Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5931-5932.

2012. január 20. 13:42 - villanella

Annyira, de annyira szeretném, ha lenne valami fasza csajverekedés egyszer már végre, mint anno, mikor Zsuzsa és Juli összeverekedett, valami brutál, amire nem számítunk, ami kicsit feldobna, amitől várnám a következő részt nagyon, de nincs baszki. Zsófi sem üti meg Zsoltot, pedig már nagyon itt lenne az ideje, és Klaudia meg Hanna anyja sem verekednek össze, úgyhogy már csak abban bízhatok, hogy majd egyszer kiderül Balázs csókja Csocsóval, és a tűzről pattant Hanna rúgja majd jól tökön a kockásingetfehérhosszúujjúpólónviselő Balázst.

5931. rész:
Zsófi rákérdez Kinga elszólására a rablásról, de Kinga nyugtatja, hogy csak terv volt, és a vetélés miatt nem rabolt Zsolt, csak Géza, emiatt bújkált anno a pincében a szerencsétlen. Kellett a pénz Zsoltnak, hogy kifizesse Andit. És épp akcióban voltak, amikor kórházba került Zsófi, és ott hagyta Gézát egyedül, aki megcsinálta, és a festékes patron, és a pince, és Szabi is tudta? Zsófi megöli Kingát, hogy nem szólt.

Klaudia épp Hanna anyját osztja, hogy a gyerek nem sál, sapka, vagy ilyesmi. És az apja nem tegnap halt meg. És amúgy is. Majd Hanna dönt. Hanna jön az új cuccban, és kivan. Frankkel vége. Vagyis Ferivel vége. Haza költözik anyu. Szóval nem miattam jöttél, hanem mert vége. Fasza.

Miki lelép otthonról, Balázs és Csocsó kettesben marad. Csocsó elnézést kér, felejtsük el a csókot. Pillanatnyi elmezavar volt, többször nem fordul elő, biztos az aftershave-nek nem bírtam ellenállni. És kettőnk között maradjon, mert ciki lenne. Na.

Hanna anyja magyarázkodik, tudja, hogy a látszat ellene szól. És hogy már régen meg kellett volna tegye ezt a lépést, de most vége, és itt van. Klaudia beszól, százalékos arányban mennyi esély van arra, hogy kibékülnek. Hanna szerint legalább a temetésre eljöhetett volna, de Franknek éppen versenye volt. Klau kiabálva magyarázza, hogy nem volt sehol, mikor szüksége lett volna rá.

Zsolt hazaér, Zsófi feldúlva, hogy fogja leplezni, amit megtudott? Egyelőre nem túl jól. Kiderült-e mi a baja. Igen, féltékeny Géza boldogságára, és Zsófi elmondja, ez nem titok, mert a titok csak ront egy kapcsolaton. És emlékszel a vetélésem napjára? Mert Kinga vitt be a kórházba. Hol voltál te akkor? Szigorú tekintet, hol voltál? Ki emlékszik rá. Nem csak neked volt trauma. De akkor is! Zsoltikám, nem beszélj félre, mert kirúg az asszony.

Balázs még mindig melót keres, apu megérkezik. Mondd, van köztetek valami a kislánnyal? Mert látom, amit látok. De csak a jegyzetekről beszélgettek. Miklós meg most jött a holdról. Na jó, meg akarta csókolni őt Csocsó, de nem hagyta, mert hűséges. Miklós nem érti, fiatal, nem kell lekötnie magát. Gondolkozz, mi a tisztességesebb, ha a háta mögött csinálod, vagy ha hagyod a faszba. De csak belemagyarázza, mert semmi sincs köztük.

Géza, Lucus és Aliz hazaérnek, és a veszekednek, ki győzött a versenyen. Ádám közben telefonál, eléggé zavarja, főleg, hogy csengetnek is, Kinga érkezik. Beszélhetne-e Gézával. Menjen át. Aliz furcsán néz, de csinál vacsit.

Klaudia, Hanna és annak anyja a kertben. Gyakran kijönnek ide, apához. Itt van eltemetve? Itt. Valter akarta. Mert volt egy nő, aki a rózsabokorral csevegett. Mert ott voltak a férje hamvai. Zongorafutam, Hanna anyja sír a padon. Nem volt egy szép válás, nem volt egy szép házasság sem, és olyan szörnyű, hogy meghalt.

Lucus uborkát szeletel ügyesen, Ádám meg hümmög a konyhában. Anya kivan. Mármint Aliz. Ádám faggatja, minden rendben-e. És nem lehet-e, hogy még mindig Kingába, de nem.

Kinga elmeséli Gézának, hogy elárulta a sztorit. Hogy Zsófi először őrjöngött, aztán megígérte, hogy tartja a száját. Zsolt biztosan ki fogja rúgni. Géza megpróbálja rendbe tenni ezt a dolgot. Addig Kinga kerülje el Zsoltot.

5932. rész:
Hanna anyja már jobban van, egy teát kér, Hanna beszalad érte. Olyan jó kislány. És képzeli a nő, most miket gondolhat róla. Maradt-e Klaudia valaha nagyon egyedül. Barátok, pénz, munka nélkül, egy férjjel a böriben. Rossz döntést hozott, Frank azt mondta, kihúzza belőle, ez volt az utolsó szalmaszál. Hannát akarta megmenteni, de épp ezzel taszította még mélyebbre. És nem akart eltűnni, ezt ő választotta. Kaludia már most jobban gondoskodik róla, mint ő valaha.

Balázs otthon olvasgatja a jegyzeteket és telefonál Hannának. Azért hívja, mert beszélniük kellene. Este átmehetne. Vallomás lesz, mi?

Klaudiánál vacsora. Milyen az osztálya, és milyen jól tud rajzolni, képregényeket rajzolnak. Nem szereti az ecetet, Klaudia tudja, hogy mindent majonézzel eszik. Rosszul van az anyja, hogy nem tudta. És nem emlékszik, hogy régen hogy volt. Hanna vacsi után lelép Balázshoz, az anyja nem emlékszik, hogy ő a pasija, kellemetlen. Klaudia dicséri, hogy matekból és számtechből zseni a lány.

Zsófihoz érkezik balfasz Gézu. Nyugi, Kingának nem akarnék rosszat, nincs miért félned. Géza magyarázza, hogy hogyvolt. Miért nem akadályoztad meg? Géza csak feláldozta magát, hogy ne csinálja egyedül. De értse meg, hogy rég volt, elmúlt. És Kinga nem tehet semmiről. Zsófi meg már mondta, hogy tartja a száját.

Balázshoz csengetnek. Nagy levegő, itt tényleg vallomás lesz. A zene is fura. Twin Peakses. Két dolgot mond el: nem költözik, mert apa nem ad pénzt. És amúgy sem menne, mert túl messze lenne attól, aki fontos. Most Hanna mesél, itt az anyja, és nem miatta jött vissza, hanem mert nincs sem munkája, sem pénze, sem pasija.

Zsolt a Rózsa teraszon. Kinga érkezik. Beszélhetnének-e. Tudja, hogy beszélgettek Zsófival, de nem gondolta, hogy teljesen megzuhan. Nehogy már a vetélésről beszélgessenek, kerüljék a jövőben ezt a témát. Na.

Hanna kérdezi a fiúját, hogy most örülnie kellene-e. Balázs bármit megadna, ha egyszer találkozhatna az anyjával. És azt sem bánta meg, hogy kibékült Mikivel. És idejük úgyis lesz, ha az anyja itt fog élni Pesten. Csengetnek, Peti az. Hanna úgyis menni készült. Peti elnézést kért, hogy rájuk tört, Balázs pedig közli, hogy nem költözik. Nincs pénz, apu sem ad, és nem jó ötlet. És kicsit furcsa, hogy a leendő lakótárs lesmárolja az embert. Peti szerint mázlista Balázs. És ez csak akkor gáz, ha Hanna tud róla. Balázs el akarta mondani, de az anyja miatt nem mondta. Peti szerint az a legjobb, ha a lányok nem tudnak semmiről. Balázsnak Hanna kell, Csocsó csak egy barát.

Klaudia kérdez a villában. Miért jöttél el Kanadából. A barátaim mind Frank barátai voltak, a munkámat is Frank szerezte, és ideje végre a saját lábamra állnom. Fittness edző. És itt a lánya, ott meg semmi sincs. Majd most itt új életet kezd. Valter halálakor bezzeg nem jött. És Klaudia magához vette, ő a törvényes gyámja. Megijedtél, Klaudia? Ha elperelem Hannát, nem lesz pénz a villára? Aha, csak a pénze kell!

Zsófi otthon étkezik, idegesen pillant fel, mikor megérkezik Zsolt. El fogja szólni magát. Ez tutifix. Zsolt nem tudja, mi húzta fel, juj ebben a pillanatban feláll Zsófi, miért nem bírja ki, hogy nyugalom legyen, miért van az, hogy neked mindig első a rablás, meg a szemétségek. Milyen rablás? Ezt ne csináld. Tudok a pénzszállító furgonról. Géza elmondta. Zsolt bambán néz.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2012.01.20. 15:03:10

Zsolt azért akart rabolni, mert nem volt pénze.
Azért nem volt pénze, mert geciskedtek Klaudiával (ugye Mikis, Valteros fazskodás), ezen berágott Zsófi, és azt mondta, hogy csak úgy engesztelheti ki őt, ha Klaudia operabaráti körének adományoz egy szabad szemmel is jól látható készpénzösszeget...

kárpátia56 (törölt) 2012.01.20. 15:46:34

Balázs új frizkója nagyon vagány. a kockás ingje igazi marlboro-manes.
a pulcsija meg túl a barátságon.

Johnny336 2012.01.20. 17:40:45

@villanella: de ez nem is volt kérdés. Kitartott picsa, új autó kell neki, meg galéria, meg kisfaszom, aztán sír, hogy miből teremti elő szerencsétlen ember?
Örüljön neki, kussoljon.

Egyébként a színésznő még nagyobb betéteket rakatott a cicikbe? Vagy szimplán bitang pushup van rajta?

zisz 2012.01.20. 19:30:17

@Johnny336:Én is az egyébkéntett figyeltem,
vagy ez vagy az, de az eredmény előnyére van. Így már egy igen jól sikerült leányzó lett belőle, nem vitás.

Drogon 2012.01.21. 15:07:00

Műcickók, de már régóta.

Engem Hanna badzsitsa idegesit. Nekem is volt gyerekkoromban, de megműtötték, most meg ha látom, úgyérzem visszaesek :S
süti beállítások módosítása