Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x13 – 20:00-21:00

2011. július 14. 12:30 - Milo Rambaldi

20 óra van. Félidőben vagyunk, és egyelőre nyitva van a történet, nem tudni, mit akar főgecink, aki nem más, mint Jonas Hodges, ismertebb szerepében Angelina Jolie papája. Megtörtént az elképzelhetetlen, fogságban az amerikai elnök. Dzsuva tábornok legyakta a Fehér Ház legénységét, majd Olivia foglyul ejtését követően sikerült Icát kikergetni a bunkerből, ahol Jack őrizte. Dzsuva nincs egyedül, Jonas Hodges segíti kintről. Dzsuva beszédet akar mondatni Icával, élete utolsó beszédét. Drámai epizód következik ismét.

Olivia és Ica könnyes békéje a nyitás, ne haragudj, anya, nem haragszom, kicsim, na gyakjuk le ezeket a bantu négereket. Jack és Bill beszélgetnek, te Bill, én előkészítettem a bunkerban egy jókora adag C4-et, a legkisebb zajra robban a cucc. Megyek is, felrobbantom, addig te megmented az elnököt, és minden rendben lesz. Mayer szenátor ordít suttogva, de Jack közli vele, hogy kuss bazmeg. Eközben Ica arra kéri Dzsuvát, hogy engedje el a túszokat, ez az ára a beszéd beolvasásának. Dzsuva erre kiszed egy random embert, és szétlövi, jó akarata jeléül. Akarsz további túszokat elengedtetni, Ica?

Ica elkezd beszédet mondani, Hayworth alelnök tombol, de az adást nem lehet kilőni, egyenesben megy a netre. Szopás. Közben Larry telefonál, szeretnénk támadni, Dzsuva célja az, hogy megalázza az országot, utána pedig, hogy megölje az elnököt, ezt nem hagyhatjuk. Hayworth persze nem hagyja jóvá a támadást, félti az elnök életét. Meg a saját posztját. Jack és Bill megint, Jack erősködik, erre Bill így szól. Láttam, ahogy Dzsuva valakivel beszél telefonon. Kapd el, ebben te vagy a jobb, és gyakd le az ellent. BILL FELPATTAN, KIKAPJA AZ EGYIK ŐR KEZÉBŐL A PISZTOLYÁT, ÉS FELROBBANTJA A C4-ET, MAGÁVAL EGYÜTT!!! Hűb+. Elszabadul a pokol, lövöldözés, Aaron Pierce védi az elnököt, Larryék is bejönnek kintről, Dzsuva él, még mindig akarja ki akarja nyírni Icát, de Jack lelövi, mint egy rühes kutyát, majd Bill mellé hanyatlik, és sírni kezd, Renée odamenne vígasztalni, de Larry elrángatja. Néma tikktakk, Bill Buchanan, nagy kár érted, jó szereplő voltál.

Ica ismét a helyén, át akarják vinni az Andrews légibázisra, de nem, az elnöknek a Fehér Házban a helye, az USA népének tudnia kell, hogy holmi kis terroristák nem ijeszthetik el az elnöküket. Újabb könnyes egymásra borulás következés Oliviával, komolyan gondoltad, lányom? Igen, anya, hagyjuk ezt a veszekedősdit. Renée megy oda Jackhez, sajnálom, ami történt, látom szarul vagy. Igen, főleg azért, mert Bill mondta, amit mondott, folytatni kell Burnett kihallgatását, ha meglát, biztosan összeszarja magát. Ezzel Renée is egyetért, de GyökérLarry nem, verjétek bilincsbe Jacket, és vigyétek el, majd én beszélek Burnettel. Renée néz nagyokat, majd megy Ethanhez, és beárulja Larryt. Hoppá. Ugrunk Hodges-ékra, Jónásunk lebüdöskurvázza Icát, de Dzsuvát nem szidja, betartotta, amit mondott. És akkora gáz nincs, mert a fegyverek megvannak. Tikktakktikktakktikktakk...

Ethan hívja Larryt, aki fullos kiakadást mutat be, amikor Ethan közli, hogy közvetlen parancs Burnett kihallgatása, amit Jacknek kell elvégeznie a te felügyeleted alatt, ehhez az elnöknek nincs köze, befogod a pofádat, HülyeLarry, és teszed, amit mondok. TudatlanIca az áldozatok családjával akar beszélni, és beszédet akar mondani. A legnagyobb meglepetés az érkező Ethant várja, azt akarom, hogy békülj ki Oliviával, és dolgozzatok együtt. Ethan szerint Olivia kártékony, a kampány alatt is az ellenség szexképeit küldözgette a sajtónak, de Ica szerint Ethan neve kuss, és menjen békülni. Renée fut be Larry mellé, aki ordít vele egy sort, majd felfüggeszti. Jack szerint ez hülyeség, és Larry egy fasz, de Larry olyan emberekre vágyik, akik vakon követik minden faszségét. Renée 9 évig ezt tette, de az elmúlt 9 órában megbolondult. Tikktakktikktakktikktakk...

Hodges és samesze a célpontokat rendezgetik a következő támadáshoz, amit már AZZAL a fegyverrel fognak elkövetni. Megtudják azt is, hogy Jack fogja Burnettet kihallgatni megint. Azaz mégsem, mert küldenek egy Quinn nevű geciembert, aki majd mindenkit jól elintéz. Quinn egyből akcióba is lendül a kórházban, egy vénembert nyaggat betegápoló-ruhában. Családod van? Gyereked van? Nincs? Akkor megfojtalak. Amíg a nővérek a hullával vannak elfoglalva, Quinn betör a kórházi szerverre, és megtudja, hol van Burnett, majd a szellőzőrendszeren keresztül elillan. Burnett orvosa egyébként ki van bukva Jackre, amiért olyan csúnyán ellátta Ryan baját. Jack kioktatja, lapozzunk.

Olivia Aaront látogatja, aki teljesen jól van, de játssza a tetszhalottat, kell azt néha. Olivia Martha Logan iránt érdeklődik, na ez kivált Aaronból egy igazi rosszullétet, nem akarok róla beszélni. Ha nem akarsz, nem akarsz, akkor rohadj meg, Olivia ki is megy. Ethan „fut bele”, jó lenne beszélni, KisIca. Mondjad, mit akarsz? Dolgozzunk együtt, megváltjuk a világot. Hmmm... KisIca bezombul, a te irányításod alatt lett tele anyám kormánya kémekkel, de én majd megtalálom mindegyiket, és levágom a farkukat. Uff. Még a végén kiderül, hogy Olivia titokban elvégezte a dobogókői sámánképzőt, meg Macskanő tanfolyamra is jár. Tikktakktikktakktikktakk.

Jack megy be Burnetthez, aki Jack láttán sikítófrászt kap, pedig Jack tényleg nem ér hozzá, Larry videón figyel. Azaz figyelne, mert Quinn a plafonon megbénítja az adást, majd megbénítja Jacket és Burnettet is egy kis ideggázzal, ezek után gázmaszkot húz, elvágja Burnett nyakát, és a biztonséág kedvéért meg is fojtja, Jack kezébe kést ad, majd távozik, mindezt 2 perc alatt megoldja. Mire Jack magához tér, Quinn árkon-bokron túl jár, ez ügyes volt, be kell látni. A videó is visszajön, Larry ordítva beront, de addigra már Jack is a plafonos kilépőt választja, madj felhívja Larryt, ártatlan vagyok, valaki jól felültetett, de te ne ezzel törődj, hanem a következő támadással. Larry meg van zavarodva egészen, pedig nem kéne, mert tényleg nincs vége. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llew 2011.07.14. 13:14:39

"előkészítettem a bunkerban egy jókora adag C4-et, a legkisebb zajra robban a cucc"

Ez még 24- szinten is méretes faszság lenne. A magyarban 5 tartály metángázt (ne kérdezd miért voltak a bunkerben) engedett ki Jack, ami a legkisebb szikrára robban.

Ja meg még annyi helyesbítés, hogy Jack nem magához tért a 2 perc szünet után, hanem visszanyerte mozgásképességét. Mert csak azt vesztett el, végig tudatánál volt, és kénytelen volt tétlenül végignézni Burnette meggyilkolását.

Elég hiányos a 24 ismeretem, de ilyen Bill szintű önfeláldozást utoljára Sugár Bercitől láttam a 2. évados atombomba röptetés kapcsán.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.07.14. 15:04:11

@Llew: metángáz? Wow. Egyértelműen C4-t mondtak, de így is, úgy is hülyeség, egyetértünk. Amúgy meg igazad van, Jack tényleg végignézte Ryan Burnett kinyírását. Önfeláldozás ügyben: Ryan Chapelle esete volt a legkeményebb nekem a 3. évadból, amikor Jacknek szó szerint ki kellett végeznie Saunders parancsára Chapelle-t. Berci így is úgy is kampó lett volna az sugárfertőzés miatt.

Vince Larkin 2011.07.14. 15:06:37

a k életbe, Bill az egyik legjobb arc volt a sorozatban! Asszem, ezek után ő nem fog feltámadni, mint Tóni...

Dzsuvát, mint gonoszt vizonlyag hamar kiiktatták, Dubaku Samu tovább húzta.

A Burnett srác feje egy tanulmány volt, mikor meglátta Jacket. Mikor meg Quinn ledobta az ideggázos cuccot, azt hittem, kiejtett valamit a marhája. De nem. Na, megint Jackre kenik a dolgot. Ebből hogy jön ki? (ahogy szokott, nyilván :-)

brmbolec 2011.07.14. 16:37:47

én is a metánt véltem hallani,a nyaki beavatkozást pedig egy szekrény torott uvegszilánkjával végezte a mindentudo rosszfiu...ha jol láttam

Margo35 2011.07.14. 18:02:22

@Rambaldi: valami gáz volt, ez teljesen biztos. Az előző részben mutatták is egy pillanatra a gázpalackokat. + Bill a levegőbe lőtt, elég nehezen tudna C4 felrobbanni egy függőleges lövéstől, hacsak Jack nem a plafonra applikálta... Egyáltalán felrobban a C4, ha belelőnek? Ez valahogy kimaradt a középiskolai kémia anyagból. Az, hogy mit keres egy fehér házi bunkerben több palack metángáz, nekem sem világos, biztos otthagyta valaki feledékenységből.

Billért kár volt. G...ci forgatókönyvíró David Emerson után a második kedvenc szereplőmet nyírja ki, követelem, hogy monnyon le! Szerettem a színészt, olyan karakteres azzal a hófehér fejével.

A magyar hangok borzalmasak. Az elnökasszony kb. 3x olyan idegesítő ezzel a hanggal, mint kellene, John Voight magyar hangjától meg konkrétan a falat kaparom.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.07.14. 19:41:38

Mea culpa mindenki, jó volt a szinkron, visszahallgattam az epizódot. CH-4-t mond angolul, ami ténylegesen metán, én meg valami miatt a H-t elhagytam, így lett belőle C4 a hv-ban. Az ezzel együtt továbbra is érthetetlen, hogy minek van metán egy elnöki bunkerban, illetve az hogy nem illant el ennyi idő alatt.

Hogy röhögjünk is egy sort, a metán eszembe juttatta a "Pokoli budi" című örökbecsűt, itt a link hozzá: hubazzeg.blog.hu/2008/11/25/pokoli_budi_1

Gabba 2011.07.15. 00:08:24

Bill bátyóért nagy kár, az egyik kedvenc karakterem volt.

@Vince Larkin: én is pont arra gondoltam, bazzeg,leejtette a tollát a hüjje :)

Robinzon Kurzor 2011.07.15. 21:28:39

Bill előző életében bányász volt és sújtólég-robbanásban hunyt el.
Ja, meg a mostani életében is.

Amúgy tényleg kár a figuráért, de ilyen ősz hajjal biztos kötelezően nyugdíjazták.
süti beállítások módosítása