Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart - 1x05

2011. augusztus 30. 06:29 - sixx

Egy hét telt el azóta, hogy Beki felrángatta Pörkölt nevű nyulát a siófoki villának csúfolt kalyiba tetejére vezető lépcsőn, Pókmajom meg ugyanazzal a lendülettel otthagyta a munkát a picsába, hiszen ő nem szegény, vagy hogy is mondta a Viasat3 nyakára nőtt, BB Évi-nagyságú daganatként viselkedő trashkirálynő. Azóta volt csók, dugás, ivás, féktelen pultozás, dzsakuban ülés és egy minidráma amiben Levi Szara nevű csaja meg a leharcolt szexipari szakmunkásra hajazó Beki volt érdekelt az első leszbicsókig. És most mindez folytatódik.

A reggel csendesen indul, csak Pörkölt ugrál önfeledten a lakásban, a többiek vagy alszanak, vagy vizet(!!!) isznak, mint Levente, aki már a hajnalt is baseball sapkában tölti, remélem, nem hányt bele előtte, mert tőle ez is kitelik. Levi Szarával tölti az ébredés óráit, össze kéne pakolnom, mondja a csaj, összepakolni, kérdez vissza Jászkarafaszajenő díszpolgára, de mi a faszomat, a napszemüvegedet? Nem bőrönddel jöttél. Beki közben egy szál neglizsében illegeti magát a teraszon a parti diszkókból hazafelé csoszogó, kokótól szétütött termékmenedzsereknek, de nem megy fel senki, hogy beakasszon neki, így ezt a történetszálat egyelőre hanyagoljuk.

Elválik Levitől a Szara, nagyon jó, hogy itt voltál, mondja olyan hangon Levi, mintha a telefonkönyvet olvasná fel egy albán nyugdíjas otthon lakóinak hatvanhárom lek plusz útiköltségért, csak nehogy el is jusson oda a nagy kaland végére. Pörkölt nem hagy fel jó szokásával és most Niki kezét harapja meg, ha jól számolom, már megvolt neki a fél ház. A Szara távozása után egy fokkal felszabadultabb Levi a nappali art decónak szánt, de gagyiba hajló műanyag székeinek egyikén ülve hallgatja, amint Beki kutyázza a nőjét, legszívesebben agyonbasztam volna, beteszi a nyulat a mikróba, bazdmeg? Levi Mellire mutat, ez is a csöcsös miatt van, érdekes észjárásra vall, de mindegy, futballkapusban ritka a Nobel-díjas.

Ma reggel a favágóinges Beki és a feltöltött száját az arcán groteszk kelésként viselő Niki fog a pultban nem eladni semmit, a dolgot súlyosbítja az idei balatoni nyarat tönkretevő esős idő is - az utcán mindenki nagykabátban, ők meg egy szál pólóban menetelnek spontán jókedvet sugallva. Ha jól látom, ma Bekinek jutott a szakadt szponzorfarmer, rajta sem áll jobban, mint a szomszéd tehenén. Levi a konyhába közben a szárnyai alá veszi Pittát, te Adának bejössz, hallode. Csinos, meg az fenék, alél el Pitta, aki az Éden hotel óta ledobott vagy 20 kilót, de szálkásított. Levi sajnos nem a legmegbízhatóbb forrás megítélni, kinek mi jön be a házban, mert az alkohol befolyásolja az ítélőképességet és a látást is, Ada már vagy két epizód óta szemel Korvettádámmal. Pitta nem akarja egyből lepisztolyozni Adát, pár nap, és betámadom, mondja, de nem sietem el.

A fogyatékos kommandó a pultot szeretné megnyitni, ehhez fel kellene tekerni a zöld ponyvát, amit éjszakára leeresztett Márton, a főnök, akit nem mellesleg Arany Mártonnak hívnak, nem vicc. A feladat, amivel Forrest Gump hat másodpercet sem bajlódna, a két díszribancnak megoldhatatlan problémát okoz, legalábbis látszólag, és ki kell hívni a kocsma Nagyon Helyes Férfi Alkalmazottait, hogy segítsenek. Beki megnyalja a száját, mintha a helyi szopásverseny döntőjére készülne, és beringatja a seggét a kocsmába. Jön is két faszi, a ponyva a helyére kerül menten, diadal. Beki az utcára kitett reklámtáblára nyom egy rúzsos csókot, most már nyithatnak.

Alfahím a lakásban Beki erényeit emeli ki Levinek, aranyos, érzékeny lány, megkönnyezte tegnap, amikor bementetek a Szarával. Hova, kérdez vissza a jászság legruganyosabb férfi alteste, Alfahím nem ért, mit hova, amikor bementetek. De hova? Szürreális helyzetekkel operáló spanyol minimálfilmekben nincsenek ilyen erős párbeszédek. Beki és Niki dolgozik, azaz ülnek a pultban és Leviről beszélnek, érzelmi kapcsolatban vagyok vele, jelenti ki a természetes fényben egyre ijesztőb arcú Beki, a póthaját megszokni képtelen Niki csak néha szól bele a monológba, akkor is minek, vele is csak többen vagyunk. Levi nem fogja megcsalni a barátnőjét, legalábbis józanul biztos nem, részegen már más a tészta, tegnap például, ha nincs a Szara, akkor jobban megdugja Bekit, mint Korvettádám Nikit. Szara egyfajta energiát adott Levinek, enélkül zutyu van, ami ezek szerint a baszás szinonimája.

Beki és Niki tervet eszkábál a közösen rendelkezésre álló hat agysejt segítségével, szedjünk fel pasikat, vigyük fel, és tegyük féltékennyé a fiúkat. Ehhez elsősorban faszi kellene, de az meg nincs, a sétányon legalábbis nem jön egy sem a környékükre. A közben az erkélyről mustrálják a nőket, ők sem találnak maguknak megfelelő alanyt, inkább fikázzák a népet. Lófej annyira unja magát odafent, hogy még Gáborral is képes összebandázni, még jó, nála az utolsó húszezres, aki velem jön, annak kajapiaolimpia, mondja a dumáját a bolhapiacon ötvenér' vásárló Alfahím, Lófej csatlakozik, mert neki szoláriumba kell mennie, Melli meg azért, mert más nem szól hozzá, ha nekifutásból feszíti be a 90 D-s csöcsöket, akkor sem. A cél a húszezres elverése. Namármost, amikor én utoljára láttam embert szolizni, az pucéron tette, Lófej és Melli nem, sőt, előbbi még csak az atlétáját sem vette le, így kell mesterséges traktorosbarnulásra szert tenni. A pénzelverő akció következő állomása egy utcai karikaturista, aki Overdose-nak rajzolja Adát, és különös vonzalmat érez a vastag szájak iránt, Ada a büdös életbe' nem ül le ilyen nyikhajoknak, mondja.

Niki és Beki Karcsit, az egyik felszolgálót kezdi el behálózni, már ha azt, amit csinálnak, annak lehet tekinteni, nyávogással kevert műmájer álkedveskedés ömlik a pultból délnek, Kajszi, úgy szeretünk, nem akarsz majd feljönni bulizni meló után? Kajszi benne van, sőt, hoz magával egy másikat is, az öccsét, aki ketrecharcos. Bekinek először Kajszi kell, de a ketrec és a harcos szavak ilyen összetétele megindítja a fantáziáját, akkor majd választok kettőtök közül, nincs olyan épeszű faszi, aki erre nem azt mondja, hogy válogass a dildóleértékelésen, de persze ez az Aranypart, itt minden megtörténhet. Odafent Pittát hívja az excsaja, megzuhan a kölyök tőle rendesen, mert nem akar vele járni ismét megbízhatatlanságból kifolyólag, de azért a régi érzelmek felkavarodnak.

Később Korvettádámmal ködös kalandokról kokettálnak, korhely kurvák készítettek ki kegyetlenül két kiváló karaktert, kocsik, készülékek károsultak kazalban. Pitta a kocsiját törte szarrá egy megcsalás miatt, Korvettádám a csaja laptopját, még amikor szerelmes volt jó régen. Mivel most 21, a trauma az óvodában érhette, és olyan kis színes izé volt az, amit a madarasteszkóban lehet venni tízért, nem laptop. Korvettádám azóta nem tudott szerelmes lenni, 21 évesen megkeseredett, és inkább filozofikus mélységekbe taszajtotta magát. Pitta elmeséli, milyen volt 16 évesen lelépni otthonról és eltartani saját magát és az öccsét, egész nap meló, délután iskola, ez így valóban a szopóágra hajaz.

Na, a nép elkezd inni, ahogy lemegy a nap, Alfahímék valami kocsmában, Korvettádámék a konyhában, Levi meg egyedül a teraszon. Pálinkás vodkát isznak viszkivel húzóra, ami azért gáz Levi tekintetében, mert este ő megy műszakba, és már most tajtrészeg. Pitta is belejön a buliba, foggal tépi fel a sörösdobozt, Beki meg a német vendégek piáját issza a pultban. Alfahím hazaviszi a két luvnyát, Mellit csak Pitta üdvözli őszinte örömmel, Korvettádám a pénz iránt érdeklődik, mi van a húszassal, el van baszva, az van, mondja Alfahím, Lófej meg üvölt, hogy az első körös hatvanból egy fillért nem látó Korvettádámnak mi köze van ahhoz, hogy ők mennyi pénzt kúrtak el a teljesen értelmetlen tevékenységnek tűnő ruhás szoláriumozásra. Aztán a kamerába azt mondja, hogy nem tudja, mit fog enni mostantól. Nem okos, na.

Levinek nincs túl sok kedve lemenni dolgozni, Alfahím arra mutat rá, hogy nem tud annyit keresni, amennyit eliszik, igaz, bólogat Levi, aztén lehúz még egy üveg mindegy mit, és kimegy a dzsakuba, hogy lefejelje a víztükröt. Sikerül. Pitta sem akar lemaradni mellette, konyhakéssel bont dobozos sört, és locsolja szét a fején, alakul a dolog, de a szerkesztőket kurvára sajnálom, mert ebből nagyon nehéz összerakni 22, közepesen értelmes percet. Korvettádám még nem látott embert szájjal sört bontani, mit szólt volna Kovács Árpád barátomhoz, aki zsinórban hat Borsodi kupakját tekerte le, nem tudom. Melli ráadja a munkaruhát Levire és lerángatja a pultba, ennek nem lesz jó vége. Holnap folytatjuk.

Mindenki lájkoljon minket itt, köszi!

Címkék: aranypart
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajdasagi 2011.08.30. 08:53:45

@stim: Teljes mértékben egyetértek. És mindenkinek ajánlom is, hogy menjen vissza és olvassa el stim hozzászólását. Sajnos igaza van.

Doubledeceker 2011.08.30. 08:54:15

@stim:

A VV engem is állandóan felbaszott agyilag, de ez tetszik.

Ezek annyira őszintén hülyék, és annyira őszintén hozzák a mai fiatalság alját (remélem nem közepét), az összes szar sztereótipiával.

Ezeket nem probálják meg nekünk eladni sztárként, illetve ha igen az ember röhögőgörcsöt kap.

Nincs ezzel baj, mert szerintem ezeket a marhákat, tényleg senki nem tekinti, nem tekintheti példaképnek.

A 20-res elverése, majd a nem lesz mit enni, felismerése szenzációs volt. Tényéleg van az a réteg, akinél ez így megy, és mostmár látom, hogy ez nem bőrszín, hanem intelligenciaszint specifikus.....

Szánalmas marhák ezek, de lehet rajtuk röhögni, sokkal öszintébben, mint a VV-n.

2011.08.30. 08:56:56

Már a műsoron is röhögtem (a sírást nagyobb értékű témára tartogatom), de ez az írás megint mosolyt csalt a számra.:)

kompakt 2011.08.30. 08:57:01

"Szürreális helyzetekkel operáló spanyol minimálfilmekben nincsenek ilyen erős párbeszédek" :DDDDDDDDDDDDD
Imádom az írásaidat Sixx, sírva röhögök minden reggel a munkahelyemen! :D

Doubledeceker 2011.08.30. 08:59:03

@sz4sz4:

"Mert ugye ma már mindenki megengedheti magának a lapostévét, így az már csakis valami ördögtől való, proli dolog lehet."

Nekem évekig nemvolt TV-m, valahogy úgy alakult, de mindig néztem rokonoknál baraátoknál stikában, de nem kérkedtem vele, hogy nincs.

Aztán végül vettünk egy szép méretes LCD, és nézzük. A miénken van távkapcsoló (sokaknak úgy tűnik nincs), így tudunk tudományos csatornát nézni, de ha úgy tartja kedvünk (és tartja), nézünk trash reality-t is. Hú baz néha még pornót is.

Én inkább becállalom, mint sznoboskodjak a TV-lenségemmel.... :D

Sőt azoknak akiknek nincs Tv-jük azt is leírom, hogy pl. mi bnüdeöset is szarunk, ez van.

kumm 2011.08.30. 09:08:24

Bíztam benne, hogy legalább a Jersey Shore szintjét eléri, de messze alatta marad. Lehet az se egy nagy szám, de legalább érdekesebb, hitelesebb, és csinálnak is valamit.Tegnap már szenvedtem. Hogy hogy nem tudják ezek feltalálni magukat? Le van nekik írva, hogy mindig a lakásban kell lenniük? Siófokon nem tudnak magukkal mit kezdeni, csak folyton pénzt költeni.

Kíváncsi leszek a mai részre, mit tudnak kihozni a Bekis sztoriból.

mocskosmacska 2011.08.30. 09:09:18

www.borsonline.hu/news.php?leszbipornoban-elvezkedett-aranypart-beki&op&hid=46118

Szal' beki tényleg pornózott. Bár ő azt állítja, hogy csak 1x és csak leszbiben nyomta, de szerintem azért nem írják ki a művésznevét, mert akkor rá lehetne keresni és egyértelmű lenne, hogy volt ő három férfivel is. (bár az nem tudom miért égőbb a leszbipornónál)

Vision 2011.08.30. 09:10:01

@stim: Ha már ennyire művelt vagy (sic!), akkor megtanulhatnád használni a távirányító nevű csodálatos találmányt. Gondolom nem 80 + cafeteriáért melózol a tesco pénztárban, és megteheted, hogy 3500-ért előfizess az 50 csatornás UPC-re, ahol van legalább 5 ismeretterjesztő csatorna. Amúgy vicces, hogy utálatod ellenére veszed a fáradtságot, és elefántcsont tornyodból letekintesz a hogyvoltra, és idehányod ezt a félművelt marhaságot.

Ja, amúgy nem attól leszel értelmiségi, hogy játszod az affektáló majmot. Gyökér!

"...a média feladata ezeknek a tulajdonságoknak az erősítése lenne." - Nem, a média feladata a szórakoztatás, illetve hogy ebből megszedje magát. Te az iskolával kevered a dolgot, ami - figyelembe véve korábban sugalmazott műveltségedet - kissé visszás képet fest rólad.

Doubledeceker 2011.08.30. 09:10:36

@kumm:

"Siófokon nem tudnak magukkal mit kezdeni, csak folyton pénzt költeni."

Nem akarom én veédeni őket, mert full egyszerű népek.

De rossz időben mi a faszt lehet csinálni Siófokon, meg úgy egyáltalán bárhol.

Hogy a faszba éehet elűtni egy napot, könyvek, jó kirándulóhelyek, strand nélkül??????

Persze úgy, hogy kint esik az eső?

Cpt. Flint 2011.08.30. 09:11:07

helló sixx!
hol láttál te engem foggal sört bontani, basszus? ki vagy te?
én az albán nyugdíjasotthontól borultam meg amúgy most...
jó volt a hv, csak rövid.

mocskosmacska 2011.08.30. 09:11:24

@kumm: De ami kipattant az agyukból az a szolárium volt. Ez a nézőnek biza marha érdekes. Be kéne őket küldeni részegen, éjszaka a Balatonba. Akkor talán kiesés is lenne.

2011.08.30. 09:13:39

@novi: Szerencsétlen nem is az a kiköpött jász fajta:) A polgári neve is lehetne Jász "karaj" Jenő Levente.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.08.30. 09:16:30

Hát ez megint jó volt, de csak a fiúk miatt. Niki egyre ijesztőbben néz ki sajnos.

elmo27 2011.08.30. 09:19:30

Levi alapból egy retardált IQ harcos, aki még az átlag piásnál is idegesítőbb jelenség. Józanul is megoldhatatlan feladat számára két nyelvtanilag helyesen összerakott mondat egymás utáni prezentálása, nem hogy részegen. A többiek pedig még ennél is érdektelenebb figurák. A nőkről meg kár bármit is mondani, szennygyülekezet az egész (beleértve Levi állítólagos barátnőjét is). A srácok szerintem nem véletlenül piálnak, ezekhez a libákhoz kell.

kumm 2011.08.30. 09:21:01

@Doubledeceker: De az eső ellenére is el tudtak menni szoláriumozni, meg iszogatni.
De én pont nem a tegnapi napot írtam, hanem úgy általában. Ha nem esett az eső, akkor se mentek sehova. Még a bulizás is a lakásban folyik (a pól van dájk koncerted is hamar megunták). Pedig bulihelyből van egy pár siófokon.

mocskosmacska 2011.08.30. 09:22:00

Levi végeredményben hálás lehet Mellinek, mert ő akadályozta meg a beki-levi kufircot, aminek szomorú vége lett volna, hiszen levi elvesztette volna a szarát.

toi 2011.08.30. 09:22:02

@stim: nagyon jól tetted, hogy levitted a pincébe azt a tv-t, amihez nincs távkapcsoló. én se nézem, de ha kezdődik, akkor megnyomok egy gombot, és elkapcsolom, nézek mást. a hv-t viszont olvasom.
gratulálok, ezért már megérte felkelni, hogy ide fröcsögj a hogyvolt-ra, hogy nincs tv-d. a c:c-re beírtad már?

Caprica99 2011.08.30. 09:27:20

@stim: hogy te mekkora gyökér vagy!
Mi az, felétek prolifalván csak a viasat3-at lehet fogni?
Vagy esetleg nem hallottál róla, hogy létezik egy távirányító nevű kütyü, amivel váltogatni lehet a csatornákat?

Doubledeceker 2011.08.30. 09:27:20

@mocskosmacska:
NOs látva a Levi Szarát, tényleg komoly veszteség lett volna....

Bár a roncsfejűre csere, talán nem lett volna az évszázad üzlete.

KergeCsirke 2011.08.30. 09:27:53

Néha magam is elmerülök egyfajta szennyben, amit a kertévék az arcunkba tolnak (minek tagadjam), de ez az a műsor, amit nem vagyok képes 2 percnél tovább nézni (viszont az itteni összefoglalók tetszenek - stílusukat tekintve).
Nem vagyok öreg, de mikor ilyen egyedeket mutogatnak a mai fiataloknak példaként (ezt kell csinálni és bekerülsz a tévébe), akkor fogom a fejem rendesen és nem csodálkozom, hogy olyanok a mai tizenévesek, amilyenek.
Nem akarok prédikálni meg semmi, de ez már azért nagyon a legalja.

Kabarészínész 2011.08.30. 09:28:32

akit az eddigi 5 rész során nem is láttam:
1 korvettádám
2 az a szőke nagymellű ribi, aki most a levit lerángatta melózni... az még a kamerába sem beszélt eddig..????

mocskosmacska 2011.08.30. 09:28:53

A kreatív igazgató hülye, így esőben kellene kihajtani őket a Töreki tavak tanösvényre, amit a néző megelégedve nézne, hogy "ezek az ingyenélők de jól megszívták". Ezen én is röhögnék, mert borítékolom, hogy hatalmas nyafogás lenne 9 km miatt.

mocskosmacska 2011.08.30. 09:30:01

@Doubledeceker: Erre van az a népi szólás, hogy egyik kutya másik eb.

Sikamlós Jim DiGriz 2011.08.30. 09:33:04

@stim: Én is szeretek hosszú szavakat belemaszturbálni a mondataimba még akkor is, ha nem tudom, mit jelentenek.

mocskosmacska 2011.08.30. 09:34:00

@mocskosmacska: Sőt mindegyiknek kellene egy-egy állomáson kiselőadást tartani az állomásról. Szerintem hatalmas lenne, hogy mennyire veszi őket igénybe ez az ált. iskolás alsó tagozatának való feladat.

AzHofi 2011.08.30. 09:40:26

@stim: szerintem nem kell ilyen komolyan venni. Ebből a sorozatból még egy részt sem láttam, de néha olyat is érdemes megnézni a tévében, amitől nem duplázódik meg az IQ, szimplán csak felhőtlenül tudunk nevetni rajta, ne adj isten örülni neki, hogy mi mások vagyunk, mint "azok".

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 09:48:32

Tegnap néztem bele először ebbe a csodálatos trashrealitybe. De nem bírtam végignézni, annyira ordít róla hogy megrendezett :) Tudom, ezzel nem sok újat mondok. HV-on sokkal jobb olvasni, mint nézni. :)

Doubledeceker 2011.08.30. 09:51:59

@AzHofi:

Ez a helyes hozzáállás.

A tegnapi részen, eljén még én is arcoskodtam, hogy micsoda hülyék. Aztán ahogy ítták a sört, és olyan jóízűen nevettek a marhák, engem is elkapott a hangulat.

Helyén kell ezt kezelni.

mocskosmacska 2011.08.30. 09:52:55

Valaki elmondhatná bekinek, hogy a szomszédok akkor is segítettek volna neki feltekerni a ponyvát, ha nincsen szájfény a száján.

GRX 2011.08.30. 09:54:26

@stim: "Olyan iskolába jártam ahol kiemelkedő emberi teljesítmények voltak a mérce"
idegen kifejezések jelentésüknek megfelelő használata ugyanakkor nem volt része a tantervnek, úgy látom...

sixx · http://comment.blog.hu 2011.08.30. 09:57:43

@stim: az eszet sem kell osztani itt, nem kíváncsi senki a faszságaidra.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.30. 09:58:37

@GRX:

Ha elég jól nyal, akkor még talán olimpiaibajnokálamfö is lehet belőle :)

GRX 2011.08.30. 09:59:43

Amúgy ha tényleg igaz, amit mondott (merugye én most jöttem rá MűleszbiBeki álpornós múltját firtató híradások okán, hogy ezekbe' a műsorokba' nem mindig az igazat mondják!!!), és 16 évesen elkezdett melózni, mellette pedig leérettségizett, akkor Pitta nagyot nőtt a szememben. Kábé az egyetlen az egész emberi szannykupacban, aki vinné valamire és hajlandó is érte dolgozni. Erről jut eszembe, sixx kihagyta a ribi tegnapi aforizmáját a hv-ból, miszerint "tulajdonképpen az is munka, ha valakit megkérek, hogy csinálja meg helyettem, nem?"

namkuzu 2011.08.30. 10:01:58

Ezért nem kellett volna a Balatonra menni, vagy abból töltik fel a dzsakudddzit?

Mérges 1234 2011.08.30. 10:02:49

@GRX:

Akár igaz is lehet, ő a legnormálisabb. Lehet pont attól lett normális, hogy vlgigcsinálta, amit mondott.

DE mivel full kamú az egész műsor, sosem tudjuk meg mi az igazság....

Harcospónilóó 2011.08.30. 10:08:13

@mocskosmacska: hát ez a nő a beszólásaival.... azt hiszi, hogy minden el van intézve azzal, ha beszopkodja a ragacsos száját meg pillog egykettőt.

Mérges 1234 2011.08.30. 10:13:03

@Harcospónilóó:

Igen a primitív picsák, mindig ezt hiszik. Tudok rá nem egy élő példát a munkahelyemen.

És mennyire megvannak lepve, amikor ez nem jön be, sőt.....

Müszélia 2011.08.30. 10:23:20

@Doubledeceker: ezek mind nagy igazságok, sose mennék olyan helyre, ahol tilos olvasni

K3rnel 2011.08.30. 10:26:06

Lehet, hogy én is retardált pöcs vagyok, mint pl. a Levi, de én már kezdem irigyelni :D És meg is értem. Azt a társaságot én sem tudnám máshogy elviselni, mint úgy, hogy minden nap felkelés után max. 5-6 órával már víztükröt kelljen fejelnem, merazjó! A műsor amúgy adásba sem mehetne, ha ő nem lenne ott, a többiek maximum a ruhában szolizást tudják felmutatni, mint legmagasabb értelmi szintű cselekedet, illetve minden összefoglaló elején lehetne 2 perc amíg valamelyik ms. észlény kergeti a szobában a vérnyulat. Mindig elismeréssel adózom azon polgártársaim előtt akik úgy tudják magukat öntudatlanra inni, hogy nem hánynak, szép dolog az, ha valaki már eljut idáig, bár ingatag a talaj, mert, ha kicsúszik az ember lába alól akkor bizony elvonó a vége, vagy az aluljáró... De amíg van aki piát adjon ehhez az egészhez, addig minket ne is érdekeljen más, minthogy röhögjünk azon az alkoholizáláson amit a legtöbben mi is megcsinálunk hétvégente, ha tehetjük ;)

derelyegrádi szellem 2011.08.30. 10:35:32

sixx

Hát ezen jót nevettem!

Még úgy is, hogy azt se tudom kik ezek, és ha ez egy tv műsor, akkor egyetlen másodpercet sem láttam belőle.

A csúcspont ez volt:

"Beki közben egy szál neglizsében illegeti magát a teraszon a parti diszkókból hazafelé csoszogó, kokótól szétütött termékmenedzsereknek"

XDXD

sixx · http://comment.blog.hu 2011.08.30. 10:47:54

@Cpt. Flint: "Korvettádám még nem látott embert szájjal sört bontani, mit szólt volna Kovács Árpád barátomhoz, aki zsinórban hat Borsodi kupakját tekerte le, nem tudom." nem szájjal, kézzel!

Szopjad le a faszom 2011.08.30. 10:50:39

az összes idiótát ki kellene nyírni

égjen le a kupleráj a romokat szórják be sóval

FINGOTTAM!

Málnalekvár 2011.08.30. 10:52:42

Nekem kicsit eseménytelennek tűnik a dolog. Itt nem terveznek feladatokat adni, netán helyzetbe hozni a népet? Ez így csak sok szerencsétlen hülye fiatal hétköznapjai a Balatonon. Igen, tudom, hogy ez volt a terv, de ez mégiscsak kevés a tv-be egy műsorhoz. Lassan már nevetni sem lehet rajta, mert ahhoz is gyenge. Ezen már tényleg csak a hv-k segítenek, h Sixx nem írná asszem még ennyi nézettség sem lenne. Arról meg nem is beszélve, hogy meg van rendezve.. akkor meg azt nem értem, hogy ennyi a kreativitás és öltet a rendezőnél, szerkesztőnél? Lehet le kéne őket cserélni :D Na mindegy, reménykedem benne, hogy feldobják majd valamivel.

Málnalekvár 2011.08.30. 11:01:02

@stim: Azt hiszem kicsit komolyabban veszed ezt a dolgot, mint kéne. Te sem gondolhatod komolyan, hogy aki itt van, olvas és kommentel, az azért nézi, mert ebből akar okulni, tanulni? Hidd el nem ebből a műsorból akar senki itt ledoktorálni :) Bár, ha van köztünk egy pszichológus annak biztos jó téma :D
Ezt általában azért nézik az emberek, mert nevetnek rajta, a hv-t meg azért olvassák, mert szeretik Sixx stílusát. Ennyi és nem több.
Azon, ahogy Téged fogadtak, meg ne csodálkozz, Te jöttél ide úgy hogy mindenki hülye aki ezt nézi, csak Te vagy okos mert nincs tv-d :) Nincs ezzel baj, csak ne csodálkozz, ha válaszolnak. Rossz volt a belépőd.

toi 2011.08.30. 11:01:22

@stim: comment:com - egy túlnyomó részt tv műsorokkal foglalkozó blog. oda szokták még beírni, az agyon iskolázottak, hogy "nincs tv-m".
olyan ez, mintha én beírkálnám az apple blog-ba, hogy "nincs mac-em". senki nem érdekel egy specifikus blogban.

Cpt. Flint 2011.08.30. 11:03:26

@stim: "Te meg ha 6 lennél akkor sem lennél a mindenki aki az a senki akik nem kiváncsiak a véleményemre, ugye. Tehát a királyi többes a tipikus fogadatlan prókátor."
ezt a dumát a Besenyő Pista bácsitól loptad, az hétszentség! vagy ismer téged a Laár személyesen... csak azt a részt hagytad ki belőle, hogy "Én, N. M. K. T. N. N. stim aki vagyok, azaz Nagyon Magasan Kvalifikált Tévét Nem Néző stim, most elmondom Önöknek az igazságot!"

Cpt. Flint 2011.08.30. 11:07:03

@stim: "Kiművelt emberfők sokasága tesz naggyá egy nemzetet."
Huh! Ráadásul Hoffmann Rózsába ojtott Besenyő Pista!

Cpt. Flint 2011.08.30. 11:08:07

@stim: te el is olvasod, amit írsz? csak kíváncsi vagyok.

M. Bertalan 2011.08.30. 11:08:56

@stim: Az intelligens ember - aki ugye az öndefiníció szerint te vagy - egyik legfőbb ismérve, hogy észreveszi, hogy mikor ciki. Csak úgy mondom.

Cpt. Flint 2011.08.30. 11:09:38

@stim: az amúgy nem lenne olyan nagy baj, hogy van véleményed. csak ahogy elővezeted! :oD

sixx · http://comment.blog.hu 2011.08.30. 11:10:04

@stim: mindez tiszteletreméltó, csak arra kellene rájönni, hogy ez nem az a fórum, ahol az eszedet kellene osztani, mert leszarják. okkal, joggal.

Cpt. Flint 2011.08.30. 11:12:08

@stim: még egyszer elmondom: elsősörben a stílusoddal van baj.

Málnalekvár 2011.08.30. 11:14:50

@stim: Na hát itt váltál végképp nevetség tárgyává :D Te miből gondolod, hogy aki néha este megnézi ezt a "műsort" az egyáltalán nem szokott olvasni, vagy más adókat nézni, színházba, moziba járni? Honnan tudod milyen barátai vannak, borozgatás közben milyen témákat vitatnak meg, vagy egyáltalán mivel foglalkozik? Te idejöttél hatalmas arccal és kijelentetted, hogy ez a műsor szellemi gyenge. Köszi, tudjuk :D Mit gondoltál azt hittük ez egy műveltségi vetélkedő? :D Az meg, hogy a szabad félórádat kötözködésre szánod szintén sokat elmond rólad. Ezt is egy könyvben olvastad, mint minta a helyes közösségi viselkedéshez? :D

Cpt. Flint 2011.08.30. 11:15:20

@sixx: "nem szájjal, kézzel! "
jaaa, olyat én nem csináltam. huh, már megijedtem, hogy ismerjük egymást. :oD

2011.08.30. 11:16:31

@sixx: VV Szandra. Ki más?

milliliteratura · http://milliliteratura.blog.hu/ 2011.08.30. 11:17:00

@stim: konszolidálva lettél a suliban? érdekes ovis lehettél akkor. gondolom latint nem tanítottak, olvasni meg nem olvasol (mármint értelmes dolgokat). talán a kondicionálva az a szó, amit keresel.

@Jim "Marlboro" DiGriz: :) és lehetőleg minél hosszabb legyen, meg minél latinabb. mondjuk az angolban is ez a sznob irányvonal.

2011.08.30. 11:17:03

@sixx: Bocs.Éden Szandra.

M. Bertalan 2011.08.30. 11:17:44

@stim: Így van, ez a műsor kurva ciki. Intelligens ember reakciója pedig nagyjából az, amit itt látsz. Vagyis a vinnyogva röhögés. Ember, ha annyira kiemelkedő koponya vagy, hogy nem jöttél el, hogy az egész Hogyvolt blog egy hatalmas zárójel? Egy karikatúra?

milliliteratura · http://milliliteratura.blog.hu/ 2011.08.30. 11:20:15

@Cpt. Flint: vagy ő maga a laár, és provokálni gyött ide, hogy anyagot gyűjtsön bé pistához.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.08.30. 11:20:28

na jó, a művelt embert innentől nem hallgatjuk, mert idegesít a faszságával.

milliliteratura · http://milliliteratura.blog.hu/ 2011.08.30. 11:20:56

@stim: remélem a drebint moziba láttad, nem tévén :)

Mérges 1234 2011.08.30. 11:21:16

@stim:

Fastnak rázod itt a pofonfád.

Nőj fel.

Igen ez egy podva műsor, trutymó szereplőkkel, de hidd el ezt itt nagyon sokan tudják.

Nem kell melre szívni, nem kell mindenen kiakadni, kicsit olyan vagy mint a buzi felvonulás ellenzői, én nem csipázom a fartúrokat, de basznék oda menni.

Szar a világ, tele van degeneráltakkal, a helyzet folyamatosan romlik, de ezt el kell fogadni, hiába rázzuk mindig a láncot, a helyzet ettől nem lesz jobb.

Viszont ha röhögünk rajta, legalább jólérezzük magunkat.

Másrészt engem is zavar, hogy egyes fiatalok ezeket a népeket esetlegesen példaképnek tekintik, de ezt nem ezen a fórumon lehet megváltoztatni.

Azt hiszem az itt kommentelők 99% egyetért vele, hogy a műsorban lévő népek seg hülyék.....

Na ki vele, melyikötök tartozik az 1%-ba????

*jinx* 2011.08.30. 11:21:26

@milliliteratura: ááá, Laárnak van humorérzéke ;-)

Málnalekvár 2011.08.30. 11:22:37

@M. Bertalan: Ehh várj már, eddig még nem jutott el, mert hatalmas agyában a megannyi információn keresztül nem tudja olyan gyorsan átverekedni magát :D
Vannak azok az emberek akiknek nincs humorérzékük, és mindent vészesen komolyan vesznek, a legegyszerűbb dolgokat is túlkombinálják és nem értik, hogy az a sok másik hülye az miért tud egyszerűen egy jót nevetni rajta. Na de kellenek ilyen emberek is, tudod ha mást nem, ellenpéldának :D

milliliteratura · http://milliliteratura.blog.hu/ 2011.08.30. 11:23:16

@sixx: ne má. itt egy szar rész, te se tudtál róla normálisat írni, kész szerencse, hogy idetalált stim.

fraulein praxa 2011.08.30. 11:25:15

soha nem fogom megérteni, minek jön okítani és észt osztani ide valaki, aki szívből utálja a sorozatokat vagy a trash realityket? ez nem egy kib*szott hittérítő-tábor. mondd el h nem tetszik, untat, és kész, de könyörgöm, utána ne vergődjél már tovább és add elő a kultúrsznobot..annyira siralmas.:-/ menjél akkor bontsál pezsgőt, h te milyen faja gyerek vagy, amiért levitted a tv-t a pincébe, meg mert te sokat olvasol bibibííí, nagyon örülünk neki mi is, szia.

M. Bertalan 2011.08.30. 11:26:26

@LeviT: Az aranypart honlap szerint Szandra 21 éves csak - köbö annyi is, tényleg -, az eurobabeindex szerint meg 32 éves a csaj - a filjei is jó régiek, szerintem nem azonos.

jo.e 2011.08.30. 11:26:45

A tegnap részben azért elég vicces volt amikor az agysebész és a pszichiáter összeült a konzíliumra, hogy műteni kell a Pitta agyát, v. elég lesz a csoportterápia - ti. a Pitta szerelmi életét megoldandó, nem?
Az ilyen műsorokban sztem ezek a legszánalmasabb percek.
Viszont a sörösdoboz kiharapós rész nekem tetszett. Végre 1 kis buli :) Pitta is jófej volt utána. Hogy is mondta: kintről nézve bénának látszik, de ott jó ötletnek tűnt. Vagy ilyesmi.

fraulein praxa 2011.08.30. 11:27:26

@GRX:

+1, kellemesen csalódtam pittában én is, egyre szimpibb. bár én az idióta levit is bírom.:-D

Mérges 1234 2011.08.30. 11:33:13

@fraulein praxa:

Hú te "hülye" vagy nekem a Levitől ledobja az agyam a láncot.

Biztos puncis vagy mi????? Az lesz a te bajod.... :D

Sikamlós Jim DiGriz 2011.08.30. 11:33:18

@fraulein praxa: ha te sem engednéd le soha a fáradt gőzt, tuti te is ilyen fanatikus lennél.

@milliliteratura: oviban még bizonyára nagyon szétszórt volt, nem koncentrált, azért kellett konszolidálni később. De lehet, hogy csak konfabulál. Hogy nem konstruktív, az kurvaélet.

horee6 2011.08.30. 11:40:02

sixx, bazmeg, kár volt kilőni ezt a Kiművelt Emberfőt, olyan rohadt unalmas ez a nap, legalább egy önkéntes bohóc kicsit feldobta... na mindegy.
Pitta tényleg egyre szimpatikusabb, én is jót röhögtem rajta tegnap. Van olyan, hogy az embernek arra van szüksége, hogy egy kicsit állat legyen.

2011.08.30. 11:40:41

@M. Bertalan: Mondjuk én azt a 21-et nem hiszem, de lehet, tényleg nem azonos.

fraulein praxa 2011.08.30. 11:40:53

@Doubledecker:
:DD ó miből jöttél rá? ;-)
nem az esetem levi egyáltalán, de amikor ittas, tud ám fogalmazni, és azokon szénné röhögöm magam.:-))

fraulein praxa 2011.08.30. 11:41:36

@Jim "Marlboro" DiGriz:

hmm, mondasz valamit..inkább sajnálni kellett volna(?)..

jamesz 2011.08.30. 11:44:46

sixx lassan saját sztorikat kell, hogy írj, de legalábbis piszkosul ki kell színezni ezt....
Nem hittem, hogy visszasírom az ÉH-t.

Most ezek tényleg azt csinálnak amit kedvük tarja? Ezt azt' a meló. Szandra akár maradhatott volna is.

Fogyatékos kommandó, hehehe.

B-rocker (törölt) 2011.08.30. 11:48:27

Ezzel a mr Nyiregyházával mi lett? Olyan mint egy etióp. Kinhagyták a napon?

Mérges 1234 2011.08.30. 11:53:46

@jamesz:

Mivel mi is jókat nevetünk rajta. Tegnap pont morgolódtam, hoigy miért ilyen rövid ez.

DE nyilván ezt a 25 percet is nehéz összevágni.

streamer 2011.08.30. 12:03:54

@Jim "Marlboro" DiGriz:
Troll classic. Kiszúr magának egy pörgősebb fórumot, aztán bebüfizik egy halom okosságot, majd elélvez, hogy majd' mindenki ugrik a dumájára.
Ilyen a verbális maszturbáció..

derelyegrádi szellem 2011.08.30. 12:05:28

@Jim "Marlboro" DiGriz:

stim este a "konszolidál" kifejezésssel az alábbi viccet juttatta eszembe:

Féri megy ki a női vécéből és az ajtóban találkozik egy nővel. A nő csodálkozva néz rá, és megkérdezi:
- Koedukált?
- Nem, csak szartam.

Sikamlós Jim DiGriz 2011.08.30. 12:11:13

@streamer: sose legyen más szexuális élménye :)

Eruka 2011.08.30. 13:30:16

@mocskosmacska: egy kis ellentmondásba keveredett a kis okos Beki Baba:
"...forgattam PÁR felnőttfilmet....Az ELSŐ alkalom után, amikor nem éreztem jól magam a kamerák előtt, eljöttem, és befejeztem a pornós karrieremet..."
na most akkor párat forgatott, vagy az első alkalom után befejezte?
vagy esetleg 1 alkalommal rögtön felvesznek 4 filmet??? az elég melós lehet.. :DDD

indapass90210 2011.08.30. 13:41:39

ez a "válogass a dildóleértékelésen" többet ért, mint az egész epizód. Már körvonalazódik is, hogy kb hol és mikor fogom elsütni.

Eruka 2011.08.30. 13:43:13

olyan gáz, hogy mindig későn tévedek ide, és lemaradok az ilyen gyík trollokról.... addigra mindig "kiszekáljátok" őket :))) én meg lemaradok a gyökérségeikről... :D

nagy az isten állatkertje, nna... és túúúl alacsony a kerítés.

M. Bertalan 2011.08.30. 13:53:17

Sixx, ne töröld ki a trollt! Ne jöhessen többet, de az egész délelőttünk értelmetlenné vált így....

Mérges 1234 2011.08.30. 14:10:44

@Eruka:

Szerintem te nem érted. Azután az első alaklom útán jött el, amikor már nem érezte jól magát.

Gondolom ez úgy a 1400-ig anál jelenet után lehetett.

Mondtam is a barátnőmnek, az kizárt, hogy ilyen fejjel nem pornós, és tényleg......

Eruka 2011.08.30. 14:44:20

@Doubledecker: igazad van. ebbe nem is gondoltam bele. ott a pont :))

GRX 2011.08.30. 16:01:37

C:c-n most nézem Levi kofferos alakítását. A ma esti epizód mindenképp ígéretesnek tűnik :-)))

derelyegrádi szellem 2011.08.30. 16:28:26

@Doubledecker:

És a barátnőd nem sértődött meg? :-)

Bubba Rogowski 2011.08.30. 17:38:42

Alliteráció újfent király volt, magát a műsort megint nem láttam, de megnéztem Levi bőröndbe hányását a C:c-n, és hát... ismét én kérek elnézést. Ha valaki vágja a zenét ami a klip alatt megy, szóljon, jó? :)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.08.30. 21:25:07

Ada, Korvettádám totál mélypont, de éppen ezért viccesek, az priceless volt amikor a kiscsaj leosztja a srácot, h elqúrták a zsét aztán meg néz ki a fejéből, h majd akkó' mibő vesz virslit. Levi, Pitta teljesen szórakoztató karakterek, ez kell ide, a többiek felejtősek.

mex18 2011.08.30. 22:52:19

@stim:a többiek jól írják, napi fél óra marhaság senkinek sem árthat.
Ja, és azt hallottad már, hogy senki sem ártatlan, max csak még nem derült ki róla, hogy bűnös ?
Ne csináld itt nekünk az angyalt, lécci
vannak itt akik már láttak eleget, hogy ne essenek hasra a közhely dumáktól.

mex18 2011.08.30. 22:55:45

Én is csatlakozom, hogy Adnának ne Lófej legyen a neve.
Bár ez az elverem a 20 ezret, és utána lerágom a bőröm duma :nagyon súlyos, de inkább arról van szó, hogy meg volt nekik írva, hogy legyen már valami történés.

mex18 2011.08.30. 22:59:18

Sorry, Adnának helyett Adának :)
süti beállítások módosítása