Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart - 1x03

2011. augusztus 25. 06:48 - sixx

A tegnapi dráma utóéletével folytatjuk a siófoki állatkert nyílt napját, Pókmajom ugye távozott, mert nem szegény, mint a többiek, így nem is dolgozik. Szegény Korvettádám (aki szerint Pókmajom a fasznak sem fog hiányozni) meg azt hitte, a sárga meseautóval felért a csúcsra oszt nem is. Alfahím szerint Pókmajom nagyot hibázott, hiszen ő azt is felajánlotta neki, hogy reszelgesse a körmét nyugodtan a pultban, majd ő dolgozik helyette is. Az ANTSZ remélem nem a mai poszt hatására fogja bezáratni Marci vendéglátóipari egységét, ami nem kocsma, hanem étterem - egyik kommentelőnk olyan hamburgert evett ott, hogy azóta sem mer szarni, csak mondom.

A házban persze Pók a téma, illetve Póthaj, a Magányos Szilikonharcos, aki így nem tudni, kivel témázik majd. Beki összefoglalja Pókmajom balatoni kalandját: lejött, vett egy gatyát magának, balhézott, lelépett. Frappáns, csak a gatyavásárlásról eddig úgy tudtuk, elsunnyogták, ezek szerint csak elpofázta valamelyik (szerkesztő). Levi szerint Pókmajom csak visszafogta a Póthajban lakozó állatot, és így lesz jó. Ezt Niki a kamerába is megerősíti. Melli Korvettádámnak sajtos sült virslit készítene, de nem megy a dolog annyira egyszerűen. A legjobb arc továbbra is Pörkölt, aki reggel a gazdája kezét harapná ketté, ha tudná. Pitta to the rescue, Nyíregyháza második legszebb férfi felsőteste először csibészelteti a nyulat egy párnával, aztán elkapja a grabancát, és beteszi a ketrecbe. Niki még soha nem látott nyulat vivő embert, és teljesen elalél Pittától.

Alfahím odalent dolgozik és magában beszél, a meló egyelőre annyit tesz, hogy sepregetni kell, amitől máris felhólyagosodott a tenyere. A pult a sétányon van, de a kínálata szegényesebb, mint a havannai Euronics-lerakatnak, a hűtőben semmi, a pulton semmi, sehol semmi, csak egy kibaszott pult, ezek éhen fognak dögleni. Odafent Lófej hatalmas dilemmája a következő történetszál: vásárolni akar, de nem tud elmenni, mert este dolgoznia kell, addig meg csak hat óra van, nem is tudja, elég lesz-e az idő arra, hogy embert faragjon magából. Nem lesz. Levi és Beki megy el, a pénz ki tudja hol van, szóval lesz még ezzel a vásárlás-projecttel probléma. Melli eldugja az egyik húszezrest, mert szerinte ez kibaszott vicces. Ahhoz képest, hogy sírnak, hogy nincs kaja, a pulton ott figyel vagy húsz kiló kenyér, és volt az előbb még virsli is. Póthaj a kamerába azt mondja, egyelőre nem izgatja a spontán éhínség, mindezt olyan fejjel, mint amilyen Rácz Károly, népszerű transznemű előadóművésznek is volt közvetlenül valamelyik operációja előtt.

Lófej hisztizik a lista miatt, ez a vásárlás-kaja-pénz szentháromság kihozza belőle az állatot, minek nektek annyi pénz vásárolni (közben meglesz a hiányzó húszas is, Melli méretes mellei mellé menekítette, melegben megkel, mérlegelhette mélabús mutatványát mindeközben), amikor háromezer forintból SIMÁN meg lehet venni a kaját. Lófej eddig egy olyan barlangban élt, ahol az időt megállították, és háromhatvan a kenyér, tizenkettő meg a piros márlbóró. Hamar elmagyarázzák neki, hogy ez nem így megy, kell vodka meg viszki is, sőt, a cigaretta dobozonként hatszáz, és akkor még nem ettünk bazdmeg, erre megsértődik, összegyűri a kis bevásárlólistáját, vegyetek akkor faszomat, nemérdekel. Beki a csuklóján valami ragasztószalaggal nyilatkozik, ez biztos valami helyi divatirányzat, érdekes. Nem érti, miért pont Lófej mondaná meg, mit kell venni, ebben igaza van. Korvettádám úgy is megpocsíkolná Lófejet, hogy hisztizik.

Beki rettentő sárga-zöld baseballsapkában indul vásárolni Levivel, az andalgás alá nyálas-romantikus olasz slágert tol a zenei szerkesztő, köszi. Odafent Melli nagyjelenete jön, amit a végeredmény alapján elég sokat próbálhatott a stábbal, hiszen közismert motívum a Jersey Shore-ban is az ún. A Házban Összemelegedő Új Páros Egyik Tagjának Otthon hagyott Csaja/Pasija Telefonál És Elmondjék Neki Hogy A Párja Félrekúr című jelenet, na most éppen Sarah (vagy ahogy errefelé ejtik, Szara) keresi Levit, de Mellit kapja el a cipő alakú telefonba, hol a faszim? Az elment vásárolni Bekivel, akivel együtt alszik, összeölelkezve, bizony. Hazudsz, rohadék, mondja a vonal másik vége elbizonytalanodó hangon, nem tenne ilyet. De, sőt, meg is fogja dugni, én mondom.

Sarah féltékeny ribancnak tartja Mellit, majd akkor telefonálok legközelebb, ha Levi veszi fel, mondja, tán valami jósdában teccik dolgozni? A ház többi lakója döbbent arcot vág, Pitta azt sem tudja, milyen rendezvényen van és csak néz, mint hal a szatyorban. Mindkettőt ő mondta, még mielőtt. Melli azért ilyen tapló, mert korábban, mármint azután, hogy összefeküdt Levivel, levelekkel zaklatta (csak kettőt küldött!), és ezt Levi csaja valamelyik közösségi oldalon (az értelmi szintet elnézve hotdog vagy myvip) meg is írta, és nyílt kurvaanyázás lett a dologból, amit - gondolom - az internet népe üvöltő röhögéssel fogadott. Korvettádám a témához csak annyit tud hozzáfűzni, hogy van olyan excsaja, akivel jóban van, és olyan is, akivel nem, de ő szeretne mindenkivel jóban lenni. Az egyszerűség mértékegysége innentől nem a faék, köszönjük.

Közben a párocska vásárol, Beki nyávog egy sort, még mielőtt bárki is szimpatikusnak találhatná, veeegyüüüünk diiiiinyééééét Leeeeeviiii, jólvan, kapsz. Öntet is kell, ennyi áll a papíron, Levi kiakad, faszom, milyen öntet bazdmeg. Beki írta így fel, erre tippeltem mellesleg. Már a közértben megy az ölelkezés, a csaj úgy rá van tapadva Levire, mint buszvezetőre a szürke nejlonzokni, ebből akkor is kúrás lesz. Mondjuk Levi már nem a régi, a harmadik napon vagyunk és még nem is hányt le a teraszról, ejnye. A vásárlás után az utcán kóborolnak az esőben, Levi vesz egy pár ronda fülbevalót Bekinek, viszkiznek a sétányon, és elérnek egy tetoválószalonhoz, ahol kitalálják, hogy közös tetkót csináltatnak, csillagot a csuklóra - pirosat bekinek, kéket Levinek. Romantikából. Na, ezért volt az előbb már Beki csuklóján az a kötés. A kamerába Levi halálkomoly arccal azt nyilatkozza, hogy a csillagot a csaja miatt tetováltatta magára, mert ez így rá emlékezteti. Mármint úgy, hogy Bekivel közösen varratott. Levi egy kicsit széldékes.

A házban végre kiderül, miért pakolgatja a póthajat a jobb vállára állandóan Niki, két mély seb látható rajta, első blikkre fognyom, másodikra is. Erről is a kibaszott Twilight tehet. Leviék fázósan sétálgatnak a Balaton partján, a jászkarajenői Higuita fejében fura gondolatok kavarognak, nagyjából ilyen egymásutánban: Beki-dugás-pia-dugás-Beki-Sarah-jajsitenem-hazaköltözés. Korvettádám a tegnap esti minimáldugás után nem erőlteti Póthaj száját többé, inkább hasizomgyakorlatokat végez úgy, hogy Melli rajta ül, minden egyes felülésnél a mellébe fúrja a fejét, ami nagyon tetszik mindenkinek, már ha a nézőket nem számítjuk, ugye. Lófej is ott pocol az ágyban, nocsak, ez is a nagy készülődés része? Féltékeny lesz egy kicsit, ennyire jó faszi ez a Korvettádám, hogy itt minden nő őt akarja magába húzni? Alfahím a pultban ül egy széken, mint lófasz a hideg vízben (ő mondta!) és még egy kockacukrot sem adott el, neki ennyi jutott ebben az epizódban.

Leviék hazaérnek végre és boldogan mutogatják a tetkókat, Niki hörögve negédeskedik, Korvettádám rosszallja, Pitta meg bölcsen összefoglalja a dolgokat, ennyi, Levi berugik és máris van egy tetkója. Pitta és Pörkölt a legjobb arc továbbra is. Na, borul a bili, Melli és Lófej a fürdőszobában, a többiek meg elmesélik a telefonos jelenetet Levinek, aki nagyon idegesnek tetteti magát, Melli, üvölti, baszomaszádat, miért vagy gyökér? A hangjában röhögés bujkál, az arca vigyorra rándul, ő lehet, így ideges. A fürdőszoba ajtaját veri, gyerekibazdmeg! Mindjárt szétbasz az ideg! Gyökér vagy! Melli ül bent a budin, Lófej zuhanyzik, nem mennek ki egyelőre. Beki menten rátapint a lényegre, az oké, hogy Levit bemártja, de minek baszik ki velem is? Melli nem mer kijönni a fürdőből, muhaha.

Aztán csak előbújik, Levi megy is utána, te kis szarkavaró köcsög, mit pofázol te? Azt is elmondtad, hogy basztunk egész éjjel? Csíra vagy, köcsög vagy. Ez megy pár percig még, Levi kezdi magát rendesen felpörgetni, Melli meg a szobában picsog és haza akar menni. Az előzetesből kiderül, hogy később betoppan maga Sarah is, a megcsalt asszonka is, na, erre kíváncsi vagyok.

Címkék: aranypart
101 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Picurigor 2011.08.25. 07:37:05

hiába tudom, hogy ez a műsor talán mindennek a legalja, mégis képtelen vagyok nem nézni.

és amikor olvasom a Hv-t róla, jókat mulatok.

ajjaj, a végén még szennyes lelkű angyal leszek...:)

Nyanyóka 2011.08.25. 07:43:45

"...a csaj úgy rá van tapadva Levire, mint buszvezetőre a szürke nejlonzokni..."
Sixx! A stílusod továbbra is no.1!!!
Úgy látom, hogy a HV megint jobb lesz, mint maga a műsor, de ez nem baj, csak írj továbbra is ilyen szenzációs szövegeket! Köszi!

sunblind 2011.08.25. 07:49:24

csibészelteti a nyulat egy párnával :D

waces · http://blog.waces.hu 2011.08.25. 07:54:27

sirvarohogos. _sokkal_ de sokkal jobb, a hogyvolt, mint a musor, amirol szol. csak igy tovabb :)

haruka 2011.08.25. 08:00:18

a műsor eddig hótt unalom, mondjuk én a Jersey shore-hoz vagyok szokva. a HV viszont fasza, mint mindig. és sosem hittem volna, hogy Pittát fogom a legjobb arcnak gondolni, persze a nyúl után.

2011.08.25. 08:02:03

a nagy részük pesti... ez mindent elmond a fővárosi fiatalok értelmi színvonaláról (akinek nem inge...)

oa62 2011.08.25. 08:10:47

Sixx, az az alliteráció felejthetetlen...

Dave Brubeck 2011.08.25. 08:12:55

Melittának nem csak a husidarab hanem a húszas is beesett

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.08.25. 08:16:08

Sziasztok! Előkerültem, már alig vártam Sixx mesterműveit. :-))) Nem is csalódtam, a reggeli nevetés megvan. A műsort éppen a HV-k miatt kihagyható, viszont mivel nem láttam a Jersey Shore-t, így nem tudom, hogy van vmi tétje a műsornak? Vagy csak elvannak a Balatonnál nem is tudom meddig?
Szép forró napot mindenkinek! :-)))

Bubba Rogowski 2011.08.25. 08:18:43

"Melli méretes mellei mellé menekítette, melegben megkel, mérlegelhette mélabús mutatványát mindeközben)" - ezzel hivatalosan is lírai magasságokba emelkedtél, Sixx.
Ja és még mindig nem láttam. Mindenesetre Hajrá Pitta!

retard 2011.08.25. 08:21:20

Az ótvar kamionos baseball sapkák is megérnének legalább egy félmondatot.
Lehet konstans kurvák/kamionosok bulit szerveztek.

k.o._laci 2011.08.25. 08:33:27

Zsenialis postok, szakadok ... mar felek mi lesz velem ha vege ennek a szarnak:)

Szunya 2011.08.25. 08:35:09

Pitta és a nyúl... az epizód ászai voltak.
A HV zseniálisra sikeredett megint.
Ahhoz képest, hogy iszonyúan megrendezett az egész (miért mindig Sarah telefonál?) remekül szórakozom a műsoron, mert sejtem, hogy másnap reggel szétröhögöm az agyam...

Beki kérdése: milyen expasinak lenni? - Levihez nagyon ütős volt, megért volna egy kis kitérőt...

Valandil 2011.08.25. 08:38:28

Az üres pultból (nem)árulásnak mi volt az értelme?

Wakka 2011.08.25. 08:39:43

Beki Szenes Andrea párhuzam volt már?

vegteleneskeptelen 2011.08.25. 08:49:20

@DóraTanár: Nincs tétje, csak elvannak, a műsor lényege az hogy nézzük a gyökereket és szörnyülködünk/röhögünk, kinek-kinek habitusa szerint :)

M. Bertalan 2011.08.25. 08:51:09

Bazmeg sixx, most miattad megnéztem a tegnapi részt, RETTENETES VOLT.

Nevem Earl 2011.08.25. 08:52:11

Az Éden után még egy ilyen fost nem bírna elviselni érzékeny kis lelkem, tehát nem nézem, viszont a hogyvolt továbbra is élvezhető. Meddig fog tartani ez a Goldbícs?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.08.25. 08:55:04

@retard: azokat az ÉH-ból riszájklingolták amikor volt az a förtelmes rap előadás, legalábbis nekem úgy tűnik.

Egy szösszenetet hiányolok a HV-ból (ami egyébiránt zseniális lett), amikor Ádám szarakodik a virslikkel és azt mondja, hogy ő csak a sajátjához ért. Erre Niki: háát...

Niki kezd arra a tigrisfejű nőre hasonlítani aki Kleopátrának képzelte magát és volt vagy ezer plasztikai műtéte

Egyébként a lányok plusz Ádám plusz a nagydarab gyerek olyan mérhetetlenül ostobák hogy nem igaz. A többiek csak simán ostobák

Pörkölt for prezident!

kumm 2011.08.25. 09:03:24

Én akkor kaptam sokkot, mikor Niki közölte, hogy jobb hogy elment Pókmajom, mert akkor ő nem nyitott volna a többiek felé. Nincs neki önálló akarata? Pókmajom bábja. Bár az édenben sem volt ez másképp a végén.

Adát meg elneveztem Nyafka-X-nek, vagy HP-nak. Hogy az milyen hisztit lecsapott, még a végén visszasírjuk Pókmajmot, ehelyett a csaj helyett.

Ga3esz 2011.08.25. 09:07:57

Sziasztok!
Sixx király volt a HV!:)
Pitta újabb beszólása tegnap: "Kapkod, mint hajléktalan a zsíroskenyér után!" Ezen behaltam.:D

M. Bertalan 2011.08.25. 09:08:12

@HUN_Sector: Hát spec jelen pillanatban 5-3 az arány a vidékiek javára (forrás: aranypart.blogspot.com/p/aranypart-szereplok.html).

Most mondanám, hogy a hozzászólásod mindent elmond a vidékiekről, de kettős identitású (vidékről Budapestre került) fiatalemberként ilyet nem teszek.

Bubba Rogowski 2011.08.25. 09:09:31

@Benyeszke: rémálmaimban se térjen vissza az a reppelés, kimondhatatlan szenvedést okozott nekem.

Vision 2011.08.25. 09:09:46

@HUN_Sector: Aha, inkább Alföldről Pöstre települt tirpák mind, de ne zavarjon! :)

dr. v.b.1990 2011.08.25. 09:10:41

Hát ez qrva nagy lett!
sixx: nem akarsz fellépni a Showder Klubban ?
Óriási sikered lenne!

" egyik kommentelőnk olyan hamburgert evett ott, hogy azóta sem mer szarni, csak mondom."
LOL
Amúgy a műsorból max. 2 percet bírtam megnézni ,de azt is nagy nehezen bírtam ki,de lehet hogy belenézek.

tobyas 2011.08.25. 09:17:44

Semmi pénzel elindultak Siófokra? Nem értem, hogy ezeknek nincs saját pénzük, amiből cigit, piát, kaját vehetnének?

M. Bertalan 2011.08.25. 09:18:25

@tobyas: Nyilván az a szabály, hogy nem lehet náluk pénz. Gondolom.

Lasombra 2011.08.25. 09:18:48

@Vision: FYI, Pest már simán Alföld, geográfiailag is és kulturálisan is.
üdv,
egy köcsög budai :)

más.
tényleg abból a pultból kellett volna forgalmat csinálni, amit az utolsó képen látunk? :) ennyi erővel lehetne feladat az is, hogy egy tompa zsebkéssel atomot hasítsanak.

biker_kolee 2011.08.25. 09:25:47

@Vision: Akinek nem inge. Úgy látom, felvetted. :))))

AzHofi 2011.08.25. 09:30:55

Tik ilyenekkel foglalkoztok, a gazdasági helyzet meg egyre csak fokozódik? Mi lesz a pénteki Bernanke bejelentéssel, attól kéne inkább parázni, azon fog múlni, hogy a húszezresből kifutja-e majd egy kiló kenyér a jövő héten.

garnéla mák 2011.08.25. 09:34:33

ne má, ennyire fos a casting, hogy maguktól nem is tudnak 1 jó balhét összehozni? cirkuszt a népnek, nem kenyeret!

hardenberg 2011.08.25. 09:37:49

Szánalmas, embernek nevezett roncsok.

Hamvas Béla, 1967:
"A televíziót tökéletesítem kívánom. Helyszíni felvételeket akarok közölni, leginkább háborús jelenetekről és bűntényekről és kivégzésekről és kínzásokról. Mit szól hozzá? Az ön feladata lenne a felvételeket és a szöveget elkészíttetni. Gyermekeknek például bemutatni a piton és az alligátor harcát. Természethű ábrázolás, az összes hanggal, a csontok ropogásával és a nyögésekkel és sziszegéssel. Nagyszerű, mi? Birkózás? Sport? Komikus. Csak ami élet-halálra megy. Vagy például az államfők beszélgetése, ahogyan ezt a szerkesztőségben megbeszélik, jó cinikusan. Helyszíni felvétel a bányaszerencsétlenségről. Bombázások. Asszonyok és gyerekek üvöltözése és halálsikoltozása. Remek. Tábornokok kivégzése. Óriási. Érti? Azt akarom, hogy az emberek eszeveszett sóvársággal tapadjanak arra, ami az úgynevezett életből számukra még megmaradt, a csokikrémre, a franciasalátára, a habra, főként a habra, nyalakodni, a pálinkát szopogatni és az ürmöst. Érti, mit akarok. Kínzásokat akarok bemutatni, persze úgy, mintha ellenséges államban csinálnák, hogy milyen szörnyűség, és milyen borzalom. Nemi aktusokat akarok bemutatni, lassított felvételekkel, mit szól hozzá, hahaha. Ez önnek való, hiszen ön onanista. Az én fantáziám ehhez erőtlen, koituszversenyt rendeznék, a nők hogy tódulnának, milyen tolakodás lenne, hogy csődülnének, ki hányat bír ki, koituszkirályné, hahaha. Ilyet is csak egy csatornalakó eszelhet ki, de ez a jövő útja. Kell? Vállalja?

A Diák egykedvűen ül, és meg se mozdul. Végül azt mondja:

- Mivel akar még becsapni? Én ettől nem félek. Már csak azért sem, mert ami történik, vagy ami néhány év múlva történni fog, az ez. Mindegy. Nem kell."

lalanc 2011.08.25. 09:38:01

Én azon lepődök meg, hogy ilyenkor délelőtt ÉH HV komment már 100-130 db volt. Mi van emberek? Ez is hasonló színvonal, nem a műsor a lényeg, hanem a kitűnő összefoglaló.
Nekem lassan érik a laptop csere, mert eddig 3/3 alkalommal köptem szembe a monitort kávéval a röhögés miatt reggeli közben.
Ja, az senkinek nem bökte a csőrét, h Breki és Levi simlissapiban és napszemüvegben ment vásárolni???

2011.08.25. 09:39:06

@Vision: gyerekek mondtam, akinek nem inge, ne vegye magára. :) Vagy jobban tetszik az a megfogalmazás, hogy ez a fiatalok tekintetében a szép magyar valóság?

M. Bertalan 2011.08.25. 09:42:44

@HUN_Sector: Azért határeset. rettenetes a mai helyzet, de nem ennyire.

2011.08.25. 09:43:12

@M. Bertalan: Hát azért van az 5 pesti is... (4 BP ugye adott, illetve Budaörsöt nyugodtan oda sorolhatjuk) De nem oszt, nem szoroz. Hülye, elkényeztetett gyökér mind, főleg a már lelépett csálémellű, aki nem hajlandó dolgozni.

2011.08.25. 09:45:20

@M. Bertalan: Ezen nőnek fel a mai fiatalok is.... ők is közte lesznek azoknak, akik a mi nyugdíjunkat (ami ugyebár nem lesz:)) próbálják megteremteni

M. Bertalan 2011.08.25. 09:47:45

@HUN_Sector: nevelek egy gyereket (Pesten...), azért mondom, hogy nem ennyire katasztrofális a helyzet. Nem egyszerű, persze.

jo.e 2011.08.25. 09:53:00

Ezek az idióták kihozzák az "állatot" még szegény Pörköltből is. Még a végén vérnyúl lesz belőle. Aztán ha "meghágja őket, nem lesz ekkora pofájuk" :) V. lehet, h. már a kajáját féltette tőlük - látja a jövőt. A mi nyuszink ui. csak a kajáért hajlandó harcba szállni.

Vision 2011.08.25. 09:54:10

@HUN_Sector: Nem vettem magamra, nem vagyok pösti, de attól még gyökér ez a hozzáállás.

@Lasombra: Jajj, ne! :)

neurolingvisztika 2011.08.25. 09:54:49

Szerintem azért az ÉH ennél jobb volt, ezt maximálisan megrendezettnek érzem, az ÉH-ban legalább úgy éreztem, mintha tényleg lenne konfliktus, ez még a látszatra sem ügyel. Az az üres pult és hűtő teljesen érthetetlen nekem! Hajrá Pista!

Vision 2011.08.25. 09:56:35

@biker_kolee: Nettó ferdítésből indult ki az egész, és mint már írtam, nem vagyok pösti. :)

candyperfumegirl 2011.08.25. 10:14:17

Az epizód vicce nálam az, hogy mégis mit árult Alfahím a töküres pultban? Önmagát?

redriot77 2011.08.25. 10:16:40

Ezt az üres büfét én nem értem: mégis mi a faszért menne be oda akárki is? Üres pult, nagydarab parasztgyerek "ne nézzé! mit néze'?!" arckifejezéssel. Jó kis hely.
Legalább azt a kurva italhűtőt feltölthetné ez a nagy melák... Coca-Cola Hungary helyében simán perelnék.

Harcospónilóó 2011.08.25. 10:17:19

@lalanc: én arra a következtetésre jutottam a naphemü-sapi párosból, hogy Bragypittynek és Jolikiasszonynak öltöztek :)

sixx · http://comment.blog.hu 2011.08.25. 10:23:41

a vidék-nemvidék diskurzust a majdittoffolok.blog.hu-n tessen folytatni, kösz.

pákozdy 2011.08.25. 10:31:18

"olyan hamburgert evett ott, hogy azóta sem mer szarni"- még ha jó is, ez mi a faszt jelent? Ha szarni akar, rögtön fosni fog, vagy mi? A másik: Kurt Ribancnak mi az a két gennyes seb a vállán?

Billy a kölyök 2011.08.25. 10:39:55

Azért én kíváncsi lennék Niki sebesülésének történetére. Biztos nem Korvettádámból hozta ki az állatot még a múlt éjjel.

És igen, Korvettádám ennyire jó faszi. Persze, ha korvett nélküli Ádám lenne, vissza sem köszönnének neki a csajok.

A körömcipő alakú telefon mindent visz. Egyszer láttam életemben hasonlóan giccses szart, az Őrület című filmben egy Garfield alakút, de az legalább egy jó film volt.

B-rocker (törölt) 2011.08.25. 10:56:10

Igazi vendéglátós tehetségek. Lemegyek ebbe a csehóba enni, hogy részvétemet nyilvánítsam ennek szerencsétlen tulajnak.

Lasombra 2011.08.25. 11:02:39

@Billy a kölyök: nyilván csak az irigység beszél belőlem, de igazán remek dolog egy ilyen corvette. annyira nem drága, mint gondolnánk (7 misiért már válogathatsz is), cserébe rendesen szürcsöl, drága javíttatni, fenntartani, meg úgy általában... amerikai.
persze muffmágnes is, de ebből még anyagi helyzetre nem érdemes tippelni. személyiségre sokkal inkább. :)

remélem, ez annyira nem volt off. ha a nyúlról ér írni, akkor a kocsiról is.

csudri82 2011.08.25. 11:11:41

@HUN_Sector: Melyik iq-bajnok budaörsi? Nem volt elég nekünk VV Zsófi, ebbe a műsorba is raktunk egy helyi idiótát? :)

Büszke_troll 2011.08.25. 11:12:18

Na, ezt is láttam. Összezárnak 6 prolit, (plebsz, alsóbb néposztály) aztán instruálják őket, de gondolom az alap viselkedésminták maradnak. (Szőlőfürt csócsálása a boltban -ezért ölni tudnék-, utcán üvegből vedelés, tetoválás, stb.)

Bubba Rogowski 2011.08.25. 11:13:56

Ja most szólok, hogy az "Erről is a kibaszott Twilight tehet" - dumát hivatalosan is lenyúltam, és számos élethelyzetben tervezem használni... :D

Büszke_troll 2011.08.25. 11:13:57

@Lasombra:
Corvette a gazdagabb prolik autója.

Baromméter 2011.08.25. 11:15:26

@Valandil:

"értelme"?!! Ezt a műsor kapcsán komolyan kérdezed? :)

Döcögősen indult, de a közpétől sirály lett megint, sixx.

Málnalekvár 2011.08.25. 11:23:15

Nem lehet, hogy a kapott pénzből nekik kéne feltölteni a pultot is? Csak elfelejtettek szólni :D Mondjuk az az igazi gazdálkodás, árura is kell befektetni, aztán meg visszaforgatni, nem csak úgy költekezni. De ha ez így megy tovább ezek éhen halnak :D

MINE 2011.08.25. 11:27:03

Kedd este én: - Basszus lekéstem az Aranypartot, pedig meg akartam nézni.
Férj:- Miért nem állítod be felvételre?
Én: Áhhh, majd inkább elolvasom a HV-t az sokkal viccesebb.
Ő: Az igaz, de ott nem mutatnak csöcsöket... :-D

Hát ennyi. Pont erre találták ki ezt a sorozatot. :-D

biker_kolee 2011.08.25. 11:30:31

@Vision: Nincs is belőle probléma, én sem vagyok az. Isten ments. :))))))

Málnalekvár 2011.08.25. 11:34:34

Bocs a dupla posztért, de megint megnéztem a képet a pultról.. Az annnnyyyiraaa abszurd, hogy fel nem foghatom :D Az meg a másik fele, hogy delikvensnek nem jutott eszébe egész nap megkérdezni a főmukit, hogy mi a helyzet az áruval?? Nem láttam a tegnapi részt, de ahogy a képen látom még 2 doboz tictac sincs benne. Komolyan reggeltől-estig árulta a semmit? Minek? Eszébe sem jutott, hogy ez értelmetlen? A magam részéről pont az első percben kérdeztem volna meg honnan kell feltölteni a pultot. Mondjuk megboldogult lánykoromban voltam pultos étteremben. Az alap, hogy a következő napra, már előző este felkészítem a pultot, hogy ne reggel keljen vele mókolni, ha én megyek. Ha meg váltótárs megy másnap reggel, akkor meg azért alap. De még ha életében nem csinált ilyesmit sem értem, hogy a fenében nem esett le neki, hogy semmit árulni értelmetlen? Áááhhh, ezen szétröhögtem magam :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.08.25. 11:36:14

Hiába ment már le három rész, akárhányszor meglátom Melittát, semmi mást nem tudok tenni, csak ordítani hogy "ennek mekkora csöcse van már?!" méghozzá jó hangosan.

Málnalekvár 2011.08.25. 11:38:45

Arról nem is beszélve, hogy mifenét keres a pulton 800 méter vezeték tekercsben, meg a kupleráj mögötte? Vééégem van :D Ha ezek ha így fojtatják, ez egy fogyókúrás tábor lesz, jövő héten csak száraz kenyér és víz lesz a menü. Na jó, valszeg azért még piát meg cigit majd vesznek :D

travis 2011.08.25. 11:39:20

Szerintem az adott büfé nem is volt nyitva, ugyanis a pultozáshoz szakvizsga kell, és nem elég annyi, hogy csávókám megmutatja, hogy hogyan kell beütni egy tételt. Tudtommal. De szóljatok, ha nem.
Szóval az egész "melózás" egy ordas nagy kamu.

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2011.08.25. 11:42:33

fluortomi hogy került bele a műsorba? (vö. 4. kép)

Harcospónilóó 2011.08.25. 11:44:55

@Málnalekvár: gazdálkodjanak?? :D szellemi képességeik határát súrolják már 2 mondat összerakásával is, nemhogy még ilyenekkel is foglalkozzanak :)

jahm, még a tegnapi részben azon szakadtam, amikor Levifiú dörömbölt a fürdőszoba ajtaján Melcsöcsnek, közben Pacilány fürdött, és olyat pucsított a zuhanykabin plexijére hogy.... :D

Málnalekvár 2011.08.25. 11:51:21

@travis: Na ja, az meg a másik. De annyi eszük lehetett volna, hogy álcázzák a dolgot és tesznek egy kis árut a pultba, legfeljebb, mikor eladni kell, akkor odaugrik valaki az eredeti csapatból. Vagy nem tudom, de ez így nagyon gáz.

@Harcospónilóó: Igazad van, én kérek elnézést :D

horee6 2011.08.25. 11:57:09

Arra leszek kíváncsi, mikor tudatosul a kis közgazdászokban, hogy a 60 rugó egy hétre kurva kevés nyolc embernek egy hétre. Ezek meg ebből akarnak még piát, meg cigit venni. Ráadásul a két kajlacsöcsű még ebből is lenyúlt 20-at. Kíváncsi vagyok, hogyan fognak kajáért szűkölni a hét vége felé. Vagy majd megeszik egymást?

azigazivideki 2011.08.25. 11:57:59

sohse láttam egyetlenegyet sem semelyikből sem, de ez tényleg qrvajó! sixx respekt!

MissX 2011.08.25. 12:07:44

sziasztok!

én azért valahol, a lelkem legmélyén, egy eldugott pici helyen azért reménykedem, hogy ezek szerepet játszanak és a valóságban nem ennyire egyszerűek.

azt a részt várom nagyon, mikor rájönnek, hogy nincs pénz, nincs kaja :)

Vince Larkin 2011.08.25. 12:09:01

" a jászkarajenői Higuita" ezen könnyesre röhögtem magam! Zseniális a HV, a műsort nem nézem.

szgy 2011.08.25. 12:11:47

@HUN_Sector: nagy részük pesti? kapásból 3 vagy 4 biztos nem.

biohazard 2011.08.25. 12:27:18

Hát, ha Niki vállán az fognyom, akkor minimum kardfogú tigrisé. Ótvar kelések inkább.

kumm 2011.08.25. 12:30:42

Hogy nektek milyen szemetek van!! Nekem ugyan fel nem tűnt, hogy a Niki vállával van valami. Ezek szerint a 2-es csatornát néztem eddig. :)

Savafan 2011.08.25. 12:52:59

@MissX: azt én is várom. majd kimennek koldulni a siofoki bícsre:)

hogy nézhetnek a külföldiek a sétányon, amikor pár prosztó a jakuzziból alsógatyát hajigál az utcára és közben folyamatosan óbégatnak:)

~XYZ~ 2011.08.25. 13:23:55

Azért volt üres a pult mert már eladott mindent!!! :D :D :D

Egyébként ez az eladósdi nyilván kamu...képesítés nélkül ilyet csak feketén lehet csinálni. :D

jobbcsapott 2011.08.25. 13:29:43

ezt a szőke hímringyót valaki nem baszná fejbe egy péklapáttal? iritál a feje...

Ács Ferenc 2011.08.25. 13:30:50

Egy részt sem láttam ebből, de a poszton és a kommenteken sírva röhögök.... Még, még!

2011.08.25. 13:33:57

@csudri82: Ádám. Lakóhelye: Budaörs
Csillagjegye: Kos

MissX 2011.08.25. 13:42:01

@Savafan:
még csak az arra járók, de a szomszédok?

Kaviárevő felsőezer 2011.08.25. 13:52:44

én hülye reménykedtem benne, hogy az anyaműsorhoz hasonlóan sikerül egy Helyzethez legalább nyomokban hasonlító pasit valahol összekaparniuk, és betolni a műsorban. mer' ezek siralmasak

sélli_ 2011.08.25. 13:59:18

NAGYSZÍNPAD! NAGYSZÍNPAD! NAGYSZÍNPAD! :))

Mme du Tancin 2011.08.25. 14:16:33

heló, az megvan, hogy Pókmajom Korvettádám hirtelengazdag apukájával kúr a tiszta szép érzelmek jegyében??

Phaszphej · http://phaszphej.blog.hu 2011.08.25. 14:36:29

"Korvettádám a témához csak annyit tud hozzáfűzni, hogy van olyan excsaja, akivel jóban van, és olyan is, akivel nem, de ő szeretne mindenkivel jóban lenni. Az egyszerűség mértékegysége innentől nem a faék, köszönjük."

Hanem a szerkeszto,aki ezt tudta odavagni.
Gondolom,az a valasz egy 10-20 perces beszelgetes teljesen mas jellegu kerdesere erkezett.

Eruka 2011.08.25. 14:56:11

@no-night: na arra a képre egy kósza pillanatig én is azt hittem... :)))

sixx · http://comment.blog.hu 2011.08.25. 15:09:12

mától NE linkelgessünk spoileres előzeteseket ide, még a testvérlapokról sem, kösz.

Baromméter 2011.08.25. 15:27:55

West Wingről lesz HV? Tudom, hogy oldie, de én még itt tartok.

mocskosmacska 2011.08.25. 15:48:37

Egyet hiányolok. A jó nőket. Eddig minden valóságshowban (kivéve benkő felesége keresben) volt egy-két kifejeztetten csinos lány. Innen mintha kifelejtették volna. Szerintem még Ada néz ki a legjobban.

kozi001 2011.08.25. 15:59:59

És van valamilyen taktika, nyeremény, kiszavazás? Valamilyen kötöttség, szabályzat?

elmo27 2011.08.25. 16:10:24

Hogy is van ez? Azt mondták 4 fiú és 4 lány szerepel a műsorban. A munkát is párban végzik. Nade! Szandrával együtt kilencen voltak! Pókmajom rövid fellépése és teátrális távozása meg volt tervezve? Ha igen, akkor nagyon gyengén adták elő a műsorkészítők!

Bigcat 2011.08.25. 17:37:13

Szandra mellműtétjét elcseszték, egyikbe C, másikba D méret került, áhhhh...Lehet, h ezért ment haza, a balhé csak kamu volt:-S
www.storyonline.hu/?cid=36095

pink ninja 2011.08.25. 19:10:21

beki ránézésre kb levi anyja lehetne

a legnagyobb komment eddig a beki-szenes andrea vonal felemlegetése : )))

soymilk (törölt) 2011.08.25. 19:27:57

Beki úgy néz ki, mint akinek odb@szarintottak egyet a felső ajkára. Be kellene tiltani az ajakfeltöltést. Szégyen, h vki végig tanul 6 évet az egyetemen, meg 12 évet a plasztikai sebészet szakvizsgára, aztán ilyen förmedvényeket gyárt.

*jinx* 2011.08.25. 22:34:18

Pitta? Én az ÉH-ben is imádtam! :D

deltaTheEnd 2011.08.26. 01:35:49

@sixx: baszki én nem nyitottam meg egyik linket se, de ez a mondatod meg linkelt cikk alanya önmagában spoiler, bár remélem, hogy kurvára nem igaz amire gondolok h fog következni.

sztem töröld az én hsz-emet, a tiédböl meg a 'spolieres' szót

deltaTheEnd 2011.08.26. 01:42:29

Pitta nagyon szimpi, ebből a társaságből kiemelkedni nem nehéz mondjuk.

egyébként én azon néztem h Levi ilyen jó pasi? rápusztult a Csöcsi ugye, első este ráment volna a Lófej, meg ugye Breki is generálja magát.

pörkölt halálcuki, nem kéne a szarját takaritani beszereznék egyet.

azon még röhögtem h Csöcsi a WC-ben: maradjunk már egy két percet. elötte meg akkor arccal pofázott a telefonba h nekem volt felháborító. aztán slusszpoénként elbőgi magát és haza akar menni. hát lol.
süti beállítások módosítása