Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-faktor 2x13 - 5. döntő

2011. november 14. 09:00 - candyperfumegirl

Ötödik hétnél tartunk a 2011-es X-faktor döntők sorában, ötödik kieső és Nóri ötödik hajmeresztő szerelése következik, hát lássuk. Séró tekintetében közelébe nem ér a gyeptégla-szintnek a mai, ez fejlődésnek is elkönyvelhető, a ruha mondjuk ennél sokkal rövidebb nem lehetne, anélkül, hogy 18-as karikát kéne kitenni, a szépségverseny-résztvevő szalag meg kicsit viccesen hat rajta. Ma esti tematikának „díjazott dalokat vagy díjazott előadók dalait” jelöli ki, nagyon cseles, ezek szerint megint lehet simán választani bármit, ami már minimum egyszer listavezető volt Kelet-Mongóliában, a Kecsketenyésztők Megyei Lapja olvasói slágerlistáján. Jó hangulat uralkodik amúgy a stúdióban, rögtön feltűnik, hogy az eddigi legnagyobb Apollo 23 rajongótábor csörtet be jelentőségteljes fejeket vágva, ezeknek vagy senki nem szólt, hogy a fiaik már kiestek, vagy még a poszt-traumatikus stressz tagadás fázisában vannak, akárhogy is, senki nem mer beléjük kötni.

Műsorszerkesztés úgy döntött, essünk túl olyan hamar a Rocktenorokon, amennyire csak lehet, legyen idejük felkészülni a párbajra. A kisfilmjük természetesen a múlt heti nagy traumáról szól, de egyre jobban szokták, úgy néz ki, ők lettek az X-faktor Másája. Színpadképhez kaptak némi humán díszletet is néhány zenészcsaj személyében, zsinórokat mondjuk sehol nem láttam, de hangszerek voltak a kezükben a biztonság kedvéért. Felcsendül az a dallam, amitől tinikorom bulijain mindig összeszorult a lányok gyomra, és igyekeztek feltűnés nélkül szkennelni a terepet, hogy közelít-e már feléjük AZ a fiú, és elviszi-e őket egy lassúzásra (miközben a fiúk persze pánikszerűen betámadták a bárpultot); Guns ’N Roses: Don’t Cry, régi szép idők. Rocktenors most amúgy egyáltalán nem rossz, nem pattognak, hanem énekelnek, és ez mindenképpen felüdülés. Mentoroknak is tetszik, ha jól emlékszem, nem is nagyon volt negatív kritika, Geszti elégedetten vigyorog, utolsó legénysége vette az akadályt.

Jön Alexa, akinek a kisfilmje nagyon csajos, bezavarták az egyik Ikerlány kíséretében a Coinba, hogy próbálják végig a legrövidebb és legdekoltáltabb koktélruhákat, majd elmennek még thai masszásra is, hogy lehessen egy kis bőrt is villantani. Értem, most nem az a szavazótábor van becélozva, akiknek a korábbi cuki kisgyerekes filmek szóltak. Alexa előtt persze ott van a múlt heti Mizu, mint magas léc, jogos az aggodalom, hogy vajon megugorja-e, annál is inkább, mert most sikerült egy rém fantáziátlan dalt beválasztani neki, Pussycat Dolls: I Don’t Need A Man, az előadás enyhén szólva halovány. Igazsághoz hozzátartozik az is, hogy eléggé elvonta a figyelmemet 2 dolog: egyik, hogy olyan randa cipőt, amilyen Alexán volt, még életemben nem láttam; másik, hogy nem tudtam eldönteni, hogy az egyik táncos most tényleg Csudapöcs alias Krisztián, Pókmajom Ágymelegítője az Éden Hotelből, vagy csak nagyon hasonlít rá? Na, értékelés van, mentorok legalább annyira unták, amennyire én, hiába óbégat Feró istentelenül, mentortársainak igaza van.

Baricz Gergőt meglátogatta a család és hoztak jófajta házipálinkát, erről szól a kisfilm, ez nagyon aranyos, őszinte büszkeség az arcokon. Produkcióhoz Keresztanyu azt ígéri, visszatértek a gyökerekhez, és tényleg, Gergő Kings Of Leon: Use Somebody-t énekel egy zongorával kiegészítve, és végre jól szól megint, méghozzá nagyon. Egy darab hangszer+világfájdalom jó recept ennek a srácnak, pláne ha megfűszerezi még néhány jól megválasztott kamerába nézéssel, biztos a siker. Gesztinek annyira tetszett az előadás, hogy nagyot cuppant Ildi arcára, azért megjegyzem, a dal sikerében Gergőnek nagyobb szerepe volt, de talán hülyén jött volna ki, ha Geszti őt puszilgatja. Többi mentor is megkajálta, és remélem, ezen a vonalon haladnak vele tovább, ami a dalválasztásokat illeti. Nóri még egy kis poénnal küldi el reklámszünetre a közönséget, mivel a stábbulikat (amiket a hírek szerint egy üvegkalitkának is beillő szórakozóhelyen tartanak, vagyis csak az nem fotóz, aki nem akar), betalálták a lesifotósok, úgyhogy készítettek nekik pár ál-paparazzo fotót, hogy legyen mit tenni az újságok címlapjára, miközben természetesen a Paparazzi szól. Hihihi, hahaha.

Poénokból nem volt ennyi elég a scriptírónak, Nóri görög válságot meg trójai falovat emleget, ha két mondattal rövidebb ez a kis monológ, frappánsabb lett volna, de gondolom, biztosra akartak menni, hogy mindenki megértse. Jön Kováts Vera, kisfilmben sulit meg osztályt látogat (és persze Spar üdítővel itatja őket), ilyenkor jön ki, mennyire gyerek ez a kiscsaj, egy osztálynyi 16 éves gyűrűjében. Feró még látszatleszúrja egy kicsit, múltkori szar volt, most szedd össze magad lányom, különben szobafogság! Verácska fekete tüllcsodában pompázik a színpadon, amire valami elmeháborodott neonzöld tüllrózsákat aggatott, meg neonzöld fűzőt húzott a bakancsba, full erőlködés ez a styling, ráadásul a háttérben a szemet leginkább bántó rikító türkizek és lilák váltakoznak a kivetítőkön. Most következnek a Kötelező Heti Tóth Gabi Percek, Vera Elég voltot énekel, amiből nekem személy szerint már vastagon elegem volt a Tábor alatt is, de a szerkesztők nagyon nyomják valamiért. Mentorok szerint magas léc volt a 2011-es év legjobb videoklipjének járó díjat (!!!) bezsebelő dal előadása Verának, és nem tudta megugrani, nekem meg valaki műértő elmondhatná, mitől olyan húdenehéz ez a dal, mert szerintem egyszerűen csak szar és unalmas. Értékelésnél Feró nem figyel arra, mit mondanak a többiek, mert abba is beleugat, amikor kivételesen dicsérik a mentoráltját („nem értetek ti ehhez!”), ez azért vicces.

Tarány Tamás kisfilmje megint a fogyókúráról szól, kár, hogy élőben nem lehet áttekerni, mert én ezt már rohadtul unom. Spar tejjel fogyasztja magát persze, biztos felvettek egy olyan verziót is, ahol a táblagépet emelgeti súlyzó helyett, csak kivágták, mert nem nézett ki elég jól. Lapozzunk, nézzük inkább, mit tud a színpadon, sokkal jobban érdekel az, mint a kilóinak száma. Ákos dalba kezd bele, jaj nekünk, Magyarország fele most csápol, másik fele meg fújjol. Tarány jó volt, jól nyomta a Minden most kezdődik elt, sőt, szinte elfeledtette az eredeti előadást, amiért én személy szerint nagyon hálás vagyok neki. Mentorok sem tudnak belekötni, kövérség is csak egyszer hangzik el, haladunk, vajon lesz olyan adás, amikor szó nélkül hagyják majd a dolgot?

LilCé kisfilmjében a vállsérülése a fő téma, ez már kb. a harmadik RTL-es műsor, amiben látom ezt a sztorit ezen a héten, legközelebb építenek köré egy Barátok Közt epizódot is. Ildi azt mondja, LilCé most magyarul fog énekelni, le kell róla mosni végre a Xerox címkét, ha jutni akarnak vele valahova. Fekete Vonat: Hol van az a lányt énekel (hiszen az album aranylemez lett!), szerencsére nem végig héliumos hangon, van benne kis tánckiállás, sőt hátraszaltó is, és összességében jó a produkció, az biztos, hogy ez a srác elemében van a színpadon. Mikinek és Gesztinek bejött, Feró kritizál, Ildi üvölt, szokásos. Összességében nem rossz értékelésekkel távozik, megszeretik végre a mentorok?

Muri Enikő kisfilmjéhez összetereltek vagy tíz „fanatikus rajongót”, akik a próbaterem előtt várják, és ha már ott vannak, nézzék meg a próbatermet is, kérjenek autogrammokat, meg fotókat, szóval imádják Enikőt olyan látványosan, ahogy csak tudják. Azt ígéri, olyan dalt fog énekelni, amit mindenki ismer, rosszat sejtek, főleg a tematikából ítélve. Ha már a magyar Érzést nem tudta átélni saját bevallása szerint, talán jobb lesz az angollal, és belekezd Robbie Williams Feel-jébe. Az első gondolatom az volt, hogy MIÉRT? Akár el is adhatná ezt a produkciót, ha valami minimális átélést vinne belé, és nekem meg nem kéne végig arra gondolnom, mennyivel jobban állna ez a szám Kocsis Tibornak vagy Tarány Tamásnak, ez nagyon nem Muri-dal. Furcsán van amúgy látvány szintjén is összerakva az egész, a ledfalakon rém kínos, Telenor-reklám jellegű effektek futnak, a styling meg egyenesen érthetetlen, egy lompos bölcsészhallgatót csináltak ebből a lányból, csak a tarisznya meg a mosatlan hínárhaj hiányzik. Mentoroknak sem tetszett, Gesztitől az este legnagyobb oltása hangzik el: „korrekt volt”, majd sokatmondóan hátradől a székben, jelezve, hogy erről ennyit lehetett elmondani, lépjünk tovább.

Mára utolsónak Kocsis Tibort hagyták, akinek a kisfilmjében családi jelenetek vannak, és felvezetik azt a témát, amit sokat szellőztettek a lapok a héten, az édesanyja halálát. Azt ígérik, a dal is ehhez fog kapcsolódni, lássuk. Tibor fénykörben a színpadon (most jobban sikerült megvilágítani), az első dolog, amit kiszúrok, a mikrofont támasztó görbe kisujja, ami annyira érdekes, hogy kétoldalas cikkeket kell szentelni neki. Bayer Friderika eurovíziós (negyedik!!!) sikerdalát, a Kinek mondjam el vétkeimet című szerzeményt énekli, és ebben a pillanatban értelmet nyer ez a mai dalsorrend, mert ez most hatalmasat üt. Van benne egy kis átírás/átértelmezés, amit én nagyon hiányolok amúgy a magyar X-faktorból, valahogy így kéne ezt mindig, a versenyző adottságaihoz, karakteréhez igazítani a dalt, hogy tényleg a legjobb formáját hozhassa, látjuk, hogy működik a dolog, csinálják már gyakrabban. Szem nem marad szárazon, Ildi hatalmas erőfeszítések árán visszanyeli a cumanit, többi mentor is dicsér, Miki ragyog a büszkeségtől, még Nóri hangja is elcsuklik, nocsak. Slusszpoénként bevágják a Kocsis Tibor rajongótábor alapító tagjait: Gyurcsíkot meg az Apollo srácokat Kocsis Tibó-pólóban feszítve, ez igen.

Versenydalok után megnézzük még a közös produkciót, most a másik Tóth lány munkássága kerül terítékre, Sorskerék, és vicces látni a produkcióban a versenyzők tánctudása közti különbségeket. Reklámblokk után Nóri egetrengető bejelentést tesz, lesz Csillag Születik 4, Magyarország mesemondói és énekes fiúkái, valamint tűznyelői, pohárzenészei és orgonaművészei készüljetek! Van még egy extra produkció is, Wolf Kati versenyre száll DevilNórival a legrövidebb fellépőruháért folytatott versenyben, flitteres arany semmiségben adja elő a melegbárok leendő himnuszát. Tekerjünk egy kicsit előre, itt is van az a bizonyos utolsó egy perc a szavazásból, amikor Nóri kísérletet tesz az egy perc alatt elmondott legtöbb szó világrekordjának megdöntésére, majd gongszó, és nincs tovább, tegye le mindenki a telefont, innentől már csak könnyek, dráma, kéztördelés és izzadás.

Eredményhirdetést az egyértelmű továbbjutókkal kezdi persze az Ezerhajú Lány, utolsó háromban meg ott van a Rocktenors is, nem lepődnek meg ők sem, már biztos túl vannak a beéneklésen is a párbajdal előtt. Ami meglepő, hogy ők most továbbmennek, és Alexa és LilCé marad két utolsónak, ez valami új. Kezdődjön a harc, Alexa Bryan Adams: Heavent hozott, nagy hiba volt, hogy ezt engedték neki, mert feltűnően kevés hozzá. LilCé sem hozza élete legjobbját az I Believe I Can Fly-jal, bajban lesznek a mentorok? Nem nagyon, mert a két papírformán kívül egybehangzó Miki és Geszti döntése, Alexának ennyi volt. Búcsú, könnyek és szól az a dal, amit rettenetesen fogok unni az évad végére, Nóri pedig bejelenti, hogy jövő héten „zúzunk az éjszakában!”, vagyis bulik dalok. Úgy legyen.

 

Képeket az X-faktor hivatalos oldaláról szemezgettem.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: x faktor
37 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virágméz 2011.11.14. 09:09:23

Hát amit ezen a szombaton Kocsis Tibor énekelt, és ahogyan!!! Volt benne szív, értelem, természetesség, igen itt a győztes!

vitaygeorgina 2011.11.14. 09:34:50

Annyira szétszakadt már ez a mezőny. A két legjobb Tarány és Kocsis, a többiek fényévekkel mögöttük. Mikinek mostanában könnyű dolga van, de nem irigylem, mikor a két mentoráltja kerül majd a döntőbe, azt az adást végig fogja izzadni.
Kocsis Tibor előadása egyébként az egész idei x-faktor legjobbja volt.
Alexát annyira nem sajnáltam, szerintem kb ennyi volt benne. Nagyon akartak belőle valamit csinálni, de nem sikerült megtalálni, hogy ki is ő, és az egész műsorban egyszer sem énekelt olyan szépen, mint az első válogatón, szerintem nem bírta a növekvő stresszt.
A Rocktenors most végre jó volt, és nagyon örülök, hogy Baricz Gergő is megmutatta, hogy mit tud.

vitaygeorgina 2011.11.14. 09:36:09

Ja, csodálkozom, hogy a két "élőben kikockázott" meztelen embert szó nélkül hagytad. Ez annyira erőltetett és béna dolog volt, hogy nem találok rá szavakat.

bruu 2011.11.14. 10:12:48

Köszi ismét a postot, az egészben te hozod az egyenletesen jó szintet.
Ügyrendi kérdés sixx vajon volt-e, és ha igen akkro kapunk-e élmény beszámolót?
Tenorsnál pozitiv hogy nem ugráltak mint a .. deszkán, de ha mennének a levesbe nem bánnám. Az üzengetések és a hülyét csinálok magamból teljesen felesleges. Egyszer jó poén volt a trükk, de a hogyvolt és a cc akármilyen jó is a nézők vizonylag kis rétegének mond valamit, a többiek néznek értetlenül. Nóri vajon villantott-e bugyit avagy mást, mert ebben a falat ruciban ez a baleset főleg az első sorok felé ahol jó belátás nyilik a színfalak mögé szinte elkerülhetelen. Az sem lenne baj ha WolfKatival közölnék hogy hány éves,nem biztos hogy alig ruhában kell fellépnie, amúgy sme jó a lába annyira hoyg mutogassa. Katink tuti villantot ha másnak nem a táncos fiúknak biztos teljes belátásuk volt az üvegasztal alól. Szerintem a ruha rövidségi versenyt nyerte Devilnórival szemben, amúgy felejthető produkciót nyújtott. Tarány és Kocsis volt jó illetve Baricz magához képest. A dalválasztások kifejezetten szarok.

golyo1974 2011.11.14. 10:13:37

Csak súgok-súgok, ha ez élőbe megy, lerakom a hajam :) És valaki eszi a húst ezerrel habár vegetáriánus :) Csak ne hogy apu megtudja....

Enid66 2011.11.14. 10:18:05

A tánckarban pedig tényleg az Éden Hoteles Krisztián volt. láthattuk, hogy a fingerlizásen kívül máshoz is igen jól ért :-)

Az összefoglalót köszönjük, sixx, mindig hozod a megszokott, magas szintet :D ahogyan a műsorban MalekMiki fiai is, viszont sajnálom, hogy ketten maradtak már az első adástól...

barbiebaby 2011.11.14. 10:24:11

" Műsorszerkesztés úgy döntött, essünk túl olyan hamar a Rocktenorokon, amennyire csak lehet, legyen idejük felkészülni a párbajra." -- ez nagyon jó :D. Én tutira vettem,hogy megint ők fognak párbajozni,nem hittem,hogy a gyerejátsszálmégvelem-tekintetü Jackson-gyerek kerül a helyükre-.Há' mé' nem szavaznak a tinicsajszik? :)

madou 2011.11.14. 10:55:45

"még Nóri hangja is elcsuklik, nocsak." - Na ne mondja nekem bárki is, hogy bekajálta ezt a szánalmas és modoros hatásvadász "meghatódást"! A poszt írója egy nocsak helyett inkább a föld alá fikázhatná a jelenetet...

Muri Enikő és Kocsis T. voltak a legjobbak, Baricz és LilC a legaljábbak.
Baricz affektáló, néhol hamis nyekergése harmatgyenge és unalmas volt; LilC pedig nem is tud énekelni; többször hangnemet rontott, színtelen kis mitugrálsz hangja van. Az RTL nagyon erőlteti, hogy de igen, MEKKORA sztár, ja, akkor biztos így van.

Szerintem mentoréknak simán bökte a szemét hogy Feró három csajjal van versenyben; előre lehetett tudni, hogy ha az egyik lány odakerül, mi lesz az egyöntetű döntés..

montipájton 2011.11.14. 10:57:54

Na, hol vannak az Alexa-fanok? ))

Összességében korrekt az állás, akinek már mennie kellett, az ment is, bár Feró nyilván máshogy látja. De szerintem se volt több ebben a csajban.

A csajok közül Muri Enikő fog szerintem legtovább jutni, kérdés, a közben kiesegető fiúk rajongói közül hányan szavaznak majd rá. Valahogy nem százas nekem a csaj, a hangja rendben van teljesen, de egy olyan megjátszást érzek minden gesztusában, ami kissé irritáló, akkor már a tündibündi gimis kislány, ő még viszonylag magát adja.

A fiúk rendben voltak, a tenorok kaptak egy bónusz adást, jövő héten szerintem már menni fognak. Tarány és Kocsis egyre jobb, Baricz meg stabilan jó.

Amit viszont már marhára unok, az a Keresztes - Feró verbális meccs, a kocsmai viták hangerejével és érvkészletével. Abbahagyhatnák már (bár tudom, ez is a műsor kötelező, előírt eleme).

kontratenor 2011.11.14. 11:05:13

Szomszéd szobából hallottam, nem láttam semmit.

Gyerekek, ez rettenetes volt. Borzasztó.

Lehat agyondicsérni Kocsist, meg érzelmek, bla.
Szép hangja van. Pont. Jól énekel. Pont. Nem jó előadó. Pont.
Végigordította azt a szerintem csöndes, meghitt, kedves, érzelmes dalt. Épp annyira nem illett bele a tutulás, mint Caramel dalaiba sem illik a harmadik, negyedik, ötödik ... háromszáztizenkilencedik hajlítás.
Az összes fiúbanda szintén tutul. Harmónia nélkül ordítanak. Szerencsére már csak egy van. Az is minek.
Az a Tarány-gyerek olyan hamis volt, anyámékat kértem, kacsoljanak el.
A közutálatnak örvendő LilC a szomszéd szobából is tenyérbemászóan idegesítő, komolyan. Nem szimpi, nem is vieslném el sokáig. De nem kell hozzá sok fül, hogy kijelentsem, sajnos ő az egyetlen, aki úgy általában tudja, hogyan kell jó előadónak lenni.
Volt korábban a csillagszületikizé, az egyetlen zenész benne a harmnonikás csávó volt. Mert jó előadó volt, jó zenész. Ez ebben a mezőnyben maximum erre a Kicsiszíre áll, amellett, hogy a szőr feláll tőle mindenki hátán.

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2011.11.14. 11:08:41

A rocktenorsos srácnak, aki a fenti képen Devil Nóra mellett áll, adni kellene már végre valami nagyívű metáldallamot, például Maident.

Kocsis Tibiből tökéletesen hiányzik a rock and roll - olyan hangja van, amire sokan azt mondják, hogy szép, de szerintem nem tudja kihasználni. (Feró, kocsmázni kell vinni a tagot, utána pedig...szóval).

Taránynak is jó a hangja, de elkísérhetne néhány hétig mondjuk egy Motörhead-turnét, szintén tapasztalatszerzés céljából.

Lil C Fekete vonatja übergáz volt, ilyen számokat nem lenne szabad kiengedni a hanglemezgyárakból, elénekelni MJ-hangon meg pláne. Rettenetes volt.

dreia 2011.11.14. 11:26:04

Valahogy olyan lihegős-erőlködős ez a Nóri, annyira jó akar lenne, hogy pont attól rossz. Semmi lazaság, és mindig egyforma. Ugyanúgy kiabál az eredményhirdetésnél, az sms-ért való könyörgéseknél pedig majd meg fullad, mint a fóka, mikor lékhez ér. Annyira "a szívén viseli a versenyzők sorsát", szólhatnának neki, hogy kevesebb együttérzés hihetőbb lenne. Ha olyan szavazós fajta lennék, akkor se szavaznék őmiatta már csak azért se. Egyre jobban idegesít. Olyan mint régen a kisz agitrop titkárok.

Enid66 2011.11.14. 11:33:38

@kontratenor: ezúton is óriási elnézés candyperfumegirl-től, úgy tűnik, a megszokás nagy úr, pedig tudtam, hogy ezt nem sixx írja... még egyszer bocsánat, az édenhotel bezavart... :S

silverwol 2011.11.14. 11:35:56

Végre (!!!) A Rocktenors és Baricz Gergő is olyan számot kapott, ami legalább egy kicsi illett hozzájuk. Ezen az uton menjenek tovább, kérem szépen a mentorokat.

gizdacsavo 2011.11.14. 11:48:54

A végeredmény szerintem jól alakult, kivételesen a két leggyengébb párbajozott, és a legrosszabb esett ki. Nem mintha a miki egér gyerek olyan jó lenne, de ő legalább valamilyen, Alexa meg az egész műsorban végig középszerű volt.

Ami megdöbbentő, hogy Feró egyik versenyzőjének sem sikerült normális dalt választani, mind tévedés volt.

Rocktenors és Guns... nem voltak rosszak most, de annyira jellemző, hogy a Gesztinél a rock kimerül ennyiben. Következő adásban megint számíthatunk valami borzalomra (esetleg egy lebutított AC/DC-re).

Lotyóbridzsida 2011.11.14. 12:02:08

@kontratenor:

jó szó a tutulás.:) nekem főleg a végén esett szarul, hogy odabiggyesztette levezetésként, hogy kiiiihiiiineeeeheeeeek mondjam eeeehhhheeeeeeeel....ááááááá de rossz volt...:)
egyrészt a Kinek mondjam el egy LÁNY DAL.
Ahogy a muri enikő dala FIÚ DAL volt.
másrészt a rocktenorstól is rosszul vagyok, de lehet hogy inkább a don't crytól pedig halálosan szerelmes voltam Axl Roseba tinikoromban.:D
Egyszerűen szar dalokat választanak ezekenek, vagy nemtom.
Alexáért sajnos egyáltalán nem kár. Se jó hangja nem volt sem nem jó előadó, semennyi dög sincs benne, úgy meg igencsak nehéz.

neduddki21 2011.11.14. 12:02:52

Nóri nem képes mást kérdezni a versenyzőktől, mint: "hogy érezted magad?" Elvárható lenne, hogy némi fantáziával más kérdést is összehoz, nemcsak mindig, minden műsorban ugyanezt.

Lotyóbridzsida 2011.11.14. 12:14:29

jaaa, és tetszettek a táncos fijúk a kis bugyikájukban a Wolf Kati alatt.:D

torpedókutya 2011.11.14. 12:35:35

"Bírom" az olyan fikázásokat, hogy mindenki überfos volt.
Először is egyáltalán nem mindenki überfos. Vannak gyengébb és annak jobb produkciók.
Másodszor pedig ez egy tehetségkutató verseny, öt perce ezek az emberek még ismeretlen civilek voltak, ma pedig világhírű énekesekkel hasonlítják össze őket. Amit ez alatt a rövid idő alatt fejlődtek, az igenis tiszteletre méltó, másnak egy élet alatt nem sikerül ennyi.
Én pl bírnám, ha úgy tudnék énekelni,mint T. Tamás, vagy K. Tibi.

Kár, h a köztes időben Nórit lassan megutálja egy ország, csak mert ő mondja el azokat az idióta mondatokat, amelyekért valami tehetségtelen szövegíró idióta igen nagy pénzt szakít le.
És tényleg érdekes, h az RTL -klub belemegy úgymond kisstílű üzengetésekbe.
Ha már ennyire odafigyel a nézők véleményére, akkor igazán berakhatna főműsoridőben normális műsorokat is.

hannamontanna 2011.11.14. 12:37:53

Ez a "SHOW" most tényleg zagyva volt, ezzel a sok nagyközönség számára érthetetlen közjátékkal. A kevesebb több lett volna, sőt, meg merem kockáztatni, hogy semmi szükség rá. Elhihetnék, hogy enélkül is jó. A kikockázós jelenet volt a mélypont. Nagyon gagyi. A piniruhákat is át kellene gondolni, akármilyen szép lába van Nórinak. Szerintem abból is a kevesebb több lenne. Wolf Katinak pedig egyáltalán nem kellett volna ilyen ruhát felvenni. A szado-mazo ruhás fiúk tényleg borzasztóak voltak, és azt sem értem miért merül ki a táncosok/nők ruhája a csipkebugyi-harisnyakötő-melltartó kombóban. Gusztustalan. Mint Muri E. és szegény Vera ruhája is. Vagy szabin van a stylist, vagy ideje hogy menjen. És ezért a sok szükségtelen rossz miatt csak egy mondatban reagálok a lényegről: RockT végre "jobb" volt (de nem jó), Muri E. azt hiszi neki elég félig beleadni magát (vagy már unja az egészet), Gergő jó, LILC profi a színpadon, kár hogy a hangja kevés, Verából nem kéne majmot csinálni, van olyan jó hangja hogy elég csak énekelnie, Tarány T. remélem nyerni fog (miért nem énekel Inxs-t) Kocsis T. néha úgy néz ki, mint aki nem is tudja hogy került oda (lehet hogy sosem lesz ELŐADÓ, pedig van hangja). Alexa talán jobb dallal még egy adást megért volna. Mentorok kicsit sértődékenyek, és ez zavaró...végül is ez egy verseny, még heten ki fognak esni....

kontratenor 2011.11.14. 12:48:31

@torpedókutya:
Kikérem magamnak.
Véleményt mondtam, nem ítéletet.
És nem annyit mondtam, hogy mindenki szar volt, hanem néhány random eszembe jutó csókáról elmondtam, mi a baj vele szerintem. Indokolva.

torpedókutya 2011.11.14. 12:53:31

@kontratenor: Kikérheted magadnak, én is csak egy véleményt mondtam.

Lotyóbridzsida 2011.11.14. 13:17:03

maradjunk annyiban, hogy tényleg élő a show.
én sem vágom, miért kell ezt bizonygatni.
ez ilyen óvodás, jófejkedésnek álcázott kivagyiság.
a nagy sándor (asszem így hívjáka srácot) egyébként szerintem nagyon szerethető műsorvezető volt.

ethan blow 2011.11.14. 13:21:03

candy: ezt most kicsit összecsaptad, szori, és ezt most szakmailag mondom, nem mint olvasód, ha én lennék a főnököd, ami nem vagyok, és lehet, hogy nincs is, akkor most azt mondanám, ezen még egy picit dolgozni kellene, masszírozni itt-ott, és talán egy picit jobban elrugaszkodhatnál a tények közlésétől, mert azt láttam magam is, engem a mögöttük feszülő szürrealitás érdekel, amiből biztosan nem hagytam vola ki az Ördög Nóra egyre érthetetlenebb magasságát, a kommentoldalaknak jópofán visszaszólogató teljesen felsleges közjátékokat, valamint hogy Geszti a Baricz után azt mondta, az Enikő is elég jól szenvedett a színpadon, pedig ő még csak utána jött jóval.
Na, és hát így, de ne add fel, jó lesz ez.

tjunior 2011.11.14. 13:37:18

Alexa nagyon szimpatikus teremtés, és kifejezetten szép, kellemes látvány, de nem ide való, egyszerűen kevés. Az is nagy eredmény hogy idáig eljutott.

candyperfumegirl 2011.11.14. 13:44:39

@Enid66: hidd el, hogy nem vettem rossz néven. :)

Ugyandehogy (törölt) 2011.11.14. 14:19:53

az egészben a Nóriboci volt a legjobb:)

virágméz 2011.11.14. 15:26:46

@ethan blow: sztem mindez benne volt a hv-ban - el nem olvasom mégegyszer, de a commentoldalakkal való rejtélyes beszélgetések tuti megvoltak, sztem Nóri eddig is a fiúk fejére nőtt, nem ő tehet róla, hogy apró törpök a srácok többsége, és azt sem lehet a szemére vetni, hogy szereti a tűsarkút. Apropó Nóri: csak én vettem észre, hogy a műsorvezető átalvetős szürke stólája itt a nekünk feltett képen kapott egy miss xfaktor feliratot? Jó poén, és igazi ötlet Candytól!
Én amikor a Geszti beszólását hallottam az Enikő összes eddigi szenvedésére gondoltam, mert volt adásról adásra éppen elég.

zoli_80 2011.11.15. 09:58:26

Nagyon jó az írás, mint mindig!
Gratula hozzá! :)

Picurigor 2011.11.15. 11:10:28

@kontratenor: a szombati adás alapján azt állítani, hogy Tarány Tamás volt a hamis és Lil.C a jó előadó, súlyos fülbeli hiányosságokra utal.
Má' exkűzé...

jadu 2011.11.16. 19:47:59

@torpedókutya: igazad van... nem is világsztárokhoz kell hasonlítani őket, hanem mondjuk Susan Boyle-hoz.. ő is kis civil csúnyácska néni volt, de leénekelte a zsűri fejét 2009-ben a britains got talent-ben ;) vagy a x-faktor usa kis civil senki énekesei mind kb fényévnyi magasságban vannak a magyaroktól... ezen el kéne gondolkodni... azt hiszem. Ám, ha a tavalyi X-faktorral vetem össze az ideit, s ha végre kiesne a rockdeunalmastenors, lilcé és Baricz de helyes Gergő... akkor máris ugrana még egyet a színvonal :D
Amúgy Baricz nem lenne rossz, most nem volt az, maradjanak ennél az éneklési stílusnál, a másiktól, a rockos hangjától hányinger kerülget... és olyankor hamis mint állat.
Murinak jó hangja van, de valahogy nem oké a csaj...
Malek(osz)(ez nekem is fájt) Miki énekesei a legjobbak.

torpedókutya 2011.11.17. 09:46:40

@jadu: Lehet, magával a hasonlítgatással van gond? Nem tudom, miért, de nálunk a legtöbb dolog mintha fapados lenne. (X-faktor, foci, BKV..stb:))
Valamiért nem gondolom h a magyar emberek közt nincs tehetség, a nagy számok törvénye alapján az USa-ban nyilván jóval többen vannak. Megmondom őszintén, csak néhány videót láttam a kintiekből, de szerintem megfelelő kezekben a mi kis felfedezettjeinkből is ugyanolyan fantasztikus énekesek lehetnének. Kezdhetnének azzal, h pl megfelelő dalokat választanának nekik megfelelő mentorok.
Vajon miért van az, h Malek eltalálja a srácok stílusát, nagy Feró meg állandóan mellényúl? Geszti szemei előtt szerintem csak a profi csilingel, így jobbra-balra kapkod aszerint, h mit írnak róla. Keresztes Ildikótól még mindig kiszaladunk a szobából.

JOKKA21 2011.11.17. 17:55:12

Sajnálom, hogy kiesett Alexa!Ő volt a legjobb!Örülhetnek az őt fikázók, hogy kiesett.

JOKKA21 2011.11.17. 18:00:46

@vitaygeorgina: Szerintem jó volt Alexa!

@montipájton: itt

@tjunior: Dehogy kevés.

JOKKA21 2011.11.18. 06:19:25

DebilNóri jó volt a cipőd!

jadu 2011.11.20. 10:18:20

@torpedókutya: nem hiszem én sem, hogy Mo-n ne lennének sztárok vagy sztárjelöltek. De valljuk be, a mostani x-faktorban nem mindenki odaillő. A rocktenors semmiképp, az, hogy egy énekes, nem bír 2 percig úgy énekelni, hogy ne legyen hamis, az gáz, és sajnos többször ezzel kellett szembesülnöm ebben a műsorban. (és ettől sajnos most eléggé fapados nekem ez a műsor, főleg, hogy látom, az amcsik mit tudtak kihozni ugyanabból a témából, s itt nem az anyagiakra gondolok).

Itt potenciális sztárokat keresnek, nem amatőr hobby épphogyaligvanhangja énekeseket (számomra Baricz ilyen)
És ezek az énekesek (rocktenors, baricz, lil.c, alexa, apollo23) be se kerültek volna egy amerikai de egy angliai tehetségkutatóba sem...

Aki megnyeri az x-faktort lemezt csinál, turnézni fog, köszönöm, én nem akarok hamisan éneklő kis sztárocskát...

a mentoros dologgal egyetértek :) valahogy ferónak a mizun kívül nem volt jó húzása... és a többiek is no comment. Talán még Malek Miklósban nem csalódtam még :)

a megasztárra leszek még kíváncsi, a tavalyit nem néztem, de az messze alulmaradt az akkori x-faktortól... :/ lehet majd most?
süti beállítások módosítása