Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X50 - 1X51 és 1X52

2011. november 04. 18:00 - Hódos Hajnalka

Hiába csinálja Dya tök szívesen a retkes feladatokat, drEszter őt hívta párbajra, volt is ajvékolás, ki hallott még olyat, hogy valaki az általa leggyengébbnek tartott játékost viszi ki, hát még konfliktusuk sem volt egymással! Na, de haladjunk sorjában, lesz itt pancsolás, activity meg üvegezés is, rettentő izgi dolgok, nézzük. Új hét, új feladat, szerkesszenek újságot. Az első munkanap nehezen indul, Dya úgy örül valami lila göncnek, hogy mindjárt sír, Shadi főszerkesztő úr meg ne mondjon ilyet, megszokták, hogy késik, felkelés után egy pisi meg egy orrfújás kijár. Attila még megissza a kávét, Shadi leszarja, elkezdik nélküle. Nagyon jól haladt a munka, hálistennek egy percet nem látunk belőle, mert a bábművészet nyelvén szarrá alázzák Esztert, és ez fontosabb.

Veronika ötletel, legyen az a téma, mikor Eszter kibeszélte Verát! Péter ötlete szokás szerint aljas, az ő csapata a hűtős-Kriszes párbeszédet dolgozza fel, mintha fél füllel hallotta volna. Most már úgyis ki van választva a csajszi! Eszternek Péterék előadása baromi sértő és túlságosan drasztikus volt, gondolom, nem csak arra gondolt, mikor Péter azt rikoltozta, kíván engem ez a nő, kívánja a faszt! Veronikáék előadása gyalázatosan rossz, arra sem jöttem rá, miért kancsónak ábrázolták Esztert, pedig az biztos vicces, de én nem értek a bábművészet nyelvén. Se. Vera megragadja az alkalmat és megkérdezi a lányoktól, valóban mondott-e róla ilyeneket az Eszter. Heves bólogatás, Dya jelent, mint a napköziben, és azt is mondta rólad ám, hogy buta vagy, csak okosnak akarsz látszani! Eszter a teraszon magyarázkodik, igen, mondtam rólad, hogy egy idegesítő, irritáló, elviselhetetlen buta picsa vagy, de csak azért, mert nem hívtál meg a vacsorára. Ott, akkor nagyon dühös volt.

Villatörténeti pillanat, megjelent a Na, mi van öcsém! c. magazin első száma. Rögtön az első szám után kitör a cirkusz, vagyis Péter kihasználja a helyzetet, hogy fogást találjon Szent Fecón egy cikk kapcsán. Fecó sötét titka a cikk szerint nem más, a tisztes családapát és az apukák példaképét beköltözés előtt egy szőke nővel látták Dominikán. Ha ez nem lenne elég, egyre több félreérthető szituációba keveredik. Köztudott például, hogy több Villalakó csípi a szemét, ennek ellenére ismét Péterre tette a jelet, hogy ne kelljen felelősséget vállalni a döntéseiért. Attila írta a cikket, mert bilit akart borogatni. Önjelölt Bonaparte le is csapott a lehetőségre, mint gyöngytyúk a takonyra, ha lenne ventilátor a Villában, ő szarna bele először vihogva az éj leple alatt és ő csodálkozna legjobban a beindítás után. Szóval, Péter levonja a konzekvenciát: Fecó vizet prédikál és bort iszik, ő mondja mindenkinek, hogy hallgassanak a szívükre, de ő nem teszi. Neki egyébként sem tetszik, hogy amíg a családja és a gyerekei otthon vannak, addig ő hülyegyerekekkel csinál bohócot magából, egy apának a gyerekei mellett van a helye. És igenis, kivonja magát a felelősség alól. Fecó fenyegetőzik, ha Péter továbbra is ezzel baszogatja, úgy kiviszi párbajozni, mint a sicc! Seri első értelmes mondata – miért nem azt kérdezed meg, aki a cikke írta? – lerántja a leplet Attiláról, aki szerintem alig várta, hogy bevallhassa, ő volt. Igazat ad Péternek, Fecó nem vállalja fel a döntés felelősségét, ezért inkább nem dönt. Fecó és Csaba elvonulnak a nyugiba, és megbeszélik, már megint Mengele állt az egésznek a hátterében és már megint elfeledteti ezt mindenkivel! Benn a nappaliban Fecó Igazi Jelleméről folyik a társalgás, ez az igazi arca, nem az az erőltetett mosolygás! Egyébként sem ment rá egy csaj se, úgyhogy mehet haza, Úgy látszik, ettől az igazi arctól nem szabadulunk, a vv4-ben is ez volt a mániájuk, csak ott úgy mondták, előjött az zigazi énje.

Azt nem értem, ha a szerkesztők keménykednek a büntetésekkel, azt miért nem tudják elérni, hogy a Lakók egy kurva mondatot ki tudjanak mondani úgy, hogy egy kurva se legyen benne, most Shadi van a farok rossz végén, nem mehet kirándulni a többiekkel, mert súlyosan megszegte a kiválasztás alatt a Villaszabályzatot. Válasszon egy Csíkost maga helyett. Veronika köszöni, marad, mert ment volna, de a saját csapatával, így Shadi választása Eszterre esik, a tyúkok dicsérgetik, milyen szép döntés volt, Attiláék baszogatják, taktikábúl, hogy ne téged vigyen párbajozni, mi? Shadi felháborodik, na ez köztünk a különbség, ti ezt látjátok, de én azért választottam őt, ha vasárnap kimegy, egy élménnyel több legyen neki. Az Dyán kívül senkinek nem jut eszébe, hogy sajnálkozzon kicsit Shadin, hogy Attila görény módon még bele is szúr egyet, nem meglepő. A Fantasztikus Kirándulásra ma este kerül sor, mindenki visít és elrohan fazont igazítani, ebben semmi meglepő nincs, Terézanyu óta tudjuk, szőrös lábbal dugni sem lehet. A fantasztikus kirándulás egy fővárosi aquaparkos pancsizás, a sok hülye nemhogy jól érezné magát, itt is összebalhéznak, itt jut eszembe először, hogy lehet valami vérrokonság a Kazal és Kinga között, olyan nincs, hogy egy országban, egy időben, két idegen famíliában is létezik két ilyen idegesítő, káráló perszóna. A cirkusz azon pattan ki, Kingának ötlete támad: mondják azt a többieknek, egy-egy családtagjuk is részt vett az élményfürdőzésen. Sehere szerint ez túmács, kurvára megbántaná őket. Megkezdődik a rikácsolás, most azért nem, mert ő találta ki? Aztán áttérnek a ki csinál magából hülyét témára, végül Seri a többieknek kifejti, Kinga egy neveletlen, elkényeztetett hp.

A Villában zajlik az élet illetve a hogy kéne kibaszni Shadival c. szellemi vetélkedő. A terv: speciális activity, ahol Shadi csak veszíthet, egymást megbüntetik apróságokkal, Shadit itatják, aztán, ha kellően részeg, a székhez ragasztózzák és kirakják a kertbe. Shadi hiába igyekszik elmutogatni a női szeszélyt, nem megy, hát akkor, igyál barátom. Nem tudom, mennyit ivott, de a lovaglóherénél én már gyanakodtam volna a helyében, de nem bánom, mert akkor nem hallhattuk volna a pinaragasztót, pillanatragasztó helyett. A küldetés sikerrel jár, a székhez ragasztózott Shadi előtt Veronika táncol egy kicsit, aztán tököt húznak a fejére és kinn hagyják a kertben. A részeg hudini kiszabadul és elalszik a kerti asztalnál. Igazság szerint Péter ötlete, hogy a falhoz ragasztják, jobban tetszett volna, de kinek a pap. Új nap virrad, Veronika a főszerkesztő, tehát lesz szerelmi- és pletykarovat is. Na meg paparazzi. Vera személyében, aki rakna három lapáttal Dya alá, úgyhogy megírják róla, nyavalygott, hogy milyen szar visszajönni a Villába! Verának nehéz dolga van, mert Seri nem akarja felhúzni a pólóját és be se görnyed és felidegesíti Kingát, akiről zuhanyzás közben készít képet. Kinga, ha meglátja a mellét az újságban, széttépi. Ja, majd elfelejtettem, széttépi bazmeg! A többiek nem értik a félműhisztit, még Csaba sem, hát volt gipszbe öntve a melle!

Hogy végre Verát is láthassuk az öfiben, kifuthat a barátaival a természet lágy ölébe. Mégsem övé a pikniken a főszerep, ahol Esztert faggatja a két aljas, megvan-e már az embere. Eszter sorolgatja, kiken gondolkodik, és bólogat, mindenképpen vissza akar jönni, akkor is, ha heteket kell egyedül lennie. Attila szerint fel tudnák őt marketingelni, majd Péter szerint megzsarolják, Attila szerint nem. Ha Shadit választja, mindketten mellette fognak kampányolni. Én röhögök, esküszöm, ha Péter egyetlen terve valaha összejön a Villában, bontok egy pezsgőt. Még mindig Eszter a porondon, adjanak neki tanácsokat, kit vigyen ki. Dya Verát javasolta, mert többször megbántotta. Vera óriási dilemmában van, Dyát ne, ő akarja kivinni. Vidd a Shadit, tiszta és indokolt párbaj lenne a konfliktusaik miatt. Veronika szerint is Shadit kéne, egyébként neki tökmindegy, ki jön vissza. Péter válasza Veránál kiveri a biztosítékot, ezt a Villában következetesen úgy mondják, kibassza. Veronikát ne vidd, mert ha őt megpróbálod, mellé fogok állni és mindent eszközt be fogok vetni ellened! Vera idegráng a kertben, mi a faszt képzel ez magáról, mit? Hogy a picsába gondolta? És még oda se megy kimenteni magát! Ha meg Veronika tetszik Péternek, eldobja az agyát!

Én az üvegezéstől dobom el az agyam, egy pakli kártya nincs, hogy értelmesen teljen az idő? Ja, dehogy, akkor nem lehetne egymásnak pikírt, zavarbaejtő és intim kérdéseket feltenni. Ez a szabály ugyanis, ki más hozhatta volna, mint Attila, csak azt nem tudom, miért nem úgy fogalmazta meg a szabályt: azt lehet kérdezni, ki szerelmes kibe és ki dugna kivel, akkor gyorsabban végeznénk. Gergő Kingával, Kinga Gergővel, Fecó Dyával, és Kinga a körmét piszkálgatva bevallja, ha lelkiekről vagy párkapcsolatról van szó, akkor Attila. Na, a Mengelének csak bevált a terve ezzel a szerencsétlen buta tyúkkal. A Manipulátor persze a szokásos homlokránccal bevallja a riportban, ez nem életszerű, nem hiszi el, nem is merné elhinni, jóvan, haladjunk, erre nem vagyok kíváncsi. Fecó első dolga, hogy bedöglik az ágyba és elmeséli Serinek, mi történt a nyugiban. Nahát, micsoda gusztustalan és aljas húzás ez Kingától! Eddig a Csabát mondta legszexisebbnek! Ki is kerekítenek egy számomra követhetetlen sztorit, aminek a lényege, hogy Kinga így alak beleszúrni Seribe! Fecó aztán a szaunába megy, ez a Fecó pletykásabb, mint hat falu vénasszonya, komolyan mondom, Kinga bevallotta ám az érzéseit! Attila ügyesen félrenyel, hogy azt higgyük, ő most meglepődött és zavarban van, műálmélkodik, te is beszálltál a szívatásba? Egyébként is, ezt a húrt ő kilazította, levette a gitárról és eltette, mert nála ez basszuk meg nagyon érzékeny. Aztán révedezve annyit mond, ez túl szép, hogy igaz legyen. Nem tudom, groteszk, vagy szánalmas.

Ebből a rohadt újságból mindig balhé van, jó, akkor Kinga kiszedi a melleit az újságból és lehúzza őket a vécén! Dya, akit valamilyen okból fekete szépségnek neveznek, kiakad a róla szóló cikken, ki írta, hogy ő nem szeret itt lenni? Veronika, elmesélés alapján! Vera leordítja Dya haját, hisztizel, rinyálsz, csámcsogsz bazmeg, alszol folyamatosan, ha kapsz egy büntetést, sírva fakadsz! Lett volna rajtad kívül háromezer playmate, különbül néznek ki, mint te és küzdenek! Nem vagy ide való, fogd fel! Dya ezen úgy felháborodik, hogy be is megy csámcsogni a hálóba. Kinga, aki ugyanolyan disznó módon eszik, mint Dya, vagy most látott életében először villát és nemigen tud vele mit kezdeni, legyint, nem kell foglalkozni Verával, azért csinálja, mert unatkozik. Aztán hirtelen megvilágosodik, és megtalálja a bűnbakot. Csaba személyében, akit be is rendel magukhoz, és hoz magának még egy tányér kurvajó pestós tésztát. Csabát leugatják, miért nem állt ki mellettük, bezzeg ők, mikor ki akarták rakni a Villából, teljes szilikonmellbedobással! Miért nem szólt Csaba semmit, mikor Vera fikázta Dyát? Mert faszság. Na, ezt egyik se fogja fel, Kinga gyorsan magára tereli a szót, micsoda, még Csaba is benne volt, hogy a pucér kép kerüljön be az újságba? Fú, mindjárt belé vágja ezt a körömreszelőt, még nevetgél is? Azt, hogy basszameg, már ki se írom. Mindenki tudja, hogy ez milyen fájó pont neki, hogy meghízott, fúúú! Hát nem kéne két tányér szénhidrátot éjfél körül betolni abba a nem kis és nem mocskos pofádba, angyalom és akkor nem híznál. Ott a futópad, a hajsimogatással csak két kilokalóriát lehet elégetni másfél hét alatt, tényleg.

Miután Fecó nagyon jó érzékkel kiválasztotta a legrosszabb helyet, Balázs Eszterhez fordul, meglepő módon. Eszter nagyon fél, nagyon izgul, és várja, hogy lehulljon róla a teher. És négyszázhuszonhétszer fogja azt mondani, nyilván, de ezt még nem tudhatjuk. A kihívás olyan, mint ahogy Bill Murray felkonferálta a mormotát az Idétlen időkig c. filmben: hosszú, sötét, hideg és soha nem lesz vége! És Balázs végig azon fog lovagolni, valóban úgy gondolja-e Eszter, hogy a hét jel, amit kapott, a véletlenek összjátéka volt. Vera tudja a dolgát, a többieknek addig kuss, lám-lám, Csaba! Hát hol akadtál el a Villa felforgatásában? Azt ígérted, kő-kövön nem marad! Hát, ez egy hosszú volumenű projekt, és ezen még Csaba is röhög. Eszter kimegy a riportba és ott hosszan beszél a semmiről, a lényeg, hogy hibázni emberi dolog, de ha ebből fel tud állni, az csak jó lehet. Krisz felostorozta és kikívánkozott belőle, felvállalja. Itt egyébként senki nem őszinte, csak a kőkemény taktika van, de vissza akar jönni, mert tudja, mint kell változtatnia. Eszter vissza, megnézzük, kik raktak rá jelet. Csaba jele esett legrosszabbul, mert előtte beszélgettek, és azt hitte, hogy. Kinga, milyen lenne a Villa Eszter nélkül? Veronikának könnyebb lenne, a többieknek ugyanaz maradna. Kisfilm a beilleszkedésről, vagyis Eszter bőg. Attila, mi a baj Eszterrel? Attila néhány barokkos körmondat után, amit csak ő ért, kinyögi, elhitelteleníti magát. Péter szerint akár még barátok is lehetnek, bármi előfordulhat, mert Eszter egy intelligens és okos lány. Tény, hogy rosszul csinálta a dolgokat. Újabb kisfilm, a Szappanopera, a hűtős jelenetet nem láthattuk. Eszter meglepő kijelentést tesz, mikor bejött, Attila tetszett neki, ezt az első héten meg is mondta, de abszolút elutasítást kapott és visszavonulót fújt. Nem, Kriszben nem a férfit látta, a helyzet hozta ki belőle. Veronika nem bocsátott meg Eszternek, ugyanolyan minden, ha nem rosszabb. Végül a Vera-Eszter kapcsolatot boncolgatják, ami alatt el nem ítélhető módon kimentem a konyhába és csináltam magamnak mézes almát. Elérkezett a pillanat, gegv, három perc. És Eszter belecsap. Az első perc végén úgy érzem, inkább Kinga bazmegolna, vagy Dya ugrándozna rángatózva. A szöveg eszméletlen, idézek: „mely következtetést kell levonnom.” Meg hogy „számos személyre szabott és általános sérelem ért”. Mindezeket összegezve arra a következtetésre jutott, hogy Dyával akar méltó küzdelmet folytatni, aki mind külsejét tekintve, mind a személyes tulajdonságait tekintve ellenpólusa. Nem, Eszter, te szebb vagy, mint Dya, csak annyi önbizalmad nincs, mint egy zacskó lepkének. Dyának dobog a szíve rendesen, nem számított rá, mert nem volt konfliktusuk és nem tette Eszterre a jelét. Nem indokolt a zöld kendő.

Az üvegezésben, amitől én agyfaszt kaptam, a stáb látott fantáziát, ezért Attilasó van, szaftos Villatémákkal. Szaftról jut eszembe, kéne kakashere pörköltet csinálni. Az első vendég Fecó, aki nyugodjon meg, nemsokára kellemetlenül fogja magát érezni. Fecó megdöbbentő kijelentést tett üvegezés közben, mit szól ehhez Dya? Dya kedves, rendes, tisztességes embernek tartja Fecót, de nem engedne a közeledésének. Bár GeriSeri romantikus kapcsolatának mindenki örül a Villában, és mindenki félti ezt a viszonyt, Gergő arra a kérdésre, hogy kit csinálna meg nagyon durván, ösztönösen rávágta, Kingát. Ha Seri kiesne, mennyi idő kéne, hogy rágerjedj a Kingára? Hat-nyolc perc. Jöjjön a lány, aki itt már minden férfi farkát felállította, Kinga. Ha Seri végre kiesne, mennyit engednél Gergő közeledésének? Hat-nyolc perc múlva feladnám. Veronika pisil, mert nem bírja tovább, akkor se, ha bassza meg, műsor van. Ez az élő műsor szépsége. Bazmeg, Dya széke meg vizes. Seri indul Gergő után a fürdőbe, megáll csípőre tett kézzel az ajtóban és már hallom is: nem megmondtam, hogy bontott csirkét hozzál?! Seri szerint Gergő egy érzéketlen geci, de nem úgy érti. Gergő szerint Seri egy faszfej, aki feltette magát egy polcra, onnan ugat lefelé. Egy kurva tóksóból kell megtudni, hogy mi történt a kurva nyugiszobában! Seri miért nem tudja a helyén kezelni és poénként felfogni ezt az egészet? Miért lát bele többet? Na itt vesztem el a türelmemet, kurva unalmas ez az egész rohadt romantikusnak titulált szánalmas vergődés, Seri egy buta picsa, Gergő egy ostoba bunkó, nekem meg a kettejük színvonaltalan baszakodását kell néznem, ráadásul az Rtl tolmácsolásában, mintha minimum Vilmosról és Kateről beszélnénk, basszus. Péter, rakd ki ezt a nőt a Villából, kérlek, a kedvemért, mert elegem van belőle!

 

És még énekel is. Másnap reggel. Meg nyafogva, kényeskedve nyavalyog BTA-nak, aki nem gyújtja fel öngyújtóval a haját, hanem végighallgatja. Serike kiábrándult Gergőből – nagy szerelmeknél így megy ez, 7-8 óra leforgása alatt – és a szerelembe szerelmes. Ezt még kétszer elmondja, egyre jobban selypítve, és nem elég, hogy a szerelembe lesz szerelmes, de el is énekelget magában. De nem itt, bazmeg! Otthon! Serike nem akar trógerokba beleszeretni és azt mondja, hogy váffánkúló és gó gó gó gó nagyon messzire el. Mert ő csak megérdemel egy jobbat, nem? A mai újságot Attila főszerkesztésével készítik, tehát minimum, hogy este vér fog folyni. Igyekezett odacsapni az embereknek, hát neki ez megy! Megjegyzem halkan, nagyon más úgysem. Jó, a cikk legyen, hogy Csaba nem állt ki a lányok mellett, de durván írják meg, járassák le a Tuját! Az a lényeg, most már mellé állhat bárkihez, az már nem hiteles. És az a mondat legyen benne, hogy mert egy köcsög! Kingának is kiadja az ukázt, adja vissza a melles fotót, írjon egy vérlázító cikket és fogalmazza bele, hogy Vera egy buta lány, aki okos nőt játszik. Megszületnek a cikkek, ennyi altesti poén a Fábry-show-ban nincs, és ez elsősorban nem azt minősíti, akiről szól, ugye. Verának test- és szájszaga van, nem lehet vele egy légtérben tartózkodni, még szerelme, Péter is kiábrándult belőle, mert mindig bűzös szellentésszagot húz maga után. Élő lamantinként nem csoda, hogy féltékeny lett Dyára. Remélhetőleg hamarosan kiesik a játékból ez az egyre hízó lány és új utat keres magának, például lefogy. Képmutatás és kétszínűség marad utána, semmi több. Vera megtapsolja a cikket, szennylaphoz méltónak titulálja és Attila nógatására sem kíváncsi arra, ki írta, mert így kerek. Kösz, Vera, Attila feje miatt megérte! Van abban valami megrendítően ostoba és kínos, hogy Kinga azzal baszogatja Verát, ami számára bevallottan a legfájóbb pontja: a súlyával. És van abban valami megrendítően szánalmas, hogy felnőtt emberek testi szükségletekkel egymás külsejével próbálják alázni a másikat. Csaba is megkapja a magáét, nem áll ki a barátai mellett az elkényeztetett főiskolás fiú. A fingból még nem elég, az utolsó cikk témája: Dya, az ex-playmate purcantott a konyhában, köszönjük szépen.

Szerivanékat párterapeutához küldik, elképzeltem, hogy tépte a haját a szerkesztő, a TV2 a harmadik epizódot építi arra az Összeesküvőkben, hogy egy borotvált fejű nőt rommá dugtak a kádban (is), náluk meg még egy punci se villant, és mióta Krisz nincs benn, farkat sem lóbált senki, ez így nem mehet tovább! A párterapeuta nem más, mint Önjelölt Bonaparte, Seri nyűgösködik, neki nincs kedve menni erre a párkapcsolati genyára. Pedig igyekezhetnél, baszod, ha ez a párkapcsolatod nem lenne, észre se vennénk, te nem a Tuja nevet kaptad volna, hanem azt, a Nyugiszoba Sarkában Levő Porcica. Végül csak megindul, egy akkora csillogós kereszttel a nyakában, amire Pétert simán rá lehetne feszíteni. Akarják egyáltalán rendezni a dolgokat? Gergő szerint igen, Seri egy unott csapjunk bele választ ad. Péter csodálkozik, nem nagyon áll érdekében, hogy ezek ketten itt nyűglődjenek, de most mégis segíteni akart. Te is mindig akkor hagysz engem cserben, baszod, mikor számítok a rosszindulatodra, te dög! A beszélgetés a következő színvonalon folytatódik: az agyukban egy kapcsoló van, néha átáll, hol a pszichopata láncfűrészes gyilkos házaspár, hol a gyereidebújjálidmásszrám normál történet ők ketten. A terápiát Gergő sikeresnek ítéli, nekik egy tolmácsra van szükségük, hiába beszélnek mindketten magyarul! Nem, Gergő, neked az a szerencséd, hogy Seri annyira ostoba, hogy nem fogta fel: megmondtad neki kerek-perec, nem vagy belé szerelmes és ne várjon tőled semmit, jó itt nyomorgatni a Villában, de ennyi, meg egy Bambi, és ha úgy alakulna, simán megdugnád, de kinn nem akarsz tőle semmit.

Öfi végén megnézhetjük, mi történt a kihívás után a Villában. Hát ment a nyígás, mi történt volna. Kinga óbégat, úgy néz ahogy akar, mi a faszér’ szól bele Eszter, hogy néz? Eszter pont leszarja, hogy megosztottságot hoz a Villába a döntése. Péter kiröhögi, megosztottságot? Egy mindenki ellen! Attila már dörzsölgeti is a tenyerét. Eszter ezt is pont leszarja, akkor megvívja egyedül a maga harcát, a játék is egy emberről szól, nem tizenháromról. Dya szerint nagyon durva, hogy pont ő. Pont ő, aki mondta, hogy Eszter menjen Shadi helyett kirándulni! Mindenki Dyácskát ölelgeti, én röhögök, mert azon vannak kiakadva, micsoda dolog ez, olyat hívni párbajra, aki nem is tett rá jelet és konfliktusa sem volt vele! Azért őt viszi, mert a leggyengébbnek tartja! Pedig Dya tök szívesen csinálja a retkes feladatokat is, mi ez, bazmeg? És Attila tényleg pártatlan marad? Tényleg. Hacsak meg nem kérik nagyon. Hát Dya nem fogja. Dya végül úgy dönt, mégiscsak megkérdezi, ez mi a fasz volt, és beül Eszterrel a szaunába. Eszternek nehéz volt a döntés, mert kedveli. Dya megérti és nem haragszik. Kinga benn dohog, most elbassza, hogy összebarátkozik vele! Fecónak se tetszik a dolog, az Eszter okos nő, megérteti vele, miért tette, megforgatja! Ezzel kvázi lehülyézte Dyát, de ez Kingának úgysem fog leesni, az is setét, mint az iccaka.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
886 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lac64 2011.11.05. 18:19:12

@capa05: A kezdő kommentedben értetlenségedet fejezted ki Annamari lázadásával kapcsolatban, innen indult el a párbeszéd. Az alapján gondoltam, hogy ebben az esetben Vera pártját fogod, de valszeg ezt félreértettem.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.05. 18:20:48

@szerivan: mert anélkül is hülyék...:DDDDD

@capa05: de ha nem haragszik, nővérkejelmezt nem húznék..:P:P:DDDDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.05. 18:22:19

@lac64: Elgondolkoztam azon, mi van akkor, ha ez konkrétan egy szerkesztői ráhatásra megrendezett műbalhé volt ...

Tjuca 2011.11.05. 18:28:24

@capa05: akkor ezek szerint a pékek nem mossák a ruháikat? :-D

lac64 2011.11.05. 18:30:11

@Peter_Cs: Nem hiszem, mert talán újságolvasás közben is beszólt Vera, hogy lehet elmosogatni, és amikor BTA közölte, hogy már elmosogatott, akkor megint elég prosztón közölte, hogy még hányszor fogsz. Nekem inkább olyan érzésem van, mint amit @binbir gece írt: Vera okokat gyűjt Annamari esetleges kihívására.

beacska 2011.11.05. 18:34:00

óóó AM szövetkezik Fecóval Vera ellen. Fecó megígéri, hogy a Petit rá lehet bízni, mejd ő elintézi...kac-kac...erre befizetek! Fecó megint más f*szával veri a csalánt!
Szegény AM...

beacska 2011.11.05. 18:37:26

Fecó december 10. körül akar menni párbajra!

csicserierika 2011.11.05. 18:38:09

Jó estét !
Most végeztem az esti onlinenal.
Na, akkor most már van nagy olló probléma is :)

2011.11.05. 18:38:15

Most nézem az online-t, Dya heroikus küzdelmet folytat a felvágottas kenyérrel, de a végén nyer.

beacska 2011.11.05. 18:38:19

@lac64: akkor sorba kell állnia, most hallgatom, hogy AM is arra gyúr! kakasviadal lesz!

nosce 2011.11.05. 18:39:37

@csicserierika:
"a, akkor most már van nagy olló probléma is :)"
dreszter és vera ? :)

beacska 2011.11.05. 18:41:42

AM képes ezzel a meztelen csigával szövetkezni...brrrr...és még fecó mondta Cristofelnek, hogy őt küldték a frontvonalba! ez gusztustalan...

nosce 2011.11.05. 18:42:26

@beacska:
Feco félelmetes, ahogy Csabiból és AM-ből is kiszedte a terveit, közben csak nagyon durvázott :). Ez a csákó b+ mindenütt ott van, sztem amikor Cris meg Veronika keféltek akkor is az ágy alatt figyelt :)

beacska 2011.11.05. 18:44:23

@nosce: iszonyat undorító, ahogy ott szegény AM-t oltja...fura, mert Attilától, meg Pétertől jófejség, de ez a Fecó...(fejcsóva)

csicserierika 2011.11.05. 18:45:52

@nosce: aha :) nem biztos, hogy jót tett Esztinek, így párbaj előtt .
Kíváncsi vagyok, hogy mennyt tesznek be az öf-ba :)

lac64 2011.11.05. 18:46:34

@beacska: online-t nézel? Kb. hol van ez a rész?

beacska 2011.11.05. 18:46:44

@csicserierika: én még nem tartok ott, lemerevedtem a Fecónál. Mi történt?

kemény keleti kommentelő 2011.11.05. 18:47:25

Varga Viktor volt a vv5 első meglepiembere? Végre leírhatom, ami már rég kikivánkozott belőlem. Viktor! Sok gusztustalan kis férget láttam már, de te benne vagy a legjobb háromban. Ez jólesett. És nehéz belekötni.

beacska 2011.11.05. 18:47:26

@lac64: vv5 11.04-05. 2.15 körül

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.05. 18:48:09

Fecó úgy kiviszi Pétert majd mint a pinty, legalábbis ezt mondta, hogy ez lesz ha Peti tovább feszegeti a jelrakós dolgot, fenyegetőzött, mint a Rácz úr a vv4ben, de vajon majd Fecó, aki köztudottan nem szeret taktikázni, hogy lesz akkor kiválasztott? majd decemberben magára teteti a jeleket? vagy direkt összeveszik mindenkivel, hogy jelet kapjon? ráadásul nagyon nagy az önbizalma is Péter ellen, nekem nem szimpatikus ez a túlságosan magabiztos hozzáállás

nosce 2011.11.05. 18:48:58

@beacska:
tulajdonképpen nem mondott AM-nek feco semmit, sőt mondta h a jelet nem rakja rá (AM-re). AM tervezi h összegyüjti a jeleket ha Vera nem lesz védett és kiviszi párbajra Verát, csak tart tőle h Péter berág, erre mondta Feco h majd ö leoltja Pétert és mellé áll....

csicserierika 2011.11.05. 18:50:08

@beacska: ha, ha.. pedig vicces :)
Attila beugrasztotta Petit, Verát, meg Esztit, hogyha bemennek a jakuba meztelen, akkor ő is. De nem :)
Azok meg hármasban nem tudom mit csináltak, csak amit a bentiek közvetítettek, hogy pl Eszti és Vera ollóztak egymás lábaival, hogy összeérjen a puni, majd Vera csókolózott Petivel.
Mindez közben Csabi is benn volt a vízben :)

nosce 2011.11.05. 18:52:29

@csicserierika:
hát ha volt köztük egy műbráner is, akkor felkapaszkodhattak a csúcsra is :)

csicserierika 2011.11.05. 18:52:57

@csicserierika: ja, és Eszter tán rámarkolt Petire.
Dyáék szörnyülködtek, a fiúk meg lesték őket :)

csicserierika 2011.11.05. 18:53:56

@nosce: ott volt Petié :) Elmondása szerint nem nyugvó helyzetben :)

2011.11.05. 18:54:08

Ezek honnan tudnak nézettségi adatokat, he??????

nosce 2011.11.05. 18:58:12

@szerivan:
azt sztem nem tudnak, bár zeusz éppen bemenydörögheti nekik, viszont AM meg Feco honnan tudta h hány sms-en áll és mennyivel jutott be ?

nosce 2011.11.05. 19:00:35

@csicserierika:
jah Petié, Vera le lesz lombozva más kaliberekhez szokott :)

beacska 2011.11.05. 19:01:07

@nosce: azt mondta, csaba mellé is hogy odaállt Attila ellen, és majd így oda áll AM mellé is, és majd december 10 körül kiviszi a Petit

nosce 2011.11.05. 19:01:13

@Peter_Cs:
lehet h nem, főleg nem ha Vera védett lesz...

csicserierika 2011.11.05. 19:02:11

@nosce: nem tudhatjuk :) kis ember, nagy bot....

beacska 2011.11.05. 19:02:12

@nosce: mert szerinted milyen Petié? láttad már? vagy az is "sunyin takarít"?

beacska 2011.11.05. 19:03:29

@nosce: Csaba megígérte, hogy majd ő elviszi a védettséget, Verának nem hagyja...megy az a büdös, undorító konspiráció.egy pillanatra azt hittem taktika, de nem!

nosce 2011.11.05. 19:03:30

@beacska:
jó de az már ködösítés volt meg mellébeszélés, a dec 10 úgy jött ki h a 10 között elmegy egyet párbajozni mert azt hiszi ez olyan mint a hegylakósdi h a kinthagyott ereje átszáll belé :) (ez utóbbit nem mondta max gondolta :) )

capa05 2011.11.05. 19:04:57

@Tjuca: Mossák, de én még péket fekete dzsekiben nem láttam dolgozni, lehet rossz pékségbe járok!(az üzletből be lehet látni a pékség belső helységébe ahol dagasztanak meg sütnek, mielőtt kérdésként merülne fel)

nosce 2011.11.05. 19:06:27

@beacska:
zuhanyozás közben mutatták, még régebben valamelyik onlineben vagy a későestiben és nem tudtam elkerülni...

capa05 2011.11.05. 19:06:31

@fkangi: azért ezt átbeszélhetnénk!?Hátha kegyednek is jó lenne!:D

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.05. 19:08:46

szegény Dya készen van, mint a mateklecke, hogy a mai puki partyn nem fogja tudni felülmúlni Petiék jauzzis buliját

nosce 2011.11.05. 19:10:00

@csicserierika:
"nem tudhatjuk :) kis ember, nagy bot...."

jah amig rajta van a gatya minden kis ember marshall botot hord benne :), viszont ha leveszi......

beacska 2011.11.05. 19:10:30

szegény Shadi, most sajnálom. kinga megint alkotott a mosókonyhában. Kivette Shadi cuccait, hogy a sajátját be tudja tenni, Shadiét meg lekurta a földra

arkangyal44 2011.11.05. 19:12:55

Szép estét komentlakok,ma sem nem lesz poszt? Olyan rossz ez a rendszertelenség,leülök este a gép elé,egész nap erre várok,hogy elolvassam Hajnika írását,erre semmi és ez lassan mindennapos,asszem be fogok írni az ellenőrzőjébe:))

csicserierika 2011.11.05. 19:14:38

@nosce: igen, mint a pecások a hal méretével :)

csicserierika 2011.11.05. 19:16:08

@arkangyal44: szia :)
Ma is főztél valamit ?

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.05. 19:16:10

@beacska: én is pont most nézem azt a részt, Shadi értelmesen reagálta le, káromkodott, mint a kocsis,és kiöntötte a többiek ruháit

E-leonora 2011.11.05. 19:16:58

@nosce: Facebook like-ról beszéltek.

Tjuca 2011.11.05. 19:17:53

@capa05: aha. mert a csiríz színérzékeny?

(nem kötekedni akarok, csak érzékeltetni, hogy a probléma azért megoldható. :-P)

beacska 2011.11.05. 19:18:33

@Okocha: a kiöntést nem láttam (én csak hallgatom). De a számítást is megcsinálta, amit én is elvégeztem...2*13=26

arkangyal44 2011.11.05. 19:21:01

@csicserierika: Pusz ,igen de csak egy egy laza marhahúslevest csináltam, utána egy kis palacsinta,mindegyik megvan hamar,sok a megrendelés,most nem tudok nagyot alkotni :)

csicserierika 2011.11.05. 19:24:56

@arkangyal44: ne szerénykedj, ez jó kaja :)

capa05 2011.11.05. 19:29:39

@Tjuca: azért nézz meg egy péket, fehérben dolgozik, ezzel talán??? azt próbálják kiküszöbölni, hogy ne fakó szinűnek hasson a tiszta ruha.Nem beszélve arról, hogy sűrűbb szövésű anyagból van.
Ha nylon (eső) kabátot ken be, egy slaggal lecsapatja, igazad van.

sogeking 2011.11.05. 19:29:57

@szerivan: kik? hol? mikor? és mik azok az adatok? :)

Tjuca 2011.11.05. 19:33:12

@capa05: természetesen igaza van. ámbátor próbáltam célozni arra, hogy a liszt közel sem a foltok kilimandzsárója. :-D simán kijön, nyugi. ;-P

csicserierika 2011.11.05. 19:35:04

na, most savazzátok Ördög Nóri haját :)
Kitolt a fikázókkal :)

sogeking 2011.11.05. 19:35:38

ha Enikőre is ráadnak egy ilyen sapkát, nagy balhét csinálok :)

capa05 2011.11.05. 19:35:49

@fkangi: Milyen egyenruha a kedvence?

beacska 2011.11.05. 19:36:16

miért kell AM-nak Fecóval szövetkezni? én Fecót nem bíííírom nézni, most pörgessem át? pedig AM-ra kíváncsi lennék....

nosce 2011.11.05. 19:38:10

@sogeking:
sztem bejön neki Shadi :)

capa05 2011.11.05. 19:42:07

@Tjuca: teszik a hasonlat!Sajna nem vagyok egy vegytisztító tipus (sem).A tapasztalataim a csirizzel kapcsolatban (tágabb értelemben) a nokedlinél befejeződnek a rátapadt masszát a tálból is csak kézzel tisztítom,mert szivacsot és a mosogató rongyot kidobhatnám!
Azt hiszem kimerítettük a témát,ne untassuk a többieket.Priviben ha szükség van rá folytathatjuk.!!!:PPPPP:DDDD

capa05 2011.11.05. 19:44:01

@fkangi: nem jó mert azt hinnék, hogy tele vagyok szerencsével!

sogeking 2011.11.05. 19:44:27

@nosce: azért még lennének ötleteim Ö. Nórának :
i3.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/-1/lens16539921_1296380340Beaver_Animal_Hat_02.jpg

(és ezt még Hajni is hordhatja :)

capa05 2011.11.05. 19:44:58

@beacska: ne pörgessd át mert akkor nem tudod átfogóan értékelni!:D

beacska 2011.11.05. 19:47:26

@capa05: jajjj...voltak benne érdekesek, és új infók, de nagyon meg kellett erőszakolnom magam. Mit meg nem tesz az emberlánya a szórakozás kedvéért ;D

Tjuca 2011.11.05. 19:48:44

@capa05: ó dehogy. én botcsinálta vegytisztító lettem, egyesek csak vegyialinak bezéznek. sok a pulya, sok a folt, van sok egzotikum is. (legutóbbi egy csokifolt volt, amit félig lenyalt a kutya a farmerről, aztán mer' ízlett próbálkozott a gyerek, és még dörgölt a naciba almát, majd magára tette a szendvicsből a kóbászt. na. :-P)

beacska 2011.11.05. 19:48:55

MOST tudtam meg, honnan tudják, hány óra van...nagyon rafkósak...

capa05 2011.11.05. 19:48:57

@beacska: nincs ott valaki MÁÁÁS?!(is)

capa05 2011.11.05. 19:50:32

@fkangi: nem!!! Tengerész?! (Van aki forrón szereti nyomán?):D

nosce 2011.11.05. 19:51:45

@E-leonora:
AM sms-t mondott, úgy rémlik 120 sms-n állt vagy ilyesmi, le volt maradva nagyon és onnan fordított...

E-leonora 2011.11.05. 19:55:10

@nosce: Lehet,hogy igazad van, de ezt ők honnan tudják?
Egyébként az ilyen hosszú online-okat én is csak hallgatom ( a fele fülemmel)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.05. 19:55:33

@capa05: :DDDDDDDDDDDDDDDD le leszünk tiltva...:DDD

capa05 2011.11.05. 19:58:09

@fkangi: Persze állitsa be úgy hogy én vagyok a hibás!!:D Szép viselkedés!! Ez még egy nővérkétól is sok!:DDD

Tjuca 2011.11.05. 20:00:33

apropó párbaj ma lesz?

capa05 2011.11.05. 20:05:22

@csicserierika: Megyünk köszi TÜndér vagy!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.05. 20:20:06

De irigy Kinga és Dya a mások szórakozásásra!!! Mint két rosszindulatú, pletykás, álszent vénasszony! Vera, Eszter és Péter meg jól érzik magukat, erre féltékenyek!!!

beacska 2011.11.05. 20:49:27

@Peter_Cs: szerintem az sem véletlen, hogy éppen AM akarja mindenképpen kivinni Verát....bármennyire is szeretem AM-t, ezt kell, hogy mondjam

Líder Máximo 2011.11.05. 20:53:05

@arkangyal44: Hétvégén tuti másnaposak a bloggerek is, ennyi belefér :) Oszt még kimehet hajnalban is az új posztocska, gondolj csak bele, mekkora flash lenne, felkelsz reggel, laptop bekapcs, és ott figyel a friss-ropogós 1X53 - 1X54 a reggeli koffi mellé, na:)

csak magamat képviselem 2011.11.05. 21:06:12

valahogy azonosnak kell érzékelniök 2 produkció között az eltelő időt.

csak magamat képviselem 2011.11.05. 21:23:26

Dya a szakmája Paris Hiltonja.
Cseszter a szakmájában nem egy dr. Ruttner György (Buci).
az előbbi sokkal fontosabb a célközönségnek.
most lecsukok egy borítékot.

2011.11.05. 21:31:58

@sogeking: Tegnapi online 2:05:50 Lehet Kiszop mondta el, de látszik Fecón, hogy nem tippel.

Fidesz = nácigecik (törölt) 2011.11.06. 23:16:45

műcsecs, műszáj, műkarmok, seggig érő festett hajak iszonyat NŐknek képzelik magukat ezek a kis csitrik de egy fikarcnyi nőiesség nincs bennük! Az a szőke hajú lány úgy viselkedik mint egy intézetis utcagyerek! Nagypofájú arrogáns bunkó ostoba rosszindulatú stb..szörnyű!

Müszélia 2011.11.14. 17:05:34

hajni monnyon le, ennyi emberrel kiszúrni egy túrógombóc miatt, ami nem is sikerült, (mérges arckifejezés)
süti beállítások módosítása