Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x70

2011. november 23. 15:40 - Hódos Hajnalka

Nem tudom azt írni, az éjszakáim szebbek, mint a nappalaitok, sőt, hajnalban fel is adtam. Pedig tegnap viszonylag korán mentem hajcsizni, még mielőtt basztak volna a cágerok, ahogy gyerekkoromban, Alvégen mondták. Jött a rézfaszú bagoly is, ment is, ittam langyos cukros tejecskét, számoltam barikákat is, arról mondjuk mindig a VillaLakók jutottak eszembe, így azt gyorsan abbahagytam, olvastam, kiszellőztettem a hálót, vettem levendulás fürdőt, úgyhogy döntöttem, kibaszok mindenkivel és innentől kezdve azért nem fogok aludni, mert nem akarok, nem azért, mert nem tudok. Önkéntes insomnia on. Hogy úgy nézek ki, mint a mosogatórongy, egy dolog, de legalább kivasaltam mindent. Siessünk gyorsan, fél négykor jön a menetrendszerű katatónia. Balázs szerint jó kis hétnek nézünk elébe, elindult az iskola hét a Villában. Az előző szériában is igen emlékezetes volt az iskola hét, egy kis nosztalgia: Rögtön az első napon jubiláltunk, akkor született meg az 50. VV4 poszt. Alekosz kiakasztotta a nyelvtan tanárnőt, mert a megtermékenyítés szót hozta példának az óráján. Éva hisztérikus rohamot kapott, mert eldugták a piros pontjait, ő is a többiekét, ekkor hallhattuk a frenetikus „tedd vissza, mert azok nem a tiedek” mondatot Olivértől. Gombi újabb hullámvölgybe került, én kínlódtam a szerencsétlen technikai körülményektől, ezért délután kerültek ki a posztok, Holabög Rém klaviatúrájából ekkor került monitorra az azóta is sokszor emlegetett „lófasz lesz itt, nem poszt!” mondat. ÉnLázárLászlónak tojást raktak a izéjébe, Szandikát kizárták, aztán mégsem, Anikó és Olivér tragikus szerelme szárba szökkent, a kommentelők pedig megírták azt a levelet a Villába, ami soha nem került adásba, pedig úgy vártuk, mint a Messiást. Ó, és a bankett! Amíg a kis nebulók a tanárokat búcsúztatták, a Kazal összeöntögette a maradék pezsgőt, még mindig felröhögök, ha eszembe jut. Az előző szériához képest annyi a változás, hogy a felső tagozatos tananyagot veszik át, és természetesen lesz komoly nyeremény is. Muszáj leírnom, hátha a Kazal is olvassa: múltkor AZT IS Anikó nyerte! No, lássuk.

Attila és Péter komoly üzletet kötnek, elcserélik az iskolatáskájukat. Attila a sárkányosért transformereset kap, rettentő elégedett, és megegyeznek, muszáj egy padban ülniük, különben szétesik az egység. Taknyos papírzsebkendővel indul az irodalom óra, Gregus tanár úr kéri, vigyázzanak a padokra is, mert nagy elődök használták.

Ismerteti az ökölszabályt, a tanár a főnök, ha tetszik, ha nem. Péternek nem, szerint a tanár mellérendelt kolléga. Attila ezzel látványosan nem ért egyet. A fiúk már túl vannak az első csínytevésen is, egymás nevét írják ki a papírra, de Vera, a szakadt ribanc, aki spicli és bemószerolós piti alak, lelövi a poént. Epikával fognak foglalkozni, amiről Attila akkor sem tudja, mi az, mikor lefordítják magyarra. Tessék szíves lenni epikai műfajokat mondani. Kielégia. Péter és Attila fulladozva röhögnek, a Tanár Úr nem bánja, csak az van, hogy a jó humor adekvát humor, aztán őszintén megdöbben azon a állati hangon, amit hall. Ez kiből jött ki ez a hang? Serike kacagott a kielégián. Ő így nevet, akarom mondani, ő így nyerít. Veronika és Péter között komoly ellentétek feszülnek, bazmeg, Veron tényleg megsértődött azon, hogy Peti nem mellé ült, sírva karmolászom magam. Most már ne menjen, most már ne! És az is biztos, hogy Veronika nem fog többet mellette aludni! Jézus ereje.

 

A matektanár felméri a szintfelméréssel kezd, kérdezget. Két szám összege kettő. De melyik kettőé, értetlenkedik Attila. Csaba álljon le, minden kérdést le akar csapni. Péter ennél egyszerűbben fogalmaz: úgy viselkedik, mint egy igazi hülyegyerek. Attila olyan fejjel néz Péterre, mikor az válaszol egy kérdésre, mintha arra válaszolt volna, mi a pi kilencezer-négyszázhetvenhatodik számjegye. Majd elfelejtem, Attila természetesen a matekhoz sem ért, gyűlöli, és iskolás korában csak azért nem buktatták meg, mert a szülei árvácskával és futómuskátlikkal korrumpálták a tanárokat. Azt, hogy mi az az átló, mégsem ezért nem tudja, hanem azért, mert nem volt ott az előző órán. Csak emlékeznék rá, tavaly melyik hölgy kommentelő gerjedt a matek tanárra, de nem jut eszembe. Attila az óra végén szaktanárit kap és szét is ültetik őket. Péter Veronika mellé kerül.

Az óraközi szünet azért fontos, mert Kinga tévénézők ezrei helyett felteszi a bennünket már hetek óta kínzó, égető kérdést, miután bevallja, sötétnek érzi itt magát. Nem is értem, hogy járhatok főiskolára? Hát, Kinga, ez az! Péter örül, hogy illemtant is fognak tanulni, mert sok mocskos szájú gazember van a Villában. Mindenki ügyesen bemutatkozik, nem, kedves Attila, Csaba hangerejével nem az volt a baj, hogy egy Tuja! Hangosan röhögök, mikor Verától azt kérdezi a tanárnő, ajak artikulációról hallottál már? Nem, még soha. Vajon mit jelenthet Petike testarttása? Hogy egy beképzelt majom. Hatalmaskodó és fölényes. Szatmári Attila 29 éves, bizonytalan a testtartása és a jelleme, azóta nem mos lábat, mióta Kingával alszik. Kezdjem elölről? Jó, akkor Kertész Attila vagyok… Nem egészen tudom elképzelni, Péter és Attila hogyan képzelték a lógást, bezárkóznak a mosókonyhába, és ha igen, miért jó az nekik? Ennek ellenére megbeszélik, ha egy nap öt órájuk van, minden nap lóghatnak egyet. Ének-zenéről, például. Becsöngetnek, Csaba úgy pattan fel az ágyról, mint az Órarugógerincű Felpattanó a Pom-pom c. meséből, ez az, menjél csak, gyogyós! Fussál énekórára! Jön Sárközi Tanár Úr, aki rögtön családlátogatásra indul, ahogy meghallja, hogy Petike és Attika lógnak és megint ugyanazt mondja, mint tavaly, direkt figyeltem: az énekórát fogja tanítani. Miután Eszter helyett Veronika felír egy tititát a táblára, megkezdődhet az óra érdemi része. A Tanár Úrról két dolog állapítható még meg azon kívül, hogy jó fej: nem tud lejönni a népdalokon belül a gyümölcs-vonalról, tavaly ugye hullott a szilva, most érik a szőlő (juteszembe, vagy ő is a szíva/törköly feltétlen híve, mint én), illetve azt, biztos, hogy nem nézte az eddigi adásokat, akkor nem kérné, hogy Seri énekeljen.

Nehezen születik meg a dal, nemcsak azért, mert Gergőnél érik a vessző. Bandinál még nőni fog, mint azt Veronikától megtudhattuk, ugye. Serinél hajlik. A szőlő. És keserű, ja nem, izé. Bodor a jegenye. Van vörös alma is a tarisznyába, hej, a szegénynek, de jó vacsora! Van háef is, énekből, kihúzzák egymás nevét, arról a személyről, vagy hozzá kell írni egy dalt. Mivel sem csúnya szó nem szerepelhet benne, sem megsérteni nem lehet a másikat, eddig ez a legnehezebb feladatuk. Cigi- akarom mondani óraközi szünet, Veronika és Péter vihognak, egész órán leveleztek! Veronika úgy élvezte, mint talán itt még semmit. Remélem, Krisz is hallotta, nem is merek belegondolni, mi történhetett ezek után az arcképes kispárnával. Attila és Péter megint késve érkeznek, nem kéne, mert a töritanárnő érkezik, akinek sokkal hosszabb a haja és bikább a nyaka, mint tavaly volt. Mivel előző órán súlyos szabályszegésre került sor, nem kezdődhet meg a kőkemény munka. Tegye fel a kezét, aki. Péter és Veronika jelentkezik. Leveleztünk órán? Gyönyörű. Akkor osszák meg, mivel foglalkoztak a tarisznyában megbújó vereshajma helyett. Ööö…hát az van, hogy a leveleket elolvasás nélkül megsemmisítik, nem? De Peti, a lovakat meg lelövik, ugye, de ne magyarázza el a tanerőnek, mi van a házirendben, mert ő írta. Nahhát, Péternek, aki egyébként saját állítása szerint kemény fickó, ki kell állni és meg kell mutatni a négyzetrácsokba rajzolt szivecskét, amit Veronikának rajzolt. Veronika válaszul egy hat ujjú kezet, függőlegesen álló középső ujjal. Hát istenem, biztos még az irodalom óra hatása alatt állt, és Adyra gondolt. A rosszcsontok fekete pontot kapnak magatartásból, Csaba meg bassza meg az okoskodós fajtáját, Péter gratulál, hogy fel tudja sorolni a korokat.

Az első tanítási napot Gólyabállal ünnepelhetik, Attila fején azért vannak szamárfülek, mert megválasztották maguk közül a legbutább tanulót és bizony ő lett az. A Gólyabálon megy a pezsgés. Seri tök örül, hogy megint ilyen közel kerültek Gergőhöz, mert tök jól elvan vele és megint baráti fíling alakult ki. De már tényleg nem akar semmit. BTA rezignáltan megjegyzi, akkor erről kéne szólni Gergőnek is, mert neki ez inkább lamúrnak tűnik, mint barátkozásnak, mit szólhat az Alfafarkas? Tényleeeeg? Hát akkor Seri vigyázni fog. A hűvös távolságtartás vehemens smárolásban nyilvánul meg, de ez csak egy elmezavar, ami másfél óráig tart. Nem tett jót az ital a csajoknak, Veronika feladja, hogy találgassa, mire gondol Péter. Röhögök, néha jó harminchétnek lenni. Ilyenkor, például. De hát Péter két nappal ezelőtt majdnem szerelmet vallott neki! Ejnye, Péter, nem tanulsz te semmit. Ezt úgy kell mondani, két napja érzek irántad valamit, baszki! Péter ne mondja, mert nem is azt mondta, hanem azt hogy, és most teljesen mást mond, mint akkor, amikor azt mondta. Péter bambán ül, kattognak a fogaskerekek, nyugi, én is csak azért értem, mert nőbűl vagyok, te meg ne is erőlködj. Veronika úgy össze van zavarodva, hogy kiköltözik a nappaliba. Hogy mennyire össze van zavarodva, abból is láthatjuk, hogy a háló padlójára költözik le Péter mellől a nappali helyett. Péter egyébként sem kérdez tőle magától soha semmit. Soha! Péter vállat von, kőtözköggyön, majvisszagyün. Engem nem ez izgat, hanem az, miért van a csajokon olyan köpeny, mintha egy textilgyárban lennének meósok, nem értem, tavaly mindenki csini volt a matrózblúzban. 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
779 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 14:20:47

@hétszűnyű kapanyányimonyók: szerintem is inkább véletlen volt... az ilyen játékokban (pl.Darts), vagy nagyon sokat kell gyakorolni ahhoz, hogy a megfelelő helyre juttatva a lövedékét, a pontszámot érje el valaki, vagy kurvanagy mázlista kell, hogy legyen. :)
Emlékszel, Veronika is dartsozott egyszer Péterrel,Verával és Krisztofellel egyszer, el is mondta, hogy ő nagyon béna, el se szokta találni a táblát. És asszem elverte őket, mert mindig betalált. Véletlenül.

Eszter egy elég rafkós csaj, de nem hiszem, hogy ilyesmire is rákészült odakinn, akkor egyszerűen csak jól sikerült a "köpése"... :D

Az a része igaz lehet a dolognak, hogy tudatosan nem akart mellélőni, de feltehetőleg úgy gondolta, hogy elég, ha eltalálja a táblát, szerez 1-2 pontot, és hát jobban sikerült, mint várta. :)

beacska 2011.11.24. 14:22:48

@pushpang: Vera és Péter nyert akkor. Jutalmuk tantra szex lett ;D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 14:23:53

@beacska: oppárdon, tényleg. :D
De eleinte tényleg jól ment Veronikának, holott...

Hurri Kán 2011.11.24. 14:27:23

Korda házaspárt a villába!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 14:30:12

@sandokan: hülyeségeket beszélni.. de azt nagyon :DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 14:30:42

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
"Az olyan embert, aki büszke arra, hogy semmit nem tud matematikából, úgy vágnám fültövön, hogy leesik a feje."

Aztakurva.

Nem inkább az őt -a pl. számtanra, matematikára nem megtanító, azt nem megszerettető- pedagógusokat kellen inkább picsán rúgnod?

Hurri Kán 2011.11.24. 14:31:20

@sandokan:
A nevemet ;-)

@anica inkognitóban:
Tengermély tiszteletem a parancsnokasszonynak. :)))

sandokan 2011.11.24. 14:32:14

@anica inkognitóban: jobb mint az önkéntes igehirdetőket olvasni.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 14:32:52

@gyvy: helló :))
csak két percre ugrottam be, de úgy jártam, mint az egyszeri feleség: Drágám, átugrom szomsédba 10 perce.. félórénként kavard meg a levest! :DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 14:33:33

@sandokan: ja, szórakoztató, az biztos.. a kettő nemhogy nem zárja ki egymást..:D;)

sandokan 2011.11.24. 14:37:15

@hétszűnyű kapanyányimonyók: "De persze a manipulátorok nem ennyire bátrak. Mint mondták: bárki menjen, csak ne mi. "

szevasz csituvan! még mindig ontod magadból a baromságot, pedig a játék, érted a j-á-t-é-k alapvető dolgaival sem vagy tisztában. már többször megbeszéltük itt, mi a "kurva magyarok", idézet tőled, hogy ez nem a bátorságról szól. ez így megint egy hatalmas délibáb, azért csak próbálkozz, te hős.

Hurri Kán 2011.11.24. 14:40:18

@anica inkognitóban:
Mire kétszer kifutott, csak hazaértél, nem? :D

beacska 2011.11.24. 14:41:14

@pushpang: jaaa, és mindig az a büdös kölök a hibás ;D

Stella70 2011.11.24. 14:44:46

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
Nagyon jól tette Eszter hogy elhappolta a lila kendőt Veron elől. Pont olyan szemét volt Péterékkel mint ők vele. Végre használta egy kicsit az eszét.
Egyébként nagyon gyenge volt a tegnapi aréna. Kb mint egy kerületi vetélkedő olyan színvonal volt. Majd Lilu mondja "kőkemény küzdelemben". A következő Arénában feldobnak 10 labdát és aki elkapja a pöttyöset az lesz a védett?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 14:46:41

@gyvy: mert sosem ott jár az eszem, ahol kéne..:DDDD
na, tényleg húzok, mert senki nem csináljs meg helyettem a melót :(
sziasztok :)

Hurri Kán 2011.11.24. 14:51:57

@anica inkognitóban:
Most nagyon rendes vagyok, és ezt a labdát nem csapom le. :DDD

felka 2011.11.24. 14:55:38

jól berágtatok erre a kapanyánimonyók gyerekre. pedig nem minden alapot nélkülöző a kirohanása.

természetesen a jelenlévők csemetéi mindig kivételek :))

sandokan 2011.11.24. 14:57:35

@nosce: csak a tények kedvéért, a múlt héten a szaunában kinguci elküldte a durva anyába fecót, most mégis öribarik. ahhoz képest egy apád micsodája alsó tagozat, persze nem a művész úrnál. letérdel, imádkozik, földet csókol. bravó.

Tjuca 2011.11.24. 15:30:39

ma van kiválasztás vagy hétvégén?

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.24. 15:32:41

@Stella70: A "küzdelem" tényleg elég minősíthetetlenül uncsi volt, izgalom nulla. Később sem éppen látványos játékokban mérték össze a szerencséjüket.
A taktika tehette volna végleg lapossá a végjátékot, de Eszter szépen önzőzött és így védett lett, csak ez adott egy csavart az egész bohóckodásnak, és mentette meg a dögunalomtól az aréna játékot.

@sandokan: A játékkal tisztában vagyok, csak Péter és Attila szájtépése idegesít, hogy hogy védjük meg a kiscsajt, Veronkát, akit amúgy meg sem kell védeni senkitől... Akit még Péter is ki akart dobni a villából nemrég. Egyszer úgyis kiesik mindenki, ezt Péter tudja legjobban a valóságshow-s múltjával, nem nyerhet csak egy ember. Ehelyett azon vergődnek, hogy hogyan szerezzünk neki védettséget, hogy védjük meg Pornós Verától, kire rakassuk a jelet.
Az miért nem jut eszükbe, hogy ők elég erős játékosok, magukra rakatják a jelet, aztán kivisznek egy gyenge, de hisztis csajt. Attila Kingát, Péter Verát, vagy bármelyikük Annamáriát. És kint hagyják. Mert ezeket tuti kint hagynák. Most az a legnagyobb bajuk, hogy az állandó ágyútöltelék Eszter éppen védett, ezért nekik kellene odaállni és mutatni valamit.
Csakhogy már Pornós Vera vagy Annamária is kijelentette, hogy ha rá kerül a jel, akkor ők nem Veronkát, hanem Pétert, vagy Attilát viszik ki. Szóval már az sem működik olyan egyértelműen, hogy rárakjuk X-re a jelet, aki Y ellensége, ezért biztos, hogy Y-t viszi ki, nem minket.

nathalie 2011.11.24. 15:36:25

nem hiszem, hogy ha vlaki elismeri harminc évesen hogy nem ért a matematikához, az erre büszke lenne vagy ezt követendő példának szánná. a lakosság 70%-nak (csak tipp) semmi köze a matekhoz, alapvető dolgokat nem tudnak megérteni, vagy más számára alapvető dolgokat, ettől ők még nem hülyébbek.
Az hogy az oktatásunk miért tart ott ahol tart sztem nem feltétlenül csak attila és a hozzá hasonló nem jól tanulok a hibája... Sorolhatnánk, hogy mégis miért nem várja el a szülő a gyerekétől, hogy a legjobban hozza ki magából (manapság ez már nem divat), miért lesznek egyre gyogyósabb feladatok pl az érettségi kérdések, miért olyanok mennek tanárnak, akiket nem érdekel stb, stb, stb.
Régen is volt olyan aki kicsit rosszabb volt vagy linkebb alak, csínytevő stb, attól még az osztály ebbe nem halt bele és mindenki képességeihez mérten teljesített, nem lett a többiekből sem iskolakerülő félhülye egy-két ember miatt, persze akkor ezt sem a tanárok, sem a szülők nem engedték.
És nálunk igenis az volt a legjobb fej gyerek aki pimaszabb volt, az osztály bohóca, aki helyettünk követte el a csínyeket, de ettől mi még tovább tudtunk tanulni. sztem ez mindenhol így volt.szóval sztem azért nem kellene messzemenő következtetéseket levonni attila és péter pár csínytevéséből.

Tjuca 2011.11.24. 15:36:31

@hétszűnyű kapanyányimonyók: ööö hát mi izgalom kellhet még egy amputáció+hamvasztás elem mellett???

de most ezt nagyon komolyan kérdem, ez minden eddigi arénára írom. hogyan lehet még ennél jobban izgalmasabban küzdeni???

(spéci bárki vágja le az ujját, nekem fájt a tv előtt, pláne, hogy mindenki csak nézte.)

kékdelfin 2011.11.24. 15:36:46

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Gondolom láttad a tegnapi műsor végén a mai öf előzetesét. Na, ott megkaptad a választ is. Persze erre meg azt fogod mondani, hogy csak a szájuk jár.
Ejj az a sapka!

304/3 · http://orfiban.blog.hu 2011.11.24. 15:38:42

Tegnap a Lilu pont úgy nézett ki, mintha szpokk kapitány csaja lenne

kékdelfin 2011.11.24. 15:38:45

@Tjuca: Szerintem oroszlánokra gondolnak. De csak is úgy, hogy vagy péter, vagy attila, esetleg ketten együtt kűzdenek meg az oroszlánokkal, és persze elulmaradnak! Más nem izgalmas szóba sem jöhet.

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 15:41:44

az van, hogy két órája ülök a monitor előtt bambán és nem bírok egy szót leírni.

rugdossatok! :)

Tjuca 2011.11.24. 15:44:38

@nathalie: szerintem két malomban őrlünk. az egyik a sikk hülyének lenni malom a másik a mé kell mindenkinek teller edének lennie malom. az igazság meg odaát van. :-P

átlagos vagyok matekból, ment anno a deriválás is, integrálás is, de jobban szerettem a logikai feladatokat, ami nem is matek.

na most két társaságba szoktam csöppenni. az egyik, ahol menő algoritmusokban társalogni, és értelmiséginek lenni. ott én kikérem magamnak, mint attila, és teszem a hülyét.
a másik társaság, aho ügyan nem hülyék, de sikk azt állítani, hogy két szám osztása már meghaladja a képességeimet, hát kinek van erre szüksége, csak a stréber jocika használja, aki egy százasé tanársegéd a tasnahorpányi fősulin, én meg médiamogul lettem havi fél misié.

hát így. belőlem meg nem lett semmi, de nem kapok fosógörcsöt, mert megtanultam integrálni. :-D nem is vagyok menő.

Tjuca 2011.11.24. 15:46:12

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): máskor csabát érte a vád, szóval ez "általános". szerintem ez a játék tök jó része, csípem, ahogy pezsegnek, mint aranyhal a királyvízben.

nathalie 2011.11.24. 15:47:38

@Tjuca:
én egyik féle társaságba se járok. csak itt beszélgetek a matekról :D:D
egyébként sztem attila annyira nem lehet hülye matekból, és inkább azt csinálja amit Te is írtál, teszi a hülyét. Még mindig jobb, mint okosnak beállítani magadat, meg úgymond érteni hozzá, aztán csaba minden feladatnál lealázza. :D

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 15:50:52

@capa05: úgy tűnik, mindahány. :D

capa05 2011.11.24. 15:54:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: rendben én benne vagyok! amit fel akarsz vetni...:P:D Kell egy kis pihenés...:)

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 15:55:48

@Binbir gece: nahh, azt gondolom, hogy te szó szerint!

@capa05: lesz! :)

az én rózsám vasutas 2011.11.24. 15:55:58

Szép és jó játék ez az aréna, de lehetne nagyobb a költségvetése. A vv mellett más színvonalas műsort is nézek, jó lenne látni Esztert, hogy szerzi meg itt a lila kendőt.
www.youtube.com/watch?v=ZP6IjFd24MU&feature=related

nathalie 2011.11.24. 15:56:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
én is pont azt akartam írni, hogy ha gondolod miattam lehet ez a ami igazolt hiányzás... :D:D

sandokan 2011.11.24. 15:57:49

csak néztem, ahogy attila földre vitte pétert az udvaron, majd mögé került. az anti mozgás, meg bénázás ellenére, ezek alapján van némi küzdősport tapasztalata.

mondjuk a survivor-ben nem lenne életképes, mert ott egy ilyen sérülés már végzetes. szinte levágja az úját, majd még fel is gyújtja a szerencsétlen, de legalább jót röhögtem.

nathalie 2011.11.24. 16:00:20

@sandokan:
reménykedtem hogy az attila -péter test a test elleni küzdelemben nem más momentumot emelsz ki :D

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 16:04:17

@nathalie: gondolod, kihagynám az apád faszát? :DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 16:05:04

@sandokan: igen, szerintem is csinálhat/ott valami küzdősportot, az a lábmozdulat elég beszédes volt. Meg ahogy később leszorította a Petit.
Mielőtt ráült. :D

nathalie 2011.11.24. 16:07:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
remélem most indulatszóként használtad mindezt, és nem vágyaid tárgyaként... Bár sztem már nem sok vizet zavarnál anyámék több mint harminc éves házasságában, de no de azért mégis Hajni! korban akár a Te apád is lehetne! :D:D:D:D:D

sandokan 2011.11.24. 16:08:53

@nathalie: most, hogy mondod, tényleg. de nem.

mint két gyerek, de ezt ott bent szerintem nem is lehet másként elviselni. persze bambulhatnának ki a fejükből ők is, de ez így egy kicsit szórakoztatóbb.

nathalie 2011.11.24. 16:09:10

@pushpang:
tipikus birkózó feje van attilának....:)

sandokan 2011.11.24. 16:12:32

@pushpang: így van, az a lábmozdulat volt az első, amire felkaptam a fejem és a mögé kerülés, meg annak sebessége volt a másik. reszkess gergő.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 16:13:50

@nathalie: úristen, mire gondolsz?? Mit nem láttam? :D

/az a baj, hogy egy csomó mindenről lemaradok, mert ha gépnél vagyok, háttal ülök a tévének. Tudod milyen szar így percrekésznek lenni? :D/

nathalie 2011.11.24. 16:15:31

@pushpang:
én semmire sem gondolok és semmit nem láttam :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 16:15:41

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem értem, miért kell belekeverni a családot, jó hogy nem vágsz hozzá mindjárt 300 forintot (30%-os kamatra.) :D

BarBwire 2011.11.24. 16:15:49

@Binbir gece: nekem tetszik, akkor minket szórakoztatnának, nem magukat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 16:17:02

@nathalie: lehet, hogy ezért olyan karfiolosan szexik a fülei is? :D
(Vagy szexisen karfiolosak?)

Hurri Kán 2011.11.24. 16:17:51

@pushpang:
Idén még lehet magasabb :D

nathalie 2011.11.24. 16:18:17

@pushpang:
most mondjuk jól jönne az a 300 ft.... :D

egyébként meg nem tudtam, hogy szexisek attila fülei, de örülök, hogy ez is tetszik valakinek :D:D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 16:19:51

@sandokan: Gergő olyan, mint egy víztorony. Szilárd és statikusan lomha. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 16:25:18

@gyvy: azt azért nem szeretném, ha azt látnám az rtl híradóban, ahogy a kommandósok földreteperik H.H. budapesti lakost, aki közben folyamatosan azt kiabálja (kikockázott fejjel), hogy "ma még öfit kell írnom, basszátok meg!". :D

nathalie 2011.11.24. 16:27:55

@pushpang:
olvastam a sorok között :D:D

Hurri Kán 2011.11.24. 16:29:40

@pushpang:
Amilyen jól működik mostanában a TEK, lehet, egy ártatlan, munkájából hazafelé siető, mondjuk díszállat kereskedésben dolgozó eladónőt tartóztatnának le. :D

avanivi 2011.11.24. 16:39:28

Ilyen bankárok kellenének mint a Fecó, aki csa úgy odavág egy játék ötszázast kamat nélkül:)

nathalie 2011.11.24. 16:43:45

@avanivi:
ki kellett volna várni mit kér érte a kamat helyett... :D

E-leonora 2011.11.24. 16:53:22

@pushpang: Bajai. legalábbis a tavalyi halléjéből erre következtettem.

sandokan 2011.11.24. 16:55:32

@nathalie: semmit, csak eleve kellemetlen volt neki ez a játék, meg az, ami az elmúlt pár napban történt.

nyíltan kinga és az arab mellé állt, aki szerencsére kint is maradt, közben attilát elkezdte szurkálni, a bulin is az outcast brigádban nyűglődött, erre tessék, most még a lila kendő sem csabikára került. a kis szívem megzuhant, amit kinga mellett nem csodálok.

az én rózsám vasutas 2011.11.24. 17:04:45

Ebből az éjszakai onlányból nem derül ki, mi rossz fát tettek ezek a tűzre, hogy kölcsönkapták Szandi mamit? Figyelmeztetek mindenkit, ha nem jön a helyes válasz 5 percen belül, kénytelen leszek kvízkérdésben találgatni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.24. 17:22:44

@sandokan: Akkor háromesélyessé vált, hogy kire pakoltatnak, Fecó is esélyes.

avanivi 2011.11.24. 17:22:45

@Binbir gece: Büntetés volt. Hajnali háromkor volt pofájuk azt mondani, hogy fáradtak. Ezér kellett táncolni.)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.24. 17:24:02

@Binbir gece: @avanivi: Vagy Attila miatt kollektív büntetés. :):):):):)

az én rózsám vasutas 2011.11.24. 17:24:24

Közkívánatra kitolom a beküldési határidőt 2013 05.31.-ig.

foxglove (törölt) 2011.11.24. 17:31:15

@pushpang: az írta, hogy az irritáló, ha valaki kifejezetten büszke arra, hogy nem tud semmit. Azért van különbség azok között, aki próbálják, de nem megy és azok között, akik menőségből vagy a szocializációjuk miatt le sem szarják a tanulást (nem csak a matekot), és utóbbi esetben nem biztos, hogy a tanár a hibás. Ahhoz, hogy ez ne így történjen, szerintem egy teljesen más pedagógus képzésre+iskolarendszerre (sőt óvodarendszerre!) lenne szükség (és nem H.R.félére). Na mindegy, erről nagyon sokat lehetne beszélni.

fran7 2011.11.24. 17:39:47

@foxglove: Ebben az a poén, hogy H.R. az egyetlen oktatási miniszter, aki járt már iskola környékén az utóbbi 20 év hasonló pozíciójú emberei közül. 20 év múlva talán lesz egy normális koncepció is.

foxglove (törölt) 2011.11.24. 17:48:16

@fran7: ha valamit el tud érni, akkor hajrá, komolyan... de egyelőre úgy érzem, hogy pont a lényeget nem akarják meglátni...

az én rózsám vasutas 2011.11.24. 18:26:31

A vidcsi pörgetői most rábasztak.
Eszter 1.18.30-nál nuncius scaevolát villant.

Hurri Kán 2011.11.24. 18:35:49

Minden nap megeszek egy parkőrt.

Hurri Kán 2011.11.24. 18:36:31

@Binbir gece:
Azzal nem is lenne gond. Csak a perifériával. :D

zoxó 2011.11.24. 18:39:02

@Binbir gece: azt hittem, Puncius Pilátust. Nah, mindegy. Ezt se láttam.

Némber Ván 2011.11.24. 18:48:34

Legalább háromoldalú dolog ez a matekból hülyének lenni probléma.
Ne keverjük hülyeségüket büszkén hangoztatókat azokkal, akik kontár matektanárok kezei közt szocializálódottakkal, és csak szimplán megutálták a matekot, vagy valóban részképesség zavaruk van, azaz diszkalkuliások.
Van, ami valóban a tanár bűne, de a matematikai alulműveltséget hangoztatni (legalábbis szerintem) csak mezei igénytelenség magunkkal szemben. És túl sokan vannak, akik ezt a vonalat hozzák.

Hányszor hallottatok olyat, hogy valaki azt hangoztatja büszkén, hogy sík hülye a helyesíráshoz, nem képes megtanulni egy verset sem, vagy nem tud felsorolni három magyar királyt?

tervek 2011.11.24. 19:10:29

azért az durva hogy azon kevesen akadnak ki hogy egy ilyen majom nagyon önbizalommal rendelkező csávó nem tudta mi az az ÁTLÓ!!!!!!! ÁTLÓ ember...nah most én se vagyok professzor de ennélkül hogy lehet élni???
átló b.mmeg...ezt nem tudni...hát ezen nem kicsit akadtam ki, azt hittem hogy ezért kitiltják a műsorból...és ez szól be a népeknek ott benn, vagy kinn..?vicc ez...

ezek után még hogy mert kiállni bárhova is ilyen primiív őslény hogy bárkivel szemben kritikát fogalmazzon meg.

Bogi és Burkó 2011.11.24. 19:11:18

A poszt első részét önhatalmúlag úgy értékelem, hogy mégiscsak hiányzunk :)))

tervek 2011.11.24. 19:13:24

@Némber Ván: igazad van, túl sokan vannak, a matek nem egyszerű dolog EGY BIZONYOS SZINT FELETT. (pl kettős integrálok lehet feladják a leckét sok embernek) de hogy ÁTLÓ-t ne tudja vki...ejj..

Szerintem annak az ismerete nem matematika (persze tudom az) hanem minimális emberi norma, DE a legminimálisabb...meg legőskoribb emberi tudja mi az hogy átlósan átmegy a földjén mondjuk...atyaég...

tervek 2011.11.24. 19:19:14

@Tjuca: nem kell fosógörcs...de ez nem emberi viselkedés, kb ilyen idióta attila vagy kijez a majmok szintjére süllyedt le...ennyi..

az én rózsám vasutas 2011.11.24. 19:20:04

@tervek: Az a tanár makoghat bármit, mi vv rajongók tudjuk, hogy az átló törvényen kívülit jelent.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 20:24:17

@E-leonora: származásilag. De jelenleg nem Bp-en él? Ha tévedtem, bocs.

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 20:34:26

@pushpang: nem, jelen pillanatban is Baján lakom.

Bogi és Burkó 2011.11.24. 20:49:37

igen, határozottan úgy tűnt. ha tévedtem, legfeljebb hisztizve berontok a nyugiszobába és azt ordítozom majd, hogy "kicsinálom azt a nőt"

MegLepke 2011.11.24. 20:56:25

És az énénén versem tavalyról? Az már smafu?:DDDDD

Még mindig az a kedvencem - ha már nosztalgia -, mikor ÉnLázárLászló berontott Alekoszra a fürdőben, hogy TE VOLTÁL?! És erre Hajni hogyvoltjában (nem szó szerint): ha rám így rontanának kora reggel ébredés után, nem csak azt vallottam volna be, hogy én voltam, hanem, hogy még a tojást is én tojtam.:DDD

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 21:07:35

@Bogi és Burkó: tévedtél, sajnálom. :)

@MegLepke: jóvanmá. ööö... melyik is? :DD

Bogi és Burkó 2011.11.24. 21:10:33

nem,nem tévedtem, megtudtam, amit akartam. minden jót!
süti beállítások módosítása