Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x33 és 1x34

2011. október 16. 18:40 - Hódos Hajnalka

Nézzük gyorsan, hogyvót, mert volt itt minden, mint a bucsuba’! Mondja valaki, hogy nem kulturális műsor a ValóVilág, ugyan kérem, öt perc alatt hol máshol tanulhatnánk ennyi új kifejezést, mint az összeférgesedés, a stratégiai dugás, és ezentúl a paplan alatti lábazós-rádöglős pettinget is úgy mondjuk, levittek alfába. Kingáról egyelőre nem tudtam eldönteni, faszirigységben szenved, vagy pusztán minden lében kanál, de megint ő az, aki felébred az éjszaka közepén, aztán háborog a rángatózva ugrándozó Dyának, akiről neurológusok új nevet fognak adni valamelyik idegcsoportnak, ezek dugtak, nem láttad, bazmeg? Dya nem látta, ezért a biztonság kedvéért még egyszer benyit a szobába, hátha még mindig. Péter és Vera annyira féreg, hogy Kinga még azt is el tudja képzelni, hogy így összeférgesednek és ebből egy óriási szerelem lesz. Seri Annamarit faggatja a teraszon, de hiába, tényleg nem esik neki rosszul, ő alapjáraton egyébként sem feküdt volna le Péterrel. Shadi szerint ez egy stratégiai dugás a bennmaradásért.

Vera eközben Krisszel beszélget a nappaliban, Krisznek még mindig nem lehet kimondani a nevét, Vera hagyná, hogy Péter megkúrja, de csak azután vallja be, miután a Kubai szebben teszi fel a kérdést, mintha ez a választ befolyásolná, ugye. A Kubai szentül meg van róla győződve, hogy Kinga odavan érte, ha Dyáról új neurológiai tünetet neveznek el, akkor Kriszről a nárcizmus szinonimáját alkotják meg pszichológusok. Vera adja alá a lovat, Kinguci az a fajta lány, aki alkoholmennyiségtől függően baszható, persze ő másként fogalmaz, mert úrinő. Nem kúr, hanem lefekszik.

Veronika és Kinga barinősége veszélybe kerül, mert Krisznének rosszul esett, hogy Kinguci randizott volna az Önimádóval. Kinguci ezt badarságnak nevezi és azvanbazmeg, hogy távolodunk egymástól. De Kinga értse meg, az a randi egy olyan program volt, amit együtt szerettek volna. Kinguci nem érti meg, neki beszélni kell Csabival, de úgy, hogy a többieknek ne legyen feltűnő. Megkéri az Ideggócot, hívja be Csabit a szobába, ahol elmutogatja, ilyen hullámvölgybe került, nem akar Csabinak hazudozni, de szeretne mellé állni. Csabi érti, amit Kinga mond, tehát nem akarod rám tenni. Nem, mert Kinguci tökre megkedvelte, szimpatikus és kedves és Kinguci nem tudja ezt a hátbaszúrós dolgot csinálni. Itt egyesek azt hiszi, hogy tudják manipulálni ezt az egész játékot. Csabika a testápolós kezével tisztában van, hogy ő lesz a kiválasztott, jólesik neki hogy Kinguci szembe megy miatta a Manipulátorral. Ezt gyorsan el is meséli Fecónak, alakul a molekula, mert megkérte Kingát, tegye rá a jelet, így Attila sem fog gyanút, Csaba meg kiválasztott akar lenni, és felfordulást is, ha visszajött. Csabika arra nem is gondolt, hogy ilyen gusztustalanul szövik a szálakat egyesek.

Kinga is Fecónak önti ki a szívét, aki közben Attilával jelel. Kinga rájött, hogy Attilának ez egy becsületbeli ügy, sőt, azt hiszi, hogy ő hónapokig biztonságban van itt. Attila persze beül közéjük a szaunába, két perc alatt felcseszi Kinga idegeit, pedig ő olyan higgadt, mint az állat. Kinga naiv, Attila kicsinyes és gyerekes és nem lehet vele kommunikálni. Kifele menet fasz is, de azt már Attila nem hallja. Kinga kicsit ugrándozik megbolondulás ellen a szobában, a riportban nagy bejelentést tesz, már nem fél Attilától, akinek az agya egy másik dimenzióban jár. Csabika megkéri drEsztert, ha netán egál alakulna ki, őt válassza, a csaj bólogat, mint az ezerkettes Zsiga hátuljában a kutya, Attila meg sóhajtozva közli Fecóval, ő fogja megmenteni ezt a hülyegyereket, ne legyen már Terézanya.

Lóvásáros feladat az ármányszerelem (a továbiakban á&sz) jegyében: ki az ideális férfi a Villában? Gergőnek szép ujjacskái vannak, hússzaga van de olyan, hogy menten leszívjuk magunkat, továbbá a hasa már nem szőrös, de nem derül ki, hogy Seri legyantázta-e neki, vagy kért egy disznópörzsölőt. Pufi menjen oda Verához és ne tegye a hülyét. A nadrágját legszívesebben kisollóval aprítaná fel – Vera, kérd meg Attilát, hogy hozza ki Gergő neszeszeréből – a gyűrött pólótól az életkedve is elmegy. Péter könyörtelen és önző, de nagyszerűen tudja kezelni Verát – khm… - olyannyira, hogy meg is tudná vezetni. Őszintén remélem, hogy ez nem egy fétisdugásra való felhívás, sok minden el tudnék viselni, de hogy Péter tokától bokáig latexban vezetgeti egy szöges nyakörvön a meztelen Verát az udvaron, azt nem. Csabi mutassa meg a felsőtestét. De, föl, föl, föl! Na, majdnem tökéletes. Őszinte ember, tiszta lélek és szeretnivaló. Krisz össze van alapozózva és yetilábú tündérke és illik Veronikához magasságban. Yetilábú tündérke bazmeg, sehol nem vagyok.

Gyilkolászni kell, a legellenszenvesebb Lakót végezzék ki a maffiacsalád tagjai. Jelzem, ezzel vége a maffiacsaládos feladatnak, ami olyan felesleges volt, mint árvaházban az anyák napi ünnepség. Attilát, miután Vera elcsábítja és mérget itat vele, lekötözik, sajnos senkinek nem jut eszébe, hogy székestül belevágja a medencébe, csak nekem, ezért a kegyetlen Ánámáríjá szénné égeti egy vasalóval. Bűne, hogy nem tiszteli don Alfredót, viszályt szít, de az anarchia ideje véget ért! Giovannit láncra verik, mert egy állat és a farkát lóbálja a társai arcába. Verát Attila nem tudja megcsinálni, mert don Alfredo betoppan. Verának pusztulnia kell, a lapostetvek és a papírok miatt. Veronika le is forrázza a punciját, aztán az udvaron végeznek vele. Verának egyébként egész jól állt ez a piros gönc, tollboástul, na, most mondjátok, hogy mindig csak ekézem őket! Öfi végén a Gitártestű és a Gitárvirtuóz összebalhéznak, a kibékíthetetlennek tűnő ellentét oka nem más, Krisz sosem mondja Veronikának, hogy szép, ellentétben most azt mondta rá, hogy csúnya, Veronikául köcsögösködik, úgyhogy most akkor ő is geci lesz, nem lesz se puszi, se együtt alvás. Krisz még veszekedni is imád Veronnal, nosza, meg is igényelték a dugómatracot, hogy a Kubai milyen riffet tolt, nem láthatjuk, mert összeférgesedés van. Van a nappali Péter ugyanis, aki nagyon kemény ellenfele Verának, és van az éjszakai, mikor szintén kemény, csak máshogy. Azért Péternek sem árt, ha van egy nő alatta, akarom mondani az oldalán. Seri és Gergő állpuszival ápolják a baráti kapcsolatot és még mindig nem csókolóztak, micsoda erkölcsi lángoszlopokkal állunk szemben, hijj.

Kedves Dya büntetést kap, visszavonásig ő a Villa vécésnénije, mert nem hordta a mikroportot. Köteles mindenki után bemenni a klotyóba, ha úgy találja, takarítsa ki és fújjon légfrissítőt is, nincs is annál jobb, mint a szarszaggal keveredő műgyöngyvirág illat. Ötperces hiszti, most az egyszer aludt, még a kibaszott kajáról is lemondott, ő egyébként sem vécésnéni típus és fúj. A fejére csomózott lila asztali futóra mi szükség, ha agyonvertek se tudom megmondani. Attila és Fecó szolidarítanak vele, jön Veronika, pottyantani megy-e? Fennkölt beszélgetés kezdődik a szarásról, Veronika felháborodik, senkinek semmi köze hozzá, hogy a kisdolgát, vagy a nagyot végzi, jóvanmá, asse érdekel, ha telefostad a vécéülőkét. Dya örül, végre valakivel összeveszett, és tudja valakire rakni a jelet, és most az is kiderült, Veronika nem érti a viccet. Kriszné a szobában háborog, csak kibukik belőle, hogy nagyvécézni ment, a pár perces ágybéli monológ lényege, hogy Dya egy hp, de ezt csak én rövidítettem le.

Gergő helyett mától Shadi a Villamester, akinek rejtélyes módon kiegyenesedett a haja. Mindenki szkeptikus, történhetik itt bármi, ugyanolyan kupleráj lesz, mint eddig. Már akkor tudom, hogy Péter megint valamiben sántikál, mikor teátrálisan gratulál a kinevezéshez. Shadi elkezdi felosztani a feladatokat, a Kacsa meg a Kubai csinálják együtt a fürdőt, az jót fog tenni a kapcsolatuknak. Kingánál elakad, Csabával és Dyával együtt ők lennének a felelősek, hogy a hálóban ne legyen pösz és mösz, dzsuva és szar se. Jó, de Kinga nem fogja mások helyett elpakolni a cuccot meg napi hat emberrel összeveszni. És Shadi beleáll az aurájába is. Meg egyébként is, ha nem tetszett a dzsuva, Shadi miért nem takarított eddig, ő is csak várta a banánt a szájába! Péter összehívja a Speciálkommandó Kettőt a szaunába, remek alkalom kínálkozik, támogassák Shadit! A Villamester, ha Péter jó irányba terelgeti, baszogatni fogja Attilát, Seriéket. Ha minden jól megy, nem lesz nála idegesítőbb figura a Villában. Biztosítják jóindulatú együttérzésükről és támogatásukról, persze Fecót, Gergőt és Pétert egyáltalán nem kell baszogatni, ők eddig is tették a dolgukat, a tyúkok viszont nem csinálnak semmit. Így a kezdeti Hatosnak is le lehet törni a szarvát! Szerintem Shadi simán beszopta, majd kiderül.

Kritikus levelek írása az újabb feladat, mindenki vitriolba márthatja a pennáját. Már, aki tud írni, Krisz gondolom, diktál majd valakinek. A Villanővérre tippelek. Attila fel van rá készülve, hogy ő kapja a legtöbb levelet. Kap is, Péter szerint nem eleget. Attila, embereket gyűjtesz magad köré, játszod, hogy okos vagy, holott egy ostoba, rosszul manipuláló ember vagy. Nevetnek a hátad mögött, még az is lehet, hogy rád rakják a jelet. A saját világod egy szar. Gyáva, ostoba, hülye ember vagy. A levelet Krisz írta, és szerinte senki nem jött erre rá. Kedves Péter – írja Annamari, bosszantásiból – már mindenki tudja, hogy te milyen szar alak vagy. Taktikából lefeküdni valakivel gusztustalan, főleg úgy, hogy előtte egy nappal még ostoba buta ribancnak nevezed az illetőt. Csaba nem élt a lehetősséggel, hogy villantson valami olyat, ami miatt benn maradhatna a játékban. Ha ennyire lapos ember vagy, nem biztos, hogy itt a helyed köztünk, írja Gergő, aki a Serire tekeredésen kívül szintén nem tud felmutatni semmit. Mióta a kisollóját békén hagyják, pláne. Dya undorítan eszik, hisztis, nyávog egész nap, sokszor játssza az eszét és nincs már sok ideje. Veronika szerint, aki köztudott, hogy a Kazinczy szépkiejtési verseny nagy esélyese volt.

A nézők szavaztak, a lányok lettek a cselédek a Villában. Shadi mondaná, hogy köszöni Veronikának az italt, de lassú volt a projekt, Attilának se pattanás, se fekély nincs a hátán. Kár, hogy Vera a felfekvéses sebeket nem említette meg. A Kubai nem bír a vérével, nehogymá a Gitár megfürdesse Shadit! Úgy érezte, Veronika leszarja, márpedig, ha kettejük közül valaki leszarja a másikat, az ő lesz! Ezért féltékennyé teszi. Kingával. Kinga csak a micsodával fogja megmosni a seggét, a kukiját meg nem. Attilának és Veronikának természetesen sürgős dolga támad a fürdőben, hogyne támadna aztán Veron nyafizik, hogy milyen rosszul esik neki, de nem sokáig, mert dolog van, a cselédeknek erotikus táncot kell járni. Hogy még szexisebb legyen, az Urak csak a sziluetteket látják. Ha férfi hogyvoltozná a vévét, biztos izgalmasabb lenne a leírás, én csak annyit írok, a szokásos markolászom a cicim, pucsítom a seggem, simogatom a combom és rángatom a fejem koreográfia következik, egyedül BTA robbantja fel a színpadot egy kissámlival, meg azzal, hogy vetkőzik. A fiúk egytől-egyig úriemberként viselkednek a táncitánci alatt, különösen tetszettek az „ez az, te cseléd”, „csapkodd a segged!” bekiabálások és Cristofel, aki a hím orángután párzásra hívó hangjával örvendeztetett meg minket. Péter cukrosbácsira emlékeztető szájtörölgetése után eltoltam magamtól a szőlőt is. Pedig kecskecsöcsű. Nehogymár csak szilikonosról legyen szó mindig a posztban! És hogy egyensúlyi helyzet legyen, a forralt borba meg raktam macskapöcsű paprikát, nahh. BTA-nak, a ribancnak, bejött a bugyiprojekt, ő nyerte a versenyt, Veronika lett az utolsó, próbálta is lebiggyeszteni a száját, de nem ment.

Az öfi végén a legeslegeslegeslegdurvább konfliktusra került sor. Megfigyeltem, a Villában a tojásokból mindig cirkusz lesz, most sincs másként. Krisz tojást rakott Vera ágyába, de Péter feküdt rá. A kubai szerelmes vallomásának a kellős közepén – és először csinálta, pedig már két hete járnak Veronikával, azaz lassan az aranylakodalmat kéne szervezni - némán odalép, és szétkeni a tojást a képén. Krisz felugrik, ordítani kezd, ez most mi volt? Péter, normális vagy?! Shadi mutogat, igen, Krisz rakta oda a tojást, Krisz továbbra is ordít, kikapja a mustárt és rálocsolja Péterre. Döbbent csend, szikrázó tekintetek, Krisz járkál, mint a sebzett tigris. Nem megy be a fürdőbe Péterhez. Pedig annak leesett a tantusz, hogy ez most rögtön meg kell beszélni. Krisz persze bemegy, Péter a bocsbazmeget elintézi egy eldurrant az agyammal. De miért rám? Mert te tetted oda. Na, hadd töröljelek le. Egymás kölcsönös letörölgetése fuldokló röhögésbe és ölelgetésbe fullad, Veronika nem érti, mit röhögnek már ezek ketten, mikor itt kurva nagy dráma van most és az ő szerelmi vallomásával akkor most mi lesz? Fecó aggódik, ezért most kizárhatják a Petit, így a legjobb, hogy röhögnek, Shadi bólogat, ja, csak bagatellizálják el, Csaba szerint Krisz feje nem volt megnyugtató látvány, Attila meg levonja a végkövetkeztetést: legalább láthattuk, hogy Cristofel milyen agresszív ember. Balázs pedig megnyugtat mindenkit, egyik sem lesz kizárva a játékból, mert nem akartak szándékosan sérülést okozni egymásnak, és ez még belefér. Ma kiválasztás és ami még fontosabb, este római derbi, holnap jövök, mindenki rosszalkodjon!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
623 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocskosmacska 2011.10.17. 10:23:57

@capa05: Igen, ha valaki unszimpatikus lett, annak már nehezebb észrevenni a jó dolgait. De pl. én sehit sem kedvelem, a gergővel való nyűglődése miatt, de észrevettem, hogy ő volt az egyetlen, aki gratulált annamarinak. Verában meg először az volt szimpi, hogy lehet, hogy egy segg, de ő legalább nem a sexen keresztül próbálja magát érdekessé tenni. Aztán kiderült, hogy dehogynem, csak ő a szutyok stílusban nyomja.

nosce 2011.10.17. 10:25:49

@csicserierika:
igen, tényleg azt írtad :)

SSTamás 2011.10.17. 10:25:58

@King of Shadows:
[off]
Komolyan munkanélküli vagy? Próbálkoztál már multinál elhelyezkedni? Még ha nem is álmaid pozícióját nyernéd el, jó eséllyel hamar előreléphetnél, mert mind magyarul, mind angolul jól kommunikálsz.
Kifejezetten Budapesten és/vagy környékén keresel munkát vagy Nyugat-Magyarország is szóba jöhet?
[on]
Vera nagyon ellentmondásos számomra, de semmiképpen sem szeretnék a munkatársa lenni. Mintha beteljesületlen ambíciók feszítenék (VV4 Évához hasonlóan). A többieknél felsőbbrendűnek mutatja magát, de ebben igazából nem hisz, ezért alázza azt, akit mer: ezeket az akciókat nyert csatáknak könyveli el, ezzel akarja meggyőzni magát arról, hogy náluk biztosan jobb.

mocskosmacska 2011.10.17. 10:28:44

@nosce: Igen, pillanyatnyi kavarás megy neki, de hosszabb, következetes játékra képtelen.

nosce 2011.10.17. 10:31:44

@csicserierika:
egyébként Csaba dolga qrva egyszerü azt kell kivinnie akiről szinte semmi bevágás nem volt, így Sherit és Esztert lehetne ha nem lenne védett...azt is levehették ha volt eszük h Attila az egyik legerősebb, vele foglalkoztak a legtöbbet

mocskosmacska 2011.10.17. 10:32:50

@beacska: Hát verának meg sikerült az abszult ellenszenvemet kivívnia, de nekem már erről is az jut az eszembe, hogy ennek a csajnak mekkora homály van a fejében magáról és a világról.

mocskosmacska 2011.10.17. 10:34:26

@nosce: Shaditól jó döntést volt, azért is, mert ha már nem öntötte le attilát, legalább a jelét rárakta. Aztán lehet, hogy nem volt benne semmi taktika, egyszerűen attilát kedveli a legkevésbé és kész.

nosce 2011.10.17. 10:37:30

@mocskosmacska:
az a húzás h Kiszop qrja meg Kingát stratégiai húzásnak is elmegy, ugyanis összeomlasztja Attila csapatát amibe Veronika és Kinga is bele tartozik és egyuttal összeugrasztja Attilát és Kiszopot végérvényesen, na meg meggyengíti Pétert is, mesteri húzás volt ha ez tudatos, Péter összes cselszövése ehhez képest szánalmas erölködés...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.17. 10:38:39

@nosce: Gergő úgy hordja a hóna alatt Sehit, mint a nők a retikült..:D
én a helyében Kiszopfelt vinném..de ezt valószínűleg csak azért írom, mert annyira irritál a kubai18évesmacsógyerek, hogy minél hamarabb kint szeretném látni..

kemény keleti kommentelő 2011.10.17. 10:39:12

Világos e4-re sötét f5 a lépés, ezt már tudjuk. A jelentéktelen tujának a nagypofájú macát kell kivinnie. Na de melyiket? Annamari csendes kondás lett, Veronika szerelmes bakfis, Dya zombibb a zombinál, Sehi szája végre tömve, dr. Eszti inkább formás lábaival próbál érvényesülni. Marad Kinga vagy Vera. Egy komoly elemző nem bocsátkozik találgatásba, meghagyjuk kétesélyesnek.

A játék győztesére viszont már most tippelünk. Ördög Nóri favoritja dr. Eszti lesz a befutó, mert nő, mert okos, és mert 29 évesen már saját ügyvédi irodája van, ami nem semmi.

csicserierika 2011.10.17. 10:40:06

@nosce: Sheri valóban gyenge, de Gergő mellől nem biztos, hogy ki meri emelni...pedig ha tudná, hogy mi nézők már hogy unjuk az állandó szimbiózisukat :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.17. 10:45:29

@Binbir D. Gece elemez:

Szerintem Verát viszi majd, az tufa müllerpéterrajongó az biztos :)

nosce 2011.10.17. 10:51:32

@csicserierika:
sztem se meri, pedig ellene lenne a legnagyobb esélye, sokan gondolnák úgy Claudió úgyis itt van adnak egy esélyt Sehének h kint megbeszéljék :), és hogy felizzana már a villa ha kint is hagyná, a kisollós asszem ott vágná ahol éri :)

capa05 2011.10.17. 10:52:00

@fkangi: Én Dyát javasolnám.Ezt a sötétséget...
Felolvasták neki az ajánlást és nem vette észre, hogy a "sorok között" mi van!
Még a nyakába is ugrott Petinek az ajánló levélért..
A "Dya figyelsz" megkoronázása volt a burkolt megalázásnak!

nosce 2011.10.17. 10:56:30

@capa05:
Sztem Dya nem olyan hülye mint ahogy kinéz eleve viszonylag tud olvasni az már önmagában jó pont abban a mezőnyben, meg Veronikát a "wc csatában" simán megszivatta dumában szal jóval több van benne mint látszik...

csicserierika 2011.10.17. 10:56:34

@nosce: legalább meglátnánk, hogy Gergő mindig ilyen unalmas, vagy csak elkényelmesedett Seher mellett.

nosce 2011.10.17. 10:59:18

@fkangi:
az a durva h a kisollós állandóan fojtást alkalmaz Seherénél, szal jó lesz vele nem összeveszni :)

capa05 2011.10.17. 10:59:22

@nosce: Ott maga mellett tudott két segédet, akik végül is kiprovokálták a vitát.
A tepsi szájú meg nem tudta megkülönböztetni Attila hangját a Dyáétól?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.17. 11:01:17

@capa05: de Dya legalább nem rosszindulatú,ráadásul néha mintha kiesne a szerepéből, vagy csak két rángatózás között bevillanna neki valami emlék egy korábbi, esetleg értelmesebb életszakaszából..vannak full stílusidegen, normális gondolatai néha..

capa05 2011.10.17. 11:01:20

@nosce: Ja és úgy láttam, hogy a hálóban olvasgatta a Peti által írt "szösszenetet" legalább akkor háborodott volna fel.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.17. 11:02:28

@nosce: ebben van rutinja..:D
tudod, mit mondanak: "nehogy már a ridikül forgassa meg a kurvát!" :DDD

nosce 2011.10.17. 11:11:13

@capa05:
én azt gondolom, de lehet csak belelátom h nem akarta felvenni a kesztyűt, egyedül van mert sehere gergőre tapad Kinga Attilára, nincs csapatban meg nincs akire számíthatna még a faszfej Shádi is lepattant róla....de télleg mintha téli álmot aludna aztán néha felriad és cikázik egyet, WcVeronika ellen tök sharp volt...

nosce 2011.10.17. 11:12:54

@fkangi:
tényleg van rutinja , az látszik :)

capa05 2011.10.17. 11:23:28

Ez a hét sokat fog tisztázni.Véleményem szerint vissza játsszák a szolgálósdit, a fiúk lesznek csicskák.
Azt én nem láttam mi alapján voltak a párok beosztva, de lehet, hogy a párosítás marad.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.17. 11:54:00

@nosce: amúgy mint pasi nekem bejön, de nem értem,mit eszik ezen a kis buta fruskán. meg nem tudom.. azért mert valakinek van egy párja, nem kell megszűnjön az egyénisége, nem szabad bezárnia minden más emberi kapcsolattal szemben. nem hiszem el,hogy nem igényelnek szabad órákat, másokkal folytatott beszélgetéseket.
@capa05: ez a feladat szerintem eleve baromásg.
zárójelben: hálát adok a sorsnak, hogy a 9 éves gyerekem nagy kerek szemekkel kérdezte a múltkor: mi az a csicska. az iskolában hallotta, szerencsére életében először.

capa05 2011.10.17. 12:08:45

@fkangi:

Ajjaj! Ismét rossz szót használtam! Nélad már másodszor lépek csúszdára.
Amit mondjuk, tegnap Attila művelt arra jobb szó nincs mint hogy csicskáztatás.( szolga ,alárendelt stb.nem adja vissza a viselkedés lényegét) talán :"alantas" lehetne, de szoktam használni a "gyeprúgó"kifejezést is.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.17. 12:11:50

@capa05: jaj, ne haragudj, szakmai ártalom biztosan, muszáj pontosan fogalmaznom és úgy látszik, nem, hat rám jól, nem bírom kikapcsolni a korrektorprogramot az agyamban.. :D nem téged akartalak minősíteni!!!:*

pickles 2011.10.17. 12:19:15

Csaba szerintem nem fog kihívni olyat, akinek bent párja van. Mert úgy számol, hogy így két tábor szavazatai összeadódnak ellene. Sehi, Gergő, Cristofel, Veronika, Péter és Vera így biztonságban van. Pedig ha tudná, hogy kint pont ellenszenves sokaknak a személyiségüket vesztett egymásban elvesző szerelmespár. Kivéve talán Cristofelék, akik külön is elég színes, buta, feltűnő jelenségek lennének. Sehi és Vera egyedül semmi nem lenne bent, észre sem vennénk őket, Sehi egyedül Gergő miatt van képernyőn, más tevékenysége nincs azon kívül, hogy egymást kerületik. Vera szintén a Péterrel való kapcsolat miatt érdekes csak, amúgy egy gyenge játékos, uncsi, próbált bepasizni, hogy legyen oltalmazója, de ezzel is csak ellenszenvet váltott ki, amikor Pétert lecsapta Annamária kezéről, megverhető, de persze Csaba lehet, hogy bentről ezt nem látja.
Fecó, Dya, Shadi nem rá tette a jelet, ezért nem őket viszi ki, mert az ellenszenves lenne a nézők szemében, pedig ellenük tényleg lenne esélye.
Attila számíthat a kihívásra, erős ellenfél, de szerintem sokan a nézők közül jó szemmel néznék, ha lefejeznék a csapatát és Csaba visszamenve újrarendezné az erőviszonyokat. Lenne kétségbeesés, kapkodás, újrarajzolnák az erővonalakat.
Attila viszont erős szavazótáborral rendelkezik, kemény dió. Vera vagy Attila. Én Csaba helyében közülük választanék. Attila megverése átrendezné, izgalmassá tenné a viszonyokat bent, lenne nagy felfordulás, új szövetségek, seggnyalások, meglepődés. Verával szemben persze több az esélye és ugyanúgy pofon az ellenfeleinek a kiejtése.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.17. 12:25:05

@SSTamás: Az, ellátatlan munkanélküli, szóval csekken fizetnem kell a TB-met, miközben nem kapok egy fillért sem.

Próbáltam, a legtöbbször írattak velem egy anyanyelvi szintű angol tesztet (ez többnyire 90% fölötti lett, de legalábbis sosem volt 85-nél kevesebb), aztán a beszélgetésnél megállapították, hogy egyáltalán nincs önbizalmam (se két év tapasztalatom) és elhajtottak.

Legutóbb meg az Auchan zavart el, pedig árufeltöltőnek jelentkeztem. Az ilyesmit például szeretném is csinálni. Vagy lennék BKV ellenőr is... :|

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.17. 12:27:45

Csabától vehemensebb beszólásokat vártam tegnap. Ehelyett mekegett-makogott.
Viszont Kinga akármilyen liba, nagyon korrektül kiállt a Csaba mellett, még, ha rá is tette a jelet. Attila feje egy tanulmány volt.
Ha Csaba biztosra megy, akkor Verát viszi ki. Az a nő hatalmas csalódás az indulásához képest. Persze ezt bentről nem biztos,hogy látni.
Ha viszont tökös, és azt mondja, csak egy embernek van helye bent: vagy ő, vagy Attila, akkor kiviszi Attilát, és arra is komoly esélye van,hogy kint hagyja.

Most akkor a kopasz meg a gogotáncos összenőttek? Mert szerintem már a klozetra is együtt járnak.
És szerintük jellegtelen a Csaba. Cccc.

pickles 2011.10.17. 12:31:30

@King of Shadows: Bocs, de ha tudsz angolul, akkor ilyen szar árufeltöltői melót csinálhatnál 1500 kilométerrel nyugatabbra is, Angliában. Sőt, alap angollal is. A TB-d legalább kijönne belőle.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.17. 12:32:14

Egyébiránt Attila tett egy nagy szívességet Csabának: népszerűvé és kedveltté tette.

_most_ 2011.10.17. 12:32:39

Szerintem, ha Csaba kiesik, a következő kiválasztásnál Balázs tuti megjegyzi, hogy Csabára nem rakhatnak jelet, mert már nincs a villában :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.17. 12:35:40

@csicserierika: Szerintem nem lenne, mert Shadi volt az egyik, aki nem őt jelölte. Amint kihívná, Ati és a Survivor felváltva kezdené mantrázni, hogy Csaba nem is annyira különbözik tőlük ("You're not so different than us after all, and yet YOU have the guts to condemn what WE have done? This is almost too ... ironic!"). :D

Egyébként igazuk is van, mert ebben a játékban hideg ... számító döntéseket kell hozni. Petiben megvan ez a képesség és Atiban még erősebben megtalálható. Felül tudnak emelkedni a szentimentális érdekeiken és így lépesek aszkendálni egy magasabb szintre, azaz a taktikairól a stratégiaira.

Ez most nagyon Alekosra sikeredett... :S

pickles 2011.10.17. 12:39:04

@Alfonzina: Igaz, ha nincs Csaba ellen ez a szerkeverő hadjárat, akkor én észre sem veszem, hogy bent van. Persze akkor Attilának sem jutott volna ennyi szereplés, hiszen neki sem volt sok más tevékenysége, mint ez a cselszövés.
És Attila azt is elérte, hogy nem csak a villán kívül, de még bent is talált olyanokat Csaba, akik valamennyire kitartanak mellette, Kinga, Dya, és még Fecó is, akit pedig naponta órákon át tréningezett Csaba ellen, mégsem rá tette a jelet.
Azt is fenntartom, hogy önmagában is igazán érdekes, nézőket szórakoztató személyiség kevés van bent. Bármilyen furcsa, Cristofel ilyen, ő egyedül is harsány, míg a többi pár tagjaiban egyenként nincs sok érdekes.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.17. 12:40:31

@pickles: Lehet, de elköltözni nem vagyok hajlandó, még országon belül sem. :S

Most egy ideig nem leszek itt, mert megyek intézni ezt-azt. Majd visszaolvasok, ha előkerültem. :)

La Pantera 2011.10.17. 13:04:06

Csaba egy átlagos fiatal srác, egyelőre látható defektek nélkül. Sajnáltam a kiválasztáson, semmivel se jelentéktelenebb figura mint sehere, gergő vagy vera. A vera féle okoskodó emancipunciktól amúgy is kiráz a hideg. Tipikusan az, aki úgy indokolja meg, ha valaki ellenszenves, hogy az illető bak v vízöntő, v más csillagjegy...

kemény keleti kommentelő 2011.10.17. 13:05:42

@Alfonzina: Csaba tökös srác, ez jól látszik valamelyik vidcsin. Még helikopterezni is tud. Nem csoda, hogy a többi manus szeretné kiutálni villából.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.17. 13:06:26

@pickles: a fiúk közül Chris, a lányok közül Annamari az, akinek van egyénisége. igaz a hétköznapokban elég érdekesek lehetnek (lsd Alekosz), de egy ilyen játékban, az ilyeneknek van terepe.

Péter a kicsi gonosz törpe még olyan, amilyen, de pl. Attila genyósága nekem már erőltetett.

inkorrekt 2011.10.17. 13:07:12

Sziasztok.Nem olvastam idáig hogy mit írtatok. Nézem a tegnap esti online-t
nagyon idegesít ez a nagyképű Gergő és a állcicababája.Még jutalmazzák is őket. A bicska kinyílik a zsebembe.Remélem nem vagyok egyedül.....

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.17. 13:12:09

@Binbir gece: Csaba nem olyan kis nyuszi, csak nehezen oldódik.
ugyanakkor egy tipikus nagyvárosi elkényeztetett szépfiú. amolyan anya kedvence, mr2 fan. :)

Kinga valójában nem érdekli annyira, ez a tegnapi öfiben lejött.

Ez nem baj, mert sztem nem az ilyen barbikák az esetei, inkább az eszesebb vonalat preferálja.
Pontosabban, azt látom,hogy nem akar komoly kapcsolatot, csak úgy elvan. Ismerkedik, összekavar ezzel-azzal, és ennyi.

A játék miatt nyomatja a Kinga dolgot, de ez meg érthető.

Mindenesetre az egyetlen olyan, aki Attilának tök egyenesen és nyíltan a szemébe mondja a véleményét, felvállalja,hogy utálja, és ezt bírom. Gergő csak kaffog, de utána meg Attila seggét lafkázza.

kemény keleti kommentelő 2011.10.17. 13:18:04

@Alfonzina: Csaba csak azért ilyen bátor megmondólegény, mert már napok óta tudja, hogy párbajozni megy. Valamit próbál mutatni, egyébként lapulna, mint Zizi Annamary ölében. Nálam stabil 14. a srác, szakmailag szólva nem binbirkontabils.

morgo1229 2011.10.17. 13:32:19

Gergo-Seri - ez a nyakonfogas valami uzenet a nezoknek ? Bennem nagyon eros ellenerzetet keltett bar lehet, hogy bennem van a hiba.
A Gergonek meg most sem esett le az ollos eset. Azt ismetelgette, hogy az Attila hibaja, hogy 12 emberrel neki kiabalnia kellett. De hat nem is az Attila kiabalt. Nagyon uncsi dolog, mikor valakinek egy csoppnyi onironiaja sincs, nem tud magan rohogni, hogy na ezt elcsesztem, vagy nem tudja kimondani azt, hogy: bocsanat erte, hulye voltam.
Egysiku a figura, tole sok humorra nem szamitok. Es az a stilus, amivel mindig csendre inti a tobbieket, olyan atyaskodo.

nosce 2011.10.17. 13:32:41

@Binbir gece:
"Egy komoly elemző nem bocsátkozik találgatásba, "

Igaz is komoly elemző nem captat legyeket :)

nosce 2011.10.17. 13:35:49

@inkorrekt:
"A bicska kinyílik a zsebembe.Remélem nem vagyok egyedül....."

háát nekem sajnos nincs bicskám :)

morgo1229 2011.10.17. 13:35:58

@Alfonzina: Kinga - Csaba - arra gondolsz amikor hatalmasakat rohogott a Kiszoppal az ajanlolevelen ?
Biztos, hogy egyatalan semmifele gyenged szal sem koti Kingahoz.
En egyebkent amugy is meg mindig ugy gondolom, hogy Csaba a masik oldalon jaccik.

kemény keleti kommentelő 2011.10.17. 13:37:07

@nosce: Statisztikám szerint ezt tíz emberből kilenc megérti.

Virágék 2011.10.17. 13:41:37

@morgo1229:
Én is ugyanezt érzem. De majd úgyis kiderül előbb-utóbb:)

nosce 2011.10.17. 13:44:17

@Binbir gece:
"Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok" :)

Virágék 2011.10.17. 13:46:53

Amúgy a Btk. szerint a tojásdobálás bűncselekmény.

avanivi 2011.10.17. 13:53:38

Az csúcs volt amikor Shádi "szakitott" Dyával.
Kb. olyan, mint például most én szakitok mondjuk @Binbir gece: -el nagy @nosce:

genevieve 2011.10.17. 13:53:49

@Virágék: de tojásdobálás nem volt a villában:-)

avanivi 2011.10.17. 13:59:07

@genevieve: Szerinted a vv4 Zsuzsa-Oli esettel öszzehasonlítható a Péter- Crisz
affér ?

genevieve 2011.10.17. 14:01:31

@avanivi: bármi, bármivel összehasonlítható:-)
kérdés: van-e értelme, és akarunk-e feszkót generálni belöle

pl. az a bizonyos melltartó eltépés, vagy ha mondjuk mikor attila a földre seperte a tányért és amikor vera lehajolt eltalálta volna az arcát és megsérül..stb, stb.

nosce 2011.10.17. 14:05:40

@avanivi:
nebazz én negyon bejövök @Binbir gece-nek, én ugyan nem szakítok vele :)

Virágék 2011.10.17. 14:07:19

@genevieve:
Jó, nem 2 méterről dobta, de széttrancsírozta Crisz arcán:)
Akár a szemét is veszélyeztethette volna. Péter rögtön tudta, hogy gáz van, vagy lehet belőle, ez látszott rajta.
A melltartótépés nem veszélyeztette Kinga testi épségét, a tányér söprés sem emberre irányult.

SSTamás 2011.10.17. 14:09:35

@King of Shadows:
[off]
A szigetországbeli karrierben nem nagyon hiszek és jellemzően azt tanácsolom mindenkinek, hogy próbálja itthon megtalálni a szerencséjét, de a te esetedben egyetértek pickles-szel.

Középtávon eséllyel tudtam volna multinál munka-, vagy legalább interjúlehetőséget biztosítani, de (legalábbis földrajzilag) nagyon távol vagyunk Budapesttől.

Ha véletlenül a fülembe jutna valamilyen budapesti lehetőség a VV5 ideje alatt, jelzem.
[on]
@Virágék
Kérdés, hogy a "dobás"-t hogy definiálták. Péter a kezében tartotta a tojást, miközben szétkente Krisz arcán, ezért a köznapi nyelvhasználat szerint nem dobta.
Jogászéktól viszont minden kitelik. Eszter nem elemezte a szituációt római, angolszász és magyar jogrend alapján? :)

nosce 2011.10.17. 14:10:24

@genevieve:
sztem egyszerű az összehasonlítás, vv4-ben az rtl emberét Olit inzultálták ráadásul valahogy be akarták nyomni Jerzyt így jött a kizárás, itt az rtl embert Pétert kellett volna kibaszni, ezért nem lett kizárás....és ennyi..

capa05 2011.10.17. 14:12:56

@Virágék: a tányérsöprés is lehet btk ba ütköző! Garázdaság " olyan kirívóan közösségellenes magatartást tanusít, hogy az másokban félelmet, riadalmat kelt"

capa05 2011.10.17. 14:14:57

@capa05: Megbotránkozást a félelem helyett-öregszem.

beacska 2011.10.17. 14:15:41

hát a leadott tegnapi onlány (most figyeljetek!) ferge-TEGES volt. kb. 1,5 óra, és abból 15 perc, hogy Péter és Attila takarít.

Köszönjük Emese!

capa05 2011.10.17. 14:18:14

@beacska: A többi meg She és Gergő enyelgése, "randija"

capa05 2011.10.17. 14:20:19

@avanivi: Ott szerintem elege lett a csajnak és kitaláltak egy balhés kilépőt.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.17. 14:20:22

@Alfonzina:

Én nem tartom alekoszt érdekesnek, inkább bizarr homo sapiens sapiens paródiának. Hát Kiszopfel egyéniségét nem lenne túl nehéz modellezni akár kibernetikusan sem, eléggé 2 bites darab. Ostoba, agresszív, és öntelt. Berakni a loopba hogy "Namivan öcsém?" meg "Kubai vér" és máris kész. Annamari sem olyan különleges mint amennyire szeretne lenni, tipikus semmilyen csúnyalány, akit még a kutya se hugyoz le. :) Attila meg emlékeztet egy közös ismerősünkre, csak az jóval intelligensebb :) (Meg mondjuk rám is hasonlít) :D

nosce 2011.10.17. 14:20:32

@capa05:
és benne van az erőszakos is de mind1 :), mondjuk a tányérsöprés csak akkor az ha a tányér előtte tiltakozott a söprés ellen :)

beacska 2011.10.17. 14:21:55

@capa05: ja, azt el is felejtettem, olyan szintem pörgettem át :D

capa05 2011.10.17. 14:24:20

@nosce: Ha a buszmegállóban a védő plexit mások szeme láttára betöröd akkor is garázdaság! És nem biztos, hogy a megkérdezed előtte.

nosce 2011.10.17. 14:26:55

@capa05:
igen de az eleve erőszakos mert betöröd, de ha mondjuk a plexit a hótól lesöpröd a te példádnál maradva, az nem az :)

genevieve 2011.10.17. 14:27:05

@Virágék: mindez csak nézőpont kérdése:-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.17. 14:36:12

@morgo1229: igen, arra gondoltam..Ha egy pasas vonzódik egy csajhoz, akit épp megaláz egy egysejtű, és látom,hogy a nő kiborulva elrohan, akkor eddigi tapasztalataim alapján a pasik 99 %-a:

1. vagy nekiesik az egysejtűnek és tetemre hívja

2. vagy/és a nő után megy, és vígasztalni próbálja.

Miután Csaba egyiket sem csinálta, élek a gyanúperrel,hogy részéről max. piás-buli hevében való felindulás volt a Kingával való liezon.
De,hogy még újra elolvasta, és röhögött is a levélen, az egyértelművé tette,hogy semmi érzése nincs Kinga iránt.
Persze nyilván imponál,hogy a csaj rohan utána, és próbálja tenni neki magát és persze kell a szövetséges is, pontosan ezért nem fogja nyíltan elhajtani a lányt -egyelőre-, csak húzd meg, ereszd meg játékot játszik vele.
És végül is jól csinálja.

Úgyis mindig, mindenkinek az kell, amit/akit nem kaphat meg.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.17. 14:38:14

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Alekosz egy pöcs volt.
Mint egy zsiráf.

Okés, de otthonra nem kéne.

Attilához képest az említett arc habos süti.

capa05 2011.10.17. 14:40:25

@nosce: ok de a tányért direkt lökte le és abban kár keletkezett és már dolog elleni erőszak stimmel.

genevieve 2011.10.17. 14:40:50

@Alfonzina: hát igen, be is véstem rögtön egy fekete pontot csabinak:-)

mondjuk attila is (aki viszont teljesen oda van kinguciért), csak a második kirohanás után ment kinguci után, és nem is próbálta vigasztalni, hanem irtó okos jótanácsokat adott:-)

Tjuca 2011.10.17. 14:44:35

egyáltalán mi volt kinga és csabi közt a semmin kívül?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.17. 14:48:44

@La Pantera: Mondtam már neked, hogy ki nem állhatom a vízöntő nőket? :P A kosokat viszont nagyon kedvelem, általában jól kijövök velük (Kinga kos). :)

@SSTamás: Köszönöm. :) De csak írásban tudok így kommunikálni, szóban nagyon nem mert erősen introvertált vagyok. Érdekes, hogy ez az angolra nem vonatkozik, azon simán társalgok... :O

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.17. 14:53:23

@Alfonzina:

Pedig megnéztem volna, ahogy letépi rólad a mellféket, és lobogó szőke hajjal rohannál sírcsizni! :D

avanivi 2011.10.17. 14:58:11

@capa05: Krisznek nem ez volt az utolsó kitörése, ha még sokáig marad,valakinek lekever egy pofont , csak nehogy a Veron legyen az.

nosce 2011.10.17. 15:00:01

@capa05:
igen de egy tányér (le)söprés meg nem kiríbvó :), mondjuk ha földhöz baszod akkor esetleg :)

capa05 2011.10.17. 15:23:01

@nosce: véleményem szerint ha ezt az esetet nézzük kírívó, nem egy kocsmában csinálta, hanem több " békésen vacsorázó" szeme láttára.A mozdulat is (a kaja nem tetszett neki ha jól emlékszem) az erőszakosságra utalt, ezért leverte.A szándékosság egyértelműen megvolt.Ugyanott vagyunk ha felemeli és úgy teszi ezt csak magasabbról.

capa05 2011.10.17. 15:24:31

@capa05: Korábban volt olyan álláspont, hogy garázdaság nincs kocsmában, mert nincs aki megbotránkozzon...

genevieve 2011.10.17. 15:26:33

@capa05: egyébként meg micsoda tuskó stilus, hogy nem ők lettek az elsők ezért leveri a tányért az asztalról?

genevieve 2011.10.17. 15:27:20

@capa05: azt meg már nem is mutatták mikor szándékosan ledobott két villát a földre

csicserierika 2011.10.17. 15:40:55

@nosce: klasszikus műből csak pontosan :
akkor jött be Tordas:)
Jerzyt csak úgy küldték be, mert kedvük volt hozzá :)

Líder Máximo 2011.10.17. 15:46:38

Sziasztok,

olvasom, hogy sokan bántják itt Kriszt, pedig nem kéne, mert show szempontjából erősen viszi a műsort. Gergő (és Vivien): ahogy mondta Balázs, a VV4-ben ez a két karakter fel lett volna rg zabálva. Folyamatosan csalódom a sittesben, mivel abszolút nem karakterét hozza, főleg, hogy már nem is villamester. Felcsatolja 0-24 órára a szűz gogotáncost és eszik, alszik, szarik. A játék állását tekintve semmivel sem izgalmasabb karakter Dzsezinél, de a lengyel ilyenkor már túl volt a Pácsón is :D Ha őt vinné ki Csaba, talán a vezetékneve miatt még visszaszavaznák, de egyáltalán nem vagyok benne biztos.

Aztán itt van Csaba.

nosce 2011.10.17. 15:53:03

@csicserierika:
Tényleg, valahogy Jerzyt ehhez az ügyhöz kapcsoltam :) de lehet szimplán csak meglátták a farkát tükörre verő képét és érezték bent a helye. Így Jerzy nem játszik az érvek között, marad a 2 beépített emberrel kapcsolatos eltérés :)

csicserierika 2011.10.17. 15:53:26

szépemlékű Bécit juttatja eszembe a Csabi gyerek.
Élő adásban leszólja Attila kinézetét, akár annak idején Béci Alekot.
Tudjuk mi lett a vége :)

csicserierika 2011.10.17. 15:54:20

@nosce: oké, nem fontoskodni akartam, de vv4-ben nem ismerek tréfát :) :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.17. 15:56:28

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: ez esetünkben úgy festett volna, hogy addig dumál hülyeségeket, amíg a melltartó kínjában lerohad rólam, én meg megküldöm egy emberes jobbhorgossal a pasast, végül tolok egy felest.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.17. 16:02:31

@genevieve: egy a lényeg: ezek a srácok tojnak Kingára.
Attila egy eszelős barom, aki inkább alattvalót keres, akit leuralhat, irányíthat.
Csaba meg egy éretlen tacskó, akinél a nőzés kimerül a nyak kiszívásban, és a tökvakarászós heherészésben a haverokkal a Gödörben.

Az más kérdés,hogy ez a Kinga is ritka antipatikus egy liba.

Mondjuk sok kiforrott személyiség amúgy sincs benn.
Eleinte Vera tűnt annak, de rájöttem,hogy ő is gagyi.

rendszerhiba 2011.10.18. 19:24:26

@Zka: remélem lesz vér a Csaba pucájában, szívesen megnézném a leesett pofáját a többi nyomesznek, miután kiejti Attilát vagy Petit.
Megvan rá minden esélye, mert normális. A sz@rkeverőket meg mindenhol utálják, még ha ők szürkének nevezik a normalitást.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.18. 19:43:57

@rendszerhiba:

mélyen egyetértek, én azért nem nézem az adást, mert egyetlen egyszer láttam ezt a lelki Mengelét, ahogy a mi drága Baltás tündérünk hierális pontossággal elnevezte, és akkor elkezdtem széthányi a zsigerem, a savam jött fel egész éjjel a solaris plexusomból, úgyhogy letiltottam magam a VV5-ről, pedig kereshettem volna vele, mert valakik felkértek, hogy írjak blogot róla... de ha ennek a Csaba gyereknek van vér a pucájában, és kiejti ezt a rémalakot, akkor esetleg nézni fogom a showt, sőt ez esetben nemes konkurencia harcba kezdek Baltás tündérrel, és én is írok: vak vezet világtalant, na meg a betevőt azt nyuszi megkeresni..

rendszerhiba 2011.10.18. 20:18:30

@oázis:

olyan szinten interaktív az életünk, hogy nem is kell nézni de képben van az ember. én speciel csak a ps3 miatt vettem tévét, amúgy csak porfogó.
visszatérve a lelki csökevényekhez, engem már rég kizártak volna, mert mikor Attila leöntötte Kingát én biztos "taknyán tenyereltem" volna.
amúgy a Gergő srácot sokkal vagányabbnak gondoltam, de elég primitív lény hogy asszisztál ehhez a sz@rhoz.....
süti beállítások módosítása