Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X137

2012. február 01. 19:15 - Hódos Hajnalka

Na az van, hogy eléggé kínban vagyok. Egyrészt lófasz nem történt az öfiben, ezért be kell valljak ilyeneket, csomószor visszapörgettem Lilut, hogy megnézzem, a felsőjén meztelenül van-e a pasi (Elvis?) és még mielőtt a nem túl kedves kommentelők lecsapnának a szavak megett rejtező, általuk biztosnak vélt rejtett infóra, nem, nem szenvedek hiányt semmiben, és köszönöm, minőségileg is rendbe vagyok rakva, nemcsak a mennyiség van meg, pusztán arról van szó, sokkal jobban érdekelt ez, mint az a szűk negyed óra, amíg elkészült Serinek a rohadt reggeli. Negyed óra bazmeg. Negyed óráig néztem. Fer-tály-ó-rá-ig. Hátha attól jobb kedve lesz Sehikének, mert rottyon van. Én attól lennék jobban, ha Sehike fogná magát és áthúzná az ágyneműjét, mert lassan magától megáll a sarokban az a kurva paplan, igen, tisztában vagyok vele, hogy a lányok nem izzadnak, nem pukiznak, a szőke szilikonosok pláne nem, ha véletlenül mégis, akkor halványsárga rózsaillatút, na de a nyála csak folyik neki is álmában, vagy csak nekem? Jajdecukikvagytok, még sötét van? Igen bazmeg, a te fejedben, de ott nagyon. Nem, Sehike már süt a nap, az emberek meg kinn vannak, meg kiestek, muhaha, na zabáljál, te nyihogós idióta, addig is csöndbe vagy.

Mivel jótékonysági hét kezdődik, de ezt csak este fogja nekik VV Anikó elpislogni merev mosollyal óbazmeg színű tűsarkúban, ezért egész nap pofáztatják őket, akarom mondani lehetőséget kapnak arra, hogy rendezzék a viszonyaikat a nyugiban. Fecó és Csabi fognak elvonulni, nyugi, nem történt köztük semmi. Attila viszonyai okék, Kinguval nem, de vele nem akar elvonulni, mert úgyis az lesz, hogy nemisúgyvót meg szeretlek, aztán a Kutai Laci lánya megint leszarja a fejét.

Fecó Csabival el, légy hű magadhoz, jóvan, nem kell köztünk választani, szeretheted a Verát is, de a helyedben, ha kimegyek, felkeresnék egy pszichológust, hogy ezt a rejtett mazochizmust kibeszéld magadból, mert Angéla nagyon meg fog lepődni, ha egyik kedd reggel azzal állítasz oda, azt szeretnéd, ha szex közben használnátok ezt, és laza mozdulattal az ágyra hajítanád a hereszorítót meg a szájpecket. Csabi pironkodva bevallja, zavarják Fecó hülyeségei. Engem már mindenki, Csabám. Kinga se szeretne senkivel, mert Attila jobbra gondol, ő meg balra és az meg nem érdekli, hogy beképzelt flegma picsa. Kár, Kingu, neked ezt nem lehetne elégszer elmondani. Mindenkivel áll, ahogy áll és pont, Attila meg hagyja békén, hüpp. Akkor cirkuszoljon. Nem cirkuszol. Valóban nem, a picsogós bevonulás a hálóba és a csizmával bedöglés a paplany alá Kinga esetében egy icipici hangulatingadozásnak tekinthető, már ha a faszomatbazmeg vonyításához hasonlítjuk. Attila kiül a medence szélére sajnálni magát, mert mindig ő a fasz. Pedig négyszázszor ment a Kinga után, az meg eccése. Vadász, vadász, ugye. Vera jön pokrócba bugyolálva, én Attila helyébe már félnék, pedig még ki sem nyitotta a száját. Nem ússzuk meg, aszongya, hogy fifikásan azt kéne csinálni, jól összebalhéznak, mert Kingának az a baja, hogy ők ketten nem balhéznak egymással.

Percekig bámulok magam elé, hát nemtom. Sosem titkoltam, hogy általános iskolában fizikából a soros kapcsolásnál veszítettem el a fonalat, emiatt többször előfordult, hogy döbbent arccal - kicsit később veszetten ordítva - rázogattam a karácsonyfa izzósort (ménemég?? mééé?), és a mai napig nem értem, hogy működik a telefax, de logikából mindig elég jó voltam. Erre a Máglyaszökevény pillanat alatt elbizonytalanít magamban. A logikus következtetésről jut eszembe a Gyalog galopp, a mi úszik még a vízen, picike szikla remélem, senki előtt nem ismeretlen. Attila gondterhelt, de nem küldi el a faszba Verát, inkább kesereg neki, szüksége lenne Kingura, különben itt marad hat hülye között egyedül, a flegma picsa viszont a boga faszáér nem akar viszonyt rendezni, hát hogy fogja Attila most uralni a műsoridő hetvenöt százalékát, he? És mi van, ha tényleg összebalhéznak? Hihi, neeee, Attila, neeee, Vera húzza magát, aztán incselkedve bemegy takaróstul a házba, hiába drukkolok, nem botlik meg benne és nem perecel hatalmasat a müfübe.

Nahálistennek, tóksó, a téma két lány kapcsolata, akik szoros ellentétben élnek (sic!). Kinga, mizu? Semmi, egyre fogyunk, kénytelen vagyok a hülye Sehivel is szóba állni, az, de nem lesz ebből barizás, mert ami zavarja őket egyikükben, a másik az ugyanúgy megmarad (sic!). Heló Kinga, heló Sehi, heló Vera, aztakurva. Sehi szolidaritásból beszélgetett a Kingával és mondd még két szót, fogadni mernék, egyiknek a jelentését sem ismeri, de ez így jól hangzott, szerinte sem fognak barizni és megigazítja a haját, ahelyett, hogy levenné a fejéről a sapkát. A legizgalmasabb összetétel következik, mindkét félben sok a sértettség és antagonisztikus ellentétek feszülnek közöttük. Attila rögtön kikéri magának, ez fasság, Kinga szájbiggyesztve vonogatja a vállát, ne vonogassa, de igen, de ne, de de, de ne mert benne nincs sértettség. Verába sincs, aztán kiderül, Attila borzasztó nehéz személyiség, Vera meg egy csodalény, aki néha egy elviselhetetlen fúriává változik, jé, Vera ugyanezt gondolja Attikáról, a kölcsönös faszszopkodásnak Attila vet véget, na jól van, benne megy föl a pumpa, juj akkor Verában is, Lilu.

Figyeljünk oda, mert holnaptól (mától) lehet telefonon is szavazni, az értetlen hülye fajtánkba bele! Lilu el, a izé, a... a Anikó jön! VéVéAnikó mindenkinek bemutatkozik, bezzeg ilyenkor Attila nem paraszt, pedig szívesen hallottam volna egy olyat, na ne szórakozz anyukám, te ujjaztad Szandikát a paplan alatt, mit Nádaizol itt nekem? Anikóról még annyit, hogy Hellen Mirren mint királynő kutyafasza volt ahhoz képest, ahogy bevonult a Villába, a tűsarkú színéről több szót nem ejtek, ami sok az sok. Na most meglátjuk, milyen hatást vált ki a kisfilm. A tavalyi. Mindenki bőg, alap, Kinga azt érzi, hoz egy papírzsebkendőt, aztán mindenki mond jó nagyokat arról, milyen tragikus sorsok is vannak széles e világban és hát ez szörnyűségesen borzasztó és ó. És jaj. Nádai Anikó elmondja, a többcsaládos gyerekeknek fognak segíteni oly módon, hogy miniháztájit kapnak. A gyerekek járnak iskolába, ez úgy hangzott, mintha a gazdag sváb településeken a szülők járnának. Óvodába is. Kishaszonállatokat is kapnak, amiket kishaszongépjárművel szállítanak majd. Kis haszonnal. A többcsaládos gyerekek a miniháztájin saját maguknak fogják megtermelni a fehérje- illetve vitaminszükségletet. És képzeljük el, ha azok, akik tavaly küldtek egyetlen sms-t, és idén még valamilyen csoda folytán megvan a munkahelyük és idén is küldenek egy sms-t, aztán a jövő héten még egyet, akkor két év múlva egyetlen alultáplált kisgyerek sem lesz kis hazánkban. Mit szólnak ehhez? Én azt, hogy aztakurvahétszentségit Nádai Anikót, vagy azt a barmot, aki ezt a szöveget megírta, keresztezzék a Matolcsyval és akkor lesz itt Kánaán!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
877 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nosce 2012.02.02. 19:03:31

@inmemancsi:
"ah még itt tartunk? pedig lassan már mindenkinek lefagy a -20-ban:))"

én melegvérű vagyok :)

nosce 2012.02.02. 19:11:07

@inmemancsi:
hát ez tényleg olyan semmilyen , de a latino piac a legnagyobb, legdinamikusabb ezért gondolom őt kellett választani :)

nosce 2012.02.02. 19:12:29

@inmemancsi:
jah, ezért nem szabad prostihoz menni :)

inmemancsi 2012.02.02. 19:13:13

@ladyandhenk: :)) te meg elfogult:)) lehet átállok lottóra és ha nyerek elutaztatlak párizsba:)
megtartottátok a swigipartyt?

nosce 2012.02.02. 19:13:38

@inmemancsi:
de bár így halnék meg 74 évesen :)

inmemancsi 2012.02.02. 19:14:51

@nosce: ezt a tiszta logikát:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 19:16:01

@inmemancsi: nem nem, nélküled nem:P

@nosce: biztosan így akarsz?:) Semmi Faludy-kor?:)

@jadebulgari: ahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa

Dragonair 2012.02.02. 19:22:55

friss és ropogós, hogy szakított a VV álompár..

(álompár...jajj nekünk -_-)

newsee.hu/tartalom/friss-szak%C3%ADtott-vv-p%C3%A1rja

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 19:24:01

ennyire unalmas ez a hét, hogy kifogytatok a vv-s témákból és megy a virtuális bujcizás?? :-D

sandokan 2012.02.02. 19:24:29

lehet volt már, de a hajnali onlineban vera elemzi 2.32.49-től "tejbetök" csabikát.
jó lenne tudni, hogy a királyfi fanok, akik a múlt héten még verát éltették a közös ellenséggel szemben, ezt most hogyan is élik meg, fordítják le a saját kis világukra.

kozi001 2012.02.02. 19:28:25

@bigél: Anno én is Anikónak szurkoltam! Mostani lányok közül? Nem is tudom ! Túl sok a szilikon! :)

nosce 2012.02.02. 19:28:30

@inmemancsi:
"ezt a tiszta logikát:)))"

nemcsak melegvérű vagyok :)

kozi001 2012.02.02. 19:29:08

@Dragonair: Nem tudtak megosztozni a selyemsonkán! :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 19:29:36

newsee.hu/tartalom/vv-esztert-kamarából-egy-rosszakarója-zárathatja-ki

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 19:32:08

@Papucs Orrán Pamutbojt: te még nézed?:) Nem vitted le a tv-t a pincébe????:P

@jadebulgari: ez nem így van:D naaaaaaa, szeri van:D

nosce 2012.02.02. 19:39:53

@sandokan:
jajjj b+++++++++++++++++++, Attila cukrot tett a száraz vörösborba, h finomabb legyen ppppfffffffffffffff...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 19:41:12

Rtl-en Sehere látogatja a szegény családot a műhaja többe került mint amennyit ezek az emberek egy ÉVBEN költenek ennivalóra. vahu

inmemancsi 2012.02.02. 19:50:44

@ladyandhenk: na a viasaton nyomtak egy éden2 hamarosan reklámot

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 19:53:59

@inmemancsi: igen, igen, már napok óta megy:D Márciusban jön:P

inmemancsi 2012.02.02. 19:56:54

@jadebulgari: legalább jól állna neki de nem és a tetejébe még ápolatlanabbnak hat a feje

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 20:00:40

@ladyandhenk: nyihahaha :)
@inmemancsi: három szál hajba három szál műhaj... amúgy neki sztem tök jól állna valami állig érő divatos frizura csak ezek valamiért ragaszkodnak a s.ggigérő hajhoz... ha jól áll ha nem ha igazi ha mű...

sandokan 2012.02.02. 20:03:34

@nosce: bemásoltam a fordító progiba, de még az sem érti, lehet persze én kombinálom túl.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 20:04:36

Most van a Peti ESzti randi fókuszban akit érdekel.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 20:06:03

@Tjuca: annyira megnyugtattál, hogy nem (csak) én vagyok a hülye:D Most boldog vagyok:D

Megyek is valami vadról fantáziálni:P

@jadebulgari: micsoda divatszekértő lakozik benned:D

inmemancsi 2012.02.02. 20:18:23

@ladyandhenk: jooó és a színével is csináljatok neki vmit:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 20:20:07

@ladyandhenk: :D utána Kingunellát lenyírhatom kopaszra? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 20:22:15

@jadebulgari: le! Sőt, minden ide kommentelő inkább tépjen ki egy hajszálat, csak szépen, sorban, aztán megint, majd megint:D

@inmemancsi: vér?:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 20:26:23

@inmemancsi: mondjuk öntsük le vmi vérrel, szép színe lenne:D

inmemancsi 2012.02.02. 20:30:10

@ladyandhenk: áá én nem bírom a horrort:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.02. 20:30:15

@jadebulgari: áááá, lekötözném hozzá, és még a száját is leragasztanám:D Érezze a felé áradó szeretetet:D

2012.02.02. 20:58:28

Napkitörés és a szibériai légtömeg többeknél kiütötte a szoftvert...
Maradt itt ember aki nem politizál, de eszik mogyit?

beacska 2012.02.02. 21:01:11

Laaadyyy! Péter este a BV-ban! ;DD

inmemancsi 2012.02.02. 21:05:23

@szerivan: a hanuta is számít? az a kedvenc mogyis napcsim

inmemancsi 2012.02.02. 21:08:04

ez házi kötésű pulcsó balázson?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 21:09:21

mondjuk akkor is lehetsz alultáplált, ha csak mekis kaját eszel... sztem fontos lenne kiemelni, h nem tudnak változatos étrendet kialakítani, tekintve néhány kedves néző értelmi szintjét... ejj de gonosz vagyok!! :-P

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 21:10:36

szerivan, sztem a nápolyi... :-D

kamarti 2012.02.02. 21:10:38

2700 család teljesített 100%-osan? a 12ezerből?
matematikusok, hogy jön ebből ki a 81%-os siker?

kamarti 2012.02.02. 21:11:22

zöldséget arattak
aha

inmemancsi 2012.02.02. 21:12:03

@szerivan: nápolyi ez a legfinomabb mogyórókrémes nagyon és mogyoródarabok vannak benne, és csak felül és alul egy egy lap nápolyi:)a többi krém meg mogyi

2012.02.02. 21:12:57

@nosce: Szia Haluci :)) Látom rosszalkodtál délután.
@Papucs Orrán Pamutbojt: Köszi, nem jöttem volna rá :D

inmemancsi 2012.02.02. 21:14:13

@szerivan: + egy görög ismerősöm akinek eredeti neve napoleon:) szóval napcsi:))

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 21:14:46

''mennyire sikerült reprodukálni a programot''
jajj..... Csabikám, ez fájt....

inmemancsi 2012.02.02. 21:18:47

legalább vihettek volna valamit a vv kamrából.. evidens lenne

nosce 2012.02.02. 21:20:48

@szerivan:
" Szia Haluci :)) Látom rosszalkodtál délután."

Ééééénnnn ? megfutamítottom egy falkában támadó plagizálót :)

kamarti 2012.02.02. 21:21:19

@inmemancsi: én arra tippelek, hogy az csak két karmelegítő a műszálason :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 21:21:38

vkinek nincs kedve gif animációt csinálni kingunella tegnapi borozgatásából? miután megtudta h nyulat evett, roppant nőiesen tolta be a pohár tartalmát :-D hangosan felnyerítettem :-D
hmm?? jelentkezők??

kamarti 2012.02.02. 21:22:55

@Papucs Orrán Pamutbojt: meg ezt a tegezés/magázás dolgot is eldönthették volna

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 21:25:22

@inmemancsi: a vv4ben mondták, h azért nem visznek ilyesmit a családoknak, mert az alapítvány nem ételt adományoz, hanem lehetőséget az étel előteremtéséhez, ezáltal hosszútávra tudják biztosítani a változatos étrendet.
gondolom ezért nem vittek semmit a kamrából... mondjuk a tavalyiak legalább plüssmacit vittek a gyerekeknek...

Hurri Kán 2012.02.02. 21:26:02

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Úgy, hogy befelé megy a nyúl, vagy hogy kifelé jön?

2012.02.02. 21:27:19

@nosce: Akkor ügyi vagy :)
@Papucs Orrán Pamutbojt: Az nagyon tetszett nekem is :D
@gyvy: Már megint támadsz?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 21:30:23

@gyvy: a bor ment befelé kingunellába a nyuszit el kellett áztatni :-)

jajj, m'ar most kaparom magam... kinga ''főz''... atyaég....

fran7 2012.02.02. 21:30:38

Olaj kell? Hogy lehet ilyet kérdezni. Irán is ezt kérdi az USÁ-tól. A válasz mindkét helyen egyértelmű. Csak Kingának nem.

inmemancsi 2012.02.02. 21:31:35

@nosce: megfutamítottad?:))
@Papucs Orrán Pamutbojt: mondanak sok minden baromságot, de lisztet, tésztát. lekvárt csokit stb valszínű nem fognak tudni előállítani, szóval nevetséges az egész és ok, hogy zöldséget egyenek, de mondjuk egy rántáshoz kell némi liszt pirospaprika olaj is... a gyereknek meg némi édesség

Hurri Kán 2012.02.02. 21:33:03

@szerivan:
Megelőző válaszcsapást mérek.

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Kingunella jót akart. Nehogy szegény nyuszi azt higgye, hogy a róka ette meg.

inmemancsi 2012.02.02. 21:33:15

@kamarti: lehet, nekem a nyakmegoldás tűnt fel:))

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.02. 21:34:46

FŐZÉSHEZ KÖSD ÖSSZE A KIBASZOTT HAJADAT TE ELKÉNYEZTETETT, PLÁZAKAJÁN NEVELKEDETT, KONYHAI ANTITALENTUM!!!!!!!!!!!!!!!

A zöldségeket pedig illik megmosni te gyökedelem... full koszos volt a tök... jajj... én sem vagyok háziasszony, mert még bőven van addig időm, de hogy ennyire béna legyek, újra kéne születnem...

inmemancsi 2012.02.02. 21:35:17

nagyon akarják csinálni a műsort, de szerintem nem annyira humoros, inkább erőltetett

nosce 2012.02.02. 21:36:14

@szerivan: @inmemancsi:
háááát lehet h Hayny is odabaszott neki, mindenesetre azóta ott kuksol a rókalyukban :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.02. 21:37:31

lassan teleírjuk az új posztot :PPPPP nem jöttök?:D

nosce 2012.02.02. 21:37:47

@inmemancsi:
"nagyon akarják csinálni a műsort, de szerintem nem annyira humoros, inkább erőltetett"

nem szórakoztató inkább fájdalmas mint a sajtreszelő :)

2012.02.02. 21:38:34

@Papucs Orrán Pamutbojt: Oda van ragasztva a fejéhez, nem hullik az ki.
@nosce: @jadebulgari: ő-szinte hol van?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.02. 21:40:20

@anica inkognitóban: köszi... nekem ma sem jelent meg h van új
@szerivan: ma még nem láttam

bigél 2012.02.02. 21:51:25

@kozi001: én most Serikének szurkolok, bár a mai pisilős főzéssel Kinguci előrébb lépett egy picikét. Baromi jól szórakoztam rajta!

ő-szinte 2012.02.02. 22:42:43

@szerivan: itt vagyok, csak fecóskodtam:-)

Lotyóbridzsida 2012.02.06. 12:47:36

gúten morgen!

mi törpént az elmúlt 3 napban a valóvillában?:)

Drogon 2012.02.07. 16:58:23

@Lotyóbridzsida: Disznólés, agyvelóért nyákozás, volt valami olivér, meg amorfnő, aztán beleuntam.

Sixx.... vedd át légyszi a beszámolókat.
Faszomat sem érdekli, hogy milyen baszdühe van éppen Hajnalkának, ami miatt nem ír.
süti beállítások módosítása