Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5781-5782

2011. szeptember 14. 11:00 - dj Zax

A tegnap történtek alapján a mai részben kinéz egy ketrecharc, egy szűzoltás és egy kis buzulás is. Ne menjetek sehová, már is kezdünk. Villaajtó nyílik és VV5 szereplők helyett Balázs, a szűzoltó áll az ajtóban. Húzz el, mondja Hanna nőiesen, de azért ráér 5 percre. Szóval Peti átverte - esik neki le a tantusz - Balázst küldte maga helyett „rendességből”. Balázs dobja fel az élest: Haverommal akartál ágyba bújni helyettem! Ez az ábra, csak mondom. Ja, kiakadtam elég durván mondja a csaj. Szerintem Balázs egy seggleheletnyit jogosabban van kiakadva, de ez most mindegy is. Hanna szerint azért dobta ki a lakásból Balázs, mert még szűz és attól irtózik. Mint a férfiak általában. Persze! Ez axióma. Pedig Szűzoltó úr rá van gerjedve, mint az aligátor a korhadt fára, úgyhogy marad is még egy kicsit retina pettingelni.

Atikám irodájában a két nő – ketrecharcosokat megszégyenítő stílusban - gyepálja egymást a levörösborozott menyasszonyi ruha miatt. Karfeszítés után kölcsönös hajtépés, majd egy kocsmai „Eressz el! Eressz el!” felszólítás kombó után Zsuzsa olyan sallert helyez el izomból Juli fején, hogy az arajelöltnek nem marad más választása, csak hogy jól orrba bassza a szarkeverőt. Zsuzsa „Betörted az orrom te hülye trampli” felkiáltással szalad ki a folyosóra. A bagoly mondja verébnek kezdetű örök érvényű jut róla eszembe, mert a trampli szóról simán Zsuzsára asszociálok. Folyosón folytatjuk, orrnyereg sérültünk András felé fut. Ne bújj az András mögé te perszóna – igazítaná el Juli, majd mutatja Andrásnak a vörösboros menyasszonyi ruhát, akinek elég lassan oszlik a köd, most is az a legnagyobb problémája, hogy a babona szerint ő még nem láthatja a ruhát. A két csaj egymásnak üvölt, András köztük és a világ legnaivabb beszólását követi el: Ugye nem fogtok nekem itt verekedni? András bazmeg! A derbi már tart egy ideje, a végére érkeztél, fogadni már nem lehet.

Zsoltéknál zajlik a vacsora, Zsófi egy szélesvásznú bécsi szeletre vágyik, Linda meg netes kommentekből tudta meg, hogy hol csinálják legjobbat Bécsben. A csajok már leszervezték a programot, Linda el, Zsófi szerint aranyos, Zsolt szerint is, de a biztonság kedvéért külön szobát foglaltatott neki. Egy röpke smárral lájkolják a külön szobát. Miklós cár, Pumukli és Gabi egy brutálisan jó melegszendvics partin vannak túl, amikor csengetnek. Nóra az, Mikinek alá kell írni egy papírt. Érzi a melegszenyó szagát, nem kér, de kérdése az van bőven: hogyhogy Pumukli és Miklós cár egy asztalnál? Kibékültek? Pumukli és Miklós cár kölcsönösen lapogatják egymás hátát, kezét, amit érnek, bizonygatják, hogy már jóban vannak, tudni kell megbocsájtani és egyéb faszságok, nyomnak egy-egy alkesz mentes sört, szóval lassan kimerítik a buzulás fogalmát. Nóra vet véget a kínos szitunak hol van Balázs? Moziba ment egy haverral, Nóra szerint akkor biztos ott is van. Ebben a korban semmi sem biztos! – pufogtat el Miki egy irgalmatlan szar közhelyet, ebben végszavazva az elmúlt pár perc értelmetlen mivoltát.

A villában Hanna és Balázs tökéletes diszharmóniában smárolnak, Hanna eközben anakonda mozgást végez, szűzoltó barátunk egy kézzel fejti le a a kis csaj sok lyukból össze vart felsőjét, ami leginkább egy szákhoz hasonlít. Reméljük jó csöcsök lesznek benne és nem két döglött hal. Ami útban van az a copf, a gipsz, szóval minden. Nem megy egyszerűen ez az oltványozás. Felállnak és sziámi ikrek módjára száj tájon összetapadva vonatoznak el a hálószoba bejáratig, de a csajnak hirtelen flash-e van, nem akarja elsietni. Mindegy, majd ha lekerül a gipsz folytatják. Addig Balázsnak marad az amerikai barátnője: Casey. Az udvaron Zsolt tartja fel a nagys’ asszonyt. Meglesz a pénz – mondja jókedvűen. Klaudia olyan savanyú, hogy uborkát lehetne érlelni a bugyijában. Linda közben Gizinek mesél Bécsről. A muter szerint inkább hagyja Zsoltot meg Zsófit kettesben utazni, hogy legyen romantika meg dugás. Érti a vén spiné a csíziót, az már fix. Linda diszlájkolja a muter ötletét, mert már beleélte magát.

Juli Klaudiának újságolja mi van az esküvői ruhával. Leöntötte Zsuzsa az a ketrecharcos, biztos direkt volt – nyomja a dedót. Klaudia csekkolja a ruhát, hál istennek neki van egy varrónője, aki átvarrja, kivegyszerezi, repcsit hajtogat belőle, egyszóval ezermester. Oszt vót bunyó Juli? Ááá, csak mint a ketrecharcosok. Szíjjel vertem, András állított meg, hogy ne legyen halál a vége. Viszont ennek a beszélgetésnek hál’ Istennek vége. Pár lakással arrébb András nyalogatja Zsuzsa sebeit. Mondjuk ciki, hogy pont az orra vérzik. Nem baj, mehet cirkuszba bohócnak. Zsuzsa belekezd a mantrákba: menjél csak, sajnáld csak őt, vigyázz nehogy neked is bemosson. András bűntudatot vár Zsuzsától és Juliról történő azonnali és feltétel nélküli leszállást. Mer ő bíz a Julit szereti és elveszi, és boldog lesz vele ha akarja, hanem, ásó, kapa, nagyharang válassza el őket. Juli pedig ezt mind hallja a folyosón. Dagadó mellekkel lájkolja, ami jót is tesz a megjelenésének. De tényleg. Linda zavarja meg Zsoltot műanyag tányér pakolás közben, ő bíz nem megy Bécsbe, mert matek témazárót kell írni. Anyád jól van Linda? - érdeklődne Zsolt, de aztán a tárgyra térnek. Turbékolás legyen, nem köll oda gyertyatartó.

Balázs nézi önfeledten a TV-t Hanna mellett, aki neki támasztja a mellet. A srác vágja, de most már haza köll menni hirtelen, mindjárt itt a kígyó, mérges lesz rendesen. Egy laza pipa a kapuban, néhány sablon szöveg, végül újra járnak! Hurrá! Az klassz! Másnap reggel Balázs Petinél, Hanna Lindánál posztolja az előző estét. Peti csalódottan veszi tudomásul, hogy Balázs nem varrta be a lompost Hannának, hiszen nem ezért mondott le a konzervnyitásról. Balázs révül, ugyan nem dugott, de ha ez ilyen, akkor már nem is akar. Szerelmes. Hanna eközben Lindának újságolja az estét. Arról az apróságról, hogy első körben Peti lett volna a szűzoltó delikvens simán hallgat. De a lényeg, hogy Balázs őszinte volt és extra aranyos és extra édes. Na ekkor tettem ki a lavórt a TV alá. Géza a Rózsában üti fel a fejét. Rendel egy kávét. Hallod Zsolt, fizetett a biztosító, vettem egy új verdát. Zsolt hallja, a kávét meg adja. Nesze, oszt lesz egy táblád majd itt, emlékbe, hogy megvetted a taxit. Nagy humorágyú ez a Zsolt én mindig tudtam.

Atomfizikus párost kapja el Balázs a Mátyás tér udvarán, jé nincs gipszed veszi észre Hanna, akkor ezt előre vetíti a nem olyan távoli jövőben végre megtörténő DUGÁST! Hát mit kell erre ennyit várni? De Hanna csak menjen előre, Balázsnak még beszéde van Lindával. Peti a téma, hogy szereti Lindát, be is tudja bizonyítani, hiszen nem dugta meg Hannát, amikor az őt szemelte ki szűzoltásra! Balázs fiam, te tesznye! Ezt jobbnak nem is mondhattad volna! A forgatókönyv innentől már lefutott meccs. Hiszen Linda rohan Hannához összeveszni, Hanna meg vágja, hogy Balázsnak eljárt a pofája. Atomfizikus Egyesület feloszlott és Hanna sem úgy néz ki, mintha mostanában szeretné csokis muffal kínálni Balázst. Szerintem inkább egy felcsatolhatóval kínálná meg hátulról, ahogy elnézem az orcáját, de hát ez legyen az ifjú szerelmesek problémája, én nem szólok bele.

Juli az apdételt ruhát próbálja – Klaudia nagyon stílusosan egy vörösbort ajánl a varrónőnek ajándékba. Mindegy is, jön Juli a ruhában. Egynek elmegy én mondom. Beront András, Juli beugrik Klaudia mögé! Meglátni azt nem szabad, pedig csinos, mondja András, csak nem vagyunk babonásak. Na ilyenkor szokott beütni az összes szar. Bartáéknál közben bőröndöznek, indulás van Bécsbe, Lindát várják. Mi van? Akkor mégis megy? Nem értem én ezt a lányt. Az apja se, akkor nyugodt vagyok. Csengetnek. Hanna az, Linda úgy vágja rá az ajtót, hogy szerintem a csajt az udvar közepén kell majd össze kanalazni. Közben Juli agonizál az András által meglátott menyasszonyi ruhán, mert babonás. Bezzeg azt nem hiszi el, hogy ha a menyasszony a nászéjszakán fehér macskát dug a párna alá, akkor ikrei születnek. Mondjuk ezzel nincs egyedül. Benyit Pumukli, akinek Klaudia javasolja, hogy kezdje a mai napot kávészünettel. Mondjuk ez a picsába küldés egy igen finom és intelidzsent változata, Pumuklinak vág az esze, mint a borotva, valami baj van? Igen. Na húzzá má! Juli veri szomorúan néz, Klaudia ismeri fel a helyzetet. Te Juli teeeee! Hát le akarod mondani az esküvőt? És le bazmeg.

Címkék: barátok közt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doris78 2011.09.14. 12:17:29

Nem láttam a tv-ben, de minek is, amikor ennyire jó a hogyvoltja... :-))) Köszi dj zax!

játékmester 2011.09.14. 12:23:22

Valaki nézze már meg a 5780. rész vége felé (Balázs érkezik Hannához), és az 5781. rész elejét (u.a). A korábbi rész végén nincs már gipsz a kezén, a következő rész elején megint van...
Cikkancs

JanCsi 2011.09.15. 19:41:29

Jááájjjj, ez is nagyon ott van. Érdemtelenül kevés a komment hozzá. Ezt qrvára diszlájkolom!

Pumukli az a Gizzzzzike???

dj Zax 2011.09.15. 23:11:40

@JanCsi: Pumukli az a Novák Laci. Az erről szóló értekezést egy korábbi BK HV-ban követtem el, úgy kb 18 résszel ezelőtt. :-)

hogyvolt.blog.hu/2011/09/02/baratok_kozt_5755_5766
süti beállítások módosítása