Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Négy esküvő 2x10 - Borsó a hajón

2011. december 21. 13:00 - sixx

Eljött az utolsó epizód is, már csak két hisztis picsa, és vége a második évadnak, ami nagyon erősen indított, de az utolsó két négyesre kicsit ellaposodott. Sebaj, ez is azt mutatja, hogy nem az elmebetegek vannak itthon többségben, legalábbis ami az esküvők szervezését illeti. A mai két ara kamionos és hajós esküvővel kedveskedik nekünk, az elsőt úgy tudom elképzelni, mint a Konvoj című film egyik jelenetét, a másikat meg egyfajta titanicos dolognak, mínusz a jéghegy. Az első mai versenyző Noémi, a Nő, Akinek Eddig Semmi Nem Volt Jó, a hústól és a borsótól állandó rettegésben tartott asszisztens vagy miafasz, (oppardon, koordinátor) aki kamionok között megy hozzá a faszijához, de előtte egy hegyoldalban mutatja a kamera.

Noémi hagyományos palóc menyecskeruhában nyitja a napot, kicsit pikírt hangon meg is jegyzi, hogy manapság ez ritka, érezhető, hogy ő úgy képzeli el az ideális világot, hogy traktorostól kohászig mindenki három rakott alsószoknyában megy dolgozni. A VM-ek a megérkezés után rácsodálkoznak a helyszínre, ez meg mi a faszom? Ez, kérlek szépen egy kamion depó udvara, aluméniumbúl összerakott épületekkel, az. Ide érkezik a két résztvevő kamionnal, mert Noémi faszijának szállítmányozási cége van, és ha már van, akkor mutassuk is, ezeknél a Scaniáknál nagyobb Volvót vezettem tegnap, csak mondom. Erikának tetszett a kamionos érkezés, én először akkor vakultam meg, amikor a vőlegényt megláttam a csillogó fekete bársonyöltönyben, ilyet életemben soha eddig még nem tapasztaltam, lenyűgöző, ahogy a ruha anyaga pont úgy csillog a kameraképben, mintha valaki épp most öntötte volna le egy vödör vízzel.

Na, vonulunk a faluban, akit ide nem hívtak meg, az nem számít. A VM-ek örülnek a kellemes időnek, és annak, hogy nem pornóscipőben jöttek. Valami nagyon fos magyar sláger dallamaira vonulnak be a templomba, mindenki sír, én is, de én nem a meghatottságtól, hanem az idegtől. A pap kenetteljes beszéde közben sem tudtam levenni a szemem a vőlegény öltönyéről, egyszerűen csodálatos, mire volt képes a komenista konfekcióipar és milyen sokáig eláll egy ilyen VÖR-kollekció a szekrényben. Igen? Igen. Na, menjünk bulizni. Visszafele menet a szél feltámad, a VM-ek fázni kezdenek, és stoppolnak, TELJESEN SPONTÁN egy egyterű áll meg mellettük, amibe nemcsak ők, hanem a kameraman és a hangmérnök is belefér, nahát. A depó udvarán áll egy bazi nagy nyitott épület, gondolom garázs vagy műhely esetleg raktár, na itt lesz a buli, az ifjú pár nyitótáncol lelkesen, és Noémi betartja korábbi fenyegetését, itten csak mulatós zene szólhat.

A dekoráció kimerül a rózsaszín használatában, ami nem pink, az fehér, inkluding a lufik, az asztaldíszek, a teasütemények és így tovább. Na, jön a leves, a kérdés csak az, van-e benne borsó, mert ha igen, Noémi Bosózillává alakul át menten, bepattan egy kamionba és leamortizálja az egész lakodalmat, de nem így lesz, mert a szakácsnők minden egyes szemet külön, kézzel kiszedtek a léből, és a húshoz hasonlóan külön tányéron basszák oda a népnek, akinek kell, vegyen, aki meg az üres levest szereti (Noémi), az meg egye úgy. A VM-eknek ízlik a leves, Alexandra viszont remeg a hidegtől. Jön a perkelt, első blikkre nem a hagyományos, paprikás cucc, hanem bakonyi, tejfölös izé, a poén, hogy Erika megint talál benne egy bogarat, de ez most sem zavarja, és tovább eszik.

Noémi megboroztatja a VM-eket, erős, helyi, vidéki, hát persze hogy erős, a nagyvárosban nincs ilyen, debreceniként is irritál ez a vidéksztárolás. Táncolás van a depóban, úgy néz ki a helyszín felülről, mintha egy elbaszott fesztiválon lennénk, ahol a helyi TNT-cover band zenél a színpadon, a résztvevők nagy többsége pedig érzi, hogy ez azért mégis ciki és csak a nagyon gátlástalanok táncolnak. Alexandra töke tele van a mulatóssal, én rettegve várom a vonatozást, mert az tuti lesz. Erika szerint a jó zene akkor ment, amikor zabáltak, és nem a táncolás alatt, van benne valami. Kinga nem érezte annyira jól magát mint várta, a lapos hangulaton pálinkával igyekeznek javítani, sikertelenül. Aztán a semmiből megjelenik egy rakás népviseletbe öltözött, éneklő ismeretlen, akikkel senki nem tud mit kezdeni, bejöjjenek ne jöjjenek, közben a násznép nem ért semmit, ebből egy Monty Python-jelenet simán kijönne.

Az est egyik fénypontja, amikor Noémi egy másfél centi magas tűzön igyekszik átugrani (minek?), de mellé pattan nagy igyekezetében így meg kel ismételni a gyakorlatot. A nagy füst miatt VM-ek köhögnek. Újabb adag kaja jön, töltött cuccok, Alexandra az uborkát keserűnek tartja, ez is új. Sztárvendég is van, miért ne lenne, Bódi Guszti és még ketten a családból, Aranyeső, mi más. Én Soltész Rezsőt akarom sztárvendégnek, lehet? A torta nem egy túl jól sikerült darab, Erika szerint levegővel fújták fel a krémet, de az íze fasza. Éjfélre Alexandrát sírógörcs kerülgeti, mert kismalacok kerülnek az asztalra, sülve, persze. Na, pontozzunk: kaja az tíz, hangulat egy, ruha egy, az 12.

Irány Kinga hajós esküvője egy olasz csődörrel, akinek akkora orra van, mint egy balkezes kozákpisztoly. Kingát a Vörösmarty téren forogja körbe a kamera, hajón ismerkedett meg Diegóval, aki egy kuka mögött kérte meg a kezét valahol Róma-alsón. Romantika, nabazdmeg. A hajó a rakpartról indul Budapesten, a VM-ek a pallón csak nagy nehézségek árán tudnak lemenni, amit nem értek még most sem, pedig háromszor tekertem vissza a cuccot. Alexandrának titanicos a hajó, mert vannak lépcsősorok, meg faburkolat. A dekoráció kifejezetten elegáns, amit Alexa egyszerűnek de elegánsnak tart, Noémi meg régimódinak, mert barna, meg komor.

Az ifjú pár egy régi Corvette-tel jön meg, Noéminek erről is van véleménye, miféle megoldás már semmiféle bevonulás, kamion, mulatós zene, Kinga ott trécsel valami idegennel, nahát. A idegen persze a faterja, de mindegy, ezen lépjünk túl nyugodtan. Kinga ruhája szép, nem túl díszes, Diego hajóskapitánynak öltözik (vélhetően az), és meglepetésre nem templomban lesz a ceremónia, hanem az anyakönyvvezető előtt a hajón. Igen? Si. Na, igyunk. Erika szerint túl rövid volt a szertartás, pedig szeretett volna meghatódni. Noémi az érzelmekre való hatást hiányolja dettó, mert ez volt az első olyan esküvő, amin ő nem sírt. Az első felessel is baja volt Noéminek, mert nem szaggatta ki a fogait a hatvan fok, a Limoncello egy gagyi szar szerinte.

Az előételnek felszolgált májas falatkákkal nem mennek túl sokra a VM-ek, miafasz ez, kérdezgetik, libamáj bazdmeg, sokér', az, de nem jó nekik, mert nem laposhús, perkelt meg töltöttkáposzta. Noémi viccesen gasztrobloggernek titulálja magát, linket, vagy shut the fuck up. Noémi levesfóbiája a a mértékegységnél indul, hiszen nem tányérban vagy vájdlingban kapja, hanem egy csészében, és VAN BENNE BORSÓ BAZDMEG, isten irgalmazzon a násznépnek, máris vérben forog a szeme. Alexandra szereti, ha nem fő szét a zöldség a levesben, és az tetszett neki legjobban, hogy húslevesnek nézett ki, de az íze az fácán volt. Priceless. A hajó megindul, jön a  következő fogás, a kacsa, amitől persze megint behánynak a VM-ek, Noémi meg nem enné, az ilyen ördögtűl való babonaságot, még a krumplipürével is baja volt. A szarvasbélszínről már nem is beszélünk, azt egyik sem ette meg, a hús az röfög vagy kotkodácsol, ennyi, tessék tudomásul venni.

Kinga iszik a VM-ekkel Limoncellót, és jó kedve van, majd ha megnézi ezt az epizódot, nem lesz neki. A nyitótáncot Noémi lekutyázza, táncikálás volt, nem nyitótánc, mondja, se kamion, se Bódi Guszti, se semmi. Az olasz faszik táncoltatják a magyar csajokat, Alexandra az egyikkel el is tűnik egy kis időre, nahát. Erika hiányolja az Aranyesőt és az üvöltve előadott falig hányást, Alexadra szerint viszont fasza volt a DJ. A torta hajó alakú, és ha nem lenne a tetején az a kibaszott tűzköpő, amit minden nyomorult esküvéshez kötelező darabként mellékelnek, még tetszett volna is. Az ízével sem volt túl sok baj, kivéve Noémi esetében, mert neki nem ízlett, miért pont ez jött volna be neki.

Nincs sztárvendég, van viszont ivóverseny, Alexandra beszáll a magyar csapatba, akik az olasz válogatott ellen isznak felest húzóra, és veszítenek. Sebaj, mindenki iszik és táncol tovább, Alexandrát kicsit zavarja, hogy őt kihagyják a VM-ek az össztáncból, nem kellett volna elmenni mittudomén mit csinálni valami olasz legénnyel. Na, akkor a kaja 10, a hangulat egy, a helyszín egy, az 12. A győztes Erika tűzoltó lagzija lett, a másik három kissé keserűen nyilatkozik erről, mert az övék jobb volt, legalábbis szerintük. Sebaj.

Köszönjük a kitartó figyelmet és a kommenteket, jövőre jövünk a harmadik évaddal, ha lesz, addig is kellemes hogyvoltolvasgatást és karácsonyi ünnepeket mindenkinek.

Címkék: négy esküvő
38 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

möhönce 2011.12.21. 13:45:09

A két évad alatt egy normális esküvőt nem láttam. Igaz, hogy 3 perc alatt felbaszom magam a kamionokon, bódigusztin, bélszínt fújoló VM-eken.

belekotyogok 2011.12.21. 14:05:41

@möhönce: de az nem is érdekes. mármint egy csendes, szolid, normális esküvő. :)

ErrorFlynn 2011.12.21. 14:06:39

hajópalló: nagyon magas sarkú cipőben egyenletesen lejtő felületen lefelé menni macera, és kellő odafigyelés nélkül garantált orraesés.
amikor odébb tolták a szarvasbélszínt, akkor azér' ökölbe szorult bennem valami.

ankanpoikanen 2011.12.21. 14:15:21

Tisztelt Sixx! Engem csak az érdekel, hogy miről irsz legközelebb, mert lassan ott tartok, hogy a posztjaid miatt én még egy mszp kongresszust is végig néznék!

möhönce 2011.12.21. 14:20:46

@belekotyogok: én megnéznék egyet, saját megnyugtatásomra, ilyen is van gyerekek, esküvő önjelölt nájloninges masiniszták nélkül, avagy nem mulatóstól magyar a magyar!

belekotyogok 2011.12.21. 14:22:13

@möhönce: és hogy nem laposhústól esküvő az esküvő...:D

Valandil 2011.12.21. 14:34:16

@möhönce: De azért borsó az lehet, nem?

möhönce 2011.12.21. 14:38:44

@Valandil:
összeszavarodtam, ami a 2011-es vidéki/városi borsótrendet illeti.

tündérborsó 2011.12.21. 14:44:52

nem vagyok egy gasztrosznob, de hogyha elmegyek valahova, nem feltétlenül esküvőre, ahol éppenséggel nem a megszokott ételek vannak, naná, hogy megkóstolom. örülök neki, nem fikázom. szarvasbélszínt még nem ettem, és megkívántam. :D
a steiner kristóf esküvőjén is undorodva piszkálták a kuszkuszt. ami nem pörkölt meg rántott hús, az már szar? URAMATYÁM!

a borsómizériához én mondok durvábbat. nálunk szokás a csibepörköltet megbolondítani némi cukorborsóval!!!!!!

szethi 2011.12.21. 14:45:17

Azt vak fajtáját a világnak, meg az úri népnek! A ujháziban van borsó, meg még csirkecafat is. Hol van megírva, hogy a leves üres lé? he? Igaza van sixx-nek akinek ez így feltöri a száját, majd nem meríti a szedőkanalt mélyre, oszt megihatja begréből, mint a lógégeteát szokta.
Jáccák az úridámát a TV-ben, meg a kommentekben is, oszt' otthon még kenyeret is aprít bele.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.12.21. 15:22:58

Szerintem ez az a műsor, ahol nem tudsz jót tenni, hisz pont az a lényeg,hogy te győzz, ahhoz meg sokan a fikázást látják kulcsnak.

zoxó 2011.12.21. 16:54:36

Na én még egyszer be nem írom, csak annyit: Nem VÖR, VOR. Vörös Október Ruhagyár:))

Sokorai_Atala 2011.12.21. 17:42:26

ja ez a Noémi nyávogott mindenki esküvőjén valamiért, hát.....

Lille havfrue 2011.12.21. 18:28:11

Az esküvős műsort most láttam először, igazán röhejes, A poszt pedig oltári!

goldblum 2011.12.21. 19:01:32

Az adások 5. percétől sírva várom a hogyvoltot.

Gyevi bíró 2011.12.21. 22:22:54

No ez is megvót. A kamionoson valami májgombóc levesféle vót, ha jól láttam. Ki is szúrtam de izibe, hogy borsó nem vót betéve a levesbe. A zenélő sztárokat én sem értem, de az utolsón legalább nem vótak, mer' minek? A hangulatot a násznép adja, meg a zenészek. De a kamionoson hiába vótak annyian, akkó sem volt nagy mulatozás. Pedig annyi meghívott már igazán mulathatott vóna egy jót.

Kár, hogy vége lett, ezen a műsoron mindig jót mulattam, a hogyvoltok pedig másnap sírásba nevettek. Nem is emlékszem, hogy vót-e ilyen elemzés az első évadnál? Sajnos a csatorna csak a második évadot tette ki, a régebbit nem. Remélem, lesz következő évad sok bevállalós fehérnéppel, osztán jöhetek óvasni ide.

Hiányozni fog a műsor és ez is itt, no.

gyevibiro.blog.hu

karnak 2011.12.22. 03:42:55

Mindig elkepeszt a foleg videkiektol eredo maradisag, vaskalapossag. Jol lathato h mennyire ket vilag, hiszen egy retro bulizenen, egy szarvasbelszinen, ami nem volt szetsutve (!), egy fel nem ismert libamajon (!), amirol fetunkoltak az edeset es ugy mar eheto volt (!!!!!... Ekkor meg csak sirtam, a belszinnel orjongtem) hogy kiakadnak, szerintuk ami nem mulatos es nem husleves konderban, amelyik ruha tobb mint 50 ezer es nem roman, nem tiszta giccses fos, az mar nem is 'igazi' eskuvo.

Mindig a nirmalusabbak normalisan pontozzak a falusi muvhazban a szintis mulatos, unicumos tucatszarokat, ezek a varosba beszabadult idiotak frocsogni tudnak mindenen, amit vagy nem is ertenek vagy irigyek v mindketto.

Jah a steineren is a kommentek, ezeknek az is fura volt h egy masik orszagban mas nyelven beszelnek az emberek, az se igazi eskuvo, ...igazi nasznep magyarul beszel!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.22. 20:06:31

Nyöhöjj, Mester, zseniális a poszt megint!
Buldog Karácsonyt és jövőre még sokkal többet írj, mert kell! :)

Maravillosa 2011.12.22. 21:03:54

Egy apró kis csemege, ilyen is van, gyerekek!
www.youtube.com/watch?v=dZIbAkCuSs8

SSTamás 2011.12.23. 09:25:36

@karnak: Pontosabb, ha nem világlátott/provinciálisként definiáljuk ezt a csoportot. Vidékiek között is vannak világlátottak, bár a multik budapesti koncentrálódása miatt nyilván kisebb eséllyel :)

Előítélet-rombolóként nagyon jó volt a műsor, Kristóf jófejsége, Emilio feleségének kulturáltsága, a fura fazonok egészen normális esküvője, stb.

Ami hiányzott, (talán az már nagy falat lett volna a műsor típusához) tipikus elsőgenerációs diplomás pár, akik városias életet élnek, de a szüleik, rokonságuk nem. Ebben a helyzetben nehéz igazán olyan eseményt szervezni, ami a házasulandóknak, barátaiknak és a rokonságnak is elviselhető.

karnak 2011.12.23. 17:57:48

@SSTamás: nyilvan, de eleg sok videkit ismerek, hogy eloiteletes legyek:)
videkiekbol is vilaglatottakat, multiknal dolgozokat, videki nagyvasoriakat, pestre koltozotteket, stbstb, nagy vonalakban igaz amit irtam, keves a kivetel.

tenyleg 90%-ban az a valosag, hogy bar az eletuk megvaltozott, a gyokereikhez ragaszkodnak, egyszeruen naluk az eskuvo az, amit a musorban lattunk, nyilvan a musor ennek egy szelete, megvagott, valami..

hiszen mar toluk is tulzonak tunhet, hogy nem ertik, miert nem mulatos zene van egy olasz-magyar vegyeshazassagban...

a maradisag (en igy hivom, nem akarom szepiteni, mondom nem haragszom rajuk, csak tul sokszor tapasztaltam mar h ne gondoljam maskepp) kapcsan igazad van az utolso bekezdesben is, meg az is erdekes, mikor a pestre koltozo hazastars, es a pesti masik mindenkinek megfelelot akar csinalni, ilyenkor is a mulatosos gyoz.

nem ez az erdekes, hanem az, hogy amig a vilaglatottabb, nyitottabb fel el tudja fogadni, hogy valakinek a belszin nem eskuvoi etel, addig a masik oldal az ehetetlen tortatol es a 2x5 centire vagott zserbotol nem tud es nem is akar elszakadni.

KVS 2011.12.27. 15:02:20

jaj, nagyon jót nevettem a kommenteken, főleg amikor a férjem orrának nagyságát firtatták, hehhehehe, hát nincs neki kicsi..:))) meg a romantikátlanságot....hát az valami haláli....szóval csak annyit, hogy szeretném megköszönni, hogy sok mindenkinek tetszett az általunk felkinált kacsa-szarvas menüsor, ha csak így virtuálisan is..:))) még akkor is ha a hagyományos töltött káposztás, magyaros hideg vegyestálás éjféli büfé lemaradt a felvételekről....mivel sok egyéb mellett cukrászatot is tanultam, így csak annyi a hozzáfűzni valóm, hogy nem kell mindent elhinni a feliratozóknak, a mondat így szólt: az úgy hívják, hogy fondant..valahogy aki feliratozta, híján volt az ilyen tipusu ismereteknek :)))))így ragadt rám a fonda....:))))

KVS 2011.12.27. 15:07:36

ja és a ruhámat illető dícsérő szavakat is köszönöm, lehet hogy az én ruhám nem volt agyondíszített, és annak ellenére hogy Párizsból hozták az enyém volt a legolcsóbb, mert egy budapesti kölcsönzés árának kevesebb mint a feléért került hozzám :)))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.27. 15:40:29

@KVS: Nekem nagyon tetszett az esküvőd! A ruha így volt szép, h nem volt csicsás! A kaja meg nagyon finom lehetett, szeretem az ilyen kaját! És nekem sem lesz hagyományos a kaja!!!!!:)

Sok boldogságot nektek!

KVS 2011.12.27. 16:04:06

hajópadló...egy vicc, szerintetek rajtam milyen cipő volt? hát nem balerina, egyébiránt 4000 fős tengerjáró hajón edződve eleg viccesnek tunt a félsz a mennyaszonyok félelme egy 5 méteres gang way-en.....

KVS 2011.12.27. 16:05:56

heheehh még akkor sem ha hajópalló, heheeheh nagyon vicces !!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.27. 16:06:17

@KVS: na, most néztem, h milyen szóismétlést követtem el, pedig nem szoktam:D

Tehát az étel különleges volt, amit meg kell kóstolni, vessen magára, aki nem!!!

Neked utólag mi a véleményed?:)

KVS 2011.12.27. 16:36:37

...én jól éreztem magam a forgatások alatt, természetesen van amelyik esküvő közelebb állt hozzám, van amelyik annyira nem, olyan is volt ami után betegállományba kerültem de nem bántam meg a részvételt. Nagyon sajnálom, hogy a mi esküvőnk igen jó hangulatú volt, és nagyon sok részt amit felvettek valahogy nem vágtak be a műsorba....csokordobás, táncolások, mennyaszony-vőlegény dobálás, pezsgőlocsolás, koktélok meg csokiszokőkút...ilyenek...a dekorból pont a virágos részek nem kerültek bemutatásra, mert kb ember nagyságú virágkompozíciók voltak a hajó különböző pontjain. Tudtam, hogy nem fognak a többiek semmit sem enni, már a bemutatkozás után, de nem izgatott túlzottan, olyan menüt választottunk, ami a külföldieknek is különleges, illetve mi sem fogyasztunk mindig ilyen fogásokat, merthogy mégis csak a legkülönlegesebb esemény volt ez a nap az életünkben. Erre próbáltunk törekedni, nem szeretjük a nagy tömeget, a hagyományos esküvő gondolatát elvetettük eleve, mert én sem származom egy hagyományörző családból, plusz, Diego biztos hogy nem akart volna cipőből inni, aprópénzt sepregetni stb...ahoz képest, hogy a férjem az esküvő elött 5 nappal érkezett haza a munkából, és elötte nem is találkoztunk hónapokig, valamint mindent egyedül szerveztem büszke vagyok rá, hogy jól sikerült...lehet hogy nekem is fejjel kellett volna játszani és taktikázni..de én csak arra törekedtem, hogy jól érezzem magam a többiek és legfőképpen a saját esküvőmön. :)

bohuš 2012.01.18. 11:11:48

"A mai két ara kamionos és hajós esküvővel kedveskedik nekünk, az elsőt úgy tudom elképzelni, mint a Konvoj című film egyik jelenetét, a másikat meg egyfajta titanicos dolognak, mínusz a jéghegy."

És mostanra a titanicos dolog is meglett Diegonak (ő volt a Costa Concordia harmadtisztje).

limbekcs 2012.01.18. 18:41:05

jaja, mínusz jéghegy, plusz sziklazátony.

rianna 2012.01.18. 18:51:51

@bohuš: azt már tudjuk, hogy a kapitány a másodtiszttel együtt lelépett, amint tudott. Ki irányította egyáltalán a mentést?

bohuš 2012.01.18. 19:09:43

@rianna:
Öööö... fogalmam sincs, nem vagyok a téma szakértője, csak belinkeltem egy bulvárhírt :-)
Nekem úgy tűnt a híradásokból, hogy szerencsére a személyzet tudta a dolgát, és mindenki végezte a maga előre kijelölt feladatát az irányító hiányában. De ez csak személyes benyomás.

rianna 2012.01.18. 19:41:26

@bohuš: nem is annyira hozzád intéztem a kérdést, inkább csak elgondolkodtam :) De azért köszi a kiegészítést.

goldblum 2012.03.25. 19:36:48

Hol a folytatás??? Tágra merevedett szemmel ülök a tv előtt, és nincs mit olvasnom???
süti beállítások módosítása