Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-faktor 2x02 - Válogatás

2011. szeptember 11. 10:00 - candyperfumegirl

Újabb epizódhoz érkeztünk a gigadrámai zenés reality válogatásos szakaszában, lássuk, sikerül-e űberelni a múlt hetit. A Négyek ezúttal 4 sötét száguldó Seattal érkeznek, hogy fantomkép formájában realizálódjanak a színpadon. Remélem, egyszer tényleg bedobnak majd alternatív járműveket is ezekhez a képsorokhoz, a gyaloghintót, a motoros fűnyírót és a wakeboardot mindenképpen javaslom. Lássuk, hogy most az első produkciónak sikerül-e felülmúlnia a múlt heti átváltozóművészt. Edge of Glory hangjaira érkezik egy 2008-as -Gagának öltözött emberi lény - első blikkre nem tudtam eldönteni, férfi vagy nő, láttam én már 5 pasit is egyszerre Gaga jelmezben, és néztek ki úgy, mint a versenyző. Erősen inogó tűsarkokon áll a zsűri előtt, arca vagy 5 kiló vakolat alatt, és a 2009-es Bad Romance-be kezd bele, pedig ha már imitátor, legalább az outfitet összeegyeztethetné a dallal, de sebaj.

Hangokat minden szökőévben talál el egyet, tárogat a 15 centis bőrminiben minduntalan, néha halálhörgés-szerű hangokat hallat, és a szöveget is átírja itt-ott, kreatív, na. Közönség túljátszott gesztusai rém irritálók egyébként, hangos fújolásba kezdenek, az ajtó felé mutogatnak, és „szép volt Feró!”-t skalndálnak (mivel a keményszívű mentor leállította a produkciót), természetes viselkedésforma egy sincs eközben. Zsűri értékel. Versenyzőnk nyitott az építő jellegű kritikára, neki nem elég annyi, hogy aranyanyám, ez kurvaszar volt, ő szeretné tudni, miért volt kurvaszar? Mi volt rossz benne? Mennyire volt rossz? Csak az eleje meg a vége vagy a közepe is? Miután végképp ajtót mutatnak neki, backstage-ben leszűri a tanulságot: Magyarországon nem nyitottak az emberek semmire, ami kicsit is merész, majd meg nem értett zseni módjára sértődötten távozik.

Földrengés-szerű zajok kíséretében Tank Aranka érkezik olyan összeállításban, amihez foghatót én még életemben nem láttam. Extramini flittercsodát erőltetett magára elképesztő párducmintás macskanadrág fölé, és ahogy mozog ebben a szerelésben, az csak hab a tortán. Mentorok rövid úton megválnak tőle. Utána további rémségek követik egymást a zsűri túlspilázott szörnyülködő grimaszaitól kisérve, (egyikük még a hozzátartozói szerint is szar, ez valami új) jöjjön már valami jó hangú ember, mert kikapcsolom.

Mikrofonos Frodó érkezik egyenesen a Megyéből, Ördög Nóra melléig pipiskedve felér. A 165 centis srác saját bevallása szerint 16 évesen találkozott először a zenével, addig biztos hang nélkül mentek náluk a Skála és Volánbusz reklámok is. „I wanna be a billionaire so freaking bad” énekli magabiztos mosollyal és egészen fülbarát módon, fel is csillan a zsűri szeme, végre valami! Rapbetétet a (feltehetően) saját szerzeményű magyar szövegével helyettesíti, ami nélkül mondjuk tudtam volna élni, de alapvetően jó buli az egész, és amikor azt énekli, hogy Oprah meg a Királynő helyett Ildivel, Gesztivel, Feróval és Mikivel szeretne lenni a Forbes magazin címlapján, arra egy emberként pattan fel a stúdió. Végén még robbant egy merész F-bombot is, de jó, hogy Magyarország fele nem beszél angolul, így nem kell kisípolni. SIKER. Elképesztően nagy bulit csináltál és elképesztően jó hangod van, így a zsűri, már engedik is tovább 4 egységes igen szavazattal.

Következő versenyző egy számomra értelmezhetetlen zeneművet prezentál, olyan, mint egy rosszabb sportesemény-himnusz, szöveg az X-faktor és a mentorok dicsőítésének témáját járja körül rendkívül fantáziátlan versszakokban. Valaki súg Gesztinek, hogy ez amúgy Pokemon zene volt, nem csodálom, hogy kimaradt az életemből. Ami ennél is meglepőbb, hogy továbbengedik, mert hangja az van, és ha tényleg csak azért választotta ezt a kritikán aluli dalt, hogy felfigyeljenek rá (ahogy állítja), akkor kaphat még egy lehetőséget.

Nagy felvezetést kap a következő próbálkozó, egy látványosan ideges srác, akinek gyöngykarkötőjén az X-faktor X-e díszeleg. Felcsendül az egyike azoknak a daloknak, amiket meg kéne tiltani, hogy tehetségkutatók meghallgatásain énekeljenek, nem mintha nem ez lenne az egyik legjobb dal, amit valaha írtak, mert AZ. Csak éppen azt a lécet, amit a Listen állít, egyszerűen nem lehet megugrani, bár mivel ezúttal fiú énekli, így érdeklődve hallgatom. És bár mást nem csinált, mint 1-2 oktávval lejjebb vitte a dalt, a végeredmény kifejezetten kellemes lett, be is ájul tőle a zsűri. Az X-faktor legnagyobb meglepetése vagy – így Geszti, többi mentor a könnyeivel küzd, és hatalmas IGEN! kíséretében bocsátják útjára. Miki azt kéri, legközelebb férfi előadó dalával jöjjön, én nem ragaszkodnék hozzá, van a srácban spiritusz, és ez jó, meglepő dalválasztás kell ennek a műsornak több is.

Reklám után egy testvérpár jön, nagy csinnadratta, interjúk, Nóri, külön blokk, na most ezek vagy nagyon jók lesznek, vagy minden képzeletet felülmúlóan rosszak. Öcsike kezdi, idétlen ingben és bokavillantós gatyában áll a színpadon, nem egy divatikon. Hangja még annyi sincs, mit stílusérzése, tesó a színfalak mögött diplomatikusan hallgat, hiába próbál DevilNóri kicsikarni belőle valami reakciót. Zsűri az „ilyen szart még életemben nem hallottam” szinonimáit járja körül, majd jó tanácsot is adnak a versenyzőnek a továbbiakra: soha többé ne énekelj, otthon se nagyon, mert még átmegy a szomszéd és meg talál verni. Lássuk, bratyónak hogy sikerül, ő hosszú ujjú pulcsit húzott rövid ujjú kockás ing alá, nem túl jó előjel. Ha lehet, öcsinél is rosszabb a hangja, bár ezt a tesó nem így látja, szerinte kifejezetten jó a produkció, mondja a színfalak mögött. Fül-orr-gégészeti beutalót javaslok mindkettőjüknek, hátha van valami családi kedvezmény. Mentorok szavaznak nagyon egységes nemmel, backstage-ben bratyó arcára kiül az őszinte döbbenet (NEMÁ!), ez azért szórakoztató. Tesók szomorúan elkullognak, én csak azt nem értem, hogy kaphattak ilyen sokat a műsoridőből.

Utánuk egy 28 éves kétgyerekes anyuka jön kisgyerekkel és Paid My Dues-szal, MalekMiki arcáról azt olvasom le, hogy ez nem csak szerintem hamis egy picit. A végére aztán belejön, és kiereszti a hangját (van neki), de ez a dal nem az, ami ilyen kiherélt karaoke változatban jól tud szólni. A produkció végén Geszti a lehető legtermészetellenesebb mozdulattal boxol a levegőbe, igen, megcsináltad! Továbbjuttatják, majd újabb továbbjutók következnek, fejenként 2 másodperc műsoridővel, miért érzem úgy, hogy ők azok, a következő rostán kihullanak? Kap fél percet egy ellenfényben kicsit Bradley Cooperre hasonlító fiúka, aki a Pick gyárból a szalag mellől érkezett, és kellemes gitárprodukciót hozott. Továbbjut, majd ismét egy hosszabb blokk következik.

Hosszúhajú trubadúr jön, és ha a fülem nem csal, megjátszott akcentussal beszél, nocsak. Nórihoz már sötét légyszemüvegben érkezik, Devil segítőkészen kiabál neki („erre, itt vagyok!”), hátha nem lát szegény a sötétben, majd a kérdésre, hogy minek a napszemcsi, tökéletes választ ad: STÍLUS. Ha most lett volna nála cigaretta, hanyag mozdulattal a padlóra pöckölte volna, majd a szemüveg fölött kinézve csábosan belepillantott volna a kamerába, de Nóri inkább a színpad felé tereli készséges vakvezető kutya módjára. Tényleg (ál)akcentusa van, mert a U2-t Jhoú Thoúnak mondja, és saját bevallása szerint az interneten kellett rákeresnie, mi az a Hold Me Thrill Me Kiss Me Kill Me, ezek szerint az 1995-ös évet egy barlangban töltötte. Belekezd búgó hangon, széttért karokkal, sejtelmesen, majd belenyomja a fejét a kamerába, térde hullik, zsűriasztalra fekszik, az a legjobb ebben a produkcióban, hogy természetes. Kiss me, Kiss me, KISS ME!!! – könyörög Ildinek, aki viszont inkább a „kill me” sort ismételgeti magában az arckifejezéséből ítélve, majd megszánja versenyzőnket egy puszival, aki ezek után aléltan elnyúlik a zsűriasztalon a drámai hatás kedvéért. Ez egy igen összetett produkció volt, mentorok válogatott film – és zenetörténeti utalásokkal sértegetik („egyszerre voltál Manson és Drakula”), és valami egészen felfoghatatlan módon továbbengedik. Cirkusz és kenyér ugyebár.

Most egy vigyorgó, copfos fiúcska érkezik, hatalmas keresztmedál lóg a mély V-kivágása fölött, és MalekMiki reménykedik, hogy nem azt a Fevert fogja énekelni, amit mindenki, és mindenki anyja elénekelt már a showbusinessben. De, azt. Méghozzá búgó hangon, csábosnak szánt pillantásokkal kísérve. Kb. 2 hangra írta át a dalt, Feró félhangosan meg is kérdezi Mikit, ez jó? Nem, nem jó Feró, majd én segítek, de Ildi már vigyorogva hajol előre, és Geszti szerint karakter a srác, vagyis a szórakoztatóiparban használható alapanyag. Azt is mondja, hogy egy nagydarab fekete nő szorult a srác torkába, szegény, az biztos nagyon fájhat. Miki a fejét rázza, Feró és Ildi csípték, Geszti döntésére másfél évet kell várni, de csak megérkezik az a harmadik igen is.

Most szerencsétlen idióták érkeznek csokorban, köztük egy strasszos nyakkendőben feszítő, valami rettentő mulatós faludiszkó-slágerrel próbálkozó tinilány, amit a következőképpen vezet fel: DJ Szatmári FEÁT Jucus. EPIC. Őt egy anya-lánya duó követi, anyuka a kérdésre, hogy mi a nevetek, úgy válaszolja, hogy Párduclányok, mintha abban a pillanatban találta volna ki. One Way Ticketet adnak elő hunglish verzióban (második daluk biztos a Szentkirályon presszó lesz lett volna), a lány szerepe a koreográfia, amiben szerinte volt hip-hop, diszkótánc és még sok minden. Hát igen, azt a sok mindent én idegbeteg rángásként, és ritmustalan végtaglengetésként, valamint idegzsábaként írnám le. „Fantasztikusan táncolsz!” –dicséri a kiscsajt minden zsűritag füligvigyorral, és szegény kb. annyira ügyes a szarkazmus felismerésében, mint Sheldon Cooper, így udvariasan megköszöni. „Még a búcsúban se!” –aláz Geszti, menjünk is tovább.

Utolsó blokknak két visszatérő versenyzőt szerkesztettek össze, ők a tavalyi X-faktor 12-es mezőnyébe éppen csak nem jutottak be, a mentorházból vágta ki őket Geszti. Németh Katica az első, ő volt a tinilány, aki R.E.S.P.E.C.T-t nyomott, emlékeim szerint baromi jól. Most a Rolling In The Deep-et hozta, hasonlóan nagy vállalás ez is, de ha egyszer van hangja, miért is ne. Hatalmas energia van ebben a csajban, annyi szent, közönség tombol, mentoroknak nagyon bejött, Ildi szétveri a jegyzeteivel Geszti fejét. Jó pillanat, annyira, hogy mindkét reklámblokk előtt el kellett lőni a biztonság kedvéért. Péter nem bánja, hogy tavaly nem engedte tovább, mert kellett neki ez az egy év fejlődés, ebben Katica és a többi mentor is egyetért, és egységes igennel továbbjut.

Őt követi Muri Enikő, a lány, aki tavaly a létező legdurvább fashionterrorban érkezett a válogatóra, és miután kiesett, azt mondta, soha többé nem fog énekelni. Szerencséjére egyiket sem hánytorgatja fel neki a zsűri, ellenkezőleg, nosztalgiától párás szemmel néznek rá, kezdjed Enikő, imádunk, ne félj – üzenik a mosolyok. Christina Aguliera Hurt-öt énekel, ha emlékeim nem csalnak, ebben a műsorban nem először. A stúdióban minden ember székére rajzszöget tettek egy óvatlan pillanatban, a dal végére nem marad ülő ember. Szerintem adagolhatnák az állótapsot egy kicsit óvatosabban is az RTL animátorok, mert nagyon hamar el fogja veszíteni a dolog a hatását, ezt komolyan mondom. Lényeg, hogy a zsűri el van ragadtatva a produkciótól, természetesen továbbjutás az eredmény, és Enikő örömünnepével zárjuk a második válogatót. Jövő héten ugyanitt, még mindig válogatunk, tehát tessék felkészülni újabb hajmeresztően rossz előadásokra is, ne csak a jókra, mert kapunk majd bőven mindkettőből, ez 100%.

A képek az X-faktor hivatalos oldaláról, valamint Sigismundustól származnak.

Címkék: x faktor
27 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bütty 2011.09.11. 11:22:47

Ez, fasza lett, bár szerintem a mikrofonos Frodó, nagyon irritáló volt, a hangjában semmi különleges nincs, de ez van, a hv szuper, köszönjük szépen:)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.09.11. 12:08:16

A napszemcsis Drakulával kicsit fura volt, hogy saját bevallása szerint a U2 az egyik kedvence, de nem ismer fel egy viszonylag ismert U2 számot?
A két tavalyi ismétlés meg egyszerűen csalás, mert:
Ha megint kiesnek, akkor kicseszés velük.
Ha nem esnek ki, akkor meg két hely máris foglalt a 12-ből.

natoth 2011.09.11. 15:24:04

mindig szerettem a stílusodat, candyperfumegirl, és ezt a hv-t is nagyon jó volt olvasni, köszönjük szépen :)

jet set 2011.09.11. 16:28:05

A karkötős srác benne lesz a top3-ban. Ugyanolyan irritáló, mint tavaly volt a kalapos csávó.

Let's 2011.09.11. 17:00:26

A végén Enikő produkciója alatt végig tapogattam a fejemet, hogy vajh megvan-e még a hajam, vagy már csak történelem, mert leordította.

Szép hangja van egyébként, de nekem sok a (majdnem) non-stop teli torok.

Neduddgi 2011.09.11. 17:14:51

Azért nekem gyanús volt, hogy Katica és Enikő is pont most és pont újra. Szerintem tavaly azzal engedték őket útjukra, hogy idén bérelt helyük van, tuti, hogy a házból is tovább jut majd mindkét lány. Mondjuk mindkettő brutál jól énekelt, szóval hajrá!

mézescsók 2011.09.11. 17:24:03

A hv jobb lett, mint a tegnapi műsor. Szerintem az első adás jobb volt. Tegnapról a két utolsóként éneklő tavalyi lányon kívül mindenki más könnyen felejthető volt. A Frodo gyerek, ha színész, akkor fusson be inkább ott. A Beyonce dalt éneklő srác még talán, talán...
N. Katica idén énekelt nagyobbat, M. Enikő tavaly.
A zsűri ellenben leszokhatna már a könnyes picsogásról. Ordas, régkipóbált zenészek lévén érezhetnék vagy tudhatnák, hogy mennyire mű dolog ez. Elementáris erővel egyik produkció sem hatott. Illetve mégis: a szerencsétlen lúzereké. A testvérpár volt a kedvencem és a Párduclányok. Mindent vittek!

ElPadre 2011.09.11. 17:29:39

hangilag, előadásban nekem enikő jött be a legjobban (igen, helyenként túlnyomta, de volt valami elemi erő, és rohadt nagy átélés abban, ahogy énekelt). a listen-t lenyomó srác esete érdekes, mert iszonyat izgalmas hangszíne van, DE: helyenként NAGYON nem találta el a hangokat, vagyis bődületesen hamis volt. ez pedig az álmoskönyv szerint nem jó jel. (persze, egy gyors boot camp, intenzív énekórák, és hátha helyrejön... de ahogy mondják a mesterek, a jó énekes első és legfontosabb tulajdonsága: jó zenei hallás.)

candyperfumegirl 2011.09.11. 17:30:44

Az az igazság, hogy semmilyen szabály nem tiltja (ha tiltaná, nem lennének itt), hogy tavaly kiesettek induljanak, akkor meg miért ne? Belegondolok, hogy ha az én területemen lenne ilyen verseny, és egyszer már majdnem sikerült volna, nem próbálnám meg mg egyszer? Dehogynem. Úgy, hogy az utolsó akadálynál véreztem el? Annál inkább. Szerintem ebben (kivételesen) nincs forgatókönyv, ha meg a 12-be is bejutnak, akkor is ugyanúgy kell küzdeniük majd, mint a többi döntősnek, semmivel nem lesz könnyebb dolguk csak azért, mert tavaly már majdnem.

ElPadre 2011.09.11. 17:32:46

ja, és a bono-imitátor (ha már lady gaga-ból lett egy lady gogo-nk, akkor legyen már ő mondjuk bobó) iszonyatosan megjátszott, természetellenes, unszimpatikus figura. míg a hobbitra aszondom, jópofa, szódával elmegy, ez a gyerek... alig énekelt, inkább csak hangeffektezett, a nagylátószögű krános kamerával való flörtölés meg... ehheheh. akinek alapjáraton nagy az orra, ne menjen bele a nagylátószögű obi közelterébe. :)

ElPadre 2011.09.11. 17:34:02

@candyperfumegirl: AI-ban is vannak rendszeresen előző szezon valamelyik részén elvérzett "visszaesők", és bár olyanból döntős még nem lett, egy darabig benn is maradtak. szóval miért ne, főleg enikő esetében mért ne.

velorex-vezető 2011.09.11. 18:16:02

Remélem Enikő nyeri. Egyszerűen szíven ütött, ahogy előadta a dalt. Minden megvan nála: szép hang, énektechnika, szív, átélés, szép külső. Kívánom, hogy sokra vigye!

ancsa01 2011.09.11. 18:52:22

Ez egyáltalán nem énekverseny, teljesen mindegy hogy kinek milyen hangja van. Akiről több bőrt lehet lehúzni, az került be a legjobb 12-be, mindig is így volt.

jdgirI 2011.09.11. 19:28:39

Enikőnek mért volt az a hatalmas kendő a nyakában???

átlátó 2011.09.11. 20:58:34

Úgy nagyjából jól összeszedted, de arra kérlek, hogy centiméterekkel ne gyere máskor... az nem fer, ha kicsi neki, ha nagy. A mérete.

nemecsek ernő áruló 2011.09.11. 21:11:24

Jesszus! Kozsó Junior továbbment? Ő lesz az idei királyelnorbi, aki szar, ezért mindenki odavan érte? :D

Vezérigazgató elvtárs 2011.09.11. 23:36:39

Utoljára Soltész Rezsőt és Ullmann Mónikát láttam ilyen műsorban.Ott be is fejeztem.
De az írás tetszett!

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.09.12. 09:10:04

Az az eléggé feminin, túlvénaykúzótt pólós, krisztuslóganyakamba pöttömpéter már tutira szerepelt valahol és úgy hívták vissza, hogy csináljon egy kis műsort.

Ez meg, hogy a múlt évben kirakott tankaranka meg a másik is visszajön... Most ha 10 évig lesz X-Factor, ezek 10 évig vissza fognak járni, addig amíg meg nem nyerik? Vastag Tamáska is indul akkor megint? Vagy WTF?

mzd · http://zoldhegyi.hu/blog 2011.09.12. 09:10:15

Ez kurvajó volt :-DDDDD

"Vakvezető kutya módjára kisegíti" :-DD
Sírok :-DD

CsigaBige 2011.09.12. 09:20:25

Hiányolom a beszámolóból, hogy Katica a tavalyi műsorban nagyon jól, most borzalmasan, végig hamisan énekelt. A falat kapartam, majd közölték, hogy mennyire jót tett neki ez az egy év...ja, ő meg hogy neki nem kell énektanár, kirúgta...hát, azonnal menjen vissza hozzá!!!
Enikő tavaly sem győzött meg. Csak ordítva tud énekelni, ezen kívül legalább a szöveget megtanulhatta volna. Kissé röhejes volt, hogy a folyamatos bakizásaival teljesen ellentétes értelmet adott a dalnak, pl: "There's nothing I wouldn't do, to hear your voice again" (Bármit megtennék, hogy újra halljam a hangod.) helyett "There's nothing I wanna do, to hear your voice again" (Nem akarok semmit megtenni azért, hogy újra halljam a hangod.) És viccesen mindenki elérzékenyült, még Malek is, pedig aztán kellett volna értenie. Ezen kívül sokszor mentek mellé a hangok.
Amúgy az előző adás meglepően sok érdekes embert hozott, ez pedig kritikán aluliakat. Valahogy nem sikerült jól összevágni őket.

CsigaBige 2011.09.12. 09:30:43

Ja, csak összehasonlításképpen: A 'Rolling in the deep' Adele és Katica előadásában, mindkettő élőben:
Adele:
www.youtube.com/watch?v=FiMK9e0h6YE
Katica:
www.youtube.com/watch?v=wBmlwTS30NU

Ha valaki a kettőt végighallgatva azt mondja, hogy Katica jó volt, annak semmi zenei hallása. Értem én, hogy szabadon értelmezi a dalt, meg nem másolja Adelet, de azért nem kell ilyen fülsértően hamisan énekelni...

Ja, és korbeli különbség sem sok van, Adele is 1988-ban született.

macchiato 2011.09.12. 11:03:18

Katica jó volt.

Enikő előadása pedig csodálatos, szárnyaló és megindító.

Nem kicseszés senkivel, ha újra indulhat. Miért ne? Hajrá lányok!

ap · http://premiumlivesets.hu 2011.09.12. 11:21:53

a 27-es a legnagyobb ígéret az idei műsorban, Muri Enikő pedig leénekelte az elmúlt 2 év xfaktorcsillagszületikmegszatár döntős bandáját. egy emberre nem emlékszem aki ennyire jól énekelt volna az elmúlt években tehetségkutatókon..

viragmez 2011.09.12. 11:54:29

szerintem a méret tárgyilagos megállapítása -akár magasság, akár testsúly, akár... - tök rendben van, ugyanúgy, mint a az énekhangra tett különféle kritikák is. S, hogy valaki már szerepelt válogatásokon, versenyen? Azt bizonyítja, hogy több ítész szerint is a léc közelében van, és a kitartása dícsérendő, ami munka meg mindez mögött van, csak őket erősíti, hogy nem roppannak össze, terhelhetők, a mókuskerékben talpalni fognak. Hajrá visszatérők!

Ysu 2011.09.12. 14:27:05

@ap: Szirota Dzsenifer. De ő idén nem jön vissza. És igen, örülök, hogy Katica és Enikő visszajöttek, és hogy van esélyük. Náluknál sokkal gyengébbek kerültek be tavaly, Fanni és Dorka mindenképpen, de én Vecától sem vagyok elájulva. És igenis jó, hogy van visszajöveteli lehetőség, mert a zsűri sincs rászorulva, hogy egy nagyon tehetséges, de még fejlődőben lévő énekest idő előtt beválogasson. Ha pl. most nem jutna be Kováts Veronika, megnyugtatna a tudat, hogy talán jövőre újra próbálkozik majd. Vagy azután.

A tegnapi adásban Enikő nagyot énekelt. Szép volt nagyon. Hogy ordított volna? Nem tűnt fel. Pedig én szeretem, ha egy dalt érzelmektől túláradóan ordítanak el, nem véletlenül a kedvenc énekesnőm Rúzsa Magdi. Muzikálisan ordítani, és közben megmaradni a hangnemben egyébként elképzelhetetlenül nehéz lehet, úgyhogy ne tessék leszólni ezt a fajta éneklést. Ettől függetlenül, Enikő éneke távol állt az ordítástól.

ap · http://premiumlivesets.hu 2011.09.12. 14:39:30

@Ysu: tényleg nincs rossz hangja.. én tavaly csak kétszer faktoroztam még az első élő adásoknál de többet nem is néztem mert nem volt benne semmi olyan ami lekötött volna
süti beállítások módosítása