Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x16 – 23:00-24:00

2011. július 20. 16:00 - Milo Rambaldi

23 óra van. Drámai fordulattal ért véget az előző epizód, Jack belélegezte a kórokozót, amiről egyelőre nem tudjuk, hogy mi, de biztosan nem egy mezei nátha Jónást ismerve. Egyéb frontokon Larry belátta, hogy Renéenek és Jacknek volt igaza, de későn, mert hiába szerezte meg Jack a biofegyverrel töltött kamiont, a gonoszok lekapcsolták, és egy helikopterrel távoztak. A Fehér Házban is áll a bál, Ethan lemondott, KisIca pedig egy álnok összeesküvő ribanc, aki a sajtónak szivárogtat mindenféle szemétségeket.

Érkezik az ÁNTSZ az autópálya mellé, és a harmadik évadból ismerős Sunny Macer nevű csaj a dokink, aki úgy tűnik, Washingtonba költözött. Ez nem baj, mert Sunny jó nő, csak a foglalkozása ijesztő egy kicsit, beszarnék, ha szex közben azt ordítaná, hogy staphylococcus. Jacket kívülről-belülről mossák, antibiotikumot is kap, az mindig jó hatással van minden betegségre, ezzel a háziorvosom is egyetért, nincs olyan kór, amit az Algopyrin és az antibiotikum kombinációja ne tudna meggyógyítani. Ha meg van, akkor lehet is hívni a temetkezési vállalkozó havert a diszkont koporsóért. Eredményünk egyébként 15 perc múlva lesz. Larry Janissel osztja meg a legújabb fejleményeket, a biofegyver és Tóni pedig megérkeznek a Starkwood bázisára. Jónás szerint Tóni nem fog köpni, de mivel ő akkora sámánguru, hogy mindenki lelkivilágára tud hatni (vagy szép szóval, vagy egy halálos kórral), majd megoldja a nyelvét.

Mielőtt Jónás szóhoz jutna, Stokestól kap Toncsi egy-két orientációs balhorgot és gyomorszájast. Tóni feszt tagad, de az érkező Jónás szerint Tóni választása, hogy jobb egyenes vagy gumicukor következik. Seaton tojja össze magát, le akarja fújni a támadást, de Jónás átvált zombiba, nem ezért harcoltunk, te rohadt gyáva féreg, Seaton visszakozik, egy Chapman nevű fószer pedig előkészíti a cuccost. Ugrunk Icára és KisIcára, ki is legyen Ethan utódja, ez itt a kérdés, jönnek a jelöltek, aztán Ica így szól, lányom, kell egy ideiglenes kabnetfőnök, leszel te az? Egy hatalmas álmeglepődés után persze igent mond KisIca. A negédes családi jelenetnek Larry hívása vet véget, mindent elújságol Icának, támadási engedélyt kér a Starkwood ellen, Ica azonnal kabinetülést hív össze. Tikktakktikktakktikktakk.

Larry érkezik vissza az FBI épületbe, rohan is Renéehez, sajnálom, ami történt, bíznom kellett volna bennetek. Hát igen, ez valóban így van. Renée Jack betegsége hallatán sírni kezd, mondom én, hogy dúl a L-O-V-E. KisIca fűzi már Aaront, legyél biztonsági főnök. De én már nyugdíjas vagyok, mondja Aaron. Már nem, közli KisIca, ennyi volt, nagy kislány lettem, mióta Dzsuva már nem akar megplasztikázni. Kabinetülés. Az ÁNTSZ vezetőjétől megtudjuk végre, hogy mi támadta meg Jacket. Gyakorlatilag a kergemarhakór emberi verziójának egy mutáns változata, ami nem hat hónap alatt okoz teljes agykárosodást, hanem két nap alatt, a cucc egy prion. Gyógyszer nincs rá. Fasza. Ica támadni akar azonnal, de ehhez most valami kongresszusi jóváhagyás kell. 161 részen át kedvükre lődözhettek az elnökök. Már ezt sem lehet. Ez a vég.

Tónit próbálja Stokes továbbra is „kihallgatni”, pszichoterrort is bevet ellene, de mindhiába, Toncsi nem beszél. Ekkor Stokes fegyvert ránt, és közli, hogy itt a dal vége, és bár te nem Anton aus Tirol vagy (DJ Ötzi rulez), olyan rakettát rakok a valgadba, hogy Innsbruckig repülsz jódlizva. Stokes számításait Seaton húzza keresztül, jól lelövi Stokest. Be vagyok szarva Tóni, mondja Seaton, Jónás egészen megháborodott, tudom, hol van a biocucc, de természetesen elnöki védelmet kérek az infóért cserébe. Ugrunk a mentőautóra, Sunny kinyitja az elválasztófalat, nem vagy fertőző Jack, de 2 napon belül meghalsz. Tikktakktikktakktikktakk.

Jack érkezik az FBI-ba, Renée próbál kedves lenni, de csak aggódóan néz, Jack Bauer, ne legyél hülye, kapd el, és rángasd be a klotyóba, amíg még magadnál vagy. 2 napod van, fiam, ne szarakodj már ennyit. Renée még Jack kínai sebhelyein is sajnálkozni kell, hagyd már, hogy ápoljon! De nem. Renée végül beavatja Jacket a legújabb fejleményekbe, eközben Stokes és Toncsi tanakodnak, hogy mi legyen. Jónás is telefonál, hol a tökömben vagy, Greg, kellenek a talpnyalók, az egószintem legalább végtelen mínusz egyre csökkent. És Tónit miért nem lőtte le Stokes? Na gyere, ha tudsz. Telefon le, majd újabb telefon az FBI-nak. Larry Tóninak is elköpi, hogy Jack benyelte a priont, komolyan, Larry pletykásabb, mint három vénasszony, de azért hívja Icát Greg ügyében. Tikktakktikktakktikktakk.

Icát látjuk, szandokáni prionfertőzöttek képeivel sokkolja magát, KisIca vigasztalja, te mindent megtettél, amit tudtál, mégis kevés voltál, de majd most. Befut a nemzetbiztonságis Tim a Seaton-féle megoldással, Ica egyből belemegy az akcióba, jó ötletnek tűnik így elsőre. A fiúk mindenre gondoltak, Icának csak digitálisan szignálni kell Greg papírjait, ez meg is történik, de ettől függetlenül más megoldások is érdeklik. Greg kinyögi, hol a cucc, Ica sok szerencsét kíván Larrynek, aki már az FBI csapatot szervezi, Jack is menni akar, de Larry szerint nem kellene mennie, mert nem tudni, mikor lesz szarul. Történelmi pillanat következik, Jack és Larry egyetértenek. Renée meg csak búval baszottan néz ki a fejéből. Tikktakktikktakktikktakk.

Greg és Toncsi közelednek a raktár felé, ahol a bioterror van, Tóni legyak egy őrt, majd hívják Larryt, kell az erősítés, mert 10-12 ember is lehet odabenn. Jónás baszogatja Chapmant, mikor lesz kész a cucc, lődözni akarok, és itt az FBI is, hallom a helikoptereket. Larry leszállási engedélyt kér a Starkwood légi-irányításától, ezt meg is kapja, meglepő kezdet, alaphangon arra számított mindenki, hogy kilövik őket. De az öröm így is korai volt, mert Greg Seaton jól átbaszott mindenkit, a raktár ugyanis üres!!!

Ezt Jónás is észleli, büszke is Gregre, ügyes gyerek ez. Toncsi egészen bedühödik, Larry pedig áll, mint szamár a hegyen, na erre senki nem, számított. Hát igen, nem mindig mindenki az, aminek és akinek tűnik, ezzel együtt ez tényleg váratlan fordulat volt. Ezek után már csak egy megoldás maradt: töviről hegyire átfésülni az egész Starkwood bázist, ami csak azért ciki, mert a területe 300 hektár. Stokes, aki persze nem halt meg, érkezik egy kisebb hadseregnyi emberrel, és körbeveszi az FBI ügynököket, amit akartatok, átvizsgáltátok, most menjetek haza, vagy akkora bombát rakunk a seggetekbe, hogy Föld körüli pályára álltok mind. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robinzon Kurzor 2011.07.21. 22:43:16

"beszarnék, ha szex közben azt ordítaná, hogy staphylococcus"

Szerintem azt szokta :D

Micimedwe 2011.07.22. 14:11:45

Úgy izgulok, hogy vajon megmurdel-e Jack az évad végén.

Gabba 2011.07.22. 22:00:39

Hülye ez a prion, pont Jackbe kellett belemennie?!

Renée nagyon dögös ebben a kék blúzban, nekem is van egy hasonló színű, de rajtam nem áll olyan jól...

Robinzon Kurzor 2011.07.25. 22:26:48

@Micimedwe:

Nem akarok szpojlerezni, de holnaptól megy a 8. évad az m1-en.

Szegíny Rambaldi meg nem bírja az iramot...

Robinzon Kurzor 2011.08.03. 09:46:13

Akkor most kész, vége, ennyi?
Rambaldi Mestert hirtelen elvitték a kínaiak?

Nagy kár lenne ...

Vince Larkin 2011.08.04. 20:25:06

két hete elmentem szabadságra 'oszt mire visszaérek, ugyanott tart a hogyvót? Rambaldit télleg elvitte az a szemét Cheng?! jó lenne ha lenne folyt. több szót nem ismétlek :-)

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.08.08. 15:07:18

Nem Chengék voltak a tettesek, hanem Govinda. Holnaptól folytatódik a hv, napi darát nem ígérek, a színvonal rovására megy.
süti beállítások módosítása