Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X35

2011. október 17. 15:47 - Hódos Hajnalka

Tegnap este, miután elnyomtam azt a cigit, amit dekkről gyújtottam meg arról a tűzről, amit saját magam okádtam, majd elegáns mozdulattal letöröltem a szám sarkából a habot, és beleöntöttem egy egész doboz Visine cseppet vérben forgó szemeimbe, megfogalmazódott bennem valami, ami hosszú hónapok óta nem hagyta nyugodni méltán háborgó lelkemet. Definiálni tudtam egy mély lelki, érzelmi állapotot, mondhatni életérzést. Dehogy a ValóVilágról beszélek, ugyan-ugyan! AS Roma drukkernek lenni olyan, mintha évek óta együtt élnél valakivel, akibe őrülten szerelmes vagy, aki mellett elköteleződtél egy életre, csak éppen szex közben soha nincs vele orgazmusod. Na. Most, hogy ezt végre kimondtam, ezáltal némileg enyhült a már-már elviselhetetlenné váló frusztráltság – komolyan mondom, ha Cisse kapáslövése bemegy, saját kezemmel tépkedem szét a digis kábelt és innen üzenném Kingucinak, na az lett volna igazán megalázó, nem a csicskacsicskacsicska kezdetű levél, kisanyám – lássuk, mi történt az Odúban.

Kakaskukorékolásra ébrednek a cselédek, Kinguci már ettől kiborul, és az is bosszantotta, hogy előbb keltek, mint a fiúk. Cristofel uraság baszott a szendvicsre, amivel fél órán át kínlódott, és elintézte a reggelit egy kakaóval, úgyhogy a zuhany alatt el is kezdte ekézni Veronikát, aki a fürdő ajtajában hallgatózott. Ha nem túl nagy gond, arra nem vesztegetem az időt, hogy részletesen elmeséljem, hogyan fújkálták be a cselédek dezodorral az Urak hónalját, elég volt látni. Péterről nem is beszélve az ipari, kényszertojt tojássárgája színű köntösben. Verával ellentétben én nem a nadrágját darabolnám fel kisollóval, hanem a Don Quijote statiszta poncsót az arab kendővel együtt, különösen, ha együtt látom rajta. Szóval ott tartunk, hogy Veronika tisztán hallja Kingucit, aki arról sipítozik a zuhany alatt, egyesek nem csinálnak semmit. Meg is beszéli BTA-val a kerti asztalnál, hogy Kinga mindenkinél okosabbnak hiszi magát. Seri úgy csodálkozik, hogy Dya és Kinguci kibeszélték a fürdőben Veronikát, mintha ő ott sem lett volna, a napszítta bili színű szemhéjfesték most is rajta van, jól van, megnyugtató ez az állandóság. Kinga és a többi cseléd setesutáskodnak a konyhában, a Cselszövőnek hiányérzete támad, ennek a maga módján hangot is ad: Annamari hol a tökömben van? Pár perces vita tör ki arról, hogy Annamari nem segít, Kinga otthon üvöltözzön, ne BTA-val, inkább nézze meg, hogy néz ki állandóan a háló. A rövid veszekedés végkövetkeztetése: Kinga egy idióta hülye picsa.

Az Uraságok versenyeztetik cselédjeiket, melyikük az odaadóbb. Rém unalmas volt: Gergőnek meg kellett fésülni a haját, Dya szabadítsa meg Pétert az ingén levő egérszöszöktől, Dya kaparni kezdi, Pötyi pont ugyanezekkel a mozdulatokkal ássa el a tanyán a farakás tövébe a kaját, csak kicsit lassabb mozdulatokkal. Kinga becsicskul, mossa Cris lábát. Szar érzés, mi? Ne legyél groteszk! Csaba előre meg akar büntetni mindenkit az esti kiszavazásért és énekelteti Serit. A szendvicskészítő verseny botrányba fullad, Kinga Verával egyszerre ér az asztalhoz. Attila és Vera győzelmi mámora igen-igen rövid életű, mert Gergő szóvá teszi, az egy összeborított szendvics volt, a feladat meg egyértelműen két darab szendvics elkészítése volt. Ne szarfejkedjen már! Gergő nem szarfejkedik, de akkor így tényleg Attiláék az utolsók! Attila egy flegma akkor vidd innen mozdulattal sikeresen lesöpri az asztalról a tányért, a szendvics egy része beleborul Gergő ölébe. Figyelj, faszfej, cuppantsál már vissza! Csaba is megpróbál beleszólni az eseményekbe. Halló, rólad szólt?! Nem, a jellemedről szól, te paraszt! Attila szabadkozik, véletlen volt, Gergő érdekes képi hasonlattal zárja a vitát: nyeld le, amit elkövettél. Ha fos, akkor fos.

Véget ér a cselédesdi, az Urak feladatot kapnak, írjanak ajánlót cselédjükről. Gróf Dukaiipszilonnal Gergely azt kívánja, Annamari bárcsak néma lenne, akkor nem kéne hallgatni a dünnyögését. A cseléd többször hangoztatja, hogy a munkát nem jókedvében végzi, ezt észre is venni a munka minőségén. Van sansz arra, hogy a hozzáállása megváltozik, de ehhez ki kell vele bírni az időt. Ha a közös hang megvan, akár egy pattanás kinyomását is rá lehet bízni. Kezdőknek, első cselédnek nem ajánlja, börtönben, leányneveldében első osztályú munkaerő lehet. Dya cselédkisasszony nemcsak bájos, de igen szorgalmas fehérnép. A gyakorlati tudás teljes hiányát mosolygással pótolja. A reggeli időszakban durcás, de délutántól alkohol segítségével motiválható. Egyszerű tőmondatokra, határozott kérésekre jól reagál. Az új gazdának Péter irigy szívvel, de csak ajánlani tudja. Csicska, csicska, csicska, csicska, kezdi Krisz. Nagyszerű csicska vagy, élsz-halsz értem, a bajom, hogy büdös a szád és igénytelen vagy. Imádlak csicskáztatni, vasalni nem tudsz. Szép cseléd vagy, annyi szent, sok a hibád, ami nem baj, a szendvicsed ma szar volt. Lelkes amatőr vagy. Mától ne legyél velem ellenszenves és negatív, ne felejtsd el sohasem, hogy én vagyok a főnök.

Hát Kinga ezt biztos nem fogja elfelejteni. Megköszöni szépen, Cris, kurva jó fej voltál! Kinga ezen nem tud röhögni, bemegy a fürdőbe picsogni, jön Dyus, szerinte is patkányféregség volt. Kiszopban a többiek nyomására feltámad a bűntudat, olyannyira, hogy még a levelet is ki akarja dobni. Próbál úriemberként viselkedni, ezért átbődül a nappalin, de Kingához soha többet ne szóljon innentől kezdve, és mindenki bassza meg, kurva vicces, tényleg. Kinga bőg a cselédszobában, a riportban meg sajnáltatja magát, mert meg kellett volna őt ölelgetni és senki nem tette meg, senki nem állt ki mellette. Kapásból négy embert felsorolok, de hát egy barbikirálylány lelke ugye, finomabb, mint a tavaszi szellőben kavargó naposcsibe pihéje, ezt a folyamatos bazmegolásból is leszűrhettük eddig néhányszor. A hiszti csúcspontja a „mi lenne velem, ha nem lenne itt a macim?” óriási horderejű költői kérdés, aminek súlyosságát és elementáris igazságát jól szemlélteti, hogy még Attila sem tud rá válaszolni. A lélekfacsaró, az élet igazságtalan mivoltát tükröző, érzelmekkel teli pillanatok után gaz szerkesztők képesek voltak bevágni, ahogy Csaba, Péter és Krisz röfögve-fuldokolva újraolvassák a levelet. Kegyetlen a világ, mely minden pillanatban tőrt döf szívünkbe, s mi iszonyattal nézzük, ahogy az éltető vér zubog, vörösre festvén langyos tenyerünk, ami kétségbeesetten kapaszkodna egy másikba, felmelegítve nyirkos és hideg lelkünket és kiszabadítana minket magányuk riasztó fogságából. Na most ezt hogy a francba fogom átkötni Seri hájához. Hagyjuk.

Szóval, Gergő ne fogdossa Seri háját. De, mert olyan szép. Olyan romi ez, Gergőnek hagymaszagú a szája, Serié nikotinos, micsoda párosítás! Seri megpróbált még húzni a dolgon, de ez egyre nehezebb, ezért pontosan a Villaajtóban beleborul Apuciba, mindenki szeme láttára, hiszen hallottuk már elégszer, hogy neki milyen intim dolog a csók. Ez csók volt?! Ez csók volt! Hogy a következő percekben az ováción kívül mi történt, fogalmam sincs, mert azzal voltam elfoglalva, hogy az erre az alkalomra tartogatott Dom Perignon pezsgőt felbontsam, konfettit szórtam szét a nappaliba és görögtüzet gyújtottam az erkélyen. Hát mégis érdemes élni. Főleg az olyan mondatok miatt, amit Dya tesz fel: akkor ti most jártok? Ja, faszom, Gergő a pasim, szívja meg az orrát Seri és köp bele a medencébe, úgyhogy ehhez tartsátok magatokat, gyökerek! Á, csak vicceltem, Seri tök tapasztalatlan, Gergő a negyedik, akivel csókolózott és tök érzelmi viharban van. Juj, Kinga is úgy megcsókolna valakit!

Na, akkor Shadi kurvára elmondja mi lesz. A barátság átmegy bolondságba, elkezdenek veszekedni, hatalmi harcok, hogy ki hódol be a másiknak, és szét fognak menni. Mindezt a fürdőben, Krisz fogmosással egybekötött faroklóbálása közben. Shadi Dyusnak is kurvára megmondja, mi van. Már nem gondolja komolyan, mert nem komoly a csaj. Nem kapott visszajelzést, nem közelített hozzá, nem kereste a társaságát, ezért elmondja neki, rájött, hogy gáz volt és szánalmasnak érezte magát. Megbánta, hogy túl gyorsan közelített hozzá. Dyának semmi baja nincs Shadival, de külsőre más palik jönnek be nekik. Még mindig nem fogja fel, ráng Kingának a nyugiban, aztán megbeszélik, milyen durva, hogy már két szerelmespár is van a Villában és milyen szar, hogy a Villabarinők, amióta így összejöttek, leszarják őket.

A kiválasztás, amit szokás szerint jobban húznak, mint a rétestésztát, a Cris-Péter konfliktussal kezdődik. Balázs látja, hogy feszültek, meg is van rá az okuk. Előtte mindketten kifejtik, hogy nemisúgyvót és egy percre rá már röhögtek. Kérdés, hogy miért, bölcselkedik Balázs. Egy szerencséjük van, hogy egyik sem akarta bántani a másikat. Viszont az is kiderült, hogy nem tudnak felnőttként viselkedni, ezért a büntetésük, hogy gyerekekként fognak velük bánni a Villában. Nem ihatnak alkoholt, korán kell lefeküdniük, nincs szex, nincs káromkodás. Ha megszegik ezeket a szabályokat, a Villamester megbüntetheti őket, például a sarokba kell állniuk. Crisnek fáj, Péternek tanulságos lesz. A másik ok, amiért Balázs bejelentkezett, hogy pillanatokon belül kezdetét veszi az első kiválasztás. Táblahurcolás, szabályok, Cris, neked is tiszta? Borítékok, gegv. Kisfilmek szarásig, a konfliktusokra kiélezve, Shadival kezdjük.

Shadi árulkodó júdás, az Attila még mindig nem porszívózott fel, úgy látszik, egyedül ő szeret retekben élni. Kinga szerint Shadi egy diktátor, mióta ő lett a Villamester és ő ugyan nem engedelmeskedik senkinek. Shadi szerint ezt csak Kinga érzi így, Kinga szerint ez egy faszság. Milyen szép, hogy pont egy nőre kell rászólni, hogy élő adásban ne káromkodjon, Kinguci, ez is megalázó, galambom? És most hol a macid, hogy Balázs a szádba tömje? Shadi egyébként jól érzi magát a Villában, egyéni játékot játszik, de most még szüksége van támogatókra, akik igen, vannak. Cris konfliktusai. Neki aztán semmi baja Attilával. Most. Csak keres mindig valami kötekedést, ami őt felbassza. Kiszop is megkapja a beosztását a káromkodásért. Crist Kinga hozza ki legjobban a sodrából és egy-két jelet tuti kap. Nézzük a lányokat, Vera. Őt Veronika viselkedése zavarja legjobban. Biztos szerethető, de falakat épít. Annamari azon vihog, hogy lufi feje van a kisfilmeken és emlékszik, kinek mit mondott. Kingával egyik pillanatban jól elvannak, a másikban harakiri. Két dudás egy csárdában. Erősnek tartja magát és Balázs csak kiszedi belőle, hogy Dyát tartja leggyengébbnek.

Gergő, az alfafarkas. Balázs szerint, ha a kisollós sztorin így felhúzta magát, a VV4-ben bedarálták volna. Gergő megint elmondja, hogy nem magáról a kisollóról volt szó, jóvan, unom, ugorgyunk, Serinek fáj, hogy nem látta magát. Csaba, hát te is egy lakó vagy…. Hát igen, mindig azt kapja, hogy eszik-alszik-iszik. Miért akarnak kitenni? Mert vele együtt lehet élni és konfliktuskerülő. Csaba úgy gondolja, Attila köreit zavarja a legjobban. Hogy miért? Lehet, hogy a fő riválisát látja bennem. Attila ne kerülje ki a választ. Igen, kívül akarom látni, mert ő nem létezik. Semmit nem szól a Kinguci-Csaba szimpátiához, mert tudja Kinga egy-két titkát, úgyhogy viheti, neki meg álmában már megvolt. Attila kisfilmje a leghosszabb, miután Balázs leteremti, mert eddig egyetlen válaszra sem adott választ, megpróbál kipréselni magából valami egyeneset, amit leginkább az ökörhugyozáshoz tudnék hasonlítani. Ha valaki átnéz rajta, sokkal jobban idegesíti, mintha veszekednének vele. A melltartóletépés meg nem idegesség miatt volt, azt szerette volna, hogy az legyen, ami lett belőle. Kingának természetesen ez is megalázó volt, el ne felejtsem. Ők ketten kivételes lelki viszonyban vannak, köszönjük, ez az előző szériában már megvolt.

Hát akkor, Péter. Péter taktikai okokból választ egy erős játékost, akinek esélye van rá, hogy a játékokban sorozatos védettséget szerezzen. Most nem védett, most kell élni a lehetőséggel, Csaba. Attila is taktikai okokból választja Csabát. Menjen az, aki nem kötődik senkihez. Shadi Attilát választja, taktika nélkül, mert nem tetszik neki a viselkedése. Annamari mindig arra fog rakni, aki nem megfelelően viselkedik vele, vagy a társaival, ez Attila. Fecó a szívére hallgat, a varázslóra tesz, aki elviszi az embereket ide-oda, és a beszélgetés után azok, akikkel beszélgetett, zombik lesznek. Ez Péter. Dya Veronikára tesz a pottyantásos sztori miatt, Veronika Csabára mert úgyis sokat fog kapni és két mondatot nem beszélt vele. Csaba Verára rak, mert voltak ellenszenves megnyilvánulásai. Vera taktikából és szívből játssza a VV-t, ezért Csabára tesz, mert távol áll tőle. Krisz nagyon jóban van a választottjával és nem akarja hátba szúrni, de taktikai okokból Csaba. A taktika egyébként megbeszélés tárgya volt. Eszter egyéni érdekből levezetett közösségi érdeken keresztül eljutott az önös érdekekig, tehát Csaba. Gergő megengedi magának a luxust, hogy az érzéseire hallgasson, jó kezdés után kialakult egy légüres tér köztük, úgyhogy Csaba. Serinek nagyon nehéz volt a döntés, még egy órával ezelőtt is filózott. Akire tesz, annak a távozása okozná a legkevesebb fájdalmat. Csaba ne haragudjon, különben nagyon bírja, de ma is alig beszéltek. Kinga sokat vívódott, a választottjával beszélt is a kiválasztásosdiról, és úgy gondolja, jobb, ha ő választhat. Vissza fogja várni. Csabát. Győzött a taktika ma este, aki biztosan párbajozni fog, az Csaba. Nnnna. Csaba úgy érzi, sokaknak a feneke alá lett téve, hogy rá tegyenek. Gondolkozz, Csaba, van min gondolkodni, sejtelmeskedik Balázs, lehet találgatni, kit visz ki a Helyes Pasi.

Címkék: vv5
589 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evangeline77 2011.10.18. 11:34:13

@tucka: poén kedvéért berakott 1-2 videót, ha nem akarsz, nem kattintasz rá, ennyi!!!!! Vagy megkéred kulturáltan és civilizáltan - bár az alapján, ahogy viselkedsz, lehet nem ismered a fogalmakat sem - hogy ne tegye. Miért kell így viselkedni??? Ráadásul pont fkangi-val? Nem ajánlok egy verbális csatát vele, mert messze alulmaradnál.. :):)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 11:34:42

@capa05: igen, párommal órákig röhögtünk rajta:)

@tucka: Megjegyzem, az aberrált kifejezést két 'r' betűvel kell írni! Ha már másokat ócsárolsz, tanulj meg helyesen írni!

Hurri Kán 2011.10.18. 11:35:19

@fkangi:
Igen, hordok... Valamivel ki kell tűnnöm a tömegből, mivel máshogy nem sikerült, így ezt a módját választottam. :D

kozi001 2011.10.18. 11:37:15

@Müszélia: Így van! A vv4 két "finalistája" maximum a nekedvalóba jók "szakérteni"!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 11:38:29

@ladyandhenk: oké :)
@gyvy: mélysége 135 cm és a monitor előtt töltött órák miatt kockafej??:P:DDDDD

tucka 2011.10.18. 11:38:38

@ladyandhenk: felhatalmazva éreztem magam, mivel kisbetűvel kezdi a mondatait :) de pattog az ú ért:) annyi szánalmas ..., csak mint te

Hurri Kán 2011.10.18. 11:39:40

@fkangi:
Töltöttem a monitor mögött is órákat, de onnan nem tudtam nézni az onlányt, így feladtam. :D

Vezérsólyomka · http://www.laptopaksi.com 2011.10.18. 11:39:53

hiányzik a bandi :( jobb volt mint shédike....

goo.gl/jr3mU

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 11:42:19

@tucka: Oké, megbeszéltük, mi szánalmasak vagyunk fkangival:) Legyél vele boldog! Igaz, rajtad kívül ezt senki sem hiszi el, de legyen, ha neked ez tetszik!

@fkangi: Ugye jó velem szánalmasnak lenni?:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 11:42:29

@gyvy: jól van na, előtt..:DDD teljesen zavarbajöttem a kis közjátéktól, mert elgondolkodtam, a megfelelő pályát választottam-e..:DD lehet, hogy másra születtem..:DDDD

tucka 2011.10.18. 11:42:46

@stella03: off olt, de valami undorítót, ahol felnőtt emberek állatok.
Ki nem szarja le a verbalitást, ha nincs igaza ?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 11:43:17

@ladyandhenk: hát, két ilyen hülye leszbikus, korcs kurvát, mint mi.-.::DD tényleg, mit csinálsz este??:DD;))

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.10.18. 11:46:53

Itt mindenki labdaszedő vagy retriever? :D :D :D

Tjuca 2011.10.18. 11:47:00

@Doktor Kotász: én is így vagyok ezzel. :-)

evangeline77 2011.10.18. 11:49:18

Emberek, volt valami érdekes az éjszakai onlányban? A tegnapi öfi-t nem láttam, de hallottam, meg olvastam is itt, hogy volt vmi Maunika só, ami most PszichoAti só volt inkább és hogy virslislány-kacsaszáj és Kanga vitáztak. Kövezzetek meg, de én szimpatizálok vhol Kingával. Talán azért, mert állítólag az orrunkat leszámítva hasonlítok rá... :$ Ne üssetek!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 11:49:39

@fkangi: ne haragudj, de nem érek rá, dolgozni fogok, valakinek pénzt is kell keresni:), de az is lehet, h jelentkezem a VV6-ba, oda úgyis azok kerülnek be:P, arra meg jó leszek:):):)

(csakhogy teljesen ne legyek off):P

capa05 2011.10.18. 11:50:19

@fkangi: ilyen csúnyákat írni!!??
Remélem minden csúnya kifejezés után amit bepötyögtél a gépbe, kezet mosol?

capa05 2011.10.18. 11:54:20

@stella03: Az Öfi a VV honlapon meg tudod nézni,éjjel meg a "fagyi visszanyal" program volt.Most a lányok az úrnők a fiúk ( fkangi miatt) szolgálók.

Hurri Kán 2011.10.18. 11:54:39

@fkangi:
Látom...:D Szomorú is lettem egy kicsit. Azt hittem, tudok már valamit a nőkről, de rájöttem, semmit. Veled is így kellett volna kezdenem, akkor rám is több figyelmet szentelsz... Sebaj, mindenből tanul az ember. :DDD

capa05 2011.10.18. 11:55:16

@ladyandhenk: belepirultam amikor olvastam!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 11:59:08

@capa05: szerintem, nem akarta fkangi az érzékeny lelkedet megbántani, de ami tény, az tény:P

capa05 2011.10.18. 12:30:52

@ladyandhenk: az én "érzékeny" lelkem sok mindent kibír!Időként én szoktam nem illő szavakat használni , csak a jó példát szeretném követni!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 12:34:34

@capa05: jogos:D

Én nagyon büszke vagyok magamra, h nem szoktam káromkodni, mert így neveltek!:D Ezt be is szoktam ám tartani:)

evangeline77 2011.10.18. 12:38:22

@capa05: Köszönöm a gyors jelentést, örülök a helycserés támadásnak..:) Az öfit nem tudom megnézni sztem ma, nagyon sok a melóm..:S De a két csaj veszekedésére majd odatekerek..:)

nosce 2011.10.18. 12:40:24

@genevieve:
ugyan ugyan egy ilyen bünti a legjobb reklám a reteknek :), amúgy azt gyanítom le van maradva a versenytárs esküvős realityjétől, ami szerintem is jobban eltalált karakterű, és valszeg ezért erőlteti a retek az unalmas szarrossz randikat :)

capa05 2011.10.18. 12:41:00

@ladyandhenk: Engem is úgy neveltek! De én szoktam káromkodni,hölgy társaságban igyekszem magam visszafogni.

beacska 2011.10.18. 12:42:54

csajok! nem hallottátok még?

TROLLOKAT NEM ETETÜNK!!! ;D

genevieve 2011.10.18. 12:49:58

@nosce: na abból még egy percet sem láttam:-)

érdemes belenézni?:-)

nosce 2011.10.18. 12:52:16

@genevieve:
ott nem csak lóbálják hanem keményen verik is :)

Albino Vernyul 2011.10.18. 13:06:43

@tucka: Szerintem kiharcoltal magadnak egy elmeszelest.. Hajni megmondta a hatarokat, csunyan tullepted....

nosce 2011.10.18. 13:16:48

@Albino Vernyul:
milyen elmeszelést ???? minimum egy baltázást :)

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 13:21:42

tucka kommentelőtől könnyes búcsút vettünk, megkérnék mindenkit, lépjen át a történteken és folytassák a kommentelést, mintha mi sem történt volna.

Virágék 2011.10.18. 13:26:17

Nézem a tegnapi onlányt és azon filózom, Csaba hogyan kerülhetett a szépfiú kategóriába... Hosszú, vékony arc, egyáltalán nem szép fogak, de ami a legjobban zavar, hogy mindig olyan savanyú képet vág.
Lehet, hogy rendes, meg egyéb, de csak a helyet foglalja a villában.

Virágék 2011.10.18. 13:39:33

@genevieve:
Nála már csak Eszter unalmasabb.

capa05 2011.10.18. 13:53:16

@Virágék: Tudod minden gyermek az anyukájának a legszebb! (ki tudja ki az anyukája?)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 13:54:25

@capa05: természetesen, elvégre úrinő vagyok, b+ ! :DDD
@ladyandhenk: jó, akkor találkozunk a VV6-ban..:D
@gyvy: te most mire is panaszkodsz?? :P:P:DD
@nosce: nem, de most ötletet kaptam.. illetve ajánlást..:D
az Összeesküvőkben szerepel egy anyós, aki hozzánk is átjár gyógytesiztetni. nem hiszitek el, de a képviselő-testület élénk érdeklődést mutat, erkölcsileg belefér-e a közalkalmazotti létbe, hogy szerepel..
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: oké, beálltam a sarokba és most 15 percig gondolkodni fogok, milyen csúnyaságokat is irkáltam.:DD@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: értettük, Főnökasszony! < katonásan tiszteleg >

Albino Vernyul 2011.10.18. 13:56:47

@Virágék: A sracod egyes helyeken Csubihoz hasonlitjak, mashol Farkashoz az Xmanbol..:)

rattusi 2011.10.18. 13:58:30

@Virágék: Csaba tényleg nem a legszebb férfi, de végülis a többiek sem hozzák azt a szerepet, amivel beharangozták őket. Seherezádé annyira szenvedélyes, mint egy bontott csirke, Annamária egyáltalán nem fura, inkább normális, a furaság álarcát csak pár napig tudta magán tartani. Gergő nem alfahím, hanem egy pincsi, Kinga sem cselszövő, inkább normális csaj, Vera nem érzékeny lelkű, Fecó a dumagép pedig csak akkor szólal meg, ha Attilának kel bólogatni. Attila viszont hozza az összeférhetetlen figurát, Krisz pedig a skalpvadászt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 14:07:45

@capa05: miből állapítod meg, h ki a hölgy?:P

@nosce: jó, összehozhatjuk, ha gondolod:)
Nem sértésként szánom, még mielőtt:): a milf, a teen, és nosce:) Nem tudom a korosztályod, sajnos:P

@fkangi: az, hát:), abból a műsorból még egy mint sem láttam:), de jogos a képviselő testület gondolkodása! Alapból minden valóság-show szereplőt kitiltanék a közhivatalokból:P Aztán gondolkozzon el, h megért-e....

Hurri Kán 2011.10.18. 14:09:46

@fkangi: Tök jól tudod színlelni az értetlenséget, mondták már? :DDD

Mazlee 2011.10.18. 14:10:36

@rattusi:

szerintem Krisz nem skalpvadász mert akkor már továbbált volna. szimplán egy nagyszájú buta kölök a mai világból. meghódította a legbutábbat... nagy kihívás volt :) kb az nem kapta volna meg 1-2 nap bájolgás után aki bele se kezd :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 14:12:54

@ladyandhenk: de szegény nőci semmi olyat nem csinált, ami túl lenne azon a határon, ami tolerálható.. különben nekem mindegy, a VV6 indulásáig nem kell ezen gondolkodnom :DD;)
@gyvy: áááááártatlan vagyok, mint a ma született bárány..:DDD

Hurri Kán 2011.10.18. 14:14:41

@fkangi:
Percig nem feltételeztem az ellenkezőjét. :D

capa05 2011.10.18. 14:16:21

@ladyandhenk: Pl fkangi ilyen szemekkel férfinek bizarr lenne.
De egyébként (1-2 kivétellel) a szóhasználatból,próbálok következtetni.

kemény keleti kommentelő 2011.10.18. 14:17:17

A tököm tele van ezzel az oda-vissza szolgálósdival. A belem kifordul, ahogy szőrős kézzel tapenálják a kaját. Miért nem lehet értelmes feladatokat adni nekik? Pl. ha Veronikán kívűl bármelyik lány sejpítésre adja fejét, azt a hozzá legközelebb álló fiú köteles lecsapni egy szívlapáttal. Milyen helyes volt dr. Eszti míg csendben volt.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.18. 14:18:56

@gyvy: na, azért! :D nem is lenne okod..:P:D
@capa05: néha nem egyszerű kikövetkeztetni, ki kivel van..:D Én FB-n a Narancsos Sopronival is flörtöltem már..:DDD

na,dolgozgatok tovább, mert ezért itt nem fogok fizut kapni. majd este jövök, sziasztok.:)

csicserierika 2011.10.18. 14:28:17

@Binbir gece: az előbb néztem az esti onlinet, és ugyanez jutott eszembe, hogy tessék, megszólalt Esztike, de inkább hallgatott volna továbbra is :)

csicserierika 2011.10.18. 14:30:44

@genevieve: Attilának szép a bőre :)
Vera mondta :)

capa05 2011.10.18. 14:31:11

@csicserierika: Én most tartok az online vége felé, de a Dr nő nem biztos, hogy a fiúkat szereti..
Vacsi után csak úgy nekiállt Dyát masszírozni.

rattusi 2011.10.18. 14:34:28

@Mazlee: Azért Kriszben felmerült egy olyan kósza gondolat, hogy megkúrja Kingát és ezen elég sokáig rágódott is, tanácsot is kért, mert szerinte a csaj rá van indulva. Csak hát ilyen összezárt közösségben nem annyira kivitelezhetőm ez. Azért a szolgálós feladatnál mindent elkövetett, hogy Kinga minél többet lássa a farkát a tusoló alatt.
Krisz fejében nem csak Veronika jár, az biztos, ha kint lennének, akkor naponta ráhajtana más-más nőkre. Csak hát a villában egy perc alatt lebukna ezzel.
Abban egyetértek, hogy buta és nagyszájú, de ez kell a "mai világban" a csajoknak, még annak is, aki nagyon tiltakozik ez ellen.

capa05 2011.10.18. 14:35:46

Én (az én hibám) kedvelem sherit, de az hogy a TV maci szignáljára nekiállt táncolni sokkolóan hatott.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 14:36:16

@capa05: jaj, nem itt gondoltam, te:D Élőben!:D Nő és nő között is van különbség, ugye!:D

csicserierika 2011.10.18. 14:37:38

@capa05: én főleg csak pörgettem,ez kimaradt :)
Inkább hiszek neked, mint még egyszer :)

rattusi 2011.10.18. 14:39:04

@fkangi: @ladyandhenk: Én nem csak a szereplőket, de azokat is kitiltanám a közszférából, akik nézik a valóságshowkat :P

genevieve 2011.10.18. 14:39:40

@csicserierika: és ettől már érdekessé vált?:-)

csicserierika 2011.10.18. 14:42:55

@genevieve: nem ettől :)
Csak azért írtam, mert a helyes külsőről volt szó :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.18. 14:43:02

@rattusi: szegény fkangi:P

Azért őket nem tiltanám ki, mert akkor nem lenne senki a közszférában:D

genevieve 2011.10.18. 14:49:38

@csicserierika: én nem beszéltem helyes külsőről:-)

egyébként meg egy tiszta hát még nem azt jelenti, hogy helyes a külseje:-)

capa05 2011.10.18. 14:52:31

Mégegy dolog tetszett Gergő fürdette Am-t, a zuhannyal úgy csapatta le Am- mint amikor kocsimosásnál szoktam leáztatni egy kicsit a rászáradt koszt.

genevieve 2011.10.18. 14:55:28

@csicserierika: igen, hozzátartozik, de ettől még nem lesz helyes:-)

bármennyire is szeretne az lenni:-)

de én tényleg nem erről irtam:-)

Mazlee 2011.10.18. 15:14:41

@rattusi:

az csak a buta "agya" miatt merült fel benne hogy a többi csajt érdekelheti. ennek az egynek volt kellően kevés ahhoz hogy szellempózoljon vele. ha lennének 16-17 évesek a villában akkor talán.

capa05 2011.10.18. 15:21:30

@ladyandhenk: Élőben hölgy felismerése a körülményektől függ.Más egy baráti társaságban és más munkahelyi környezetben.A verbális megnyilvánulás az első, aztán a megjelenés.. (legalábbis az én tapasztalataim szerint)

Líder Máximo 2011.10.18. 15:26:29

@capa05: te kedveled Serit...
@stella03: te szimpatizálsz valahol Kingával...

...MEGDÖBBENTEM!

evangeline77 2011.10.18. 15:31:09

@Líder Máximo: Jó, hát mondom: vhol! :D:D Állítólag hasonlítunk külsőre - az orrot leszámítva..:P - így szimpatikus vmennyire. De az én szám nem ennyire mocskos és Attilát az első körben elhajtottam volna. Ha pedig úgy viselkedne velem, ahogy "Kingucival", kemény szervezkedésbe kezdenék én is a háta mögött, másrészről nem vennék tudomást róla. Hisz mondta, ez fáj neki leginkább..

capa05 2011.10.18. 15:58:17

@capa05: Ahogy stella kommentjét olvasom..Én nem hasonlítok Sherire, az ilyen arc nekem bejön (tudom... fene a gusztusomat, de az már csak ilyen)

Líder Máximo 2011.10.18. 15:59:28

@capa05: hatványozottan súlyosabb eset a tied :)))
@stella03: oké csicska, így már értelek, sikerült kimagyaráznod magad:D

csak magamat képviselem 2011.10.18. 16:08:21

@capa05: alak az első benyomás. aztán változó, harmadik arc, negyedik haj. nálam. de ez én vagyok. amúgy a második a szem lenne, hogy tényleg elhiggye, hogy hozzá beszélek, nem a melleihez.
a verbális interakció és a metakommunikáció ezekkel párhuzamosan formálódnak, biokémia+kulturális adatátadás 50-50%.

capa05 2011.10.18. 16:11:29

@csak magamat képviselem: ha mondjuk csak úgy nézelődök, akkor én láb , popsi aztán a többi.

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 16:14:14

jaj, de jókat röhögök, folytassátok!

csak magamat képviselem 2011.10.18. 16:18:18

@capa05: az is jó, a láb nagyon fontos nekem is, mint az alak egyik fele, ráadásul minden szögből nagyjából jól látszik. a popsi nálam ezután adja magát, kivétel az olyan túlzások, mint Henifer Lopez kisasszony.

Tüzitündér 2011.10.18. 16:21:56

@tucka: te mekkora egy népművészeti cserépedény vagy.....

capa05 2011.10.18. 16:22:18

@csak magamat képviselem: Pl Lilu-bár nem kedvelem és hátulról nem láttam-abban a fekete sztreccs nadrágban magassarkúval, derékig jó.

capa05 2011.10.18. 16:23:13

@Tüzitündér: Hajnalka meglengette a baltáját és elbúcsúzott tőle.

evangeline77 2011.10.18. 16:24:13

@Líder Máximo: Hol a baszó mackóm????? Mi lenne velem, ha nem lenne itt a mackóm????

Tüzitündér 2011.10.18. 16:29:18

@capa05: Bocsi, nem olvastam akkor még végig, így nem láttam, hogy lecsapott a balta! :):)

capa05 2011.10.18. 16:31:14

@Tüzitündér: Semmi baj.Gondoltam és ezért írtam.

nosce 2011.10.18. 16:34:13

@ladyandhenk: @fkangi:

jó is lenne :)
hogy mikkel nem foglalkoznak a képviselő testületben ahelyett h a felvirágzáson agyalnának :), különben is hogy-hogy látták ? Kukkolni összeférő ? :)
süti beállítások módosítása