Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x15 – 22:00-23:00

2011. július 17. 11:00 - Milo Rambaldi

22 óra van. Tegnap egy múló pillanatra elméláztam, vajon mi lenne, ha hőseink nevét is szinkronizálnánk, de gyorsan leálltam, mert nagyon elkezdtem röhögni Paraszt Jákob, Moha Lóránt, Szabó Henrikné és Sétáló Renáta kalandjain. Persze vannak, akikek a nevét nem lehet szinkronizálni, de nekik is tudok zengzetes szittya neveket adni: Elmélyedt Antal és Puma Benjámin (a titkos Pannon Puma emlékcsoport támogatásával) ugrik be hirtelen. Az előző részben Quinn, a katonai alvállalkozó Starkwood bérgyilkosa ügyködött, megölte Mayer szenátort, akivel Jack már éppen szövetséget kötött, illetve fény derült arra is, hogy a Starkwood Dzsuváékkal együttműködve biofegyvert állított elő Szandokánban, ami már Amerikában van. Jack persze továbbra is szökésben,. Tónit hívta segítségül.

Larry és csapata érkezik Mayer szenátor lakásába, Larry a változatosság kedvéért tombol, majd felhívja Ethant, aki első körben Larryre próbálja kenni, ami történt (igazi politikus alkat ez is), Larry viszont a maga keresetlen stílusában elküdi Ethant a náthás faszba, ennek épp itt volt az ideje. Ethan magába roskadtan a székébe poshad, ezt a kört szívtad, barátom. Icát látjuk már, férjével beszél, teljes a családi béke, az überhappy hangulatba jól belerondít az érkező Ethan, le akarok mondani, egy kapitális gyökér voltam, nem védtelek eléggé, majdnem meghaltál ma többször is, el kell, hogy engedj. Ica végül ezt teszi, könnyes búcsú. Már megint sok a dráma.

Jack és Toncsi autókáznak a kikötő felé, és Tóni nekem kicsit furának tűnik, olyan, mint aki nem akarja ezt az egészet. Mondjuk megértem, a tököm akarna este 10-kor elhagyott kikötőkben bioterror után vadászni, amikor sörözhetnék a haverokkal, otthon meg az asszony túrós csuszáját burkolnám utána. Meg az asszonyt is persze. A kikötőben csak egyetlen őr van, aki az ikerterhes asszonypajtival helyeskedik a telefonban, na ez nem tart sokáig, mert a sötétben bujkáló ex-CTU fiúk pillanatok alatt elkapják, majd a kikötői nyilvántartást követelik. Tikktakktikktakktikktakk.

Az egyre démensebben viselkedő Jónás beszél egy Stokes nevű beosztottjával, nincs meg Quinn (persze, hogy nincs meg, Jack legyakta, gyökerek!), na nyomás a kikötőbe. Jónás jobb keze, Greg Seaton fut be, várnak az igazgatók, te áldott jó ember, és vért ittak a fiúk-lányok. Jónás szerint az igazgatók 6 éves gyerekek, akik jobban tennék, ha a répájukat rágnák. A nők is?! Amúgy is szép teljesítmény, egyesek erre karriert építenek. Jónás az igazgatóknak tuti showműsort nyomat, ordít, sír, mindent bevet, rohadt csaló kormány, átbasztak minket, elvették a szerződéseinket, vizsgálnak minket, pedig akkora patrióták vagyunk, mint ide Makó, nem működünk együtt a szemetekkel innentől fogva. És most mindenki mehet vissza a helyére dolgozni, kuss.

Doug Knowles, az egyik igazgató vonja félre Jónást, te ide figyelj, most hogy tuti jelölésed van a 2011-es Oscar-díjra, jobb ha tudod, hogy Mayer szenátor egyre veszélyesebb, valamit kellene tenni. Ó semmi gond, mondja Jónás, egy órája halott már a jó szenátor. Knowles erre kiakad, mi tettük ezt, Jónás? Te egy rohadt állat vagy! Jónás leoltja, tennék én ilyet? Most komolyan? A kikötőben eközben fény derül Carl, az őr szerepére, jöttek ilyen rosszpofájúak, sok pénzt ígértek, ha becsukom a szemem, és egyedül maradok, az asszony terhes, a pia drága, igent mondtam. Jack csak néz, majd elővezeti az ilyenkorra rendszeresített „hazaszeretetből segítened kell” dumáját, majd megígéri Carlnak, hogy védeni fogja, csak vezesse őket AHHOZ a konténerhez. Stokes telefonál már Carlnak, gyere a bejárathoz. Tikktakktikktakktikktakk.

Carl a bejáratnál, Stokes vizslatja, mitől vagyunk ilyen idegesek? Csak nem az FBI-jal beszélgettünk? Megállapodtunk, nem? Carl izzadva kinyögi, hogy nem számított egy kisebb hadseregre egy konténernyi csempészett tamagocsi miatt. Na gyere, Károly, ülj csak be ebbe az autóba. Tóni eközben közli Jackkel, ennyit arról, hogy vigyázol rá, Károly már kampó. Ebben egyetértünk, kicsit könnyelmű ígéret volt Károlynak igent mondani az őrzésre, Renée biztosan ordítana, ha erről tudna.

Ethant látjuk, pakol de érkezik KisIca, sajnálom, hogy menned kell, de jobb ez így mindenkinek, különösen nekem. Ethan szerint KisIca jobb lenne, ha visszafogná ambiciózus természetét, nem minden a nyerésről szól. KisIca szerint igen, úgyhogy kuss és pá. Ken Dellao telefonál Oliviának, persze a kis ribanc szivárogtatta ki Ethan ballépését, majd elköpi Kennek azt is, hogy Mayer szenátor halott. Ken vacsorára hívja az álnok cemendét, de KisIca jövő hetet ígér. Az all-time evilbiccs listán KisIca sok-sok helyezést lépett előre a mai alakításával, olyan volt ez, mint Mandula Petra a Roland Garroson. Senki nem számított rá, és mindenki gyorsan elfelejtette. Tikktakktikktakktikktakk.

Larry döbben rá arra, hogy Jack tényleg nem ölte meg a szenátort, felhívja Renéet is, akiből csak sikerül kiszednie a Starkwood-ügyet némi pszichoterror segítségével. Renée szeretne szabadulni a cellából, de Larry még nem engedi ki, jól vagy te ott. Stokesék pakolnak eközben a kikötőben, Renéehez hasonlóan Károly is nagyon szeretne már szabadulni, de nem megy ez könnyen. Stokes mondja egyik sameszának, na vidd Károlyt az autóhoz, adj neki pénzt. Ja, meg egy kis ólmot is a tüdejébe, az jót tesz az asztmának. Jack és Tóni persze tudják, hogy ez mit jelent, némi vita után Jack dönt, lelövi a sameszt. Erre Stokesék is rájönnek egy fél perc után, de a biocucc már egy teherautóban figyel, ami elindul. Jack a mozgásban lévő teherautóra ugrik, Tóni lövöldözik, Jack elhajt, de elkapják Tónit, akit egyből azonosít is Stokes. Na most majd pofázol, Emerson embere, szemét dög. Tikktakktikktakktikktakk.

Jack hívja Larryt, van nálam egy teherautónyi biofegyver, Lórikám, hová kéred a transzportot? Megállok majd itt az autópálya mellett, itt várlak, Tónit meg elkapták, szabadítsd ki azt a jó embert, aki csak akkor terrorista, ha a haza is úgy kívánja, meg a saját érdekei. A csak kamillázni képes Larry gyorsan magához tér, és akcióba lendül, de a kamionban fura hangok vannak, Jacknek meg kell állnia. A teherautó oldala megsérült, láthatlóag szivárog velemi. Erre mit csinál HülyeJack? BEMEGY A KAMION RAKTERÉBE, ÉS A POFÁJÁBA KAP EGY KURVA NAGY ADAG GÁZT. HŰB+!!! Legalább a szivárgás eláll.

Nincs vége még mindig, érkeznek a gecik egy helikopterrel, Jack villámgyorsan bemenekül egy szikla mögé, de ő senkit nem érdekel, Jónás emberei a biofegyvert a helikopter segítségével kiemelik a teherautóból, és elhúznak vele. A teljesen meglepett Jack (azért azt ő sem gondolhatta komolyan, hogy Jónás futni hagyja egy kamionnyi biofegyverrel) ezt Larryvel is megosztja, meg azt is, hogy kapott a biogázból, és jó lenne, ha az ÁNTSZ-esek mihamarább jönnének. Jack a teherautó mellé hanyatlik, és arra nagyon kíváncsi leszek, hogy ezt most hogyan fogja túlélni. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kamarti 2011.07.17. 12:26:40

jáj, hát ezért a kis kikötőőrért nagyon izgultam - kár, hogy Renée nem látta, amint Jack épp betartja az életmegóvásra vonatkozó ígéretét, bár már így is eléggé a hatása alatt van, asszem (szegény Larry ezt elég nehezen is viseli)

és hát igen, én sem vagyok CTU-ügynök, de azért ismert vagy ismeretlen gáz elé se tartanám az arcom úgy, hogy legalább a kezemmel nem takarom az orrom-szám, ugye

Kisica egy izé, ráadásul a gyógyszeriparban nyomul, ha jól emlékszem, nem? szóval megfordult a fejemben, hogy esetleg nem csak Ethan van az útjában, és azért kavar, elvégre ez agy biofegyver

Llew 2011.07.18. 10:16:39

Azért az őr megmentésekor szánhattak volna rá 20 másodpercet, hogy a hullát ne hagyják annyira szem előtt. Mondjuk ilyen még akad párszor a 24-ben.
Jack meg hülye volt a kamionnál. Ne mondják már nekem, hogy nem tudott volna akkora levegőt venni, amivel megjárja.

Vince Larkin 2011.07.18. 11:51:02

Rambaldi, a hősök nevének magyarra fordításán könnyesre röhögtem magam! :-)

Ez a KisIca meg tényleg egy tenéybemászó nőcske. Ezzel a tempóval nem fog sokáig fickándozni, valaki majd "leoltja".

Megjelent "Speed" is a csi miamiból, mint Jónás samesza :-)

Jack meg mi a jó francnak megy be a kamionba, nem szanatórium az? Ha benyette azt a vackot - márpedig igencsak úgy tűnik - tényleg elég necces, hogy ebből hogy mászik ki

Robinzon Kurzor 2011.07.18. 21:44:07

" van nálam egy teherautónyi biofegyver, Lórikám, hová kéred a transzportot"

A modoros pesti taxis még megkérdezte volna:
- Melyik hídon menjek?

T. Norbert 2011.07.18. 23:33:07

Hát, a szinkronizálást inkább tényleg ne! :O :) Még a fonetikus kiírás is jobb ötlet lenne (Dzsek, Röné, Leri, Kloé stb.) :D
süti beállítások módosítása