Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X53

2011. november 05. 19:45 - Hódos Hajnalka

Bekövetkezett hát az, amit a VV nézők egyik része várva várt, más részük rettegett tőle: visszatért a kubai macsó! Örültem neki, inkább nézem elszörnyedve-röhögve, ahogy hangosan kifújja az orrát a randiasztalra kikészített papírszalvétába, majd gondosan a tányér alá szuszakolja a cuccos papírdarabot, mint Szerivanék kínlódását, vagy azt, hogyan lazítgatja és teszi zsebre a Könyörtelen Manipulátor szíve gitárjának érzékeny húrait. A gyűlölt ellenség, Csaba ugye szó szerint, Krisz átvitt értelemben legalább már pengetett a Villában, ugye, hehehe. Mindenesetre joggal mondhatjuk, Bobby visszatérése a Dallasba kutyafasza volt ahhoz képest, ahogy Krisz belépett a Villaajtón, hófehér farmerben letérdelt Veronika elé, majd teátrális mozdulattal kitépte magából a vörös rózsát. Mondjuk, azt is érdemes volt tegnap meghallgatni, mikor a megcsalt és megalázott Mónika anyukája azt ordította, „mi a tarka tökömet tud ez a gyerek bazmeg?” meg hogy „ne mondd nekem, ez egy kibebaszott nagy szex volt” de maradjunk a témánál, káosz van.

Vera a Villamester, ez már önmagában nem jelent sok jót, ráadásul a fejébe veszi, hogy itten most rend lesz, fegyelem és tisztaság, mert szégyen, hogy a Villában a fijjug takarítanak. BTA ténfereg az udvaron keresztül, na nehogy unatkozzon, már tépi is ki a mejjébe rejtett papirost, Verát ismerve ez egy kvázi halállistának is felfogható, Annamari feladata mától a konyha rendben tartása. Ha nagyon nem tud magával mit kezdeni, besegíthet a nappaliba. BTA-nak nem tetszik a hangszín, majd ha Vera tud kulturáltan viselkedni, akkor. Ja, hogy nem, akkor paraszt kurva. És inkább azzal foglalkozzon, ne úgy nézzen ki, mint egy rossz transzi. BTA közös képet se akar Verával, mert undorodik és nem tudja egy kicsit sem szeretni. Vera nem szarral gurigázik, beteper a szerkesztőségbe – Csaba a főszerkesztő, igyekszem minden alkalmat megragadni, hogy említsem – és a kezében cipelt szemeteszsák tartalmát Annamari ágyára önti.

Kingában azonnal bekapcsol a „Marcipán, szirénát” üzemmód, ezmiez, Shadi meg mi a faszt röhög? Amíg Shadi kiröhögi magát, Vera a konyhában osztja tovább az észt, ha lenne nála ostor, Annamari már többet kapott volna, mint Jézus A passióban, azért kapta a konyhát, mert nő! Álljon neki takarítani! Azése. Pont az ő vérét kell szopni? Gergő dohog, a csajok szökőévente egyszer segítenek be, érkezik Shadi, Annamari helyébe megnézné, mit csinált Vera az ágyával. Kinga még nem járt le benn a szobában, visong, csirke! Csirkecsombok vannak az ágyban! Vera leszarja, Kinga a háló felelőse, rakjon rendet. Nem, Kinga nem fog, a csirkecombot viszont ledugja Vera torkán, aztán feldugja a seggébe! A te gyökér végszót olyan hangon sipítja, hogy minden humorista elnézést kér a Lendvai Ildikós poénokért. Vera nem szeretne elszámolni a tetteiről, úgyhogy Csaba ebbe ne szóljon bele. Attilának nagyon tetszik, hogy Vera elmebeteg, bátor és gátlástalan, és elég buta, hogy ilyen dolgokat megcsináljon. Támogatni fogja ezekben. Míg erről vall, BTA fogja magát, bevágja Vera ágyába az összes mosatlan edényt, szemetet és a biztonság kedvéért két centi vastagon beszór mindent BL55-össel. Hogy mi lett ennek a következménye és végül ki takarította ki a Villát, nem láthattuk, de amikor Veronika videoüzenetet kap, a székek még fel vannak rakva az étkező asztalra.

Váronikának egyből Krisz jutott eszébe, ki mástól kapna üzenetet? Krisz nagyon sokat vétkezett és nem akar szemétláda lenni. Minden álma, hogy láthassa Veronikát, de ehhez az kell, hogy igent mondjon. Nagyon hiányzik és szerelmes lett. Veronika nincs ott az ágya mellett esténként. Pedig elképzeli az arcát, és azt is, ahogy pengeti az ajkát. Itt gondolom, a szájára gondolt, az egyes számból gondolom, bár Krisznél sosem lehet tudni. Engedje be az ajtón, mert ha nem, betöri! Veronika szalad és elújságolja a többieknek, a Kubai még mindig olyan megjátszós kis kretén, mint eddig, és áldöntötte, hogy szeretné, ha bejönne. Mert a szívére hallgatott. Ennek örömére fölöltözködik piszkos módra, szerintem külön erre az alkalomra kaptafálták azt a rózsaszínű bokacsizmát, amitől nekem még mindig vibrál a szemem, jáj, oda se mer nézni, mikor nyílik az ajtó! A Kubai belép, ő is ki van öltözködve, mint szaros Pista Jézus neve napján, a szempillája csak úgy göndörödik! Rögtön kap is egy sallert, Veronika jószívű teremtés, nem húzott boxert, csak úgy, tenyérrel.

Ez nagyon jólesett, most már beszélgethetünk! Nahh, végre, dőlök hátra, ez mindig szórakoztató szokott lenni! Krisz átadja a vörös rózsát, ezt a mozdulatot tanítani fogják a színművészetin, esküszöm, miattad vagyok itt! A levelet azért csinálta, mert őszintének kellett, hogy legyen. És mi van a Tehénnel, he? Megbasznád a mosókonyhában? Neeeem, Kriszt nem érdekli a Doki, az van, hogy meg volt bolondulva. Az nem mentség! A többiek jobban örülnek Krisznek, namivanöcsém kiáltások, Serinek az a lényeg, hogy a Kubai tiszta barna és ezért utálja, a Szellemi Vezető is örvend, elviselhetetlenül hülye vagy, hogy kiestél! Krisz a két lányhoz is szól, nem vagytok hibásak, én vagyok a legnagyobb hibás! Te most ki akarod mosni a szarból a Tehenet? Nemcsak Eszter hunyja le egy pillanatra a szemét, én is. Az öröm pillanatait Nagy és Komoly Beszélgetés követi, itt az ideje, hogy hármasban tisztázzák a problémákat. Addig jutnak, hogy a Kubai Macsó nem gondolta komolyan kedvesEszterrel, ilyen nem volt, hogy ők nyomnak a mosókonyhában. Akkor mi volt pontosan?

Rövidesen megtudják, mert levél érkezik, a probléma megoldásához segítséget kapnak. Közösen megnézhetik a hűtős jelenetet. Veronika úgy nézi a filmet, mintha annak az orvosi teamnek a tagja lenne, akik először győződnek meg arról, az általuk hosszú éveken át kikísérletezett gyógyszer valóban elpusztítja az összes létező és eddig ismeretlen ráksejtet is. A film végén visszakézből Krisz kap még egyet, Veronika kivonul a teraszra, és nagyon örül, hogy láthatta ezt a kis videot. Eszter is kiosztja Kriszt, jól kibasztál velem, hogy ilyen helyzetbe hoztál! Két hete mindenki egy ótvar büdös kurvának tartja, azért, mert Krisz nem megfelelően fogalmazott a levélben! Eszter még egyszer elmondja, ha nem lenne itt senki és semmi és NEM! Veronika rátapint a lényegre, úgy kezdődött az egész, hogy Krisz kérdezte, lefeküdne-e vele Eszter és na akkor legyen frankó csávó, hány nőt kúrt meg kinn? Krisz szerint egyet se, Veronika szerint hazudik. Be is döglik a kanapéra, Gergő megy oda hozzá, semmi értelme itt kínlódni, holnap meg, ha Krisz hazamegy, veri a fejét a falba. Akkor menjenek megbeszélni. Első olyan hülyevaaagy, tehát van remény a békülésre. Miután Krisz a karjaiban kicipeli Veronikát a nyugiba, megbocsátást nyer, ha bevallja, volt-e kinn valami. Nem. Tehát hazudik. Veronika tudja, hogy volt! Ez még tart vagy két percig, aztán Krisz felteszi A Kérdést: ha kinn várnék rád, leszarnál? Mert Krisz várni fogja Veronikát. Örökkön-örökké. Míg világ a világ. S még azon túl is. Természetesen más dolgok is történtek a Villában, például elkészült az a kurva újság, amiből két hírt olvasnak fel, az egyik, hogy Gergő kukija folyamatosan áll, akkor erről ennyit. A másik, hogy a két furcsa lényből – Vera és BTA – a szexuális élet hiánya miatt tört ki elemi erővel a megmagyarázhatatlan cívódás. A cikk mindenkinek tetszik – Csaba írta – az már kevésbé, hogy a két csaj dedós módon sértegetni kezdi egymást, sőt, Annamari, ahogy elmegy Vera mellett, meglöki a fejét. Olaj a tűzre, mégeccé hozzám érsz, úgy megszívatlak! Provokálsz, szánalmas vagy, menjél mosogatni, stb., haladjunk.

Veronika és Krisz randizni mehet, juj. A romi randi előtt a lányok okosítják Veronikát, tojjon le mindent, Krisz most van itt, ne foglalkozzon a következményekkel. A fiúk baszogatják a Kubai Csődört, na ne szédítse már őket azzal, hogy nem kúrt meg senkit, és várja Veronikát! Szerelmes, ugyan, és hol a Kubai Macsó?! A romantikus randi vacsorával kezdődik, legalábbis van teríték az asztalon, hogy ettek-e valamit, örök rejtély, mert csak az orrfújást látjuk. Krisz bocsánatot kér, nem azért, mert a fiúk mondták, magától. Meg kellett tudnod, hülye voltam. Akkor, jaj, Veronika megbocsát. Mielőtt bedöglenek a dzsakuba, ami virágokkal van körberakva, kicsit hiányolom az illatmécseseket és a fürdősót, Krisz óvatosan rákérdez anyósra, ami Veronikának nagyon jól esett, bár a Kubai nem tudja, mit jelent a diplomatikus szó. Hát, ha anyu látná, hogy nem baszol át és szeretjük egymást, álfogadna! Megtudhatjuk továbbá, hogy Veronikának belül van a szíve és Krisznek mindene hiányzik, a szeme is, ráadásul még a dzsakut is be tudja indítani! Ezután laza petting, majd cirkusz, mert a Dzsaku Királya össze-vissza locsogott. Attilának.

Attila itt lakik a szaunában. Meg paraszt módon ott is dohányzik. Krisz szerint nem jó, hogy visszahúzódik, folytassa, amit megkezdett, amilyen az elején volt. Legyen köcsög és kretén. Attila nem akarja, hogy utálják kinn, sokak nevében üzenem, késő. Attila szerint Attila se nem kretén, se nem aljas. Akkor szürke vagy te is, ez van. Na, ezzel jól fel is bassza idegileg, belezavar a másfél hónapos gondolatmenetébe. Hát, ha ez belezavart, apukám, akkor az annyit is ért. Attila megkéri Veronikát, mondja meg Krisznek, hogy holnap reggel húzzon haza. Krisz nem érti, és mint mindig ilyenkor, óbégatni kezd, de ő csak a véleményét mondta! De úgy nem lehet véleménye, hogy másfél hete kinn van és mindent lát és hall, menjen haza, mert már nem játékos! Veronika elráncigálja Kriszt a nyugiba, nem szívesen mondja, igazuk van a többieknek, fogja be, ne utalgasson, mert tényleg zavaró. Péter, aki végre újra a Puna feliratú pólóban van, és most tényleg megfigyelhettem, a pucsító meztelen csajt is az embléma sarkában, szintén nem örül, nekik a bőrükre meg az egész, nem örül, hogy Krisz itt van. Amíg ők ketten idegeskednek, hát addig Krisz és Veronika így egymásnak estek. Krisz biztos pengette az ajkát is. Mind a hármat.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
2315 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2011.11.07. 13:20:56

@beacska: online tegnap mi volt? mert engem kurvára idegesített, hogy folyamatosan szaggatott az adás...

barakka 2011.11.07. 13:24:32

Őszintén érdekelne,hogy aki itt tehenezi Esztert,látott-e már kövér embert???
Az is érdekelne továbbá,hogy melyik kedves villalakó lett volna képes ilyen méltósággal viselni a "falkatámadást",bántásra nem bántással felelni stb.
Csak úgy kérdezem....

csicserierika 2011.11.07. 13:24:35

@Alfonzina: egyetértek veled , csak Attilát fordítva mondanám: szerethető, de néha fasz :)

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 13:26:48

@gyvy:

Azért ezt légyszi részletezd, hogy mégis hogyan tennéd, mert nem látom magam előtt a pillanatot, amikor valaki spontán lelocsol se szó se beszéd.:D

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 13:29:42

@sfnora:

:)) Nálad van a pont. Érdekes módon, az a kutyát sem érdekel, hogy a benti pasik 95% selejt.
Konkrétan senkire (mármint férfira) sem lenne kedvem rámászni bent, max csabára, de csak mert nagyon jó teste van.

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 13:30:20

@ő-szinte:

mivan?:D elfesztettem a fonalat.:D

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 13:32:29

@King of Shadows:

őőőő, mármint a dühkitöréseit érted, vagy mit?

ő-szinte 2011.11.07. 13:32:45

@Lotyóbridzsida: csak érdelődtem, hogy mi volt online, hátha nézted...

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 13:35:02

@ő-szinte:

dehogy nézem.:D
az hogy itt elpolemizálunk rajta, az oké, de több időt és energiát nem fecsérelek rá.:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.07. 13:46:28

@Lotyóbridzsida: Kicsit lejjebb belinkeltem, de ha részletesebben érdekel írhatsz mailt. :)
Itt nem akarok nagyon részletesen belemászni, mert ... nem tudom ki olvasná. :)

nathalie 2011.11.07. 13:47:05

@ő-szinte:
szia :)
a következőket láttam:
- kinga sírdogált fecónak a nyugiszobában. már eszterre sem haragszik, csak hiányzik neki dya (ennek én nem örülök, mert jobban szeretném ha kinga végleg átváltana valami szörnyetegbe :) ). fecó majdnem sírt, de aztán mégsem. gondolom ezt majd valami dya megemlékezésre tartogatja, amikro többen látják :)

- pontozni kellett a többieknek eszter párbajon való szereplését. Sajnos csak gergő értette meg a feladatot. a többiek nem tudtak attól elvonatkoztatni, hogy gyáva dolog volt kihívni dyát (ezt én nem értem: elvégre szembe ment péterrel, attilával. Kihívta azt aki nem is rakott rá jelet. és csabi esetéből tanulva, a gyengébbet kihívni és ezt felvállalni lehet a népharagjával jár együtt). Az összpontszáma: 4 lett. Attila pl ragaszkodott hozzá, hogy pontosan kétszer hazudott a párbaj folyamán. Shadi próbálta összefoglalni, hogy ők mindannyian egyetértenek abban, hogy eszter elviselhetetlen élőben. a nézők ezt miért nem értik? és azon álmélkodtak, hogy ez hogyan történhetett meg. gergő mindent át fog értékelni. Senkiben fel sem merült, hogy dya a kinti nézők szemében egy plázacica és kb ennyi.

- dya is hagyott levelet. Gergő azt mondta neki hogy seri nem az esete és ha kimennek visszamegy csillához. gegő közölte hogy hát ezt tudtuk, megbeszéltük. seri nem tudta. innentől fogva nem beszélt gergővel és mindennek elszidta (kedvencem: tróger :) ). Shadi kiment hozzá meg am-hez a teraszra vigaszt nyújtani, de nekem inkább egy késforgatásnak tűnt, vagy a nyílt seb besózásának (shadi egy kis gerinctelen, sztem itt egyértelmű volt, és még örült is)

-eszter is írt levelet. Ő arról írt, hogy péter csak guminőnek használja verát. Vera és eszter egyébként ezt előre megbeszélték, mert ki szerették volna ugrasztani a nyulat a bokorból. NEm tudom miért gondoltak arra, hogy majd péter nagy nyilvánosság előtt szerelmet vall. megint kikerülte a kérdéseket. vera is sírt a teraszon, ő eszternek. neki kicsit jobb volt, mert shadi hozzá nem ment oda :).

hát ennyi. kérdés? :D

Tjuca 2011.11.07. 13:58:53

most két hét a következő kör. addig még minden megfordul, párszor. de szeretnék egy péter attila :-).

ő-szinte 2011.11.07. 13:59:25

@nathalie: köszönöm, aranyos vagy. A hozzáfűzött kommentjeiddel egyet értek. Attilát nem értem viszont... mért jó neki, hogy Dressz ellen megy? Pont össze kellene állnia vele, vagyis be kéne vennie a bandába. De csak megy a farka után...

még az is megfordult a fejemben, hogy ha lány nyerné...

Toszkana 2011.11.07. 14:03:37

@nathalie: Azért azt lássul be nagysegg ide vagy oda, hogy diácskának kb. annyi esze van mint egy marék lepkének :) ezt nézetni szegény Hajnival még hónapokig ? Brrr..

nathalie 2011.11.07. 14:06:39

@ő-szinte:
az az igazság hogy totál unprofessional voltam a kis hozzáadott megjegyzéseim miatt, de nem bírtam magammal :D:D

attila teljesen eszét veszti kinga miatt. illetve van valami kényszerképzete, hogy az ő közelébe csak jó nők mehetnek (általa jónak tartott. És egyébként én el tudom képzelni, hogy eszter bent totál unszimpatikus. Elviselhetetlen mondjuk egész nap a tanárnéni felsőbbrendű stílusával. Azért elég fura, hogy csaba és attila egyetért pl egy ilyen témában. szóval elhiszem hogy számukra kibírhatatlan.

Müszélia 2011.11.07. 14:06:50

@nathalie: igazad van, kinga feje sok mindent megért. de van egy ilyen faktor is, esztikét igazságtalanul szívatták, és sokan megsajnálták. ahogy megsajnálták csabát is.
vera péterrel kavar, aki hivatalosan nős, kinga rástartol gergőre, seri gerin lógott, pedig tudott csilláról, vaffankúló claudióról nem is beszélve. előbb-utóbb mindenki mindenkivel, csak az esztikén kellett kiakadni?
mondjuk nekem inkább az öngyi, mint a kiszop, de ez magánügy.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.07. 14:09:36

@ő-szinte: azon nagyon meglepődnék, ha lány nyerné...

@Toszkana: nyugi, más önként is nézi:P

@Lotyóbridzsida: nagyon jó teste van?:) Hm, csak nekem nem jön be?:O

@barakka: jaj, kérlek, ne hívd ide a kövérező embereket, kérlek!:) A 2. megállapításoddal is maximálisan egyetértek!:)

Toszkana 2011.11.07. 14:11:53

@Brr: Nem vagyok Eszter rajongó de annyira egyetértek veled. De persze az Eszter meg a Csaba visszemenetelét is úgy értelmezi a sok dilinyós, hogy a nézők "megsajnálták" őket. Nem fogják fel, hogy a nézőnek nem feltétlenül a a roppant "csinos" (szerintem szánalmas) csámcsogik, bunkók, okoskodók, lapulók, stb. tetszik. :)

Tjuca 2011.11.07. 14:26:16

@nathalie: fog még csaba meg attila egyhúron pendülni sokszor. :-P (ugye mondtam, hogy előbb utóbb nyitnia kell. péter megtette, jön szépen attila. lesz még itt móka, mikor "kiderül", hogy jé tujának van esze, humora.)

Hurri Kán 2011.11.07. 14:27:50

@Lotyóbridzsida:
A dolog érdekessége pontosan váratlanságából fakad. :D

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 14:29:40

@ladyandhenk:

Vékony. magas és izmos. Nekem ez má ölég.:D

nathalie 2011.11.07. 14:29:51

@Tjuca:
azért addig nem állok féllábon :D
Ahogy attila egyik mániája kinga, úgy a másik csaba. Még mindig habzó szájjal őrjöng miatta néha. Max annyira fog nyitni felé, hogy nem rakja rá a jelet, de akkor is gyűlölni fogja. Megbolondul tőle :D

Tjuca 2011.11.07. 14:40:29

@nathalie: nem kell arra oly sokat várni. attila megy péter után, mint egy pincsi, és péter sokat lóg vele. :-D
péter meg öntörvényű, esztert várta vissza, volt is attilának ábrázatja. :-) pár hét, és a tujázás már nem lesz menő. :-DDD (eddig se volt)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.07. 14:42:20

@katorna: szerintem nem, de ezt írták róla! Ja, és egy pornós libával állítólag!!!!

@Lotyóbridzsida: rendben, meghagyom neked:D

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 14:53:09

@gyvy:
Jó, de akkor csak víz legyen, ennyi az össz kérésem. Semmi krasznaja moszkva!!!:D

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 15:10:05

@ladyandhenk:

nagyon nagylelkű vagy, köszi!:D

Hurri Kán 2011.11.07. 15:13:03

@Lotyóbridzsida:
Mondom, a meglepetés miatt többet nem mondhatok. :D
(De szép szóismétlés volt, más írta volna, halálba cikizném :DDD)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.07. 15:16:06

@Lotyóbridzsida: igyekszem mindenki kedvében járni:), szívesen...

Nekem csak Péter kell:P

kétballáb 2011.11.07. 15:20:38

Ajjaj, Kinga rástartolt Gergőre, legalábbis ő is kimondta, hogy mennyire jó lenne vele. Ha jól emlékszem Eszter sem tett többet. Kiváncsi leszek, most jön-e akkora szivatás, akkora felháborodás, kiközösítés, mint Eszter esetében.
Na jó, ez elég naív feltételezés volt. Természetesen ezzel nem lesz semmi gond, ez Seherezádén kívül senkinek nem fogja csípni a szemét.

foxglove (törölt) 2011.11.07. 15:27:02

fent van a honlapon Kinga reakciója:
"Ki szavazott rá bazdmeg? A sok dagadt?"

:DDDDD

nathalie 2011.11.07. 15:36:18

@foxglove:
csodálatos :D:D
úgy érzem, ha kingának egy egész stáb dolgozott volna az esztert fogadó beszédén és reakcióján, akkor sem lehetett volna ennél jobb :D:D

foxglove (törölt) 2011.11.07. 15:37:05

van egy olyan érzésem, hogy az rtl Eszterrel akarja megnyeretni a játékot. Tegyük fel, hogy minden manipulált és a cél az, hogy női nyertes legyen. Nézzétek meg, kiket tettek be mellé. A borg ugye egyértelműen kiesik, maradt Vera (pornós, kiesett) és Annamari (túl fura, kiesik).

foxglove (törölt) 2011.11.07. 15:38:50

@nathalie: én szórakoztatónak találom:)

foxglove (törölt) 2011.11.07. 15:40:22

@nathalie: kíváncsi vagyok, Attilának leesik-e, hogy mennyire rossz lóra tett Kingával

nathalie 2011.11.07. 15:40:35

@foxglove:
természetesen én is :D

nathalie 2011.11.07. 15:46:06

@foxglove:
sztem nem fog. itt egy olyan önpusztító szerelemnek vagyunk tanúi, melyre csak a világirodalomban lehettek példák :D attila totálisan meg fogja semmisíteni önmagát kingával. Sztem majd barátait (pétert, veronikát) is elveszíti, és még azt is el tudom képzelni, hogy miután gergő megdugta kingát, és gergőnek nem kell a lány, de kinga továbbra is gergő után vágyakozik, attila lesz aki meghallgatja, akinek a vállán kisírhatja magát, miközben attila szerelmével fogja továbbra is üldözni kingucit. Lehet, hogy akik sajnálták csabát, még a végén attilát fogják? :D:D

Hurri Kán 2011.11.07. 15:49:54

@nathalie:
Ha ez a forgatókönyv megvalósul, amit leírtál, sztem kb. a harmadánál a TEK-nek be kell avatkozni a villában, különben a további kiszavazások okafogyottá válnak. :DDD

nathalie 2011.11.07. 15:50:42

@gyvy:
na de miért?? nem nézed ki a szereplőkből, hogy kulturáltan tudják kezelni a helyzetet?? :D

csicserierika 2011.11.07. 15:52:08

@foxglove: akkor nincs szerencséje Kingunak, mert lapátfülű, krumpliorrú nők kevesebben vannak:) (én kérek elnézést, eddig nem fikáztam külső miatt )

Hurri Kán 2011.11.07. 15:52:09

@nathalie:
Egy kivételével kinézem belőlük. Nem, nem Shadira gondolok. :D

Atok 2011.11.07. 15:53:34

@foxglove: lol, remelem benne lesz az ofiben :)

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 15:56:40

@ladyandhenk:

Na, jó, akkor nekem Fecó (frankón gondolkodnom kellett a nevé). Remélem sírni fog szex közben, hogy mer' ez milyen gyönyörű...:D

foxglove (törölt) 2011.11.07. 15:57:56

@Atok: én nem akarom, hogy Kinga kiessen, tök jó műsort csinál:)

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 15:58:24

@gyvy:

Előre szólok, hogy nagyon érzékeny az orrom, és nem bírom a parfümszagot magamon (se máson), csak a nagyon frisset, Hugo Boss Woman-t használhatsz, mert azt használom én is, ha nagyon muszáj.:)

vallatas 2011.11.07. 15:59:03

@foxglove:
Attila annyira szereti Kingát, hogy nem esik le neki... csak majd akkor ha bejátszák a Kinga-Gergő dolgot a buliról, a furdőszobás jelenetet, kinga-dya jakuzzi jelenetét... az majd talán felébreszti a csipkerózsikás álmából!

RTLnek üzenem játsszák be ezeket a jeleneteket, szép cirkusz lesz :))))

Hurri Kán 2011.11.07. 16:01:50

@Lotyóbridzsida:
Múltkor ittam, nem ízlett. :D

Müszélia 2011.11.07. 16:02:14

@katorna: ukrán prosti, egyesek szerint csak megsajnálta, mert a csajszinak nem volt tartózkodási engedélye, és ki akarták dobni az országból. csajszi jelenleg franciao-ban, ha igaz, de a házasság papíron él.

nathalie 2011.11.07. 16:03:32

@foxglove:
én se akarom, hogy kiessen. MÉG. de azért szeretném, ha most kiesne pár faszi, aztán mehet kinguci is :D

Müszélia 2011.11.07. 16:03:42

@katorna: állítólag egy ukrán prosti, megsajnálta, mert a csajszinak nem volt tartózkodási engedélye, és ki akarták dobni. lehet, hogy a házasság nem műxik, de papíron él.

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 16:03:45

@nathalie:

Igen, beleillik a képbe, hogy Kinga rámegy Gergőre, mert kattanik a szeretetlenségre (ahogy még nagyon sokan a világban). És bent is tarthatja ez jó sokáig, meg lehet sajnálni is, hogy szegény lány, átverte az a szemét fijú.
Pedig pont csodálkoztam, hogy mikor a Gergő meg a Seri dumált a Petivel, akkor konkrétan kimondta a Gergő, hogy nem szerelmes, de jól elavannak a Serivel, a Seri meg ennek ellenére visszasomfordált hozzá kapcarongynak. Most meg meg van sértődve, hogy a Gergő ezt továbbra is vállalja és azóta sem szerelmes.
ÉÉÉS van a Kinga mint új gergő-kapcarongya-jelentkező. Hát ennyire nem jó csávó, sőt...

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 16:04:26

@gyvy:

És meg voltál lepődve?:D

foxglove (törölt) 2011.11.07. 16:04:40

@nathalie: pár faszi alatt a tu... Csabit kell érteni, gondolom:)

Müszélia 2011.11.07. 16:05:23

@foxglove: á, sose lesz női nyertes. az én tippem mengele.

Hurri Kán 2011.11.07. 16:05:36

@Lotyóbridzsida:
Meg. Paco Rabanne jobban ízlett. :D

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 16:07:00

@Müszélia:

áááá, ez milyen jó csajozós duma, ha nős az ember!!!:)))) hogy ez nekem sosem jutott vóna eszembe!!!:D

nathalie 2011.11.07. 16:08:02

@foxglove:
kiesési szeretet sorrendem:
1. shadi
2. csaba
3. seri
4. gergő
5. kinga (ha van isten: eszter ellenében :)
6. eszter
7. fecó

ui: gergő csak akkor eshet ki, ha addigra már kinga és seri ideggyengék lesznek miatta.
ui2: addig a lányok se essenek ki, amíg ez a helyzet nincs teljesen kiaknázva.

foxglove (törölt) 2011.11.07. 16:08:49

@Lotyóbridzsida: Kinga nem egyszer elmondta már, hogy az ő férfiideálja, idézem: "kopasz. kigyúrt. tetovált. maffiózó. az sem baj, ha igazi maffiózó."
Szerintetek a casting alatt ne kérdezték meg volna pont erről? Mikor tudták, hogy lesz bent egy gergő? Nem véletlenül vannak így összerakva. Dyának ugyanez a típus az ideálja, ő lett volna a másik jelöltje az rtl-nek, aki rámegy gergőre.

foxglove (törölt) 2011.11.07. 16:10:48

@nathalie: vera magadjon a végére attilával és petivel?

nathalie 2011.11.07. 16:11:31

@foxglove:
nem, veronika maradjon a végére petivel és attilával :D

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 16:12:56

@foxglove:

gergő nem kopaszkigyúrt, és őszintén szerintem nem is maffiózó.
ő ilyen gumitarzan-szerű lazacsávó kezdemény, de inkább semmilyen, persze nem ismerem, lehet, hogy ő a pösti Capone, csak le vagyok maradva.:))

foxglove (törölt) 2011.11.07. 16:13:43

@nathalie: én a tuját felcserélném fecóval, esztert meg mondjuk shadival, de nem rossz:)

nathalie 2011.11.07. 16:13:54

@Lotyóbridzsida:
hát kinga sem az a szépség, amit magáról hisz. gondolom megfelel neki egy álkigyúrt is :D

nathalie 2011.11.07. 16:16:46

@foxglove:
fecónál abból indultam ki, hogy szeretném ha kiteljesedne a szarkavaró énje és jól pofára essen ő is és a fél ország is, amikor rájön mindenki, hogy mégse az a kedves, rendes stb.

Eszternek még bent kell maradni, hogy kinga végleg eszét veszítse. Tulajdonképpen a legjobb az lenne ha gergő megdugná esztert, de sajnos gergő erre nem lesz sztem hajlandó. kár... :D

Hurri Kán 2011.11.07. 16:17:22

@Lotyóbridzsida:
Hát van is miért. :D

@nathalie:
Álszépség. :)

foxglove (törölt) 2011.11.07. 16:17:38

@nathalie: most elképzeltem, kingucit és gergőt, mint egy párt.
- hol. van. a. kisollóm.
- nemtudombazdmeg, de ha megkerül feldugomalöttyedtseggedbe bazdmeg

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 16:19:02

@gyvy:

sampont már kóstolál, vagy testápolót?

Hurri Kán 2011.11.07. 16:20:31

@Lotyóbridzsida:
Azt nem. Leragadtam Blendi fogkrémnél. De köszi a tippet. :D

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 16:21:14

@foxglove:

a végére még biggyessz egy "te gyökéééér!"-t.:D

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 16:21:59

@gyvy:

vagy arcszeszt, mert abban van alkohol is, az izgibb.

kemény keleti kommentelő 2011.11.07. 16:28:14

Na végre, lehet listázni.
Tehát a következő párbajok a kiesőkkel:

1. Péter kiesik Shadival szemben
2. Annamary Vera ellen
3. Sehi Kinguci ellen
4. Atilka Csaba ellen
5. Veronika Eszter ellen
7. Fecó Gergő ellen
8. Vera Shadi ellen
9. Csaba Eszter ellen
10.Shadi Kinguci ellen

Harmadik helyezett lesz Kinguci 23%-kal és sok könnyel.
Második Gergő 42%.
Az elsőt nem árulom el, legyen elég annyi, hogy 58%-ot kap.

Hurri Kán 2011.11.07. 16:28:59

@Lotyóbridzsida:
Azt nem. Egy barátom elitta előlem. :D

Lotyóbridzsida 2011.11.07. 16:31:11

@gyvy:

Akkor igyál gázolajat, bár most egy kicsit drága, már 422 Ft is van literje.:D

nathalie 2011.11.07. 16:32:07

@Binbir gece:
már az első pont odabaszott :D

Hurri Kán 2011.11.07. 16:35:29

@Lotyóbridzsida:
Jelenleg ennél olcsóbban kapok jó vörösbort, így annál maradok. :D

kemény keleti kommentelő 2011.11.07. 16:36:47

@nathalie: Harcra fel, győzni kell! Mi ketten most megküzdünk. Bár az eddigiek alapján nincsenek rossz esélyeid.

nathalie 2011.11.07. 16:43:12

@Binbir gece:
látom egyikünk sem vette figyelembe, hogy a kubait, mint bejárós játékost indítja az rtl :)

most látom, hogy a második is elég meghökkentő. Egyébkén shadi nálad a titkos favorit ?:D valamelyikünk marha nagyot téved :)

Robina 2011.11.07. 16:50:30

Azért született pár "pólóra vele" beszólás eddig: pl. kilincs, b*zd meg, KILINCS! vagy vár az utca by Balázs. A pincsifejű törpeszörnyet remélem azért hamar kipaterolják, mert letális.

rianna 2011.11.07. 17:22:22

OFF
Hajni, az a dolog, amiről a múltkor meséltem, sikerült (minden várakozásom ellenére :D).

ON
Megnéztem a tegnap esti Belevalót.
Béci szerintem sokkal jobb műsorvezető, mint Ani. Éva úgy viselkedett, mintha ő is műsort vezetett volna, kérdezett a telefonálóktól, sms-eket olvasott.
Jah, és témának azt írták ki, hogy Dya tragédyája, szóval van humoruk:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.07. 17:26:27

Vera kiesik Annamarival szemben

Peti kiesik Fecóval szemben

Attila kiesik Eszterrel szemben,

Csaba kiesik Eszterrel szemben,

Shadi kiesik bárkivel szemben,

Kinga és Sehi kiesik egymás ellen

köbö eddig érdekel,

ha jól haladnak a dolgok akkor Garry, Fecó és Eszter között dől el a fődíj...

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.07. 17:28:55

valovilag.hu/video/147671

1 - Miért kell hisztirohamot kapni azért, mert kiesett valaki?? Egyéni játék, könyörgöm.. Ha nem tudod elviselni, ott a csengő, lehet menni utána... (Most nem arról van szó, nyilván, ha szeretek vkit akivel jól kijövök, és kiesik, és olyan ember jön vissza a párbajról akit utálok, szomorú vagyok, talán még meg is siratom, de ennyi...)

2 - "Ki szavazott rá?? A dagadtak??" és ehhez hasonló megállapítás kezd kurvára bicskanyitogató lenni, tök mindegy kinek mondogatják.. Nyilván, se Vera, se Dreszter nem gebe.. oké, értjük.. de ez a sorozatos tehenezés, kövérezés, hájpacnizás iszonyatosan gyomorforgató, egyik sem egy 100 kilós nő... Valakinek a Dya féle plázacica tetszik, valakinek mondjuk a Vera féle lányok...
De azért mert valakibe nincs fél kiló szilikon, nincs póthaja, nem volt zsírleszíváson azért mert 65 kiló és nem 50, nem kell állandóan ezzel jönni (ha már mással nem lehet b*ztatni őket, értem én, de irritáló)

Szóval jó lenne ha kicsit kreatívabban lennének...

3 - Dreszter ki van utálva lassan 3 hete, mert megcsapdosta a kubai segget és flörtölt vele... oké... Kinguci meg rárepül Apucira, amikor ott van a Sheri a "szomszéd szobában"?? Álljunk meg! Ki is a képmutató és az undorító? :D Vicces nem?? Doktornő legalább nem testápolózta a tusolóban tök meztelenül a Kriszt...

Következetesség basszus :D

Kíváncsi leszek ma Vera fürdetésére :DDD

De szomorú lennék ha bejönne a Vera vs Annamari párbaj... Korai lenne nagyon :(

skorpioqueen 2011.11.07. 17:42:07

@nathalie: Sziasztok. És Veronika nyeri?

kemény keleti kommentelő 2011.11.07. 17:46:49

@Papucs Orrán Pamutbojt:

Kérdésedre a szakértő válaszol.
Foglalt pasi az, akin már fekszenek, így szól a definició. Eszter két gitározás közben támadta le Kubát, aki éppen a hűtőnél hangolta a hanszert. Ez csúnyaság. Apucin viszont nem fekszik fapunci, így Kinguci joggal tart rá igényt.

nathalie 2011.11.07. 17:50:02

@skorpioqueen:
onnantól nekem már mindegy :D
van új poszt.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.07. 17:50:46

@Binbir gece: Nem értünk egyet, de biztosan én élem rosszul az életem :DD Azért köszi a választ, érdekes látni, mennyire különbözően gondolkodhatnak emberek "kapcsolatokról", mert én ha ezer évig élek se jutottam volna ilyen vagy ehhez hasonló következtetésre...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.07. 17:54:03

@Brr: Vera és Péter esetében ellentétes párbajeredmény valószínűbb.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.07. 17:56:36

@Papucs Orrán Pamutbojt: Kinga jobban tenné, ha magába nézne! Az Annamária-Vera párbaj korai lenne és nekik nem egymással kellene párbajozniuk. Remélem, Vera népszerűsödik.
süti beállítások módosítása