Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 129

2012. január 24. 20:41 - sixx

Hölgyeim és uraim, míg a Baltás Démon vissza nem tér, én veszem át a Való Világ 5 hogyvoltjait. Elöljáróban csak annyit, hogy nem vagyok Hajni, ne tessék rajtam számon kérni azt, ahogy ő ír, nem pótolni akarom (nem is lehet), hanem enyhíteni a hiánya okozta kínt. Na, kezdjük az agymosást.

Összefoglalóval nyitunk, az RTL keresztpromóciós csapatának nagyszerű teljesítményét csodálhatjuk meg a gólyatáborok és elbaszott gimis klubdélutánok legrosszabb pillanataira emlékeztető Egy perc és nyersz! című vetélkedő valóvilágosított változatában, kekszekkel egyensúlyozni és pingponglabdát fújkálni biztos rohadt érdekes lesz majd főműsorban. A nyertes Vera-Attila-Kinga trió elmehetett egy havas-síelős túrára, de sajnos Verát nem ásták el a hóban, pedig kibaszottul megérdemelné. És akkor ennél a pontnál jön be Lilu, aki fellélegezhet, mert én nem baszlatom a ruhája örvén, hiszen nem értek a dologhoz. Ja, a lábán pornóscipő van, a felsője átlátszó, ez kinek áll az érdekében, kérdem én.

Egerben éjszakázik a kiküldetésben levő trió, hóviharban ülnek be a szponzorautóba, ahol Kinga menten a külsejével kezd el foglalkozni, lelakott lett a fejem, hát ja, zabálsz egész nap, a picsádat mereszted és bőgsz, a futópadra csak akkor állsz rá, amikor már a narancs a te bőrödet kéri el takarózni, mégis mit vársz? Én sem véletlenül lettem 120 kiló, kurva kemény meló ez, tessék nekem elhinni. A beszélgetés egészen jól indul, azaz egy perc kell hozzá, hogy Vera és Attila egymásnak essen, gusztustalan prosztó vagy, Attila, mondja Vera, és tényleg, bár ha ezen csodálkozik Vera, akkor nem tudom mit szólt ahhoz, amikor a varázsfuvolából elkezdett dőlni az áldás a Nem Pornóztam Csak Nem Volt Pénzem szakkör egyik videón is rögzített foglalkozásának végén.

Az RTL vagy spórolni akart, vagy a feszkót kelteni, mindenestre egy szobába zárta a három delikvenst, plusz ugye a stáb, egy sztenderd szállodai szobában ennyi ember el sem fér. Az ágyat meglátva Attila kalkulál, dugás nem lesz Kingussal úgy sem, akkor meg aludjunk nyugalomban, enyém a kanapé. Nem, az enyém, mondja Vera csak azért, hogy ellent mondjon, mert ő ilyen kedves ember. Attila a titokszobában azt mondja, ő lélekben felkészült arra, hogy vagy ők, vagy a berendezés kirepül majd az ablakon, nem kell túldramatizálni a dolgot, nem kell Verához hozzászólni oszt kalap. Verának nehéz volt egy levegőt szívnia Attilával, így az alkoholhoz fordult, talán ez akkor is megoldás lett volna, amikor egy faszt lengettek be az arca elé, de ne bolygassuk a múltat.

A veszekedés folytatódik, alkalmazkodnod kell, Attila, alkalmazkodjon a faszom, tán hozzád, és így tovább, semmi olyat nem látunk/hallunk, amit eddig nem, Attila orra továbbra is ferde, Vera haja kócos, Kinga combja meg vastagabb az enyémnél is, az a barna gatya meg úgy áll rajta, mint Győzikén az izompóló. A stábot sajnálom a legjobban, ott állnak az ajtóban, és nem röhöghetnek, vagy mehetnek oda a három gyökérhez, hogy megrázzák őket, mint Krisztus a vargát, és nem szaladhatnak ki a hóviharba sem, egy szál pendelyben és strandpapucsban, mert ennél a beszélgetésnél még az is jobb lenne. Vera a végén Attilát Jancsinak, Kingát Juliskának nevezi, és iszik még egy pohár pezsgőt, arcán azzal az arrogáns félmosollyal, amivel a világból ki lehet kergetni.

A kulipintyóban attól nem áll meg az élet, hogy hárman kint vannak, a táncosnőnek (kurvának?) készülő Seher olyat tesz, mint eddig még senki a magyar reality-történelemben, nekilát, és megkeresi az egyik felsőjét, ami el bírt tűnni a Kinga ágya-mosókonyha-titokszoba Bermuda háromszögben. A rettentő izgalmak mellé Eszterdoktor a konyhában matat, Tuja meg vakarja a bicepszét, ami nála a hiperaktivitás első jele, ha nem vigyázunk léggitározni fog Dream Theater nótákra. A mellékelt képen azt a pillanatot sikerült megörökíteni, amikor Seher agyába (?) bevillan a gondolat a felsőt illetően, Kinga cucca szabad préda, höjj. S lőn, bemegy a disznóólba, kutat egy sort és és felsőt lel, nem mintha egy percig is kételkedtem volna abban, hogy Kingánál lesz a ruhadarab, csak azt nem értem mi a faszt akart vele? Felvenni ugye nem lehet, az utolsó percig akarta dugdosni?

Seher diadalittas mosollyal az arcán, kezében egy másféldekás fekete izével rongyol ki a szobából, ugye, itt van, kőcsönbe adtam a lelakott fejűnek, elvette volna örökbe, ejnye. De el ne mondjátok neki, hogy turkálónak néztem a ruhásszekrényét, jó, köszcsi. Csaba arcán látszik, hogy fel sem fogta a kérést, Eszter meg majd annak megfelelően köp, hogy fel akarja-e baszni Kingát, vagy nem. Crybaby Fecó kihagyja ezt a kört, nem akar belefolyni semmibe. Óriási meglepetés ez nekem, hiszen eddig mindig határozott véleménnyel volt mindenről. Csaba akkora baszos bociszemekkel nézi Sehert, hogy már én szégyellem. A Top-gate hat percet vesz el az életemből, és igazán még röhögni sem tudtam rajta. Vera közben az egri szálloda előtt álldogál és cigizik, odafent Attila és Kinga kibeszéli a háta mögött, velem akar szövetségre lépni a hárpia, jézusom, mondja Attila, tényleg elég elképzelhetetlen. Na, meg van baszva a buli ezzel az állandó veszekedéssel, lefekvés van. Lilu jön, onlány kérdéssel: ki bírja legnehezebben a bezártságot? Hát Vera.

A reklám után Lilu azt ígéri, kiderül végre, miért sértődött meg Vera a kiszavazás alatt, nem mintha ez egy cseppet is érdekelne, de legyen. Reggel van, zabálnak a szobában csendben, mert Vera mufurc, pedig Kinga röhögne. De nem mer. Mert Vera megveri. Szemmel. A kaja máris elvette Vera kedvét az élettől is, te rongyos, mondja fahangján, pedig még velnesszelni is mentek, vagy welnesselni, kinek hogy. Csobbannak egyet a medencében, Attila közben vágóképen magyarázza a titokszobában, hogy elhatározta, hogy kedvességgel kergeti az őrületbe Verát, meglátjuk. Fürdenek a medencében, utána isznak és esznek is, nagyon izgalmas, ennyire savanyújóska hármast életembe' soha hálistennek, pedig elég sok időt töltöttem el prominens debreceni politikusokkal. A lényeg mellesleg az, hogy Vera érti a viccet, csak nem szereti, viszont kioktatni bárkit ki tud kettő másodperc alatt. Kinga szerint Vera egy begyepesedett vénasszony, Kinga így nem tudja jól érezni magát, pedig vigyorogna. Nem jó ötlet.

Odahaza négyen reggeliznek a termékelhelyezett cuccokból, Seher rózsaszín fürdőköpenye büntet, de nem annyira, mint Fecó körszakálla és gyapjas haja. Seher azt szeretné, ha Attila, Vera és Kinga nem jönne vissza, hanem hóemberként tengetnék napjaikat, nem is rossz ötlet. Vera arca, ahogy belép a házba máris egy tanulmány, rajta van a kezdő bukkakés pornós minden csalódottsága, Eszter menten le is veszi a dolgot, balhé volt odakinn. Attila szerint nem érdemes nyerni a versenyeken, ha Vera is kimegy a nyertessel, mert megöli a hangulatot az állandó zsörtölődésével. Kinga ezzel nem ért egyet, ő jól szórakozott, ha máson nem is, legalább Vera faszságain. Seher arcán méla undor és unalom ül. Lilu összefoglal, és használja a "megugrani" kifejezést. Reklám. Na, dráma van, Kinga észreveszi, hogy a cuccaiban turkáltak, jézusom, jön a kiborulás menten. Attilának panaszkodik, akit különösebben nem érdekel a dolog.

Na majd odakint, ott lesz közönség, ki is megy, ki turkált a szekrénykémben, kérdezi Esztertől, aki csípőből hazudik a megbeszéltek szerint, nem turkált senki, találtunk pár cuccot a mosókonyhában, ennyi. Kinga csak nem nyugszik, nézegeti a szekrényt, ebben valaki járt, basszameg. Odakint Eszter elmondja, hogy kiborult a szaros bili, Fecó egy hangos Jézusom! felkiáltással készül a legrosszabra, Tuja meg egyre csak vakarja a felkart. Attila odabent azt próbálja elhitetni Kingával, hogy ő maga gányolta össze a szekrényt, mire besasszézik Tuja, és az első kérdésre, azaz Turkáltatok a szekrényben? azt válaszolja, hogy ő nem, de Seher igen. Ennyit arról, hogy ne mondjuk el Kingának. Tovább folytatódik a nyomozás, nem topról van szó, hanem egy bádiról vagy mi a faszomról, bár ez lényegtelen valahol. Eszter közli Seherrel, hogy Tuja köpött, a levegőben egy csajbalhé súlyos pézsmaszaga terjeng.

Seher bejön, és kipakol, nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni, azért mondtuk ezt a mosókonyhát. Ja, jó, mondja Kinga és ezzel vége a balhénak. Lófaszt, Kinga a szokásos, egyre emelkedő hangerejű és hangmagasságú monológban magyaráz, az nagyon jó, hogy megvan, de basszus ez a beletúrás, ez nagyon gáz, én soha nem túrnék bele a tiedbe de máséba sem, nem akartam én ellopni egy kétezer forintos felsőt, TURKÁLJATOK CSAK A KIBASZOTT CUCCOMBAN BAZDMEG. Seher megunja, vállat von és kimegy, de nem tud megszabadulni a hárpiától, mert olyan, mint egy hisztérikus állapotban tapsoló, felhúzható bádogbajom, bazdmeg, és nem hagyja abba, csak pofázik egyre, és belelovallja magát a sírógörcsbe, aminek úgyis az lesz a vége, hogy eltorzult arccal ül majd az ágyon és üvölt mint a sakál, közben Attila meg csak néz maga elé tehetetlenül és legszívesebben megfojtaná Sehert azzal a kibaszott fekete badival.

Mivel ez az adás a kiválasztás napján készült, a folytatásban Attila szépen közli Eszterrel, hogy réteszi a jelet, és ezzel meglesz a zöld kendő az ügyvédnek. Attila javaslata, hogy Verát szórják meg jellel, de Eszternek ez most nem pálya - na, akkor innentől Attila majd jól ráteszi a cuccost, oszt szevasz. Lilu megint, nem jó ez a felső, na. A következő blokk témája Attila versus Fecó, az egykori Butch és Sundance mára halálos ellenség, mert Attila azt bírta egyszer mondani, hogy Fecó menjen haza a kis családjához, amit Fecó úgy értelmezett, hogy baszd te telibe a jó kurva anyádat a nejed hátán, vagy valami hasonló, mert sértésnek vette a "kis családot", igazán nem tudom miért. És ez a szellem a kiszavazás alatt szabadult ki a palackbúl, mikor máskor, most pedig megtudjuk, mi volt akkor, amikor elvették a képet a villától hálistennek.

Szóbal Fecó szerint Attila gúnyosan hozta a családot a szájára, és Tuja is így gondolja, ami villámgyorasan kiver valami biztosítékot Attila agyában, faszom, attól, hogy ő nem tudja értelmezni a mondanivalómat az még nem lesz feltétlenül igaz, és eleve, te, Tuja, te itten ne kezd el az eszet osztani, amikor ilyen kevés jutott belőle eleve. De hát ha ő úgy értette, érted. Ja, akkor majd virágnyelven kell beszélnem hozzá, nehogy megsértődjön a mimóza lelke, hát faszomat bazdmeg. Eközben Fecó azzal az üdvözült mosollyal az arcán üldögél a kanapén, ami csak nagyon öreg német turistanőkre, beszívott hipsterekre és félkegyelmű reality-versenyzőkre jellemző. Tuja az interjúszobában Attilának ad igazat, erről ennyit. Attila tovább tekeri a Fecó tökeire kötött csomót, jól jönne neked Fecókám a mártírszerep, de nem kapod meg. Fecó végre rádöbben, hogy róla van szó, és felhozza Attila összes gyökérségét, mire az azzal kérdez vissza, teljes joggal, hogy vajh mi a fasz köze van Fecónak ahhoz, mit mond és mit csinál.

Kiválasztás, Esztert ráragasztják a szopórollerre, de ezt már láttuk. Eszter egyébként nagyon hősiesen viseli a dolgot, de a mosoly mögött ott a szomorúság, annyira nem kemény ez a csaj, mint mutatja magát. A kiválasztás után Eszter filózik, mindegy mit csinálok, Fecó úgyis engem választott volna, hát akkor meg miért ne tegyek Attilára. Kinga és Attila a nyugiszobában dumálja ki az eseményeket, Eszter vajh kit visz ki, szerintem Tuját, Kinga szerint meg őt, nekem innentől mindegy, mindenképpen jól járunk. Fecó szerint Eszter Tuja vagy Vera között fog ingadozni, az ünnepi alkalomra buggyos fekete gatyát és fehér nyúlszőr mellényt viselő Vera tudomásul veszi a dolgot és bólogat. F(g)ecó szerint Attila gyáva, és simán kibaszta volna a villából. Hát, Fecókám, ha van isten, össze is jön neki. Holnap korábban jelentkezünk.  

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
490 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MagasMacska 2012.01.25. 00:34:42

@kamarti: Az RTL-nek lényeg az sms-pénz, az meg bejön!

vallatas 2012.01.25. 00:35:55

@nosce: régen ilyen 500k sms-volt ehhez illesztettem az én számaimat amit a családnak kéne kiegészítenie :-)

kamarti 2012.01.25. 00:36:17

na, Kinga szolgalány lesz, remélem, Attinak elégtétel :)

nosce 2012.01.25. 00:36:28

@MagasMacska:
"Az RTL-nek lényeg az sms-pénz, az meg bejön!"

sztem eddig nagyon nem feszültek be az sms szavazók legalább is a vv4-hez képest :)

kamarti 2012.01.25. 00:38:03

Eszti anyagias, kibírhatatlan, házsártos feleség, a szerep Seri szerint kiválóan megy neki :)

nosce 2012.01.25. 00:38:13

@vallatas:
"régen ilyen 500k sms-volt ehhez illesztettem az én számaimat amit a családnak kéne kiegészítenie :-)"

aztem sokkal kevesebb most az sms, a párbaj alatt alig mozdul, talán Kinga-Petti alatt volt nagyobb az aktivitás...sztem jó ha van 50 ezer sms a nyertesre....

kamarti 2012.01.25. 00:39:59

@nosce: jogos :)

@MagasMacska: ja, nekik igen, csak a "befektetőnek" nem biztos, hogy bejön a nyeremény, erre gondoltam

Kinga felülbírálja Sztívet és Magyar Atit Fecóval kapcsolatban :)

ő-szinte 2012.01.25. 00:40:22

Kinga mi a faszt akar magába szippantani??? hehe

nosce 2012.01.25. 00:41:15

@kamarti:
egyébként Eszti nőként teljesen kibírhastatlan, egy swinger hypeon esetleg jól megcsinálni aztán csá :)

vallatas 2012.01.25. 00:42:55

@nosce: hát jó volna látni egy statot erről :-)
sms árának a fele a profit.
akkor Kinga-Peti párbajon lehetett kb. 80ezer sms az olyan 13200000 FT haszon.

kamarti 2012.01.25. 00:43:41

Eszti jól megdicsérte Serit, nem mondom :)
nem féltékeny, á, nem :)

nosce 2012.01.25. 00:44:27

@vallatas:
"hát jó volna látni egy statot erről :-)"

jó volna, de dugdossák a félszerzetek :)

kamarti 2012.01.25. 00:48:41

16dik századi echte olasz zene Seri szerint: lasátemikantáre :) :)

nosce 2012.01.25. 00:48:42

nah, jóálmokat és szépéjt mogyik :)

Wakka 2012.01.25. 00:48:44

Claire Danesről írnál inkább, megköszönném.

ő-szinte 2012.01.25. 00:48:47

PUFI!
Elrontottad a gyomrodat a pörivel?:-D

kamarti 2012.01.25. 00:50:06

@nosce: hát eztet tik férfiak jobban tudjátok, erre én mit mondhatnék :)
de Seri bántja a szemit, az kerül-fordul előjön, az biztos

kárpátia56 (törölt) 2012.01.25. 00:57:44

sziasztok
anyu mondta (aludtam), hogy Fecó sokat kapott. nekem ő az egyik legszimpibb játékos.
De az megvan még régebbről, amikor azzal kergette hisztigörcsbe Veronikát, hogy vszínű részegen és primitíven olvasott fel vmi torzított címlapot? Ritka alkalmak egyike volt, amikor tényleg sajnáltam Veronikát és megvetettem Fecót. Mentségére, hogy én is voltam fasz részegen, és tényleg, kézzel a szíven, ki nem? Ez is Fecóka. Csabi állította le, hogy fogja vissza magát.
Azóta csak dajdajozik esténként, ami csak szimplán uncsi kívülről, hangulatosnak hangulatos benn. Szóval jól alkalmazkodott és konszolidálódott, és látszik, hogy kedves az alaptermészete, de egyszerre van benne a vicces részeg meg a tapló.

2012.01.25. 01:02:38

@ő-szinte: Projectben voltam.

Jó éjt hobbitkák, szépszégesz álmokat!

ő-szinte 2012.01.25. 01:04:40

@szerivan: na bazdmeg! picsába, hogy te mindig dobozolsz...:-(((
jóéjt:-)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.25. 01:11:13

jóéjt szméágol, nagy hiba volt megölni déágolt. gollam! gollam! úgy ám, a kövér gyanakszik ránk, meg kell őt ölni!
nem, gaszda jó, gasszda szereti Szméágolt... Nyeeem! Gaszda rossz, bajba szodort minket! Gollam! Gollam! most irr nem tudom, ki kicsoda. az egy celebkönyv.
én is alszom, több Simpsont én se bírok mára.

ő-szinte 2012.01.25. 01:22:46

@sogeking: örülök:-) meg annak is, hogy végül a jó terembe jöttél:-DDD

sogeking 2012.01.25. 01:23:47

@kamarti: összességében tetszek, néhány részlete a TV maci zenéjére emlékeztet:)

www.youtube.com/watch?v=iGbGJj0fXn4&feature=related

kamarti 2012.01.25. 01:32:43

@sogeking: ez se rossz :)

nekem meg olyan volt első hallásra a töröké, mint egy némafilm zenéje :)
de nagyon csípem a csávót, és sztem a mester sem bánná a dzsesszesítést :)

onlájnban Csabi és Atti licitálnak Esztire :)

kamarti 2012.01.25. 01:38:48

no, asszem, feladom. megint feladat van, és megint elvették :(

GL-581 g 2012.01.25. 01:55:09

Jééé! Megint elvették a képet? :S

Semmi értelme nincs így az online-nak.

Sehi a jelek szerint tart attól, hogy Neki-Fontos-Eszter kiviszi Neki-Fontos-X-et. Vajon ki lehet X? :D

kamarti 2012.01.25. 02:17:41

@GL-581 g: sztem szemben ült vele :)
remélem, volt annyi esze a bambájának, hogy felajánlotta legalább a vállát, sírásra, ha ne adj isten Fontos Eszti kiesik :)

na, tényleg elhúztam, jóéjt!

raar-pingvin 2012.01.25. 07:28:48

@pushpang: én speciel örülök neki, marhára untam a múlt heti túltengését. nem az a bajom vele, hogy egy fasz, hanem az, hogy mesterkélt.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.25. 08:42:12

@MagasMacska:

de nem értem, hogy hogyan írhatsz erről tényként, már mint hogy sms-ek tömegét küldi majd eszter családja. Ennyit nem lehet küldenie senkinek, itt soktízezres szavazatmennyiségről beszélünk... a "megoldjukot" Eszter nyilvánvalóan irónikusan értette, hogy kvázi kigyalogol a stúdióba.

Mit válaszolhat arra az értelmetlen kérdésre, hogy, hogy mi lesz ha megint párbajoznia kell? Erre max viccesen lehet válaszolnia. Eszter sokaknak szimpatikus, bár kétségtelen, hogy a két manipulátorhoz való csapódásával sokak ellenszenvét kiváltotta, és most nagy az esélye a kiesésre.

van-e szándék 2012.01.25. 08:53:08

sztem Attit viszi.. úgy kalkulálhat, hogy ha kint hagyja (sztem nem fogja), akkor megnő az esélye annak, hogy lány nyerjen.. Csabit nem meri, de okoskodhat úgy, hogy ha csajok összefognak később a pasik ellen, akkor lehet esélye valamelyiknek

MagasMacska 2012.01.25. 08:53:15

@Brr: Amit tényként írtam, azt láttam, és hallottam. Kétségtelenül lehet másként is értelmezni, mint én tettem, de számomra ez nem vicces volt, hanem magabiztos. Azt, hogy anyagilag jól állnak, több ízben jelezte. És az, hogy egyszer sem hivatkozott arra, hogy ő milyen lesz, hogy majd a nézők, hogy de persze, a többiek is, hogy meglátjuk, az számomra ezt a következtetést adta.

MagasMacska 2012.01.25. 08:56:04

@Brr: Ja, és Eszert illetően a humor, mint megoldás, eszembe sem jutott, az irónia meg pláne nem.

MagasMacska 2012.01.25. 08:57:23

@van-e szándék: Tudod, ez most olyan, mint az orosz-amerikai-kínai vicc. Ha Eszter Attit viszi, és valamelyik kint hagyja a másikat, akkor én már megelégszem egy kávéval is.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.25. 09:28:22

@MagasMacska:

Szerintem meg rühellte, hogy megint párbajoznia kell, és ez egy dacos válasz volt a lulu hülye kérdésére, nem akart gyengének mutatkozni. (mi a fenét lehet egy ilyen hülyeségre válaszolni?) És az is kizárt, hogy ilyesmire akár távolról is utalni akarna, hogy a szavazásba ők nagy pénzeket fektetnek. Csaba ellen simán kiesik, mert Csabának úgy tűnik teljesítményétől független nagy szavazótábora van. Attilánál nem tudjuk, mert attilát nagyon sokan utálják, és sok más játékos drukkere is esetleg rászavazna, tehát az megjósolhatatlan, és ő maga is többször is utalt arra, hogy most kieshet.

Amúgy amikor mutatták, hogy hol laknak az anyukájával, az közel sem látszott luxuslakásnak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 09:48:51

@van-e szándék: esélyes, de szerintem nem Attilát viszi.
Esztert ismerve, inkább "biztonsági" lépést fog tenni. Shadinál is és Diánál is ezt volt.
Nem olyat választott, akivel igazán konfliktusa volt, vagy hosszabb távra tervezve döntött volna, hanem egyszerűen csak biztosra akart menni, meg akarta nyerni a párbajt.
Két gyors párbaj két akkor -szerintem- jelentéktelen ill. gyenge ellenfél ellen és hónapokra bebiztosította, hogy ne menjen párbajozni.
Tőle sose hallottuk, amit pl. Petitől, hogy inkább most essek ki, mint a döntő előtt, minek benn maradni még 1-2 hétig, stb... Eszter benn akar maradni.
Attilát ő is erősnek tartja és nem hiszem, hogy Fecó, bár mindent megtett Attila kiválasztása érdekében, különösebben nem befolyásolta a döntésében, max. információgyűjtésre volt jó neki az a beszélgetés.

Sztem Verát vagy Kingát fogja kihívni... ha meg nem, hát nem. :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.25. 09:55:03

@pushpang:

fecó meg inkább rakhatott volna sehire, ha sehi egyszer már megkérte, hogy rakjon inkább rá mint eszterre... miért ragaszkodott fecó mégis az eszterre rakáshoz? Nem értem, de ezzel most kockáztatott egy vera illetve csaba párbajt, szóval ezzel a hülye döntésével mind a két barátját rizikós helyzetbe hozta, ha sehire rak, akkor sehinek is kettő van és küldhette volna sehit párbajra, aki tuti kingát viszi, szóval fecó egy nagy kérdőjel nekem...

miért akar valakit párbajra küldeni, aki már kétszer volt kinn, hisz elvileg ő attilát akarja kinn látni...

Sudu 2012.01.25. 09:55:28

Hajrá Sixx! Végre megint olvashatunk! Elnézést a Baltáskától és követőitől...

van-e szándék 2012.01.25. 10:05:17

@Brr: ha Sehi nem kéri meg, akkor is ez lett volna a logikus és okos jelrakás a részéről.. hacsak.. hacsak nem annyira elvetemült és rafkós, hogy így akarja kint tudni a barátait, akik az ellenfelei is egyben :)

Müszélia 2012.01.25. 10:06:01

vera azt képzeli, csak akkor nyerhet, ha mindenkivel alaposan megutáltatja magát. kezdem azt gondolni, hogy rendszeresen ezt az utasítást kapja a riportszobában. kizárt eset, hogy valaki magától legyen ilyen hülye.
valaki itt shadit emlegette, milyen viszonyban is van a nőkkel. nem az a baj, hogy nem tiszteli őket, hanem az, hogy muszlim. csak ezt nem polkorrekt kimondani. ahhoz képest, hogy muszlim, igazán nagyon rendes. látjuk, most is hogyan bánik dyával, meg mit csinált berúgva-betépve, amikor elment a haknira a zenekarral.
az a helyzet, hogy csak gratuálni lehet az rtl casting bizottságnak, vagy hogy nevezik magukat, ebben a bandában mindenki ellenszenves valamiért.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 10:08:35

@Brr: jogos, én se értem sokszor, hogy mit, miért csinál... de szerintem nem a mi készülékünkben van a hiba. :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.25. 10:12:15

az éjszakai onlányt valaki átnyománá?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 10:12:28

@Müszélia: az imént én hoztam fel Shadit és Diát mint Eszter volt párbajellenfeleit, de nem hoztam szóba a nőkkel való viselkedését vagy a vallását (max. tegnap, hogy biztos burnuszban fürdött emiatt :D).
Megmondom őszintén fogalmam sincs, milyen volt a viszonya a nőkkel - amire hivatkozva ugye E. is kivitte, nekem spec. az egész mitugrász lénye volt ellenszenves.
Mire gondolsz, amikor azt mondod, hogy most is hogy bánik Diával?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 10:26:38

@van-e szándék: 1.30-nál mi ütött Fecóba?
Tényleg kezd megzakkanni.

van-e szándék 2012.01.25. 10:27:47

Sehi Attit javasolta dreszternek.. hm...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 10:29:21

@pushpang: és kivel röhög eszelősen a saját csupasz lábaszárát mutogatva?
Hát Verával.
A szerkesztőknél sztem már ott fityeg egy ideje a fogason 1-2 kényszerzubi. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 10:31:23

@van-e szándék: pedig érdemes, rögtön ott van az elején... ja, már az 5 percnél járok és ők még mindig hisztérikusak.
Fecó nagyon rákapcsolt, folyamatosan szereplési kényszere van, szörnyű! :D

beacska 2012.01.25. 10:33:54

megnéztem a Fecó-Eszter esélylatolgatást. Ez Fecó (fejcsóva)...Komolyan gondolta, hogy hasznos volt és kezet adott rá (!), hogy köztük marad, hogy a tanácsa az, hogy Csabát és Verát ne válassza, mert jó emberek, és Fecónak nagyon hiányoznának, viszont Attila annyi mindenkit megbántott, hogy esélytelen lenne bárki ellen...és ezt nem az érzelmeitől vezérelve mondta, mert hát nem volt az sem véletlen, hogy ő eltávolodott Attilától (és nem fordítva!)...mekkora egy tulok!

beacska 2012.01.25. 10:35:44

@pushpang: nekem pl. fura volt az a terelés, amit Kinga kapcsán tett...még hogy valamiért szereti és közel áll hozzá...mesebeszéd! ;D

beacska 2012.01.25. 10:38:38

@pushpang: szerintem arra gondolt, hogy Dya mondta, hogy szilveszterkor összevesztek, és azóta nem szólnak egymáshoz. Nem szakítottak, csak nem beszélték meg a dolgokat...már, ha valamikor "együtt" voltak...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 10:38:46

E. meg S. a régi smseket olvasgatták, közben E. Kingáról dünnyögött valamit elgondolkodva, amit az egyik sms-ben talált... előtte meg megjegyzéseket tettek rá, hogy hisztis, stb. Hát, sztem érik a kingás párbaj.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 10:43:19

@beacska: lehet, nem emlékszem.

Viszont az onlájnban a feladatban,
Vera - Kingát
Kinga - Verát
Attila - Verát
Fecó, Csaba, Seri - Attilát javasolta neki, mint párbajellenfelet. Itt még indoklás nélkül, később kell majd megbeszélniük, hogy kinek mi az erőssége ill. hátránya.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 10:46:28

@beacska: ja igen, tegnap nekem is uez jutott eszembe, hogy Fecó a saját érdekeit nézve tette a javaslatait Eszternek, hogy kit hívjon ki és miért. Tényleg tulok. :D

van-e szándék 2012.01.25. 10:50:31

Csaba sztem már nem jelölt a kihívásra, mert dreszter rá szavazott "művészeti vezetőnek", ami elég pozitív szereplési lehetőség

beacska 2012.01.25. 10:55:14

@pushpang: mondjuk aztán az is érdekes, hogy mire kérte a titoktartást? csak nem arra, hogy Attilát szidta? miért? Attila úgyis tudja, ez a gerincesség? hogy utána nem lehet hivatkozni a szavaira? fura...de a JÓságba ez is simán belefér ;DD

beacska 2012.01.25. 10:56:27

@van-e szándék: szerintem Csaba nem is volt igazán a pakliban. Szerintem Attila sem, de majd meglátjuk ma este

foxglove (törölt) 2012.01.25. 11:00:02

Eszter frufru nélkül.
galeria.nlcafe.hu/1/50239/0/1

Rájöttem, miért utálom ennyire, emlékeztet valakire IRL.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 11:08:09

@foxglove: nahát... egyik másikon egész jól néz ki. (na nem az első kettőre gondolok :D)
Miért erőlteti ezt a brutálfrufrut?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 11:09:55

Csaba vezércikke olyan, mint egy ballagási beszéd. Dögunalom.

beacska 2012.01.25. 11:12:42

@pushpang: mutatta Petinek, hogy a homlokánál hmmmm...mondhatni kopaszodik...ill. elég furán nő a haja, és nem áll meg máshogy, vagy amiatt kell így vágni, vagy mi...tényleg fura volt :DDD

foxglove (törölt) 2012.01.25. 11:15:36

@pushpang: nekem is szimpatikusabb külsőleg a lazább stílussal (vörös haj, oldalválaszték)

nosce 2012.01.25. 11:23:50

@Müszélia:
"átjuk, most is hogyan bánik dyával, meg mit csinált berúgva-betépve, amikor elment a haknira a zenekarral."

azt honnan látjuk ? :)

van-e szándék 2012.01.25. 11:24:41

@pushpang: na, megnéztem.. kegyetlen :D

ELP 2012.01.25. 11:27:40

@beacska: Szeva.:))
Sztem. nem érdemes már fecora több tentát pazarolni. Ez a játék nem neki való , kipukkadt szereppel , örüljön ha ép ésszel megússza ezt a pár hónapot.

Azt még megértem ha valaki nem látta soha sem a vv - k történéseit és bemegy egy ilyen játékba és aztán csodálkozik hogy,,,,,,

De a feco ebből kitűnően tájékozódott , és még is belement ,,,,tessék itt az eredmény,,,,,,

ELP 2012.01.25. 11:29:27

szép napot mindenkinek

nosce 2012.01.25. 11:30:02

@ELP:
sztem ha Fecó bennmarad még egy darabig Angela megint kirugja, túl csajozós lett...

csicserierika 2012.01.25. 11:55:08

Sziasztok !@foxglove:
jól áll neki frufru nélkül is a haja, habár a vörös oldalt fésültbe semmi különleges, egytucat hatása van.

beacska 2012.01.25. 12:00:12

@ELP: szerinted, ha kiesik (és nem megnyeri!), és visszanézi magát, lesz olyan momentum, ahol elvörösödik, és szégyelli magát? mert szerintem nem lesz....

ELP 2012.01.25. 12:10:34

@beacska: sztem sem lesz , ő ilyen,,,

ELP 2012.01.25. 12:13:40

@beacska: ui: gyere a 130 - ra :))

Tjuca 2012.01.25. 13:11:27

@pushpang: mert www.angelsarmy.hu/az-alapitok.html itt megmondták neki, hogy ettől lesz nő. néhány rtl-es sztájlisztnak hátra kötném a kezét, és becelluxoznám a pici száját. folyamatosan hülyét csinálnak emberekből. :-(

Tjuca 2012.01.25. 13:20:57

@beacska: a nők igen nagy részének így hullik a haja, többek között nekem is. ha meg szoptatok, kb. úgy nézek ki, mint gorbacsov. :-) ennek a frufruhoz semmi köze sőt. ha a frufru nincs eltalálva, márpedig eszteré nincs, akkor a két szélső forgó miatt a frufru fő tömege középre esik és így fog kinézni www.redbrickpaper.co.uk/wp-content/uploads/2012/01/scifi.jpg

beacska 2012.01.25. 14:15:27

@Tjuca: most ezt a hajhullást nem értem, lehet, hogy nem ugyanarról beszélünk: mutatta Petinek, hogy a halántékánál előrefelé hajlik a haja, és van is ott emiatt egy luk, ezért kell így fésülnie a haját frufrusan. a hossza, meg a vonala nem került szóba

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 15:23:19

@beacska: biztos azért mert mindig ugyanott választotta el a haját oldalfésüléskor, olyankor szokott megritkulni mondá egykor fodrászom

Tjuca 2012.01.25. 15:37:52

@beacska: a nők hajhullása atlantikhair.hu/images/noi1.GIF
a férfiaké www.prohair.hu/media/images/for_men1.jpg

eszternek olyan, mint a férfi első. tipikusan a két halánték felett kopaszodik. ha megnézed sherinek tipikusan "nőies" homloka és haja van, nála nincs az a két folt.
na most eszternél a frufru így néz ki
www.valovilag.hu/galeria/50743 két luk lesz a fejénél, noha majdnem a feje közepétől lett haj hagyva. neki pont az az előnyös, ha nincs frufru, és úgy fésüli a hajat, hogy a hajatlan felületlet takarja, vagy, ha szellős, lépcsősen vágott laza frufruja van.

parade 2012.01.25. 15:51:28

Szerintem Vera bevonulása a szállodába megírt volna egy sort. Tanulságos.

zorro001 2012.01.25. 15:55:39

@parade: semmi ba, a megírt hajdú-biharias. :-D

genevieve 2012.02.01. 21:19:44

na most hány család engedheti meg magának januárban a paradicsomot?
süti beállítások módosítása