Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x18 – 1:00-2:00

2011. augusztus 23. 12:30 - Milo Rambaldi

Éjjel 1 óra van, normális emberek ilyenkor dugnak, isznak vagy alszanak, de a 24 szereplői csak most ébredtek fel igazán. Természetesen Jónás körül forgott a történet, aki nem a cethal gyomrában van, hanem a rohadt állatjának most már rakétára szerelt prionja van. Jack a „kösz jól vagyok, a priont rég nem számolom” felkiáltása ellenére elég szarul van, ráng a keze-lába. Ica a rakétásítás örömére a támadást lefújta, Jónás igyekszik a Fehér Házba „tárgyalni”. KisIca taktikailag dugott a médiával, majd közölte, hogy nem leszek többé Barbie Frenchy, rohadj meg, ha kabinetfőnöknek szar is vagyok, de a pornószínésznőnek jobb vagyok, mint te.

Tónival nyitunk, Stokesékat nézi, amint üzemanyaggal töltik a rakétákat, na ekkor telefonál Jack és Renée, támadás lefújva, takarodó. Meghibbantatok ti is meg Ica is? Van a hátizsákomban C4, jól felrobbantom őket, Jónás meg a kurva nénikéjét zsarolja, ne minket. Jack és Renée hívják is Icát, akit nemzetbiztonságis Tim forgat lassú tűzön, Ica ezt nehezen tűri. Tim balra el, de a telefonozó Jack szerint Ica hazudik, aki a kezdeti műfelháborodást követőleg csak bevallja, hogy Jónás van a történtek mögött, Jack pedig hallgasson a szívére. Hogy a Fideszre szavazás itt miben segíthet, azt még nem tudjuk, de Jack kódolta az üzenetet, Ica dugni akar, de szűz is akar maradni, álcázott bevetés lesz.

Jónás és Greg Seaton érkeznek a Fehér Házba, Jónáson kezd a ködös patrióta őrület egészen elhatalmasodni, Jon Voight kurva jól nyomja a bolondot. Viszik is őket az Ovális Irodába, na ez még egy jó jelenet lesz, ezt már most látom. Renée Larryt is beavatja a történésekbe, aki láthatólag szívére vette a bal hármas kiütését, az ajka is egészen fel van dagadva, benne van tehát az akcióban. A rakéták eközben teljesen bevetésre készen állnak már, de Tóni gyorsan foglyul ejt egy őrt, majd jól leüti, Stokesnak meg kiadja a parancsot, vigyél az üzemanyag-tározóhoz, de most azonnal. Tikktakktikktakktikktakk.

Ica vs Jónás előadásában láthatjuk a Prion Demands című nóta tévés változatát, Jónás helyet akar magának az asztalnál, Ica szerint az asztalfőre akar ülni, és igazából csak egy felfújt köcsög, aki zsarolni akarja. Jónás erre átad egy komplett könyvet, ebben megtalálod, amit akarunk, ha nem tetszik, jön a prion. Kuss, olvass. Tóni eközben bombát szerel az alagsorban, majd mennek fel, erre a korábban legyakott samesz feltámad, verekedés tör ki, és Stokes a káoszban bejelez Chapmannek, aki közli, hogy Stokes kormányzati betörés kódot adott, ezért a priont ki kell lőni. A technikus vonakodik, nem akarja beütni az indítási kódot, de Chapman lecsapja, és beindítja a rakétákat. Ez csak azért volt most így faszság, mert: miért is van kormányzati betörési különkód? Ezt honnan tudja egy külsős fejből? És miért kell a technikus a kód beütéséhez, amikor ő is be tudja ütni?

A rakéták beizzítva, Toncsi detonátora meg a nagy kavarban TERMÉSZETESEN beesett egy vízelvezetőbe. Tóni ahelyett, hogy lekapná a rácsos vasat, át akar nyúlni rajta, a rakéták már majdnem mennek, de persze az utolsó pillanatban megmenekül Amerika, rakéták, raktár, minden kiiktatva, ez mekkora egy gyökér mód összecsapott jelenet volt már! Ica is megtudja a jó hírt, Jónást azonnal le is tartóztatják, aki ennek előtte azért még rá akar támadni Icára, majd sziszegve közli, hogy ő csak egy fogaskerék a nagy gépezetben, Ica nem tudja, mivel áll szemben. Jónásnak igaza lehet, mert még hat rész van vissza. Tikktakktikktakktikktakk.

Ica hívja Jacket, aki egyre szarabbul van, Ica megköszöni Jack egész napos kitartó munkáját, biztos kap kiváló dolgozó aranyplecsnit is, ha megéri. Jack Toncsi szabadságáért kampányolt, terrorista volt, de nem is, látod Ica, milyen rendes ember? Jack eközben kezd egészen megkattanni, nem emlékszik arra, hogy mit kérdezett két perce, le is hajítja a telefont, és rohan Napocska doktornőhöz, aki ma még szebb, mint eddig. A tünetek nem meglepőek, csak gyorsak. Érkezik Renée, képzeld Jack, itt van Kim, na ehhez mit szólsz? Azt, te büdös kurva, hogy kivágom a nyelvedet, és megskalpollak, miért nem hagysz békében megdögölni? Na erre kiderül, hogy Kim egész nap Jacket kajtatta, ott volt a szenátusi meghallgatáson is reggel, de valahogy mindig elkerülték egymást. Jack megenyhül végül, és úgy dönt, beszél egy szem kicsi lányával. Tikktakktikktakktikktakk.

Könnyes összeborulás jön, és a geci alkotók persze blézerbe öltöztették Kimet, akinek három évadon át az volt a szerepe, hogy kirakta a csöcseit, és faszságokat csinált. Előbbit értékeltük, az utóbbit elviseltük, bár én a pumánál kiakadtam. Kim most már komoly, felnőtt nő benyomását kelti, aggódik a papáért, ne haragudj, hogy ellöktelek, de most, hogy haldokolsz, itt vagyok, és átölellek. Én is szeretlek, kislányom, és most, hogy az IQ-m a te szintedre csökkent, meg is értek mindent. Most pedig menj haza, és hagyj meghalni. A hülye picsája meg elmegy. Aaaaaarghhhhh...

A Starkwoodot megszállta az FBI, de ez nem akadályoz meg egy rossz pofájú ellent, hogy jól pofán lőjön egy FBI ügynököt az egyik kapunál. Az ügynök társa kutatni kezd a nigrohispán ellen táskájában, és mit talál? Egy patron priont, bazmeg! WTF?!?! Az ügynöktárs azonnal riadóztatja Larryt, aki éppen Toncsit zsuppolja be egy helikopterbe, bocs fiam, én nem a börtönbe küldenélek, de tudod, ez a rendszer csak ilyen. Tóni álszentül szempillát rezegtet, felelnem kell a bűneimért, tudom. A riadóztatás gyorsan véget ér, bumm a fejbe, majd a geciember jól ellopja az FBI-osok autóját, Janis és Renée a központból műholdaznak, Larry meg beszáll Toncsi mellé a helikopterbe, üldözés indul. Tikktakktikktakktikktakk.

Janis persze azonnal megtalálja az autót, ami természetesen a helikopter útjába esik (ez ma egy ilyen rész), Larry és Toncsi leszállnak, erre a geciember kilövi a pilótát, Larry és Tóni bemenekülnek egy fal mögé, tűzpárbaj következik, Larry kap egy golyót a hasába. Toncsi megy is vizslatni Larryt, erre érkezik a geciember, Larry szólni akar, erre Tóni ránéz a a geciemberre, aki nem lő, sőt leteszi a fegyverét, ezek ismerik egymást, bazmeg!!! Erre Larry is rájön, de már késő, mert TÓNI MEGFJOTJA LARRYT!!! Rohadt, mocskos áruló! Tóni elküldi a partnerét a prionpatronnal, ő marad. És majd beadagol valami mesét az FBI-nak! A kérdés csak annyi, hogy Tóni mióta dolgozik az ellennek. Ja, és ki is most az ellen??? Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2011.08.23. 19:30:03

Szeretünk, Kimi!

A Tony meg úgy váltogatja az oldalakat, mint én az alsógatyámat.

Margo35 2011.08.23. 20:18:40

Nekem k..rva nagy WTF volt, amikor Tony meggyilkolászta Larry-t. Csak néztem ki a fejemből... Én bevettem, hogy Tóni beépített ember volt és tul. végig a jó oldalon állt. Gyakorlatilag az egész évad egyetlen komoly meglepetése volt :)

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.08.24. 08:53:24

@Gabba: Szeretünk, csak vedd le a blézert :-)

@Margo35: Nekem nem volt akkora WTF, nagyon nem akart részt venni a Starkwood elleni akcióban, én a kikötős jelenetnél már sejtettem, hogy valami nem stimmel. De itt még nincs vége Tóni ügyben a történetnek...

Vince Larkin 2011.08.24. 13:23:05

Tóni akcója után én is csak pislogtam nagyokat, hogy most akkor WTF?! Engem jól beleraktak a hintába a szerzők, benyeltem, hogy mégis a jó oldalon áll. A hülye Kimba meg tényleg volt képest otthagyni a haldokló fatert..?! ehhhh

Robinzon Kurzor 2011.08.26. 08:59:31

Hú, erre a Tóni-Larry végjátékra nagyon emlékszem, azt hittem rosszul látok.

Robinzon Kurzor 2011.08.26. 09:00:43

Ma lesz a 8. évad zárása az m1-en ... hogy ott mennyi vér folyt mostanság, nagyon kemény.
süti beállítások módosítása