:51:50

az is jó volt aki azt énekelte hogy "(you've got) one eye only" ahelyett hogy "one night only" :-)

egyébként tényleg, alig volt talán egy-kettő az egészből akire egyáltalán emlékszem, nemhogy jobbnál jobbak lettek volna. a reklámban mondták hogy ezzel vége a válogatónak, lestem hogy ezzel a mezőnnyel fognak nekivágni az élő adásoknak?! ...úristen...

szerintem az lett súlyosan elrontva hogy a gombnyomogatással csak az idióta zsűri kap még több figyelmet, az énekes szinte elveszik ahhoz képest hogy állandóan egymás pofájába hajolva mutogatnak egymásnak, a közönség meg nem az énekest tapsolja hanem azt ha gombot nyomnak. nem csoda hogy felejthetőek az énekesek mikor nem igazán róluk szól a műsor.
az x-faktorban jobb volt hogy el volt különítve a zsűri pofázása meg az éneklés. ráadásul nem arról szólt az éneklés hogy közben győzködi egymást a zsűri, amit a visszaszámlálás csak súlyosbít.

julcsi29 2012.02.28. 16:28:30

@candyperfumegirl:
Én csak megköszönném Neked,hogy humorosan,jó stílusban megírod nekünk! :)
Berecki,Tilla és az un. show-elemek miatt én már nem bírom nézni,de olvasni nagyon szeretem! :)

candyperfumegirl 2012.02.28. 23:18:10

@kerecsen2010: "tényleg annyira nem illett össze, az amilyen volt azzal, amit csinált és az egész együtt egyszerűen... visszataszító volt. Hát ez így nem PC, de ez van. "

Mindegy most a PC, de akkor sem értem, mit értesz ez alatt. Mitől volt visszataszító? Számomra nem volt egy emlékezetes előadás, hangilag kicsit Rihanna copy akart lenni, de hamis volt leginkább, ennyi.

Kodolányi 2012.02.29. 10:36:48

kiváncsi vagyok le tudja-e nyomni a tv2 a megaszarral a retek klubbot?:D

virágméz 2012.03.01. 08:30:23

@AdamK: "...komoly nyelvészek szerint vagy 200 éve sok szöveghelyen csak írjuk, de nem mondjuk az n-t." Valóban a felgyorsult élet hozza magával a beszédben is a "sebességet", és előfordul - többek között -, hogy megspórolunk hangzókat. De aki a nyilvánosság előtt él és dolgozik, a helyes kiejtésre figyelnie kell, mert káros hatása óriási!!!

hazank fia 2012.03.03. 15:49:45

Korabban (fel eve) valahogy nem talaltam ennyire jonak Candy hv-jait. Most megkovetem magam, nagyon jol szorakoztam mindharom eddigi megasztaros hv-n. Gratula! Lehet, anno koran itelkeztem.

Szoval, Gigi. Tenyleg jo hangja van, de ez a "bikicsunaj" jellegu "angol"... Az "I can feel/see your halo" helyett vegig "I can see your hello" megy. A verse sorai meg felismerhetetlenek. Ennyi erovel a "One eye only"-s Etelka is jol enekelt, ot megis csesztettek az angolja miatt.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.04. 10:49:04

@julcsi29: hello :)

1. adáson kívül én sem néztem de olvasom (kösz, Candy :))
Nem tom ez a volt rockbanda énekes meg a Cserpes Laura... túmács. Cserpes volt már az rtl-énekversenyén is (nemtom melyiken) de miért kell ezt ennyire erőltetni? Mindenki sztár akar lenni? Dolgozni ki fog?...
süti beállítások módosítása