Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x21 – 4:00-5:00

2011. szeptember 20. 10:00 - Milo Rambaldi

Hajnal 4 óra van, most már mindenki tudja, hogy Tóni egy mocskos, szemét terrorista, akinek még az ízlése is rossz, a Brutálszőkéből Hörcsöggé mutált bányarémet dugja. A fiatalok terve egyébként egy Jibraan nevű srác bemártása, őt el is kapták. Majd jól rácsatolják az utolsó bioterror-cuccost, és Amerika indíthatja is az újabb háborút. Erre Jack is gyorsan rájön Jónás vallatása, no meg Chloe segítségével. Senki ne kérdezze, hogy ez hogyan lehetséges, a 24-ben mindig mindenki tud mindenről, ha pedig nem, akkor Chloe 15 percen belül kideríti az igazságot. A kötelező „dráma a Fehér Házban” vonalon pedig KisIca készül valami oltári ökörségre.

TerrorTónival kezdünk, Carlos Bernard terror-módban összeszorítja a fogait és sziszeg, normál módban ezt nem teszi, csak simán flegma. Jibraan első körben beszédet fog mondani, különben a kistesó tökéből frankfurti levest főz Hörcsög. Az FBI-ban eközben forró a hangulat, Jack muszlimokat monitoroztat, Janis szokás szerint pattog, micsoda szemétség. Jack villámgyorsan leoltja, aztán meg elfelejti, amit mondani akart. Chloe egyre kevésbé érti, hogy mi a fene folyik itt, Renée gyorsan felvilágosítja, Jack priont vacsorázott, most meg kicsit kivan. Chloe is kivan, ordít egy sort Jackkel.

Jibraant látjuk, beszédet olvas, a szemét Amerika ártatlan muszlimokat öldököl, miközben mi csak hébe-hóba robbantgatunk ezt-azt, de most megtudjátok, miről is szól a dzsihád, gyaur kutyák. Jibraan éppen lázba jönne (értem én, nem akar frankfurti levest enni), csöngetnek, a rendőrség az, valamelyik kedves szomszéd kihívta őket, mert ordibálás volt. Komolyan, mintha csak Magyarországon lennénk. Jibraan kimegy, nem, nincs itt senki, csak én, biztos hallucinált a szomszéd. Tikktakktikktakktikktakk.

FBI. Chloe természetesen forró nyomon, gyanús utalásokat talált, az utalások Jibraan számlájára érkeztek, akinek lejárt a vízuma, és egy Gohar nevű fószer a kontaktja, aki egy mecsetben székel, Jack és Renée mennek is kitépni a szívét. Fehér Ház. Megtudjuk, KisIca mit akar, érkezik Martin. Némi moráletikai vita után kinyögi, hogy személyesen szeretné kiharapni Jónás gigáját, de ez nem megy, Martin „intézkedjen”, milyen jól jött a segítsége a Trágyapofa elleni kampányban is. Emlegetett Jónás közben az Andrews légibázison hisztériázik a tanúvédelmis tiszttel, lapozzunk. Tikktakktikktakktikktakk.

Felesleges dráma jön a mecsetben, komolyan, két évaddal korábban Jack istenesen pofán vágta volna az imámot, aztán huss a terrorkölyök után, de most beszélgetünk. Addig is megy az adásidő, az írók kifogytak az ötletekből. Gohar felismeri Jacket a reggeli szenátusi kihallgatásról, és nekiáll szívózni, Jibraan nem terrorista, de te majd azt csinálsz belőle, imperialista kínzógeci. A drámának Janis telefonja vet véget, megvan Jibraan címe, a rendőrség leadta a drótot az előbbi látogatást követően. Goharnak kuss a neve, és jön. Eközben Jibraan gonoszember-beszédet tart az öccsének, igazából terrorista vagyok, most pedig megyek megbosszulni a szüleink halálát. Öcsike köpköd, te rohadt állat, Jibraan balra el, öcsike marad egy samesszal a lakásban. Miért is? Hogy jól rájuk találjanak? Tikktakktikktakktikktakk.

KisIca töpreng a szemétségein, amikor is a merénylő telefonál, na ide utald a pénzt, kicsi csillag, különben Jónás eltűnik örökre. KisIca hezitál, megöljem, vagy ne öljem, már éppen utalna, amikor befut Aaron, nézd csak kit hoztam, az apádat. Valamelyik félbolond orvos kiengedte reggel fél ötkor. KisIca végül meggondolja magát, nem utal, hívja is Martint, de csak üzenetet bír hagyni, bocs hogy megint dugás közben zavarlak, de inkább ne nyírjuk ki Jónást. Megy is a papához, könnyes családegyesítős jelenet következik, nem részletezem.

Jónást látjuk már, miután szétdobálta az új személyazonosságát tartalmazó dossziét, a családja fényképét nézegeti, hát fiam, az a hajó már elment, amúgy is, én nem dugnám azt a rondaságot, inkább örülj, hogy megszabadulsz tőle. Tanúvédelmis tiszt érkezik, Jónást új nevén hívja, aki átvált túzokba, és nem válaszol. Jónás már az autóban ül, bepróbálkozik, gyere fiam, dolgozzunk együtt adok neked sok pénzt, nem akarok tanúvédelembe menni. Jónás kívánsága gyorsan teljesül, mert az autó felrobban. HŰB+++!!! KisIca azt hiszem, nagy szarba került. Tikktakktikktakktikktakk.

Nemzetbiztonságis Tim hozza Icát képbe, miközben jön a telefon Jónás robbanásáról, KisIca gyorsan kivonul, de az egyértelmű, hogy nagyon kevés ember tudott csak Jónás tartózkodási helyéről, Ica dührohamot kap, és azonnali nyomozást rendel el, a hisztérikus KisIca meg Martinnal beszél, miért öltétek meg, telefonon lemondtam a rendelést. Martin szerencsére észnél van, erről nem beszélhetünk telefonon, találkozzunk, te meg kussolj addig is.

Jack, Renée és az imám érkeznek Jibraanékhoz, Jack rohan is a házba, az imám meg rájön, hogy Jackkel valami nem stimmel, Renée fel is világosítja gyorsan, hogy mi a szitu. Jack már a lakásban, behajít egy gránátot, amitől a samesz megvakul, öcsike pedig azonnal a torkába vág egy üvegdarabot. Ezt a faszságot, komolyan. Miért is maradtak a lakásban? És miért nincs megkötözve a kölyök? Na mindegy. Közben Tóni és Jibraan várakoznak egy mikrobuszban, a terroristák kedvenc közlekedési eszközében. Azt is megtudjuk végre, hogy mi a célpont: a washingtoni metró. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2011.09.25. 14:48:39

Jibraan a szövegbeolvasás végére tényleg egészen tűzbe jött...

Ha meg hangos a házibuli, akkor a rendőrség kijön, mert úgyis kihívják :P

Robinzon Kurzor 2011.10.02. 13:07:51

"valamelyik kedves szomszéd kihívta őket, mert ordibálás volt. Komolyan, mintha csak Magyarországon lennénk"

Tiszta udvar, rendes ház.

Várjuk a következő hogyvoltot, kitartás, már nincs sok hátra :D
süti beállítások módosítása