Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Összeesküvők 1x01 - Ez a pakisztáni verzió

2011. szeptember 20. 13:46 - szabóZ

Az Összeesküvők már a főcímzenével azt sugallja, hogy itt aztán tényleg mindenki hülye, hiszen mi másért erőltetnék a bekatizott Vukot idéző dallamvilágot, amit hirtelen a Metal Lady riffje zár. Aztán rögtön jön Pelle Mariann, és tudjuk, hogy a főcím még csak a bemelegítés volt: így annyi fülig érő szájú idiotizmust és versmondó lány hangon előadott baromságot kapunk majd, hogy csak bírjuk a reklámblokkig. A műsorvezető leginkább olyan, mint amikor Nagy Natália Evetkére gyakorol, nem tudjuk eldönteni, hogy minket néz retardáltnak, vagy ugye.

A szabályok persze bonyolultak, a nézők kedvenc anyósa mondja meg, hogy melyik menyasszony vesz részt másodikként a pénteki kiszavazáson, míg a nézők kedvenc nője védettséget kap. Fogalmam sincs, hogy ez mit jelent, de a lényeg, hogy mindenki pötyögje be, emelt díjasan, hogy Erzsók.

És akkor végre elkezdődik a műsor, látjuk a pénteki estét, amikor a nők húzós bőröndjeikkel belibegnek a villába, ja elnézést, rezidenciára, aztán meg az anyósok. Kiderül, hogy az anyós és a feleség ellenségek. Erzsók szerint lényeges, hogy egy anya milyen családi háttérrel rendelkezik, Ircsi szerint meg akkor vesz virágot egy fiú a lánynak, ha már az anyjának is vett annak idején. Kezd kilengeni a közhelyméter, miközben Zsanett úgy néz, mintha pornócastingon lenne, pedig ugyebár csak a nagy egyetértést akarta hangsúlyozni. És akkor jön Kati anyós, és azt mondja ne is engem mentsen ki a tűzből a fiam, hanem a feleségét. És itt már arra gyanakszom, hogy ez a pakisztáni adás, csak szinkronizálták.

A MILF-imidzset erőltető Ircsi eközben megkérdezi a lányokat, hogy ők aztán tényleg nagyon-nagyon akarnak-e házasodni, ami szerinte azt jelenti, hogy főzni, mosni mosogatni, a lányok meg bólogatnak veszettül, és közben a műkörmüket nézik finnyásan. Zsanett még el is meséli, hogy látott már gyereket is, és abból többet is szeretne. A valóságshow-kon edződött nézőket egy kicsit megrettentheti, hogy az anyósok alsóneműben sugdolóznak az ágyon, ezekből a pózokból az Aranypartban törvényszerűen dugás következik. Vagy legalábbis unott szopás.

Pelle Mariann jön, bakizik, szerinte a lányok a szerelemről mondanának le a főnyereményért, pedig éppen fordítva hazudták. Mondjuk a Versmondó lánynak abban igaza van, hogy az általa felvázolt verzió valamivel életszerűbb.

A fiúk eközben félmeztelenül táncolnak a kertben, mert az nagyon vicces, főleg a Time of My Life-ra, Dirty Dancing, Patrick Swayze-vel és Patrick Swayze-vel, nincs is ennél mókásabb, legfeljebb ha gereblyébe lépnének, és még finganának is hozzá. Vuk-effekt, újabb jelenet, Csoki anyukája beszél Csokiról, akiről kiderül, hogy nem félvér, és az apukája sem, és akkor itt szálljunk le a sztoriról. Ellenben elhangzik, hogy fekete hajút várunk haza, meg, hogy lesz nekünk menyasszonyunk, mindez az anyuka szájából, többes számban, hogy tényleg rémisztő legyen.

Kati anyós sír a Vuk-effekt után, hogy még csak egy nap, de már hiányzik a férje. Azt hiszem úgy lenne teljes a valóságshow, ha a fiúk és a lányok villája, elnézést rezidenciája mellett felhúznák a férjekét is, akik söröznek, tévéznek, és örülnek, hogy se az asszony, se a hülye gyerek nem idegesítí őket.

Kis klippel törjük meg az amúgy roppant mozgalmas műsort, a fiúk félmeztelenül edzenek, és közben kiderül, hogy a műsor zenei szerkesztője évek óta nem jött ki a Bad Beach VIP-jából, ahol fehér vászonnadrágban és férfitangában pumpál erősen. A bemelegítés után feltekerik a flörtfaktort, a lányok béna videóüzenetben hívják meg a fiúkat valami kerti mulatságra. Azért az sokat elárul, hogy a csábos üzenet végén a lányok megjegyzik, hogy a tányérokat ők hozzák. Ehhez képest már semmi, hogy utána megmutatják nekünk, ahogy a lányok az anyósokkal együtt kurvásítják el magukat. Renikének születésnapja van, igen Renike, nem Renáta, és még tortát is kap, de ez igazából senkit nem érdekelt, minden lány hat centis magassarkún billeg, mint rohadó nyárfa a viharban.

Mása szájából elhangzik, hogy bevállalós vagy-e, mindezt egy pohár ital kapcsán, iszonyatos a hangulat. A buli után Niko azt meri mondani, hogy a te fiad egy igazi Humor Herold, és a legfurább, hogy ezt nem követi egy sértődött pofon. Peller Mariann megint bakizik, Vuk-effekt, reklámblokk.

A fiúkkal kezdünk, mindenki kiégett Fluor Tomiként ücsörög az asztal körül, és a lányokról beszélget. Közben a lányok ugyanezt csinálják arckrém felhordása közben, Figyeljünk a nevekre, mert ugyebár Szilóról Niko szájából elhangzik, hogy parádés. Mint egy ló, gondolom.

Peller Mariann megint bakizik, aztán megnézhetjük, hogy valaki horkol, más meg hangosan zuhanyzik. Nagy izgalmakra számítok. A reggeli egy újabb klip, a fiúk a mosogatásról beszélnek, az anyósok meg nem bírnak a kerámialapos tűzhely érintőgombajival. Mondom, hogy nagyon izgalmas ez.

Vuk-effekt, a nők a fiúk közül választanak, a fiúk meg a nők közül. Hosszú és unalmas procedúra, amiből kiderül, hogy Ricsi, Csoki és Peti tetszik a legjobban a nőknek. Ebből az következik, hogy Marcira, senki nem szavazott, az anyuka meg persze rögtön sírt emiatt. Alakulnak a törésvonalak, de még kicsit sokan vannak a szereplők, ami abból is játszik, hogy Peller Mariann nem is tudja baki nélkül végigsorolni a listát. Elköszönünk, ez kemény volt, de még élőben kapcsolják a villát, elnézést a rezidenciát. Kati anyus élőben ásít egy kurva nagyot.

 

18 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.09.20. 14:16:11

Jó szarul indult, innen legalább nehéz lesz rontani :D

gulyaszoli · http://tapirwar.tumblr.com 2011.09.20. 14:20:32

@Zka: meglep, hogy azt feltételezed a tévékettőről, hogy valamit nem tud még az eredeti szarnál is szarabbá tenni. a következő lépcsőfok szerintem az lesz, hogy a csöcsfaktor miatt elkezdik mutogatni, ahogy a mamik zuhanyoznak! :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.20. 14:23:20

"A műsorvezető leginkább olyan, mint amikor Nagy Natália Evetkére gyakorol, nem tudjuk eldönteni, hogy minket néz reradáltnak, vagy ugye."

Ez a csaj a kezdetektől fogva így vezet műsort.

Flankerr 2011.09.20. 14:56:08

De legalább a HV vicces, csak így tovább SzabóZ..:)

Mária 2011.09.20. 15:16:19

Erről is van hogyvolt? :)))

Tegnap néztem, mondtam is, hogy na ERRŐL aztán tényleg semmit nem lehet írni. Erre ma elkezdtem olvasni a buszon a hogyvoltját, de nem kellett volna, mert nem tudtam, merre forduljak a röhögéstől, végül maradt az utolsó ajtó és a motorház fala alkotta sarok :D

Cogito.t 2011.09.20. 15:20:30

Végtelen büszkeséggel tölt el, hogy ebből a sz..ból sem nézek egyetlen másodpercet sem önszántamból! (Ha nem tudok időben elkapcsolni, akkor előfordul, hogy az ajánlóból egy-két másodpercbe beleszaladok!)
A HV is csak azt bizonyítja, teljesen igazam volt az egész műsorral kapcsolatban!! (Bár a lottó ötösömet tudnám megmondani ennyire biztosan!!)
A HV nem a műsor/történések miatt, hanem a szerző jó stílusa miatt mulattató!! Gratulálok a SzabóZ!!

Hódos Hajnalka 2011.09.20. 15:29:09

Annyira tudtaaaaaam! :)) Köszönöm, és gratulálok! :)

JOKKA21 2011.09.20. 15:34:43

Agyhalottak ezek a menyecskék, nekem egyik sem kéne, inkább a MILF-ek közül választanék.:D

locsolóember 2011.09.20. 16:53:16

Bukta lesz ez, én amondó vagyok.
Tegnap kínnal, de végigszenvedtem.
Ma már nem fogom nézni, de a HV-t olvasni fogom.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2011.09.20. 17:55:18

@tapirwar: namármost az a durva, hogy a lyányok vv módra bikiniben zuhanyoznak, mámik pedig, és ez nem vicc, tök pucéran. Még a külön fürdőszobájuk is úgy van megcsinálva, hogy akár panorámafelvétel is készülhet róluk fürcsi közben.
SPOILER

nem tudom annak számít-e de megvolt a mámis maszti-traccsparti?

Müszélia 2011.09.20. 18:43:18

feleségkereső műsor eleve bukta. ha így jön össze egy házasság, annak már régen rossz, persze nem jön össze, csak a zsé fogy.

robian 2011.09.21. 02:53:52

minden sornál felröhögtem, gratulálok.

traff 2011.09.21. 08:32:53

Kati anyus gusztustalanul végigásítozta a cigihelyről való bejövetelt, peller szavazók közt kiosztott ajándékbemutató reklámblokkot a szereplők nyereményeként konferálta fel, majd a bejátszás végén frappánsan azt találta mondani, hogy egy füst alatt láttuk ezt is- azt is:DDD
Olyan idétlenül beszél, mint egy bespeedezett pincsi.

bknn 2011.09.21. 10:42:29

Belenéztem a műsorba, hóttunalmas volt, viszont az öf zseniális!

"Fogalmam sincs, hogy ez mit jelent, de a lényeg, hogy mindenki pötyögje be, emelt díjasan, hogy Erzsók." lol

kitikati 2011.09.21. 12:03:07

Miért van a tv2-es műsorokban a mikrofon ráragasztva a műsorvezetők fejére? Bonyolult egy csiptetős mikroport?

ethan blow 2011.09.21. 14:35:14

na, megy pár szar a tévében éppen, de ez magasan a legalja, és ezt onnan tudom, hogy nem bírom nézni, pedig megpróbáltam.
156 csatorna van a tévémen, egyszerűen képtelen vagyok ennél a fosnál megmaradni, pedig esküszöm, minden szart megnézek (illetve az Aranypartot sem bírom, a VV-t még nem kezdtem el, az előzőt is kb a felénél, onnan bevallom néztem, de hiba volt, azóta gyűlölet él a szívemben.

itt olvasni pont elég, és legalább szórakoztató

rianna 2011.09.21. 16:38:12

@neccharisnyás útonálló: ez a mondat tökéletesen jellemzi Pellert:) Én még nem láttam műsort vezetni, és valamiért abban a tévhitben találtattam, hogy jó műsorvezető :DDD Na most 5 mp alatt meggyőződtem az ellenkezőjéről. Az a makogás...
süti beállítások módosítása