Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x08 – 15:00-16:00

2011. július 06. 14:30 - Milo Rambaldi

15 óra van. Mikor már azt hittük, hogy hőn szeretett renegát akciócsoportunk olyan jobb egyenest mér Dubaku rusnya pofájára, hogy a fogai körmérkőzést játszanak a bennmaradásért, az ezer életű szandokáni geci továbbállt, közben felrobbantotta Lathamet, és a tűzfaltörőt Mr. Icára cserélte. Nője is van a jóképű lovagnak, és magyar behatás nélkül a 24 sem lehet el, a csaj neve Marika, Dubakuról meg azt hiszi, Samunak hívják. Elhárítottunk egy terrortámadást, közben a Janist szivinek szólító jófej üzemvezető rovarirtó-túladagolást kapott és elhunyt. Ica és Larry semmit nem értenek, de renegáték a Fehér Házba tartanak Matobóval, így nem sokáig maradnak már tudatlanok.

Vossler végre leszállítja Mr. Icát Dubaku pincéjébe, Samu is érkezik, hiába is ordítasz, hangszigeteltek a falak, amúgy meg kivágom a nyelved, mert szeretem a kínzást. A kicsi fiad azért halt meg, mert ott szaglászott, ahol nem kellett volna, most már tudom, hogy tőled örökölte. No elég volt az üres dumából, hívjuk fel a nejedet, rég beszéltünk, ideje megint kiakasztanom. Ica egyelőre boldog, Matobót puszilgatja, a többiekre meg csúnyán néz, eláruljátok végre, mi a fasz van? Elárulják. Ethan biztos elment egy újabb adag repülősót rendelni, Ica mai fogyasztása többszörösen felülmúlja a sokéves átlagot. Közben befut a telefonhívás.

Szia Ica, Samu vagyok, a férjed is itt van. Ha nem szeretnéd, hogy több részletben leszállítva lásd viszont, add ide Matobót, egy részletben, egy órán belül, és vond ki a csapatokat Szandokánból. Ica begorombul, te rohadt állat, dögölj meg, kitépem a szívedet!!! Dubaku erre levágja Henry jobb középső ujját. Mert ő megteheti. Ethan érkezik egy újabb jó hírrel, megtalálták Briant és Samanthát. Ica padlót fog, de jön Jack, majd én előkerítem a férjed egy órán belül. Azt még nem tudom, hogyan, de majd megoldom, kellene Brian híváslistája. Renée mentő ötlete: vonjuk be Larryt, ő ért ezekhez. Jack mosolya lelohad, már megint ez az idióta, nem bízom benne. Renée szerint az idióta megbízható, fel is hívja, Larry kezéből kiesik a telefon, te élsz bazmeg? Látni akarlak, gyere a Capitolium elé. Tikktakktikktakktikktakk...

Sean és Erika nézik a híreket, semmit nem értenek még mindig, de Erika inkább dugna a HírTV helyett. Janis viszont beszól, hagyd abba a viszonyt, különben beárullak Larrynek, mert nem engem dugsz, azt majd jól áthelyeznek. Larry az első ámulatból felébredve bedühödik, amikor Jack elővezeti ötletét: ha GyilkosBrian Vosslerrel beszélt sokat, akkor majd jól elkapjuk a családja tökét, azt elhitetjük vele, hogy bántani fogjuk őket, a különleges ügynököket másképp nem lehet betörni. Renée ellenkezik, Jack leoltja, hívd fel Icát, és vele vitatkozz, vagy húzz Vosslernéhez, én meg elkapom Vosslert. Larry szerint ez nem szabályszerű, és a szabályok betartása tesz minket jobb emberré. Jack szerint is, de nem ma.

Henry túlzottan vérzik, Samu remek ötlete: kauterezzük meg egy szúrólángos csőhevítővel, nem érdekel, ha besokkol tőle. Közben Marika telefonál, jössz vacsira? Sok a dolgom, szól Samu. Hát komolyan, Dubaku viszi a pálmát a 24 gecijei közül. És még vicces is. Marika testvére, Rózsika van kiakadva, ide figyelj Maresz, Samu egy rohadt állat, aki csak át akar verni téged, szerintem nem is az, akinek mondja magát, jól meg fogod szívni, én már csak tudom ezt innen a tolószékből. A Fehér Házban eközben döntés születik, Matobo helyett egy klónt küldenek a találkozóra, ezzel nyervén időt. Renée is megérkezik Vosslernéhez, nem szarakodik sokat, egyből pisztolyt szegez a jóasszonyra. Tikktakktikktakktikktakk...

Larry hívja Jacket, aki el is kapja Vosslert, konkrétan belehajt az autójába, majd behajítja egy lépcsőházba. Renée eközben Vosslernét terrorizálja, van egy csecsemő is, ordít, anyja az asztalhoz bilincselve, Renée leszörnyetegezve. Jack hívja is a vörös monstert, némi színház után Vossler persze elárulja, hol őrzik Henryt. Ez így túl egyszerű lett volna, amit a 24-ben nem lehet, ezért persze benyit valaki a lépcsőházba, Jack és Vossler harcolni kezd, aminek a vége az, hogy Vossler kampó. Jack az utcára rohanva szerez kocsit, pisztollyal bírja jobb belátásra a sofőrt. Tikktakktikktakktikktakk...

Renée is megtudja, hogy Vossler ügynök már nincs közöttünk, bűntudatos pofával nézi az asszonyt és a gyermeket, Larry persze ki van akadva, megkínoztad és megölted a gyanúsítottat, Jack! Jack szerint persze önvédelem volt, de Larry azt hiszem, teljesen rá van megint izgulva erre a fair treatment dologra. Hülye gyökér. ÁlMatobo is fel lett készítve az „átadásra”, közben Erika zizeg már az FBI-nál, miért emelte a Homeland a terrorszintet? Sean sem ért semmit, utánanéz. Dubaku is megtudja, hogy ÁlMatobo elhagyta a Fehér Házat, telefonált a beépített ember. Rózsika telefonál már. Samu, tudom, hogy nem Samu vagy, lecsekkoltalak a bevéndorlásnál. Szakíts a húgommal, és takarodj innen, különben jelentelek. Mondom én, hogy magyar. Alig 10 perce van a képernyőn, és már feljelentget. Tikktakktikktakktikktakk...

Renée érkezik Henry címére, ami egy vegyesbolt raktára, Jacket várja a boltban, aki kicsit késik. Ez eléggé gáz, mert közben ÁlMatobo megérkezik, és nem száll ki a kocsiból. Dubaku szagot fog, rohadt állatok, játszottatok velem, lőjétek ki egy vállról indíthatóssal ezt a férget. Jack és Renée a boltos segítségével (pisztolyt fognak rá konkrétan) bejutnak a raktárba, ahol idő előtt lövöldözés tör ki, aminek a közepébe betelefonál Dubaku, lőjétek le Henryt, de iziben. A renegát páros mindenkit lelőtt már majdnem, de egy őr, kúszva, mint a terminátor a halála előtt mellve lövi Henryt. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llew 2011.07.06. 15:46:25

Na, de most akkor se tűzfalhackelő ketyere, se First Man, mi lesz így Dubakuval? Eljátszotta a lapjait.

Ezt utáltam mindig a 24-ben, hogy alapból egy bazi durva helyzettel indítanak, amit Jack egy laza műszak alatt (~5-8 rész) simán megoldana, de az írókkal elgurul a szék és folyamatosan jönnek a fordulatok, amitől az ügy még über-giga-mega durvább lesz.

Vince Larkin 2011.07.06. 18:27:53

Remek a hogyvolt! Jó kis rész volt ez is. A végén anyáztam egyet. Ez a Dubaku meg tényleg one of the best főgonosz, a pali eredeti hangja valami állat...:)

a komoly felütés után pedig tényleg közel a vég Iké számára, no de akkor még 2 műszaknyi idő hátravan? Durva lesz. Ez a Larry továbbra is egy f..sz

Kivétel 2011.07.06. 21:38:14

Nekem is az jutott eszembe, hogy akkor mi jön még.....?

Gabba 2011.07.07. 00:42:37

"Mondom én, hogy magyar. Alig 10 perce van a képernyőn, és már feljelentget."

Ezen nagyon röhögtem, hiába, Rózsika is igazolja, hogy a tízmillió feljelentő országa vagyunk.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.07.08. 08:58:16

@Llew: a válasz a Szabadulásban van, amit lusta voltam lehv-zni, de ezt pótolni fogom a hétvégén jó eséllyel, vannak még elvarratlan szálak., Például Dzsuva tábornok, hogy messzebb ne menjek. Dubaku "csak" a samesz, bár az előző pár részben főgecivé lépett elő. Úgyhogy ne temesd az évadot idejekorán, lesznek még meglepetések.

@Vince Larkin: Köszi. Larry tényleg fárasztó, de nem akkora gyökér mint amekkorának tűnik. Többet nem mondok, mert spoiler.

@Kivétel: az akció java még hátravan. Emlékezz csak a harmadik évadra, amikor megtalálták a kiscsávót a vírussal, majd kiderült, hogy hamis, aztán Michael Amador is csak álvírust adott el, az igazi főgecit nem is láttuk az évad utolsó harmadáig.

@Gabba: Nem bírtam kihagyni :-)

Robinzon Kurzor 2011.07.15. 00:20:25

Ezen megint jókat röhögtem, Rózsika gondosan kidolgozott karakterének a műfaji korlátokra fittyet hányóan érzékletes interpretációja pedig ... priceless.

Tényleg, nincs Év Hogyvoltja Díj?
süti beállítások módosítása