Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X36

2011. október 18. 16:40 - Hódos Hajnalka

A mai nap tanulsága eddig annyi, rohadt nehéz balkonládában kukoricát kapálni és ne kérdezzetek semmit, én is kíváncsian várom a nap végét. Meg azt is, ez a szájbalökött tyúk mikor óhajt végre megfőni, mert egész más mutatvánnyal terveztem bekerülni a Rekordok könyvébe. Nem, nem Dyáról beszéltem, bár neki is vége van. Kinga meg sem akar házasodni, ha ezt kell csinálni. Két napja cselédek és már nyavalyognak. Pedig csak egy reggelit kell csinálni. És akkor hol van a „hol a csíkos ing?”, a „nem húzok kék zoknit fekete alsógatyához, mi vagyok én, egy kibaszott interdrukker?” (puszi, Zsuzsi), a „nincs vaj? Hol?”, a nem találom a papírzsebkendőt, hol?”. És meg sem említem a mosáskor rejtélyesen eltűnő fél pár zoknikat, a 37.1 lázzal haldokolva ágynak dőlést, a két éve lötyögő bármit, amit hétvégén most már tényleg megcsinál, és a hat centi vastagon papírtörlővel letakart kutya/gyerekhányást, mert köztudott, hogy a férfi pisihez, kakihoz, takonyhoz sem nyúl, még akkor sem, ha az ő vére produkálta.

Dya annyira kivan, hogy a földre rogyva, a hokedlit átölelve alszik, Veronika is, de az ő szeme nyitva van, és Shadit eteti. Kérem a kacsámat, pisilni kell! Kacsa?! Most a számra gondolsz? Nem, Shadi nem arra gondolt, de én rég röhögtem ekkorát. Levél érkezik, vége a cselédesdinek, nagy az öröm, Kinga és Dya már indulnak is a nyugiba aludni, de Shadi utánuk szól, takarítani kéne. Meg is kapja a magáét, egy hétig be volt húzva füle-farka, most, hogy kapott egy pozíciót, mindenkit ugráltat jobbra-balra! Azt hiszi, hogy a VillaMester itt tényleg a polgármester. Attila, és az ő egyszemélyes szakadár csapata, Fecó ellenállásra használják fel a kínálkozó alkalmat. Most idejöttél megint csicskáztatni? Na húzzál el innen. Shadi beül hozzájuk a szaunába, mondhatni önként betérdel a szopóbódéba. Én vagyok a VillaMester és én osztom ki a feladatokat. És, kiosztottad. Akkor ennyi volt a feladatod. És ne mutogasson. Jó, oké, majd megyünk. Hogy Fecó miért vesz részt Attila gyerekded játékaiba, nem értem, vihogva követi Attilát, mert ha kimennek a szaunából, az teátrálisabb ellenállás. Shadi még egyszer próbálkozik náluk, a szobában, Fecót kéri, akkor porszívózzon fel ő, hiszen csapattársak. Attila vigyorog, a harmadik csapattárs a Láthatatlan Eszter. Gondoltam, megjegyzem, látni ugyanis nem fogjuk.

Sor került hát végre az első Villatóksóra, úgy hiányzott, mint egy falat kenyér, ráadásul a lányok viszonyait boncolgatja a műsor, úgyhogy fájdalmas is lesz. Dya és Seherezádé kapcsolatával kezdjük, Seri hatalmas nagy unszimpátiával fogadta, faszér nem lehet azt mondani, ellenszenv, ha már az antipatikus nem mén, kisebb kis viták ellenére a viszonyuk most abszolút pozitív. Jaaaaaa, volt egy nagyobb is, de az más tészta. Seri a szülinapján felvett egy szinglivagyokje álarcot és Dya nem úgy fogta fel. Igen, abban a lelkiállapotban hátbadöfésnek érezte. Dya viszont nem érzi annak, és tartja magát ahhoz, egy hosszú kapcsolat végén nem így viselkedik az ember. Csalódott Seriben, mert nem tudta, melyik személyisége az igazi. Szerintem az ötödik. Sally. Érkezik Kinga, akire Dya lecserélte Serit. Biztos, hogy ő sírógörccsel fekszik egész nap, ha ez vele történik és igen, mostanában tök jól összejöttek Dyával. Vagy mi. És Veronika? Hát, konkrétan nagyon szar a viszony. Nem kommunikálnak egymással és nem is hiszi, hogy ez változni fog. Abból adódott a konfliktus, hogy jött Krisz, a nagy csábító. Mióta együtt vannak, Veronika minden lányra féltékeny és itt minden probléma. Hallgassuk meg, mi a véleménye Veronikának. Mielőtt elmondaná, kiesik a hálóból, egyszerűen imádom ezt a nőt! Veronika nem értette, miért akarja Kinga randevúra hívni Cristofelt, ha utálja? Annyira együgyű vagy, hogy nem tudod felfogni, Krisz nagyon cukimuki, de nekem nem kell egy 18 éves, agyatlan kisfiú! Az meg egyenesen felháborító, hogy randira hívnám őt!

Ezután jó ötperces kinek-van-igaza-nekem-nem-nekem vita következik, Attila megkéri Veronikát, üljön egy székkel arrébb, nehogy Kinga megüsse. Nyugodtan, legalább kizárják. Kingától ezért egy féreg jár neki meg egy bakker is. Gratulálok, ismét bebizonyítottad ország-világnak, hogy ilyen együgyű lány vagy! Egyszerű és együgyű. Aztán Dyával együtt nekiesnek, sosem adja vissza a kölcsönkért ruhákat, és buta, ha erre nem emlékszik. Nem ciki, csak illik. A következő történetben nem a barátságról, hanem annak hiányáról lesz szó. A két nőszemély Vera és BTA, Attila mégis inkább arra kíváncsi, hogy Vera a közönség soraiban ülő Péterrel szexuális viszonyba keveredett-e. Péter azt állítja, hogy megvoltál neki. Hencegett is? Hencegett! Vera válasza egyszerű, nem volt meg neki. Amíg Veronika a teraszon bőg két teljes könnycseppel, addig Vera a hálóban kérdőre vonja Pétert. Nem biztos benne, hogy nem kotyogott. Á, ez egy fricska volt Attila részéről, dehogy akarta Péter fasza csávónak feltüntetni magát. Verának ez azért fontos, mert nem egy könnyen kapható lány.

Hálistennek, vége a tóksónak, izgalmasabb nem lesz, megnézhetjük, mi történt a kihívás után. Csaba egyetlen kijelentéssel nem értett egyet. Attiláéval, hogy menjen ki olyan, akinek semmiféle érzelmi kötődése nincs. Minden lehetőséget megragadsz, hogy engem szürke kis egérnek állítsál itt be! Attila leszarom arckifejezéssel közli, hogy Csaba személyes sértésnek veszi ezt az egészet, és lehet, hogy nem fair, de a játék szabályzata ezt megengedi. Kurvára idegesítené, ha kiesnének a jófejek azért, mert valaki jó fizikumú, de szürke. Engem az idegesít, ha valaki eldönti egy közösségben, ki a jó fej és ki a szarfej. Az én nevemben is. Gergő, aki gondolom azt képzeli magáról, hogy ő bezzeg a szivárvány összes színében pompázik, innen üzenem, unalmas vagy baszki, azt magyarázza Csabának, még Shadi is több impulzust váltott ki belőle. Attila ezt a párbeszédet is felhasználja egy kis taktikára, vidd ki a Shadit és még én is téged foglak visszavárni. Oszt ki a faszt érdekel, apukám, hogy te kit vársz vissza? Shadi szörnyülködik, hogy ennyire lehet befolyásolni az embereket és arra biztatja Csabát, vigye Attilát, mert egy mocsok és a jó győzedelmeskedik. Nyöszörgök kínomban.

Péter és Cristofel megkapják a hülyegyerek ruhákat, aztán rögtön vétkeznek is, Shadi mindkettőt sarokba állítja. Méri az időt, Attila rögtön bele is köt. Most azt nézed, meddig tart a büntetés? Neked a véredben van az alázás bazmeg! Élvezed, hogy egy másik embert alázhatsz! Összeugatnak, Shadi a Villa Magdi anyusának nevezi Attilát, ezen röhögök, Attila visszakérdez, zavar, ha parancsolgatnak? Te egész nap parancsolgatsz. Attila szájából csak a szar jön. Shadi meg egy zsarnok. Önkényeskedő, diktatórikus faszkalap. Szerinted neked bírjuk a fejedet? Miattad össze se kellett volna beszélni, úgy kaptál volna 8-9 jelet! És ha Shadi megígérte, tartsa magát ahhoz, fordítson neki hátat és start! Kéjes örömmel dőlök hátra, ez a balhé volt, mikor pontosan rájöttem, hogy beszélnék Attilával, fél napon belül az őrületbe kergetve. Meg arra is, hol a gyenge pontja. Péter örül, hogy áll a bál, napok óta erre készítette fel Shadit, hát hogy ez neki mennyire jó, nem tudja. De, tudja. Nem jó.

Nem hittem a szememnek, de Seri és Gergő csókját meg-ün-ne-pel-ték! Mondom, pezsgővel! Kinga azt kívánja Serikének, Gergő legyen a második, hihihi. Attila irigykedik, és szeretné átadni Claudio és Csilla üdvözletét. Veronikának furcsa az indulás, meg, ha Gergőt fűzik kifelé érzelmi szálak, akkor ez mi a szar, de ha ezt félreteszi, akkor nagyon cukik. Gergő és Serike randizhatnak a kva hidegbe’ írnak egy levelet, azt rátűzik egy lufira, pedig hát vétek elereszteni azt a gyönyörű lufit. A lufi természetesen piros és szív alakú. A randi alatt a „világ leggiccsesebb dalai” c. cédé szól, igen, lassúznak is, tudom, irigykedek. Pedig minden vágyam, hogy három fokban, kabátban táncoljak, miközben szívem választottja kva hamisan dünnyög bele a fülembe, csak eddig nem akartam bevallani. A nappaliban ki-ki elfoglalja magát, Veronika hallgatózik és basszus, úgy lassúzna Krisszel. De nem lehet. Csak viccelt, nem akar Shadival lassúzni, mert féltékeny lesz ez a hülye ki fasz! Attila beszól a másik szerelmespárnak, mikor Veronika megcsinált téged az ágyba’, arra nem kaptatok semmit! Arra egy egész rezesbandát kellett volna odahívni! Serinek a legjobb választás az életében, hogy ide jelentkezett, aztán elmondják, mit szeretnek egymásban, bocsánat, csak arra figyeltem, elhangzik-e az, hogy Gergőnek jó humora van, mert régóta figyelem, és az Aranyásóknál fontos szokott lenni, a jó humor, az. Ha farka nincs, az se baj, csak legyen jó humora. Az öfi végén az Alfafarkas és reméljük, hozzá hűbb szerelmese beviszik a gyomrost: meseszerű, nem? Igen. De ez jó.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
708 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beacska 2011.10.19. 12:19:53

tegnap éjjeli táncos esten Vera Attilát választotta, Petinek Eszti maradt. Nem is baj, jobban illenek össze ;D

Mazlee 2011.10.19. 12:20:14

@rattusi:

ez általánosítás. nem tudhatod hogy igaz-e amit tudsz róla és igaz-e hogy ő ilyen a privát életében is.

Doktor Kotász 2011.10.19. 12:21:43

Nekem furcsa, hogy Péter kevesebb embernél veri ki a biztosítékot, mint Attila.

mocskosmacska 2011.10.19. 12:21:54

@rattusi: Hát engem a hat szobával arréblakó anyós is zavarna...OKé, el tudom képzelni, hogy vannak olyan nők, aki hagyják leválni a fiúkat, meg normálisan együtt tudnak élni, de én ilyennel még nem találkoztam. Az ismerőseim között, ahol egy ingatlanban laktak a szülők meg a gyerekük és annak a házastársa, ott mindig nagy gáz volt. És hat szoba nem távolság.
Tony curtis mondta, hogy valami baj lehet a házassággal, ha ő nyolc házasság után is az anyját tartja a legcsodálatosabb nőnek a földön.
Ebben a mondatban bent van a nyolc válás oka.

Mazlee 2011.10.19. 12:22:17

@Doktor Kotász:

nekem nem. nem konfrontálódik annyira.

Mazlee 2011.10.19. 12:23:43

@mocskosmacska:

akkor laksz kellő távolságra az anyóstól ha nem tud mamuszban/papucsban átjönni :)

genevieve 2011.10.19. 12:23:48

@Doktor Kotász: na majd ha egymást kezdik el basztatni:-D

beacska 2011.10.19. 12:24:20

Attila szimpatikus, ahogy táncol Verával, és zavarbaejtően néz rá. Kingára nem nagyon nézett így...

genevieve 2011.10.19. 12:24:30

egyébként most akkor a könyvesház fiúknak annyi?

beacska 2011.10.19. 12:25:12

@beacska: tanítja keringőzni...aranyosak...

beacska 2011.10.19. 12:25:57

@Doktor Kotász: és ebben mi a furcsa? azért mert itt kint mindenki élből acsarkodni kezdett rá, nem lehet, hogy nem is olyan kisgeci?

mocskosmacska 2011.10.19. 12:27:12

@genevieve: SAjnos annyi. Jók voltak pedig.

beacska 2011.10.19. 12:28:12

@mocskosmacska: kivel voltak jók? mármint Attila és Kinga v. Attila és Vera?

mocskosmacska 2011.10.19. 12:31:24

@beacska: A könyvesház fiúk voltak jó.

rattusi 2011.10.19. 12:31:25

@mocskosmacska: Én sok olyan nőt és férfit ismerek, akik külön laknak, de valójában ez csak illúzió, hiszen a szülők vették a lakást, fizették be a kezdőrészletet stb. Az érzelmi elválás nem földrajzi kérdés. Az pénzügyi elválás meg ma már jórészt gazdasági kérdés, egyszerű gazdasági döntés, hogy mi éri meg, mi vállalható anyagilag.

Olyan férfival pedig nem is kezdenék, aki nem az anyját tartja a tökéletes nőnek. Feltéve, hogy én is jó embernek tartom az anyját :P Mert aki egy hárpiát tart tökéletesnek, azzal nyilván nem kezdenék.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Azért Sehi, bár nem a legszebb arcú nő a világon, még mindig kielégítőbb szolgáltatásokat tud nyújtani, mint a kutya. Bár Attilából kinézek minden perverziót. Szerintem még kínzókamrája is van otthon.
Az olaszországi referencia pedig ma már inkább elvárás, mintsem szégyen :)

genevieve 2011.10.19. 12:31:26

@Doktor Kotász: igen, pont olyan...

csak sziporka aranyos volt és kedveltem:-)

_most_ 2011.10.19. 12:33:06

@Doktor Kotász: Péter azért eléggé visszafogja magát, csak akkor szemétkedik, ha muszáj, tudja, hogy neki a legnagyobb ellenfelei a hülye nézők, mert végül ők döntik el, hogy ki essen ki.

capa05 2011.10.19. 12:33:37

@beacska:
A beszélgetést is hallottad?

beacska 2011.10.19. 12:36:15

@capa05: igyekeztem kagylózni. mire gondolsz?

kékdelfin 2011.10.19. 12:36:55

@beacska: Vera kifejezetten zavarba jött, amikor Attila hosszan kezet csókolt neki. Ott heherészett.

beacska 2011.10.19. 12:38:19

Vera a leírásában Dexter néven említi Attilát

Anselmo 2011.10.19. 12:38:49

@Doktor Kotász: "Nekem furcsa, hogy Péter kevesebb embernél veri ki a biztosítékot, mint Attila."

Péter egy hatalommániás pszichopata, de ugyanazért szórakoztató, amiért Dzsoki volt a Dallasban. (ezt a nevet nem tudom angolul írni, mert az eredetiben JR volt, csak a magyar szinkronban Dzsoki)

Azt megfigyeltem, hogy ha megsértik, akkor bepöccen és elveszti az önuralmát.

capa05 2011.10.19. 12:39:03

@beacska:
Vera milyen ügyesen lelépett a "csúszdáról".Attila felajánlotta, hogy kérdezzen.Vera pedig nem élt vele, ezzel kizárta azt a lehetőséget, hogy Attila is beszéltetni próbálja...

beacska 2011.10.19. 12:39:59

@Kékdelfin: Vera feladatba kapta Pétertől, hogy a Szolga-Úr(hölgy) viszonyt kihasználva férkőzzön Attila bizalmába. Jól sikerült :)))

Amúgy Attila TÉNYLEG csábosan viselkedett, kivülálló, női szemmel nézve IS.

beacska 2011.10.19. 12:41:16

@Anselmo: szociálpedagógusként nem mondanám, hogy hatalommániás :DDD tán még kutyája sincs, akin uralkodhatna :)))

mocskosmacska 2011.10.19. 12:42:19

@beacska: Attila csábosan? MOndjuk az elején nekem is volt egy perc, amikor azt mondom, hogy vonzó volt. De nem csábos. Akkor a mai öfit feltétlenül megnézem, merté erre tényleg kíváncsi vagyok.

beacska 2011.10.19. 12:42:38

@capa05: ja, ja. Attila is próbálkozott. Bár ő valszeg azt gondolja, Vera hasra esik a kedvességétől...vagy kitudja...

mocskosmacska 2011.10.19. 12:43:11

@beacska: Szerintem sem hatalommániás, csak nagyon beszívta ez a reality világ, hogy taktikázni kell.

kékdelfin 2011.10.19. 12:43:37

@beacska: Annyira nem figyeltem éjszaka, csak azt pont láttam, amikor elkezdtek táncolni, A. rögtön mondta, hogy utál táncolni, meg (talán) az első tánc után adott neki egy hosszú kézcsókot. Akkor látszott vera szemén, hogy zavarban van.
Ja, és mennyire utálom, ha egy nő nem kaparja le a cipellője talpáról a cimkét. Az igénytelenség felsőfoka!! (Vera mindkét cipőjén ott virított)
Azt nem látta senki, amikor kiszop valamire azt mondta, hogy "ámen cézár"?

Anselmo 2011.10.19. 12:44:20

@beacska: pedig mindenkit próbál irányítani.

Nem tudom, láttadd-e pár hete, mikor Verát kiosztotta a nyugiszobában. Megfélemlítette, majd pedig elkezdte fogdosni.

kékdelfin 2011.10.19. 12:45:37

@mocskosmacska: Nem hatalommániás. Hanem az a típus, akit senki nem vesz komolyan (a való életben). A tipikus kispöcs!

mocskosmacska 2011.10.19. 12:46:01

@Anselmo: Az a jelent nekem nagyon megrendezettnek tűnt és azt állapítottam meg, hogy péter jó színész, vera pedig rossz.

beacska 2011.10.19. 12:48:10

@Anselmo: én azt élőben láttam a medence mellett és a nyugiban is. Ne bízz vakon a csatorna által leadott anyagban. Ez egy adok-kapok volt, ahol Vera azt adta, amit szerinte Péter elvárt, Péter pedig, amit a Vera elég meglepő reakciója kívánt. Ha nem szólal meg a "levél" felkiáltás, akkor még az unga-bunga szó is elhangzott volna ;D

Anselmo 2011.10.19. 12:48:28

@mocskosmacska: érdekes, hogy ugyanazokba a dolgokba különböző emberek mennyire mást látnak bele... egy valóságsó filozófiai következményei :)

mocskosmacska 2011.10.19. 12:49:42

@Anselmo: Ja, az életben is gyakran.

Anselmo 2011.10.19. 12:51:27

@beacska: szóval Vera provokálta ki... ez elképzelhető, végülis a tangóhoz ketten kellenek.

beacska 2011.10.19. 12:52:59

@Anselmo: láttad az onlányt? kb.30 perc volt az első beszélgetésük és még 20 a másik...ha érdekel nézd meg, ha nem, akkor bízz vakon a csatornában

beacska 2011.10.19. 12:54:56

ma éjjel Esztikénk sokat szerepel. Haj-rá Eszter!!! nyomulj csak!!!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.19. 12:55:23

@rattusi: nincs az a ház, akárhány tízmilliós, amiért anyámmal vagy anyósommal együtt laknék, bár szeretem mindkettőt.. nem egészséges.. jobb messziről szeretni egymást..
@Doktor Kotász: 55-öst ismerek, az még jól elvegetál, csak nincsenek túl fennkölt gondolatai, na..:D
@foxglove: Dr. House-zal én is megbirkóznék..:DDD
@Brr: :DD
@mocskosmacska: igazad lehet...

Anselmo 2011.10.19. 12:55:48

@beacska: az az igazság, hogy online nem követem, csak az öfiket nézem este. A munkahelyemen eleget netezek, otthon már nem akarok :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.19. 12:56:18

@Brr: Most komolyan. Nem tudnátok valami értelmesebbre elkölteni azt a pénzt, ti ott 1800-an? :D

beacska 2011.10.19. 12:57:10

@Anselmo: én is csak átpörgetve másnap az érdekesebb részeket ;D

Mazlee 2011.10.19. 12:58:23

@rattusi:

ez tök hülyeség amit írsz. nem teljesen mindegy milyen úton módon jut el valaki az önállósodáshoz?

felesleges a piszkos anyagiakat felhozni.

Én meg olyanokat ismerek aki maguknak teremtették meg vagy maguk döntöttek inkább az albi és a nagybetűs élet mellett minthogy szülővel éljenek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.19. 13:01:51

@Doktor Kotász: egyetértek.
A kezdetek óta leginkább Attila-párti vagyok, még ha néha tényleg paraszt is. Vagy tán ezért is. De sokszor nagyon imponáló, ahogy bizonyos helyzeteket kezel, gondolok itt pl. a fröcsögve képébe üvöltőkre, meg tapsifülesmutogatókra.

beacska 2011.10.19. 13:14:13

@Kékdelfin: :))) jaa, hallottam. volt, aki kijavította, a többiek meg csak röhögtek :))).Lehet, hogy Cris dislexiás?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.19. 13:21:18

@beacska:

Azért Attila nem olyan intelligens mint Dexter. De főleg nem vörös, a vörösöknek tudvalevőleg, nincs lelkük. :)

nathalie 2011.10.19. 13:22:03

@Brr:
hát én is büszke voltam, hogy a baráti társaságban közös véleményünk (közösen szeretjük attilát), de most elásom magam, hogy neked ezt 1800 baráttal sikerült megvalósítani csaba esetében :D:D:D

Rizzo the Rat 2011.10.19. 13:29:32

Nem tudom, hogy Attilát utáljam, amiért ekkora paraszt, vagy sajnáljam, amiért ilyen félresiklott az élete.

Modoros Vera mehetne már haza, nekem ő nulla. Ha Csaba őt viszi ki, akkor övé a szavazatom.

nathalie 2011.10.19. 13:33:50

@rattusi:
szinte semmiben nem egyezik a véleményünk :)
olyan férfival együtt lenni, aki a tökéletes nőnek az anyját tartja egy rémálom lehet :D
egy kutyát meg nem tudom hogyan lehet egy nőhöz hasonlítani.

Mazlee 2011.10.19. 13:43:16

@nathalie:

Pedig Somló Tamás már megénekelte. :)

érdemes meghallgatni.
www.youtube.com/watch?v=8TwPcChMels

rattusi 2011.10.19. 13:52:12

@nathalie: Attila nő helyett van kutyával, sajnos neki olyan lány kell, aki nem szól egy szót sem, hűséges akármit is tesz, akinek nincs önálló akarata. Nem én hasonlítom a kutyát egy nőhöz, hanem a Attila. Kutyaként kezeli a nőket, úgy beszél velük és róluk, mint az állatokkal, a kutyáját meg gondolom tutujgatja. Elég tipikus, a kutya nála valamit helyettesít, amit nem kaphatott meg az életében, mert nem volt képes nőt szerezni, családot alapítani.

--------

A szülői minta a legfontosabb, egy olyan anya, akit a saját gyereke sem tart tökéletes anyának, nem jó minta. Ez nem azt jelenti, hogy a párjával szemben az anyját választaná bármikor (egy jó anya vagy pár ilyen választásra nem is kéri a férfit), hanem hogy van egy magas mércéje, jót akar a saját gyerekeinek, jó anyát, nem azért választ párt, hogy el tudjon otthonról menekülni. Mert nincs mi elől menekülnie.

Nőknél ugyanez áll az apára. Ismerek sok olyan nőt, akinek nyugodt gyerekkora volt, a családja támogatta, köztiszteletben álló szülők stb., de az apja egy nagy nulla férfiként, nem is tud társat választani a lány. Vagy férfiatlan-gyerekes, vagy önbizalomhiányos-kurvázós-agresszív partnereket választ, de egyik sem férfias.

A szülői minta fontos a párválasztásnál is, és ebbe mindenféle Oidiuszos perverziót belelátni hiba.

rattusi 2011.10.19. 13:55:56

@Mazlee: Szerencsétlen kutya ott ténfereg a színpadon és nem is tudja, hogy róla van szó.

nathalie 2011.10.19. 13:59:10

@rattusi:
egy felnőtt embernek nem kell tökéletesnek látnia a saját szüleit, mint ahogy magát sem. Egyáltalán nem értem a gondolatmenetedet. Annyira távol áll tőlem, hogy az hihetetlen, holott nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel. Mégis mindig az önállóságra törekedtem, ők pedig örültek ennek. nem menekültem, hanem egészséges emberként úgy gondoltam, hogy saját lábamra kell állnom egy idő után.
De tényleg annyira nem értem, hogy miről beszélsz, hogy lehet elbeszélünk egymás mellett :D

A szülői minta fontos, ezzel egyetértek. Bár manapság a társaság, külső hatások szintén sokat jelenteken egy gyerek fejlődésében.

Mazlee 2011.10.19. 14:02:00

@nathalie:

én sem tudom értelmezni őt :) és absz Veled értek egyet.

én is úgy költöztem el hogy se kényszer se semmi bú bánat. ki akartam próbálni magam és ebben támogattak.

amúgy csúnya lenne ha alkesz családokban az apa/anya lenne a példakép.

nathalie 2011.10.19. 14:06:15

@Mazlee:
még az jutott eszembe, hogy az összeesküvőkben lévő "férfiak" gondolják sztem az anyjukról, hogy tökéletes nők. Egy momentum az egyik kisfilmből: a gyerek beleharap!!! anyu fenekébe, mert ők ilyen jó kapcsolatban vannak :D:D

Meg hát olyan ember nincs, aki tökéletes. Miért kellene gondolnom akár a saját anyámról, apámról, hogy tökéletes? tényleg nem értem.

Mazlee 2011.10.19. 14:07:43

@nathalie:

no azt a trashrealityt nem nézem :) épp elég ez is :)

rattusi 2011.10.19. 14:08:27

@Mazlee: Nem tudom miért akarsz olyat belemagyarázni a mondanivalómba, amit nem mondtam. Az alkesz szülők nem jó példaképek, ez világos... a jó szülői teljesítményt nyújtó anya és apa a jó példakép.
Kicsit olyan szándékosan értetlennek tűnsz, mint maga a nagy Attila :)

@nathalie: A társaság, kortárs csoport szintén jelentős hatást gyakorol a személyiségfejlődésre. De ha bekerül egy olyan elem, akit nem neveltek, vagy rosszul, akkor előáll a vak vezet világtalant helyzet.

nathalie 2011.10.19. 14:08:43

@Mazlee:
én se, kb négy részt láttam még az elején. de ez beégett a retinámba :D

beacska 2011.10.19. 14:08:46

abban van vmi igazság, hogy nekem volt olyan pasim, aki borzasztó csúnyán beszélt az anyukájáról, az öccsével ugráltatták csak (az apukája volt az élen), és én azt mondtam, hogy akkor köszönöm, nem kérek belőle. Láttam a jövőmet, és nem tetszett...

nathalie 2011.10.19. 14:09:48

@rattusi:
igen, ez igaz.
De a tökéletes szülői példaképet még mindig nem értem :D de engedjük el sztem ezt a témát:)

nathalie 2011.10.19. 14:10:41

@beacska:
sztem itt nem erről beszélünk. ez a másik véglet.

rattusi 2011.10.19. 14:12:43

@nathalie: Nem minden területén az életnek tökéletes, hanem anyaként vagy apaként. Az nyilván kevéssé érdekli a gyereket, hogy a szülei szeretőként milyenek.

Az Összeesküvőkben szereplőkkel példálózni szerintem elég fals dolog. Senki nem gondolja, hogy az a jó, helyes, ami ott megy, hogy nézik a saját lányukat, fiukat, ahogy éppen dug egy kamera előtt.
A fenékbeharapással kapcsolatban nincs tapasztalatom, furcsa, de nem ismerem a motivációjukat :P

rattusi 2011.10.19. 14:14:26

@beacska: Valahogy így gondolom én is. Végre megértette valaki.

nathalie 2011.10.19. 14:16:49

@rattusi:
azért hoztam fel példaként, mert még életemben nem hallottam annyit nyivákolni felnőtt férfiakat, hogy az ő anyjuk a tökéletes anya, mint ott. ezért hoztam fel példaként, hogy végül is láttam ilyet, mármint a tökéletes anya dolgot :P

Nem hiszem, hogy anyám vagy apám lenne a tökéletes anya vagy apa. Továbbra sem értem hogyan gondolhat egy felnőtt így bárkire is. Tökéletes jelzőt használni egy ember jelleme esetében (bármilyen szempontból) számomra egy érthetetlen és naiv dolog.

nathalie 2011.10.19. 14:18:45

@rattusi:
de hát nem ezt írtad! :D:D te tökéletes anya képről meg ilyenekről beszélsz, beacska meg egy parasztról. mi köze a kettőnek egymáshoz? Ha azt írod, hogy tisztelni a szüleidet, ahogy felneveltek, akkor megértelek. Bár még akkor sem értem miért kellene ettől ragaszkodnom ahhoz, hogy otthon maradok.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.19. 14:22:42

Azt honnan lehet tudni, hogy Attila miért él egyedül (kutyával, stb.)? Beszélt róla, vagy ide csupa sorselemző, látnok, szociológus és pszichológus kommentel? :D

beacska 2011.10.19. 14:27:38

@pushpang: nnna, én is pont ezt akartam írni. (majdnem). Hogy az, hogy Attilának van egy kutyája, éppen azt mutatja, hogy nem veszítette el teljesen az érzelmi kapcsolatokra az igényt. nagyon sokan nem mernek egy olyan komoly kötöttséget felvállalni, mint egy kutya.

Rizzo the Rat 2011.10.19. 14:36:25

Rájöttem, Attila csak szélsőségesen tud viszonyulni a lányokhoz a villában, vagy szidja őket, támadólag lép fel, agresszív, csapkod, tányért dobál, vagy meghunyászkodik előttük (Kinga). Kiegyensúlyozott, egészséges, laza nem tud lenni nőkkel szemben.
Férfiakkal nyíltan nem tud szembemenni, amikor Gergővel voltak konfliktusai, akkor fülét farkát behúzva somfordált és csak alibi visszaszólásai voltak, de látszott, hogy retteg a férfiakkal való konfliktustól.
Ráadásul azt a srácot szemelte ki legfőbb ellenségének, aki a lányok szemében először a legszimpatikusabb volt, Csabát.
Mi lehet ennek az oka?
1. nem is olyan hideg számító, hanem az érzelmei vezetik és féltékeny?
2. látens meleg, nem meri bevallani, hogy nem a lányokat félti Csabától, hanem Csaba tetszik neki, de nem bírja elviselni a beteljesületlen szerelmét, ezért kiküldené, hogy ne szenvedjen a látványától
3. szűz, vagy tapasztalatlan, ezért nem tudja hogy kezelje a nőket (de ilyen viselkedéssel normális párja nem is lesz)
4. mikropéniszű, ezt nagyon szégyenli, ezért tusol alsónadrágban még mindig és irigy mindenkire, akinek nagyobb
5. nincs a személyiségében semmi érdekes ezért kitalált magának egy ilyen álarcot, ami offenzív, senki nem kérdőjelezi meg, leplezi a semmilyenségét.

capa05 2011.10.19. 14:39:44

@beacska:
Akkor most jelenleg mi van a kutyával?Arról nem volt szó.Ha csak az van neki akkor mit csinált vele legrosszabb esetben 6 hónapig?

Rizzo the Rat 2011.10.19. 14:40:30

@beacska: Az igaz, hogy a kutya kötöttség, de nem érzelmi kapcsolat. Legfeljebb belelátjuk a kutyába az érzelmeinket. Nekem is van kutyám, de van egészséges humán kapcsolatom mellette, ugyanakkor látom, hogy sokaknak gyerek, asszony, pasi helyett van állatuk. Attila ilyen. Ő nem tud nőt megtartani, aki mellett emberként, férfiként kellene viselkednie.

beacska 2011.10.19. 14:47:11

@capa05: gondolom rábízta vkire. Arra, aki a hűtőjét is kihúzta ;D

Albino Vernyul 2011.10.19. 14:50:18

@rattusi: "Az előző VV-ből indulnak ki, amiben Anikó elég sokáig húzta azzal, hogy minden kiválasztás és kihívás előtt szerelmet vallott valakinek (Olivér, Béci). A villában egy érzelem sem őszinte, legfeljebb ösztönös, mint Cris és Veronika esetében."

Bocs, ez hulyeseg.. Az, hogy kihuzta a vegeig parbaj nelkul, 3 dolognak volt koszonheto, amik ossze is fuggnek.. Egyreszt Ani alapjaban egy nagyon kedves leanyzo, es nem szereti a konfliktusokat.. Voltak bent neki, de gyakorlatilag mindenkivel viszonylag normalis kapcsolata volt, kisebb-nagyobb kilengesekkel.. Mikozben a tobbiek kozott nagyon eles osszezordulesek voltak, igy ok mindig inkabb egymast probaltak levadaszni, azaz Ani kimaradt a szorasbol.. Aztan, ahogy egyre tobbet maradt bent, es jol teljesitett a feladatokban, jo sms-eket kapott, a tobbiek mar nem tudtak beloni, milyen eros, igy mar ez is bejatszott a valasztasaikba..

kékdelfin 2011.10.19. 14:50:46

@pushpang: Ahogy elnézem, itt leginkább látnokok vannak. És valahogy mind utálja Attilát:)
Én örömmel olvasom. Jó látni, hogy enny okos ember van ebben az országban. Nem veszett el minden remény.
ámencézár!
;)

BarBwire 2011.10.19. 14:54:45

Attila próbál taktikázni, de sokszor nem jön össze a dolog. Szerintem ezt a borsos dolgot túlspilázták.

Régóta benn vannak, és már szakad a cérna. Azért megterheli őket az, hogy 14-en össze vannak zárva. De hát ők választották.

Virágék 2011.10.19. 15:01:21

@Albino Vernyul:
" Egyreszt Ani alapjaban egy nagyon kedves leanyzo, es nem szereti a konfliktusokat.."

Ezt cáfolnám. Hülye egy picsa.
Nyaraláson a mellettünk lévő szobában töltött 2 éjszakát Anikó és Istenes Bence. Mindkét este valahol felléphettek, mert éjjel 2 óra tájban, mikor megjöttek, mindkétszer részeg hangon, üvöltözve féltékenykedett a pasira. Utána meg hangosan nyögdösött, gondolom békülős dugás volt.
Nem sok híja volt, hogy szóljunk a szálloda vezetésének, mert pihenni nem nagyon lehetett tőlük. Szerencsére 2 nap után elmentek.

rattusi 2011.10.19. 15:06:54

@Virágék: Mondjuk azt nem értem, hogy VV Anikó mire fel nyögdécselt, mert saját bevallása szerint is aszexuális, frigid, orgazmusra képtelen (a VV4 alatt ezt többször elmondta). De gondolom eljátszotta a vérmes nőstényt az aktuális pasijának cserébe a sok lehetőségért, amit kapott tőle.

Virágék 2011.10.19. 15:10:36

@rattusi:
Én azt sem hinném el neki, amit kérdez.
Rafkós kis qrva, mint szinte mind, aki ilyen műsorba jelentkezik.

nosce 2011.10.19. 15:10:37

@pickles:
"Amikor a csajok beborsozták Shadi ágyát, akkor Attila felállt pampogni. Amikor Csaba ugyanezt tette amikor Attila lesöpörte a tányért, akkor Attila leordította, hogy "nem rólad szól!". De Attilának szabad más dolgaiba belepofázni, mert ő ki a pöcs?"

Csakhogy Attila el is mondta h azért szól be, mert ő is ott alszik ahol shádi. Na most a bors az egy allergén főleg ha meg vagy még fázva, de gondolom te mindannap úgy alszol a fullra beborsozott ágyneműben mint a mormota :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.19. 15:16:14

@Rizzo the Rat: "..fülét farkát behúzva somfordált és csak alibi visszaszólásai voltak, de látszott, hogy retteg a férfiakkal való konfliktustól..."

Hát nem tudom. Eddig milyen balhéi is voltak? Szinte mindenki -férfiak, nők- magából kivetkőzve üvöltözött vele. Nekem pl. tetszik, hogy nem veszi fel a másik stílusát, nem üvöltözik, hanem nagyjából alaphangon szól vissza. Adott esetben hallgat. Sokkal szimpatikusabb stratégia, mint az, ha valakire azért emlékszünk, mert ordított mint az állat. Én ezt nem érzem elsomfordálásnak.

Mazlee 2011.10.19. 15:17:24

@rattusi:

nem belemagyaráztam hanem kiragadtam egy tipust aminél nem állja meg a helyét a kijelentésed.

és milyen a "jó" szülő?

ugye hogy ez igy nem egzakt...

BarBwire 2011.10.19. 15:22:27

@nosce: Egy ici-picikét túlspilázták, mert azt az ágyneműt ki lehet mosni, és kész, de hogy fél órán keresztül ezen problémázni, bár Sadin látszott, hogy most ébredt, és úgy ébresztették fel.

na ennyit akartam mondani

BarBwire 2011.10.19. 15:25:23

@nathalie: a szülők nem tökéletesek, de ha az én anyámról lenne szó, hiába mondjuk egy tapló meg fogom védeni.
Ott van az exem esete, hogy alkesz az apja, de ő "piedesztára emelve" veszi neki a drágábbnál drágább ajándékokat, meg ha füttyent neki akkor ugrik. Hogy nem volt normális gyerekkora az biztos.

nathalie 2011.10.19. 15:28:47

@BarBwire:
értem. de azt nem, hogy most támogatsz a vitában éppen vagy sem :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.19. 15:31:59

@BarBwire: irigylem a hozzállásod, én kibaszott mérges lettem volna, ha az én hálózsákomat szórnák tele borssal - és ha jól láttam az öf.-ban, valamelyik nagyeszű díszpicsa még jól bele is dörgölte a belsejébe. Az éjszaka közepén meg biztos kurvajó lehet ágyneműt mosni, te is biztos neki álltál volna és ahogy megszáradt, aludhattál volna is tovább :)

nosce 2011.10.19. 15:32:26

@BarBwire:
Én nem így reagáltam volna, de azt simán el tudom képzelni h egy mosással nem jőn ki teljesen, például érdemes fullra beparlagfüvezni egy ágyneműt és utána kimosni...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.19. 15:35:35

@Kékdelfin: akkor ezúton kérném a látnokkartársakat, hogy a heti lottószámokat.. ha lehetne.. :)

Számomra amúgy Péter sokkal irritálóbb jelenség, mint Attila. De Shadi is kezdi karcolni a lécet, pedig eleinte szimpatikus volt.
Kiszopfel meg ha így halad, a végén megnyeri a vv-t; az előző szériából okulva, meg kell állapítanom: idiótákra iszik a vendég.. vagymi. :D

nathalie 2011.10.19. 15:37:05

@BarBwire:
köszönöm :D:D
Ha rákezdek, hogy attila a legjobb fej, abban is? vagy ne feszegessem a határaimat? :)

Mazlee 2011.10.19. 15:44:30

@pushpang:

plusz az RTL rátett egy lapáttal a sanyarú ( nem lenézően mondom ) családi körülményeket mutogatva. bár az nem sanyarúság kérdése hogy a lakás ótvar mocskos... egy tisztasági festés is nagyságrendekkel javíthatna rajta.

BarBwire 2011.10.19. 15:46:46

@pushpang:
Hát lehet, hogy én vagyok nyugodtabb, de hát amikor a lányok voltak a csicskák, akkor voltak ott is olyan dolgok, amik nekem nem tetszettek, és tuti hogy vissza adtam volna, akár Attilának is. Szerintem meg nem érdekelte őket, hogy kinek a takarója, pedig Attila megérdemelte volna.
Ha jól láttam a felvételt, akkor ott volt más szag is, nemcsak a bors.

Rizzo the Rat 2011.10.19. 15:48:18

Nekem van pár női ismerősöm, akik szerint Attila a legjobb pasi bent.
Nem külsőre (mert úgy Gergő tetszik nekik), hanem a személyisége.
Mert nem olyan kedveskedő, talpnyaló, mint Gergő, elég élesen nekimegy mindenkinek. Ha kell, még a saját kvázi nőjét (Kingát) is helyreteszi elég keményen, nem mutat érzelmeket, kint még meg is verné, ha megérdemli. Nem fél irányítani, nem érdekli egy nő véleménye, megmondja, hogy legyen, aztán vagy úgy lesz, vagy kap a pofájára a csaj. Szóval végül is ha a lányoknak ez a kápó mentalitás a nyerő, akkor Attila tényleg tudhat valamit. Szerintem inkább alfahím kategóriában kellett volna bekerülnie. Körbevizelte a területét és utána azt senki nem lépheti át, nincs ellentmondás.

Egy másik lány ismerősöm szerint pedig Attila simán látens meleg, küzd önmagával, ezért ilyen kis agresszív.

Én meg már nem értem.

BarBwire 2011.10.19. 15:48:35

@nathalie: nem kedvelem annyira Attilát, mert ő nem az én esetem. Ami azért tisztelendő, hogy ha baja van, udvariasan kezdi, és nem ordít senkivel. De ahogy a nőkkel viselkedik.... Én már nekiestem volna (mint Zsuzsa Olivérnek)

nathalie 2011.10.19. 16:09:51

@Rizzo the Rat:
nem tudhatjuk hogyan beszélne egy normális nővel, mivel csak a borggal van jelenleg kapcsolata.

arkangyal44 2011.10.23. 20:32:35

nincs itt senki? jóestét
süti beállítások módosítása