Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x25

2011. október 07. 17:55 - Hódos Hajnalka

Hát, túl vagyunk rajta, ketten ki, ketten be, remélem, több ilyen húzás nem lesz, mert a franc akar három és fél órát a tévé előtt ülni, még sörözni se lehet, mert ennyi idő alatt beállok, mint a gerely, aztán másnap nézhetem újra az egészet. Nem, nem szólok Lilura semmit, aki látta, tudja miért, ha neki pingvinnek van kedve öltözni, mit bánom én, azon sokkal nagyobbat röhögtem, mikor komoly arccal megjegyezte, a VillaLakóknak fogggalma sincs, hogy ma van az a nap. Mindenki összecsomagolt? Akkor most megnézzük, hogyan, hogyan szerepeltek az Arénában, csak tudnám, minek. Előtte Vera és Csaba mond pár semmitmondó mondatot arról, mit jelent nekik, hogy védettek. Fel sem ocsúdok, Bandi már fogja is a fejét, mondjon búcsúbeszédet, de kvagyorsan, mert sürget az idő, másfél perc, gegv, Bandi, te jössz, Bandi, mongyámávalamit. Bandinak nehéz bármit mondani, köszöni, hogy itt lehetett és sajnálja. Én annyira nem. Fecó természetesen zokog, hogy Dya miért, szerintem ő sem tudja. Ölelkezés, jótanácsok a Szűzoltónak: ne add fel és ne növessz nagyobb pocakot! Szerintem is inkább agyat kéne. Bandi sír, és a boga faszáér nem akar kimenni a Villából, azt várom, Lilu mikor ordít rá, de visszafogottan csak bandihallaszemgemezik. Na, Bandit letudtuk, a szituációról eszembe jut egy nagyon ócska vicc, azért is elmondom, kínlódtam tegnap este én is épp eleget. Idős hölgy tárgyal a sírkövessel, azt szeretné, a következő legyen a felirat: szűzen született, szűzen élt, szűzen halt meg. Rendben, három sor, az akkor kilencvenezer forint lesz. Ó, az nagyon sok, nem tudná valahogy egy sorba tömöríteni? Megoldjuk, válaszol a szaki és ezt vési a kőre: felbontatlanul vissza.

Nézzük az öfit, előtte azonban megragadnám az alkalmat és szeretnék – hiszem, hogy sokunk nevében – izenni a tévébe’, kedves stáb, rohadtul unjuk az Attila-Kinga nyűglődést, köszönöm, csak ennyit szerettem volna. Kinga Fecónak picsog, a felsőmet is szétbaszta az a hülye fasz! Mit képzel magáról, hogy még a cuccaimat is szétbassza? Pillanatra elgondolkozom azon, nekem is ez lenne-e a legnagyobb bajom, az eddig történtek után, aztán hallgatom tovább, Kinga undorodik Attilától, annyira kezdi megutálni, hogy azt el sem tudja mondani. Fecó hümmög, aztán elmeséli Attilának, mi történt. Nem olyan okos, mint gondoltam, csóválja a fejét a Machinátor. Buta lány. Ösztönlény.

Veron és Seri a kerti asztalnál megbeszélik, a tegnap este kemény volt, a medencében gyakorlatilag mindenki mindenkivel. A Csabi meg a Kinga is, figyeld meg, ott lesz valami. Veronika már napok óta figyeli őket, úgyhogy neki aztán elhihetjük. A nyugiban is ez a téma, vagyis a lófejű gyerek meg a Cselszövő. Bejött egy buzigyerek, és a Kinga elveszítette a fejét. Attila úgy érzi, cserbenhagyták, pedig nem is volt semmi. Seri meg a Gergő is összejöttek, Fecó úgy látta, egy csók elpattant. Nagyon gáz, nagyon gáz, hogy a bezártság Seriből mit hoz ki, nagyon durva, ő is csodálkozik saját magán. Eddig volt a Claudio és pont, de tegnap a medencében már voltak olyan pillantások, hogy a vak is látja. Most a Sehere ennyire hülye, vagy minket néz annak?

Lilu egész öfi alatt Attila tetteit magyarázza bele az agyunkba, most éppen bosszút forral féltékenységében Kinga ellen. Megbeszéli a Pocokkal, ha ő menne ki, az emlékére ejtsék ki Csabát. Utána meg a Kingát. Ez de szép, kezet rá! Ha Péter megy ki, akkor Vera legyen az, akitől megszabadulnak! Ha mindketten maradnak, Attila Csabát fogja kirakni és utána nagyon csúnyán megbünteti a Kingát. Péter bólogat, persze, a puszta jelenléteddel ki tudod csinálni a csajt. Én azért kíváncsi vagyok, Péter mit gondolt magában, a riportszobában állítólag őszinte, mikor elmeséli, sajnálná, ha Attila a játéknak ebben a fázisában kiesne, mert kell neki egy taktikai ellenfél és Attila ehhez elég aljas és ügyes. Lilu megint a fejünkbe veri, hogy az Utolsó Vacsorán Attila mardosó féltékenysége miatt nem dőlt mindenki a röhögéstől, aztán kerek húsz percen keresztül nézhetjük, hogy ez a kretén gyerek baszogatja a buta szőke libát. Én például kíváncsi lettem volna, Melinda és Péter mikor és hogyan melegedtek össze, és ugyan mit szólt ehhez BTA, hogy Bandi miket mondott az utolsó estén, esküszöm, még Zizi gombnyomkodását is szívesebben nézném, de hát francokat annyit kíváncsiskodni, mikor a lelki Mengele megint kísérleteket folytat az áldozatával.

Az első öt percben arról folyik köztük a vita, mi a kulturált viselkedés. Az, amit Kinga tegnap csinált, az volt? Lehet, hogy Kinga smárolt csajokkal, de Attilának nem küldött jeleket, pont azért, mert Kinga látja, milyen agresszív Attila. Ha Kinga hazudik, fejezzék be a beszélgetést. De akkor ez lesz az utolsó. Kinga vállat ránt, Attila meg gondolkozzon el arról, miért nincs senki az életében. Fecó fogatlan prókátorként beleszól a vitába, nem gondolják, hogy szükségük van egymása? És miért nem mondják ki? Mit? Mit kéne kimondani? Szeretlek és hiányzol, mondja Attila és közben olyan fejet vág, mintha kínlódna belül és lelkében viharok dúlnának. Aztán feláll, és bemegy, az eszetlen Kinga vihog, istenem, hülye picsa. Persze Attila nem azért megy el az asztaltól, mert úgy érzi, a kijelentése után össze kell szednie magát, hanem azért, mert pontosan tudja, hogy a két süket tyúk csillogó szemekkel rögtön ráveti magát az érzelgős gyerekre, na Fecó, mi volt ez? Fecó pontosan azt a választ adja, amit Attila megetetett vele: Attila mindent azért csinál, mert itt van a Csabi és féltékeny. Á, szopatsz, vigyorog Kinga, érkezik Csaba, a pincér és persze Attila is, megint a megfelelő pillanatban. Mikor a többiek nevetnek.

A baszogatás második felvonása egy teátrális mi lenne veled, ha nem lenne itt a Fecó kérdéssel indul. És jó lenne, ha Kinga beindítaná az agyát. De mit is foglalkozom én veled? Kinga se foglalkozik Attilával. Jó, akkor Veronika rákérdez. A Csaba miatt vagy ilyen? Erre a menetrendszerű olyan egyszerűek vagytok a válasz, leszarlak, Kinga, én is leszarlak, Attila, akkor húzz el innen a picsába. Kinga hálistennek el is húz, Attila sóhajt, minden napra egy cirkusz, pedig már unalmas. Mit szóljunk mi, bazmeg? Most Fecó mondja, hogy ez a Kinga nem normális, annyira nem, hogy az már fáj. Attilának persze mindez fájt. Annyira, hogy Veronika kezét fogdosva bevallja, szereti Kingát és hiányzik neki. Tényleg. Szeretné visszakapni és mindent leszarna, ha ez megtörténne. Lilu elmagyarázza nekünk, egyértelműen látszik, hogy az álarc mögött egy kétségbeesett, szerelmes férfi lakozik, köszönjük szépen.

A dupla randi alatt sem szabadulunk meg sem Kingától, sem Attilától, mert a Cselszövő a Bőgőmasinál randizik és előtte Attila megint kiokosítja Fecót, mit kell mondani a lánynak. Halkan kérdezem, ha Kriszről kintről úgy néz ki, hogy a Pocok csicskása, akkor Fecó Attilának mi? A másik páros a Kubai és a Kacsa, ez némileg enyhíti az eddigi szenvedéseimet, ugyanabban a stílusban tolják, ahogy eddig. Veronika nincs oda Kriszért. Annyira utállak, ölelgeti. Miért, te odavagy értem? Igen. Tényleg? Komolyan??? Smárolás után Krisz a maga módján vall az érzéseiről: két napja érzek irántad valamit, baszki! Felröhögök, jó, nekem is mondták már telefonba, hogy „fogd már be a szádat egy pillanatra, most mondtam, hogy szeretlek, te meg beleugatsz bazmeg” de az az én vehemens, szenvedélyes verbális dominanciám, magyarul a szófosásom miatt volt, nem a másik fél volt kubai temperamentusú latin tizennyolc éves srác, na. Mondjuk én nem azt válaszoltam, mint Veronika, de nám lász sámmi, hanem röhögtem. A másik asztalnál Fecó győzködi Kingát arról, hogy Attila szerelmes belé, hát látja, mire nem képes féltékenységből. Ha arról lenne szó, hogy kijelölés, kimenne helyette! Kész, Kinga beszopta. A konyhában viháncolgat Attilával, aki, ha holnap kimegy, üzen neki Veronikával és Fecóval. Erről azok a pszichothrillerek jutnak eszembe, mikor a már meggyilkolt sorozatgyilkos még a halála előtt felad az őt elkapó nyomozónak egy levelet, amit a halála után kézbesítenek és abban röhögve közlik, hogy van még négy szétdarabolt áldozat és soha nem fog rájönni, hol. Pedig Attila nem akar belenyúlni Kinga életébe, pont az tetszik neki, hogy öntörvényű.

Hála a magasságos atyaúristennek, ezzel véget ér az öfi, és kezdetét veszi a dupla beszavazó, rögtön az első pillanatokban kapcsolják a Villát és Melindát gyorsan kirakják. Melinda, búcsúzz, gegv. Ha jól láttam, Krisz és Péter kapják a szerencsefülbevalót, Melinda nem utál senkit, nyilván véleményei vannak, tehát hálivúd. Semmi sírás basszus, ölelkezés, hálivúd.  Menjén, Melinda és mondd meg Ödönnek, hogy Erste Bank! Érkezzenek is a Karrieristák, a Művészlelkű Hajnal, a Nemcsak Verbálisan Erős Eszter, és az Örökifjú Susi. A Művészlelkű zagyvál valamit arról, hogy a pohár félig üres, félig tele, sóhajtok és legyintek, aztán hörgök és bevallom, ma gyakoroltam, ahogy Hajnal és Susi ült. Eszter vezet 55%-kal, egyébként, arra is legyintek. Ismerjük meg jobban Hajnalt.

38 éves, festőművész, a festészet az élete, a szerelme. Az ecsetet a szívébe mártja és a lelkét viszi a vászonra. Van egy jajrózsaszínű hajú lánya, akit születése óta egyedül nevel. A kiscsaj tizennyolcadik éves és lelki harmónia van köztük. Hajnal úgy érzi, be fog kerülni a Villába, mert nyitva van a harmadik szeme. Minden nap harmóniába helyezi magát és attól függően, hogy pozitívan gondolkodik, nem lehet pálcát törni a hátán. A következő könyöklő luvnya, akarom mondani Karrierista Eszter, aki 29 éves, most költözött vissza az anyjához és egy bűnronda nagy dög mackóval alszik. Komolyan mondom, elszedem a félszemű nyuszit a Pötyitől, kimosom és azzal fogok dögleni, rohadjak meg. Ha ez is bundit kér tejával, belevágok valamit a tévébe. Nem, haboskakaót. Tán ezért nemcsak verbálisan erős.

Eszternek saját ügyvédi irodája van, besiet, kiadja a csicskának az ukázt, aztán munkavédelmi sisakkal a kezében – ami köztudottan minden egyes ügyvédi iroda szerves részét képezi, sőt, a kamarai tagság feltétele, hogy a nőknek fehér legyen – elindul az építési területre. Tűsarkúban, hogyne. Az építési naplóért. Ilyenkor a dr.eszter benn marad az irodában és mindenkiesztikéje lesz. Mondjuk, én a csicskát küldeném, főleg esőben, és ez kaland? Amikor a volt kolléganőm a hetedik faluban, a disznóólban találta meg a hatósági állatorvost, és a disznó hátán íratta vele alá a növényegészségügyi bizonyítványt, az volt a kaland! Esztinek van varázstakarója, apu cuccaiból pecsvörközte anyu és persze viszi magával azt is. Verával és Csabával pendül egy hullámhosszon és új csapatot akar építeni a Villában. Namost a csaj vagy pályát tévesztett és építészmérnöknek kellett volna, hogy menjen, vagy így kompenzál amiatt, hogy nem kapott annak idején legót karácsonyra, mert mindegy, csak építeni lehessen.

Susi egy svájci magánklinika VIP osztályát szervezi. Bennem meg önkéntelenül felhorgad a kérdés, akkor mi a fasznak akar beköltözni a Villába? Rögtön választ is kapok, mert élvezni akarja az életet. Kalandot vár, ármányt és szerelmet. Én azt, a kapuzárási pánikot mikor tudják a nők kevésbé szánalmasan megélni. Van egy fia, ő is egyedül neveli, mint a háromszemű csaj, és igen, ilyen fegyelmezett létére be tudna illeszkedni a Villába, ott a helye, rendet kell tenni, mert most totál káosz van. A fiát Kriszhez hasonlítja, ezzel el is intézett neki pár év terápiát, gondolom, Svájban lesz protekciója a gyereknek legalább. A Nemcsak Verbálisan Hanem Combban Is Erős csaj jut be, a kortesbeszédekből Hajnal mondatát idézném: minden reggel hajnallal kezdődik és minden buli hajnalban végződik. Én voltam már olyan bulin, mikor senki nem végezte bennem, tudom, sivár az életem.

Jönnek a Feltörekvő fiúk, az Életrevaló Shadi, az Éjszaka Császára Andris és a Páratlanul Laza Dako. Dako nemcsak Páratlanul Laza, hanem Páratlanul Gyökér is, egy igazi, hamisítatlan nagyképű köcsög, és ezt a beszavazó alatt percről-percre be is bizonyítja. Nézzük inkább Shadit. Apu jordán származású, tehát ő félvér. Mit nem mondasz baszki, remélem, van még a tarsolyában ilyen meglepő információ. Tartja a Ramadánt és Zizinek sincs félnivalója. Alkoholt iszik, ha ünnepelni kell. Imádja a nőket, a női energiák jó hatással vannak rá. Remélem, a dobot nem viszi magával, akármilyen fontos számára a zene. Shadi nagyapja nagyon cuki. A Villában csajokból nagyon jó a felhozatal, bár mindenki megjátssza magát. Blabla az emberek iránt érzett szeretetről, haladjunk, mert unom, Andris.

Andris lemezlovászkodik, thai-boxol, három éve egyedül él és rendmániás. Hát róla, ha megszakadok, nem tudok többet írni, biztos nagyon jó fej srác, csak éppen olyan unalmas, mint az Önök kérték. Dako kisfilmjének első mondata már odabasz: elég, ha annyit mondok, én vagyok Zombory Dávid. Ipszilonnal. Aztakurva, és akkor mi van? Én meg a Hódos Hajni vagyok ipszilon nélkül. Arcoskodik, lazul, humorizál és általában elejti a vadat. Ez az arc, biztos, hogy benn lesz a Villában, arra akár mérget is vehetünk! Hát még szerencse, hogy nem tettük, mondjuk én már napokkal előbb biztos voltam benne, hogy akkor lesz ez a Villában, mikor én a Lazionak fogok fanatikusan szurkolni. Eszter – akit egy magát felfedni nem kívánó rajongó kommentelőnk kérésének engedve ezentúl Dr. Bubónak is szólítok majd – és Shadi vigyorognak, vagyis csak Eszter, Shadi lánnyal szeretne aludni. Mindegy, csak legyen melle. Ja, meg kisugárzása, holnap találkozunk, pá!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1808 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julcsi29 2011.10.10. 00:58:32

Én is megyek aludni,mindenkinek jó éjt,aki még marad,sziasztok ! :)

csak magamat képviselem 2011.10.10. 01:08:17

krizé: "nem felzárkóztató, hanem...ja!"

csak magamat képviselem 2011.10.10. 01:21:54

Vera szerintem tényleg leszbi, ezzel nincs is semmi baj.
Az a medencés leszbicsók a két másik lány közt lópunci volt, de ezek a laza öltözködési tanácsok (nem is rosszak), pirulós félrepillantások a "Vetkőzzünk, csajok?" hallatán. hm.:)

csak magamat képviselem 2011.10.10. 01:27:31

most az élőben pasit játszik Vera, azzal, hogy megfeddi a szokás szerint kurvuló Veronikát, hogy kurvuljon jobban. Ribancnak nevezi őket, magát pedig mádámnak. csak így tovább, én aszondom.

csak magamat képviselem 2011.10.10. 01:31:26

csak még1:)
szerintem Vera élvezni fogja az üvegezést a csajokkal. jó éjt magamnak, mert itt már senki sincs, akivel gondolatokat cserélhetnék. :(

csak magamat képviselem 2011.10.10. 01:44:17

nem csak Veráról, mert a szexi orientációja per pill nemigen centrális téma.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 07:29:34

@julcsi29: ó, ha ismernél, tudnád, hogy minden vagyok, csak szent nem :DD;) és nem is akarok az lenni:
1.: mert ahhoz meg kellene halnom
2.: unalmas lenne a Menyország
:D

dr. gernika 2011.10.10. 09:05:01

@csak magamat képviselem: Hűűűűűha.
Ennek inkább olvass utána, mielőtt valaki elhiszi.

capa05 2011.10.10. 11:38:20

Árvák vagyunk! Haynalka betegség miatt "zárva"

genevieve 2011.10.10. 11:39:37

@MagasMacska: úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúútálom:-(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 11:50:07

Jó reggelt!
Valaki elmesélné mi ez a gergős balhé? Esetleg meg lehet nézni valahol?

capa05 2011.10.10. 11:54:15

szerintem nappal történt, így csak az esti öfi ben

Virágék 2011.10.10. 11:55:14

Sziasztok!
Az előző szériában néha kommenteltem, eddig a 5-ben még csak olvastalak titeket:)
A kért balhé, megnézni egyszerűbb, mint leírni:
www.youtube.com/watch?v=ehQrPF20npM&feature=player_embedded

csicserierika 2011.10.10. 12:07:57

@Virágék: szia :)
Én még emlékszem a régi avatárodra :)

capa05 2011.10.10. 12:13:31

Így gyorsan átfuttatva nem jött be a tréfa.Így aztán plélum előtt osztotta Attilát.

capa05 2011.10.10. 12:15:34

Gondolom a sírós meg, megbízásból froclizta tovább.

genevieve 2011.10.10. 12:20:50

@Virágék: attilának agyára megy a taktikázás:-)

nagyon átlátszó az egész amit csinál

genevieve 2011.10.10. 12:22:11

@capa05: ahogy gergő is mondta, nem foglalkozott vele, aztán jött feco...azzal az indítással, hogy elitélhető-e valaki azért mert elvesz egy ollót, mikor gergőnek ott a sittes múltja...tényleg olcsójánosok

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 12:23:18

oké, el kezdtem nézni, de 3 perc után még mindig fogalmam sincs, hogy milyen olló miatt áll a balhé? Miért tört ki a balhé?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 12:24:35

@pushpang: balhébalhébalhé.:D pedig utálom a szóismétlést.
(balhé)

Tjuca 2011.10.10. 12:26:37

@pushpang: nem az ollón van a hangsúly. szerintem inkább azt kellett volna mondani gergőnek, hogy bagoly mondja. mintha attilának nem öntötte volna el még az agyát a szar. ámbátor tényleg gáz, hogy valakinek ennyire eldurran az agya, és mindenkit megfélemlítve ordibálhat. :-O tényleg bolondok háza.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 12:26:40

(dedurva Gergő arca, meg tekintete - végre valami jelenlét)
Tök fura az is, hogy 3 heti öf-ban nem beszélt ennyit, mint most 3 perc alatt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 12:27:19

"PRECEDENS"! :D na már ezek is kezdik.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.10. 12:29:32

@pushpang: biztos szóltak neki, hogy ideje lenne...

fájdalommentes hétfőt mindenkinek!

genevieve 2011.10.10. 12:30:40

@pushpang: úgy gondolom, hogy attila feladatba kapta azt, hogy tegye el az ollót...(poénból)
csak mikor gergő kereste senki nem vállalta fel a dolgot, és ezen durrant el gergő agya és meggyanúsított mindenkit...aztán attila bevallotta, hogy ő volt..eddig lehetett volna tényleg poén

csak jóval később állt elő feco ezzel a dumával (gondolom megbeszélték attilával a taktikát), és az, hogy gergő múltját belekeveri az szemétség, meg ahogy be akarják állítani

capa05 2011.10.10. 12:34:12

@Tjuca:
Ha valaki szórakozik (mint kiderült ) és még egyéb dolgokkal félrevezeti a másikat ( szó volt valamilyen meg nem érkezett levélről) ad okot a felháborodára, akkor érthető! (nem biztos hogy elfogadható)
Szerintem Attila ezt (nem védett helyen) nem merné megcsinálni.
Vagy lehet hogy megcsinálta és megkapta a magáét és ezért ilyen kretén.

capa05 2011.10.10. 12:36:48

Ém már nem csodálkozom, hogy Attila barátnője egy másik földrészre menekült előle.

genevieve 2011.10.10. 12:37:05

@capa05: azért kretén ahogy aztán gergőt kezelik...sugallják, hogy börtönviselt, agresszív (mintha ő nem az lenne), hogy építi a csapatát (gergő szerintem nem épít semmit), és azért mert tényleg nem ketten rendezték le négyszemközt ...

azzal, hogy figyelj gergő feladat volt, bocs egy kicsit túllihegtük...és ennyi

genevieve 2011.10.10. 12:37:49

@capa05: azért az tetszett, hogy az egész közben kinga unott fejjel bambult:-)

Tjuca 2011.10.10. 12:40:11

@capa05: értem, de biztosan a mértékkel volt a gond. tegyük fel zizi viszi el az ollót vagy a stáb kicsempészi, és tényleg nincs ollósember, akkor joga van másik 13-serike megfélemlíteni? gyanítom erre ment ki az egész, kiugrasztani a pszichopatát.

és ez nyilván a stáb tudtával, lásd levél.

szvsz elég furcsa játékot csinál az rtl, tudták, hogy kiket vittek be, és gerjesztik is rendesen az agressziót. oké, hogy ne tunyuljanak, de ebből könnyen lehet valami galiba.

most pont azon döbbentek le, hogy mekkora rejtett agresszió van gergőben, ami eddig nem derült ki, csak sejteni lehetett.

agresszív attila, gergő, kartofel, és még ki tudja ki mindenki. :-(

capa05 2011.10.10. 12:40:41

Hisztin, leszbicsókon kívül az sem sokat mutatott magából ( nem a fizikai testre gondolok)

genevieve 2011.10.10. 12:43:38

@Tjuca: rejtett agresszíó mindenkiből előjön, ha olyan helyzetbe keverik...még a legnyugisabb emberből is, az a szemétség, hogy direkt erre játszanak...

én is csapkodtam már a telefonkagylót a falhoz mikor matávot hívtam:-D

Virágék 2011.10.10. 12:44:25

Nem tehetek róla, de engem ebben a szituban Fecó kavarása irritál a legjobban.
Úgy járkál ott, mintha ő lenne az Isten farkán a forgó stanicli:)

genevieve 2011.10.10. 12:44:37

hovatovább itt is vérremenő viták tudnak generálódni, pedig össze sem vagyunk zárva, és nem is ismerjük egymást...

Tjuca 2011.10.10. 12:45:01

én most kivételesen értem attilát. az együttélésnek szabályai vannak. tegyük fel kisolló elveszik a nagy kupiban, és senki nem tudja hol van.

ez egy teszt volt. csúnya teszt. csak egyet nem értek, miért mindig attilának kell "tesztelgetni", csak mert ő ezért a kategóriáért "felel". mert megmondta, hogy neki ezt megmondták...

genevieve 2011.10.10. 12:45:19

@Virágék: ezt mondta neki gergő is (most jelzem, hogy nekem nem szimpatikus gergő:-)

capa05 2011.10.10. 12:46:22

Az hogy mekkora az agresszió, kérdéses? Ha levert volna egyet akkor sok.Így verbálisan elintézte.
Az hogy börtönben volt és ez váltotta ki belőle hülyeség.
Ha megnézed a Hófehérke és a hét törpét ott is megvan ugyanez az agresszió!
Székecském , poharacskám, ki ivott belőle...
Ugyanaz a birtoklás tudat.

genevieve 2011.10.10. 12:46:26

@Tjuca: hmmm:-) nem a kisollón van a hangsúly, hanem azon, hogy attila sunyin hallgatott és utána feco beszólt gergőnek:-)

Tjuca 2011.10.10. 12:46:54

@genevieve: igen, de míg te a telefonkagylót csapkodtad, gergő a matávost ugatta volna le, vagy a csaját, vagy vagy vagy. ő is megtehette volna, hogy megpucol egy kondér krumplit, vagy zizi szarát a földhöz vágja. :-P

genevieve 2011.10.10. 12:47:29

@Tjuca: ja, és akkor attila melltartó széttépése mi volt????

genevieve 2011.10.10. 12:48:02

@Tjuca: ha ott lettem volna a matávost csapkodom meg a kagylóval:-D

genevieve 2011.10.10. 12:48:48

@Tjuca: egyértelműen látszik, hogy attila és feco direkt baszta fel gergő agyát ....szerintem....

Tjuca 2011.10.10. 12:49:44

@genevieve: szerintem meg is. ezen is, meg azon is, hogy hogyan tud viselkedni valaki.
én laktam 10 ágyas koliszábában, hidd el tudom miről van szó. :-P igenis egy kicsi közösségben egy mértéken felüli agresszió nem elnézhető. senkinek. sem gergőnek, sem attilának (melltartótépkedés) sem senkinek.

úgyhogy itt leginkább az rtl-ről van szó, és nem a kisollóról, meg a kisstílű poénkodóról. :-(

Virágék 2011.10.10. 12:49:59

@genevieve: A Gergő nekem kicsit hamis. Túl "jó fiú"-nak akar látszani.

capa05 2011.10.10. 12:50:49

@Tjuca:
Szerencsés lehetsz, hogy neked ilyen cselekedetek jutottak volna eszedbe.
Az én reakcióm (bizonyosan megvetsz érte) Gergőéhez áll közelebb.Kapott volna kb 3 "pengét"a sírós is.

Tjuca 2011.10.10. 12:52:27

@genevieve: így van. de ilyen módon kapott már pl. csabi is, akinek kitette "az ágyát", de lám ő akkor az itteni vélemények alapján langyin reagált. szerintem meg az a reakció a normális. :-D

nem tudom milyen lehet benn, de gyanítom az része a "játéknak", hogy megtudják ki mire képes.

genevieve 2011.10.10. 12:53:18

@Virágék: ugyan már:-)

teljesen normálisan elvolt eddig...nem szervezkedett, nem áskálódott, nekem nem tünt eröltetettnek a viselkedése....aztán sehivel meg pláne kivonta magát a forgalomból...már a tegnapi bejátszásnál is az jött le nekem, hogy attila féltékeny a kapcsolatukra, egyszerűen az a tipus aki nem tudja elviselni, ha a másik boldog...neki meg nem jut semmi

Tjuca 2011.10.10. 12:53:49

@capa05: ismétlem öt évet húztam le 9 csajjal egy internátusban. néha azt gondolom ez a való világ nudli ahhoz képest. :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 12:54:30

Eddig aránylag szimpatizáltam Attilával, most már kevésbé.
Hát elég tanulságos volt megnézni ezt a filmet. Fecó is megmutatta szarházi oldalát.

Tjuca 2011.10.10. 12:55:18

attila az a típus, aki nem képes veszíteni, nehogy már ne legyen benne este a tv-ben.

azonban seri, na tőle agyhúgykövet kapok, ahogy tercelgetett seribaba, meg rángatja a száját, fejét. ohh.

genevieve 2011.10.10. 12:55:44

@Tjuca: csabi és gergő helyezete más...
csaba akkor még nem akarta felvállalni a konfrontációt, tudta, hogy direkt van bekóstolva...

gergő és attila meg elvileg barátok, és gergőnek eszébe se jutott, hogy attila rá fog állni

arról meg nem is beszélve, hogy gergő leülte a társadalom által rá kiszabott büntetését...ebben a szituban felemlegetni (pofánkba nyomva nyomatékosítani többször is), hogy ő börtöviselt nagyon átlátszó manipuláció...

nowo 2011.10.10. 12:56:57

@genevieve: csak jóval később állt elő feco ezzel a dumával (gondolom megbeszélték attilával a taktikát), és az, hogy gergő múltját belekeveri az szemétség, meg ahogy be akarják állítani

Milyen dumával állt elő Fecó?
(lemaradtam)
(nagyon röviden,mi történt?)

Köszi!

genevieve 2011.10.10. 12:57:38

@Tjuca: többek között azért sem mennék önként be ilyen helyre, mert nem bírnám elviselni,hogy össze vagyok zárva emberekkel...még akkor sem, ha a világ legaranyosabb emberei lennének...

ha már nem úgy pakolnák el a konyhába a dolgokat ahogyan nekem logikus, agybajt kapnék:-D

genevieve 2011.10.10. 13:00:09

@pushpang: nem tudom feco mit mondana, ha elkezdenék neki mondani az etnikai hovatartozását, mint indok bármilyen viselkedésére

genevieve 2011.10.10. 13:01:19

@genevieve: és mielőtt ezért kapnék a pofámra:-)

az előző szériában béci volt a kedvencem:-D

Virágék 2011.10.10. 13:02:06

@genevieve:
Hát éppen ez az! Ha ilyen(lenne) az alaptermészete, hogyan keveredhetett kábszeres ügyletekbe?
Illetve az is gáz, hogy 30 valahány évével nem mondta a foglalt Serinek, hogy "baba, figyelj, ez kívülről félreérthető", hanem vastagon benne volt a vibrálásban.(nem szeretem Serit, de mégis csak egy 21 éves kis ribi, akinek tetszett Gergő udvarlása)

capa05 2011.10.10. 13:02:25

@Tjuca:
Persze, hogy másként reagál, mert más egyéniség.(Fizikailag is és szellemileg is.)
Az hogy mivé válsz nagy mértékben a környezeted befolyásolja.

evangeline77 2011.10.10. 13:03:18

Rémesen gusztustalan volt ez a vita! Hatalmas szemétségnek találom, hogy Fecó viselkedett Gergővel szemben. Attilától ezt vártam, egy kis alattomos, irigy szarkavaró, aki jól írjátok, nem védett környezetben sose merne megtenni 1-2 dolgot, amit benn lazán. Gergő börtönviseltségét felhánytorgatni, pláne egy ilyen esetben annyira gáz és annyira átlátszó manipuláció. Csalódtam Fecóban.

Tjuca 2011.10.10. 13:04:25

szerintem olyan nagyon nem más. az is elég szánílmas volt.

a sittes múlt meg, hát ezzel számolnia kellett, hogy ez úton útfélen le fog esni. valahol pedig értettem, amikor az hangzott el, hogy pont az akad ki egy ilyen piti dologra, aki elég kemény dolgokon ment át.

bevallom fecót meg nemes egyszerűséggel nem értem. járkál ott, mint jézus, hogy ki veti az első követ, meg mire. most az nem tiszta, hogy azt akrta-e tudni, hogy gáz-e 1500-é a rézkilincset elcsórni, és elítélné-e a másik? a mélyfilozófia mögött azt hallottam, hogy arra kíváncsi mikortól bűn a bűn, és kinek van joga büntetni.

erről jut eszembe tegnap megkérdezte a lányom, hogy hol kezdődik az ég, és hol van az űr. mikor mondtam, hogy az ég rögtön a föld felett kezdődik kicsit lekonyult. :-)

hát kedves fecó a bűnt elítéljük. ez van. így én részemről elítélem attilát a pitiánerségéért, gergőt az ordításért, és téged a tekenőbe öntött vízségedért. :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.10. 13:05:13

@Tjuca: Én is megértem Attilát. Konkrétan azt, hogy rájött, milyen jól "meg lehet lovagolni" Gergő felindultságát és mintegy büntetlenül provokálni őt, hogy az első hangos szó után elő lehessen hozakodni börtönviselt múltjával és ezzel mintegy felfrissítve a nézők emlékezetét. Túl nyugis és szimpatikus lehetett szerinte G. a külvilág felé.
Ahogy kisiklik a kérdések alól, ahogy folyamatosan terel (Fecóra hivatkozik, v. a kubait hibáztatta, amikor már nagyon sarokba volt szorítva), ugyanezt szokta csinálni Kingával is, csak G. keményebb dió.

genevieve 2011.10.10. 13:06:08

@Virágék: ha jól tudom 4,5 évet ült, azért az nyomott hagyhat az emberben...

hogyan keveredhetett bele? fogalamam sincs, kellett neki a gyors meggazdagodás, vagy ő is drogos volt...az agresszíónak ehhez semmi köze szerintem

capa05 2011.10.10. 13:08:09

Ahogy én a felvételből láttam ez a dolog már le volt rendezve csak a pityergő szócső újra kezdte(biztosan megbízásból, mert még önálló gondolata annyi volt, hogy mennyit érhet a réz kilics a MÉH-ben)

genevieve 2011.10.10. 13:09:47

ja vágom már, a nézők arra szavaztak, hogy legyen feszültség a villában ezért volt ez a feladat....

vagy azt tegnap este szavazták meg?

Virágék 2011.10.10. 13:10:36

@pushpang:
Teljesen egyet értek veled.

MagasMacska 2011.10.10. 13:12:20

Azért az RTL és Attila elérték, amit akartak, "felpezsdült az élet"...

Bár kérdés, hogy Attila ilyen eredményt szeretett volna, vagy ennél hízelgőbbet.

kemény keleti kommentelő 2011.10.10. 13:12:30

Dubai Regina bátyjának igaza van. Én már arra is ütök, ha a kisollómat valaki nem merőlegesen elvágólag teszi vissza a tyúkszemtapasz mellé. De ez az Attila elvarnyúzta. Atomot neki.

Virágék 2011.10.10. 13:13:23

Nem tartok egyelőre senkit sem méltónak a nyereményre. Nincs számomra benn szimpatikus ember és ez gáz.

genevieve 2011.10.10. 13:13:49

@MagasMacska: az ilyen nagy manipulátorok el szokták felejteni, hogy mások nem az ő szemükön keresztül látnak....
az én szememben pl. egyáltalán nem gergő jött le szemétként

capa05 2011.10.10. 13:14:12

@Virágék:
Ha már a kívülállókról (nézőkről) beszélünk .Kíváncsi lettem volna (ha úgy reagál ahogy írtad) erre a postra.
Lett vona köcsög, hogy a börtönban azzá vált, vagy impotens.. stb)

genevieve 2011.10.10. 13:14:27

sőt eddig valamilyen szinten feco is szimpatikus volt...

Tjuca 2011.10.10. 13:14:30

visszatérve az agressziókezelésre. három már, még, megint dackorszakoló gyerek edz nap, mint nap. nagyon nem mindegy, hogyan vezetem ki a gőzt. :-O és nekem az nem elég, hogy dehát mindenkiben van feszkó.. van, csak nem mindegy hogyan adja ki. ilyen értelemben sok benn a pszichopata, én a szerkesztők helyében kicsit tartanék a jövőtől. a fodrász mellé beküldenk egy pszichológust is. ;-P

genevieve 2011.10.10. 13:15:17

@capa05: vagy sunyi, és direkte kerüli a konfrontációt:-D

capa05 2011.10.10. 13:16:01

@genevieve: Nem feszültséget szavaztak, ha jól emlékszem, hanem klikkesedést.

genevieve 2011.10.10. 13:16:23

@Tjuca: ugyan már, mindenki szokott ordibálni egy kicsit ha felbosszantják:-)

ez még nem agresszió:-)

genevieve 2011.10.10. 13:17:15

@capa05: nem ugyanaz?:-)

jópofizásból klikkesednek?:-)

sorszámot húznak, hogy ki melyik klikkbe legyen?:-)

Tjuca 2011.10.10. 13:18:15

@genevieve: igen. ezért írtam, hogy nem láttuk az eredetit. azért gergő szemei, hm. kicsit riasztóak. de vess meg nem szoktam melltartót/gatyát tépkedni. mondom én langyi vagyok. hajrá csaba. :-D

Tjuca 2011.10.10. 13:20:58

apropó haynynak gyógyulást! mi egy hete szenvedünk 2/5 létszámmal fosós kórban.

capa05 2011.10.10. 13:23:24

@genevieve:
Az utolsó tetszik.
Egyébként mert azonos érdeklődésű , beállítottságú emberek egy klikkben vannak, attól egy más érdeklődésűnek nem kell feltétlenül "kivájni a szemét"

genevieve 2011.10.10. 13:48:50

@capa05: feco és attila azonos érdeklődésű szerinted?:-)

vagy péter és krisztof?:-)

nowo 2011.10.10. 13:58:42

@genevieve: köszi a linket.
Ennek alapján Gergőnek adok igazat.
Attilának a melltartótépkedés után nincs jogalapja számon kérni senki agresszióját.
Fecó alapjában véve jóindulatú,de ebben az esetben nem fogta fel a szitu lényegét,és abszolút nem volt helyénvaló Gergő múltját felemlegetni,sem neki,sem Attilának.

Amúgy Attila egy nagy kavarógép.
(Azt nem értettem,hogy milyen levélre várt???)
Gergő meg teljesen lejáratta magát Sehivel,legalábbis az én szememben.

beacska 2011.10.10. 14:01:37

nekem eddig sem volt jó véleményem Fecóról, és kezd is beigazolódni....

nowo 2011.10.10. 14:01:37

@nowo: folyt.
Ja,és Péter most miért nem jött azzal a standart szövegével,hogy ezek után hogy higgyünk neked,Attila?

E-leonora 2011.10.10. 14:03:25

Hayny beteg? Jobbulást.

genevieve 2011.10.10. 14:05:16

@nowo: neki csak jó, ha bomlik az ötös

beacska 2011.10.10. 14:06:30

@nowo: mert nem akart belefolyni?

nowo 2011.10.10. 14:09:01

@beacska: egyelőre "nagy haverok" Attilával,látszólag.
Nem akarta direktben lebőgetni Attilát.

beacska 2011.10.10. 14:11:58

@nowo: szerintem meg látta ő, hogy nem kell ehhez Attilának segítség, lebőgeti ő saját magát segítség nélkül is. 1* beleszólt...

genevieve 2011.10.10. 14:21:04

akkor még egyszer: van új poszt
süti beállítások módosítása