Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X86 és 1X87

2011. december 10. 22:15 - Hódos Hajnalka

Fenyegetőztem én itt már sok mindennel, de rohadjak meg, holnap reggel becsöngetek a Villába és befekszek Péter mellé az ágyba, sőt, oda is kötözöm magam, nincs elég bajom, másnapos is vagyok, és akkor ilyenekkel rongálják az idegeimet! Ha véletlenül poszt közben eltűnne a t betűm, azért van, mert a Pöttyös Guru morzsát még mindig nem tudtam kirázni alóla, bocsánat, na nézzük a ki fekszik Péter ágyacskájába c. pszichothriller következő epizódját. Éjjel fél négykor Veronikának az a baja, hogy Péter egy ganajtúró és leszarja, hogy rosszul esik neki, neki is sok dolog rosszul esik. Péter szánalmas is, mert egy megerősítés kell neki Veronikától, hogy nyugodtan Vera mellett tudjon aludni. Ott is hagyja a faszba, előtte gondosan kicsavarja a melleit, majd egy víziló kecsességével kimászik a dzsakuból, Péter hiába bizonygatja, mennyire szereti. Péter lehunyja a szemét, majd hosszú másodpercekig bámul a levegőbe „nőkbazmeg” arckifejezéssel. Mostanában egyáltalán nem érez késztetést, hogy bundizni induljon ágyikóba, hát megértem.

Reggel érkeznek Pityuék, húha, itt piálás meg buli volt, őket meg se hívták, szép kis bagázs! Verának halálfélelme van, Kingának meg ütni kell a fejét, azért én Viki helyében ezt kétszer is meggondolnám, így is elég hülye a nő. Hú, az fájt, Csaba eltalálta a fülét. Seri pattanjon, és fusson egy jóízűt. Vera megint kötözködik Attilával, aztán kap egy fülest és még neki áll feljebb, gyökerezik meg normálisvagyozik, aztán visszaüt, kap egy intést Pityutól. Mind a ketten panaszkodnak, Attila Péternek, Vera Fecónak és mindkettő szerint a másik kezdte. Seri szerint Vera meg van bolondulva, Kinga attól is rosszul van, hogy Fecón lóg. Seri bőg, mert fáj a keze és emiatt nem tud jól teljesíteni, hálisten, a bokszolást mára befejeztük.

A hogyan-csináljunk-Péterből-még-nagyobb-hülyét vonalon haladva, tóksót szerveznek A Háromszögnek, Kinga az írnok, a téma pedig a fények (csillagok) elnevezése. De konkrétan ugyanúgy! Péter nem emlékszik a részletekre, a lányok igen, röhögök. Miután Veronika elpanaszolja, hogy hullámvölgyes a kapcsolatuk és Peti egyik percben kedves, a másikban pedig bunkó, Vera megragadja az alkalmat, hogy ott maradjon mellette az ágyban. Péter szempillantás alatt felcseszi magát és megkéri Verát, húzzon a picsába az ágyából, de kurva gyorsan! Vera mintha meg se hallaná, értetlenkedik, miért beszél vele csúnyán Peti. Ha Veronika ott akar aludni, már pattan is ki az ágyból, de ne rajta álljon bosszút azért, mert Veronika haragszik rá. Péter karikás szemekkel, könyörületért esdeklő szemekkel panaszolja a riportszobában, ez az egész azért van, hogy őt kikergesse a nő a világból. Tényleg ijesztő. Így van, Vera bevallja, azért csinálja ezt, mert Péter és Attila ugyanígy játszanak mások érzelmeivel a Villában. Lefekvés előtt mecsbokszozik kicsit a hátán, én Péter helyében már eret vágtam volna, utálom, ha basztatnak, mikor álmos vagyok. Meg úgy általában utálom, ha basztatnak.

Gergő csalódott, mert vigaszágon került a bokszolók közé, kicsit sajnálják Csabával Fecót, pont ő nem szállhat ringbe, aki éjszaka kesztyűzik meg fut, és úgy mozog! Fú, Fecó bazmeg! Hát mit mondjon? Fel is akarta adni, nem ütött vissza, pedig jó lett volna találkozni a családdal. A nyugiszobában eltörik a mécses, nem dohányzik, nem alkoholizál, nem bűnözött, lefogyott tizenkét kilót, mit csináljon még? Fejre álljon? Izéjjon? Azzal, hogy jó ember, kitörölheti a valagát. Nem hiszek a fülemnek, de a kertben Vera megint jön az ott aludhat-e Péter mellett témával, mi a tarka tökömet tudhat ez a Péter, hogy mindenki vele akar aludni? Péter a D-matracon se akar vele aludni, kiskifli-nagykiflibe pláne nem. Szerencsétlen bemenekül a konyhába, ott Veronika jön azzal, hogy aludjanak együtt, én komolyan mondom, ma állva fogok, mint a lovak. Péter nem tudja megoldani a dolgot, Veronika meg beparázik attól, hogy ő mondja meg Verának, húzzon a francba. Akkor majd befekszik melléjük. Így is lesz, Petin van alsógatya egyébként, a cuki kis elefántos. Hogy rendesen megmosta-e a kukiját, nem derül ki, mert Vera felébred és kipattan az ágyból, Veronika akkor bemászik a szokásos kis helyére. Mintha ezer éve, tényleg. És szeretlek is, te kis. Mennyire? Péter annyira szereti Veronikát, amekkorára a mellei nőttek. Aztakurva, miért nézem én ezt?

Lilu kapcsolja a Villát, mert eljött az idő, hogy megtudják, ki kivel fog bokszolni. Ha egy kurva kisfilm lesz, kiakadok. Nem, csak szövegelés van, Csaba Gergőtől tart, Kinga Eszterrel és Verával nem szeretne, Vera egyik lánynak sem örülne, Eszter Serivel nem akar, na szóval a párok: Eszter-Vera, Kinga-Seri, Gergő-Csaba, Attila-Péter. És nagyon fontos szabály is van: tilos szövetkezni, taktikázni, lepaktálni, nyerni hagyni az ellenfelet, elviccelni a meccset és kötelesek mindent beleadni a bunyóba. Mielőtt tanúi lehetünk minden idők legnagyobb szervezkedésének, edzünk, Seri keze még mindig fáj, Attila dühös, mert nincs edzőpartnere, Peti leszarja, aki jön, jön. Eszter csipája rendesen kinyílott, feladat lenne, üljenek le és mondják el egymásnak, kivel nem bunyóznának. A csajok összebalhéznak, mert Vera annyira be van képzelve magától. Eszter meg mindenkinek nyalja a valagát, aha, a Kingának is! Mongyamááá a Vera, kivel nem bokszolna! Serivel nem, mert csángó, erőseket üt, de össze-vissza. Kingával sem szívesen, mert magas és gyenge, mint a harmat, Eszterről meg nem is tud mit mondani. Eszter ne ugasson, hogy Vera szarkasztikus Kingával, mert ő meg egy gyáva nyúl, aztán otthagyja őket, majd szóljanak, ha a feladattal foglalkoznak. Foglalkoznának, de Vera csak nem bírja tartani a száját, kifigurázza Esztert, a nyulat, a többiek fogják magukat és némi büdös ribancozás kíséretében kivonulnak a nappaliba, Eszter ordít, itt mindenki egy hazug állat, csak Vera a frankó, az van! Vera bőg a nyugiban, Fecónak, itt mindenki úgy hazudik, mint a vízfolyás, nem is bántott senkit és még a szavait is kiforgatták. A Kis Pióca aztán Fecóval edz, ezen ki is akad mindenki, Péter és Attila betyárbecsülete többet ér, mint Fecó állítólagos barátsága, pont a Kinga ellen készíti fel Verát?

Megint tóksó van, a cél, hogy ünnepek előtt a helyükre kerüljenek az érzelmek, szóval óbégatás meg gusztustalanozás lesz, aham. Az első vendég Kinga, a téma Attila. Kinga rövid és velős, igen, új alapokra helyezték a kapcsolatukat, ez az emberek kilencvenkilenc százalékának nem tetszik, de leszarja. Nem, nem ezért nem tölt mostanában annyi időt Fecóval, mint eddig, hanem azért, mert a Vera bele van bújva a seggébe és nem akarja zavarni őket. Csabival minden oké. Megkezdődik egy veszekedés, mindenki a saját stílusában, Kinga megint nem tudja elmondani, Vera megint mártír, magyarázza el, miért mi a baja vele Kingának, mióta visszajött a párbajról? Nem derül ki, mert Kinga Fecót ugatja le, pont ő mondta, hogy a Verában nem lehet megbízni, most meg sülve-főve, hogy is van ez? A két meg nem értett áldozat a kertben sóhajtozik, mecsoda emberek vannak itt, úgy félnek a kihívástól, hogy egymást nyalják, Fecóból meg céltáblát csinálnak, mert Verával van. Hoppá, Veronika nem a bugyiját vette le, hanem valami kis fekete nadrágocskát, még mindig haragszik Attilára a békülés miatt? De most komolyan. Ne féljen attól, hogy az ő kis bizalmi viszonyuk ettől megromlik, és Veronika nyugodjon meg, Attila nem hülye, hogy elfelejtett volna azokat a dolgokat, amiket Kinga csinált vele, de ha közel engedi, minden gondolatát és aljás tervét tudni fogna. Úgyhogy Veronika engedje meg, hogy egy kicsit játsszon vele, és na jó, azért Attila egy picit szereti Kingát.

Miután megtudták, ki kivel, onnantól most Eszteren a világ szeme! Attila és Péter örülnek egymásnak, huhú, hát Csaba pont Gergővel? Hát agyonverik! Szétverik a fejét! Örömködés után megindul a szervezkedés, a cél, hogy Verát kirakják a Villából, de hogy? Nem lehet kiválasztott, annyi szent. Attila kivinné párbajozni, de fél tőle. Kimentek már azok az emberek, akikkel kiment volna. Azt nem tudom, mit jelent, hogy ha Attila és Gergő lila kendőt kapnak, akkor beesik az eső, de nem is fogok rajta gondolkodni, az biztos. Szóval, a Verát ki kell rakni, nincs mese, vasárnapig akkor most ez lesz a fő téma, bár, ha Attila és Péter kitalálnak valamit, arra, hogy annak az ellenkezője következik be, most már komolyabb összeget mernék tenni.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inmemancsi 2011.12.13. 17:48:46

@nathalie: és a nézők meg nézzék mi?:))) mi ez fordított kívánságműsor??

kamarti 2011.12.13. 17:50:33

@sogeking: persze, megy a manipuláció ezerrel, de azért mégis csak hozott anyagból dolgoznak. mármint azt tudjuk, hogy a vágás nagy úr, azt is, hogy amire azt mondják, spontán, az sokszor feladat (pl. Vera rendezi viszonyát Veronikával a párbaj előtt), de hogy megírt és betanult szövegeket nyomnának, azt azért nem hiszem

és ezek a mágikus mondatok most elég ritkán hangzanak el, sztem ezeket negligálták Atipeti, és Verán kívül nem is nagyon erőlteti senki az őszintét. Sőt, inkább az egymás lehazugozása megy.

Hódos Hajnalka 2011.12.13. 17:50:38

@Íriszke: ha provokálni jöttél, szar időben vagy szar helyen, szóltam.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 17:51:27

@sogeking: tényleg, a selyemsonka!!! már feledésbe merült volna, ha nem idézed fel..:D köszi :DDDD most megint röhögök...:D

Tüzitündér 2011.12.13. 17:52:51

@Íriszke: szerintem, meg nyugodtan rakd ki amid van! A fiúk itt, tutti :) örülnének neki! Ne csak a szád járjon! :)

kamarti 2011.12.13. 17:53:00

@nathalie: ez nekem sajnos humornak se jön be

kamarti 2011.12.13. 17:54:19

@anica inkognitóban: én ezt nem veszem be. de lehet, hogy én vagyok a naiv és neked van igazad

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 17:56:01

@kamarti: nekem is gyanús, de sajnos, tényleg van ilyen....ez bizonytalanít el..:D
egyébként én elég jókat röhögök, csak az elemeimet meríti..:DDDD

Hódos Hajnalka 2011.12.13. 17:59:26

mielőtt.... igen, írok. posztot. most. illetve, igen, válaszolok, ígérem. nahh... :))

most futokszaladok, viselkedjetek rendesen :D

sogeking 2011.12.13. 17:59:46

@anica inkognitóban: ami jó, az jó :)

esküszöm egyszer csinálok valami nőnemű profilt :D

capa05 2011.12.13. 18:00:19

@sogeking: a ló ! Az indul a bakterházból,
Haumann annál siránkozott amikor kimúlt a szerencsétlen jószág:.DDD

kamarti 2011.12.13. 18:01:03

@anica inkognitóban: ha mégis nekem van igazam, képzeld el az ő elemeit :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 18:01:09

@sogeking: cseréljünk nemet??:DD te kivel cserélsz??:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 18:02:30

@capa05: az mekkora jelenet! :D Sanyi, Sanyikám, ne halj meg!!!! :DDDDD
@kamarti: el sem merem képzelni..:D
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szoktunk máshogy??:DD:P

kamarti 2011.12.13. 18:03:22

@anica inkognitóban: esetleg Ati nem játszási kérése az volt, hogy megint vagánykodhasson álneveken a neten, mint kint :)

nosce 2011.12.13. 18:03:27

@Íriszke:
"de én azt a gombot nem találom mert nekem nincs olyan pedig a Sanyi azt mondta hogy ez egy jó gép"

a gépeden majdnem középen van egy nagy gomb, világít is, na azt nyomd ki, aztán minden jó lesz :)

sogeking 2011.12.13. 18:04:52

@anica inkognitóban: úgy gondoltam, hogy létrehozok egy új profilt, de igazad van, egy bejáratott névvel írni még viccesebb :)

nosce 2011.12.13. 18:04:56

@sogeking:
olyan lehet mint a köki terminál, a főszponzor :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 18:05:21

@kamarti: ezek tényleg olvasnak minket...:DD
@nosce: de zizz vagy, és ha a kórházi ágyon fekve írogat, te meg kinyomatod vele a lélegeztetőkészüléket??:DDDDD

nosce 2011.12.13. 18:05:53

@sogeking:
sztem akkor rajzolj egy sunát az almádra :)

kamarti 2011.12.13. 18:06:27

@nosce: hogy itt milyen rosszindulatúak egyesek :) pedig hát egy gombelem az egy gombelem, na :)

sogeking 2011.12.13. 18:06:29

@capa05: @nosce: ezt mindenképpen ki kell nyomozni, és elsőre Sanyíííra gondoltam :D

sogeking 2011.12.13. 18:07:13

@nosce: mármint egy nem saját bejáratott névvel :)

kamarti 2011.12.13. 18:09:14

@anica inkognitóban: muszáj valahonnan ötletelni. és ez ingyé van :)

nosce 2011.12.13. 18:11:27

@sogeking:
igen, onnan tudjuk h te vagy :)

nosce 2011.12.13. 18:12:29

@kamarti: @anica inkognitóban:
mind1, majd sanyi visszanyomja ha akarja :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 18:12:37

@capa05: óóóóó....:DDDDD ez most miért???:PP:DDDDD
@kamarti: írjunk ezentúl titkosírással, hogy ne tudják ellopni.:D

sogeking 2011.12.13. 18:15:40

@nosce: pont az a lényeg, hogy ne tudd:)

@anica inkognitóban: nem. fizikai valómban nem változnék, csak mint kommentelő, pl. egy napra kölcsönkérem Hajni profilját, és úgy garázdálkodom :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 18:18:51

@sogeking: én azt már mondtam neki (HHBD), hogy a helyében szétszívatnám a társaságot :DD
@nosce: szerinted akarja?:/ bár az üzlet, az üzlet... gyanítom....

kamarti 2011.12.13. 18:20:39

@nosce: a halott ló? gonoszabb vagy, mint egy ötödikes :)

@anica inkognitóban: ami azt illeti, néha titkosírás nélkül is nagyon nem értjük itten egymást :) másrészt viszont jól jönne, mert pl. nemtok rovásírni, pedig lassan kötelező lesz...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 18:23:12

@kamarti: van, akit marhára nem is kívánok megérteni, annyira idegesít...pont elég hülyével kell megértőnek lennie az embernek a való életben..

kamarti 2011.12.13. 18:25:05

@anica inkognitóban: jogos. ezt a szegíny lányt viszont jól elijesztettétek :)

sogeking 2011.12.13. 18:26:58

@kamarti: pedig én beszélgetni szerettem volna vele..

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 18:27:38

@kamarti: lehet, hogy megfogadta nosce tanácsát???:DDD vagy Hajni kivágta???

sogeking 2011.12.13. 18:32:22

@Tüzitündér: ha adnak hozzá szilikonpántos zsinórtangát, akkor jó lesz

inmemancsi 2011.12.13. 18:36:18

milyen bódog lesz fecó hogy ezekkel esküvőzhet

kamarti 2011.12.13. 18:36:53

@anica inkognitóban: vagy még mindig a zöld nyilat keresi :)

@sogeking: sanyiról? :)

capa05 2011.12.13. 18:38:54

@inmemancsi: én már sajnos lemaradtam egy ilyen fasza násznépről irigylem is érte:::DDD

Tüzitündér 2011.12.13. 18:39:09

Na, én elbúcsúzom egy rövidkére, mert gyüttek a rend őrei hozzám!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 18:40:23

@Tüzitündér: óóóóóóóóó, reméljük, legalább jóképűek :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 18:40:23

@Tüzitündér: óóóóóóóóó, reméljük, legalább jóképűek :DDD

kamarti 2011.12.13. 18:40:26

@sogeking: van, aki már akkor avatart csinált magából, amikor még azt se tudtuk, mi az :)

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/12/13/robert_downey_jr._majomjelmezben_maszkalt_betepve/

Hurri Kán 2011.12.13. 18:42:01

@inmemancsi:
A kurvákkal? Ők is ott lesznek az esküvőn? Vagy hogy lesz? Én már nem tudom ezt követni. :D

kamarti 2011.12.13. 18:44:52

@gyvy: remélem, igen, és Ati Kingának fogja szólítani az övét, ahogy tervezi :)
megnézném az arcokat, meg őt is, amikor ilyen bátor :)

sogeking 2011.12.13. 18:44:58

@gyvy: ők lesznek a koszorúslányok, majd szórják a zenélő óvszereket :D

kamarti 2011.12.13. 18:47:06

@sogeking: ja, hogy te ismered? hát így könnyű :) bár beszélgetni mindennél strapásabb lehet :)

Hurri Kán 2011.12.13. 18:47:16

Nah, csütörtökre mindenki készítse a szebbik ruháját. :D

inmemancsi 2011.12.13. 18:48:08

@gyvy: :)) követed te azért, csak a saját vezérfonaladon:))

mocskosmacska 2011.12.13. 18:49:17

Ha feócnak és angélának szerencséje van, akkor az rtl nem vettem emg a szőke, harmadik nőt is, aki majd pont az eskütétel előtt fog berongyolni és jelentet rendezni.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 18:52:18

@inmemancsi: ami - valljuk be- elég specifikus vezérfonal :D ;)

kamarti 2011.12.13. 18:52:19

@mocskosmacska: épp most beszéltük meg, hogy innen ötletelnek... aztán majd meakulpázhatsz, ha mégis :)

Hurri Kán 2011.12.13. 18:53:38

Karácsonykor meg kamionosok és kurvák parti lesz a villában?

inmemancsi 2011.12.13. 18:53:54

@gyvy: mé mi is meg vagyunk hívva??:)))

kamarti 2011.12.13. 18:53:56

@mocskosmacska: épp most beszéltük meg, hogy innen ötletelnek... aztán majd meakulpázhatsz, ha mégis.... :)

Hurri Kán 2011.12.13. 18:54:32

@mocskosmacska:
Házassági akadály bejelentése, ilyesmire gondolsz?

kamarti 2011.12.13. 18:54:53

@gyvy: mondjuk az adventi bokszhoz illene stílben :)

inmemancsi 2011.12.13. 18:55:06

@mocskosmacska: minek, ott van a kinga felkap valami rucit és majd őrjöng, hogy mért nem fogyott le

Hurri Kán 2011.12.13. 18:56:02

@inmemancsi:
Még nem, de minden lehet. :D

kamarti 2011.12.13. 18:56:40

@inmemancsi: az engemménemveszfeleségülsenki előtt vagy után? :)

Hurri Kán 2011.12.13. 19:03:19

@anica inkognitóban:
Neked meg mi bajod az én vezérlő fonalammal? :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 19:04:50

@gyvy: bajom semmi, majd neked fogják otthon megsodorgatni..:P:DDDDDD akkor meg majd jössz hozzánk sírni..:P:DDDDDDD

Hurri Kán 2011.12.13. 19:09:01

@anica inkognitóban:
Sírni, én??? Max. a gyönyörtől. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 19:12:11

@gyvy: nálam tutira nem..P:PDDD ajánlom Evetkét..:P:DD tök jól el is beszélgetnétek előtte/közben/utána :DDD

Hurri Kán 2011.12.13. 19:14:46

@anica inkognitóban:
Továbbra sem ÚGY vagyok bekötve, érted. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 19:18:42

@gyvy: akkor az előbbiért én kérek elnézést..:)))))

inmemancsi 2011.12.13. 19:20:54

a 3000. kommentelő lesz a tanú fecó esküvőjén, hajrÁ:)))

capa05 2011.12.13. 19:23:53

@inmemancsi: akkor azt hagyjuk meg Hajnalkának!!:PP

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 19:23:59

@inmemancsi: na, ezért fog beállni a blog a 2999. kommentnél...:P:DDDD

capa05 2011.12.13. 19:25:46

@anica inkognitóban: úgyis Fecó miatt akarja odaláncolni magát!!:DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 19:26:52

@capa05: ő fogja sikítani, hogy nem köthetik meg, mert engem már feleségül vett!!!!!!!!!!! :DDDDD

mocskosmacska 2011.12.13. 19:28:07

@gyvy: Aha berongyol, hogy terhes. Aztán két hét múlva megjelenhet egy cikk a borsonlinben, hogy szőkenő tévedett nem is volt terhes, csak az fecóesküvő miatti bánatában késett a vérzése.

arkangyal44 2011.12.13. 19:29:21

Nagyon szép estét drága kommentlakok.Ezzel az esővővel kapcsolatban van néhány gondolatom.
Vajon melyik zenekar húzza a talpalávalot?
Ki lesz a vőfély?
mi lesz a menyasszonytánccal?
Ki fizeti a révészt? akarom mondani a lakodárét?

MagasMacska 2011.12.13. 19:30:59

@anica inkognitóban: Na jó, de honnan láthatom, hogy nem én vagyok a 3000.?

arkangyal44 2011.12.13. 19:31:09

esküvőt szerettem vona írni na:))

capa05 2011.12.13. 19:34:20

@MagasMacska: a poszt végénél a hozzászólások előtt oda van írva hány komment van--utána írja, hogy"az utolsó 100 komment"

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 19:35:57

@capa05: köszi, nekem közben elszállt a böngészőm, míg a választ írtam..:*
@arkangyal44: szerintem Bunyós Pityu fogja énekelni, hogy "polgármester arra kérem, egy kis segélyt adjon nékem" :DDD

arkangyal44 2011.12.13. 19:39:37

@anica inkognitóban: Drága Anicám puszka,remélem az ablak be volt zárva és nem szállt ki:) a segélyes vonal szerintem nem fog játszani:))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 19:41:22

@arkangyal44: ezek az ablakok olyan megbízhatatlanok :D de a Linuxhoz hülye vagyok..:)
ja, a segélyes nóta nem azért, csak ezt az egy számot tudom, hogy Pityu művész úr énekelte..:DD

arkangyal44 2011.12.13. 19:44:48

@anica inkognitóban: Linux ??fűszeresen lazán átsütve szerintem fínom lehet,egy kis petrezselymes párolt rizzsel :)DDD

inmemancsi 2011.12.13. 19:46:50

@gyvy: ááá:))) és vera kaminos lesz:))

mface 2011.12.13. 19:48:15

nem szeretnék első lenni! :)
VV5 - 1x88 - 1x90

inmemancsi 2011.12.13. 19:48:15

@arkangyal44: na hát ezekre várnánk a javaslatokat:)) bunyós pityu nem rossz ötlet azt el kell ismerni, a talpalávalót csaba húzza a gitárral az copyright

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 19:57:13

@arkangyal44: én sem értem, más módon kell gondolkodni hozzá... ráadásul nő vagyok, nem értem azt a rendszert :)

Közbiztonság Szilárd 2011.12.15. 04:21:31

"becsöngetek a Villába és befekszek Péter mellé az ágyba, sőt, oda is kötözöm magam"

Épp van mellettem egy szabad hely az ágyban, de meg kell ígérned, hogy dugás után legalább negyedórát beszélgetünk. Bármiről. :-)P

(Péternél, ha csak egy fokkal is, de jobb vagyok. :-)
(Mivel személyesen ismerem, van mihez viszonyítanom.)
süti beállítások módosítása