Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X48 és 1X49

2011. november 01. 17:00 - Hódos Hajnalka

Ott tartottunk, hogy a vörös szőnyeges bulin a Csíkosok szorgalmasan fényképeztek, Kinga hányt a pajtizástól, Attila meg paraszt volt, ahogy szokott, én meg tegnap poszt nélkül hagytam a nyájas olvasókat, de cserébe ma hoztam ajit, ni:

A heroikus Csíkos-Kockás küzdelem legnagyobb örömünkre folytatódik, előtte Dya tíz percet parázik az étkező asztalnál, ezt ertéelül úgy mondják, a kiválasztás közeledtével elkezdődött a Villában az esélylatolgatás. Dya azért parázik, mert beleültették, hogy tök gyenge. Körülbelül ennyit értettem az egészből, mert a mikroportot még mindig a hátukra vetve hordják, az meg rajtam nem sokat segít, nézzük inkább a feladatot, amit a Csíkosok arra használtak, hogy megkarcolgassák az ellenfelet. A bulin készült fotók alapján bulvárhíreket gyártottak, igen kevés sikerrel, teszem hozzá. Shadi majd betrottyantott, azon a képen Kingának akkora mellei vannak, mint Csaba feje! Dya kezd hasonlítani Jackora, pedig csak az ujját használta fogpiszkálónak. Jó lesz az felkarnak is, na mindegy. Attila rámozdult a szakítás után összezavarodott Veronra, pedig Attila felesége, Kinga várandós. Kingának persze a csókos fényképhez is van hozzáfűznivalója, Veronika magát égeti ezekkel.

Az egész héten át tartó versengésnek végre vége, a mindent eldöntő forduló nem más, mint ki bírja mosolygásra Fortunát. Szerencsekereket pörgetnek, amin Csíkosok, Kockások, mínusz egy és plusz egy felirat látható. Utóbbiak esetén pontlevonás ill. pluszpont jár, a csapatok neve esetén hülye feladatokat kell végrehajtani. Veronika dekázását magam sem tudnám jobban jellemezni: Roni kinyírja az egész csapatot. Természetesen nem sikerül két perc alatt tízet dekázni, mint ahogy Csabán is kifog a hegyes erős, hijj, kaptam habanero magot, jut eszembe, még nem is örültem ki magam! Eszter hat virslit tol a szájába, műbelestül. Péter fa ruhacsipeszeket csíptet az arcára, pecjére 39 db-ot, holott tíz darabonként jár egy pont, Kinga nem harapja, szívja a lavórbúl a labdákat, Gergő egy lopóval szerencsétlenkedik, én lennék a legjobban meglepve, ha Gergőnek sikerülne megnyerni valamit vagy pontot szereznie, Fecó kézenállására ki sem térek. Most bambán bámultam a jegyzetembe, mert rövidítek jegyzetelés közben és nem értettem, miért írtam azt, a Kockások verjenek faszt ki, aztán hosszas gondolkodás után rájöttem, a Kockások mehetnek fantasztikus kirándulásra. Juj de izgi lesz! BTA sír örömében, Kinga pár bokrot, fát és embereket szeretne látni, Dya az utat akarja nézni, ahogy mennek a kocsik, meg a villamossín, haladjunk, lesz ennél fájdalmasabb is.

A küzdelmes hetet egy óriási zombipartival ünnepelhetik meg, Jézusom, tehát Péter megint táncolni fog! Dya ugrándozása kóros. Azok kedvéért akik – igen elítélhető módon – nem követik figyelemmel a műsort, megpróbálom leírni a mozdulatsort. Páros lábbal ugrálás, vicsorgás, a kezével pedig csapkod, mintha el akarna repülni. Körülbelül háromszor annyit, mint ahányat Steven Segal egy másodperc alatt ütött fénykorában. Mindezt hanghatás is kíséri, csak denevérek által hallható frekvencián hallatott i illetve juj. Mindenki hullaszínűre fújja magát és kenyegetik magukra a művért. Veronika kajak fél BTA-tól, Péter nyugtatja, Annamari borzasztó amúgy is, csak most összepirosozta magát. Veronika akkor is majdnem befosik. A hálóban nagy a készülődés, a kardinális kérdés, hogyan kell zombin menni? Attila szerint BTA-nak nem is kellett volna sminkelni, és a mozgásán sem kellett volna változtatni. Drága életem, én meg üzenem neked, hogy szétfolyt zsírfejed van bazmeg, úgyhogy törődj a saját, utált testeddel, te bunkó, kíváncsi vagyok, hány fogad rohad! Veronika nem tudja magát megcsinálni és akkor ezt nem kommentálnám, csak.

Gergő szerint Seri szexi vámpíristennő volt, nem, az a Salma Hayek volt az Alkonyattól pirkadatig c. filmben. Veronika végre megnyugodott és átalakult. A zombik egyesével felvonulnak, Gergő nagyon vicces volt, mert a lábánál fogva maga mögött húzta a szintén zombi Pétert és énekelgetett egy művéres fa húsklopfolónak. Nem elég, hogy Csaba zombi, még meg is sántult, Fecó maga a zombi Jacko. Attila hörög, megjegyzem, az a fejsérülés elég faszán sikerült, Veronika szerint is, mert sikoltozva menekül előle a dzsaku tetejére, hogy röhögtem volna, ha beszakad alatta! A lányok nem értik, Eszter szerint ez félműhiszti. Mondom, félműhiszti. Hát, a zombiparti akkor buli volt, hogy csak na! Fekvehányásig, tényleg. Mindenki istentelenül jól érezte magát. Dya vicsorog a tükörbe, mert ő félelmetes akar lenni. Hát, javasolom, egyél valamit, baszki! Péter táncolt, igen. És megtört a jég, a Nagy Páros, Kinga és Attila újra közel került egymáshoz. Én is szoktam érzelmesre inni magam, egyébként. Megbeszélik, ki a genya illetve ki volt genyább, ki férgeskedett többet és ki kezdte, de Kinga megölelgeti, mert Attila ma este aranyos volt. Jahh, mint az a lábasjószág, amit egyik nap az HBO-n láttam a Hibrid c. filmben.

Annyira már nem néznek hülyének minket, ezért Lilu közli, hogy nyilván a Lakók már ki tudják számolni, mikor lesz a kiválasztás és nem kábít minket azzal, hogy fogalmuk sincs. Gergő örül, ezért jött, hogy elkezdjenek fogyni. Seri és Eszter is örül, mert telik az idő. Veronikának hiányzik Krisz, az, hogy fogynak, nyilvánvaló. Pillanatokon belül (= másfél-két óra múlva) elkezdjük a kiválasztási ceremóniát, tábla, bőrönd, mindenkinek világos? Új tematika, felszisszenek. Nem a konfliktusokról, hanem a legmeghatározóbb jeleneteket nézzük újra, hát örülök. Pláne, hogy rögtön Attila szülinapjával kezdünk. Újranézzük az egész szánalmas hisztit, Attila gondolom, pislogás nélkül tölti ezt az időt, hogy bekönnyesedjen a szeme a kisfilm végére, vagy szándékosan belekapott egy óvatlan pillanatban, aztán közli, hogy nem hatódott meg. Attila nem szerette volna ezt az arcát megmutatni, mert kiesik a szerepéből és az ciki. Még a végén valaki megszeret? Hát igen, vigyázni fog, nehogy előforduljon. Velem nem fog, ha ez megnyugtat, drága. Veronika, miért pont te mentél oda? Mert olyan kis érzelmi analfabéta! Nem, Veronika, az ilyet lelketlen tahónak hívják, de nincs ok aggodalomra, amit Péternek adsz, Páltól kapod vissza. Meg Isten nem ver bottal, és sorolhatnám.

Shadi, miért húztad fel magad azon, hogy a kutya nem hívott meg vendégségbe? Mert kirekesztettnek érezte magát. Szarul esett neki. Eszternek is rosszul esett, de úgy gondolja, most lenne, aki meghívná. Attila, ki az összeférhetetlenebb, te vagy Shadi? Attila nem érti, ő miért kapta ezt a jelzőt, és Shadi sem az. Egy szent, akit nem értünk meg. Veronika, mit éreztél, mikor Csaba jött vissza a párbajról? Megfordult a fejében, hogy utána mén. Miért maradtál? Hát a levél….. jó, ezt majd később, a szád befogod, hát még másfél óra van a műsoridőből! Fecó, mi volt az a szánalmas nagyjelenet a fürdőben? Sokan nem hittek Csabában. Tujázták. Gyengézték. Szürkézték. Várom, hogy kiböki az isteni igazságszolgáltatást, de nem. Péter és Attila egyetértenek, elbaszták a mutatványt, elég lett volna öt jel Csabának. Megfogadják, hogy soha többet nem taktikáznak, csak én röhögtem? Eszter biztos volt benne, hogy Krisz levele kiderül. De nem hangzott el a megállapodás. Elképzelem. Alulírott, drEszter a továbbiakban, mint Megcsinálható, a mai napon….. Veronika megint fortyog! Krisz a hibásabb, de Eszter is az! Kinga azért ítélte el ennyire, mert abszurd, hogy egy ügyvédnő rágerjed egy tizennyolc éves kisfiúra. Gusztustalan. Hánemtom, nekem még csak abszolutóriumom van, most megyek, átolvasom a tanulmányi tájékoztatót, és ha szerepel benne, hogy államvizsgák, illetve a szakvizsga után össze kell varrnom hímzőcérnával, és a számba is csak műbeles virslit tolhatok, akkor nemiskő a diploma.

Kinga, Fecó és Attila megint elmondják a hülye szövegüket Fecó becsíkozódásáról, és ha őszintén válaszolsz, Attila? Egyértelmű, hogy azért, Kinga hallja, hogy nem Fecó nem őt választja. A hanem engem, bibibibibibíííííííít sajnos nem hallottuk. SeriGerinél most már megint szeri van. Boldogságom határtalan. Giling-galang, szól a harang. És Dya kimondja, hogy Verában az intelligencia hiánya zavarja. Kettéharapom a Signettát. A következőt is, mikor Lilutól azt hallom, a bájosan feszengő Attila! A zuhanyozást Attila még nem heverte ki, BTA vörösödik, takargatja magát és köszöni az ertéelnek. Mikor Seri azt mondja, ő utálja a versengést, azért jött ide, mert szórakozni és szórakoztatni jött, hatalmas léptekkel elindulok az almárium felé, és meghúzom a törkölyt. Miután a pulzusom újra nyolcvan körül jár, leülök megint a tévé elé. Könnyebb felsorolni, ki nem tett Eszterre, de először jöjjenek azok, akik igen. Veronika, mert undorító, amit csinált, kívül tágasabb! Attila, mert érzelmi alapon döntött és hogy Veronika érezze, vele van. Shadi, mert nem ért egyet a játékstílusával és mert ha leül mellé enni, negatív hullámokat érez. Kinga, mert ő a legkétszínűbb és a legálszentebb. Csaba, mert szerinte a játék elején vannak és a legtávolabb áll tőle. Gergő, mert Veronikának fájdalmat okozott. Fecó Péterre tette, mert Péter baszogatja, ha be van baszva. Péter Fecóra, mert mindenből kihúzza magát, baszik dönteni és állandóan rá rakja a jelet. Eszter Shadira, mert sokszor megbántotta. BTA Attilára, mert sokszor szar helyzetbe hozza. Seri is Attilára, ez egy üzenet neki, ne bújjon álarc mögé. Dya Verára, mert nem bírja elviselni. Szerintem valaki kimaradt, de mindegy.

Mielőtt megkezdődne a szokásos „kiválasztás után megkezdődött a találgatás” jelenet, a Lakók megbeszélik vélt vagy valós sérelmeiket, amiket az elmúlt héten szereztek. Magamhoz szólítom Pötyit és kérdőre vonom, ha a Gazdi aszongya, hogy nem kukázunk, és nem szedünk össze minden szart a konténer környékéről, akkor mégis miért? Vauvau. Nos, miután ezt megbeszéltük, nézzük, mi volt a Lakók baja. Dyának a baszatlan picsázás. Attila szerint ez nem sértegetés, hanem élcelődés volt. Pont az volt a vicces, hogy nem szólhatnak egymáshoz, ezért bármilyen mocskolódást megengedhetnek maguknak. Attila érti amit mond, Dyáról fel sem tételeztem, Shadi nem, Attila most megint ki akarja mosni magát? Nem. És nem fedezte fel magában a szart sem. Miért mondta Gergő Kingának, hogy belőle egy is sok? Nem figyeltem, elnézést. BTA és Eszter megbeszélik, azért döntött Annamari úgy, hogy Eszter menjen át a Csíkos csapathoz, mert bár a lelki dolgokat szokta előtérbe helyezni, a csapat érdekében nem lehetett önző. Na mámeg, hogy a Fecó miért Attilához ment. Kezdem kurvára unni. De nem az volt a gond, hanem az, hogy Fecó előtte szidta Attilát, és ne görcsöljön be a lába, hanem hallgassa végig, basszameg, amit ez a bülbülszavú, hisztis, elkényeztetett kis nyafka mond, mert különben! Bocsánat, Attila nem azt mondta, hogy ne barátkozzanak a Csabával! De nem is erről volt szó! A többit nem hallom a fogam csikorgásától.

A feszültség levezetésére meditálnak. Shadi vezetésével. Seri bőg, mert őt a mami szerette a legjobban. Veronikának Krisz jutott eszébe, akit egyik pillanatban meg tudna fojtani, a másikban nagyon hiányzik neki. Péter szerint Shadi akár levitációs gyakorlatokat is tarthatna nekik, ez az egész felületes, eredménye nem lesz, mindenki basszon egyedül. Attila magára talált és megragadta megint a lehetőséget, hogy az egész öfi róla szóljon. A hatalmas szeretet jegyében mindenki válasszon két embert, akinek ajit fog adni, juj. Attila ne legyen már patkány! De, Attila az lesz, mert leszarja és akkor is BKV gyűjtőjegyet fog Shadinak ajándékozni, hogy azzal takarodjon haza. Fecó nem tud kiemelni két embert, aztán mégis, Csabát és Attilát. De Attila nem akar egy lapon szerepelni Csabával, nemkőnekiaji. Seri és Geri mamuszt adnak egymásnak, juj, TeraSzeri van. Shadi Csabát ajándékozza meg, mert jó hatással van rá, Csaba Fecót, mert barátok. BTA Kingát, mert az elején pokolian utálta, de mióta hálótársak, pozitívan csalódott. Vera Attilát, a javuló tendencia miatt. Eszter Verát, mert ő fogadta be elsőként. Péter Veronikát, mert hugica. Attila tényleg BKV jegyet ad Shadinak, Fecó meg tényleg Attilát és Csabát ajándékozza meg, ráadásul ugyanazt kapnak, rózsafüzért, hogy higgyenek, hogyne. Ami ÉnLázárLászlónál a hitésbecsület, az Fecónál a higgy! A holnaptól edzünk analóg mondatára ezennel pályázatot írok ki. Na, kitör a cirkusz, Attila fejére már megint szartak! Pláne, hogy a Tuja is rózsafüzért kapott, és igen, mondja azt is, hogy olyan ostoba vagy. Kingucinak panaszkodik, neki nincs is barátja idebenn, Fecó meg tudta, hogy így fog reagálni. Attila szokás szerint nem érti, és szokás szerint oly ártatlan, hogy csak.

A kiválasztás után az történt, hogy Seri tanácsokat adott Eszternek, jó, hagyok időt, én is megállítottam a lejátszást és röhögtem pár percet. Veronika jóízűen kárörvendezik és namivanöcsémezik Eszternek, Péter szerint a csajnak senki ellen nincs esélye visszajönni. Anyám most hívott negyedszer, mert a hosszú hétvégén még csak kilencszer voltunk kinn a temetőben, és mitfognakszólni. Peti kiosztja Fecót, lehet mosolyogni, gyökérgyerek! Attilának morog, Fecó alibizik, játsszon normálisan, vagy menjen haza! Kinga szervezésében a csajok pizsamapartit tartanak, hogy ezen mit kell megszervezni, fingom nincs, de legyen. Pezsipuki, jujj, éljenek a nők! Felelsz vagy mersz játék, halálosan unom. Vera csókolja le Pétert, ha nem válaszol arra, kit csinálna meg a Villában. Pedig Seri megengedi neki azt is, hogy Apucit mondja. Péter először menekül, amit megértek, mikor kiderül, feladat, benne van, már nyúlna Veráért, és nem csukja be a szemét, az biztos, elcsattan egy puszi, a lányok elfogadják, aztán jönnek Eszter nagy pillanatai. Lényegében lekurváz mindenkit. Közvetve. Vannak szabályok, sértődés például nincs. Kíváncsi vagyok. Dya egy igencsak ostoba lány és Eszter felháborítónak tartja, hogy huszonöt éves létére egy percet nem dolgozott még. Az még felháborítóbb, hogy ezen az életmódon esze ágában nincs változtatni. Ki nem szereti, ha eltartják, csodálkozik Dya, és igenis dolgozott! Szórólapozott és volt fagyiárus is! Hihetetlen, hogy ilyen ribancos táncmozgással, mint amilyen Serié, azt állítja, Claudio volt az egyedüli! Akinek egy pasija volt egész életében, az ilyen kis aranyos, nem ilyen dög! Veronika annyira rájátszik a kurvás sztorira, hogy teljesen elfeledteti, milyen szerethető. Pornószínésznő jellegű. Veronika megvédi magát, amikor még kicsi szája volt, és erotikus fejet csinált (sic!) röhejesnek tűnt.

A Nagy Véleménynyilvánítás után BTA bevallja, Péter keltett benne érzéseket, mert nagyon emlékeztette valakire, aztán megegyeznek, ez így uncsi, inkább csak merjenek. A rettenetesen kreatív ötlet nem más, minthogy Eszter nyalja széjjelszana Attila arcát. Hihihi, Attila csücsüljön le! Attila kérése, hogy Eszter, Vera és nemírtamfelki ne! Aztán jön a menetrendszerű parasztkodás: fujj bazmeg, kértem, hogy a Tehenet ne! A büdös pofáddal összenyalsz, bazmeg? Ennyire ostobák vagytok?! Kérek valamit! A csajok elhúzzák a belüket, Eszter hallgatózik, megbeszélik, hülyék voltak, nem Attilát kellett volna. Attila folytatja a nagyjelenetet, nála az emberi érintés kibassza a biztosítékot! Fura ez? Az. Ne érjenek hozzám, ha kérem, hogy ne! Javaslom akkor az állati érintéseket, végül is, Hofi óta tudjuk, lehet a kecskével, csak gumicsít kell húzna a hátsó lábára, hogy ne ugrándozzon közben.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
2607 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.04. 13:23:52

@fkangi: nadekérlekalásan! Nem gondolod, h ennyire fárasztó a semmi? Bele lehet őrülni, bezzeg te, dolgozó ember, aki még élvezi is, mennyire jól érzi magát ott, és fáradhatatlan:D

Én nyígok először neked, te meg majd akkor, ha olvasod, és utána esetleg, h hagyjalak már a baromságaimmal, jó?:D

mocskosmacska 2011.11.04. 13:24:51

@nathalie: Lilu mondta neki, hogy azt nem lehet.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.04. 13:26:08

@mocskosmacska: Szerintem Vera ebben OK! Te sem egy casting pár órájával azonosítanád magad, hanem a teljes életeddel!

mocskosmacska 2011.11.04. 13:26:08

@SSTamás: A nézők többsége nem így gondolná, de ők meg vannak győződve, hogy ők intelligensek, vagányak és sexik.

nathalie 2011.11.04. 13:26:46

@mocskosmacska:
lehet ezzel lilu elbaszta a vv-t ?:D:D
shadiról kiderült volna hogy egy tökös gyerek és minden néző rá szavazna. Lilu egy mondatával befolyásolta a vv5 kimenetelét :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.04. 13:27:41

@ladyandhenk: látnád a fejem reggelente (mert éjfélekig a gép előtt ülök), a fáradhatatlannal kapcsolatban még ironikusabb lennél :P:P:DD
nyugi, strapabíró vagyok, 10 év alatt elég segítő beszélgetést folytattam..:DD felső kategóriás gondozott lettél volna..:P:DD többit majd négyszemközt :)

nosce 2011.11.04. 13:29:04

@csicserierika:
"kezdek aggódni :)"

Te csak ne aggódjál, ahogy vezírünk Binbir mondta, Attilinnyóóóó !! :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.04. 13:30:01

@SSTamás: Durvult a villalét, Vera csak védi magát és megmondja a frankót! Szerintem egyenrangú és egyenjogú társként kezelve jól meg lehet vele lenni!

hannamontanna 2011.11.04. 13:31:13

@Virágék: Ekkora szilikonok láttán mindig a Nicsak ki beszél most? jut eszembe, ahogy Kristie Alley elhessenti a gonosz főnökasszonyt, és leesik a földre az ott maradt két szilikon...:-))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.04. 13:32:08

@nosce: Egyik nő sem a kedvencem, de jöjjön be a Csaba-effektus Eszternél, mert Dya csak rontja bent a közhangulatot az állandó nyafogásával, hazakívánkozásával!

mocskosmacska 2011.11.04. 13:33:16

Egyébként komolyan. Én rohadtul nem értem, hogy vera hogy ment át a pszichológiai alkalmasságon. Sem azt, hogy attila. Bár szerintem p.alkalmasságon azt nézik, hogy ki mennyire lehet konfliktusforrás, nem azt, amit kellene. Direkt sérült személyeket válogattak be.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.04. 13:33:22

@ladyandhenk: Az ántivilágban szernted a grófok, bárók mitől vésztek meg? Nem a munkától!

nosce 2011.11.04. 13:33:51

@fkangi:
"látnád a fejem reggelente (mert éjfélekig a gép előtt ülök), a fáradhatatlannal kapcsolatban még ironikusabb lennél :P:P:DD"

ilyenkor reggel akkor rá kell húzni egy tököt, vagy maszkot, úgyis szezonja van, senkinek fel se tünne :)

mocskosmacska 2011.11.04. 13:33:58

@Peter_Cs: Bocs, lemaradtam. Miben OK vera?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.04. 13:34:09

@nathalie: naná, hát kurvajó! :D

"Amiben markáns különbség tapasztalható az előző kiadáshoz képest, az elsősorban a nők szellemi szintjének látványos romlása. Ennyire ostoba, együgyű nőket, mint a Dya (szigorúan ypsylonnal) - Kinga - Seherezádé trió, még egyetlen kiadás sem vonultatott fel, buta röhögésen, csöcsük-seggük mutogatásán és a többiek elég gyerekes sértegetésén kívül mást nem nagyon csinálnak, egyéniségük nincs, és nagyjából annyira érdekesek, mint Szijjártó Péter önéletrajzi ihletésű, "Küzdelmem az igazsággal" című, kiadatlan beszédeket tartalmazó könyve lenne. Azt azért jegyezzük meg, hogy Seher vagy Sehi, kinek hogy, még ebből a csudahármasból is kilóg lefelé, pedig közvetlenül Dya agya alatt egy csirkéé látható a kifestőkönyvekben."

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.04. 13:35:14

@nosce: ilyen kedvesen még nem tökfejeztek le..:P:P:DD mondjuk, lehet, hogy sokat nem rontana...

mocskosmacska 2011.11.04. 13:35:23

@nathalie: Nem tudom, de annyit mondott neki, hgoy nem lehet, mert ezzel információt hozna a külvilágból. (gondolom vannak, akik azt szűrnék le, hogy attila unszimpatikus kívülről.) De ha tényleg megtörtént volna: Ne mond, hogy te nem élvezted volna a jelenetet.

Virágék 2011.11.04. 13:35:25

Micsoda megható beszélgetés a leendő házastársak között:

- Aztán ne sírj, ha elmegyek!

- Nem sírtam.

- Faszt nem!

- Nem sírtam, te buzi!

Ez kell ám a jónépnek! Rózsa néni nem véletlenül akarja bevezetni az udvarlás oktatását:)))

mocskosmacska 2011.11.04. 13:37:40

Azért kíváncsi leszek,ha kinga előbb esik ki, mint attila, a srác mennyire fogja megsiratni és hogyan. Ezt tényleg nem tudom elképzelni.

SSTamás 2011.11.04. 13:37:43

@nosce: Van benne logika, csak szerintem míg Csaba végig hozta a jó sportoló, jó tanuló szerepet és nem volt olyan cselekedete, amit bármilyen nagyobb csoport lealacsonyítónak bélyegezhetett volna, Eszterre ez nem igaz.

Többször csúnyán káromkodott, Shadi-nak is elég közönségesen szólt vissza és többször lebukott azon, hogy valakivek szemtől szemben bájolgott, a háta mögött viszont szidta.

Ezek hétköznapi emberi magatartásformák, csak ha ezeket fel lehet fedezni nála, akkor henéz hitelesen képviselnie az erkölcsi felsőbbrendűséget, minek okán ő "megérdemli", hogy visszakerüljön.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.04. 13:38:03

@nosce: nana, Attilából azért ne csináljunk már trottygatyás pöcshuszárt! :D
Jóhogynem, de Flores-ezed is le mindjárt!

SSTamás 2011.11.04. 13:38:53

@Peter_Cs: Ezt másként látom, de elfogadom a véleményed. Néhány héten belül kiderül, melyikünk jellemértékelése válik be.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.04. 13:39:58

@Peter_Cs: igen, igen! Fárasztó lehetett a sok semmi:D Ugráltatni az embereket, csak enni, csak enni, wv-re menni, ami mondjuk még nem volt:D, vadászgatni néha, felnégyeltetni egy pár embert, meg ilyesmi:D

Erről Alekosz jutott eszembe, a GÖRÖG HŐS:P:P

@fkangi: igenis, főnökasszony:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.04. 13:42:49

@Virágék: ezen most jót nevettem! Elsüllyednék szégyenemben, ha ilyen lennék! Köszi Mami, h jól neveltetek, de tényleg!:D

avanivi 2011.11.04. 13:45:24

@Peter_Cs: A benti nagyszerü hangulatom szerintem egy kis nyafogás már semmit nem ront.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.04. 13:45:44

@SSTamás: bevallom, én Esztert még nem nagyon hallottam csúnyán káromkodni.
Bár, abban a közegben, ahol ilyen alacsonyan repkednek a lófaszok, a bazmegek, meg egyéb nyalánkságok, mint a villában, talán nem tűnt fel. :D
De a lányok között mindenképp ő az egyik legkevésbé káromkodó. Nem hinném, hogy valaki pont a trágársága miatt találna fogást rajta.

Az meg, hogy valaki mást mond a másik szemébe, miközben a háta mögött kibeszéli, hát ez a mindennapok része odabenn, szinte mindenki megcsinálja.
És ugyanúgy vagy letagadják szembesítéskor, vagy megpróbálják kimagyarázni. Nem is hinném, hogy Eszter vagy bárki, ezzel foglalkozna is a védőbeszédében.

nathalie 2011.11.04. 13:46:14

@mocskosmacska:
persze hogy élveztem volna. Egy ilyen öngyilkos küldetés mindig felkelti az érdeklődésemet :D

mocskosmacska 2011.11.04. 13:53:28

@nathalie: Szerintem azzal shadi bebetonozta volna magát és attila erősségét megkérdőjelezte volna. De szép is lett volna!

capa05 2011.11.04. 13:55:20

@Virágék: Idilli! És ha még gyerek is lenne?!!!:DDDD

nosce 2011.11.04. 13:56:05

@SSTamás:
Hát persze a taktika az egy dolog, a szavazás eredménye meg egy másik. De nem biztos h Eszter viselkedése egyértelműen visszaüt, mert az izmos pucér férfiseggbe belemarkoló entellektüel nő képét lágyítja ( ö is csak olyan mint a többi nő,kell neki a fasz ) és ezzel olyanok is szavazhatnak rá akik amúgy gyűlölnék a villatúlképzettségéért...majd elválik...

nosce 2011.11.04. 13:57:11

@fkangi:
nem mernék ám illlyettt tenni :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.04. 13:57:30

@capa05: jaj, inkább ne így növeljük Mo. lakossági számát, könyörgöm:)

Virágék 2011.11.04. 13:57:35

@capa05: A gyerek első mondata:

NAMIVANÖCSÉÉÉM!!!

nosce 2011.11.04. 13:59:18

@pushpang:
"Jóhogynem, de Flores-ezed is le mindjárt!"
Azt meghagyom Olivérnek :), bár ebben a szériában inkább Fecó hozza a de Flores fíííílinget :)

Matrix_ 2011.11.04. 14:04:12

@Virágék: remélem szaporodni nem fognak :)

SSTamás 2011.11.04. 14:05:45

@nosce: Szerencsére szinte megjósolhatatlan a vasárnapi párbaj kimenetele.

Virágék 2011.11.04. 14:08:48

@SSTamás: Most mé' nem mutatnak állást?

csicserierika 2011.11.04. 14:13:39

@nosce: ha,ha,.. jó fej a srác :)
Én meg mindÉg a jó oldalon állok, csak mások vétik el néha :)

csicserierika 2011.11.04. 14:17:58

@pushpang: én is azt mondom, hogy, nana :)

csicserierika 2011.11.04. 14:18:50

csak én neked mondom, hogy nana .
Nem voltam egyértelmű :)

capa05 2011.11.04. 14:22:42

@ladyandhenk: Én olyan vizuális tipus vagyok és amikor ezt a kis párbeszédet olvastam , lejátszódott előttem a Kék Laguna cimú film.Simán lehetett volna benne egy snitt!:DDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.04. 14:29:19

@nosce: hát azt nagyon. :D szerintem ez otthon is ilyen selyem cuccokban jár karótnyelten.
Amúgy mi neki a tisztes foglalkozása, azt lehet tudni?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.04. 14:31:44

@capa05: de azért fülig ér a szád, látom..:DDD:P

_most_ 2011.11.04. 14:31:46

hát ez meg mi, komolyan kezdek kételkedni a bulvár cikkek szavahihetőségében:

"A biztonsági szolgálat emberei nem akartak hinni a szemüknek, amikor Cristofel egy hatalmas létrával feltűnt a Villa kerítésénél. Először azt hitték, hogy valamilyen javítószolgálattól érkezett és tovább engedték. Aztán kiderült, hogy megpróbál visszamászni a villába. Amikor rájött, hogy túl magas a kerítés, elővette egy íjat és egy levelet akart vele átjuttatni a kerítésen."

www.storyonline.hu/hirek/cristofel_letran_maszott_be/37214/

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.04. 14:32:21

@Matrix_: hát azt én is nagyon remélem. Már szegény gyerek miatt is.. :D

Ja, az online elején van egy párbeszéd köztük, amiből kiderült, hogy Kiszop még mindig nem tudja leendő arája vezetéknevét.

capa05 2011.11.04. 14:34:03

@fkangi: lássuk be így van!:D

capa05 2011.11.04. 14:35:36

@lami83: Persze , minden normális kubai ijjal a hátán közlekedik!:DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.04. 14:36:27

@capa05: Hajni,Hajnici!!!! segííííts! :DDDDDDD ja, hogy az van így, hogy fülig ér a szád... jajj, már annyira megijedtem..:DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.04. 14:37:37

@lami83: miért, mindannyiunk hord magánál létrát, meg számszeríj híján tapadókorongos műanyagíjat, szóval ez egy tök spontán és főleg titkos, akció volt Kiszop részéről.
A véletlenül arra járó, mit sem sejtő újságíróknak is csak 54 db fotót sikerült készíteniük (de csak azért annyit, mert időközben lement a nap és rájuk sötétedett).

csicserierika 2011.11.04. 14:39:43

@pushpang: leszóltad a mestert , azért :)
Jól van, térjünk át a vv5-re :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.04. 14:46:57

@csicserierika: mármint noscét? Bocsánat, nem tudtam, hogy ő a tápláléklánc tetejéről írogat. :D
Attila meg az egyik kedvencem, csak szólok! :)

csicserierika 2011.11.04. 15:00:51

@pushpang: egy Attila fan nem lehet ennyire értetlen :), úgyhogy értem én, hogy nem akarod érteni :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.04. 15:12:09

Van egy olyan érzésem, Vera védett lesz a következő párbajon.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.04. 15:17:32

@capa05: Már nyert egyszer, Csaba most duplázott, Vera fizikálisan és szellemileg is jó formában van.

capa05 2011.11.04. 15:20:24

@Peter_Cs: Akkor statisztikailag.Az az utolsó játék erősen szerencse függő volt!

kemény keleti kommentelő 2011.11.04. 15:25:49

Mai makacs tények:

1. Még nincs 1X50-1X68
2. Kuba megjelenésével történelmi mélyponton a vv5

capa05 2011.11.04. 15:31:52

@Binbir gece: ritkán van ilyen de teljesen egyetértek veled!

genevieve 2011.11.04. 15:45:14

@Binbir gece: már egy órája nézem vissza az esti online-t, de én nem látom, hogy annyira a móka és kacagás lenne bent a villában uralkodó hangulat....

nagyjából mindenki unja a dolgot...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.04. 15:49:15

@genevieve: Remélem, a csatorna leveszi ebből, hogy Cristofelt le kell venni a műsorról!

genevieve 2011.11.04. 15:51:24

@Peter_Cs: gondolom ez volt a pilot, hogy mi sül ki belöle:-)

genevieve 2011.11.04. 15:58:56

@Peter_Cs: annyira, de annyira szeretnék egyszer veled személyesen is beszélgetni:-D

genevieve 2011.11.04. 15:59:35

@Peter_Cs: nem hiszem el, hogy igazi vagy:-D

_most_ 2011.11.04. 16:01:32

@genevieve: Cristofelt nem a villalakók szórakoztatására küldték vissza, hanem a nézőkére, meg persze nem akart az rtl az igaz szerelem útjába állni.

genevieve 2011.11.04. 16:03:16

@lami83: ha a bentiek unják, akkor a nézők meg pláne unni fogják

avanivi 2011.11.04. 16:11:21

@genevieve: Úgy örültem amikor kiszavazták, és akkor itt van :(
A Veron sem fog sokáig maradni ,mehet a kubai után,pedig én már az is tudom, mi lesz ennek a nagy szerelemnek a vége .

beacska 2011.11.04. 16:12:10

azt mondta a kő-papír-olló világbajnok, hogy az a titok, hogy mindig ollóval kell kezdeni!!

genevieve 2011.11.04. 16:13:07

@avanivi: mindenki tudja:-)

vége lesz, ennyi:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.04. 16:25:24

@genevieve: ne! ennek a szép, tiszta, őszinte szerelemnek vége lesz?? egy világ omlott most össze bennem..:DDD

genevieve 2011.11.04. 16:46:24

@fkangi: azért veron egyszer már mennyasszony volt műsoridőben:-)

nathalie 2011.11.04. 16:59:11

Kár hogy Veronikát nem vette feleségül Alekosz. Most akkor egy válást is le lehetne bonyolítani a villában (dreszter biztos segítene...),aztán lagzi. esetleg Veronika teherbe is eshetne, kicsit hosszabb műsor és a gyereket is megszülné a medence tetején. péter sztem egy szülést simán levezetne :D:D média történeti pillanatok... :D:D

genevieve 2011.11.04. 17:01:28

@nathalie: mindent kivéve a gyereket ne:-)

azok még ártatlanok, ne keverjük bele a förtelembe....

_most_ 2011.11.04. 17:24:28

@nathalie: az mekkora lenne, ha Veronika Alekosz feleségeként ment volna be a villába, majd Cristofelel megcsalta volna, igazi drámának lehetnénk szemtanúi. Elképzelem, ahogy Alekosz őrjöngve tépi fel a villa ajtaját, Bruce Willis-es véres atlétában, majd kihívja Cristofelt egy párbajra, hogy revansot vegyen. Meg is lenne a következő sztárbox főmérkőzése: görög csődör vs. kubai macsó.

nathalie 2011.11.04. 17:30:03

@lami83:
nem lenne semmi féle párbaj.mi szavaznánk meg,hogy kié legyen a lány :D

avanivi 2011.11.04. 17:35:15

@fkangi: nagy sz@r lesz a vége jó ha egymást nem verik majd agyon.

beacska 2011.11.04. 17:42:34

látta vki az éjjelit? miért hiszi azt a Shadi, hogy a Cris mérges rá?? azt hiszi, szemernyit is érdekli?

beacska 2011.11.04. 17:44:10

ez a Shadi, milyen sunyi...pfúúúj..

beacska 2011.11.04. 17:46:10

azért jellemző, hogy kik kezdik el mosni C. agyát...az meg csak mosolyog rajtuk...még jó, hogy ők a Gerincesek...

genevieve 2011.11.04. 17:52:26

@beacska: micsodáját mosták krisznek?:-DDDD

beacska 2011.11.04. 17:55:27

@genevieve: áááá, vmit elhallottam..:)))

capa05 2011.11.04. 17:57:24

@beacska: amikor lamaradt a kirándulásról, a fiúk kikötözték és Veronika táncolt neki.A többiek azt mondták , hogy a tánc olyan jól sikerült, hogy Shadi férfiassága meredezett.
Na ezért hiszi Shadi, hogy kiszop haragszik rá.

genevieve 2011.11.04. 17:58:23

ahogy látom ati rájött a lényegre kingával kapcsolatban:-)

megtörtént a kiválasztás, kinga távolodik:-)

beacska 2011.11.04. 17:59:08

@capa05: de ezt el kell mondania 100*??
ki akart szedni vmit Crisből, de nem tudott...

beacska 2011.11.04. 18:00:46

engedik nekik, hogy amőbázzanak?:-o

capa05 2011.11.04. 18:01:15

@beacska: Hát ez van, meg kíváncsi arra, hogy kint milyen "a népszerűsége"így próbálta meg kiszedni belőle.Csak mondogatta, hogy Kiszop haragszik rá...

capa05 2011.11.04. 18:01:58

@beacska: be voltak zárva, feladat nem volt, papír viszont igen!

beacska 2011.11.04. 18:02:39

@capa05: de nem szólnak rájuk?? ez tök jó!

capa05 2011.11.04. 18:02:42

@capa05: ami "elérhető"!!:DDD

nathalie 2011.11.04. 18:06:49

marha unalmas volt az online. semmi érdekes infot nem tudtam meg azon kívül, hogy attila egy istenkirály kő-papír - ollóban. :) mondjuk pörgetve néztem.valamiről lemaradt esetleg?

Doktor Kotász 2011.11.04. 20:36:39

@Peter_Cs:

"Vera + Eszter a Borg ellen - nagyon jó lenne!"

"Durvult a villalét, Vera csak védi magát és megmondja a frankót! Szerintem egyenrangú és egyenjogú társként kezelve jól meg lehet vele lenni!"

Azért az szép, hogy a Pornós Verát tartod etalonnak. Egy lelkibeteg gonoszkodó picsa, aki elégedetlen magával, és az önképét leplezendő adja az álintelligenst...
süti beállítások módosítása