Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart - 1x11

2011. szeptember 08. 06:59 - sixx

Újabb, ezúttal napos reggel virrad, Levi a szobájában a haját süti be éppen és közben káromkodik, basszameg, ez meleg. Elég bizarr a jelenet, enné jobban tán az sem lepett volna meg, ha Pitta csavarókkal a hajában ébred, vagy kiderül, hogy BekyStevens tulajdonképpen kopasz. Melli a tegnapi üvöltözés után nem a szobában, hanem a nappaliban aludt azokon a lépcsőszerű izéken, odalent Niki és Alfa már a pultban szorgoskodnak. Levi folytatja a haja baszkurálását, lakkal teszi helyre a rakoncátlan tincseket, no comment.

Alfa születésnapi buliját kell megbeszélni, ehhez Korvettádám a cuccában kutatna telefonszámok után, mert Alfa pont úgy néz ki, mint akinek van egy notesza, amiben a spanok számai sorakoznak, és nem úgy, mint akinek kopottas Vertu telefonja van, ami Balázs Pali slágerrel csörög. Csontinak van a legtöbb esze, hol legyen a buli? Szarjuk ide, ahol eszünk, vagy vigyük el a rendezvényt valahová? Korvettádámon kívül mindenki a nem itt mellett van, el kell menni, és keresni egy kocsmát, ahol méltóképpen meg lehet ülni Alfa napját. Korvettádám nem fogja fel, hogy buli=kupleráj, és az nem kóser, meg azt sem, hogy Csonti szeretne vele elmenni egy kicsit kettesben, hogy végre letisztázzák az egész országot izgalomban tartó kérdést: nyalogatta a hímtag végét Csonti?

BekyStevens a mai nap Levi gazdája, minden kívánságát teljesítenie kell, mert fogadtak, azért ennek a napnak valahol csak van egy pornóverziója is, amit Kovi Pista rendezett. BekyStevens a kamerába azt nyilatkozza, hogy ez nagyon kemény lesz a besütött hajú fotballkapus számára, nekem annyi is elég lenne speciel, ha ezzel a hajjal meglátnám élőben a nőt, a bokámat lefosnám ijedtemben. Az ebédnél indul a szopatás, a mirelit rántott sajtot kis darabokra szeletelteti BekyStevens és négy rizsszemet kér, de ezt nem így mondja, hogy szem, hanem darab, négy darab rizst kérek, eddig sem az eszéért szerettük, na. Levit egy kicsit idegesíti a dolog, de jó pofát vág hozzá, meg visszaszopatja BekyStevenst ahol tudja.

Az egyik üveg vízbe Levi cukrot (sót?) és mosószert is tölt, de felszolgálni már nem tudja, mert lebukik - sebaj, Pittát meg Csontit kiválóan meg lehet szopatni ezzel a keverékkel is, amiben BekyStevens is benne van. Pitta jót húz a pohár vízből, majd köpi is ki azzal a lendülettel, baszodaseggem, ez meg mi? A röhögést látva Pitta bosszút esküszik, beleszarok a dzsakuba, oszt takaríthatod! Az ebédlőasztal mellett a hangulat egyébként is fagyos, mert 95D áll a pellengéren, Pitta meg adja neki az ívet, de nem a szemébe, hanem mintha ott sem lenne az asztalnál, és Csontinak mondja a kínját folyamatosan. A vízes poén visszavágásaként Pitta lelocsolja Levit, csoda, hogy Csonti megállja nyávogás nélkül.

Levi a dzsakut takarítja, amibe az előzetes várakozásokkal ellentétben Pitta (még) NEM kulázott bele, de így is elég büdös, amiről főleg a viszkikólát, spagettit és büdös zoknit a vízbe hajigáló Levi tehet. BekyStevensnek nem elég, hogy a faszi, akinek a farkát izomból rántaná magába, egy pár kék gumikesztyűben sikálja a dzsakut, mennyélbele, ismételgeti, mint egy monomániás papagáj, mennyélbele. Levi megmakacsolja magát, nem megyek, nézd, milyen faszán takarítok így is. Nem takarít jól, tessék elhinni. Mennyélbele. Mennyélbele. Majd jól beléd megyek, mondja Levi, tudom, hogy kívánsz. Mennyélbele, mondja BekyStevens, mennyélbele. (Halkan megjegyzem, hogy a mennyélbele szót NEM húzza alá a Lion alá telepíthető helyesírás-ellenőrző, az író tán olvassa a hogyvoltot?) Kicsit évődnek még, BekyStevens lelocsolja Levit az meg belemenés helyett visszalocsol, és szaladgálnak a lakásban, mint két szaros kölyök, mi ez, ha nem násztánc?

A Rettentő Izgalmak Pultjában Niki azt magyarázza Alfának, milyen imádnivalóan határozott nő ez a BekyStevens, imádom, mondja a csalánszájába passzintott szívószál mellől, mintegy foghegyről, amikor mentünk táncolni, azt mondta, nem érdekli már Levi, most meg ott kergetőznek, nagyon karakán csaj. Alfa csak ül és néz ki a buta fejéből, szerintem arra gondol, hogy ha öt percen belül nem jön arra egy német turista, beleaprítja Niki sonkáit a szendvicses pultba. Levi kiborogatja a hamutálat és most azt is takaríthatja, a kamerába azt mondja, hogy kezdi kicsit unni a banánt. BekyStevens a következő műfaszos forgatását tárgyalná le a körömcipőt formázó telefonon, amit viszont korábban Levi fogkrémmel kent be, így a kergetőzés tovább folytatódik a lakásban, egymást locsolják vízzel, testápolóval, mittudoménmivel. BekyStevens már nem úgy érez Levi iránt, mint az elején, hanem szerelmes, de ezt nem mondja ki, csak utal rá finoman.

Tetszett volna gondolni, hogy Alfa kisgyereknek ronda volt? Ugye? Pedig de, de aztán elhívták fürdőgatyamodellnek Olaszországba és izmos lett, valamit hajat vágatott. Niki szerint Alfa orrát kellene megcsinálni, de ez neki mániája, mármint a csináltatás. A legközelebbi seggimplant lesz, mondja, mi a faszomnak, kérdez vissza közvetlen stílusban Alfa, jó húsos segged van így is. De az nem elég, néger segget akarok, buggyan ki Niki feltöltött ajkai közül a megoldás, mint dél-afrikai börtönből Nelson Mandela, jól fogsz kinézni fekete seggel a fehér testeden, tényleg. Ettől lesz nő Niki, legalábbis úgy gondolja.

Korvettádám és Csonti elmegy helyszínt keresni Alfa napjához, de ez csak álca persze, mert így kettesben lehetnek, és tisztázhatják a szopós kérdést. Kézen fogva andalognak, Alfa a pultban meg mintha megsejtené, hogy mi folyik éppen a sétány túlfelén, azt taglalja, milyen aranyosak együtt. A faszt aranyosak, vág vissza elmésen Niki, milyen már az a lány. Majd ő megkavarja a dolgokat, mondja, Korvettádám hadd bulizzon. Csontiék leérnek a partra, nem tudom, mit gondolsz komolyan, Korvettádám, és mit nem. Mondjad, ha ezerrel megkívánsz. Korvettádám erre nem reagál az elvárható, "kívánlak mint svejcifrankhiteles a központilag szabályozott alpesi valutát" fordulattal, hanem hallgat, bölcs döntés, hadd forgassa be saját magát Csonti.

Korvettádám szerint Csonti gyerekesen viselkedik, Csonti csak attól fél, hogy őt most itt megbasszák majd, és eldobják, ő lesz az Aranypart kapcarongya. Korvettádém szerint Csonti kislányként mutogatja magát mindenkinek. Ebből mi nem láttunk semmit, biztos van egy rendezői változtata az Aranypartnak, amiben Csonti a kéjnő, aki egy szál piercingelt pinában pompás pónilóként (prosztó pamutpandaként? paréj panelproliként?) packázik palóc pasikkal, pont. Csonti pinája megint bizsereg, de a kicsi nuniját nem adja csak úgy oda senkinek. Korvettádám farka majd szétrobban, de Csontinak hiába mondja, mert az ilyenkor nem segít rajta, verje ki magának, ha akarja. De jó fej vagy, mondja Korvettádám, és tényleg.

A házban BekyStevens nem szakad le Leviről, kimerted a vizet a dzsakuból? Na látod, mennyélbele. Belemegy, BekyStevens hozzá is vág egy pókot, a faszom kivan már, kiált fel Jászkarafaszajenő dzsakuból kivetődő élő szobra, szívrepedést kaptam. Félő, hogy amíg élek, nem tudom meg, mi is egészen pontosan a szívrepedés. A végére marad még egy epic Csonti-momentum: Korvettádám felé fordulva benyögi, hogy nem akar csókolózni vele, majd azonnal lesmárolja, és beindul. Az előzetesből az derül ki, hogy Csonti valamit ki akar próbálni Korvettádámmal. Análfiszting?

Tessék minket lájkolni a fácsén, itt

Címkék: aranypart
90 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyűrűsfarkú maki 2011.09.08. 07:28:29

Sixx nagyok az írásaid, minden reggel a HV-tal kezdem a napot. Hogy vannak a macskáid?

Áruljátok el, hogy ebben az Adában mit esnek annyira a pasik? Női szemmel nézve:
- ronda, lófejű, amin csak tovább ront a feje tetejére b…ott haja,
- a teste kb. olyan, mint egy 12 éves tüdőbeteg fiúé,
- iszonyú irritáló a hangja és állandóan nyávog,
- nem humoros, nem kedves, ellenben rohadt buta.
Mielőtt valami troll elkezdi, nem vagyok sem irigy, sem féltékeny, csak kíváncsi. Köszi.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2011.09.08. 07:33:54

@Gyűrűsfarkú maki: tökéletes jellemzés :)
Tényleg! Hogy vagyunk ilyen randa borongós hűs reggelen?

A krémfröccsös gumikesztyűs Levit nem lehet überelni. XD

Princessbora 2011.09.08. 07:51:38

@Gyűrűsfarkú maki:
További kérdés az Ada-Ádi rejtélyhez: miről beszélhet vajon Ádám, amikor azt mondja "amikor kettesben vagyunk jókat beszélgetünk, teljesen összehangolódunk, elmondhatatlan érzés..." Én csak annyit látok, hogy Ada összeszorított ajkain keresztül kibaszott irittáló hangon ugat tőmondatokat, meg sem történt dolgokon drámázik, vezényel, mindeközben Ádám hót értetlen/unott arccal bámul ki a fejéből és azon morfondírozik, hogy miként tudná mégis megkuffantani.

ügyfélszolgálatos 2011.09.08. 07:51:52

@Gyűrűsfarkú maki: Luk - luk csak egér ne legyen benne, vagy egérfogó.

mocskosmacska 2011.09.08. 07:56:54

Amikor Niki benyögte, hogy neki az az elve, hogy ami nem tökéletes és lehet rajta változtatni, akkor miért nem változtasson az ember, hirtelen Niki méretes feneke és combja ugrott be. Azon miért nem változtat?

mocskosmacska 2011.09.08. 07:59:50

@Gyűrűsfarkú maki: szerintem Ada szép, bár rám sokan mondják, hogy furcsa az ízlésem. De tényleg kiábrándítóan buta. Igaz Ádám sem egy agysebész.
A férfiak meg azért annak oda érte, mert ezt a szerepet írták nekik.

Még anno vvanikó nagy ő forgatása helyszínén ott volt az egyik ismerősöm. A vőlegényjelöltek a dohányzóban cigiztek és közben azon mérgelődtek, hogy miért pont vv anikót tették be ide, mert élőben még rondább, mint a tv keresztül és milyen szar, hgoy meg kell játszani, hogy odáig vannak érte.

Dr. Bélus___ 2011.09.08. 07:59:55

@Gyűrűsfarkú maki: Hát az a helyzet, hogy ebben a hodályban messze-messze Csonti a legjobb csaj. Mellesleg egyébként úgy általában szemlélve sem rossz, bár a melle tényleg jelzés értékű csak, de nekem inkább az ilyen csajok jönnek be, mint a Nikiféle zsírbombázók. A lófeje tényleg az, de az sem vészes - ennyi a titka.
DE! Ez a csaj iszooooonyaaaat. Tetszik külsőre, de ahogy viselkedik, attól a falat kaparnám. Ekkora hülyelibát már állatkertben kellene mutogatni. Soha még csak bottal se piszkálnám meg, nem vok én zoofil! Szóval alapvetően igazad van.

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2011.09.08. 08:32:25

@Gyűrűsfarkú maki: én Bélussal egyetértve női szemmel is azt mondom, hogy külsőre nem gáz, sőőőt a bent levő csajok közül még külsőre ő a legjobb. sőt - és ez sajnos a benti csajokat minősíti - stílusra is dobogón van.
én 95D-től a falat kaparom, de Sonkalábú Niki is szívlapáttal agyoncsapni való kategória erősen.
azért az mindent elmond a sorozatról, hogy stílusra még Beky a legjobb csaj bent:)))
hozzáteszem ennek ellenére nézem minden este, mert szarrá röhögöm magam rajta.

Kabarészínész 2011.09.08. 08:36:45

@Gyűrűsfarkú maki: az előttem szóló leírta a véleményem, csak annyit tennék hozzá, hogy miután ömlik mindenhonann a pornó meg a szar felénk, nem csoda, hogy a féfiaknak az ilyen "legalább kinézetre ártatlan kislány" tipusú lányok jönnek be, mint mondjuk pornós becky, műminden niki, vagy zsírparaszt melli. há nem?
én pl a büdös életbe nem nyúlnék műmellhez és kurvára nem is értem, hogy juthat el egy nő oda, hogy annyira hagyja magát a média által befolyásolni, hogy mondjuk megműtteti bármilyét. de komolyan. természetesség mindenek felett mínusz szőr azért.

mocskosmacska 2011.09.08. 08:39:12

@R.: Szerintem beki a leggázabb bent stílusra és kinézetre (a többiek legalább fiatalnak néznek ki) is. De hát ízlések és pofonok.......
Aki még a legnormálisabb bent a csajok közül..........hát a nyúl az nőnemű volt?
Srácok közül alfa a leggázabb.

mocskosmacska 2011.09.08. 08:40:32

@Látnokzsálya: Két férfi mesélte nekem, hogy lefeküdt műmellű nővel és mindkettő azt mondta, hogy rohadt kiábrándító volt, mert az igazi mell mozog együtt a nővel, de a műmell csak állt.

Bubba Rogowski 2011.09.08. 08:43:48

Szóval most besüti a haját Levi vagy kivasalja?
A néger segg az az, amire külön pornós kategória is van, vékony derék, alatta meg külön életet élő valag, az?
Tele vagyok fontos, megválaszolatlan kérdésekkel. Mennyélbele. Tényleg nem húzza alá.
Az alliterációt mindennap dicsérni már uncsi, de a prosztó pamutpandát nem veszi be az agyam, még most is csukladozok....

esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.09.08. 08:47:33

@Gyűrűsfarkú maki:
férfiszemmel is ugyanez gondolom. ahogy látom én vagyok itt az urak között a kisebbségi vélemény...

XocoLatte 2011.09.08. 09:00:49

Ez megölt egy pillanatra: "(Halkan megjegyzem, hogy a mennyélbele szót NEM húzza alá a Lion alá telepíthető helyesírás-ellenőrző, az író tán olvassa a hogyvoltot?)"

zaphodbeeb 2011.09.08. 09:00:59

Én már azt várom, mikor jön el 95D ideje. Valamit már mindenki "mutatott", de ő még nem. Mi a francnak ment oda, vagy mi a francnak vették be a műsorba? Esetleg azért, hogy ő maradjon a misstitokzat?

sélli_ 2011.09.08. 09:08:29

Mennyébele. Ha még egyszer meghallom ezt a szót agyonszúrok valakit. Már a falat kapartam a 3.nál, erre még rápakolt 33-at...

Tegnap fél órát röhögtem ezen a Gábor féle: 'Gondoltad volna rólam, hogy csúnya gyerek voltam' mondaton. Miért apukám, most tán szép vagy? Arról nem beszélve, hogy én nem tudom milyen fürdőruha fotózásra hívták, de ekkora buflák fejjel meg sör hassal erős kétségeim vannak... Az egész gyerek úgy ahogy van egy tésztaképű paraszt, akinek kilóg a kapanyél a szájából.

Gyűrűsfarkú maki 2011.09.08. 09:15:02

@Látnokzsálya:
Ebben egyetértek. Számomra a műhaj volt mindig érthetetlen. Mint most Nikinél. Messziről kiveri az ember szemét, hogy mű, ráadásul lóg a hátán mint valami patkányfarok és Niki nem is tud együtt élni vele, láthatóan zavarja. Azt néztem, hogy műszempillája is van és mintha abban is aludna. Úgy mint a Való Világban Évike, aki soha nem mosta le magáról a sminket.

Nevem Earl 2011.09.08. 09:20:03

Öööö... fokhegy = foghegy, szerintem. Boccs a kekecért.

Mérges 1234 2011.09.08. 09:20:53

Ó bassza meg, egész héten egyet sem láttam. (Van Tv, nem vittem le a pincébe, csak vagy más szart néztem, vagy nem voltam otthon.)

Na de a leírás király.

Nyugodtan köpjetek le, de ahogy nézem ez a Csonti, hegyke kis csaj, szép vékonka, nekem bejön.

Bár lehet közrejátszik ebben, hogy barinőmet, ki szintén nem veri az 50 kg, gonosz multi mukaadója száműzte kicsit külföldre.... Jó lesz vigyázni, a végén még a Bekire is rákívánok.

Mérges 1234 2011.09.08. 09:22:17

@Gyűrűsfarkú maki:

"Úgy mint a Való Világban Évike, aki soha nem mosta le magáról a sminket."

Há' még jó, különben szét is esett vo'na.

Mérges 1234 2011.09.08. 09:24:37

@Gyűrűsfarkú maki:

"nem humoros, nem kedves, ellenben rohadt buta."

Ez mondjuk igaz, de a Pitán kivül még így is ver mindekit a "villában".

Szép vékonka na.

playoff szakáll 2011.09.08. 09:26:16

AdaFej elég tipikus nő, csak egy bizonyos rétegnek tetszik az ilyen ropi, én nekik adom...
Én 95D-t blokkolnám, kövezzetek meg.

Sixx, amikor Niki odadobott megjegyzéséről írsz, hogy "fokhegyről", az nem "foghegyről" akar lenni?

Nevem Earl 2011.09.08. 09:29:25

@prezent fail: Céloztam már erre fentebb, remélem, sixx átfutja olykor a kommenteket. Lehet, hogy még tart a reggeli szeretetkesztőségi agytágítás.

Gyűrűsfarkú maki 2011.09.08. 09:41:18

@sélli_:Első ránézésre én Gábort vagy 35-nek néztem, aztán láttam, hogy egy 10-el fiatalabb, mint én. Állandóan előadja magát, hogy milyen rendet tart, aztán nem csinál semmit. Mikor Niki kérte, hogy állítsa le a fiúkat, visszaszólt, hogy nem óvóbácsi. Még jó, a gyerekek megállnának a növekedésben és a szellemi fejlődésben.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.09.08. 09:42:01

@zaphodbeeb: 95D ne mutasson semmit, addig van jó világ míg van rajta melltartó

speirs 2011.09.08. 09:46:24

Ez az Ádám nagyon nem vágja a dolgokat. Adához kockacukor kell...

Mérges 1234 2011.09.08. 09:53:16

@speirs:

A lovak az almát is eszik.....

garnéla mák 2011.09.08. 09:54:08

valószínűleg egy új értelmes szóvirágot kreált sixx a "sarkos túlvilág emésztőszerve" összetétellel, a lion pedig elfogadta a helyesírást, hiszen köztársasági elnökünk grammatikai tudását táplálták bele.
a mai témához pedig: ízlések és pofonok, nem az a baj, hogy csonti lófejjel bejön sök pasinak, van kínálat, lesz rá kereslet is, hanem az, hogy ha a f@sz feláll, lehet akármilyen nyávogós rüszü, marék molylepkényi eszű, akkor is kelleni fog a többségnek, akár még hosszabb távon is (pl. 3 évre, lízingbe). természetesen jelenlévő kommentelők kivételek.

f.fredericks 2011.09.08. 09:58:35

Ez a tegnapi rész szar volt. Mennyélbele Breki engem is kiidegelt. Lehet ez valami pornós szakkifejezés, amivel a vibrit bűvölik forgatás előtt, nem tudom, de nagyon beléivódott. Ezt a kergetőzést tusfürdővel és vízzel fröcskölést anno 95-ben csináltuk a lellei táborban, de nem mi nem lehettünk többek 7-8 évesnél, ők meg elvileg ennél idősebbek.
Amúgy szerintem azért volt ez a rész szar, mert nem ittak. :P
Ada "nem akarok veled csókolózni de már Ádám szájában van a nyelve" jelenete tényleg EPIC volt, remélem a mai rész jobb lesz.
A ki a jó nő vitához annyit, hogy a házban tényleg Ada a legjobb nő, bár Melli se lenne rossz, de az a bazinagy rózsaszín cigófülbevalő mínusz 2 pontot levesz tőle, így nálam 1 ponttal beelőzi Csonti. Missz Plasztika illúzióromboló, Brekit meg a kurvás tizenéveseknek mutogatnám prevenciós célból, hogy így fogsz kinézni negyvennek 10 év múlva.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2011.09.08. 10:00:01

ok most mehet az, hogy Csonti ilyen, Csonti olyan. A férfiak imádják ha húsos a nő segge, meg mindene, de csak titokban. Mert a haverok, meg mindenki más előtt a Csonti félékkel jó villogni.

kolbász józsi 2011.09.08. 10:07:46

valamit akartam írni, de már elfelejtettem

Dohányzó Zsiráf 2011.09.08. 10:18:47

"kívánlak mint svejcifrankhiteles a központilag szabályozott alpesi valutát"

ezen fetrengtem egy darabig LOL

Müszélia 2011.09.08. 10:23:20

olvasom egyéb médiában, hogy aranyparton érik a szerelem, mármint ada és ádám között. valamiből kimaradtam volna? mert én mindent látok, csak nem az elemi érzelmeket.
mondjuk, ada elég jól néz ki; viszont nem tudom eldönteni, hogy meli vagy beki rondább-e.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.09.08. 10:24:11

Azt hiszem rájöttem hova tűnt Beki egy napra.
Szerintem hazavitte Pörköltet, nehogy komolyabb baja essen. Kár érte, aranyos nyúl. Nem kéne, de nézni mókás volt.

mex18 2011.09.08. 10:26:48

Szerintem is Csonti teste a legtutibb, az arcát még mindig nem értem, hogy miért lófej, mind1.
Azon meg hogy egy csaj, miért mond hülyeségeket, azon meg végképp értelmetlen gondolkozni.
Korvettádám tesz jól, a "lukra" kell koncentrálni, meg azt kell mondani amit hallani akarnak, ennyi.

benoke77 2011.09.08. 10:27:57

"A Rettentő Izgalmak Pultja"

Ezen BEsírtam:-)

playoff szakáll 2011.09.08. 10:31:02

@Nevem Earl: Oké, bazz, pedig direkt átfutottam én is a kommenteket, hogy ne legyen ismétlés, erre de.
Biztos Adán járt az eszem. Bocsesz.

Eruka 2011.09.08. 10:36:42

a tegnapi rész sztem sem volt nagy eresztés... de azért Alfa és MűNiki párbeszéd-szerűsége feledhetetlen :) Én mellesleg úgy értettem, hogy Alfa Fő-nadrágmodell volt :)))) de báázzzeg fürdőnadrág??? hát hogy? ezzel a testtel? Olaszo.-ban, ahol a fiúk kicsik és vékonyak és szépek???

Azt hittem egyébként, hogy sixx sokkal jobban "meglovagolja" Niki négerseggét... hát bakker, nem hittem a fülemnek: mit akar ez az ostoba liba? így is akkora a valaga, mint egy fánkostál... ezér b@ssza a csőrét Ada, mert azt tényleg nem lehet elvitatni, hogy elég pazar segge van (hogy keseredne meg *Eruka irigy* :DD)

Viszont Ada ezzel ki is fújt... egyszerű, mint egy faék :s! Amit megint Ádámmal levágott. nevetséges, óvodás, rémhülye - szóval lehet akármilyen segge, lehet akármilyen vékony szvsz egy forintot nem ér :)

Nevem Earl 2011.09.08. 10:42:53

@prezent fail: Null problemo, sixx már javította is csendben.

nyuszi_muszi 2011.09.08. 11:00:18

hát az igazság az, hogy nagyon úgy tűnik, hogy egy őszinte pillanat sincs ebben a kis szösszenetben, csak amikor Levi talaj részegre issza magát....bár afelől is kétségeim vannak, hogy mennyi az annyi, amit megiszik......de a HV-k miatt érdemes nézni...és már este azt várom, hogy reggel legyen min fetrengeni az irodában.....

méregzsák 2011.09.08. 11:18:26

Csak ismételni tudom magam: sixx, ez zseniális.

méregzsák 2011.09.08. 11:20:05

Iszonyat feje van ennek a bekinek. Azt mondják, Lombroso túlhaladott, de azért beki feje alapján simán borítékolnám az útszélit.

gastro, missing in action 2011.09.08. 11:45:12

Az az Ada segg az gyönyörű, de tényleg elég ostobán viselkedik, mégha az alap inditót meg is értem: ti., hogy nem akar faszról-faszra szállni a villában :), szeretné, ha Ádámka kitartana mellette.
A kis cici nem akadály, az sem baj, ha két cuki bimbót takar, egy kis kinövéssel, ezesetben viszont legyen izgatható a melle, az cserébe sokat visszaad az élvezeti érték hiányából. Hány olyan nagy csöccsel találkoztam már, ahol izgatás hatására, nem mozdult sokat a telefontárcsa...
És kevesebb flegmaság több lenne, node szerintem Ada még csak az első paliját fogyasztja Sajószentpéteren, ezért ez a zavarodottság...

gastro, missing in action 2011.09.08. 11:52:39

@prezent fail: én is 95D-t blokkolnám, de leginkább, mert ő tuti odatenné magát, meg azért meg kellene ismerkedni azokkal a dudákkal közelebbről, bár maga a csaj iszonyat idegesítő..

fraulein praxa 2011.09.08. 11:53:31

tök durva, hogy egyidős vagyok brekivel, és ő már így néz ki vazz...ennyire kiélt fejet, mondjuk niki sem 23-34nek néz ki.

fraulein praxa 2011.09.08. 11:54:50

@gastro, missing in action:

mondjuk azt a faszit is megnézném, aki ezt eltűri neki.:-/

Éder mester 2011.09.08. 11:55:24

@Gyűrűsfarkú maki: no igen, szeginyem tényleg olyan, mint egy lolitába oltott sárkány.

"Fogd má' meg a kezem, most nem dőlök neked, most beszélgetünk, nem csókolóz*hamm*"

Amúgy sikerült felkutatni egy képet Alfa portfóliójából.

blog.metc.hu/media/proboscismonkey.jpg

méregzsák 2011.09.08. 11:56:52

@mocskosmacska: még mindig könnyebb dolga lenne, ha a méretes fenekén és combján akarna változtatni, mintha az agyállományát akarná kicsit felturbózni...

méregzsák 2011.09.08. 11:59:31

(mellékesen jegyzem meg, hogy a méretes fenék és comb még nem lenne gond, bár valószínűleg hazabeszélek...) És persze ízlések és pofonok ésatöbbi.

méregzsák 2011.09.08. 12:00:45

@Éder mester: aktív állatvédőként visszautasítom a rendkívül sértő összehasonlítást! :-)

Chiacig (törölt) 2011.09.08. 12:20:45

Remek lett ez a mai is.:-)))

A rész letölthető innen:

www.filesonic.com/file/1900721851/aranypart.s01e11.avi

mocskosmacska 2011.09.08. 12:31:05

ADa elég síkul adta elő magát, de lényegében igaza volt abban, hogy ádámtól elég szánalmas, hogy úgy próbál kiharcolni egy menetet, hogy nyavalyog, hogy fájnak a heréi. Azért 21 évesen már sejteni lehetne más módokat is egy nő elcsábításához.

Lacka929 2011.09.08. 12:31:59

[OFF] Katedrális HV nem lesz? [/OFF]

Kisrobi 2011.09.08. 12:39:27

Lehet hogy nem láttam jól, de mintha 95D és egy másik csaj mellel összütközött volna az egyik nagy rohangálás közepette.

nyuszi_muszi 2011.09.08. 12:50:42

Én nem akarom elhinni, hogy ezek tényleg ekkora...(hát a gyökér nem a megfelelő szó, mert ezek még annál is szánalmasabbak) ez az Ada is.....tuti hogy szerkesztői utasítás, hogy legyél tirpák, buta, és legyen dugás, de mégse....így volt ez a vv-ben is! félnek ha sex van, az emberek nem nézik tovább....valószínű sehogy sem nézném, ha Sixx nem írna! :D

mI 2011.09.08. 13:11:28

Tegnap elkaptam az utolsó 10 percet. Azt nem emeltétek ki, pedig sztem az volt a legjobb: Csonti hisztérikusan üvölt Ádámnak, hogy NEM VAGYOK IDEGEEEES !!!! :-)

sunblind 2011.09.08. 13:34:46

... szerintem az sütő volt, ahogy baki rádobta a pókot a vasalthajúra :D

Éder mester 2011.09.08. 13:47:12

Most akkor volt lazaszakszi vagy nem?

Ha már Ada tegnap - is - ennyit lovagolt a problémán.

@ml: igen, az zseniális volt :D "MOST ÉN VAGYOK FESZÜLT?"

@mocskosmacska: jogos lenne a felvetés Csonti részéről, ha az első ilyen próbálkozás után sajtreszelővel leápolta volna Ádám hátát.

Mert hogy ő nem olyan nő. Na jó, de olyan.

nyuszi_muszi 2011.09.08. 14:15:12

tuti hogy volt......csak lópofi igyexik letagadni!! mert ő komoly, határozott nő, akinek van párkapcsolata.....

Fredo78 2011.09.08. 14:27:59

@nyuszi_muszi: Párkapcsolata van??? Ez komoly?

Edie Britt 2011.09.08. 14:33:08

Ki az a vvÉvi, aki nem mosta le a sminket soha? Nem ugrik be...

Edie Britt 2011.09.08. 14:52:28

Pf, dehogynem. Beugrott...

nyuszi_muszi 2011.09.08. 15:00:44

azt mondta amikor Ádámmal dolgozott, hogy van barátja......közvetlenül ezután mondta hogy "nem alszom veled" és közvetlenül ezután mondta azt is hogy "oké akkor este együtt alszunk" ....

méregzsák 2011.09.08. 15:13:20

@nyuszi_muszi: lehet, hogy az csak plátói szerelem. Egyébként meg minek annyit vacillálni: attól, hogy valaki gyorsan tud határozott döntéseket hozni, még nem kell bántani. Egy perc alatt egy egész életet át lehet gondolni, arra, hogy "lefeküdjekeÁdámmal", elég 10 másodperc (nekem legalábbis elég lenne :-)

nyuszi_muszi 2011.09.08. 15:22:25

plátói?? hm....lehet hogy képzeletbeli barátja van, kinézem szegényből! hát lehet hogy velem van a baj....de ha van barátom, nem lazapipázok!!
ha meg nincs, akkor is próbálom tartani magam ahhoz amit mondok, de ha esetleg nem tudom tartani, akkor min. várok egy napot! de ezek a 2perces változtatások...kicsit tudathasadásos! :D

K3rnel 2011.09.08. 15:32:31

Mindig helyi értéken kell kezelni a dolgokat. Oké, Ada tényleg egy dühítően együgyű kis menyét, de a többi nőlényhez képest akiket a műsor felvezet nekünk, még talán ő lenne a leginkább fogyasztható... Persze ez olyan, mintha a svéd asztalon választani lehetne a teve, kutya, medve és lószar között, nyilván nem kellemes választás.

Melinda csak ne vetkőzzön, így még él bennem a remény, hogy azok a mellek megfelelő szinten állnak ellen a gravitációnak, persze tudom, hogy ez csak illúzió, de nem kívánom minden áron látni ahogy dekázik velük... Amúgy sajnálom azt aki vele kezd, lehet, hogy csak a szerepe ilyen, de, ha nem akkor egy ilyen nő mellől iszonyú nehéz lelépni, igazi tapadóbomba stílus. Gebasz!

paralax 2011.09.08. 15:51:10

lófejű csonti nem hogy örülne, hogy valaki végre meg akarja farkalni, csinálja a fesztivált. ádámkának meg úgy tűnik mindegy kit, csak legyen meg. :-)

Dirty Harry 2011.09.08. 15:53:53

@fraulein praxa: A szopóráncok miatt, lásd 3. kép. Az ő szakmájának is vannak ártalmai, na.

derelyegrádi szellem 2011.09.08. 16:58:24

@mocskosmacska:

dugjanak guminőt, azzal garantáltal együtt mozog a melle.

derelyegrádi szellem 2011.09.08. 17:11:59

@mocskosmacska:

Igazad van. húsz évesen még nagyon sikeres lehet a "figyelj te, gyere vegyél le egy egészségügyire, mert fájnak a heréim", de 22-re már át kell váltani a "héééé, kicsi kurva, mit szólnál ha te meg én" verzióra, igaz ez utóbbinak elgedhetetlen kelléke egy nyitott, lehetőleg piros kamusportkocsi, egy pálmafás ing, egy homlokra tolt bögölyszemüveg, informatikusszakáll, autista tekintet, és dokkmunkás felsőtest. (kiegészítő: kaucsuk+arany nyaklánc)

nagysuhi 2011.09.08. 17:51:48

@méregzsák: Ha még egyszer ennyi esze lenne, mint most van, akkor lenne féleszű.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2011.09.08. 17:54:07

jó nagy suttyóság annyi szent de végül is jobb mintha ikertornyokat robbantanának fel bőingekkel

gunsmoke (törölt) 2011.09.08. 18:05:25

Engem csak a dugások érdeleknek. Ha lesz szóltok?!?:P

Twix · http://fogalmam.blog.hu/ 2011.09.08. 19:34:01

Adát és Mellit minimum 3 kör portó után vállalnám be, púzóba rámával. Nincs az az isten, amiért el tudnám viselni a társaságukat józanul. A másik két förmedvényt, a Krakent meg Meduszát inkább nem kommentálom.

fzss 2011.09.08. 21:19:14

Azért felhívnám a figyelmeteket a spangli csikkekre, amik tisztán kivehetőek, mikor Levi takarítja a kiborult hamutartót... :D

Sharwyn 2011.09.08. 21:30:12

beszarás azért, hogy a katapulttól fosó Korvettádám alá benyomják a Kemény fiúk klubja reklámját... :D

Éder mester 2011.09.08. 21:58:44

@Sharwyn: jaja, a beüléskor meg mintha a Like toy soldiers (Eminem) taktusai mentek volna. :D

Szerintem kurvajó rész volt, asszem Alfa elkapta Nikitől a kannibálkórt. A jövő heti beharangozó alapján meg komoly bromance lesz a haciendában.

Megdobbent 2011.09.09. 03:07:15

@Gyűrűsfarkú maki: nekem szart sem ert, mint no es/vagy lyuk. Lofej, randa, buta, pfij.

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2011.09.09. 08:27:13

@mocskosmacska: beki tényleg borzalmas fejre, ha nem lenne kiírva mindig, hogy 27 simán egy kiélt 40-nek nézném.

stílusra viszont fenntartom, hogy a négy közül még ő a legjobb: nem nyávog vagy hisztizik folyamatosan, mint a másik három.

Lacka929 2011.09.09. 17:59:14

@Kávé és cigaretta: Nem a könyv, hanem a sixx szerinti történetre volnék kíváncsi, ezért kérdeztem.

kozi001 2011.09.09. 19:32:09

Niki: Berakok egy fenék implantot! ...jó kerek négerfenék!

Pofont neki! Csak ezért a két mondatért...!

ZBR 2011.09.10. 00:33:43

@nyuszi_muszi:
2 perc, örülnék, ha annyi lenne. Azalatt már tényleg fel lehet pakolni a súlyokat a mérleg serpenyőibe, hogy úgy mondjam. De ez??? Nem, 10 sec... A routernek errefelé hosszabb a válaszideje pingre.

Kávé és cigaretta 2011.10.16. 02:16:46

@Λατζκα: jaaa, hogy te a sorozatról beszélsz :-) bocs, nekem az kimaradt
süti beállítások módosítása