Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-faktor 2x15 - 7. döntő

2011. november 28. 08:00 - candyperfumegirl

El sem hiszem, hogy már itt járunk, 7. döntő, 6 versenyző, újabb elképesztően előnytelen frizura DevilNórinak. Időjárás-jelentéssel kezdünk, tudjuk, az idő szar és beállt a sor az M0-n, eszébe ne jusson senkinek elindulni otthonról, hacsak nem az RTL stúdiójába, máskülönben otthon kell maradni, nézni a tévét és nyomni a szavazatokat -szuggerálja a meteorológiai részleg által megtámogatott Nóri. Ő maga is úgy néz ki, mintha kilométereket gyalogolt volna az esőben, vagy most mászott volna ki egy úszómedencéből, a koponyához ragasztott szopottgombóc frizurára nincs mentség. Hogy miért ez a furcsa időjárásos indítás, arra rögtön választ kapunk, mai tematikának a „természet erőit” jelölte ki a szerkesztőség, vagyis évszakok, időjárási jelenségek, meg minden olyan dal, amikben ebből bármi is elhangzik legalább egyszer, és ezt még komolyan is gondolták. Ja, és duettezni is fognak a versenyzők (egymással), mert már olyan kevesen vannak, hogy a műsoridőbe belefér. Jöjjenek a mentorok, Ildi ma oroszlánsörénnyel sokkol (vagy szélfútta frizurának szánta?), ami jól nem áll neki, viszont elég rosszul igen, és még tovább rontja a helyzetet egy olyan ruhával, amit talán a Rákóczi tér munkásnői is enyhe túlzásnak éreznének, fénylik és fűzött és mellhangsúlyos, szóval fokozottan súlyos darab. Persze jobban szeretné, ha inkább erről beszélnének, meg az új nagylemezéről, ha már egy egész hétig az ő magánéletével adta el magát az összes magyar sajtótermék.

Kezdjük inkább a versenyt, MalekMiki egy hurrikánt harangoz be, ami alatt Tarány Tamást kell érteni, elsöpör ma is mindent és mindenkit, aki az útjába kerül –ígéri a mentor, hát lássuk. Kisfilmben csodával határos módon nem kerül elő a súly-edzés-fogyókúra tematika, kiderül viszont, hogy Tamásnak gondjai vannak a szövegtanulással, de ehhez tökéletes segítséget nyújt a Táblagép, milyen furfangos volt ez a spot, a Telenor köszöni szépen. Produkciója a Summer In The City Joe Cockertől, jól tolja és laza, csak a háttértáncosok stylingja érthetetlen teljes mértékben, kb. 4-en egyforma cuccban és van 3 kakukktojás, ez most mi? Főleg, hogy a színes-new yorkos háttérhez meg Tarány fekete fellépőruhájához sokkal jobban ment volna, ha színes sundressekbe bújtatják őket, de mindegy, az egyik még egy gitárt is előkap ügyesen a blúza alól. Produkció végén az összes táncoslány beájul, nem akarom tudni, miért. Jöhet az értékelés, Ildi véleményére képtelen voltam odafigyelni, annyira elvonta a figyelmemet a sörény. Többiek szerették, Miki meg ügyesen a gitárszólóra tereli a szót, ugye, milyen király volt? Dicsérjétek meg szépen azt is. Na azért.

Muri Enikő jön, akinek a kisfilmje nagyon beszédes, falra mászik, és a csúcsra tör, ebben azt hiszem, minden benne van. Színpadon már vagy 5 kiló műhajjal megtámogatott oroszlánsörényben áll, Ildi mennyire volt vajon ideges, amikor meglátta? Vicces, hogy még a ruha színe is hasonló, amúgy magyar dalt énekel, amit én még életemben nem hallottam, de egy barátnőm felvilágosított, hogy ez a legújabb Zanzibár, mindig tanul az ember. Szépen elénekelte, Geszti erőnek erejével kényszeríti magát, hogy ne használja a „korrekt” szót, Ildi és Miki dicsérik, Feró meg elsüti a kettes számú sablonszövegkártya (X-faktor szövegkártyák, 2. évad kiegészítő csomag már kapható!) tartalmát: „mindent megcsináltál, amit elterveztünk!” Enikő mehet készülni a duettre.

Baricz Gergő kisfilmje nagyon ötletes, őt meg jófejű haverját, Bagossy Norbit (ld. Tábor) filmezik egy rendezvényen, ami tippre a stábbuli, spontánnak kicsit sem ható szituációkban, azért a fangirlöket játszó táncoslányokat felismerem. Jöjjön a produkció, sikerült az unalomig játszott Wonderful Life-ot kiválasztani neki, és igaz, hogy kicsit érfelvágós hangulatú a dal, ami neki feküdni szokott, azért ennél jobbat is el tudnék képzelni, pl. November Raint. Ami igazán értékelhető a produkcióban, hogy végre rájött a vizuális osztály, hogy ezt a srácot kék színekkel kell körülvenni, a tengerészcsíkos póló meg a kék zakó tényleg tetszik, a tengerpartos háttér sem rossz, és van egy atmoszférája az egésznek, csak éppen nem szól valami jól, van ez így. Hát igen, ezen apró negatívum mellett a mentorok sem tudnak elmenni szó nélkül, bár Feró konkrétan szerelmet vall Gergőnek (szerintem pálinkázott a műsor előtt), és Miki és Geszti is elismerik, hogy egy jelenség, de azért ami hamis az hamis, Ildi meg már tépné le a fűzős szaténcsodát magáról, nyomjanak be egy reklámblokkot, de nagyon sürgősen, mert baj lesz.

És lőn, első reklám, Hajas László már rohanhat az extra erős zselével, mert egy hajszál elszabadult Nóri fején, és ez tarthatatlan! Jönnek már a stúdióba a Kocsis Tibó pólós kiesett versenyzők, ebből tudjuk, ki következik. Tibor kisfilmjében elsősorban a múlt heti párbaj a téma természetesen, amiből úgy érzi, hogy megerősödve jött ki, mert most még keményebben azért fog küzdeni, hogy továbbmenjen, egészen a döntőig. Miki arca csak úgy ragyog a büszkeségtől, ezt már szereti egy mentor hallani, haverok meg a vállukon cipelik a párbajhőst, ez a múlt hét záró momentuma volt. Ain’t No Sunshine a választott dal, és egyébként megdöbbentően sok hangszert cipelnek be a mai produkciókhoz a színpadra, némelyikhez hozzáérnek, némelyikhez nem, a Tibor mögött álló hegedűs lányok például nagy gonddal ügyelnek rá, hogy a vonó még csak véletlenül se érintse a hangszert. Nem, baj, nem is a zenei kíséretek miatt szeretjük az X-faktort, hanem mondjuk az olyan produkciók matt, mint ez az Ain’t No Sunshine feldolgozás Kocsis Tibor előadásában. Nagyon hatásos és erőteljes, mentorok arcába üvölti, hogy „I KNOW”, többször is, és tényleg tudja mitől döglik a légy, így kell ezt. Mentorok le vannak nyűgözve, Geszti külön megdicséri MalekMiki remek pedagógusi munkáját, Ildi mosolyogni akarja látni Tibort minél többet, ha szomorú a dal, akkor is, Miki meg még felhívja a figyelmet a hosszan tartó egy levegős éneklésre, nagyon ügyes marketinges. Szerettem volna csinálni egy játékot „szerintetek ki volt Kocsis Tibor pólóján?” címmel, de ellövik, hogy Ördög Nóra, rózsaszín parókában, elkenődött sminkkel - ami amúgy sokkal jobban áll neki, mint a lenyalt haj, csak mondom.

Verácskának múlt héten azt tanácsolta Geszti, hogy menjenek el Feróval gyúrni, úgyhogy az okos mentor elvitte futni a mínusz fokokban, és még énekeltette is közben, amihez ezúton is gratulálok. Az mondjuk tényleg vicces, amikor Vera egy óvatlan pillanatban felpattan Feró biciklijére és futtatja, meg énekelteti vele az Azok a boldog szép napokat, ez megér egy elégedett biccentést a Showbusinessből Jött Geszti Pétertől is. Verára ma Adele Set Fire To The Rain-jét osztották, ami valóban zseniális dal, de túl magas léc neki, és épp hogy csak át tud bújni alatta. Geszti persze a cukiság faktort értékeli továbbra is, még az sem zavarja, hogy a tényleg helyes fehér ruhácskához hótaposó csizmát adott rá az agyament stylist, de mást nem nagyon talált ebben a produkcióban, ami tetszett volna neki. Miki szerint nem passzolt a dal a személyiségéhez (így is lehet fogalmazni, szerintem egyszerűen kevés volt a hangja hozzá), Feró meg előveszi a 3-as számú sablonszöveg kártyát: „ne higgyél nekik, ezek itt mind hülyék és irigyek!”

Még csak egy szünet volt, és jön az utolsó versenyző, már tényleg nagyon kevesen vagyunk. Jön a Rocktenors, vagyis a Két Tesó Meg A Srác Aki Csukott Szájjal Is Vigyorog. Elmentek a színházba, ahol találkoztak egymással, ökörködnek egy kicsit, meg régi sztorikat idézgetnek. Színpadra úgy mennek ki, mintha a kivégzőosztag elé készülnének, mi ez a fene nagy komolyság? Lehet, hogy csak nem érzik magukat túl jól a favágó szettekben, amiket a stylist rájuk aggatott, de az is lehet, hogy a hülyegyerek-imidzst akarják végérvényesen lemosni magukról, itt most komoly dolog következik, kéremszépen! Korál: Homok a szélbent hoztak, az előadás a jobb produkcióik közül való, de még így is azt érzem, hogy akkor szólnak a legrosszabbul, ha mindhárman egyszerre énekelnek. Miki szerint ez volt az eddigi legjobb produkciójuk, többiek is nagyon dicsérik őket, Feró ma mindenkit szeret, Geszti elégedetten vigyorog, lesz ma párbaj vagy sem?

Ennyi volt az időjárásos dal mára, még most sem hiszem el, hogy senki sem választott It’s Raining Mant. (köszönöm!) Mialatt a versenyzők átöltöznek és felkészülnek a duettekre, nekünk még lejátszanak egy nagyszerű Spar reklámot, a kiesett versenyzők asszisztálásával. A kisfilm témája amúgy az lenne, hogy főznek a még versenyben levő énekeseknek, de nem ez a lényeg, viszont ugye mindenki megnézte, hogy postosan mennyi Spar Budget termék fér bele egy bevásárlókocsiba? Azért vannak, akik a bújtatott reklám módszerét ügyesen átvették, a fiúk bevásárlólistáján pl. az Apollo 23 tétel is szerepel, cseles. A főzésnél úgy tűnik, mindenki inkább hátráltató tényező, mint segítség, annak a rajongónak a lelkivilágát meg elképzelni sem nagyon akarom, aki varrt egy Pókember jelmezt Gyurcsík Tibinek, mert gondolom, onnan származik a cucc, nem csak leakasztotta a szekrényből. A reklámfilm vége össznépi örömködés és zabálás, Kováts Vera pl. úgy termeli befelé a rántotthúst, mint aki egy hete nem evett, ilyen filmeket csinálhatnának még.

Egy kis reklámblokk és kinyújtózás után jöhetnek a duettek, amikhez ugye a mentoroknak is össze kellett fogni, erről is megnézünk most egy Táblagép és Spar reklámot kisfilmet. Rettenetesen élvezte mindenki a közös melót, Feró olyan hasznos tanácsokkal látta el az énekeseket, mint pl. „oldalra ne forduljatok, mert profilból hülyén néztek ki”, a Baricz/Kováts duett végére meg Ildi Feró ölében kötött ki, nahát. Ezek után lássuk a produkciókat (minden duettpárosítás tökéletesen megjósolható egyébként), Kocsis Tibor és Muri Enikő nyitnak, George Michael: As című dalával. Enikő vállára ráaggattak egy döglött állatot, az ezüst strasszos tűsarkúja viszont lopásra ingerel, a duett meg minden tekintetben profi. Két jó hang jól szól együtt, inkább segítik egymást, mint versenyeznek, és mintha még jól is éreznék magukat közben. Mentorok is hasonlóan látták, Ildi alig bírta ki, hogy ne rontson fel a színpadra és be ne szálljon, Feró az est csúcspontjának nevezi az előadást. Geszti meg annyira szerette őket együtt látni, hogy már csak a „ti jártok?” –klasszikus hiányzik, de az egy másik műsor, inkább fel sem emlegetem, mert nem engednek be többet az RTL stúdiójába.

Jön a kvartett, vagyis Tarány Tamás és a Rocktenors, a The Rasmus első és egyetlen csapbólis-kategóriájú slágerével az In The Shadows-szal. Tarány megint megkapta az izzasztókabátot a biztonság kedvéért. Tenorok belevisznek egy kis mulatós jelleget némi hopp-hopp-pal meg csárdás-szerű koreográfiával, de abba is hagyják gyorsan szerencsére, így nem válik az előadás élvezhetetlenné. Energia van benne bőven, néha kicsit olyan, mintha a három srác Tarány háttérénekese lenne, de ettől még nem rossz. Keresztanyu azt mondja, hogy ő még ilyen jót életében nem látott, felrobbant a székben ülve (az milyen lehet?), Feró az elementáris erő szédületében nézte végig a produkciót, ami a színpad felől érkezett.

Utolsó duettnek a Baricz/KVera párost hagyták, akiknél nagyon szerelmetesre vették a figurát, adjunk a pletykalapoknak, azoknak is élniük kell valamiből. Time After Time-ot hoztak, ami Verának még illik is a hangjához, Gergőnek nagyon nem, és most derül ki, mennyire nem passzol ez a két hang össze, de nem is ez most a cél. Ezt a produkciót két dologgal akarják eladni, Verácska cukiságával meg Gergő OLYAN nézésével, ami naná, hogy tudatos, ki van ez találva. Annyira meghatotta a mentorokat a dolog, hogy még Ildi és Feró is összemelegednek, Geszti kis híján elkezdi skandálni, hogy „csókot! csókot!”, Miki zavarodottan megbújik a háttérben, majd kijelenti, hogy ő legszívesebben filmet rendezne velük, mert Szépszem és Ezerwatt olyan, de olyan álompár lehetne. Verácska a biztonság kedvéért vigyorog még egy oltári nagyot marketing célzattal, majd elzavarják őket, minket meg reklámszünetre, pihenjünk egy kicsit.

Jön a közös produkció (Roy és Ádám: Az én órám másképp jár), aminek a koreográfiája hogyha önirónia, akkor innen is pacsi a koreográfusnak, ugyanis a múlt heti közös dalt egyszer nem tudták úgy felvenni, hogy valaki ne rontott volna, volt pár összeütközés is, ez a mostani meg úgy indul, hogy folyton egymásnak mennek a versenyzők és senki nem találja a helyét. Ezek után semmi nem ment meg minket az extra produkciótól, ami ma Király L. Norbi, jön a show és a hörgés, majd meglátjuk, milyen arányban. A produkcióban pirotechnika is van, ezért nagyon kell vigyázni, hogy el ne csesszék, drága az ilyesmi. Ez abból is látszik, hogy a konfettieső nagyon takarékos, meg sem közelíti azt a konfettiágyút, amit Prince hozott a Purple Rainhez, szerintem máig azokat a kis lila biszbaszokat szedegetik a Hajógyári szigetről.

Eljött a szavazás utolsó perce, Motollanyelv Nóri indokolatlan mennyiségű közhelyeket zsúfol bele 60 másodpercbe, a levegővételért meg ne tessék már cikizni a kommentekben, csinálja utána valaki. Itt a vége, StohlBuci összeérintené a súgólapot a tenyerével, ha nem a börtönnaplóját írná éppen, eredményhirdetés jön, és FESZÜLTSÉG. Most Kocsis Tibort szívatják a legkevesebb ideig, vele kezdik a továbbjutók sorolását, és amire még felhívnám a figyelmet, az Muri Enikő önünneplése a továbbjutásnál, aki csinál belőle nekem egy gifet, az egy italra a vendégem. Utolsó hármasként Rocktenors, Tarány és Verácska a színpadon, a biztos továbbjutó meg általános megdöbbenésre (including Verácska), Vera. Ismétlem magam, WTF?

Jöhet a párbaj, Rocktenors ezt már rutinból nyomja, Aerosmith: I Don’t Wanna Miss A Thing a sokadik párbajdaluk, és szerintem már érzik, hogy az utolsó is. Nem rosszak, de jön Tarány a Shinedown: Second Chance-szel, és persze nagyon jól elnyomja. Feró majd kiugrik a székből, annyira élvezi, ha látták ezt a Tenorok is, akkor már elkezdtek pakolni szerintem. Tematikájában találó volt mindkét párbajdal, na jöjjenek a mentorok. Meglepetés nincs, Tenorokat csak Geszti marasztalná (aki már múlt időben beszél róluk az értékelésnél), mindenki másnak Tarány kell, így a biztonsági őr marad természetesen. Rocktenorok nem tűnnek elkeseredettnek, így is tovább húzták, mint bármelyik másik csapat, mi meg folytatjuk a jövő héten 5 énekessel, mindenkitől 2 dallal, utána meg marad a Top4.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: x faktor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ananaszkonzerv12 2011.11.28. 08:20:20

Ebben mi olyan meglepő, hogy Vera ment tovább? Eddig még csak nem is párbajozott. Valószínűleg népszerűségben az első háromban van. A saját száma valóban nem volt jó, lehetne annyi Feróban, hogy szól neki, ha olyat akar énekelni, ami sok neki. Mert ezt a dalt Vera akarta énekelni, de itt jön be a mentor felelőssége, hogy leállítja, ha látja, hogy nem megy.

A duettben nagyon jól énekelt, szerintem az mentette meg. Egyébként meg az a YT-on a legnézetebb videó a szombati adásból, 2 % dislike-al. 3x annyian nézték meg, mint a 2. legnézetebbet, 60 000 (!) két nap alatt. Szóval abban vmit nagyon eltalált a szerkesztő is, de jók is benne.

Nem érzem azt, hogy olyan fene nagy kár lenne, hogy a tenorok estek ki, már rég kiállt nekik. Szerintem Vera előtt nagyobb jövő áll, ha belátja a saját korlátait és még bőven fejleszthető a hangja. Nem lesz egy Adele vagy Rúzsa
Magdi szintű valaki, de tehetséges.

A 3 legjobbnak a tudás alapján Kocsis, Muri, Taránynak kéne lenni, Tamás győzelemmel.

manes 2011.11.28. 08:27:24

" a koponyához ragasztott szopottgombóc frizurára nincs mentség. " :D:D

Starlark 2011.11.28. 09:30:33

@ananaszkonzerv12:
Teljesen egyetértek.

A műsor folyamán meg azt nem fogom fel, hogy mi ez a mindenki szeret mindenkit minden produkció szuper és így tovább hangulat.
Az elmúlt évad vhogy hitelesebb volt.
Nem igaz hogy nem lehet megmondani a Baricznak hogy gyerek lepkefing hangod van azt is a seggedből nyomod és még hamis is. Verácska pedig a múlt héten és most is nagyon túl vállalta magát vagy csak simán elfáradt.

Az meg látszik hogy az nyomja az sms-t aki csak a látványra megy. Tamást előtte meg a Tibit küldeni párbajra?!

Crocuta 2011.11.28. 09:44:06

Szerintem Baricz Gergő alulmúlta önmagát. Pláne a duettben látszott, mennyire kevés.

Nyúl És Kutya 2011.11.28. 09:48:49

Magyarországon minden lakosra jut 1 ffi vagy női énekes. De lehet, hogy 1-1 ffi is meg női is.

Na, van itt egy újdonság, mondhatni egy unikum a palettán - a Rocktenorsra gondolok -, és akkor jön a zsűri és elküldi őket a francba haza, hogy a 12-ből egy tucat szólóénekes jusson tovább. Gratulálok.

Az rendben van, hogy szakközepesek, meg barátok közt-fan háziasszonyok küldik az sms-eket, node a zsűri sem fogékonyabb az eredetibb dolgokra?
Ha full hamis bénák lennének a tenorsosok, akkor megérteném, node nem azok.

lucc.gizi 2011.11.28. 09:55:06

Baricz jó megjelenésű a színpadon, de könyörgöm: kurva hamis volt a Wonderful Life-al, fájdalom volt otthon hallgatni, és hihetetlennek tartom, h. a mentorok közül egyedül Geszti mondta "finoman", h. néhol hamis volt...Néhol, basszus? VÉGIG! Leszarom a háttérképet, mert ahhoz a versenyzőnek pont semmi köze:-) Uff.

Johnny336 2011.11.28. 09:56:11

Lehet, hogy az én készülékemmel van a gond, de a Rocktenors valami ordenáré hamisan, és vernyogva tud énekelni. Amiket előadtak mind rettenet volt.
Főleg a duettben látszott, amikor a dagigyerek kőkeményen leénekelte őket...

PSzilva36 2011.11.28. 09:57:40

Az énekesek még elviselhetők, akad egy-két jó produkció is, de ÖrdögNóri műsorvezetése kibírhatatlan. A külseje minden adásban tragikus de a szellemesnek szánt megjegyzései kiverik a biztosítékot. És a végén az a 60 perces egyfolytábanszövegelés a mélypont. Visszasírom Balázst.

Crocuta 2011.11.28. 10:13:15

Azt nem lehet valahol megnézni, kire mennyi szavazat érkezett?

hannamontanna 2011.11.28. 10:14:35

Szupi hv, köszi. Hiánypótló volt számomra, mert kihagyásokkal néztem... Kicsit hiányoltam ugyan a borzadály-faktor elemzését, de majd én..:-))Szerintem ami jó volt - nem csak ma - tökéletes, X faktorból erősen kimagasló színvonalú világítás és fénytechnika. Hihetetlen jó. Erről lehetne többet is mondani, de sajnos nem értek hozzá csak annyit, hogy szerintem tökéletes. Csak azért nem írom, hogy hibátlan, mert utálom a szót. Nóra tökéletességének elrontásáért Nóra felel. Ilyen hajat akkor sem, ha minden buliban benne van és bevállalós. Gergő simán elrontja ezzel a csábosnak hitt nézéssel a maradék jót is. A hangja most már kevés ide. RT-nak ideje volt menni, túl sokáig húzta. Tarány T. egyedül leénekelte hármukat, vicces volt, ahogy visszafogja magát. Egy a lényeg: úgy tűnik sűrűn van tehetségkutató verseny, elfogytak. Tamásnak drukkolok. És a végére: erőszakkal erőltettem magam, hogy végignézzem KLN "produkcióját". És ezt a ...még playback-ről..:-))) (simi simi fejét...és paskolás...) Mint egy csúnya baleset. Nem tudtam levenni a szemem róla. Nagy szerencse, hogy van a távirányító eddig is használtam, ezután is fogom. Egy ismerősömnek van egy mondása: felkerült a szar a polcra, és azt hiszi, hogy torta. Hát hiába van ezüstkanál hozzá és bőrkötésű étlap, köszönöm nem kérem. Ez a világ attól ilyen, hogy sok ember nincs tisztában magával, de azért elhiszi amit mondanak. Köszönöm hogy elmondhattam a véleményemet.

Starlark 2011.11.28. 10:14:47

@Nyúl És Kutya: A tavalyi Non Stop sokkal jobb volt a tenorsnál.
A tenorst büntetés hallgatni mikor mind a 3-an egyszerre énekelnek, egyszerűen vág az a hang, rendkívül kellemetlen.
Az az egyetlen pozitívum hogy az idióta ugrabugrálásról leszoktatták végre őket.

A Tamásnak vagy egyedül olyan hangja ami talán már nem az egytucat kategória.

házisárkány 2011.11.28. 10:15:42

@Starlark: "Nem igaz hogy nem lehet megmondani a Baricznak hogy gyerek lepkefing hangod van azt is a seggedből nyomod és még hamis is." Mennyire egyetértek veled! Engem az első pillanattól fogva idegesít ez a gyerek. Az a jó, hogy mivel felvételről nézzük a műsort, mindig átpörgetem, csak az első néhány taktust hallgatjuk meg, hogy ismét meggyőződjünk róla: ugyanolyan szar, mint a múlt héten. :-)

Crocuta 2011.11.28. 10:22:15

@Starlark: Igazán akkor válik borzadállyá, amikor a (képzavar) nyúlfogú malac elkezd visítani, mintha ölnék.
@Candyperfumegirl: a stúdióban annyira másként hangzik az egész? Mert TV-n keresztül nézve sokszor érthetetlen, hogy a mentorok mire élveznek akkorát némelyik "produkció"-n.

gahanreader · http://davegahankonyv.blog.hu/ 2011.11.28. 10:26:46

pont most nézem, hát, ez az időjárás-jelentés dolog megdöbbentett.

diktatorikus kleptokrácia 2011.11.28. 10:45:21

ezek a feltörekvő ifjak szombaton este eléggé erősen be voltak oltva zene ellen. semmi hang, semmi értékelhető produkció. talán csak TT-t engedtem volna tovább.

van-e szándék 2011.11.28. 10:46:49

Baricz olyan hamis volt, hogy már fájt.. gyakorlatilag egy tiszta hang nem hagyta el a torkát..

bukott madonna két nagy didivel 2011.11.28. 11:01:03

ez nagyon remek volt, nagyon jól szórakoztam olvasás közben. Ilyen megvilágításban nem látom, ahogy írod, (pedig nézem) de ez prájszlesz! :DDDD

Enikőről ez a kép :DDDD nem is figyeltem, hogy ekkorát ugrik...

bariczról én mindig elkapcsolok, nem értem miért sztárolják, ennyire szar a
az a lil cé volt még azt se voltam hajlandó nézni, tucat hang... tucat árenbi vernyogás, mindig ugyan úgy énekelt

És tényleg igaz, hogy a Rocktenors akkor a legszarab mikor együtt énekelnek, nah őket sem értem, hogy jutottak idáig, ennél még a Bagosi Alexa is jobb volt....

tamáskaresz 2011.11.28. 11:02:55

@Nyúl És Kutya: Szomorú lettem a hírre, miszerint a rockterror nem hamis,mert akkor valószínűleg a Marantz hangrendszeremben van a hiba, és ki kell dobjam. Egyébként igazad van, túl sok az "énekes" MO.- on.

Datura.Stramonium 2011.11.28. 11:02:58

@házisárkány: Veled és minden BG ellendrukkerel együtt érzek. Szerintem nála a "határon túli" marketing elem játszik, bár akkor a Ferótól elküldött vajdasági(?) leányzó jobb lett volna. Hang=0, dalválasztás=unalom dömping, Kereszt(es) Anyu marketing vonal=10.
(A skála 10-ig tart.)

kontratenor 2011.11.28. 11:10:43

Félig-meddig láttam, amit nem, meghallgattam utólag.
Tarány (és Malek) nagyon korrekt munkát hozott.
Muri annyit csinált, ami elég. Ennyi is volt a dalban. Jövő héten meg kiesik, mert Tarány ellen 3:1-re kikap.
Baricz valóban nem a hangjából él meg. Bulit csinálni tud, a múltkori meg az Elvis nagyon jól állt neki. És ennyi. Szerintem benne nincs több. De a játékszabályok okán benne lesz a háromban.
A legkellemesebb hanggal Kocsis rendelkezik. De én még mindig unom őt. Ha sablonokkal kell dobálózni: az év hangja díjra pipa, de rajta kívül mindbe sokkal több olyan X szorult,m amit itt elvileg keresnek, ugye.
Vera nem volt jó.
A Tenorokra azért ültem le a tévé elé, hogy fikázzam őket, mennyire szarok. Vannak ilyen perverzióim, a telejósdákat is nézem, na jó, a Vidám Vasárnap még csak 10 percig meg. Naszóval, odaültem, hogy kiröhögjem őket. És az este egyik legjobb elődása volt. Persze, ehhez kellett egy olyan dalm, amiben nem egymást ordítják túl hörögve, diszharmóniában - minimalizálták a közös sorokat (amik megint nem voltak tökéletesek), és így egész élvezetes dolog jött ki belőle. A duettnél persze már megint előjött a tutulás, ki is ejtették magukat.

hannamontanna 2011.11.28. 11:15:13

@kontratenor: A vidám vasárnapban egészen jó énekes előadások vannak...:-)))Igaz a fények a közelébe se jönnek a faktornak. De én sem bírom tovább 5-10 percnél. Addig kinevetgélem magam, de ennél több nem megy...

kontratenor 2011.11.28. 11:21:29

Ja, és a meglepetésvacsinál irigykedtem a bloggerre, olyan remek fikaforrást kapott tálcán.
:D

Eruka 2011.11.28. 12:29:58

ezért kapok majd hideget-meleget...: nekem az ideális döntő Baricz-Tarány lenne. harmadiknak Kocsis. Ehhez képest Tarány-Kocsis-Muri lesz sztem...
Baricz Gergő k..va jó! igazi alternativ figura. és ha van egy kis esze csinál vmi jó kis zenekart, és ha lesz egy kis szerencséjük elég magasra repülhet vele.
Tamásnak meg egyszerűen arany van a torkában! ha nem nyeri meg, akkor valszeg az ország nagy része süket! :)

Mellesleg Muri Enikőtől meg a hideg ráz! Tessen megnézni az "If I were a boy"-t az ő előadásában, és ahogyan Rachel Crow énekelte....ha zongorázni tudnám a különbséget, akkor én kísértem volna őket... :)
www.youtube.com/watch?v=TvdN945-GPU

hannamontanna 2011.11.28. 12:44:41

@Eruka: Igen, én is szeretnék egy Baricz-Tarány döntőt...:-)))) Akkor minden okés lenne. Baricz jó fej, showman, tud bulit csinálni, nagyon bírom emberileg is - nincs elrontva - de ide hang is kell. Remélem ő nem hisz el majd mindent a sztárgyártóknak , és nem jut olyan "magasságokba" mint király l n. Nagyot csalódnék benne. Ahonnan ő jött, ott még él a realitás tisztasága. Eddig legalábbis így volt.

Eruka 2011.11.28. 12:52:41

@hannamontanna: teljesen 1értelmű, hogy azt a döntőt Tamásnak kellene megnyernie (ahogy minden más forgatókönyv szerinti döntőt is! :D).
És sztem Gergőnek talán többet is ártana, ha sokkal tovább jutna innen - őt nem szabad az undergroundból a mű-csillogásba rántani, neki kis klubokban a helye: sok koncert 3-500 fős telt-házakkal, és egy király zenekarral. valóban nem kell, hogy 5 perces mű-sztárt csináljanak belőle, aztán irány a süllyesztő... :s

jzs · http://kyokushinblog.blogspot.com 2011.11.28. 12:58:49

Az előzőben az a gyökér nyert. Ez bizonyíték itt mindenre: az RTL kis játszmáira meg a szavazók értelmi szintjére és korára, nemére. De ez a mezőny most jobb. Vagy ha nem jobb, akkor helyesebbek vagy mit tudom én. De nézhetőbbek. Kivétel devil nóri, aki tényleg megmaradt a gyerekműsorok értelmi szintjén. Olyan, mint egy hormonokkal felturbózott nyakigláb kamasz picsa, aki műsorvezetőt játszik...

Mivel ez pop, azért a kinézet / hang / énektudás arányban mérhető a dolog. Ahogy szokott lenni: aki jó arc, az küzd az énekkel, aki jó énekes lehet, az meg olyan fejű, hogy inkább ne....
Ha a Baricz megtanulna énekelni, a Tarány kicsit fogyna és mozogna a színpadon a Kocsisnak meg kinőne a haja :) na akkor lenne igazán jó a verseny. Ja! meg a Muri Enikő erotikusabb lehetne.... mert akkor jobban állna a kezében egy makrofon.

hannamontanna 2011.11.28. 13:09:06

@jzs: Hát igen, sajnos a hang nem minden, szerencsére TT jóképű, mosolyog teljes fogsorral, jó természete van, le fog fogyni egy tizest és ő a király.

Eruka 2011.11.28. 13:20:56

érdekes, hogy az USA X-faktorban csomó versenyzőn bőséggel van egy kis plusz súly, de valamiért azt senki nem firtatja... talán mert nem az a lényeg???? cuppanjunk már le erről! az énektudás meg a tehetség nem ezen múlik basszus! aki jó, az jó, ahogy van!
Muri Enikő hiába magas meg vékony, üvölt, mint egy fába szorult féreg....Vera cuki, meg vékony...oszt????...stb

van-e szándék 2011.11.28. 13:22:10

@Eruka: tőlem nem kapsz se hideget, se meleget.. egyszerűen nincs hallásod.. van ilyen :)

kerecsen2010 2011.11.28. 13:23:01

A saját dal után egyértelműen Baricznak (az első döntő óta folyamatosan) és Verának kellett volna mennie, de a duettel engem megvettek. Igaza volt Maleknak a filmmel, mert olyanok voltak, mint egy amerikai romkom. Sajnos, az egyértelmű Tarány-Kocsis-Muri döntő nem fog összejönni, mert Bariczot nyomják az erdélyi sms-ek (plusz KIldi eret vágna magán, ha nem kerül versenyzője a döntőbe), Verát pedig viszik az itthoni tinik. Figyeljétek meg, jövő héten Tarányt rakja ki a sok agyhalott (hacsak a mentorok meg nem mentik, kíváncsi vagyok, Bariczcal szemben bevállalnák-e).

montipájton 2011.11.28. 13:25:08

@Eruka: Váó, egyetértek! Tarány-Baricz döntőt szeretnék. Elég vicces, hogy a Baricz srác hangját fikázzák olyanok, akik szerint meg Kovács Verocska jó... (Neki mondjuk masszív tábora van, az biztos, mert hetek óta elég vékonyka, amit művel, mégis továbbjut.)

Igaza van, aki azt írta róla, hogy Rúzsa Magdi nem lesz belőle, de más még lehet. Mondjuk Szandi. ))

Tarány meg egymaga túlénekelte a triót, de hát a szavazóbázisa kisebb, mint a tündibündiknek, sajna. Ez egy ilyen rendszer.))

montipájton 2011.11.28. 13:26:58

@van-e szándék: Neked meg ízlésed, ilyen is van. )))

zsildi77 2011.11.28. 13:28:17

Csatlakozom.
Itthon túl sokat adnak a külsőre/külsőségekre, pedig ennek egy ének(tudás)versenynek kellene lennie...

Nézzétek, meg a startlapos oldalakat ott sok mindent találtok:

minu.me/-startlap

van-e szándék 2011.11.28. 13:30:42

@montipájton: az a gondolat, amely szerint egy énekelni nem tudó, amúgy szimpatikus figura énekesnek való, erősen megkérdőjelezhető.. és ez nem ízlés kérdése..

Torzonborz Torkosborz (törölt) 2011.11.28. 13:33:35

Én nem értem ezt az "állítsunk össze egy csapatot" gyakorlatot.
Szerencsétleneket megvezetik, hogy milyen jó lesz, és hogy később ebből profitálhatnak, még ha nem is nyernek.
Hiszen mióta van ilyen tehetségkutató műsor hazánkban, sohasem nyert csapat, mert egyrészt a szponzoráció még nem érett meg erre, másrészt éppen ezért ki, és hogyan döntené el, hogy melyik csapattag nyeri a havi egy milla dellát, és melyik az autót?
És a harmadiknak (negyediknek) mi jut? Fityfiritty?

Bakker...

Krissyfurrr 2011.11.28. 13:34:27

Meg leszek kövezve, sznob baromnak fogtok tartani, de leírom azé' is! :D A lényeg, az egész egy szar, ennél voltak tényleg jobbak is az elődöntőkben, meg a válogatókban, nem értem, többen hogy jutottak el idáig (lásd, Rockterror, KVera, Baricz). Az egy dolog, hogy cukik, helyesek, aranyosak stb. de állócsillagok csak némi zenei tudással maradhatnának.(a kinézetet fel lehet turbózni sztájlisztok segítségével, sminkkel, bármivel, szóval annak ELVILEG másodlagosnak kellene lennie, nem egy előadó van, akit mumusnak lehetne használni gyerekriogatás céljából a "díszcsomagolása" nélkül) Le lehet nyomni a torkokon a műcsillogást, a trutymót is, de ez kérész életű. Nyavalygok itt tudom, de legalább valami zenészszerűségek lennének tényleg!!! jó,plusz pont Baricznak, hogy lehetett látni gitárt a kezébe pár adással ezelőtt.Nem tudom elhinni, hogy ennyi lenne a zenei igény!!! Ha csak random keresek a youtube-on, helyből találok jó pár kölköt, aki tud zenélni,énekelni és kenterbe vernék ezt a mezőnyt. (pl:karmin, boyce avenue stb) A legjobban akkor borult el az agyam, mikor valamelyik héten észrevettem a kezdésnél az "X-faktor, a zene jövője" beharangozót,az állkapcsomat a földről kellett felszednem.

Mindegy, a kommentem csak a szarnak egy pofon, hisz' ez a SHOWBIZNISZ! (Rohadj meg Geszti! :D:D:D és igen, mazochista állat vagyok, és nincs távirányítóm, hogy elkapcsoljak, ha a fucktor megy.)

És az egészben candyperfumegirl humora meg írása a legjobb, és punktum. (Gondoltam a diszkrét műsorfikázás után benyalok már csontig! :D)

Eruka 2011.11.28. 13:37:10

@van-e szándék: lehet....
mondjuk remélem, azt érted, hogy nem azt mondom, hogy Baricz Gergő a legjobb énekes (akkor valóban süket lennék), viszont iszonyat nagy potenciál van a srácban! Persze NEM a showbizniszben! szóval változatlanul kitartok amellett, hogy ÉN szeretnék egy Tarány-Baricz döntőt (Középföldén, a világban, amit Eru teremtett ;-)), de emellett azt is gondolom, hogy Gergőnek nem tenne jót, ha olyan sokáig eljutna, mert akkor énekelhetne mocskot, amit más ír neki, és "biztonságos konzumzene", ahelyett, hogy csinálna egy f@sza bandát, és valami jó kis underground muzsikát nyomna, ami nem biztos, hogy mindenkinek tetszik.
(és nagyon távol álljon tőlem, hogy Kispálhoz vagy Quimbyhez hasonlítsam, de ők sem úgy indultak, hogy tízezrek előtt játszottak.....)

Eruka 2011.11.28. 13:41:52

@Krissyfurrr: "zenész" téren teljesen igazad van! én meghalok attól. hogy mi a francért nem lehet hangszert adni a kezükbe (már akinek lehet) - gitárt a Tamásnak és a Gergőnek, zongora mögé ültetni, azt, akit lehet. Sztem igenis zabálná a nép, ugyanis én szeretném azt hinni, hogy ismét eljött a hangszeres zene ideje.
De sajnos ez valami licensz lehet, mert az USA-ban sem zenélhetnek a versenyzők (pl Josh Krajcik is zenekarban zenél, ahogy Tamás, mégsem nyomhatta el a FF Pretenderjét gitárral, pedig az nagyon nagy durranás lett volna)

hannamontanna 2011.11.28. 13:42:09

@van-e szándék: Én már semmit nem értek. Király l norbi melyik kategória? Énekelni nem tud, nem néz ki jól, aztán mégis.... Ő a jó alapanyag. Hajlékony, amit mondanak azt csinálja, sokkal kevesebb pénzért, mintha értene is hozzá. Akkor ugyanis lenne ára.

van-e szándék 2011.11.28. 13:43:38

@Eruka: nem bántani akartalak, félre ne értsd :)
amúgy Kocsis Tibor igencsak veri tehetségben, hangban BG-t, úgyhogy szerintem neki és TT-nek kellene a döntőben énekelni

hannamontanna 2011.11.28. 13:46:33

@Eruka: igenigen!!!! Most kéne Tamásnak gitározni, hogy újítson.
@van-e szándék: Én is Kocsis-Tarány döntőért drukkolok.

Eruka 2011.11.28. 13:53:29

@van-e szándék: nem értem félre! :)
Kocsis Tibi egyértelműen jobb énekes, mint Gergő, ez nem kérdés. Viszont uncsi...
szóval az ideálisnál reálisabb esetben Tarány-Kocsis-Muri hármas lesz, és remélhetőleg ebben a sorrendben végeznek (bár én félek a "tavaly fiú nyert..." összeesküvés-elmélettől is)

candyperfumegirl 2011.11.28. 13:55:20

@Crocuta: tényleg máshogy hangzik, persze a fullhamis hangok azért élőben sem hatnak Pavarottinak. :)
De olyan is volt már, ami élőben tűnt irgalmatlan rossznak, felvételről meg nem is volt annyira fülsértő. De a mentorok véleménye ettől telejsen független szerintem. :)

van-e szándék 2011.11.28. 13:56:37

@Eruka: ezzel a sorrenddel elégedett is lennék :)

Eruka 2011.11.28. 14:02:45

@van-e szándék: na, akkor csak született egy ideális/reális konszenzus! :)
akkor már csak drukkolnunk kell :D

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.11.28. 14:03:02

A műsor fő pozitívuma az volt, hogy a Rocktenors végre kiesett. A Homok a szélben is nagyon irritáló volt (igaz, az eredetileg is az), de az a bohóckodás Taránnyal egészen elképesztően gyenge. Tarányt is lehúzta.

A következő showban Baricz Gergőnek kellene kiesnie. A műsor történetének legnagyobb lufija ő: tényleg érdekesnek tűnt, de az élő adásokban kínosan kevés.

Király L. Norbert takarodjék a színpadról! Még ezen a nem túl igényes magyar piacon sem működhet ilyen szar előadó. Értem, hogy az RTL-nek kellett egy különc, de onnantól kezdve, hogy majdnem döntős lett, odáig, hogy most "sztárvendég" elvesztették az arányérzéküket.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.11.28. 14:13:49

Szerintem meg pont hogy jól állt a sörény Kersztesnek, kicsit ellensúlyozta a férfias arcát :)

kocsobúr 2011.11.28. 14:36:08

@Eruka: Josh Krajcik - amúgy fantasztikusan - a legutolsó adásban saját magát kísérte zongorán, úgyhogy nem hiszem, hogy ez tilos lenne.

hannamontanna 2011.11.28. 14:36:21

@Reckl_Amál: Köszi! Már azt hittem nem jól ítélem meg nóbit..:-))) sztárvendég ...aztak@va! No meg fluort is az volt. Mi jöhet még????

phaszfej 2011.11.28. 14:38:17

Mé' az a ronda nő a műsorvezető? Az a moncsicsi. Ha nem lenne borotva, az egész nő egy hét alatt jetivé változna. Melle semmi, de legalább jó vastag combjai vannak.

hannamontanna 2011.11.28. 14:40:58

@phaszfej: Azért vannak/vagyunk egy páran akik szeretnének ilyen rondák lenni..:-)) Dehát ízlések.....

AnnaKarenina 2011.11.28. 14:44:50

Egyetértek azzal, hogy a Rocktenorsnak már ki kellett esnie. És tényleg, ha egyénenként nézzük, mindegyik jól énekel, de az együttes hangzás rémes. De ezt azért a mentor rovására írnám.
Azon is csodálkozom, hogy Bariczot az undergroundba tanácsolnák többen, ott nem kell tudni énekelni? Ha valaki folyamatosan hamisan énekel, még egy olyan egyszerű számban is, mint a Wonderful World, és össze-visszakeresi a szám alatt, hogy melyik hangszínét használja, az kínos és nem jó sehova. A duettben még Kováts Verát is magával rántotta a hamisságba. Aki egyébként meg gyenge volt az egyéni számban.
Azt sem értem, hogy miért unalmas Kocsis Tibor, a duett és az egyéni szám is nagyon jó volt. Persze lehet, hogy a nagyon jó és a jó unalmas, de Baricz egyénieskedése a semmire meg borzasztó és rossz hallgatni. Nem is értem Malekot és Ferót, miért nem mondták ki, amit még a nagyon kompromisszumkész Geszti is ki tudott mondani. Talán tekintettel voltak a Keresztest alig két éve tartó férji hűtlenség miatt sújtó váratlan csapásra? Azért hülyét nem kellene csinálniuk magukból. Tarány meg széténekelte a Rocktenorst. Szerintem csak egy Tarány-Kocsis-Muri döntő lenne igazságos.

Zongora 2011.11.28. 14:47:11

@tamáskaresz:

Lehet Marantzod, Denonod, Onkyod, bármid... de mi van, ha a dobhártyád szokol minőségű?

;-)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.11.28. 14:51:36

Nem értek azért pár dolgot.
1) Baricznak valami félelmetesen idegesítő hangja van. Orr, fej, vagy bordahang, fasztudja, de szörnyű. De legalább ne lenne minden második hangja hamis. Jóképűnek se mondható, így nem értem, hogy került be és hogy nem esett még ki.
2) A Rocktenorsból uszkve 1 db ember van aki jól és tisztán énekel, épp ezért pont hogy akkor hangzanak jól, amikor együtt nyomják, mert akkor nem olyan feltűnő a bénázás.
3) Tarány az egyetlen akinek eddigi hamis hangjait 1 kezemen meg tudom számolni és emellett még élvezhető is az előadása. Erre most kiesőágon volt? WTF??
A konklúzióm csak annyi, hogy az emberek süketek.

hannamontanna 2011.11.28. 14:56:58

@Zka: 1. Baricz gyenge hang, de aranyos pofi, - alkonyat főszereplő feeling = tinicsajok nyomják az sms-t.
2. Szerintem lehet hogy ketten is jól énekelnek, de én nagyon szenvedtem amikor mindhárman kieresztették a hangjukat.
3. ...hát erre nincs magyarázat. WTFaktor...
..igen. vannak süketek. aki meg nem, az nem nyom sms-t.

Eruka 2011.11.28. 15:12:32

@kocsobúr: nah, azt még nem látam (csak a cool-os szom,batikat szokatm megnézni, és a YT-on sem nézek előre :) szt is végigizgulom :D
de akkor azt a produkciót már alig várom! remélem, azt ő nyeri meg :))

Eruka 2011.11.28. 15:17:37

@AnnaKarenina: wonderful LIFE (de ez csak sorminta), ami egyébként egyáltalán nem egyszerű szám - kérlek, próbáld meg elénekelni otthon a fürdőszobában.... - egyébként a w. World sem egyszerű....
BG nem a legjobb énekes a mezőnyben, de TUD énekelni, és igazi underground arc. szal csak ezért.....

Kocsis Tibó pedig az egyik legjobb énekes a mezőnyben, és azért unalmas, mert minden dalt ugyanúgy prezentál! ha lenne egy 10 számos lemeze, észre sem vennéd, hogy az nem 1 szám volt.... Persze attól még szép a hangja, csak soha a büdös életben nem venné meg a lemezét (ellenben egy BG-vel fémjelzett zenekarét igen... - persze ízlések és pofonok)

IQMAX 2011.11.28. 15:29:39

csillag születik, megasztár, xfaktor...
ráadásul párhuzamosan futnak, majdnem minden évben, és ez már így megy elég régóta

10 millióan (se) vagyunk
mennyi (jó) énekest kéne még kitermelnünk?????

tessék inkább visszamenni a suliba és tanulni

van-e szándék 2011.11.28. 15:31:45

@Eruka: de hát nem tud énekelni, épp ez a baj... :)

Eruka 2011.11.28. 15:32:48

@van-e szándék: na, ebben nem értünk egyet, de sebaj. sok mindenben viszont igen :D

AnnaKarenina 2011.11.28. 15:33:41

@Eruka: Igazad van,life. Szerintem nem bonyolult szám, nem kíván nagy hangterjedelmet sem, vagy legalább is meg lehet oldani anélkül is. Baricz meg hogy tudna énekelni, ha hamis? Egy muzikális, hallással, megfelelő hangi adottságokkal rendelkező énekes sosem lehet ennyire hamis.
Kocsis meg pont a megfelelő hanggal rendelkező énekes, akinek majd meg kell találnia a saját stílusát. Előbb a kabát, aztán jöhet rá a gomb.

virágméz 2011.11.28. 15:34:45

@Zka: nem az emberek süketek sztem, mert meggyőződésem, hogy pártatlan ember nem is szavaz, max. végignézi az adásokat. Aki szavaz, az ismerősre szavaz, mindegy milyen ágon ismeri (iskolából, munkahelyről, vkinek a távolabbi vkijére....), és a tinitábor, ezek általában 1-1 sms-t jelentenek 1 embertől. Többet csak a család és a baráti kör küld. Személyében nem érintett néző tuti nem szavaz, ezt sok-sok vélemény alapján mondhatom.

phaszfej 2011.11.28. 15:40:22

@hannamontanna: Szerintem te szebb vagy. Annál a nőnél mindenki szebb.

hannamontanna 2011.11.28. 15:49:58

@phaszfej: OÓÓÓ. Most ezt nem tudom eldönteni, hogy örüljek, vagy tegyek fel még egy pakolást...:-))))

kocsobúr 2011.11.28. 16:06:27

@Eruka: Nálam még Rachel Crow is esélyes. :)

Eruka 2011.11.28. 16:14:29

@kocsobúr: jaj isteni az a kiscsaj! :) Imádom! de azért ő még ráér....
Leroy-jal meg pont az a bajom, ami Kocsissal: gyönyörű hangja van, de halál uncsi, hogy minden adásban uolyan....

Eruka 2011.11.28. 16:27:53

@AnnaKarenina: még egy gondolat, aztán részemről lecuppanok a Baricz témáról (mert arról nem tudtok meggyőzni, hogy fosch, arról viszont nem kell, hogy nem ő a legjobb...).
szóval a muzikalitás, és a kiváló hallás nem vonzza maga után feltétlen azt, hogy valaki énekelni is tud (sztem sokkal több zseniális zenész - hangsúlyozom zenész - van és volt a világon, aki nem feltétlen énekel(t) - elsőre Santana jutott eszembe... hallotta valaki énekelni, ha igen, jó volt? ha nem volt jó, akkor rossz zenész??? :o)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 16:33:55

Keresztes hajzata tényleg megdöbbentő volt. Szó szerint vonzotta a tekintetet. Vissza a lenyalt tupírt!

AnnaKarenina 2011.11.28. 16:55:06

@Eruka: Én sem akarom ragozni, de ha valaki énekes, akkor kell hallás és hang. (Nem arról volt szó, hogy a zenészeknek mire van szükségük.)

tamáskaresz 2011.11.28. 17:00:09

@Zongora: Uff, erre nem gondoltam. Hálisten, van a közelben kórház, már be is jelentkeztem dobhártya- tranzplantra, már csak ez segíthet. Azt igérték, a jövő heti adásra korszerűsítik a hallószervemet. Ha mégsem sikerül, úgy ráfázok, mint szódás a lovát, lévén aktív muzsikus én.

phaszfej 2011.11.28. 17:07:37

@hannamontanna: Sok lány hiszi, hogy nem szép, mert nem ő van a tévében. A szépség mindig belülről jön. Nem függ a kilók számától és a csípőkerülettől.

szélfúttahaj 2011.11.28. 17:23:20

Nem nyomom az Sms-t,és süket sem vagyok,mégsem a szépen éneklők a kedvenceim, ugyanis a sok énektanulás valóban meglátszik rajtuk /Muri, Kocsis/ de borzasztó unalmasak. Ha nézem, csak az érdekes előadók miatt vagyok kiváncsi hétről hétre a műsorra, ha még cukik is, nekem jó.

tamáskaresz 2011.11.28. 17:52:25

@phaszfej: Szerintem ördögnóri az egyik legszebb nő a világon. Más kérdés, hogy a stylist kollega hogyan csinál belőle tetőtől talpig bohócot hétről hétre, sajnos. Mint ahogy a versenyzőkből is. Dehát, ugye munkát kell adni sok- sok tehetségtelen senkiházinak is egy ilyen produkcióban, erről is szól a műsor maga.Stylist, koreográfus, mind mehetnének a véresbe. Akik itt érdemben letesznek valamit az asztalra- anélkül, hogy azt rögtön fel is szívnák- , azok a versenyzők, meg a műsor műszaki stábja. A többi csak lefölözi a dicsőséget, meg a lóvét, igazi teljesítmény nélkül.

JOKKA21 2011.11.28. 20:05:12

Ördög Nóri nem jó csaj.
Alexa a legjobb nő.:)
Tarány vagy Vera nyeri remélem.

magdus_1983 2011.11.28. 20:28:24

Csak egyetlen egy dolgot hiányoltam, de azt nagyon ;) a heti kötelező Tóth Gabi "adagot"

candyperfumegirl 2011.11.28. 20:32:01

@magdus_1983: és tényleg nem volt! éreztem is, hogy valami hiányzik. Csak hogy helyrezökkenjen a világ rendje, itt van, egy elég érdekes marketing-megmozdulásban résztvevőként, ami már nem aktuális, ezért rakom be most:
www.youtube.com/watch?v=PXhv6ikcJe0

tamáskaresz 2011.11.28. 20:45:13

@candyperfumegirl: Hát, köszönjük a mellékletet, ennél lejjebb nincsen. Ez nagyon gáz. Vérratyi. Mondjuk, a rockterrors- hoz éppen ezért még pont méltó.

Tryptich 2011.11.28. 21:30:38

Ezt a set fire rain valamit meghallgattam eredetiben, úgy is szar.

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2011.11.28. 22:24:02

Kivétel nélkül az összes X-faktorost el kellene zavarni egy AC/DC-koncertre, utána meg egy Motörhead-re, csak hogy meglegyen az attitűd-alapozás, hogy lássák, mi az a rock and roll. Aztán elmehetnének a Deep Purple-re laza és vigyorgós virtuozitást tanulni, Bobby McFerryn-t megnézni, hogy ne féljenek a zenétől, és végül bespeedezve fel kéne tenni őket a The Culttal egy színpadra.

Ja, ez 2011. Akkor nincs megoldás...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.11.28. 23:24:46

@candyperfumegirl: BROÁÁÁÁF...:D
Ez hihetetlenül szánalmas volt...
Még ha jók lettek volna, de ez nem Rock Tenors volt, hanem RákTenors...
A Don't Cry-t, mikor meghallottam az "előadásukban, na ott átugrott a vezérlés (a Gunsra egyébként is ugrom, mert meggyőződésem, hogy Axl-ön kívül SENKI nem tudja elénekelni a G n'R számokat), azóta különösen sok figyelmet szenteltem nekik, most végre meghallgattak az istenek, hogy kihullott ez a három retek...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.11.28. 23:25:58

@candyperfumegirl: Elfelejtettem az előbb írni nagy felháborodásomban, hogy az összefoglaló viszont brilliáns volt! Köszi! :)

Koky_ 2011.11.29. 08:19:35

@montipájton: Pontosan! Én pl. rosszul vagyok a vigyoritól és a Muritól. Egyszerűen hallgathatatlan, amit előadnak hétről-hétre, mégis mindenki isteníti őket. Tarány az igazi tehetség :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.11.29. 13:17:14

Amikor a Rocktenors kiesett, akkor a bandából aki nem tesója a másik kettőnek, ő nagyon sokáig ölelkezett Muri Enikővel. Ez nekem gyanús :)

candyperfumegirl 2011.11.29. 14:18:27

@Yooha: ME azzal ölelkezik, akit éppen mutat a kamera. :) Megfigyeltem.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.11.29. 15:07:21

@candyperfumegirl: Ó, micsoda csalódás, már hívni akartam a Blikket!

andrush 2011.11.30. 11:28:28

Én nem tudom, hogy mit hallotok ti Kocsis Tiborban, se tehetsége, se hangja (az ánder dö bridzsért automatice halálbüntetés járna egy normálisabb országban).

Egyértelműen Tarány Tomi császár, lemos mindenkit az összes eddigi tehetségkutató szériából.

Lizalány 2011.12.04. 08:29:30

Aszongya: nem szeretem,ha lobog :D Amúgy tegnap jöttem rá,hogy miért jelentéktelen számomra a srác.Nem látom benne a férfit.És olyan színtelen csórikám.A sminkesek, a stylist pöppet dobhatna rajta,nem hiszem,hogy nem lehet a külsejét (főleg a fejét) érdekesebbé,vagányabbá tenni.Mert egyébként jó hangja van,szerintem többet ki lehetne hozni Tibiből.
süti beállítások módosítása