Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X03

2011. szeptember 15. 13:00 - Hódos Hajnalka

Hát Szűzmáriám, na. Be kell vallanom, úgy vagyok, mint az ősrégi viccben a parasztbácsi a repülőgépen: arra ugyan számítottam, hogy összefosom magam, de hogy mindez a nyakamba is szakad, arra nem. Azt se tudom, hol kezdjem, tényleg. Ha már a kommentelők is Szalay Annamáriáért sikoltoznak a beszavazó alatt, az a vég kezdete, és ez még csak a harmadik, essünk túl rajta. Aki kurvának állt alapon a tizenhat perces csúszást meg sem említem, a hüvelygomba, a makacs foltok és a gyufafejű helyszínelő fontosabb a pontos műsorkezdésnél, végül is, mi csak a nézők vagyunk, a tévéhíradó elé is csak azért ülünk le mostanság, hogy megtudjuk, született-e kisvízilovacska akármelyik állatkertben, faszér kell a népet politikai-gazdasági hírekkel sokkolni, mikor egész nap gürizett, mint az igavonó barom. Jön Balázsunk, felnyögök, a sztájliszt a napokban fejezhette be Nick Hornby Egy fiúról c. könyvét, pontosan így képzeltem el a lúzer kiskölyköt, nem, nem láttam a filmet, elveim vannak. Aszongya Balázs rögtön az elején, Sehere az első lány, aki bejutott a Villába, hát igen, mivel előtte három fiúból lehetett választani, ez önmagában nem nagy érdem, de nagyvonalúan legyintek, megint megnézhetjük a három ízig-vérig nő ordenáré óbégatását, hogy aztán jöjjön a három férfi (sic!) akik a csendet nem nagyon ismerik. A Dumagépek. Első közülük az ellenállhatatlan Ricsi.

Ricsi, az ellenállhatatlan, és az ing

Ellenállhatatlan Ricsi egyébként a megszólalásig Pinokkió olyan ingben, amilyet utoljára a Macskajaj c. filmben láttam Garga bácsin, ha azt mondja, azért akar beköltözni a Villába, mert igazi kisfiú akar lenni, tökön szúrom magam. Jön a mindent jobban tudó Márió, pásztellebb árnyalatú, úgyszintén Garga bácsi ingben, és a hihetetlenül udvarló Fecó. Fecó ismeretlen okból – a kommentelők néhány csíkra tippelnek, én súlyos elmezavarra – ordítva érkezik a stúdióba, Balázs szerencsétlenebb helyzetben van, mint én, én nézhetek bambán és értetlenül, ő nem, aztamindenit Fecókám, ez komoly megérkezés volt. Azbazmeg. Ricsi üres fejjel jött a stúdióba – a szó szoros és átvitt értelmében is – lesz ami lesz alapon. Márió nem fél, Fecó ingje különleges, megáldatta a papokkal a pécsi négytornyúba’. Ha Pavlov élne, zokogva tépné a fanszőrzetét kínjában, Fecó ugyanis a Fecó név hallatára automatikusan ordítani kezd, én együttérzek Pavlovval és folyatom a nyálam a hirtelenjében elrágott négy darab magnebé miatt, de úgy érzem, valami keményebb anyagra kell áttérnem. Balázs könyörög, valaki szedálja le Fecót, engem ugye már nem kell, Fecónk ordít, mi vagyunk a sómenek, hajrá mindenki, hajrá pécsiek, hajrá magyarorszáááááág! Gyorsan megnézzük a nyereményt, feltúrom a gyógyszeres fiókot, csak cévitamin meg ligetszépe van, nem baj, veszek be azokból is, valami csak hat. Rövid gondolkodás után fújok néhányat a rhinospray plus-ból is. Szájba. Persze hogy, most jönnek a bemutatkozó kisfilmek.

Ricsi Romániában él, Szentjánoson, elég jó viszonyban van a szüleivel. Apu csicskáztatja egész nap, pedig nem áll hozzá közel a kőmíves szakma, Ricsi, hozd ide, ne azt a simítólapátot, hunaspaklifiam. Ricsinek nagyon fontos az autója és egész nap autósműsorokat néz (lelki szemeimmel látom, ahogy Winkler és Karotta idegesen a telefonért nyúl, egymást hívják és megegyeznek, hogy visszamenőleg megtagadják eddigi, ilyen témájú televíziós szerepléseiket), és a tesóknak tart előadást az autókról, aminek a lényege, ha van kocsid, van csajod és van is hol dugni. A barátok is nagyon fontosak, a kultúr és a templom között szoktak a lócákon bandázni. A harmadik intézmény a kocsma ugye, asszem, Bochkorék mondták, hogy ha ezt a három létesítményt bevonnák vitorlaponyvával, minden településen lenne pláza. Ricsi vicceset mesél egy sünről, nem mondom meg, Ricsi és a sün kapcsán én mire gondoltam. Anyu pakolta be a bőröndöt és érzelmes volt a búcsúzás, elvégre ő még csak csak most 14 19. Azért szeretne bekerülni, hogy ismert legyen és mutogassanak rá az utcán, hogy itt a Ricsi, a Dumagép. Hogy mire költené a pénzt? Neeem, nem herdálná el hülyeségekre, hanem megduplázná. A kihívókhoz azt szólja, hogy Fecó meg van őrülve. Adj egy ötöst, öcsi.

És akkor a süni....

Fecó, miután elhangzott a Fecó, ordításba kezd, nyomjátok, nyomjátok muszáj nyomni, a Fecónak a Villába be kell jutni, Magyarorszááááááááág. Ez volt az a pillanat, mikor küldtem egy e-mailt sixxnek, de nem árulom el, mit írtam. Márió munkanélküli és teng-leng. Anyu szereti, végül is, anyu. Márió megtalálta a boldogságát egy szoláriumban, ezért van olyan színe, mint Olivérnek a párbajon, mikor Szandika sminkelte. Ő akkor magát májbeteg bűvésznek aposztrofálta, Márió azért valamivel narancsosabb. Szóval, a szoláriumban szórakoztatja a lányokat. A körmöst is.

Interview with the Vampire Márió

Márió és a lányok a szoliban. Nem tudom, melyikük a körmös. 

Ő úgy gondolja, hogy vicces, és kell neki a visszanyerés arról, hogy jól csinálja a szövegelést. Erről egyébként úgy beszél, mintha a szakmája lenne. Ja és a beszavazón olyan vicces lesz, hogy összepisáljuk magunkat, majd meglátjuk. A legerősebb improvizációját veszi elő. Ő olyan vicces, hogy már az általános iskolában is beragasztották a száját ilyen vastag celluxszal. Mit tudna hozzátenni a Villához? Hogy ő vicces. És az improvizációt. Kíváncsian várom, kap-e Márió újabb fogas kérdést Balázstól, höhö, fogas kérdés, értitek, höhö, de nem. Fecó kisfilmje következik, ezt úgy nézem, mint a Hannibal c. filmből azt a jelenetet, mikor Ray Liotta koponyáját lassan leemeli imádott Kannibálom, mentségemre mondom, mikor először láttam, éppen vacsoráztam. Utána pár napig nem.

Nyomjátok! Fecónak a Villába be kell kerülni!

Piros rózsák beszélgetnek, bólintgatnak, úgy felelnek egymásnak....

Fecó Balog Ferenc raktáros, a nők a mindene és élére vasalja a zoknit meg az alsónadrágot is, mert az fontos. Mindezt félmeztelenül. Hogy az óvszerbe hajtogat-e élet, ez szerencsére eddig még nem derült ki. Latin sorozatokat néz, az érzelmek ellesése és a hódító szavak begyakorlása miatt. Érzem, hogy a fejem ördögűzősen tesz egy fordulatot. Az exe számára a legfontosabb, igaz, hogy félrekúrt, de akkor is. Három szál vörös rózsával búcsúzkodik Angitól, Angi nagyon helyesen nem engedi be a lakásba, én se tenném és nem feltétlenül a félrekúrás miatt. Fecó azért megy a Villába, hogy visszaszerezze, amit elveszített. Segítek, Angit. Ha kijön, elveszi feleségül. Fecó számára nagyon fontos a család, a családja egyébként zenészcsalád, és mindig a táncparkett közepén van. Igen, táncolt is, de nem részletezem, elég volt látni. Elmentem, majd jövök felkiáltással búcsúzik, én meg szomorúan arra gondolok, én egy ideig most biztos nem fogok. Fecó mindenre fel van készülve, ha hat hónap, hat hónap, ha tíz év, tíz év! Ő HozéÁrmándó és ha Sehere benn van a Villában, kell mellé a HozéÁrmándó. Fecó ordítozok még kicsikét, én hörgök, mert megmutatják az állást, Fecó 76%-on áll.

Sejde húzzátok, húzzátok, szívetekből, ahogyan csak tudjátok....

Összeomlás

A kortesbeszédek következnek, 20 másodperc, találd meg a kamerát, Ricsi! Ricsi megtalálja, nemcsak Balázs, én se értek az egészből kukkot se, Márió menjen gombát szedni és mentse meg a királylányt, továbbra sem tudjuk meg, mi a több, Márió, te következel. Mikor Márió azt mondja, van még kilenc másodperc és belekezd a bilidzsénbe, elegáns mozdulattal letörlöm a habot a szám széléről és próbálom elkerülni az újabb rohamot. Fecó végigordítja a maga húsz másodpercét, Balázs kommentálja, egyelőre még dermedt arcok a közönség soraiban. És a tévéképernyők előtt is. Hihetetlenül sokat nevettünk, rengeteget mókáztunk, Balázs egy állat, Fecó meg 74%-kal bekerül a Villába, ölelkezés, felkapja a bőröndjét, magasról szarik mindenre, elindul kifelé, így is kell, ilyenkor nem kell a sok beszéd, Balázs remélem, már magához tért, én még nem, ülök szótlanul a tévé előtt és azon gondolkodom, mit fogok írni holnap, ma Cselszövők, szerzek valahonnan valériánát.

Címkék: vv5
274 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hódos Hajnalka 2011.09.15. 22:48:58

egy barbie, egy paris hilton és egy királylány egy személyben.

BarBwire 2011.09.15. 22:49:17

@foxglove: még a reklám megy, nem mutattak állást

sogeking 2011.09.15. 22:49:35

@B.Andita: csak azt akarja, hogy "véletlenül" lecsússzon a ruhája

B.Andita 2011.09.15. 22:49:56

@BarBwire: Gondolom eddig tartott a tudomány.

Hódos Hajnalka 2011.09.15. 22:50:19

@BarBwire: dede, 50%-kal az "akinek nem fontos az anyagi jólét az vagy csóró vagy hazudik" vezet.

Mme Chauchat 2011.09.15. 22:51:05

@utcai_arcos: átoperáltak - azért cselszövők. Odabenn fog kiderülni

B.Andita 2011.09.15. 22:51:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Mi benne a Barbie, a haja? Mert pont olyan műanyag haja van, mint a babáknak :-)

Dr_utcai_arcos 2011.09.15. 22:51:53

a fapina bejövős lenne, ha nem akarná eljátszani, hogy ő milyen kőkemény csaj.

BarBwire 2011.09.15. 22:52:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szóval direk a reklám, hogy a többi "versenyzőt" elfelejtsük?
Csóró vagyok és hazudok.

Mme Chauchat 2011.09.15. 22:53:11

@B.Andita: valszeg szétszedte a barbija fejét, mint én anno. Nincs abban semmi

BarBwire 2011.09.15. 22:53:46

Gogo vagy google táncos? Mindegyik beszédhibás vagy a tv-m rossz?

Dr_utcai_arcos 2011.09.15. 22:53:46

Most tényleg,ezek között senki nincs aki ért valamihez?Már eddig az összes közül.

B.Andita 2011.09.15. 22:54:09

Pultozok, és go-go táncos vagyok... Mi meg innen gratulálunk a hatalmas karrieredhez.

sihaya 2011.09.15. 22:54:17

Előre röhögök, hogy fognak kinézni ezek a picsák, mikor egy katonai héthez hasonlón nem lehet majd vakolni, akkó minden lesz ő csak nem királylány meg barbie...

BarBwire 2011.09.15. 22:54:39

@utcai_arcos: Aki ért valamihely az dolgozik, nem?

Dr_utcai_arcos 2011.09.15. 22:55:22

Jelenleg nincs párkapcsolatom =ma?

Dr_utcai_arcos 2011.09.15. 22:56:16

@BarBwire: nem tudom, én is csóró vagyok :) and/or hazudok :)!

B.Andita 2011.09.15. 22:56:34

@sihaya: Gondolom a poliészter haja jó kócos lesz Kingunak

Mme Chauchat 2011.09.15. 22:57:01

@utcai_arcos: nem: jelenleg nincs pár kapcsolatom

sogeking 2011.09.15. 22:57:22

mézbirkózást, most.

B.Andita 2011.09.15. 22:58:45

"lehet, hogy barbi vagyok, de...." Feléjük igy néz ki a barbi? Inkább bulldogra hasonlit sztem. Elnézést a bulldogoktól.

BarBwire 2011.09.15. 22:59:16

jó kis kapcsolat, "nincs bizalom, de szeretem"

Dr_utcai_arcos 2011.09.15. 22:59:21

Könyörgöm,csak egyszer találkozzak vele az úton...."nem ütök meg nő"t ala Indián.

Mme Chauchat 2011.09.15. 23:00:24

@utcai_arcos: inkább út szélén tudsz vele találkozni, I'm afraid

BarBwire 2011.09.15. 23:00:39

@B.Andita: akkor most kiveszem a rakétakilövőt a szekrényből.

dr. gernika 2011.09.15. 23:00:56

Ezek közül sem szimpi senki. Talán Viki a legkisebb rossz, de inkább egyik se kerüljön be.

sogeking 2011.09.15. 23:01:55

casting első körében kiestek akik normális hangerővel, érthetően beszélnek :)

BarBwire 2011.09.15. 23:02:32

Eddig akit megkérdeztek, hogy mit csinálna a nyereménnyel, az nem került be.

Dr_utcai_arcos 2011.09.15. 23:03:48

állatokon segíteni ---> daráltasd le magad kutyaeledelnek.

Mme Chauchat 2011.09.15. 23:03:51

@utcai_arcos: megyek viki állatmenhelyére

Dr_utcai_arcos 2011.09.15. 23:04:56

a napi szavazók között a KÖKI terminál elhagyott kőműveskalapácsokat sorsol ki.

BarBwire 2011.09.15. 23:06:13

@utcai_arcos: "A veszteseket a Köki terminálba építik be"

dr. gernika 2011.09.15. 23:06:30

"SEHERE-Zádéval együtt"
lol

sogeking 2011.09.15. 23:07:21

eddig 4-ből 3 unszimpatikus :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.15. 23:07:29

"you only get what you give..."nem kéne ezt a csodálatos számot elszarni ezekre!

lucc.gizi 2011.09.15. 23:08:24

Vazzze, póthaj hogy integetett a lépcsőkön, láttátok?

B.Andita 2011.09.15. 23:09:08

Kukker olyan, mint a VadonJani.

Mme Chauchat 2011.09.15. 23:09:40

@utcai_arcos: WYSWYG, azt kapod, amit látsz

Atok 2011.09.15. 23:09:48

George Clooney es Szijjarot Peter :)

BarBwire 2011.09.15. 23:10:04

ennyi? ezt most gyorsan lezavarták

B.Andita 2011.09.15. 23:10:16

@lucc.gizi: Ne bántsd már, ez olyan szépségkirálynős volt.Biztos látta a tivibe.

Szerénke. 2011.09.15. 23:12:05

Szép, műnőktől mentes estét Mindenkinek! Nem akarom itt önön nagyságomat fényezni, de azért csak jövök az 'ugye én megmondtam ' szövegemmel.:D Hallatlanul büszke vagyok magamra, eddig négyből négy.:D Mindjárt meg is lesem, hogy kik lesznek a holnapi delikvensek, hátha azt is meg tudom jósolni. Kiszámítható ez az rtl, de nagyon...

Szutykos Pityu 2011.09.15. 23:12:08

@lucc.gizi: azon az integetésen beszartam, olyan volt mint egy autista barbi kiborg

BarBwire 2011.09.15. 23:13:41

@Szerénke.: iszom szavaidat, a lottó nyerőszámokat nem mondanád meg?

B.Andita 2011.09.15. 23:13:46

Remélem hozéármándo majd jól rászáll kingu-barbira. Lesz ott beverlyhills...

Büszke_troll 2011.09.15. 23:14:00

F.szom már az idióta szavazókba, a sok pincsifejű szőke ribanc mellett szívesen néztem volna egy fekete természetes mellűt is.

lucc.gizi 2011.09.15. 23:14:31

Nekem ez a Kinga meg a Sehe egyforma picsatípusnak tűnik, nem? Lehet már tudni, hogy meddig tervezik húzni a VV5-öt?

Szerénke. 2011.09.15. 23:15:02

@BarBwire: Nem, azokat magamnak tettem félre...:D
De sajnos félek, hogy a jövőbelátásom csak az ilyen rendkívül kiszámítható, bárgyú, ostoba műsoroknál működik. De ki érti ezt...

Dr_utcai_arcos 2011.09.15. 23:15:05

@Mme Chauchat: az ő esetükben biztos nem kerülnének elő rejtett értékek.

Albino Vernyul 2011.09.15. 23:15:27

Rambo versenyez a bohoccal holnap.. A harmadikra nem is emlekszem.......:)
Mai.... Ujabb pleh barbi... Jezusssss....

B.Andita 2011.09.15. 23:15:53

@Büszke_troll: Igazad van. Bár inkább ez bulldog volt. :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.15. 23:16:03

Kár, hogy nem a Viki jutott be. Ő a kategória legjobb nője!

@B.Andita: Hajrá Kukker! Ő legalább egy kissé benkődánieles!

Mme Chauchat 2011.09.15. 23:16:34

@utcai_arcos: dehonnem. Lehet, h hermafordítvák

Hódos Hajnalka 2011.09.15. 23:17:02

csak nekem támadt hiányérzetem attól, hogy egyszer sem hallottuk: magamat adom?

adja már valaki magát, könyörgöm!

B.Andita 2011.09.15. 23:17:50

Jó éjt mindenkinek. Hajni, neked meg...hát nem is tudom mit kívánjak. Türelmet? Kitartást? :-))

Hódos Hajnalka 2011.09.15. 23:17:52

@Albino Vernyul: a Magányos Manipulátor, Nyulam.

lucc.gizi 2011.09.15. 23:17:53

@B.Andita: most, hogy Győzike rehabra húzott a 22 milleres apeh tartozás elől, kellett a reteknek egy másik bevethető hozéármándó a beverlihilszhez:-)

Dr_utcai_arcos 2011.09.15. 23:17:56

@Peter_Cs: nekem e 4-ben is a military hét volt a nyerő, hajrá Rambo!

Szerénke. 2011.09.15. 23:19:56

Húúúh, ezt az estét megkoronázandó, elkezdtek bagzani a macskák. De már nem kell sokat várni a bagzó lakókra sem. Most néztem meg az összes esélyesről készült egyveleg videót. Hát mit mondjak...

Szerénke. 2011.09.15. 23:22:53

Megnézvén a holnapira valókat, szerintem VVLacit, őőő, izé, VVTibit küldik be.:D

Hódos Hajnalka 2011.09.15. 23:23:18

@sogeking: múltkor ígértem neked valamit. eljött az idő. :DD

sogeking 2011.09.15. 23:24:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
csak nem a rizsfelfújt receptjére gondolsz?

Szerénke. 2011.09.15. 23:34:11

Közben elolvastam a mai HV-t, hát majdnem én is idetiszteltem, de azért mégsem.:D Szerencsére én csak a végén az ominózus bilidzsint hallottam, de az is elég volt a jóból.

dr. gernika 2011.09.15. 23:37:16

@B.Andita: Nekem is az ugrott be róla

sogeking 2011.09.15. 23:42:47

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jó, de előtte javítsd meg, hogy kisárgítsa, ha valaki válaszol

mézescsók 2011.09.16. 00:22:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szenvedélyes Szilvike. Nem szószerint azt mondta, hogy magát adja, de a promójában kifejtette: Ő ilyen, mindig mindenkinek megmondja a frankót. Éva utánnyomat. Szerencsére nem került be, ha egyáltalán szerencse az, hogy közülük egy is bekerült.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.09.16. 01:13:42

A következő eresztésből ez a Tibor lehetne VVlaci újracsomagolása, kellene egy ilyen faszkatona karakter is, de a VVolivérből és VValekoszból összegyúrt Kukker is erősítené az eddig inkább az "Aranypart 2"-re hasonlító felhozatalt. Arról nem is beszélve, hogy a Szijjártófejűre meg tényleg csak rá kell nézni, és röhögök, oszt lehet belőle is kijönne néhány pólóravaló. Szóval a holnapi hármast önmagában erősebbnek érzem, mint az eddigi kilenc játékost.

Müszélia 2011.09.16. 05:06:12

@janeausten: aki edddig nem volt rasszista, az most fontolóra veszi.

MissX 2011.09.16. 05:23:39

szoval kinga lett a befuto. jo reggelt! :)
volt-e olyan izgalmas mint a dumagepek-e? es akkor mar ket szoke ribizli is villalako?

ha igy haladunk, felek, hogy a 15(?) besavazott osszIQ-ja nem fogja elerni nem hogy a 100at, de meg az 50et sem. szomoru, nagyon szomoru (sohaj)

MissX 2011.09.16. 05:28:53

kinga fotojat elnezve, tobb, mint ijeszto. seherenek szimplan csak buta feje van, de ez... jesszus

Birsalmamag (törölt) 2011.09.16. 12:43:11

Ha VV Kukker bejut, nem nézek VV5-öt. Ezt vehetitek fenyegetésnek! :D

Birsalmamag (törölt) 2011.09.16. 12:47:06

A Retek VV honlapján a pszichiátriai rendelő reklám PRICELESS!!! :DDDDDD

backtoblack 2011.09.16. 12:51:24

@Szutykos Pityu: áá, kemény volt a az "integetés" tényleg! :D

backtoblack 2011.09.16. 12:52:42

Szerintem ez a szőke pocsék. Harcsaszájú, és 22 létére milyen mélyek a ráncai kétoldalt a szája mellett...Ja, és krumpliorrú.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.16. 12:56:30

@Szaffimacska: Miért? Hozni fogja szerintem azt a szintet, mint Benkő Dániel!

penelope garcia 2011.09.16. 13:05:46

Mondjuk nem kellett hozzá nagy jóstehetség, hogy a nép, a zistenadta majd azt az illetőt szavazza be, aki a legkevésbé hasonlít egy fejhangon ugató kertitörpére. A két mikiegér + egy hímivarú kretén közül naná, hogy a férfi archetípusra leginkább emlékeztető szerencsétlenre voksoltak legtöbben.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.16. 13:06:30

@backtoblack: Vikinek kellett volna bejutnia, ő legalább igazi természetes szépség és izgalmasabb játékos lett volna!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.16. 13:08:02

@Peter_Cs: Fecó - Kukker = Győzike - Benkő Dániel újratöltve lenne!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.16. 13:09:16

@penelope garcia: Akkor hogy nem került be még egy igazi természetes nő sem eddig?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.16. 13:10:33

@backtoblack:

Szebb ork nőket látni warcraftban. :)

@Peter_Cs:

Látom elvesztetted már azelőtt az új VV Évádat mielőtt megkaphattad volna! Szomorú dolgok ezek.

yeti-ufo hibrid 2011.09.16. 16:54:08

@Peter_Cs:

Te itt felfedeztél valami ellentmondást?
Úgy értelmezted, amit írtam, hogy igazi, természetes férfinek tartom az üvöltő kretént?
Hát nem.
És tudod, az ilyen műsorokba SOHA nem kerülnek be igazi, természetes nők/férfiak, azok ugyanis nem jelentkeznek bazári majomnak.

Spéter46 2011.09.17. 17:36:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nem volt még a "van kisugárzása" meg a "nekem átjött" sem!!!
Pedig ezek alapkifejezések!:)))
süti beállítások módosítása