Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X09

2011. szeptember 21. 13:15 - Hódos Hajnalka

Hát kérem szépen, súlyos esténk volt, a műsor után rögtön meg is beszéltem a nőkkel, ép elmém megőrzésének érdekében ma menjünk a Szépasszony Völgyébe, ne holnap, pedig akkor még nem is szembesültem azzal, hogy a PlázaLuvnyák összecsapását az RTL Cicaháborúnak nevezi a honlapon. Cicaháborúbazmeg. Még mindig nem tudtam eldönteni, Lilut tegnap a női Pampalininek vagy DzsíÁjDzsénnek öltöztették-e, azok a borzalmas hosszúszárú cipők meg olyanok, mint Pál apostol Korinthusiakhoz írt második levelében a szeretet: soha el nem fogynak. A Halállal kezdjük az öfit, picit rosszul esett neki, hogy a többiek nem verték a seggüket örömükben a műfűhöz, hogy ő jutott be, jó, akkor basszon mindenki egyedül, nem azért jött, hogy barátkozzon, hanem játszani és nyerni.

Akármennyire nem tetszik Gergőnek, mikor laposan néz, ő itt alszik. Na told ide a lapos segged. Amíg a Halál fogat mos, Gergő biztosítja a többieket, egy biztos, kísértés nem lesz, nem is fog a másik oldalára fordulni, aztán reggel jókat röhög, höhö, jó volt az ébresztő zene, úgyis Mrs. Manson mellett ébredt. Anomália ébredés után meg is kapja a fürdőt, nem, Attila, nem ott fog lakni, takarítani fogja. Kinga emberfeletti bátorságról tesz tanúbizonyságot, mikor bevállalja, hogy elmegy a Halállal fürdeni, apropó, este Kingus beszélgetett Attilával, ki nem hagynám, már csak azért sem, mert Lilu ezt közeledésnek titulálta. A Nagy Manipulátornak olyan kurvajó itt lenni, hogy még a legkellemetlenebb pillanatok is kurvajók. És mi volt eddig a legkellemetlenebb? A vécé. Nem, Attila még nem gondolkodott azon, hogyan fogja kiverni, és Kinga? Kinga sem gondolkodott még a masztizáson, na nem baj, majd barátilag megoldják, ahhoz nem kell szerelmesnek lenni. Hogy miért aludt BTA Gergő mellett? A megszoksz vagy megszöksz elv miatt. Attila kerek-perec kijenti, a faszomat fog itt aludni ma, egyébként is, ez a csaj beletolakszik az ő privát szférájába. Mi is, Atti, azért szar neked a vécén.

Kedves Sehi büntit kap, mert nem viselte a beszavazón a mikroportot, két óriásfület kell viselni, jön a menetrendszerű nyivákolás, én ezt nem vállalom be, én ezt nem veszem fel. És juj. A kérdezős feladatról jut eszembe, nincs Igazmondó Hinta, pedig úgy hiányzik, mint tanyára a villany. Szóval a kérdezős feladat abból áll, hogy a lányok kérdezhetnek a fiúktól, akinek a válaszai nem tetszenek, kipukkaszthatják a lufiját. Ilyeneket kérdeznek, hogy mennyi a legtöbb idő, amit udvarlással töltenek, mi a véleményük a félrekúrásról, meg hova viszik a nőt az első randin? Fecó egy romantikus favágásra, Veronika meg jézusmária, mindjárt sírva fakad, mert Attila még sosem kapott nőtől ajándékot. A Nagy Manipulátor és Taktikus a riportszobában bevallja, hogy szándékosan nem adott őszinte válaszokat ám, ez az a pillanat, mikor Alekosz manipulációs technikáját értékelni kezdem. Attila mehet randizni, most ő kérdezhet a csajoktól, Kinga a szerencsés, de neki nem tetszik. De menni kell. De neki nem tetszik. És ha most kinyalja magát, akkor meg Attila asziszi. Attila cihelődik piszkosul, csillogós üng, Veronika szagolja már meg. Juj, Attila ne szagolja meg Veronikát, mert kóbászszaga van. Hogy végül kinyalta-e magát Kinga, nem mutatták, a randin piros-fehér csíkos felsőben és farmerben jelenik meg, busszal jött és vihog, mikor Attila előrántja a háta mögött rejtegetett piros rózsákat, hát korai még, hogy piros, de azért.

Kinga furcsán érzi magát, Attila szerint nem is viselkedik úgy, mintha randin lenne, nem, mert nem tartja randinak a randit. Kinga azt hitte, hogy tök sötét lesz, lesz két gyertya meg franciaágy. Attila két kistörölközőt hiányol, azzal kellene letörölni az izzadtságot. Én ugyan ki nem nézném Attilából, hogy tisztességesen megizzasztana valakit, ő magából igen, Kinga higgye el, hogy lájkolta volna a dugást. Egyébként hangos az ágyban? Nem, Kinga nem az. Kár, pedig a Manipulátor azt szereti, sőt. Azt még jobban, ha a csajnak minél mocskosabb a szája, gondolom, itt nem az „ennyi volt, bazmeg, ezért kár volt levetkőznire” gondol. Kinga egyébként is becsülje meg magát, mert ha még egyszer randiznának, ő lenne a csúcstartó. Sőt, már most is az. Na jó, menjünk haza. Jó, Attila hazaviszi Kingát, nem kocsival, gyalogolni fognak, mert Attila itt lakik a közelben. Hihihi, hozzám megyünk, igen, jézusfasza, tényleg ezt kellett nézni tíz percig?

Az Első Igazi Villabuli se jobb, ami a kollégiumi éveket idézte. Lilu szerint. A lányok picsaki nadrágban, a fiúk bézbólsapkában és pulcsiban vannak, Attila ivópartnert keres. Szoktál bebaszni? Anomália ritkán szokott és akkor egyébként egyfolytában vihog, na már csak ezért érdemes lenne leitatni. Kingától még az is jó Attilának, ha megdobja, mert az is tőle van, Veronika nem táncol, mert csak egyszer fordult elő, hogy gogós volt és nem én hagytam le az ipszilonokat. Sehi már be van baszva, mert kásásan előadja, hálistennek, hogy ő nem szingli, különben ez a madár rá is rárepülne, szerintem csak arról van szó, nem bírja elviselni, hogy a kutya nem foglalkozik vele, ezért lett volna jó, ha Edi és Rudi bekerült volna, hogy a riportszobában mi hangzik el, örök rejtély marad. A buli lagymatag és unott üvegezésbe megy át, mindenki zabál, kistányér, szalvéta óne, a fasznak az a nagy pompa, Sehi valamiért alattomos ribanc, nem hallottam miért, Kinga inkább mer, na akkor sztrippeljen melltartóig, mert az neki is, meg a fiúknak is jó lesz, Anomáliának a Godzilla tetszik a fiúk közül a legjobban, Gergő egyből rájön, hogy az ő.

A rém kínos összefoglaló végén Lilu beviszi az utolsó gyomrost, aszongya, csoportdinamika, hallodhülyevagy, nem kéne feszíteni a húrt, most jönnek a PlázaCicák, ja és már most mondom, a mai naptól, ha megszólítotok, a következőképpen kérném: Hayny, Hajny, esetleg Haynyka, köszönöm. Erős késztetést éreztem, hogy a Haynybabykét is bevegyem a sorba, de mindennek van határa, ugye. Hát legyen, nézzük a PlázaMacskákat. Az első az Észbontóan Szemrevaló Dya, hogy ki adja ezeket a neveket, fogalmam sincs, de elbeszélgetnék vele négyszemközt, itt a Légies Földiutas Kísérő Niki vagy Niky vagy ki tudja, és a Romlatlanul Lelkes Sysi (Sziszy? Szyszy? Számít?!) Niky rózsaszínű szőrökkel díszített rózsaszínű kávgörlkalapban, jézusfasza. Hogy kavarnátok fel a Villa életét? Dya növelné a nézettséget. Dehogybazmeg, kérdi nem ennyire nyíltan Lilu, jahhát mindenre és mindenkire nyitott. Niki partiképes és szingli. Sisy meggyalázza a nevemet, aszongya hogy ő egy fekete démon. Megmutatják az állást, a furcsa fejű Dya vezet 53%-kal, Niky a cipőjével telefonál, Szisy visít, ezt a hangot utoljára a Gyűrűk Urában hallottam, mikor jöttek a repülő nazgulok.

HahóVillaLakók, furcsa a hangulat, mi van? Semmi. Azaz mégis, Veronika beverte magát a szekrénybe. Ismerkedjünk meg közelebbről Dyával. (Nemakarom!) Dya 25 éves és úgy érzi, bejön a pasiknak. Élvezi, mikor fotózzák és mindent szeret. Gondolom, a vastagbéltükrözést azért nem, de azon kívül mindent, és ezt fel is sorolta. Mióta az eszét tudja, párkapcsolatban él, de most nem. Pár hete. Panka a mindene, ő jelenti a legtöbbet. Igen, Panka egy kutya, kezdem azt hinni, ebben a kurvaországban nekem van egyedül normális kapcsolatom a kutyámmal. Panka kis hülyegyerek, nem tud felnőni, ugyanúgy, mint Dya. Anyuval pakolt, hát ha anyu nem lett volna, bepakolt volna vagy ötven pár cipőt, és minek vigyen melltartót? Jaj, anya, tudod, hogy nekem nem kell! Dya magát fogja adni! És az összes palinak megadja a lehetőséget. A pasik egyébként kezelhetetlenek, mióta szingli, kapja az sms-eket meg a faszkönyvre az üziket, juj. Nem, nincs riválisa a Villában, de csak azért, mert nem ismeri a szó jelentését. Niky egyből fel is háborodik, van elég műcici a Villában, nem kell több! A fekete tömött galamb egyfolytában az sipítja, természetes fekete szépség kell oda, igen, magára gondol, én meg arra, hogy végtelenítve fogom Lendvai Ildikó egyik napirend előtti felszólalását hallgatni, hogy visszanőjön a dobhártyám.

Niky azért jelentkezett, mert érdekli a nyeremény és a hírnév. Szeret adni a külsejére, a 180 centijét megdobja még tizenkettővel, ezért elég feltűnő jelenség. Felénk az ilyet tyúklétrának híjják. Csajosnak tartja magát, mégsem tipikus cicababa, ugyanis bolondul a motorozásért. Balerinában, térd- és gerincvédő nélkül. Ja és titokban csinálta, mert ők idilli család és mindenki félti. Apu megpróbálja egy másik hobbi felé sodorni, mert a bólingozás kevésbé veszélyes. Ő egy normális családból származó lány, meg akarja mutatni, így is be lehet kerülni, nem kell ahhoz idegbetegnek meg nem mondja minek lenni. Niky meghatódik a saját kisfilmjétől meg a családja iránt érzett szeretettől, egyébként ő többoldalú és attól függ, mit fog virítani, hogy mit hoznak ki belőle. Nem húznak, hoznak, jaj de rosszak vagytok! A visítós fekete csaj megint rákezd az egy kis fekete démon hiányzik oda mantrára, még egyszer meggyalázod a nevemet, benyúlok érted a tévébe! Ő egyébként Szisy (sysy, sziszi), a transzparenseket látva a saját rajongói sem tudják eldönteni, hogy írják a nevét, Szilviabazmeg.

Élete legnagyobb tragédiája, hogy tavaly nem sikerült a férjével bejutni a Villába. Ezen elgondolkodom, aztán úgy döntök, mégsem. Sziszi megvilágosodott és rádöbbent, az volt a legnagyobb hiba, hogy a férjével jelentkezett, nem egyedül. Sziszi férje egyébként egy nyálas ficsúr, utolsó meglepetés sétarepülést szervezett neki, a meglepetés az lett volna, hogy észre kellett volna venni egy, a fűbe rágott/pisált kedves kis szöveget, na ez pont nem jött össze, de a pinkszalagos, vörösrúzsás, kehelymarkolászós romantikus vacsi igen, hát ez nem is az ő férje lett volna, ha nem. A férje egyébként az első és egyetlen férfi az életében és Sziszi szeretné, ha ez így is maradna. Roberto nélkül még három napot nem töltött külön, ahogy a százalékokat nézem, Roberto már most megnyugodhat, hol az anyámba lehet ilyen pink bőröndöket venni, vagy ezt bizonyos ikú alatt osztják ingyé? Sziszy egy éve készül a bekerülésre, mindenáron be akar jutni. A VV élete legnagyobb álma! Egy feleség is lehet dögös és szexi.

Otthon, az ágyban, hangzik a másik két luvnya ítélete, Sziszy megint visít, hálistennek kortesbeszédek, mert hallom, ahogy az agysejtjeim jajveszékelve agonizálnak. Dya illegeti magát, ha egy igazán szemrevaló lányt szeretnénk látni, szavazzunk rá, majd ő megmutatja, hogyan kell az összes pasit az ujjai köré csavarni! Niki kajabál, ott a kutya, ott a férj, ő szingli. Niky ezzel ki is merítette az érdekességet, mint rá jellemző jelzőt, Sziszy következik, vattát dugok a fülembe, újat nem mond, ő a Fekete Démon. A HelóVillaLakók közül Anomália, ha már muszáj, akkor Szyszit várja, inkább jöjjön egy ló, mint egy szamár, de a nézők Dyát küldik, Dya imádja azokat, akik rá szavaztak, aztán megpróbálja betörni az ajtót, kilincsbazmeg, van kilincs! Juj, nem örültök nekem? Dehogynembaszki, én pláne.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petitefamme 2011.09.22. 23:35:38

@nathalie: am ma amikor vissza neztem pont ezen rohogtem, hogy akiket behivnak meg sem tudnak szolalni, mert vagy sms jon, vagy szkajpos, vagy telefon. Vicc.

nathalie 2011.09.22. 23:36:28

@sogeking:
ő a szenvedélyes kategoriában indult. azt se tudom ki jutott végül be abból a kategórából...

Petitefamme 2011.09.22. 23:37:24

@nathalie: a faxa csaj vagyok annak idejen a Lost elso 2 evadat kivegeztem 2 nap alatt :D hat jah nem volt jobb dolgom..;)

Petitefamme 2011.09.22. 23:38:33

@nathalie: jah kb.csak sajnos aztan eccer csak elkezdett rágozni :)

nathalie 2011.09.22. 23:39:01

na erre nem voltam felkészülve.
Olivér bemondja, hogy VILLANTÁS.
és szilikon csöcsök repülnek az arcomba. Baszki zenére összevágják ahogy zuhanyoznak a csajok, meg öltöznek. Biztos jó lehet látni a szüleiknek. ok, hogy számít rá, hogy zuhanyzásnál készülhet róla kép, de hogy ezt összevagdossa az rtl zenére faszveréshez. hát ez bámulatos.

Petitefamme 2011.09.22. 23:40:12

@nathalie: a fenebe mindig lajkolni akarom a hozzaszolasaidat aztan rajovok ez nem az a musor :))))))

nathalie 2011.09.22. 23:40:37

@Petitefamme:
hát igen, a lostnál én is tátott szájjal ültem egy napig a monitor előtt :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 23:41:27

@Petitefamme: nagyon szívesen, istentelen filmek vannak ott, pl a múltkor töltöttem le a Tündér Lalát (pirul...),na jó,meg a HE-Man-t is!

Petitefamme 2011.09.22. 23:42:34

@nathalie: ugye hogy az elso 2 evad q jo volt??? a harmast mar nem volt energiam...

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 23:42:48

@nathalie: shame on me, az 1.!!! részt láttam a Lost-ból és azóta semmit.

nathalie 2011.09.22. 23:44:35

@Petitefamme:
sehere.megnéztem.
Rtl klub szokásos elbaszásához tartozik, hogy a szenvedélyes kategóriában egy olyan nőt juttatnak be, akinek barátja van, tehát nem dughat. Ha meg mégis dug, akkor már nem szenvedélyes kategória lesz, hanem a kurva.
Tudom, tudom. A szenvedélyes nem feltétlenül a dugós kategória, de az rtl klubnál sztem igen.

Petitefamme 2011.09.22. 23:44:56

@utcai_arcos: sztem ne pirulj:) en a multkor a Kék lagunat szedtem le :DDDD

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 23:45:52

Kólááát?Borbaaa?-műdöbbent nézés...már rühellem ezt a műmájer ribancot.ha azt akar inni azt iszik, baszatlan picsa.(bocs, de ezek a kibaszottnagyszakértő vagyok lófaszt se tudnak emberek kiverik a biztosítékot nálam.)

nathalie 2011.09.22. 23:46:37

@Petitefamme:
Az első két évad sztem is jó volt, a harmadiknál már csak reménykedtem. A negyediknél összeszorítottam a fogam és végignéztem. Az ötödiknél feladtam. Hogy soha ne akarjam megnézni, követeltem a haveroktól, hogy mondják meg a végét :D

Petitefamme 2011.09.22. 23:46:56

@nathalie: logikailag tok igazad van. de itt sajna nincs logika. sztem ez a melinda inkabb szenvedelyes lesz mint a sehere:)))

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 23:49:04

bocs emberek, de ez a nő magasan a legellenszenvesebb nő most a villában.

Petitefamme 2011.09.22. 23:49:45

akarmilyen szogbe forditom a gepet ez a mellinda akkor is 40nek nez ki. szegyen a noi nemre 30 evesen igy kinezni. lesokkoltam magam.

nathalie 2011.09.22. 23:49:56

@Petitefamme:
melinda sztem inkább erőszakos lesz.
persze senki nem a saját kategóriájában indult. Kinga, a cselszövő, ahogy sírva fakad egy mondattól és azt üvölti, hogy kinyírom a karfiol seggű kurvát. Ez volt ám a cselszövés. követni nem lehetett...:D

Petitefamme 2011.09.22. 23:51:16

@utcai_arcos: nalam még nem verte ki a sehere-kinga lécet.

Petitefamme 2011.09.22. 23:52:07

@nathalie: igen, ez kb olyan mintha en indulnek pl. a bombano kategoriaban....

kékdelfin 2011.09.22. 23:52:10

@Petitefamme: És egy kezén meg tudja számolni, hogy hány pasival feküdt le. Én egy kezemen 100-ig el tudok számolni.

nathalie 2011.09.22. 23:53:54

@Petitefamme:
én a plázacicában indulnék akkor nagy sikerrel :D

Petitefamme 2011.09.22. 23:54:20

@Kékdelfin: sztem o is ugy szamolta :)))

Petitefamme 2011.09.22. 23:55:42

mér megy el 5 percenkent az adás? baromi idegesito.

Petitefamme 2011.09.22. 23:57:03

lehet be kellene tennem egy rubintrékat amig visszajon, tekintve h. tészta volt vacsira.

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 23:57:45

@Petitefamme: iszonyatosan modoros, minden mondata,minden gesztusa azt mutatja, hogy Ő, az ÉRETT nő, de ez mellett Ő,milyen megértő -ahogy Kartofellel is beszélt, ahogy (mű)bólogat amikor valaki beszél, hogy ja igen, mennyire érdekli és a szemén látszik, hogy szarja le.borzalom.

nathalie 2011.09.22. 23:59:19

@Petitefamme:
köszi:D
Nekem ez az online adás be se jön. Rákattintok, és semmi. sose. mi a szart csinálok rosszul? egy kis sötét négyzet, és ennyi.

_most_ 2011.09.22. 23:59:52

nézi itt valaki a valóvilágot? Milyen eddig a vv5, van olyan színvonalú, mint a vv4 volt, érdemes nézni?

csak magamat képviselem 2011.09.23. 00:00:26

nem hittem volna, hogy most nekem Annamari a legsziNpatikusabb. A legéletképesebb egyedül, tovább túlélne egy lakatlan szigeten, mint a többi. Attilával meg...
ez a mai Kingánál és Sehénél is butább, kb. DYa szintű.

Petitefamme 2011.09.23. 00:00:27

@utcai_arcos: az, az egyertelmu. na visszjott az onlány. a hangjatol meg rosszl vagyok ennek a mellindanak.

Dr_utcai_arcos 2011.09.23. 00:00:33

@Petitefamme: nagyon is idegesítő, már az alváson gondolkozok én is -bár mivel ma 10 órát voltam melóban, holnap rövidíthetnék, ha délelőtt nem cserélnék a laptopom :S.

Dr_utcai_arcos 2011.09.23. 00:01:10

@lami83: nem,csak beszélgetünk róla.

Petitefamme 2011.09.23. 00:01:36

@nathalie: sajna nem tudom. 2 evet jartam informatikai suliba de mar a binaris szamrendszernel elakadtam :)

Petitefamme 2011.09.23. 00:03:26

gyerekek ez nem igaz. szemoldokszedesrol beszelnek wazzzz...

Dr_utcai_arcos 2011.09.23. 00:03:57

@nathalie: tűzfalad nem tilt?vagy a vírusirtó valamelyik blokkolója?

Petitefamme 2011.09.23. 00:04:16

@utcai_arcos: jo ejt:) en sajnos még nem tudok.

Petitefamme 2011.09.23. 00:06:15

@utcai_arcos: v lehet estleg bongeszo is? nekem a chroome-mal pl. minden tok jol muxik...
de ha hulyeseget mondtam akkor bocsanat :)

Petitefamme 2011.09.23. 00:07:23

semmi buli nem lesz? ez a beszelgetes qrva uncsi.

nathalie 2011.09.23. 00:07:32

@Petitefamme:
el se jutottam a binaris számrendszerig :D

nathalie 2011.09.23. 00:10:36

@utcai_arcos:
de, az lesz az. nem merem megbuherálni, mert nem az enyém a gép... Szemöldökszedéses beszélgetés miatt inkább nem magyarázkodnék később, hogy mi történt a géppel.
Ha esetleg valami izgalmas történne, akkor okvetlen szóljatok! :D

Petitefamme 2011.09.23. 00:10:46

@nathalie: am en sem.telefonon sugta le egy informatikus haverom:)

Petitefamme 2011.09.23. 00:11:48

@nathalie: megjott a vodka. en meg fenn vagyok 1 ideig :D majd kommentelek :)

nathalie 2011.09.23. 00:13:05

@Petitefamme:
Ha esetleg valaki leköp valakit,vagyis elindul a buli, akkor azonnal értesíts :D

sogeking 2011.09.23. 00:15:26

ding ding dong :D
nagy buli lesz

nathalie 2011.09.23. 00:15:29

Nekem most atesz a befutó. Folyamatosan röhögök rajta, hogy ő milyen komoly fejet vágva nyög be dolgokat :D Meg AM. Remélem az összes szilikoncsöcsös önértékelési zavarokkal fog kijönni, mert AM-t szavazzák meg a nézők a legjobb nőnek.

sogeking 2011.09.23. 00:16:46

falafel veronika hátát masszíroza

Petitefamme 2011.09.23. 00:17:47

@nathalie: mar megtortent szerencsere :)
Annamari a Villa legjobb csaja!

Ma este arról kérdeztük a nézőket, hogy szerintük ki a legjobb csaj a Villában? A szavazók többsége, pontosan 53 százaléka Annamarira szavazott.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.23. 00:18:42

@Petitefamme: Melinda - hasonló hangot ad ki a kövér, bagós öreglány is a Nekedvalóban!

Petitefamme 2011.09.23. 00:20:14

@Peter_Cs: ott is leszoktam venni a hangerot , igen :)

nathalie 2011.09.23. 00:21:22

@Petitefamme:
na akkor holnap lesz ám pislogás meg tátott száj. Majd sehere elkezd üvölteni, hogy össze vissza pontoztunk! :) Szegények. Bennük van mellenként félmilla szilikon, aztán ilyen gecik vagyunk mi, nézők.

Petitefamme 2011.09.23. 00:22:53

@nathalie: jaja. én kérek elnézést. :)
am nem megy ez az online. 5 percenkent megszakad. le fogok maradni a kopesrol.

_most_ 2011.09.23. 00:27:54

látom az élő közvetítés nem sokat változott, a vv4-ben is nagy sikerű "közvetítés hamarosan folytatódik" feliratot most is előszeretettel mutogatják, mondjuk szerintem ez a felirat nem is élő, csak felvételről megy.

nathalie 2011.09.23. 00:27:57

@Petitefamme:
én már csak gergőt sajnálom. Nem fogja győzni lekurni őket, hogy visszajöjjön az önbecsélülésük. :)
Mivel felül akarják múlni a vv4-et szerintem itt több köpés lesz, úgyhogy van remény, hogy valamelyikre még odaérsz :D

kékdelfin 2011.09.23. 00:33:27

Gergő jellemzi a tagokat egyenként. Gergő, Fecó, Attila haverok. Attila kint is barátja lesz. Szerinte Melinda jóban lesz velük. (vorcsesztermártás, asztakurva)

nathalie 2011.09.23. 00:36:11

@Kékdelfin:
attila helyében letérdeltem volna és megcsókoltam volna a gyűrűjét gergőnek...

nathalie 2011.09.23. 00:40:00

@Kékdelfin:
olyan keresztapásan tolja ez a gergő gyerek néha. megmondja ki, mit, hogyan stb. Nem nézem az onlinet,csak ahogy elolvastam a beszámolódat ez jutott eszembe.ezé :)

kékdelfin 2011.09.23. 00:42:16

Nem olyan hangsúllyal mondta. De erről is kérdezte a zújlány, hogy ő a főnök? Azt mondta, hogy nem akar tudatosan az lenni, de szereti, ha rend van körülötte. (Ez biztos a börtönből maradt neki:)

nathalie 2011.09.23. 00:48:58

@Kékdelfin:
az újlány is olyan főnökösködő, csak nőben. Sztem kettőjük között nem lesz barátság. Ráadásul talán így ránézésre még nekik van meg az eszük, meg a kitartásuk, hogy taktikázgassanak stb. no majd meglássuk.
no mentem aludni. jó éjszakát mindenkinek.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.09.23. 10:01:56

Na, mi van hogy reggel nem is szól hozzá senki?

Magóg 2011.09.23. 10:08:49

Hahó!
Nem látta valaki Hajnit? (Mintha lenne némi elmaradás a beszámolókban, hol marad a mindennapi gumicsontom?)

FGSuperman 2011.09.23. 10:14:28

@MissX: jòmagam is izzadni voltam
a képed engem illet, küldd meg a címemre

MissX 2011.09.23. 10:17:05

@FGSuperman: keresem a fonalat, de nem találom. elvesztettem :) milyen kép? :)

MissX 2011.09.23. 11:33:55

@Magóg: ma duplaposzt lesz, duplán rághatod a gumicsontot :)

hannamontanna 2011.09.23. 13:08:01

Valaki tudja, hogy az a tikkelés amit Kinga a riportszobában művel az arcával, az vajon valami betegség-e??

FGSuperman 2011.09.23. 13:10:20

@MissX: màsik kolléganônek akartam címezzni, de küldhetsz képet te is:-)

MissX 2011.09.23. 13:18:32

@FGSuperman: á, még a végén nem aludnál éjszaka és kénytelen lennél online vv5 közvetítést nézni. :)))))

Valerijov 2011.09.23. 14:09:10

vv hv veteránok felvilágosítanának, a villalakók hozzátartozói, cimborái nem szoktak ide betalálni védeni az illető becsületét, hogy ő igazából milyen ari meg rendes, meg egyebek?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.23. 14:37:56

@Valerijov: Nem tudok róla, eddig nem volt jellemző.

Talpig Jimmy 2011.09.23. 15:18:10

@Valerijov: csak PetiCs-re gyanakszunk, hogy Éva közeli rokona :D

Valerijov 2011.09.23. 15:32:59

@Peter_Cs: @Talpig Jimmy: furcsállom, fikablogokon egyből megy a szerecsenmosdatás, ha vki. kikerül, ill. sok ilyen facebookos poszt is van rajtuk, mikor egy félmondatért máris egymásnak esik két tábor, s feltűnt, hogy itt meg semmi efféle. bár nehogy falra fessem az ördögöt.

csak magamat képviselem 2011.09.23. 15:56:36

@Petitefamme: @nathalie: A lost A SOROZAT. 8-)
Nekem is volt egy 2X12 órás kétnapos maraton.

nathalie 2011.09.23. 16:01:34

@csak magamat képviselem:
nem,nem. A Battlestar galactica, az Oz, a Rescue me stb a SOROZAT :D

csak magamat képviselem 2011.09.23. 16:08:21

na végre, 5 percig úgy voltam, hogy nem voltam. baráti ölelés a blogmotornak.

@MissX: helyes. hiányzik az odacsapás. 8-)
már jöhetne a dupla baltázás!!

Rossz fiú voltam, büntetést érdemlek, azt csipázom.

csak magamat képviselem 2011.09.23. 16:10:47

ki-be ugráltat ez a szar. lehet, hogy a hozzászólás-floodot védik le vele?
mindÉg csak egy kis időre nem látom az írási jogom. ezazez?

csak magamat képviselem 2011.09.23. 16:13:15

@nathalie: a bsg na az igen!
most jön nekem a caprica sorozat. azt nézed? ha igen, milyen? megkeresem az imdb-n.

csak magamat képviselem 2011.09.23. 16:14:37

dexterrel milyen viszonyt ápolsz?

csak magamat képviselem 2011.09.23. 16:15:52

@nathalie: na, hozzád szólt a dexteres kérdés.

Valerijov 2011.09.23. 16:18:46

kiszopfel mekkora egy mocskos szájú tirpák bunkó: valovilag.hu/cikk/384079

sogeking 2011.09.23. 16:43:49

@MissX: azt láttam, azt hittem van egy még újabb is :D

nathalie 2011.09.23. 18:29:28

@csak magamat képviselem:
nekem is most jön a caprica :) Egy részt még láttam belőle, amikor elkezdték, de aztán úgy döntöttem, hogy inkább dara lesz belőle. Hogy őszinte legyek a szereplőkért annyira nem voltam oda, de ha jól megcsinálták, akkor majd csak megkedvelem őket :)

Dexter nagy kedvenc. Bár az ötödik évadot még csak most fogom megnézni, ott is megvártam, hogy meg legyen egybe az egész. Remélem a hatodikban a vallás dolgot nem erőltetik nagyon, ahogy a promók alapján elsőre tűnik.
Egyébként a dextert könyvben is olvastam, legalábbis három regényt. Fasza úgy is.

FGSuperman 2011.09.24. 11:24:57

@MissX: à nem hiszem
nagyom kemény vagyok
néha még egy bögre kàvét is dobok lefekvés elôtt
jöhet a kép, fogok tudni csycsykàlny tôle
süti beállítások módosítása