Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X47

2011. október 30. 19:00 - Hódos Hajnalka

Hogy őszinte legyek, miket beszélek, szóval, hogy megmondjam az őszintét, utána kellett néznem annak, mi a frász az a selyemsonka, aztán még inkább nem értettem az egészet. Kezdjük ott, hogy nálunk, a tanyán sonkája a disznónak van, szándékosan nem írtam sertést, mer’ az disznó. Hogy egy vákuumcsomagolt felvágottat, ami ráadásul pulykábúl van, egyáltalán miért kell megenni, az legyen az én bajom, parasztgyomrom van, abált szalonna kenyér nélkül, ecetes macskapöcse paprikával bármikor. Két szelet selyemsonka baszki, Shadikám, veled se ülnék egy asztalhoz, arra már ki sem térek, milyen szellemi-testi erőfeszítéseknek lehetnek tudtunkon kívül kitéve a Villában, hogy állandóan energiaitalt isznak, egy laza fröccsel többre menne mindenki, a cukortartalmat meg sem említem, Kinga segge nem véletlenül akkora pár hét után, mint a tanyasi lavór.

Szóval két darab ipari hústermék miatt tört ki a VV5 első sonkabotránya, mert Shadi azt akar reggelizni, Seriék meg a múltkor is megzabálták az egészet. Shadi a cirkusz végén már attól fél, hogy felzabálódik magától a sonka. A lányok jézusomoznak meg bazmegelnek, Péternek van egyedül esze, kaján mosollyal figyeli, a kis hülyegyerek a kiválasztás előtt hogyan gyűjti magának a jeleket. Hogy végül kapott-e két szeletet abból a kurva selyemsonkából, nem derült ki, de legalább eltelt jó tíz perc a műsoridőből, és láthattuk megint Serit kapálózni, a cséphadaró kutyafasza ehhez a nőhöz, ha próbálja megjátszani, mennyire fel van háborodva. De még ha egy jamón serrano lett, volna, könyörgöm, na jó, befejeztem.

A lányok bátorságpróbán vesznek részt, a Csíkos csapatnak joga van választani, Dyára és Kingára esik a választás, mert állatok szerepelnek a feladatban. Ők nem mondják így ki, de a két leghisztisebb picsát jelölik, nagyon helyesen. Dya még azt sem tudja, mi a feladat, már sír, Attila adja alá a lovat, ez veszélyes lesz, ezek az állatok csípnek, harapnak, marnak! Veronika egészen ügyesen markolja meg a siklót – aminek egészen pici fogai azért vannak – de hogy futás közben miért utánozza a kakas, illetve a gázlás elől menekülő tyúk hangját, nem értem, én ilyenkor baszom be a ciroksöprűt kusslegyen, vagy beléd vágok olyat, hogy meggebedsz, rohadt dög felkiáltással a baromfiudvarba. Súlyosabb esetben be is megyek és tettlegességig fajuló vitába keveredek mindkettővel. Ha a mama nem látja. Ha a közelben van, kiakasztom a riglit, hogy Pötyi véletlenül bemenjen, aztán én is csodálkozom, hogy történhetett meg ez a csúfság. Eszternek gekkóféleségek jutnak és büszke magára, csalódott lett volna, ha meggyávul.

Kinga és Dya hozzák, amit vártunk tőlük. Kinga nemcsak hisztérikus, hiperventillál, ha az előző szériában is volt szinkronizálás feladatként, javaslom, most is legyen, csak itt olyan jelenetekkel, mikor a láncfűrészes gyilkos elől menekülnek, vagy amikor a feka takarítónő felfedezi az összedarabolt holttestet a nappaliban. Kinga tuti befutó lenne. Dya ne féljen, olyan mint egy hangya, csak négy lába van. Dya próbál kommunikálni a bogárral (rovarral?), ez abból áll, üveghangon sikítozza, hogy ne! A bogár hülye, vagy süket és de. De menjen vissza! Kinga szöcskéje ugrásra készen van! Dya patkánya is értetlen kretén, miért nem jön oda? És miért néz? Dya csodálkozik, hogy bekakilt a patkány, hát én is összeszarnám magam, ha valaki hosszú percek óta ordítozva ijesztgetne, úgyhogy én teljesen megértem a szerencsétlen nyomorultat. A lányok küzdelme döntetlennel ért véget. Kinga és Dya állatai azóta is valamelyik állatpszichiátrián gyógyulgatnak.

Természetesen a fiúk sem maradnak ki a jóból, ők három fordulós erőpróbán vesznek részt, az első feladat fekvenyomás. Egy-egy lányt kell kinyomni. Itt jegyzem meg, Vera úgy 64-65 kiló, ahogy Péter 170 centi. Csabának kétszeresen is szerencséje van, nem Eszter nevét húzza ki, és Veronika tartja magát, ezzel sokat segít, Dya viszont úgy döglik Gergő kezében, mint egy szeneszsák. Csaba nyer. A második forduló egyre vastagabb vasrudak hajlítása, Shadin kifog az utolsó, így Attiláé a győzelem, de ez neki ciki, megint elég volt butának lenni. A harmadik feladat: egy-egy lányt minél tovább ölben tartani úgy, hogy azok verbálisan vegzálhatják az őket tartó fiúkat. Csaba megint Veronikát húzza, Gergő BTA-t. Hogy Veron verbális basztatásnak szánja-e a nagyon kell finganom bejelentést, mindenki döntse el maga, a csajok elég bénák ebben, Csaba vicsorgása meg egyenesen ijesztő. Ő nyer, megint.

 

Nem ússzuk meg a Kockások-féle Heti hetest, máskülönben ma min lehetne halálosan megsértődni? Új Lakó érkezett a Villába. Megérkezett a Busifa. Seri értetlenkedik, Veronikának elgurult a gyogyiszere? Komolyan egy gallyal kell megbeszélni a bánatunkat? Vera leinti, hagyja, legalább a Busifa idegösszeroppanás nélkül végighallgatja Veronikát. A ValóVilág ügyvédje kivetette a hálóját a foglalt Kriszre. Hát, ha egy ügyvédnő ráfanyalodik a Kubaira, akkor Bandikát is el kéne küldeni a jogi egyetemre! Ezeken kívül olyan híreket sikerült megszülni, hogy talán Fecó a legjobb taktikus a Villában? Meg hogy Gergő dudorászása kicsúcsosodott, a következő szám A börtön ablakában lesz? Gergő sárga fogaiból sértődés lesz, de előbb a csapatok megbeszélik egymást közt a feladatot. Kinga megsajnálta a Freddy Krueger felsőt viselőket, mert tudja, ő hogy érezte magát tegnap. Vera leinti, nemár, Peti és Attila itt mindenkit lebecsülnek, nem sajnálja őket, ők tegnap konkrétan aláztak. Veronika nem érti, miért kell a Busifát kifigurázni. Attila szerint ezek a hírek nem bántóak voltak, hanem összeszedetlenek és ostobák, aztán Serit ekézik, úgy tud sértegetni, hogy észre sem veszi.

Meg is beszélik Gergővel a nyugiban, amire természetesen engedélyt kapnak. Seri nyivákol, nyavalyog és kényeskedik, naaaaa most megsértődtél? Beveti a naaaa szeress fegyvert is, és Gergő ne izéljen, ő a legfontibb! Az istennek ki nem mondaná, hogy bocsánatot kérek, nem akartalak megbántani, de Gergőre is csak legyintek és valaki segítsen ki, jól hallottam, hogy azt mondta, MegaSzeri?! Ha igen, egy kockát nem vagyok hajlandó többet megnézni! Olyan GigaSzeri van, hogy csókoloztak is, juj, mintha az első lett volna és Seri most jobban érzi magát. A Kockások győzelmi partija egy vörös szőnyeges est, ahol a Csíkosok szolgálják ki a győztes csapatot. Vera banyajelmezben, mert beszélt az ellenféllel. Az buliból hálistennek nem sokat látunk, Attila paraszt beszólásaiból néhányat: elvihetem ezt a szart? Zabáljatok! Megtudhatjuk, hogy nem szolgalelkű típus, a legjobb hangulat a konyhában volt szerinte és nyakló nélkül tolták magukba az italokat. Kinga nem érti, kinn duzzog a kerti asztalnál udvarhölgyei társaságában, mindjárt hány ettől. Nem bírja ezt az utáljuk egymást, aztán jön valami és most pajtiznak. Seri, Attila és Péter basznak az alkotmányra és berúgva táncolnak együtt, pedig egyiknek se kéne. Túmáccs ez a vizuális info, na.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1365 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TapOut 2011.11.01. 01:09:40

@beacska: hát én pont nem látom Pétert annyira őszíntének :-)

TapOut 2011.11.01. 01:10:28

mondom, őszintének :-))

2011.11.01. 01:13:52

Beindult a gépezet...a retek olyan ocsmány lejárató kiampányt indított Eszter ellen, szégyen.

Battenfeld 2011.11.01. 01:42:31

@beacska: Csak most, csak neked, elől az adó, utána a kapó a harmadikra magadtól is rájössz majd:D
Sehi, Geri, mamusz
Geri, Sehi, rózsaszín mamusz
Sádi, Csabi, játékgitár
Csabi, Fecó, vízipipa
AM, Kinga, kispárna
Vera, Attila, üveggömb, amit ha felráznak, esik benne a hó (Ezt amúgy hogy hívják?)
Attila, Sádi BKV gyűjtőjegy
Dya, Kinga, rózsaszín ruhadarab, valszeg egy top
Eszter, Vera ?
Péter, Veronika ocsmány, rózsaszín, kötött sapka
Fecó, Attila, rózsafüzér
Fecó, Csaba, rózsafüzér
mindenki, Eszter, pacikuki a popóba

Líder Máximo 2011.11.01. 03:44:20

nu, mgnéztem a videokat, különösen akkor figyeltem, amikor a lányok játszottak a szobában. Deszter véleményem szerint tesztelte a játékban, ki, hogyan tud reagálni az savazó érveire. Dyát, Sehit, Veronikát támadta - szerintem e 3 lány közül kerül ki a párbajtársa. Verával jóban van, noha az előzetes video alapján, pont ez a normál kapcsolat látszik megrepedni, így a hármas bojhoz negyediknek felzárkóztattam Verát is.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 08:53:28

jó reggelt! :)
elsősorban ancilla, sogeking és csak magamat képviselem örömére:
www.youtube.com/watch?v=UuExVo0q_q0&feature=related

a többieknek majd mást...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.01. 09:08:09

@Turambar:

pedig már első körben megindokolta, hogy miért Petire rakja: egy manipulátornak tartja. Ez nyilván a második rakásnál sem változott. De Fecó egy jólelkű srác, nem kellemes dolog ilyen kis hazug kavarókat, mint Péter szembesíteni a történeteikkel. Fecónál tényleg Péter veri ki a biztosítékot. persze szerintem egyre inkább Mengele is, de attól a pszichopatától mindenki fél..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.01. 09:12:09

@szerivan:

Kétlem, szerintem az őt utálók száma messze felülmúlja a neten látható fanklubját, nem csak mennyiségben, hanem az indulat erősségében is. A pali annyira antiszociális és brutális, hogy bárkivel megy ki, az illető kinn fogja hagyni, mert marhára idegesíti az embereket ez a fajta pszichopata viselkedés.

beacska 2011.11.01. 09:28:52

@Battenfeld: hát bárki is legyél, IMÁDLAK!
kösziiii!

beacska 2011.11.01. 09:36:06

@Battenfeld: és Veronika kinek adott, ez kimaradt? :(

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.01. 09:52:31

Némileg a témába vág, mert ugye egy kis nulla, alkalmi flörtből dinoszauruszt csináltak:

"VEGYE LE A MELLTARTÓJÁT!" "NINCS IS RAJTAM MELLTARTÓ!" - Tequila Rapido

mindenamino.blog.hu/2011/10/31/a_leszbikus_delegaciot_mar_fellottek_az_urbe_amikor_rajottem_hogy_az_osszes_cuccom_az_urhajon_maradt

beacska 2011.11.01. 10:01:38

húúú de durvaaa..Shadi Csabában bízik a legjobban ő meg ki akarja rakni...lesz itt pofára esés...

beacska 2011.11.01. 10:02:38

a vízipipa az nem káros szenvedély űzésére alkalmas eszköz?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 10:09:09

@beacska: a vízipipa nem elsősorban dohányzást szolgál, inkább a rituálé-jellege miatt szeretik, meg relaxációs és közösségi élmény miatt. A pipázás sem egyenértékű a cigarettázással...
amúgy a net- és VV-függés is káros szenvedély...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 10:11:20

@beacska: amúgy ki kellene próbálnod, segítene lelazulni..:P:D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.01. 10:52:33

Ma az a perverz dolog jutott eszembe, hogy Csabit azért küldték be, hogy nyomozzon Mengele után - ebből fog szakdolgozni, vagyis ez lesz a szakvizsgája...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.01. 10:53:42

@beacska:

kiderült, hogy Csabi miért nem bírja Shadit? hát azonkívül, hogy a házban végülis mindenki mindenkinek az ellenfele, bár egyesek másoknak az ellenségei...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 10:55:15

@Brr: lehet, érzékeny vagy valami E-11231346467-ra, ha ilyenek jutnak eszedbe evés közben..:DD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.01. 10:59:55

@fkangi:

Egy bestseller megírásán gondolkozom, megírjuk? Természetesen egy krimi lenne, egy valóságshow (...) lenne a kiindulópont, na benne vagy? Nem mondom meg ki a gyilkos, szabadon választott gyakorlat, de a börtönbe a végén a Valóságshow producere kerül...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 11:03:52

@Brr: és mi lenne, ha beleszőnénk azt is, kicsit horrorisztikus elemként, hogy a baltás démon levágja a fejét a baltájával az olyanoknak, akik szétbarmolják a topikját ?? nem jó ötlet?? :P:D

zoxó 2011.11.01. 11:07:44

@Brr: lelombozlak, az ötlet nem új. Volt egyszer egy magyar tévéjáték, ahol elzárt helyzetben élt cca 10 férfi és nő, és tudósok figyelték a viselkedésüket a nap minden pillanatában. Na, itt történt egy gyilkosság, azt hiszem, Szilágyi Tibor volt az elkövető, de ebben nem vagyok biztos.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.01. 11:24:21

@fkangi:

Van erre egy egyszerű gyógyír, ne barmold szét, és akkor nem kell félned a baltástündértől, hogy levágja a fejed!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 11:26:49

@Brr: nyugi, az, hogy magadban beszélsz, nem baj..:P:P:D

/viszont a posztjaid meg tetszenek.. ki érti ezt?? /

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.01. 11:27:39

@zoxó:

És a végén csak egy maradt életben? És kiderült, hogy ez a földi lét csak egy másik bolygó civilizációjának kísérlete volt a földlakókkal? Mert én láttam azt a filmet, és azt irdatlanul régen vetítették, és a nyelvem hegyén van annak a fickónak a neve, aki a magyar science fiction irodalom úttörője volt és és és... nem jut eszembe a neve, csakhogy valami K-s és talán Péter, és a szomszéd házban lakott...

Battenfeld 2011.11.01. 11:29:59

@beacska: Szívesen:) Mivel Fecó két embernek adott és Attila Csabának is szeretett volna jegyeket adni, csak meggondolta magát, úgy gondolom, hogy több ajándék is volt, de ezeket nem adta le a csatorna.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.01. 11:34:44

@fkangi:

igen, pont most találtam meg a wikin:

hu.wikipedia.org/wiki/Kuczka_P%C3%A9ter

az egyik sztorijából tévéfilmet csináltak életem őskorában... a többit lásd feljebb...

Battenfeld 2011.11.01. 11:34:44

@Brr: Erre csak egy nevet írok: Alekosz... Amúgy a szomszédodat Kuczka Péternek hívták.

zoxó 2011.11.01. 11:37:32

@fkangi: Szia! Csak olvasgatok:)).
@Brr: lehet, hogy nem ugyanarra gondolunk. Ez egy klasszikus krimi volt (gyilkosság, nyomozás, leleplezés) és az egyik szereplő tisztán itta az alkoholt:)). Hogy ez az epizód nekem miért maradt meg, a franc se tudja, de ez az egyetlen, amire máig tisztán emlékszem:)).

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.01. 11:40:04

@Battenfeld:

Az Alekoszt mire írtad? Mert bár szörnyű ember, de közel sem annyira pszichopata mint Mengele, és ők tényleg egy jó csapatot alkottak Olivérrel, meg Szandival meg azzal a (...) persze ők is gyilkolták egymást, de volt sok röhögés is.. Mindig az a kép jut eszembe, mikor Szandinak az orrán-száján jön ki a kaja a röhögéstől, mert Alekosz "csak meg akarta termékenyíteni" a házbeli nőket..

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 11:40:56

@Brr: én is ott néztem meg, bevallom..:D
@zoxó: az is tanulságos :D;)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.01. 11:44:43

@Battenfeld:

ja, most kapcsoltam, azt javallod, hogy legyen Alex a gyilkos? Á nem, Ő nem az a típus.

Mindenesetre most sajnos kötelezettségeknek kell eleget tegyek, majd még jelentkezem...

Battenfeld 2011.11.01. 11:47:26

@Brr: Mind a ketten jól hozták a rájuk aggatott szerepet (Okostojás, Összeférhetetlen) és mindkettejük jól bírja a bezártságot. Lesznek játékosok, akik már rég megreccsentek, amikor Attila még mindig ott fog vigyorogni a jól lakott ovis fejével.

MagasMacska 2011.11.01. 11:53:49

@zoxó: Zsoldos Péter volt az író, és Bunker címmel futott.

Egyébként ez egy lég gyakran feldolgozott szituáció. Kinek jobban sikerül, kinek kevésbé...

kemény keleti kommentelő 2011.11.01. 13:19:09

Atilka nemcsak jó srác, de házias is, a lányok nyugodtan kezet csókolhatnak neki. Nemrég még azt akartam róla írni, be akarja magát mosogatni a döntőbe, annyit látni a konyhában sündörögni. De ez tesz-vesz egész nap. A zombis bulin eszméletlenül összekúrták a fürdiszobcsit, de mire Kinguci le akarta mosni magáról a gyalázatot, a fürdő csillogott a tisztaságtól. Ez az öfiben látszik is. Mivel Atilka egyedül volt ott, csak ő rakhatott rendet. Ekkorra már a nappaliban is fel lett mosva a kb. 4cm magasságú dzsuva,, amit a zombik a sebzett lábukkal vittek fel a padlóra. Atilka, bár szorgos, ennyire gyors nem lehetett, szerintem ezt Péter nyalta tisztára. Vagy Atilka mégis gyors. Ezen még gondolkozni kell. A hülye rtl kapkod a képekkel, egyik pillanatban a redvás helyiségeket mutatja, a következőben már a tisztát. Mégiscsak jó lesz a tipp, ez az Atilka nagyon gyors.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 13:38:31

@Binbir gece: az egy férfinél azért nem túl nagy erény....:D

capa05 2011.11.01. 13:42:23

Van online!
Különben üdv az itt lévőknek és az érkezőknek!:D

kemény keleti kommentelő 2011.11.01. 13:48:27

@fkangi: Még nem láttam a ma esti online-t, így nem érthetem mire célzol. De mindjárt megnézem. Egyébként hét lánynál kötelességet teljesíteni gyorsaság nélkül baromi nehéz, könnyen le lehet maradni a második félidő elejéről.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 13:57:35

@capa05: te most áthajítottál a palánkon! :P:D merthogy nincs...hallucinálsz vagy csak fel akartál ébreszteni bennünket??:D

capa05 2011.11.01. 14:05:24

@fkangi: Ebben a formában nem igaz,az online fent van a valovilagblod.com on.
nem gondoltam, hogy teljes részletességgel kell írnom.
Bocsánat akiket ílllyen galád módon félrevezettem.Különös tekintettel :fkangitól:D:D:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 14:06:47

@capa05: :DDD na, tudod..:D szokás szerint megbocsájtva..:P:DD

kemény keleti kommentelő 2011.11.01. 14:08:36

@fkangi: Most már értem. Nem mondom, hogy eddig is értettem, mert az nagyzolásnak tűnne. Azért máskor kiírhatnád, hány óra hány percnél látható az értékes jelenet, már negyed órája nézem Shadit kitalálja-e a libatöpörtyűt? Nem mondom, hogy uncsi, de gondolom.

capa05 2011.11.01. 14:11:19

Érdemes nézni mert a borgok nagy része nincs jelen.Csak Ati,Geri,Peti Shadi,Fecó és Veronika. Mutogatásos és körülírásos vetélkedőt játszanak.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 14:13:54

@capa05: aha, nézem... a csajoknak ezért ez igencsak nehéz feladat lenne, hacsak nem a szilikonpárnát, vagy a körömlakkot kellene kitalálniuk :D

capa05 2011.11.01. 14:20:51

Valószínű Shadi büntiből nem mehetett kirándulni.

capa05 2011.11.01. 14:23:03

Viszont dreszter sincs tehát csere volt.

csak magamat képviselem 2011.11.01. 14:30:57

@fkangi: dede! felbontja a klasszikus 19. századi családmodellt, ahol a nőé a konyha 24 órában takarítja az ura mocskát, mikor 6 sörrel magában jön haza, melléhugyozik még a helyiségnek is, zokni a földön. :P Attila nem ilyen, szóval ez nagy előny egy férfinál. Képzeld Gergőt, amint mos! :D Meg Serit, ahogy felmos. :)
BTA-ról tudom elképzelni, hogy nem büdös a munka. Itt van még Shadi, Peti, esetleg Vera. Pont, A borgok kényszerből ((se).

capa05 2011.11.01. 14:36:01

A viziparkban lehettek a jutalom úton.

Hódos Hajnalka 2011.11.01. 14:39:14

mindenki megnyugtatására: készül a poszt.

igen nyögvenyelősen, de készül.

Líder Máximo 2011.11.01. 14:54:43

@Cristofel a kubai macsó: Első már sose leszek, de ez nem igaz, még erről is lecsúszok :((

Hódos Hajnalka 2011.11.01. 14:59:36

@Cristofel a kubai macsó: huhh. pillanat, megnézlek magamnak. :D

Hódos Hajnalka 2011.11.01. 15:01:29

@Cristofel a kubai macsó: szerintem igen. 10.24. éjjel egy körül akasztottunk bajszot, onnantól számít az egy hét.
és akkor most szerivan?

Líder Máximo 2011.11.01. 15:02:28

Nu, 15:00-kor se ment ki, jövök vissza 17:00-kor :P

Hódos Hajnalka 2011.11.01. 15:05:05

@Líder Máximo: mondom, KÉSZÜL, te. nem azt írtam, hogy KÉSZ :D
Sztem ötre kész lesz, csak akkor nem állok meg zokogni közben percekig. :D

Hódos Hajnalka 2011.11.01. 15:14:54

@Cristofel a kubai macsó: igen, mert pont most írtam le, hogy Seri szórakoztatni jött minket. :DD

Líder Máximo 2011.11.01. 15:19:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Akkó Shadi téged se nyugtatott meg? :D

Sírás ellen egy kis mindennapi Péter:
"Ezek a nagy szavak, meditáció, béke és szeretet, ez annyira jól hangzik, de annyira felületi megoldás, a sérelmek ugyanúgy megmaradnak, ugyanúgy elő fognak jönni..Sádi koma csinálhatod ezt, de eredménye nem lesz!"

Oké, maradjon köztünk. Ötre jövök, első leszek, így megy ez :)

nosce 2011.11.01. 15:19:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
sztem azt mondta h "megint szeri van", de nem ennék mérget :)

nosce 2011.11.01. 15:28:44

@Binbir gece:
a JÓ Csabcsi meg Feccsó nem tündérkedik semmit a villában ? :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 15:55:26

@csak magamat képviselem: @Binbir gece: Úristn, férfiak vagytok és ennyire nem kapcsoltok??? köze nem volt a gyorsasággal kapcsolatos kaján kis megjegyzésemnek sem Attila takarításához, sem a VV-hez...:P:P:D

nosce 2011.11.01. 15:59:09

@fkangi:
értették ök sztem :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 16:01:45

@nosce: gondolod?? :D na, mindegy, csak már én éreztem magam hülyének..:D /tudom, az még nem zárja ki.../

Müszélia 2011.11.01. 16:23:47

@Binbir gece: atilka nem takarít, azt se tudja, mi az. a vv4-ben volt egy villamanó, talán az.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 16:30:41

@Müszélia: imádhatja a lakókat...:S olyan igénytelenek, hogy arra nincs fogalom...

Hurri Kán 2011.11.01. 16:34:02

@fkangi:
Ezek vajon otthon is ennyire igénytelenek a környezetükre?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 16:36:11

@gyvy: gondolom,vagy anyu, vagy a takarítónő pakol, takarít utánuk.. műköröm,műhaj,egyébként meg megeszi a kosz..:S

Hurri Kán 2011.11.01. 16:37:40

@fkangi:
Hát nem tudom... Maradjunk annyiban, inkább nem is akarom megtudni. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 16:39:34

@gyvy: miért?tök jó lenne neked egy ilyen maca..:P:D úgyis annyi szabadidőd van,blogolás helyett takarítanál..::DDDD:P

Hurri Kán 2011.11.01. 16:40:43

@fkangi:
Asszem az első az a vére lenne, amit fel kéne takarítanom. :D

Hurri Kán 2011.11.01. 16:45:15

@fkangi:
Van, ami már nekem is sok. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 16:48:51

@gyvy: pedig azt hittem, a hülyeség iránti befogadókészséged határtalan :P:P

Hurri Kán 2011.11.01. 16:51:20

@fkangi:
Amennyiben az általam elvárt ésszel párosul, akkor igen. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.01. 16:54:08

@gyvy: ennek megítélése igencsak szubjektív....az azt is magában foglalja, hogy az ember azt is megtanulja, mikor kell befognia a száját..:) én pont ezért most inkább rágyógyulok az F5 billentyűre :P:P:D

Hurri Kán 2011.11.01. 16:57:11

@fkangi:
Jó, nekem sincs sok, de legalább annyi a másiknak is legyen. Nem olyan teljesíthetetlen elvárás, na. :D

témázgató 2011.11.01. 17:07:31

Menjetek át, van új poszt!
süti beállítások módosítása