Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV - 1X149

2012. február 13. 23:25 - Hódos Hajnalka

Mit mondhatnék? Váncsa szerint a marhafarok istenbizonyíték, szerintem a homoki szarvasgomba meg a vajhal, ám semmi nincs kőbe vésve, a rövid lista bármikor bővülhet, bővült is az elmúlt évek alatt. És tegnap is. Megnyugodtam, nem igaz, hogy birka nép a magyar. Nemcsak hogy meg tud élni negyvenhétezerből, de Kingát is kipicsázta, igen. Az Elbűvölően Intrikus Hisztérika Kanca Attila hathatós segítégével kihisztériázta magát a Villábúl, a Jóistenke áldjon meg mindenkit, aki küldött Serire sms-t. Essen rájuk aranyeső is, bánom én. Mogyoró a tejszínhab tetején, hogy nemcsak Kingát, de Olivért is ma látom utoljára a VV5-ben, örömmel látom, hogy Lilu ugyanolyan frizurát visel, mint amilyen nekem is volt már, igaz, én barna voltam és aznap bukósisak nélkül mentem a pijarcra Babettával. Az állás 37-63, természetesen nem tudjuk, hogy Seri vezet. Az elkövetkező szűk negyed órát káromkodással töltöm, először azért, mert Lilu aszongya, nagyon furcsa zaj hasított bele az éjszakába. Persze, hogy rögtön arra gondolok, Olivér fingott megint egy igazán férfiasat, de nem, a Tordas horkol úgy, mintha egy traktort indítottak volna be a szobában. Olivér erre csak akkor jött rá, miután bebútolt az agya. Helyén a fekete lyuk. Tordalinnyót mégse kúrja fejbe egy cipővel, Szandikával röhögnek erőltetten, majd' szétreped a valaguk. Ildi nem érti a történteket, úgy látszik, itt kijött. Nem baj, Ildikém, inkább ez jöjjön ki, mint ami Oliból szokott és nemcsak a bélgázokra gondolok.

A következő percek Tordas ekézésével telnek, értem én, hogy hatvan ikú alatt elképesztően vicces a fingásból parádét csinálni és másokon nevetgélni, hát, istenem. Régen szakállas nőket mutogattak a cirkuszban, most terrakotta színű, bajszos Szandikát Szállnak a darvak szemöldökkel, akiről nem is feltételezem, hogy látta ezt a filmet, meg a konstans PMS-ben szenvedő Fecót, akinek több ösztrogén lehet a szervezetében, mint tizenkét női kamarakórusnak együtt véve, és hát Olivér, akire nem is vesztegetek szót. Szóval, ÉnLázárLászló csak azért volt el vele, mert meg akarta enni, Fecó meg ne sértegesse már a Négyes Szériát, ki a faszom tudott volna azonosulni vele? Meg ki is tágítja az orrlikát, mert van erre külön izomzata. A helyzet súlyosodik, nem elég, hogy az egyszemélyes kampánystáboknak beszédet kell írni, de választani kell segítőtársat a semlegesek közül. Ezekben a pillanatokban kezdem megszeretni Verát. Neki nem segítség se Attila, se Fecó, csituvan, oppardon, elnézést a kommentelőktől, hogy lehet ennyi eszem, szóval CSI21, egyedül írja. Fecó nem is vállalná, bibibí, nem azért, mert a véleményét fel nem vállaló, sunnyogó kis beszari, hanem azért, mert ő küldte ki Serit, nabazmeg, a végén kiderül, hogy Petit is ő ejtette ki. Sőt, kezdek gyanakodni, hogy ő a beépített ember!

Csabi Attilát választja, mert lehet, hogy szeretne segíteni Kingunak abban, hogy visszajöjjön, és ez egy remek alkalom. Ebből tízperces ugatás születik, amit bár nem értettem, és ha tehettem volna, ugyanúgy ott hagyom őket a faszba, mint ahogy a Négyes Széria, de hát akkor ki írja le, ugye. Igen, ez egy alig leplezett mártír szöveg volt, önsajnálattal nyakon öntve, és? Nem érdemlek ennyit?! Szóval Attila nem mén, mert függetlenként is többet segít, mint Csabi kampánystábként és neki csak a neve független. Nem asszisztál a tejbetökséghez, Olivér meg ne ugasson bele ilyeneket, hogy gáz az, hogy mindenki személyes háborút csinál a párbajból önző geci módon, mert ez nem igaz. Fecó felébred téli álmából a kanapén és óbégatni kezd, mint aki beszorult, Attila nem Kinga mellett van, hanem Vera ellen, mert amikor Seri oltja Kingut, akkor bezzeg, amikor Vera, akkor meg akkora a pofája, mint a bécsi kapu. Na ez a bécsi kapu hogy a faszba jutott most eszembe? Oli még mindig ne ugasson, a lófaszt közeledett Csaba tisztelettel, a lehetőséget látta, mert tudta, hogy Ő, az Isten Farkán Forgó Papírstanecli (csicserinek ajánlva, szeretettel) nemet fog mondani. Fecó óbégat, dehogy állt ki Kinga mellett, a Veronika mellett állt ki, Attila nemutogassálozik, hazudsz most nincs, már éppen betölthetetlen űr támad bennem, mikor végre Kinga is bekapcsolódik, de csak azért, mert megzabálta az a púpozott tányér kaját, ami egy bányász napi adagját tartalmazta, hagymongyamáel. Az egy baromi nagy hülyeség, hogy Atti nem állt ki mellette. Attila Tarzanként veri a mellét, ő elmondja, mikor Kinga ki van borulva! A Kampánystáb meg ott ül összeroskadva, pedig neki is oda kéne baszni az asztalra. Komolyan mondom, azt unom, ahogy írom. A Kampánystáb ezt már nem bírja hallgatni. Pedig Attilának az is szarul esett, hogy nem állhat hivatalosan a Lány Mellé, Akit Agyonbaszott Idegileg És Nagy Valószínűséggel Holnap Kiesik Emiatt a Gecibe. És Attilának büdös, ami Csabának tegnap szarul esett, kár, hogy Csaba nem is tudta elmondani, mi az, én például kurva kíváncsi lettem volna, de én mindig csak írom ezt a szart, oszt bele nem ugathatok semmibe, még annyit se, hogy faszomatbazmeg. Kibaszott szőrös sapkát nem vágnak hozzám nyúlfüllel, nincs igasság ezen a fődön.

Na, fél óra el is telt, jöhetnek a kampánybeszédek. Csabától egy kis ecsetelést hallunk, remélem, Kingának nem szájpenésze van, mert azt ráolvasással nemigen lehet gyógyítani. Az egyik legszínesebb egyéniség. Ja. Vagy ződ a hisztitől, vagy sárga az irigységtől, vagy vörös az idegtől. Vera kemény és igazságtalan, mint a Zélet, Seri saját maga után ment. Nem ő lenne, ha nem szúrna oda, aki balhéval meg depivel akarja tölteni az utolsó két hetet, az nyaljon be csontig Kingának, há. Legyen benn egy olyan lány, akivel ugyan nem történtek extra dolgok (ld. faszomatbazmeg), viszont szeret itt lenni. Na, megkezdődik a hagymongyamáel, érkezik Seri, ideges, ezt onnan lehet tudni, hogy koordinálatlan karmozgást végez és jobban artikulál, de sajnos ettől nem lehet érteni, amit mond, és nem azért, mert. Kinga ne ugasson a gyengeségről, mikor ölelgette a Gergőt (könyörgöm, egy képet a Gergő farkáról, mert csak ott lehet a titok, nem, agyi cété nem kell!) három nappal azután, hogy szakított vele! Kinga visítva nem érti, hogy miért nem reagálhat, azért bazmeg, te idióta, mert ha nem azt visítanád feszt, hogy elmondhatom, meg azt hogy mérnemreagálhatok, hanem mondanád bazmeg, ráadásul nincs magasan a léc, de hogy Serit nem tudod lealázni, az vérciki, anyukám, szóval hess a picsába haza, viheted a pink ágyneműt is, sőt, az lenne a legjobb, ha vinnéd a külön bejáratú Mengelédet is, és akkor örömbódottá lenne, ti meg kínlódhatnátok tovább ott, ahol senki se látja. Utolsó buli, utolsó vacsora. Seri Verát hívja, juj, szusi, kicsit feldobhatnák a bulit azzal, hogy Seri meztelenre vetkőzik és Vera róla eszi le a kaját, de nincs ezeknek semmi fantáziája, bezzeg engem meg akartak ölni, mikor legutóbb birkát ettem, kár, hogy én ebből semmire nem emlékszem. Az rémlik, hogy utána dobálóztam csontokkal. Csaba leszarja Kinga ajvékolását, Attila is, de ő úgy csinál, mintha nem szarná le, mindenesetre Kingu be van szarva.

Az utolsó bulin minenki jól mulatott, fordítok, bebasztak, mint az albán szamár. És tényleg. A jelmezek fantasztikusak, Attila mint Napóleon, remélem, mindenkinek az OPNI ugrott be, mint nekem, ráadásul két számmal kisebb jelmezben, és hát a MókaMájszter. Olivérről beszélünk, egyébként. Hát ő Fecónak öltözött, mindenki fantáziájára bízom. Vera mint macskanő, mintha Garfield akarna Világszép Nádszál Kisasszonynak öltözni, ja, kedves férfi olvasóim döntsenek már el egy vérre menő vitát, Leila hercegnő jelmez, mikor Jabba mellett fekszik bilincsbe verve, tényleg szexi? Köszi, az életem múlik rajta. Hát jó a buli, két elemet emelnék ki, az egyiket elfelejtettem, a másik odabasz, Kinga merőkanállal zabálja a lucskos káposztát(?), közben fröcsög a nyála, ahogy a zsemlét harapja, jóvan lányom, ha ezt csináltad volna öt hónapig, még az is előfordulna, hogy leülnék veled meginni egy sört, odabaszott, anya, így kell ezt bebaszva, gyönyörű volt! Irigykedem, bazmeg.

Állás, 36-64, kapcs a Villába, zanzásítok, mert fáj és nincs itthon alkohol, oszt rögtön úgy kezdünk, hogy megnézünk sok-sok kisfilmet, de nem tudok osztozni Lilu lelkesedésében és nem magyarázom meg, miért. A kapcsolatuk azé' olyan, amilyen, mert Kinga már Seri beszavazó kisfilmjén röhögött (bazmeg, én is, oszt itt vagyok), hogy ciki-e egymás ellen kiesni, senki se válaszol, vagyis igen, barokkos körmondatokban, de sefülesefarka. Kinga megint elmondja, hogy Seri nem csinál lófaszt se, csak kenyegeti magát alapozóval, jóvan, Sehi, két perc, gegv. Seri örül, hogy megismerte őket, de nem akar képmutató lenni, mert tisztában van vele, hogy a népszerűségi indexe kábé Matolcsyéval egyenlő, úgyhogy köszi Verának mindent, puszi. Seri a stúdióban úristenezik, mit csinálna mást, ugye? (Jó, most itt feltartanak ilyenekkel, hogy az akkumulátoron hogy mérjük a töltőfeszültséget töltés közben ööö.... két napja tudom, hogy van ilyen, flasencúg, de a kurvaistenit, de a sztéket velveldánn, a borjúláb rántva meg fúj, mert kötőszövet meg inak, mi?) Lilu türelmes, ad egy kis időt a sokkra, én már ütnék, juj, igen, kicsúszott az előbb egy bazmeg, vagy valami ilyesmi. Seri nagyon szégyellte az elmúlt napokat, mert kijött belőle a zállat, nem foglalkozott Kingával, mert voltak barátai, meg kapcsolata, oszt egy ilyen hisztérika kurva ilyenkor elfér, kicsit zavaró, mint egy kibaszott nagy orgona a panelnappali közepén, de hát. Kingu búcsúzkodik, a fijjugtól, mert juj, nagyon megélt mindent és rájött, hogy egyedül is erős, hú, megy, mert mindjárt sír. Kingu a stúdióban, milyen érzés, hogy létrejött ez a párbaj? Seri nem tud a párbajjal foglalkozni, mert itt van Diogenész vagy ki a faszom, szóval az Öcsi meg a barinők és extázis van, Kinga furcsa, de hát létrejött. A párbajozók egyébként egységesen pinavillantó ruhában vannak, Kinga hasán előnyös ezüst csillagok, amik lehetnének más geometriai alakzatok is a hájtól, sms-re újabb válasz, nem, nem vagyunk ENNYIRE combosak, tsók. Serit semmi nem töltötte fel a Villában, mert azért annyira nem hülye, hogy a zuhany alatt szárítson hajat, de ha most vissza, akkor ő aztán olyan életvidám lesz, hogy csak lesünk, mint a luki nyúl. Kinga csak akkor olyan, ha olyan a kedve, igen, hátrateszi a haját, de akkor látszik a füle. Nem baj, Kinga, a sonkáid is, túléljük. Reklám után kimitérez?

Seri szeretne egy győztes párbajt, de nem tud tippelni, az állás 34-66, ha ezt Kinga megfordítja, szálanként tépkedem ki a hajam. Megnézünk sok-sok kisfilmet, kapcsolatok, konfliktusok, elkezdődik a kofáskodás, Kingából kikívánkozik, Seri óbégat, faszomatbazmeg, a kopasz, tetovált, jó testű pasik jönnek be neki, hát Gergő is ilyen osztakkó nahogymá azt mondja Seri, hogy. Seri visít, ő látott jeleket, ha tudnám Lilu számát, vagy felvett volna fb-n, írnám neki, hogy elismerésembazmeg, Kingu nem jelentette ki, hogy Gergő a besztofistencsászár, és mivan? Ha Attila nem lenne mellette, akkor nem történne semmi körülötte? Lilu, kitartás, mondtam már, hogy az mindig is értékeltem, hogy nem kukoricasárga a hajad, hanem szőke, mint a búza? Na, most mondom, veled vagyok anya. Kinga visít, mert mindenki az Attila és az ő viszonyával foglalkozik. Azért bazmeg, mert ezt néztük öt hónapig, hogy rohadt volna le az ég inkább, bazmeg, azért! Seri is vonyít, az, hogy Kinga szitkozódik, nem egyenlő az őszinteséggel, itt van a Gergős sztori (itt tökön szúrtam nemcsak magam, a kutyát is) és ők éltek együtt huszonnégy óráig! De most Kinga mit mondjon erről és Seri egy színésznő? Akkor nóbeldíj! Most meg mit mutogat? Nem rendőr! Seri egész nap a lakkját körmözi! Seri sem marad adós, te meg hisztériázol, mint egy agybeteg! Próbálom megsaccolni, ha be lennének baszva, melyikük lenne prosztóbb, mint a Kazal, egyelőre döntetlen. Kortesbeszédek. Vera teljes bikanyakszélességgel Seri mellett áll, jó, bazmeg, olyan hajat vágatok, mint az övé, és rohadjak meg, tetszett a beszéd is, Csabaé meg nem, na, nemcsak én röhögtem azon, Kinga bemutatkozott az elmúlt öt hónap alatt.

Az állás 34-66, elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy Fecó Kingulit, a Fingulit várja vissza, köszönjük bazmeg, az, hogy Fecó miért van a Villában, a világegyetem egyik nagy kérdése és vannak ezen kívül még olyanok is, hogyan működnek a féreglyukak, értitek. Elmondják, miért nekik kéne visszamenni, haladjunk, lezárul a szavazás, 34-66, Sehere. Én? De miért én? Mert elég volt a Kingattiból bazmeg, azért, na húzd fel a csöcsödön még kétszer a ruhát, oszt pusztulj vissza, hihetetlen, hát, nekem is az, hogy még bírom ezt ép ésszel, Kingabazmeg, az a baj, hogy két ember van és nehéz a búcsú, na ebből van elegünk, Csabikának nagyon-nagyon köszöni, hogy kiállt mellette, holott ő kénye-kedve szerint királylánykodott meg szart rá, ha az kellett, menjél Tapolcára bazmeg, a hungeszt hotelbe, fanfár, konfetti, pezsgő, görögtűz, ezt is megértük, álmodj, Királylány. Otthun.

 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 15:59:07

@MagasMacska: meg G.Clooney-t is, mi? De csak a Martini miatt.. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 15:59:16

@nosce: nem egyértelmű, h keresd meg?:D

@MagasMacska: és kinek szurkolnál?:D

nosce 2012.02.15. 15:59:41

@szerivan:
mogyi meg naponta egyszer behallózik, mint ha a marsra szállt volna le :)

2012.02.15. 16:02:14

@nosce: Miért támadnak? Neveket kérek, aztán intézkedem :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 16:04:03

@nosce: valentin napján is ott volt a fenekem, de nem kellett...

nosce 2012.02.15. 16:05:40

@szerivan:
nem akarok Veráskodni, h befújom öket :)

TapOut 2012.02.15. 16:06:46

@nosce: "ha azt dumával, gyors helyzet felismeréssel, a többi szándékának kifürkészésével csinálod akkor igen, mert abból lesz nézhető műsor"
az már nagyjából kiderült, hogy sok embernek szimpatikusabb, ha valakit kűzdeni lát a lila kendőért, mint az, ha viccet csinálnak az arénából, tudva, hogy úgysem lesznek veszélyben, mert mást tolnak ki maguk helyett. Viszont ez a hozzáállás azonnal megváltozik, ahogy veszélyben érzik magukat.
Ezért hullott ki Péter. De ez itt a blogon szubjektív, persze.

"ebben és még pár dologban mindig konzisztens volt"
Abban is, ahogy hetek (hónapok) óta nyilatkozza, hogy már mennyire szégyelli, hogy még nem volt párbajozni. Aztán valahogy mindig úgy alakítja az eseményeket, hogy megint ne kelljen mennie :-))

"Fecó mit edz ? Fut, az sokat ér ebben :), Attinak meg olyan vastag a karja mint Fecó combja kb. :),"
Véleményem szerint a lajhár játékban igen sokat számít a súly, és lám, itt jön be a sok edzés eredménye, még ha az csak futásra, meg felülésre korlátozódik is. Vastag kar?? :-)) Izom, vagy zsír? Nem mindegy. A vastag kart meg felrakhatod a polcra, ha egy igen jelentős súllyal függeszkedik az ember.

Azt hiszem, ezt kellőképp kiveséztük :-)

2012.02.15. 16:08:05

@nosce: Így hogy védjelek meg te féleszű?

kamarti 2012.02.15. 16:11:01

azt mondja már meg nekem valaki, hogy Cyndi Laupert kiscsajozza le Vera? Tőle hallgatták a True colorst?

MagasMacska 2012.02.15. 16:16:22

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: A Martininak! (Mindegy, csak valamelyik maradjon kint. Na jó, talán Sehinek.)

csicserierika 2012.02.15. 16:18:18

léggitár, légdob. Ha csabi légreszel is küldök rá egy sms-t (igaz, akkor Attisra kettőt ) :)

2012.02.15. 16:20:22

Van csansz egy Vera-Seri párbajra?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 16:22:52

@szerivan: szerintem nincs, fiú párbajt vagy vegyeset tippelek

ahoj emberek

2012.02.15. 16:31:21

@jadebulgari: Sunyi fajta a Vera, kihívása esetén benne van az élesváltás lehetősége. És azt se felejtsük el,hogy 50 milla a tét, a leggyengébbet kell kivinni az meg a Zsemlefejű mókus.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 16:34:44

@szerivan: sunyi és ha ő lesz sztem is a Mókus lesz vagy Csabi... Cs.rég volt párbajozni, attól, h. az elején visszaküldték még meggyengülhetett mostanára

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 16:35:29

@szerivan: ettől függetlenül nem érzem úgy h Vera lesz - inkább Ati v. Csabi a kiválasztott

TapOut 2012.02.15. 16:37:38

@szerivan: Verának eddig minden párbajánál nagyon kidolgozott koncepciója volt. Seri ellen nem tudna felépíteni egy párbajt, főleg azután, hogy a napokban kinyilatkozta, hogy Seri végigkűzdötte (?) a játékot. Csaba ellen viszont szépen építkezik, már el is kezdte felsorakoztatni az érveket.
Pedig nem bánnám, ha Seri menne, kifejezetten idegesít, mióta visszajött a párbajról. Neki nem tett jót a győzelem, elszállt sajnos.

inmemancsi 2012.02.15. 16:38:19

@szerivan: zsemlyefejű mókci az aranyos ne hasonlítsuk egy nyeheréhez

Hurri Kán 2012.02.15. 16:38:37

Jó reggelt. Mindenki rendben hazaért, hóviharból mindenkit kimentettek? :)

2012.02.15. 16:41:52

@TapOut: Igazad van, de Vera mindig gyengét visz. Lehet most veszik össze valami kreált dolgin Nyehivel és kész a baj :) Csabit, Atit eddig is vihette volna mégse tette. Jómagam nem kockáztatnék egy kisdöntőt, a póthajánál fogva vinném S-t.

kamarti 2012.02.15. 16:42:21

@TapOut: nem csípem Serit, mikor hangoskodik, de abban Attinak adok igazat, hogy ha lenne egy bizalmasa, aki veregeti a vállát, hogy ügyes volt, visszavenne. Vera nem teszi meg neki ezt a szívességet, sőt: azzal, hogy még mindig (és ahogy) Kingázik, a saját jelentőségét hangsúlyozza, Seri rovására

de abban egyetértek, hogy ne Serit fogná meg, nagyon is biztos benne, hogy Csabi ellen visszamenne
arra még kíváncsi leszek, hogy Csabin kívül más is folyamodott-e kéréssel Fecóhoz, mert én elképzelhetőnek tartom

kamarti 2012.02.15. 16:44:09

@kamarti: már azon kívül, hogy Atti viccesen arra próbálta rávenni, adja fel :)

inmemancsi 2012.02.15. 16:45:18

menjen nyehere meg vera ha már fecli protekciós..

TapOut 2012.02.15. 16:46:52

@szerivan: elképzelhető, Verától minden kitelik :-)

TapOut 2012.02.15. 16:49:56

@kamarti: igen, Vera saját diadalának érzi Seri párbaját, az meg valóban nem szolgálja az érdekeit, ha Seri jól viseli a győzelmet. Nem baj az Verának, ha Seri egy kicsit lejáratja magát, ez még késöbb jól jöhet :-)

inmemancsi 2012.02.15. 16:50:57

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Dottyka köszi, ez a kezdő csapat, reméljük az ászokat tartogatják:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 16:54:12

@inmemancsi: ügyes lapításban, jó konfliktuskerülésben, nem kompromittálta magát, belavíroz a mellékvágányon és jó példát mutat a népének

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 16:56:39

@inmemancsi: remélem, h nem az első 10 emberből fog vki nyerni
és azt is remélem, h nem lesznek eltelve maguktól, mert ŐK AZ ELSŐ 10!!!!!!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 16:57:35

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: pedig sajna jellemző hozzáállás, h. csak azért mert ő ment be az első tízben neki jobban jár :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 16:59:03

@szerivan: a rasszbelijeinek csak nem akarom leírni nehogy kikapjak

2012.02.15. 16:59:51

@jadebulgari: Nem szeretem az ilyesmit.

TapOut 2012.02.15. 17:02:20

@jadebulgari: a konfliktuskezelése egyre jobb, a lapítás sem feltétlen helytálló, mikor nyíltan szembement az erős maggal és a kiközösítetteket védte folyamatosan...
Lapítás inkább az volt, amit Gergő művelt.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 17:04:20

@TapOut: akárhogy is, de erősödött és befutó lehet a surranópályán

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 17:05:52

@jadebulgari: tudom, így volt az elsőben is, azért is remélem:)

TapOut 2012.02.15. 17:09:16

@jadebulgari: ha feltétlen surranópályának akarod hívni, azt, hogy azok akikkel konfliktusa volt (Peti, Attila, Kinga, újabban Seri) nem őt választották, vagy épp saját maguk is surranópályán voltak, akkor tedd.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 17:10:24

@TapOut: részben, de arra gondoltam hogy a párbajokat így v úgy elkerülte

TapOut 2012.02.15. 17:20:07

@jadebulgari: ez így van, én sem gondoltam volna, hogy idáig eljut, nem azért, mert nem szimpi, hanem mert elég rossz a pr-ja

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 17:21:20

@TapOut: egyetértek, és számomra is szimpatikus főleg így a végére

Tjuca 2012.02.15. 17:33:30

@jadebulgari: ezzel van így más is. nem?

Tjuca 2012.02.15. 17:35:03

már legalább három hónapja mondom, hogy az egyik legjobb játékos. nem hiába akart péter minden áron megszabadulni tőle, mint egy bolhás kutyától. :-) és viszont, mert ők tudták egymásról, hogy jól játszanak. "már abból, ahogy söpört" vagy mi. :-DDD

Tjuca 2012.02.15. 17:37:07

számomra vera és sheri fáradtak el, de nagyon. verától már én fáradok. 27 éves, de mintha anyámat hallgatnám, annyira megél mindent. :-( nem lehetne elkobozni tőle a mikroporT? csak egy időre. köszke.

sandokan 2012.02.15. 17:38:09

@mézescsók: mert, ha kinga nyert volna vasárnap, akkor még egy vera-kinga párbajt egészen biztosan rendeznek a döntő előtt. így meg attila, akár kétszer is kimehet, ha csak nem lesz négyes finálé.

nem beszélve arról, hogy kinga tovább szívta volna csabika vérét, imázsát, mint ahogy tette korábban attilával, fecóval vagy éppen dyával.

mézescsók 2012.02.15. 17:41:35

@kamarti: Még a korábbi hsz-dre reagálnék: azért téma még mindig ez a 10 mp, mert sok érdekes nem történt ezenkívül. Meg talán azért is, mert még vannak néhányan, akik a történtek ellenére valamiféle halvány vonzalom félére gondolnak, de ez szerintem tévút. Persze, lehet, rosszul gondolom.

A mai napra azt tippelem, hogy Serit jelölik ki. Attila annyira nem bátor, hogy Csabát vagy Verát jelölje, szöveg az egész nagy párbaj. Vera talán nem tesz rá, furcsa is lenne, de Fecótól és Csabától símán megkaphatja a jelet. Egyrészt, mert kivitte és kint hagyta Kingát, másrészt mert sosem volt egyikkel sem bari. Sőt, Fecóval nagyon nem volt jó a kapcsolata, amin különben nem csodálkozom, én is utálnám, ha állandóan legyerekeznének. A kor nem érdem, de nem is bűn.
Ha Seri kiválasztott lesz, akkor Attilát vagy Csabát viszi ki, Verát hálából nem fogja és kint is marad.
Ha nem Seherezádé lesz a kiválasztott, hanem Attila vagy Csaba, akkor bármelyik kiviszi minden további nélkül, mert a győztes párbaja ellenére (azért az a 66 % nem kevés) szerintem a leggyengébbnek tartják. Hiába nem jön ki jól Csaba Verával, ez a végjáték előtt egy perccel már nem érdekes. Attila hasonlóan gondolkodhat. Seherezádé tökös volt, mert bevállalta Kingát - érzelmi döntést hozott - egy alapvetően bizonytalan helyzetben, holott Fecó ellen kevésbé lett volna necces az eredmény. A két férfiember pedig nem érzelmi döntést fog hozni, és mivel Fecót nem vihetik, Verának pedig volt két erős húzása, marad a leggyengébb.
Ne legyen igazam, akkor Seri döntős lehet. Ki gondolta volna ezt az elején?

Tjuca 2012.02.15. 17:43:11

orr szempontból sheri nem lesz a fináléban, ez biztos. és most a három fiút mondanám, de vera orrára még rá kell néznem, valamint atti mostanában annyit turkálja, lehet van változás. :-P

csak gondoltam, hátha. eddig csak petinél volt bukta. :-P

Tjuca 2012.02.15. 17:44:11

@mézescsók: ja. szerintem is. és akkor pá neki akárkivel szemben.

sandokan 2012.02.15. 17:49:49

@pushpang: evidens, hogy akit most kiválasztanak a rúdtáncost vigye magával, aki éppen most jött vissza egy párbajról. mondom én, de mi van a forgatókönyvben?

ezért nem értem, hogy a játék ezen szakaszában, mondjuk attila miért ne vihetné ki serit. pont ellenkezőleg, minden más választása lenne hibás lépés. soha nem állt ki igazán attila mellett, nem számíthatott rá, sőt gyakran kötözködött vele és még a lelki szerelmét is kint hagyta. bumm.

mézescsók 2012.02.15. 17:51:27

@sandokan: Egy Vera-Kinga párbajra lehet, hogy sor került volna, de ezt már nem fogjuk megtudni. Szerintem Attila, ha egyszer is kimegy párbajozni, mert még az is lehet, hogy nem, visszajön és marad a végjátékban, többször nem párbajozik. A következő kiválasztásra ugyanis felszabadul Fecó védettsége és kijelölhető lesz, Fecó pedig nem Attilát vinné ki, hanem Serit. Csabát, Verát nem, Attilától jobban tart.
Minden fórumon Attila a Vv-sel közül a főszereplő, akár örülünk ennek, akár nem. Bár a nézők nem egyszer meglepően döntöttek a kisebb napi szavazásoknál, de a végjátékra szerintem visszahoznák (Alekosz effektus - nem bírom, de hozza a műsort, ezért maradjon elv alapján).
A tippemet ld. fent.

kamarti 2012.02.15. 17:51:53

@mézescsók: ha Seri lesz a kiválasztott, tényleg nem lesz más lehetősége, mint Atti vagy Csabi, és nagyon kíváncsi lennék, kit választana.
abban nem értek egyet, hogy Csaba biztos nem vinné Verát, épp tegnap tartottak egy próbát :), másrészt simán gondolkodhat úgy is, hogy ha ellene nem jön vissza, akkor a fináléban sem lenne esélye ellene (esetleg hármasban Attival vagy Fecóval pláne), nem?
és én arra tippelek, hogy ugyanebből az aspektusból Atti is hajlamos lenne megfogni Verát.
de hát fene se tudja, hogy gondolkodnak, Csabi is mondta, hogy nem tartja Verát gyengénk, Attiról meg végképp nem tudnak semmit.
érdekes lesz ma, nem hinném, hogy van papírforma. Vagy igen?

kamarti 2012.02.15. 17:58:05

@mézescsók: sztem Serit sokkal régebb óta lehetett döntőbe vagy döntő közelbe várni itt kint, mint ott bent. Sztem már Eszter kiesése előtt is.
Vera ugyan már azt mondja, hogy hát ő biztos volt benne, hogy ő látja jól Kingát (azaz a nézői szándékot), de korábban még ő is azt mondta, hogy Kingára tippelt volna.

sandokan 2012.02.15. 17:58:36

@mézescsók: "Attila annyira nem bátor, hogy Csabát vagy Verát jelölje"

ennek semmi köze a bátorsághoz, nem értem, hogy kerül ez a butaság elő. akkor sem volt az, amikor csabika veronikát választotta, pusztán taktikai lépés, ami a játék része.
a várakat sem a legerősebb pontokon támadták, akkor a korábbi harcosok gyávák voltak? ugyan.

"Seherezádé tökös volt, mert bevállalta Kingát - érzelmi döntést hozott - egy alapvetően bizonytalan helyzetben, holott Fecó ellen kevésbé lett volna necces az eredmény."

szépen megetted a kampányszöveget, mert ha fecót választja, nem áll mellette senki, talán attila, de vera biztosan nem. meg nem is lett volna igazából mivel támadnia a dumagépet. kingával szemben viszont eleve előnyből indult a gergős sztori miatt. pontosan ki volt ez számolva.

mézescsók 2012.02.15. 17:58:39

@Tjuca: Én a bent maradottak közül Seherezádét kedvelem a legjobban, de annyira elvakult nem vagyok, hogy győztesnek lássam. A tegnap esti öfi-ben az esélylatolgatás nagy porhintés volt, ezt különben Seri mondta ki.
@sandokan: Amennyire jósolható volt egy Seri-Kinga párbaj, annyira várható lenne egy Csaba-Attila párbaj is. De szerintem nem lesz, az előbb már írtam, hogy miért. Nem vállalják be, pedig egyébként megtehetnék, mert ha valamelyikőjük most kiesne, akkor nagyon megnőnének a bent maradó esélyei a végső győzelemre.
A surranópályát meg hagyjuk, ha úgy is be lehet jutni a végjátékba, akkor miért ne? Ez még akkor is így van, ha az igazságérzetem berzenkedik ellene, de azt meg ki ne sz...ja le? Ennyi.

kamarti 2012.02.15. 18:02:19

sztetek mi az esélye, hogy a tegnapi csörtéből csak ennyi lesz a mai öfiben?

valovilag.hu/video/158699

sandokan 2012.02.15. 18:04:45

@mézescsók: ööö, ha kinga kiverte volna serit, akkor hogyan lehetne még egy fecó-seri párbaj. akkor lett volna egy vera-kinga és egy attila-valaki párbaj. így meg attila mehet akár kétszer is, a pakliban mint lehetőség legalábbis benne van.

csabának meg azért jó seri győzelme, mert kinga döntős szereplése, szavazatokat vett volna el tőle, így meg éppen fordítva törtéhet.

sandokan 2012.02.15. 18:11:24

@mézescsók: az a bizonyos "surranópálya" czene attilának olimpiai bajnoki címet eredményezett atlantában. gondolod, hogy nem érdemelte meg? hogy nem készült rá hosszú évekig? kelt hajnalban és naponta meghalt a medencében.

azzal, hogy nem ment párbajozni, csupán azt bizonyítja, hogy jól játszotta ezt a játékot. eddig.

kamarti 2012.02.15. 18:12:29

a legjobb titoklevelet mégis csak Angéla írta asszem:
valovilag.hu/video/158701

az én rózsám vasutas 2012.02.15. 18:13:29

@sandokan: Kingának nem Sehit kellett volna kivernie, hanem Atilkát vagy Csabát. Akkor még mindig játékban lenne.

mézescsók 2012.02.15. 18:13:38

@kamarti: Papírforma nincs szerintem, bármelyik játékos képes arra, hogy meglepetést okozzon, legfeljebb sejthetünk ezt-azt az általunk képzelt benti viszonyok alapján. Kiváncsi vagyok egyébként az estére, végre felpörgött az egész.
Nem tudom, hogy Attilát vagy Csabát választaná, a döntései néha okoztak meglepetést és mindig jól titkolta. Attilával több konfliktusa volt, de több jó pillanata is. Csabával semlegesnek látom a kapcsolatát, bár nem esett neki jól, hogy a múltkor rátette a jelét. Viszont győztesként jött vissza, ez elfeledtetheti a rossz érzést. Csaba két győztes párbaja az ellen szól, hogy ne Őt hívja ki.
Én is többször vizionáltam már a döntőben, nagy show lenne, ha nyerne, mert arra aztán végképp nem számítana senki. De ezért kevés a realitása is.

@sandokan: A bátorságot arra értettem, hogy az egész játékon végig húzódott az Attila-Csaba ellentét, Attila már akkor kint akarta tudni, amikor a Csaba-Kinga kapcsolat még fel sem merült, vagy én nem láttam. Tudom és felfogom, hogy ez a játék a taktikáról szól, mégis én, egyszerű mezei nézőként élvezném, ha a nézők dönthetnének arról, hogy melyikőjük játéka, személyisége volt a szimpatikusabb. Ha erre a párbajra nem kerül sor, akkor az életben nem fogjuk megtudni. Ettől persze boldogtalan nem leszek, meg nyugodtan nevezhetsz butának is, attól sem leszek depis.

sandokan 2012.02.15. 18:22:23

@mézescsók: de ez a csata a döntőben még összejöhet.
korábban írtam, hogy attilának v verának esetleg a fináléban van esélye legyőzni a királyfit, amikor a szavazatok három ember között oszlanak meg. persze még néhány olyan összefoglaló, mint a tegnapi és akkor ez már nem is igaz.

mézescsók 2012.02.15. 18:29:10

@sandokan: Írtam volna Seri-Fecó párbajról, ha Seri kiesett volna? Nem emlékszem és most nem olvasom vissza, de nyilván tévedés volt részemről.
Csabától Kinga szerintem nem vett volna el szavazatokat, mert nem Ő lett volna a fő ellenfele. Kinga nagyon megosztó személyiség volt, de annyira azért nem tartottam erősnek, hogy a végső döntésbe beleszóljon.
Persze mindez egy kivülálló agyalása a tévedés opciójával együtt.
A surranópályát itt mindenki átvitt értelemben használta. Annyira ostobácska azért talán nem vagyok, hogy összetévesszek egy komoly, több évtizedes sportteljesítményt a Vv-nek nevezett diliházban eltöltött pár hónapos lébecolással.

mézescsók 2012.02.15. 18:34:09

@sandokan: Maradjunk annyiban, hogy izgalmas lesz a döntő és addig még oly sok minden történhet, hogy csak na. Ki tudja, hogy kit jelölnek ma ki, az kit választ ki, stb. és végül hogy dönt a nép, az istenadta.
Egyelőre több tippem a fentebb leírtaknál nincs, este kezdhetjük újra a filózást.

mimózA 2012.02.15. 18:52:48

@TapOut: Igazad van, teljesen ostoba, tyúkeszű ,megnyilvánulásai vannak, az előző párbajban neki drukkoltam, lehet most csicskul Attilának Pedig kár, h. ezek a buta nők elfelejtik, mennyire megalázta már őket. Tulajdonképpen már elmondható, hogy a VV-k illetve összes más műsorokat tekintve nem volt aki ennyire genyó módon alázott nőket ország-világ előtt. Remélem pár millió büntit jogosan kioszt Szalai elvtársnő.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 19:12:05

@sandokan: "ezért nem értem, hogy a játék ezen szakaszában, mondjuk attila miért ne vihetné ki serit. pont ellenkezőleg, minden más választása lenne hibás lépés. soha nem állt ki igazán attila mellett, nem számíthatott rá, sőt gyakran kötözködött vele és még a lelki szerelmét is kint hagyta. bumm."

ja, tök igazad van. Szerintem Attila simán kiviszi/kivinné Serit, így a vége felé, nem kell jövőbeni lehetséges szövetségesekre vagy múltbéli barátságokra tekintettel lenni.
Tegnap az is egyértelműen kiderült, hogy Seri tényleg szarik rá, hiába próbált vele "eszmét" (haha) cserélni. Nem nagyon fog szövetkezni vele, legfeljebb úgy csinál, de Seri is már a saját játékát játssza.
Amire viszont elég sötét árnyékot vet Vera... nem is lesz jó vége.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 19:12:52

@pushpang: mármint Vera "barátsága" az a sötét árnyék.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 19:17:35

@mimózA: hát igen.... Szalai elvtársnő remélem mérlegeli és értékeli Gergő visszaesőként, Serivel szemben elkövetett hülyepicsázását és lelki belelábtörlését, Vera nyílt színi és ismétlőlegesen elkövetett kurvaanyázást, a többiek rendszeres és módszeres mentális kínzását és kínvallatását...
Ja és persze Kinga permanens faszombazmegelését is. :D

kamarti 2012.02.15. 19:30:51

@pushpang: látszik, hogy nem néztél tegnapi onlájt, nem mernél ilyeneket leírni, hogy Vera sötét árnyékot vet valakire... aztán majd csak nézel, mikor ott lesz a célkereszt a homlokodon :)

kamarti 2012.02.15. 19:33:18

na, majd Lui Padre megmondja mingyá, kinek merre áll az orra! :)

kamarti 2012.02.15. 19:37:55

@kamarti: ja bocs, nem csak ő lesz, úgyhogy a különböző jövőbe látóktól vagy két variációt tippelek (fiú és lány), vagy ötöt :)

kamarti 2012.02.15. 19:38:30

@jadebulgari: gondolom Attila Essen Ki De Kurva Gyorsan! :)

MagasMacska 2012.02.15. 19:39:07

@kamarti: Igen ezt tegnap Csaba is megszívta!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.15. 19:41:20

Nem tudom, ki hogy van vele, de számomra egyre unalmasabb a műsor a mesterségesen gerjesztett műbalhék miatt. Semmi kreativitás sincs a stábban, hogy igazán elmés feladatokat adjanak a játékosoknak.

skorpioqueen 2012.02.15. 19:42:50

@Líder Máximo: Támogatom az ötletet:)
Szép estét mindenkinek!

fény az éjszakában 2012.02.16. 09:10:49

@kamarti:

igen, egyetértünk, szavazzuk már végre ki jockey ewingot, aki megmérgezte az életét villalakóknak, nézőknek egyaránt...
süti beállítások módosítása