Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X23

2011. október 05. 15:00 - Hódos Hajnalka

Nyugtassatok meg, nincs abban semmi szégyellnivaló, ha minden este hátravetett fejjel röhögök az öfin, és abban sem, hogy ma reggel kétszer visszanéztem Krisz riportszobás nagyjelenetét és vele együtt mondtam a monitornak, szeretlek titeket emberek. Meg szólhatna valaki, ha bekapcsoltam volna a tűzhelyet, most nem csodálkoznék, miért nem forrt fel a víz. Biztos engem is megcsapott a szél. A Villát megcsapta, a búcsúzkodásé, ennek okán feladatot is kaptak, hagyjanak maguk után valami nyomot, azaz valamelyik testrészüket gipszből meg kellett formázniuk, kezdetét veszi a ValóVilág kézműves szakköre, erős felütéssel: Krisz, most tényleg a farkadat választottad?

Igen, válaszolja Kasztró hűvös természetességgel, és megnyugtatja Veronikát, majd ő bekeni a pöcsét. Kiszop ezzel a döntésével bebiztosít magának negyed órányi szereplést az öfiben, külön örülök, hogy Veronika a párja, különben nem születnének olyan mondatok, menj már innen, vagy csinálj vele valamit, akárhova nézek, bazmeg mindenhonnan látom! Mert látni akarod!

Kinga a melleit örökíti meg az utókor számára, Gergőt külön örömmel töltötte el, hogy Kinga mellére gézlapokat teríthetett. Sehere morog a riportban, micsoda dolog ez, egy hete vannak itt és megengedi, hogy a melleit fogdossa. Ez neki tumáccs, hogy egy férfi nyúkálózzon rajta. Seggrészegen dörgölőzni meg pillantani és vibrálni összefonódva Gergővel, meg vízi násztáncot lejteni a medencében, az nem tumáccs, mi? Kiszop farka mellett eltörpül minden más, na, segítsen Veronikának a száját. Megcsináljam a szádat? Ezen nemcsak én, hanem Kiszop is felröhög. Vagyis, inkább így ne segítsen. A kukacos kezével ne nyúkálj a számba! Úgy is van, ráterít a kacsacsőrre három centi vastag gézt, jóvanazúgy, aztán megint a micsodás kezével akar Veronika szájához nyúlogatni. Mindenki szárad a napon, Veronika hisztizik, fölöslegesen van a számon ez a szar, hát ez nem adja ki! Hallod, haver, nagyon büszke vagyok rád, hozod azt a szintet, amit kell, dicséri meg Bábuját Péter, a riportszobában röhögve bevallja, egyrészt határtalan büszkeséggel tölti el, hogy a srác jó úton halad, másrészt előre röhögött, mert tudta, Krisznek nem lesz annyi esze, hogy olajot vagy gézt használjon a gipszeléshez. Krisz farka a helyén marad, de csak azért, mert ő szedi le magáról a cuccot, biztos vagyok benne, ha Annamari segít neki, egy mozdulattal letépi tőből. Kibírta a kemény kisportolt kubai srác, mert akárhol van ez a kő, vagy ez az odaragasztott dolog, bírnia kell!

A végleges szőrtelenítésen átesett kubai ezután nem hiszi el Péternek, még két nap és szerelmes lesz Veronikába, majd egy bálna kecsességével odadöglik Veronika mellé, és kezdetét veszi egy rendkívül romantikus és lingvisztikai szempontból is roppant érdekes beszélgetés, így képzeljük el körülbelül: mos’ mivan? Semmi, bejössz. Nem vagy az esetem. De az vagyok. De nem. Kinga összeszorított szájjal nézi, mi történik a pamlagon. Attila is rosszallóan bámul be az ablakon, a kiszívott nyakánál sokkal nagyobb gáz, hogy Veronika rákattant az idiótára, majd felhasználja a kedvező lehetőséget egy kis ekézésre, Veronika csak azért van az Ötösben, mert az első héten összebarátkozott Kingucival, amúgy a Seri lenne velük, csodáltam volna, ha kibírt volna valamit szó nélkül. Veronika nem tudja. Tizennyolc éves, hülyeségeket beszél, hülyeségeket csinál, és tök hülye. De azért… valamiért… Krisz neki aanyosz.

A következő feladatnál a kubai ismét kitesz magáért, a feladat nem más, menjenek be egyesével a nyugiszobába, és sóhajtsák bele valamelyik kamerába, kit raknának ki a Villából. Kiszop na mi van, öcsém felkiáltással érkezik, Dya és Csaba menjen haza, de ez mellékes, itt a kubai temperamentus, kis táncitánci, és most komolyan mond nekünk valamit: szeretlek titeket emberek. Nevessetek jót, lássátok testem, csak jót akarok nektek. A monológ közben pontosan úgy néz, ahogy Franco Nero a Honfoglalás c. film összes jelenetében. Még az irány is stimmel. Fecó Csabát és Pétert küldené haza. Attila Pétert, hogy neki könnyű dolga legyen, rajta kívül nem jön rá senki a trükkjeire. Csabi meg szürke, unalmas, nem csinál semmit. Veronika és Kinga, mintha összebeszéltek volna, Vera menjen, mert képmutató, hazudozó és Bandi is rohadtul idegesítő. A szimpátia kölcsönös, Vera Kingát és Veronikát picsázná ki a Villából. Péter Verát és Fecót, de azt nem is meri remélni, hogy Fecó hazamegy.

Miután Péter kifejti Veronikának, hogy Vera csókja közömbös volt, és Vera egy fasz, Csaba és Sehere nyomasztó randijának lehetünk szemtanúi. Seherének annyira nincs most kedve ehhez az egészhez, hogy világítós szájfényt ken magára, de előtte meghallgatja Dya életvezetési tanácsait, kintről úgy néz ki, mintha alakulna a szerelem, szóval, ha tényleg szereted Claudiót, akkor picit vigyázz. Miután meghallgathatjuk Sehere előadásában, Csaba gitárkíséretével, hogy a szerelemnek múlnia kell és visszanyertük hallásunkat, Csaba azt hallgatja a leterített pokrócon, a szaunába, a medencében és azokon a helyeken is, amiket most nem soroltam fel, hogy Gergőben minden megvan basszus. Apuci tud lenni, testvér és még Claudiót is tudja így izélni. Sehere hirtelen témát vált: tudod, mi a jó a Gergőben? Neki is szeretethiánya van. Ritka az ilyen lelkizős pasi. Mint én nőben. A nappaliban közben Krisz, akinek előnyére váljon, hogy részeg, ordibál a kamerába, Claudio, menj a büdös rákba, Gergő, te vagy az!

Dya rögtön kirángatózza magát a szaunához árulkodni, külön felhívom a figyelmet a gyere be után elhangzó mondatra: de ruhában vagyok! Az agyhalott hétszencségit! Még este is fúj a búcsúzás szele, búcsútáncot köll járni egymással. Krisz Verát kéri fel, aki intelligens és alszik, valamint kicsit megszaladt a pirosító sminkeléskor, vagy beleesett fejjel a malaclakba, azért barna mindkét orcája, ez sose derül ki, úgy ahogy van, kócosan, égnek álló hajjal kibilleg a kertbe. A kubai temperamentus kezelhetetlen, Krisz teátrálisan levetkőzik, sőt, elhajít néhány széket is, ne, nenene, a gatyáját ne vegye le, csak gombolja ki! Veronika úgy megsértődik ezen, hogy pisilni megy, Kingával, aztán, mikor Csaba is Verát viszi táncolni, a szobába, és ott borulnak ki. Ez a legrondább nő, még Annamari is szebb nála, és mindenki ezt választja! Égnek áll a haja, olyan, mint egy kakadu! Attila Kingucival táncol, mert komolyan vette a feladatot és mert tudta, hogy Kinga nem választaná őt. Aztán örül, hogy sikerült megbeszélni, a barátság falát soha nem fogja áttörni, majd üzen nekünk, valószínűleg ő megy haza, mert túllőtt a célon és a nézők a gerinctelen embert látják benne, nem a féltékenyt. Fecó és Kinga úgy meghatódnak egymástól, hogy végigzokogják a táncot és nagyon félnek, én nagyon röhögtem. Ma kiderül, kik szereztek védettséget, én meg jövök, és elmesélem, hogyvót.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1305 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2011.10.06. 15:12:38

@Kékdelfin:
Akkor ezt meg is beszéltük. :D

kékdelfin 2011.10.06. 15:16:22

@reKorrekt: a függőleges erő csak akkor nem számít, ha nem dőlnek előre. Amint előredőlnek már számít a súly is. És mint láttuk mindenki előredőlve csinálta a feladatot. Ha egy pillesúlyú dől előre, akkor lehet, hogy a gumikötél megtartja, míg, ha egy nehéz testalkatú dől bele, akkor simán elfeküdhet. És itt jön az erő, hisz a lábukkal nyomják magukat. Szóval egy nehezebb testsúlyú de gyengébb ember simán veszíthet egy könnyebb testsúlyú, de jóval nagyobb erővel rendelkező emberrel szemben. De ha mindkettő gyenge, akkor a testsúly számít(hat). Meg az állőképesség (hiánya).

genevieve 2011.10.06. 15:17:08

belenéztem az vv4 kommentjeibe...hiányzik nekem innen egy csomó onnani kommentelő:-)

az a vicces, hogy ott is az új avataron futnak a régi kommentelők:-)

nathalie 2011.10.06. 15:17:29

@genevieve:
azért gondoltam szólok, nehogy valakinek más jöjjön le itt a megnyilvánulásaimból :D:D:D

kékdelfin 2011.10.06. 15:17:45

@genevieve: nincs lehetetlen. Csak akaraterő kell, megfelelő táplálkozás, és mozgás! Fotelben felesleges belekdeni:)

nathalie 2011.10.06. 15:19:23

@sandokan:
én lemaradtam. mit művelt ez a melinda nőszemély?

Hurri Kán 2011.10.06. 15:19:44

@csicserierika:
Erős izgalmi állapotban lévő baszómackóvá változtam. :D

fran7 2011.10.06. 15:20:33

@sandokan: Szerintem Csabi ellen Crisnek se sok esélye lett volna ahol erő és súly is szükséges. Azok a fekvők, amit havannai barátunk csinál azok nem erőfejlesztőek. Erőben Gergő lenne ellenfele Csabának, de gondolom egy heti Seherével való heverészés után inkább azt mondta, hogy Hajrá Cris!

genevieve 2011.10.06. 15:21:40

senki nem nézte tegnap az m1-en az új magyar akciófilm sorozat kezdő epizódját?

elég vicces:-D

Hacktion a címe:-)

nathalie 2011.10.06. 15:23:08

@fran7:
annyit szeretnék mondani, hogy az ilyen kitartásra alapuló feladatok sztem főleg akaraterőről szólnak (lásd az előző szériában a fej felett lavórt tartós feladat - gigi kidőlt, pedig jobb kondiban volt mint a több lány). Csabának nagyon kellett az a kendő. Bár billegett is, lehet csak mákja volt, hogy megtartotta magát vagy jobb az egyensúlyérzéke stb.

csicserierika 2011.10.06. 15:24:38

@gyvy: jellemző...kibújt a szög a zsákból :)

Ayesha (törölt) 2011.10.06. 15:26:02

@genevieve: jéjzus. ez ilyen 24 koppintás mint a Légvonalban?

fran7 2011.10.06. 15:26:50

@nathalie: A második feladathoz erő és robbanékonyság kellett.

genevieve 2011.10.06. 15:27:45

@nathalie:persze, mindenki tudja, hogy Te királylány vagy:-)

csicserierika 2011.10.06. 15:28:26

@gyvy: egy kis prizniccel kigyógyítanálak :)

nathalie 2011.10.06. 15:28:44

@fran7:
aha, az elsőről beszéltem, mert hogy cris, gergő stb már ott elvéreztek. innentől a második feladattal már nem foglalkoztam.

genevieve 2011.10.06. 15:29:07

@Ayesha/Nem szop fel: gondolom nagyjából olyasmi:-)

elég jókat derültem rajta a vv előtt, meg most mikor a hogyvoltját olvasom:-)

sandokan 2011.10.06. 15:30:33

@nathalie: kedves, a második feladat már kőkemény erőt és állóképességet igényelt. de abban igazad van, hogy ez még így elsősorban akarati tényezőn múlik, bár attila nagyon le akarta győzni a gilisztát.

sandokan 2011.10.06. 15:32:04

ha volt már elnézést érte, de kire tippeltek, ki fog ma távozni a villából?

nathalie 2011.10.06. 15:32:19

@sandokan:
drága :), az első feladatról beszéltem, nem láttam értelmét átmenni a másodikra, amikor ott már elvéreztek a többiek :D csaba a túlélésért küzdött, az nagyobb úr mint hogy valakit utálsz. sztem.

genevieve 2011.10.06. 15:32:34

@sandokan: csak ahhoz nem elég a nagypofájúság:-D

Hurri Kán 2011.10.06. 15:32:44

@csicserierika:
Az kevés lészen ide... :D Nagyobb itt a baj :D

genevieve 2011.10.06. 15:33:24

@nathalie: beállsz a tükör elé és mondogatod magadnak:-)

előbb vagy utóbb elhiszed:-)

sandokan 2011.10.06. 15:33:46

@fran7: súlyban a giliszta nem lehet valami jó, ott hiányzik a szükséges tömeg, ami a kubaiban megvan. de ez már a múlt, sajnos nem így történt.

sandokan 2011.10.06. 15:38:43

@genevieve: látom, hozod a formát, így is kell, még sérülne az imázs.

csak halkan jegyezném meg, úgy apró betűsen, hogy az a 10 év mínusz is sokat számít. az meg, hogy kinek van nagyobb arca, a tegnapi összefoglalók alapján már nem annyira egyértelmű.

Viszont amikor a giliszta három összetett mondatot képes lesz magától kinyögni egy beszélgetés alkalmával, akkor kibontunk egy tavalyi befőttes üveget.

beacska 2011.10.06. 15:40:41

@sandokan: mi történt Melindával hajnalban???

avanivi 2011.10.06. 15:41:01

A Csabát elsőnek vártam, de nem gongoltam,hogy Attila lesz a második.Gergőre vagy Kriszre tippeltem. A lányoknál viszont a Dya meglepetés volt,talán ezért nem fog ma kiesni .

genevieve 2011.10.06. 15:41:39

@sandokan: úgy döntöttem csaba konra attila ügyben nem vitázom veled:-)
te gilisztának érzed, elfogadom:-)
nekem meg attila egy féreg:-)

reKorrekt 2011.10.06. 15:42:14

@sandokan: Belső szavazás eredménye:
www.learnmyself.com/personality.asp?p=poll-results&qp=68235x0f964c46

Bár nem tippről, hanem kívánságról :)

BarBwire 2011.10.06. 15:46:29

Reménykedem, hogy Dya nem fog kiesni, mert úgy gondolom, hogy sokkal több van benne, mint amit AZRTL mutat belőle.

genevieve 2011.10.06. 15:49:02

@BarBwire: lasombra legnagyobb sajánlatára még valami hiányzik belőle:-D

Hurri Kán 2011.10.06. 15:49:41

@genevieve:
A giliszta is féreg...;) Név szerint? :)

@BarBwire:
Nincs benne több.

BarBwire 2011.10.06. 15:50:13

@genevieve: azt majd ők ketten megoldják :-D

Tjuca 2011.10.06. 15:50:23

@reKorrekt: milyen belső? valamint csaba 7%-át és vera 12%-át szét lehet dobni, és akkor más az egész.

BarBwire 2011.10.06. 15:50:44

@gyvy: te szadomacika, meglátjuk este, okés?

genevieve 2011.10.06. 15:51:33

@gyvy: ha attila a féreg, ki lehet a giliszta, ha én csaba/attila ügyben nem vitázom?:-D

Hurri Kán 2011.10.06. 15:52:03

@BarBwire:
Kikérem magamnak. Látsz a kezemben ostort? :D

sandokan 2011.10.06. 15:52:19

@nathalie: hol volt, hol nem volt.

amikor kinga és fecó randizott, akkor melinda bent letámadta attilát. nem volt semmi előzménye. mert szerinte a srác, azt mondta valakinek,hogy ő szarkeverő és nem bízik meg benne.

attila kérdezte, hogy ki mondta, mire melinda azt válaszolta, hogy kinga. jó, mondta attila, akkor várjuk meg kingát és vele együtt tegyük tisztába ezt a dolgot.

vége lett a randinak, melinda pedig kirohant kingához, hogy vázolja a helyzetet. nem járt sikerrel, mert rögtön kiderült, hogy melinda megint csak a szart kavarta. teljesen feleslegesen és ostobán.

Tjuca 2011.10.06. 15:52:38

bocs, vera 11%-át

sandokan 2011.10.06. 15:53:25

@gyvy: csabika a giliszta, attila pedig dexter, nálam legalábbis.

genevieve 2011.10.06. 15:53:42

@sandokan: kinga és fecó mikor randizott?

sandokan 2011.10.06. 15:54:36

@genevieve: ok, de a három összetett mondat után, kinyitjuk majd a befőttet?

Hurri Kán 2011.10.06. 15:55:25

@sandokan:
Ok., köszi, csak annyi fedőnév kering már itt, elcsúsztam. :D

genevieve 2011.10.06. 15:56:01

@gyvy: nem:-)

alekra már szavaim sincsenek:-)

genevieve 2011.10.06. 15:57:20

@sandokan: szerintem az már régen elhangzott:-)

ha máskor nem akkor a beszavazón:-)

de ezt úgyis feleslegese mondom, mert ha egy akadémiai székfoglaló beszédet mondana el, neked az sem lenne jó:-)

Tjuca 2011.10.06. 15:57:36

@sandokan: nem attól okos egy ember, mert összetett mondatokban beszél, vagy állandóan beszél. lásd alekosz. ;-P nekem pl. bejön ha valaki tőmondatokban lényegretörően beszél, és képben van.

Hurri Kán 2011.10.06. 15:57:39

@genevieve:
Hű... akkor vele télleg nagy lehet a baj. :)
Közben sikerült ám kimatekozni. :D

mocskosmacska 2011.10.06. 15:59:06

@sandokan: De akkor ebbe a szarkeverésbe kinga is benne volt. Bár lehet, hgoy nála ez a cselszövés.

Tjuca 2011.10.06. 15:59:38

érdemes megnézni a versikés feladatot, ki mit alkotott.

reKorrekt 2011.10.06. 16:00:19

Szerinted ki lesz az első két kieső a VV5-ben?

www.easypolls.net/poll.html?p=4e8daa46e5e2b0e4506ac49d

Szavazz vagy elvisz a kiszopfel!

genevieve 2011.10.06. 16:00:24

mellesleg 3 összetett mondatot nem sokan tudnak elmondani bent a villában:-)

Tjuca 2011.10.06. 16:00:51

@Tjuca: érdemes megnézni a versikés feladatot, ki mit alkotott.

foxglove (törölt) 2011.10.06. 16:01:04

@mocskosmacska: fönt van valahol az online a neten, a legutolsó percekből kiderül, hogy Melinda Péter seggét védte, ezért azt is bevállalta, hogy szarkeverőnek titulálják

mocskosmacska 2011.10.06. 16:01:19

Attilának mi a baja csabával? Én csak annyit látok, hogy kezdettől piszkálja, csak azt nem értem, hogy miért.

sandokan 2011.10.06. 16:01:52

@genevieve: lehet, hogy nem randi volt, hanem vacsora, a lényeg, hogy kint voltak a kertben, míg a többiek bent bezárva.

genevieve 2011.10.06. 16:02:25

@Tjuca: egyébként is csabi dalt is írt már:-D

@foxglove: olyan jó segge van péternek?:-)

BarBwire 2011.10.06. 16:02:33

@mocskosmacska: Rámoccant a Kinga Csabára

Tjuca 2011.10.06. 16:02:44

@mocskosmacska: mert hallgatag, és mert lehet, hogy van esze. ezért az első perctől fúrja, mert ki tudja mi van benne. ez részemről érthető.

sandokan 2011.10.06. 16:03:00

@mocskosmacska: nem, ebben most kivételesen, nem. néha van ilyen pillanata is.

foxglove (törölt) 2011.10.06. 16:03:41

@genevieve: csak jó segge lehet, ha Melindának, Annamarinak és Verának is bejött;)

genevieve 2011.10.06. 16:06:21

@foxglove: nos, az ő izlésüket nem tartanám mérvadónak:-D

Talpig Jimmy 2011.10.06. 16:06:21

@genevieve: igaza is van, de nem az hanem ez

sandokan 2011.10.06. 16:06:27

@Tjuca: ezért van mindig egy ilyen kategória ezekben a műsorokban.

mondjuk, azt hogy a giliszta képben van, nem tudom mi alapján következtetted ki, mert látni, hallani biztosan nem sikerült.

Tjuca 2011.10.06. 16:07:25

@genevieve: ebben attila sem rossz, ő sem beszél feleslegesen a semmiről órákat. nekem ez bejön. keveset szól, de azok a mondatok a helyükön vannak.

meg szerintem azért is csípi attila szemét csaba, mert pont azt játsza, amit ő akar, keveset ad ki magából, csak a legszügségesebbet, akkor, amikor kell. nyilván nem támadhatja azzal, hogy jól csinálod ecsém, jön azzal, hogy nem csinál semmit, meg nyálas, meg vékony. a nyálasság ízlés kérdése, amivel nem érdemes vitázni. a vékonyság adottság, ezzel nem érdemes vitázni, a nem csinál semmit pedig lehet érv, de ezt meg a nézők fogják megítélni. attilát azért zavarhatja, mert pont olyan, amilyen. :-D

sandokan 2011.10.06. 16:07:48

@foxglove: erre a hármasra büszke lehet

foxglove (törölt) 2011.10.06. 16:08:25

@foxglove: nem értem, miért mondod ezt:D

reKorrekt 2011.10.06. 16:11:49

@reKorrekt: Őőő, kettőre is lehet ám szavazni :)

genevieve 2011.10.06. 16:12:07

@Tjuca: helyesebben csabi pont olyan amilyen attila szeretne lenni:-D@Talpig Jimmy: mi is?

reKorrekt 2011.10.06. 16:13:46

@genevieve: Szerintem össze sem hasonlíthatóak. Csaba mikor megszólal akkor sem mond olyat amin félóráig röhögök vagy ami után azt hiszem hogy na most mindjárt pofáncsapja valaki.

genevieve 2011.10.06. 16:19:24

@reKorrekt: ez azért nem akkora érdem:-)
akár kiszop is lehetne:-D

Tjuca 2011.10.06. 16:20:40

@reKorrekt: én nem hasonlítgattam. csak arra válaszoltam miért csípheti a szemét.

amúgy 10 ágyas koliszobában szocializlódtam, és nagyon nem mindegy kivel lehet együtt élni és kivel nem. a taktika szerintem nem annyira fontos, itt kicsit túlértékelik az játékosok. nagyon fontos, hogy ők belül hogyan vergődik végig az időt, és az is nagyon fontos, hogy melyik nézőréteget célozzák meg. :-) amíg péter és attila a saját taktikájukkal vannak elfoglalva simán elevickélnek a nevető harmadikok, akik sokan vannak. hiába, hogy nem ők a show éllovasai, kevésbé "égnek ki" a végéig. és nyilván akik taktika vezéreltek, azok azokat teszik ki legelőbb, akikből még nem bújt elő a kisördög, ki tudja mivel lehet számolni, ha maradnának.

de ez csak az én véleményem.

sandokan 2011.10.06. 16:21:01

@reKorrekt: az a baj, hogy rossz a kérdés, mert nem úgy teszi fel, hogy kit tartanál bent a villában, hiszen most arra szavaz az ezerfejű.

Persze így is érdekes. Bandi, dya papírforma, péter helyezése meglepetés és ezek alapján a boszorkány csapat alatt is rezeg a léc.

capa05 2011.10.06. 16:21:07

@Tjuca:
Nálatok melyik vv megy? Attila nem beszél feleslegesn??? Alapból ha már kinyitja a száját felesleges hülyeségeit adja elő.

sandokan 2011.10.06. 16:22:25

@Tjuca: meg az enyém, ugyanezt írtam az este.

Tjuca 2011.10.06. 16:23:11

@capa05: én csak az összefoglalókat nézem, és -nyilván úgy vágják- hogy eddig pont azért röhögtem a poénjain, mert rögtön jöttek, és szúrtak. a cigizős filozofálgatásokra nekem nincs időm, nem nézek onlányt.

Tjuca 2011.10.06. 16:24:25

@sandokan: igen, de a te meggyőződésed, hogy csabának üres a feje, az enyém meg az, hogy nem az. :-P

Wakka 2011.10.06. 16:25:39

Kinga az egyetlen vállalható nő a villában.Tömören ennyi.

Tjuca 2011.10.06. 16:26:27

kár, hogy még csak 17 szavazat, de én is "jó" lovakra tettem.

sandokan 2011.10.06. 16:29:08

@Tjuca: ez így túl egyszerű lenne, ezért csak részben adok igazat. nem csak és elsősorban az üres fejűsége zavar, de nagyon, hanem sok minden más is. de ezt fentebb, még tegnap este, már részletesen kifejtettem.

capa05 2011.10.06. 16:29:11

Jó én belenéztem az online adásba, hát az én értékitéletembe sehogy nem fér bele Attila reakciója.
Egy példa:Ugye Kinga és Fecó kint vacsoráztak.
Bejövetel után kérdés Kingához " Miről beszélegettetek ?"

Ha karakán és udvarias vagyok akkor -közöd ? a válasz.Ha rossz kedvű vagyok elküldöm a halál faszára!

sandokan 2011.10.06. 16:30:32

@Tjuca: én a másik szavazást véleményeztem, ott már azért lényegesen többen adták le voksukat.

genevieve 2011.10.06. 16:32:34

csak szólok, hogy van új poszt:-)

reKorrekt 2011.10.07. 16:34:10

@Félkupica_Fehér_Főnök: Jót ne halljak felőled, én most el sörözni :)
süti beállítások módosítása