Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart - 1x13

2011. szeptember 13. 07:19 - sixx

Újabb hét kezdődik az Aranypart lakóinak életében, illetve a mienkben, mert a műsorban máshogy peregnek az idő telehányt homokszemei. Levi kócosan ébred és halálra vált arccal konstatálja, hogy az a rohadt eső egyre csak esik, a többiek még csak konstatálni sem hajlandók, mert az előző esti bulit próbálják kipihenni, teccik tudni azt, amiben Niki egy rosszarcú autónepperrel smárolt, Csonti meg úgy pucsított a kamerába, mintha valamelyik pinamagazin címlapfotózásán lenne.

Nekünk ennyi maradt meg a partyból, a melóhelyre bandukoló Leviben viszont sokkal mélyebb nyomot hagyott, de ez majd csak később derül ki, egyelőre ismerkedjünk meg MarciGold jobbkezével, aki egy farönköt nem tudna rendesen alakítani egy albán diafilmben sem. Idegesítően betanult szöveggel fogadja az esőben melózni érkező Levi-Korvettádám duót, ma nem nyitunk ki, mert nincs értelme, irány a konyha, takarítani. Levi ezen hangosan felröhög, na, azt a konyhát mutasd meg Gordon Ramsay-nek, amit én takarítok ki, de nem vicc, tényleg oda osztja be őket a Siófoki Rettenet. Korvettádám jelzi, hogy ő inkább kinyitna a trópusi viharban, ha lehet, de nem lehet.

A feladat nem túl bonyolult, ki kell pakolni egy helyiségből, majd felsikálni a padlót és lemosni a csempét - namármost én MarciGold és helyi ANTSZ-kirendeltség között fennálló, vélhetően felhőtlen viszony kedvéért remélem, hogy a konyhát csak az Aranypart kedvéért koszolták össze a helyi erők, és a padlót borító kétcentis dzsuvaréteg az nem állandó elem a repertorában. Korvettádám másnapos, az szar, kiszáradt szájban zörgő nyelvvel arra ébredni, hogy az ember agyában egy buszmegálló üzemel, amiben nyugdíjasok és mókusok veszekednek üvöltve a mogyorókészleten eleve szar, cipekedni, takarítani ilyenkor lehetetlen. Levi labdarúgó legott leoltja lábatlankodó labdaszedőjét, lánypajtásod lázasan levedzett latrokkal, látványos lámúr leledzett léha lédid likában.

Korvettádám a felvezetés alatt még nincs képben, mi történt tegnap? De ideges leszel, baszki, mondja Levi, de nagyon. Amikor elmentél a buliból, Csonti egy csávóval volt végig. Hova? Mikor? Minek? Merre? Smároltak? BekyStevens is valami csávóval volt, Niki még smárolt is, Csontit nem láttam. Korvettádám annyira bízik mátkájában, mint egyszeri bankár a miniszterelnök jóságában, smárolt hát, mondja másnaposságtól határozott hangon, a büdöskurva. Levi csak annyit látott, hogy Csonti és a faszi bementek a buliba, és ott történhetett bármi. Na, ezért még fog kapni, mondja a cipekedő Korvettádám, egész nap velem romantikázik, este meg másnak adja a pinát? Kicsit túl van ez a buli dimenzionálva, bár Korvettádám a kamerába kijelenti, hogy soha nem bízik a nőkben, mert egyszer megcsalták, és azóta simán elhiszi, hogy a valamilyen oknál fogva a csajának tekintett lakótárs egy zsúfolt táncparketten szerette szájjal nagyon az ötperces ismeretséget.

Odafent a többiek is magukhoz térnek, ami viszonylagos állapot persze, Alfa lusta mozdulatokkal vakarja a pöcsét és BekyStevensszel beszélget, Pitta meg egy bögre forró kávét egyensúlyoz vészesen közel a hímtagjához. Alfa azon polemizál, hogy ha gecik lennének, de persze nem azok, akkor meg lehetne bontani a Korvettádám-Csonti kapcsolatot azzal, hogy beadják a srácnak azt, hogy Csonti a fél fülbevalóját odaadta valami embernek, és smárolt vele egész éjjel. Nem is eggyel smárolt, mondja BekyStevens. Ő is smárolt nem mellesleg, de okkal, mert fel akarta baszni Levi agyát, hadd lássa, mit veszít. Ne aggódj, látja az, egy lerobbant pornós ribancot, aki még idén nyáron is vígan dugdosott a csúnyájába idegen tárgyakat egy erotika vásáron.

Alfa szerint Csonti érzelemvilága és gondolata nem Korvettádám felé irányul, hanem a többiek, méginkább a külvilág felé, az ilyen bölcseletek miatt szeretem én ezt a műsort sokkal jobban, mint a parlamenti közvetítést. Pitta rámutat, hogy ez egy brazil szappanopera lassan, mindezt azért, mert BekyStevens szerint Levi csak akkor közeledik hozzá, ha részeg (és elhomályosul a látása), így már alig várja, hogy este az ital után nyúljon. Ez sem sűrűn hallható a magyar lakótelepeken. Odalent a Siófoki Rettenet terrorban tartja Leviéket, aluménium söröshordókat kell pakolniuk, faszkivan már, mit főnökösködik ez meg, mondja Levi, Korvettádám meg engedélyt kér a lelépésre, mert szíjjelbassza az ideg. Felmenne azzal az indokkal, hogy másnapos, de ez nem hatja meg Levit, én is szarul vagyok, a kezed járjon, ne a szád. Jár.

Levinek a töke kivan, Korvettádám felmenne, nem mintha azzal jobban járna, mert Alfa egy "gyerekek, takarítani kellesz itt" felkiáltással csatasorba hívja a többi imbecilist, és suvickolnak egy sort, kivéve 95D, aki inkább alszik, neki van igaza. Csonti szerint egy disznóólban élnek, minden ragad a kosztól és bűz van, amit nem bír elviselni, bár a beköltözés előtt lelkiekben felkészült a retkes lepedőkre is. Alfa két karton Hell becipelésével járul hozzá a takarításhoz, Pitta inkább csak szemmel veri a szőnyegbe csendesen belekövesedő hányásfoltokat. Pörkölt most éppen BekyStevens és Niki elől menekül, a gazdáját meglátva fejvesztve ugrik be a ketrecbe - ehhez képest a következő snittben már megint kint kolbászol, de mindegy.

95D továbbra sem tett keresztbe egy gallyat sem a házban, ami felbassza Nikit, ott a terasz, tessék kiporszívózni. Pitta is beszáll a buliba, egész nap csak alszol, ideje lenne már hasznos tagnak lenni társadalmunkban. Beteg vagyok, haggyálmár, feleli a csaj, és tényleg nem néz ki valami jól, mondjuk eleve nem az a típus, akit az ember kitesz a vitrinbe. Öt éve olyan betegsége van, mondja, amit nem lehet meggyógyítani, és emiatt fájdalmai vannak. Ha ez igaz, okoskodja Dr. Pitta a kamerába, akkor nem zabál egész nap, mert egy gyomorfájós ember csak keveset eszik, fokozatosan. 95D megunja a baszogatást és visszaszól, kussoljál Pitta, nekem ne szójjálbe. Hívjunk akkor orvost, javasolja Mr. Nyíregyháza (második helyezett), és ezzel a dolog elsikkadni látszik.

A Képzeletben Megcsalt Férfiak Klubja odalent gyermekrajz-pályázaton is csak nagy jóindulattal elindítható krétarajzot készít a pult padlójára, ennyi volt a takarítás ezek szerint. Niki tortarendelésről beszél, Alfa születésnapja közeleg ugye. Hóna alá csapja 95D-t, és mennek egy cukrázdába. Nikinek smink nélkül sokkal emberibb feje van (na jó, bizonyos korlátok közöt), mint teljes harci díszben, csak mondom. Mivel fogalmuk sincs, mit szeretnének, többféle tortét is megkóstolnak, ezt én is alkalmazni fogom legközelebb, ha sütire fáj a fogam, bezabálok vagy hatféléből, és kösz, de egyik sem volt elég jó felkiáltással távozom. Otthon BekyStevens felest inna, iszol velem, kérdi Csontitól, aki bólint, persze. Felespohárból, kérdez vissza BekyStevens, abból. Kihozzam, hozzad. Mintha a Rózsa Sándor forgatókönyvírója írta volna a jelenetet. Vodka vagy viszki? Viszki. BekyStevens hozza is, és böfög hozzá egy úrinőset.

Leviék absztrakt művét nem mindenki értékeli, egy újabb faszi jön az étteremből, és kinyittatja velük a pultot. Levit egy hajszál választja el a lázadástól, ez keményebb másnap, mint a bőröndbe hányós volt. Csontiék vedelnek odafent, egy ponton BekyStevens már szédül is, pedig nem akartam ma inni, bassza meg, erre csak be fogok baszni. Fűti Csontit, akkor most Korvettádám szerelmes? Vagy miafasz? Megfogadják, hogy ma este nem lesz szerelem. 95D-ék zabálnak, Nikinek nincs baja az édességgel, egy kis csoki még belefér, mondja, meghozza a kedvemet, mert egyből feldob. A kokain is. 95D nagyon jól érezte magát a cukrászdában, túltengett a boldogsághormon. Tejszínes túrótorta lesz a dologból, Alfából én leginkább albán krémest néztem ki, de biztos ízleni fog neki.

Alfa Csontit bassza le a teraszon (amit 95D baszott feltakarítani), ott húztad magadra a csávót a buliban, ejnyemár. Csonti nem érti, miért tartják nagy pasizógépnek, és kezdi unni a beszólongatást. 95D és Niki visszaér, hoznak sütit is, amivel BekyStevensnél sikerül jó pontot szereznie. Az expornós a tortát nem eszi, hanem Pitta hátára keni évődőnek szánt kacajjal, de visszakapja, mert Pitta a felsőjébe törli a hátát. 95D szerint BekyStevens rossz hatással van Csontira, mert ha alkoholt lát, mármint Csonti, akkor kivetkőzik önmagából. Pitta BekyStevens cuccát ketchuppal keni össze ennek örömére, nem tudván, hogy az Niki felsője. Mekkora egy rohadék köcsög vagy, mondja BekyStevens, és kisebb tortacsata indul, ami annyira hiányzott már itt mindenkinek, mit szar a zsebnek (copyright by Pitta).

Lejárt a műszak, Levi és Korvettádám a házban ismét, Korvettádám a teraszon oldalról (!!!) kiszúrja, hogy Csontin nincs bugyi, ennek milyen szeme van már bazdmeg. A hangulat feszült, Pitta 95D-re fúj, Korvettádám nem beszél Csontival, Levi meg BekyStevenst szarja le, egyedül Alfának nincs baja senkivel, ő legszívesebben minden nőt megdugna a házban. Levi levonja a következtetést, összezártak minket ribancokkal, bazdmeg, a tegnapi buliban mindenki baszott mindenkivel, mint a Barátok köztben. Egyre jobban belelovallja magát, és többet káromkodik, mint nem, a sípoláson kívül nem hallatszik semmi. BekyStevens szerint Levi elbassza a hangulatot, ha másnapos, másnapos, oldja meg, ne a többiek estéjét kúrja el. Korvettádám és Levi megegyeznek az alaptételben: minden baj forrása a nő. Ezek nagyon bölcsek így ketten.

A konyhában Korvettádám öngyújtóval riogatja 95D-t, aki meglepően reagál a szívatásra, én ettől félek, mert engem már gyújtottak föl. Nabazdmeg. Pitta odaveti neki, hogy ne rinyáljon, takarítson, mire 95D kiakad, betrappol a szobába, leveti magát az ágyra és fájdalmas zokogásba kezd. Pittát ezt nem hatja meg, fújhat a seggmre porcukrot, mondja. Ezzel a kiváló tételmondattal búcsúzunk is mára.

Címkék: aranypart
50 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

playoff szakáll 2011.09.13. 07:45:02

Köszönet!
A tegnapi epizód második felét végigröhögtem a szókincsbőség és Levi dühös feje miatt "István! Szerinted, ami tegnap történt - ja, te nem voltál ott...", az első felén meg most fakadtam ki, mert azt bővebben dolgoztad fel.
"smárolt hát, mondja másnaposságtól határozott hangon" XD

A végefelé Pitta figyelő feje is megért volna egy jellemzést, mikor BekyStevens panaszolja neki Levit. Meg néha az a csaj feliratozhatatlanul beszél, ráadásul.

A post megint 5*, kösz a reggelit!

jamesz 2011.09.13. 08:02:37

Elég hosszú idő után néztem meg újra a média egének ezt az új sugárcsillagját....
Azt biztos, hogy másnaposan kutya dolog dolgozni, bármit is. Amikor a Levi hazaért a melóból, és beszélgetni kezdett, pontosabban ideges volt, akkor alig értettem valamit mondandójából, mert-gondolom egy autóriasztó odakint-nagyon belelendült a feladatába, és sokat sípolt.Csak egy-egy mássalhangzót, azt sem tudtam miről beszél valójában. Ilyenkor miéért nem feliratozzák?:-)

kvadrillio 2011.09.13. 08:03:53

jajjj....DE JÓÓÓ ! :)

... a cukor meg drágább lesz !

mocskosmacska 2011.09.13. 08:04:03

Mellinek miért kellett volna takarítani? Egész eddig a pultot sikálta.

Giedi 2011.09.13. 08:06:08

Hávé a reggeli kávé mellé. Elvonási tüneteim lesznek a vége után. Bár a magyar médiában lehet bízni ... :)

mocskosmacska 2011.09.13. 08:20:20

Én már csak a hv-kat olvasom. Majd abba akarok belekukkantani, amibe breki eltöri a csigolyáját. (Egyébként ez most negatív reklám a fűzfői bobnak?)

Kabarészínész 2011.09.13. 08:25:00

miből volt 2 karton hell, miből volt vodka is, viszki is, miből volt süti, miből van kaja-pia, miből van cigi.... reality a javából.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.09.13. 08:26:35

Térjünk a lényegre, Mellit mikor láthatjuk csöcsre vetkőzve? :)

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2011.09.13. 08:34:25

Nem bánom, hogy lemondtam a tv előfizetést! Így sokkal viccesebb ez! És reggeli mellé is lehet fogyasztani, fene a gusztusom:)

elmo27 2011.09.13. 08:42:54

Szerintem olvassa fel valaki ezt a blogot, többet ér, mint a műsor. Ez egy igaz fostalicska. Értékelhetetlen, érdektelen nőkkel, barlangrajz egyszerűségű faszikkal. Már ott tartok, hogy a nyúl is idegesít.
De a lényeg: sixx for president!!!!

M. Bertalan 2011.09.13. 08:58:11

Honnan veszed, hogy Beky idegen tárgyakat dugdosott a csúnyájába? Lehet, hogy a sajátja volt, nem?

Alonso 2011.09.13. 09:05:09

van ember aki ezt nézi? ennyire üres az élete vkinek?

jo.e 2011.09.13. 09:08:20

sixx: Sztem cukrázdába -> cukrászdába, csak mondom :)
De a poszt maga nagyon ott van!
A nyulas snitteken meg ne akadj fenn, ilyen ez, ugrál ide-oda.

mocskosmacska 2011.09.13. 09:11:38

@Caprica99: Minden pultot, amit látott. Eddig, amennyit láttam belőle, Melli folyton valami pultot törölgetett. Konyhába, munkahelyen, ahol éppen volt.

huszonkilencesek 2011.09.13. 09:22:23

Csak nem gondolod,hogy nézem ezt a mocskot.Hogyan lehet hogy nem nézem és mégis tudom,hogy mocsok?Mert tudom,hogy mit várhatok az ilyen műsortól!

Maravillosa 2011.09.13. 09:30:48

sixx, a másnaposság definiálása buszmegállóstul-mókusostul telitalálat! ez szó szerint így szokott lenni. egyébként Niki feje tényleg egészen elfogadható vakolat nélkül, csak azt a turbózott szájat tudnám feledni...

Chiacig (törölt) 2011.09.13. 09:31:51

"Ő is smárolt nem mellesleg, de okkal, mert fel akarta baszni Levi agyát, hadd lássa, mit veszít. Ne aggódj, látja az, egy lerobbant pornós ribancot, aki még idén nyáron is vígan dugdosott a csúnyájába idegen tárgyakat egy erotika vásáron."

Ezen beröhögtem.:-))))))))

Aki esetleg lemaradt volna, az innen letöltheti a tegnapit:

www.filesonic.com/file/1971345691/aranypart.2011.09.12.avi

Maravillosa 2011.09.13. 09:44:18

@Alonso: ezt nem feltétlenül kell nézni, olvasni kell! ebben a HUMOR a lényeg, mint általában a hogyvoltokban. bár ha te Nietzschen és Hegelen szocializálódtál, akkor nem ajánlom.

mocskosmacska 2011.09.13. 09:47:29

Rájöttem, hogy Ada és Melli miért néz ki sokkal jobban, mint a két díszribanc. Bár mindkettőnek van bőven szépséghibája (lapos, kövér, lófej stb.) Mégis, amikor rájuk nézek két fiatal lányt látok. A másik kettő lénynél már nem ennyire egyértelmű a helyzet.

mocskosmacska 2011.09.13. 09:48:32

@Alonso: Azért nézzük, hogy a szereplőkön gúnyolódhassunk és kiröhöghessük őket. Ilyen üres az életünk.

MissX 2011.09.13. 09:55:31

@Alonso: van, sőőőőőőőőőőőt én még a vv5-öt is fogom nézni.
és most megyek, és elbújdoklom a szánalmas, üres életemmel együtt. :)

Ted Striker 2011.09.13. 10:00:21

"aki egy farönköt nem tudna rendesen alakítani egy albán diafilmben sem."

áhhh...

FPéter 2011.09.13. 10:02:20

@jo.e: honnan tudod, hogy ott nem a cukokat rázzák??

györfi andrás (törölt) · http://www.gawebmediagroup.blog.hu 2011.09.13. 10:03:07

Asszem el kell kezdenem nézni ezt a szart, úgy érzem kimaradok valami egészen különlegesből.

Lagavulin 2011.09.13. 10:06:35

@mocskosmacska:

...ha így nézzük, akkor ezé a sixx gyereké a legüresebb, mert ő egész nap a tévé előtt döglik és sorozatokon zombul :D

kolbász józsi 2011.09.13. 10:23:30

Az ötödik képnél alig tudtam visszafojtani a röhögést (sajnos túl nagy az iroda).
Csontos feje olyan, mint egy szurikáta és egy raptor elszomorodott szerelemgyerekének.

Edie Britt 2011.09.13. 10:31:29

Isteni volt a poszt, köszi sixx! A műsor nem tűnt ennyire viccesnek :) Bár Melli igazán kitett magáért, most ő volt a kedvencem ("engem már gyújtottak fel" - epic).

@kolbász józsi: a Te hasonlatod is megér egy gratulációt :)

sunblind 2011.09.13. 11:00:01

.. a melli az tényleg az a fajta, aki másfél órán át nézi a műsort a mosógép ablakában, és közben végig várja a kedvenc reklámját.

walter77 2011.09.13. 11:25:29

@Maravillosa:
Nono! A magam részéről elmondhatom, hogy részelegesen Nietzschén és Hegelen szocializálódtam, mégis olvasom ezt, és ennek ellenére - vagy éppen ezért - humorosnak találom. Nézni persze nem nézem, a Muppet Show óta nem készült jó reality...

Hori1 2011.09.13. 11:52:52

Ááá, az a Csonti fej.:D

kolbász józsi 2011.09.13. 12:03:20

...ja azt elfelejtettem, hogy sixxnek kifejezetten jó érzéke van a képek kiollózásához, szerintem az írásai mellett ez is megér egy hátbaveregetést/meleg kézfogást!

--Behrooz-- · http://caffedream.blogspot.com/ 2011.09.13. 12:03:37

Más is észre vette (én csak most néztem bele ebbe a cuccosba), hogy Pitta elfogyott?
Az ÉH-ben nagyobb volt, persze lehet hogy a kolumb levegő páratartalma duzzasztotta meg, nem tudom...

2011.09.13. 12:05:49

Csúcs a hv.

Tudom, nem ide tartozik, de tudja vki, h. a VV5 hv-je íródik-e már? És ki fogja elkövetni?

Bubba Rogowski 2011.09.13. 12:07:38

Jaaaj, Sixx tudsz te bánni a szavakkal, csak azért nem röhögök, mert az agyamban levő buszmegállóba most kanyarodott be egy kukásautó, és átmenetileg elnyomja mókusokat + nyugdíjasokat, és elég nehéz kibírni. Úgyhogy csak adok egy pacsit a szuper alliterációért és már megyek is... jajjj...

Britte 2011.09.13. 12:42:16

Elképesztően unalmas ez a műsor!!!!
A HV-t viszont szórakoztató olvasni.:)

agatsu 2011.09.13. 12:58:09

Fújhat a seggemre porcukrot...:DDDD Ez miiii? :DDD A screenshot Csontiról meg eddig a legjobb, megy a telefonomba,bármi jöhet ,csak ránézek és már dőlök is a röhögéstől!

Eruka 2011.09.13. 12:59:20

a zenei szerkesztőtől én hiányoltam egy nótát: mikor Becky és Csonti fogadkoznak, oda simán elfért volna Anna & the Barbies - Ünnepélyesen fogadom c. nótája :)

www.youtube.com/watch?v=kU-Fys7L98c

powery strawberry 2011.09.13. 13:01:00

Jók az írásaid Sixx :)
Viszont az kimaradt, hogy a Levi szereti a Sarah-t... és hogy kell is neki a Beki, ha ott van ő. Na ezen padlóztam. Sajnálom szegény lányt, remélem azóta már rájött, hogy a Levit lehet ejteni és vmi más pasi után nézett :)

ga_zsi 2011.09.13. 13:32:55

Tulajdonképpen én azt nem értem, hogy ha Levinek az édenben Kriszta volt a number one, akkor hogy jöhet be neki Beki. Akár viselkedésre, akár külsőre. Ég és föld a két csaj.persze lehet (sőt biztos) hogy ez van megírva neki, de akkor is.....
A fiúk tegnap egy szemmel nem voltak különbek, mint Melli. Miért jó nekik, ha összeugrasztják Adát meg "Ádikát"? Ők legalább úgy viselkednek, mint két tini,(bár a tinik alatt 15-16 évest értek) nem úgy, mint egy 40 éves kiélt ...... Valaki írta, hogy ha Bekire és Nikire néz, nem fiatal lányokat lát. Hát szerintem 10 évvel öregebbnek néznek ki, mint amennyinek mondják magukat. Niki pedig az éden óta kb. 15 kilót magára szedett. Nem semmi!

iTink 2011.09.13. 17:58:50

Ó, te jó ég. Ez a Diner. Ezek a majmok a Dinerban dolgoznak? Pff.

Becky mekkora egyébként, hogy csak lábujjhegyen éri fel a korlátot?

Müszélia 2011.09.13. 18:04:15

ne fikázzuk már őket, amiért hülyék, hülyeségeket csinálnak. ez van a forgatókönyvben, ők meg mind szuper színészek.

Ács Ferenc 2011.09.13. 19:01:07

Csonti/szurikátának azon a képen óvszer a fején, vagy mi? Ezen a szurikáta/raptor szerelemgyereken behaltam...

Ács Ferenc 2011.09.13. 19:06:01

Most meg attól ráz a röhögés, hogy Alfa szerint ő csúnya gyerek _volt_...
Micsoda pofák. Nem lehet, hogy ezek amúgy vérprofi színinövendékek, akiknek ez a vizsgamunkájuk, ami valójában egy elsöprő Parti Nagy Lajos-darab? Korunk prosztói szélsőségesen karikírozva? És közben mondjuk mindegyikük tök keresett színésznövendék?

bög 2011.09.13. 19:37:34

az az Ada screenshot EPIC!!! Tényleg egy szurikáta (földikutya?)!

materazzi 2011.09.13. 22:34:25

Azt nem tudja valaki, hogy az Ádámnak az a "szárnyas" pólója milyen márkájú?
Köszi!

ZBR 2011.09.15. 23:18:12

Ismet egy elmes epizodon vagyunk tul. Pista mumajersege nagyon idegesito. Folyamatosan ontja magabol a szar beszolasokat, ebben a reszben kettot is. Gondolom ezeket valaki irja neki. Mindenesetre nem mind teljesen eredeti, a szar es a zseb kapcsolata pl. tutira nem, hallottam mar valahol. Porkoltnek tobb onallo gondolata van, az biztos.

Azon tunodtem egyebkent... Hogy ha ezek a veglenyek pultban dolgoznak, konyhat takaritanak... Akkor... Vajon van-e ANTSZ egeszsegugyi kiskonyvuk?! A munkavedelmi szabalyokat miert nem tartjak be? Nem kene pl. a vegyszeres takaritas soran vedofelszereles?

@mocskosmacska: most a fiatal, vagy a lany nem egyertelmu a pornos es a kokos eseteben? Mert nekem az ember sem... Es igen, Melli es Ada minden hibajaval joval szimpibb nekem a masik ket lenynel.

@bög:
Ne aggodj, majd Korvettadam vagy valaki mas megszurikalja ezt a szurikatat :D
süti beállítások módosítása