Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x07 – 14:00-15:00

2011. július 05. 11:00 - Milo Rambaldi

14 óra van. Ica megmakrancolta magát, ennek eredményeként Dubaku összecsókoltatott két repülőgépet, de sokeszű elnökünk eztán sem gondolta úgy, hogy csapatokat kellene kivonni Szandokánból, pátoszos beszéddel kívánta hülyeségét palástolni. Ethan Henryt kereste volna, hogy hasson az asszonyra, de Henry azt nézte éppen végig, ahogy GyilkosBrian megspékelte szegény Samanthát, majd Henryt is akasztotta volna, de ehelyett Henry megfojtotta a szemét állatját egy jókora ugrás után. Renée villámgyorsan feltámadt, és csatlakozott a renegát akciócsoporthoz, Nichols pedig elindult a nyomkövetővel felszerelt Matobóékkal Dubakuhoz, aki újabb terrortámadásra készül, egy kisváros a célpont.

Úgy tűnik, Janis nyomra akadt, talált egy kódrészletet, ami folyamatosan ismétlődik a tűzfalbizergálás közben. Eközben Ethan baszogatja Larryt, és tenné ezt Henryvel is, de utóbbi a földön fetreng a halott Brian mellett, és a sorsát várja. Amit az FBI nem tud, azt Chloe természetesen tudja, belövi Matobóékat (na jó, nem nagy kunszt egy nyomkövetővel), indulhat az ellenakció. Aminek itt lenne az ideje, mert Dubaku egészen vérszomjas párbeszédet folytat Matobóval, nem tudnak megállapodni a srácok, hogy ki is az áruló, de Dubaku Mrs. Matobót végigmérve közli, hogy Matobó befogja majd a nagy száját. Nichols is ott ténfereg, Dubaku őt is kiosztja, a hülye elnökötök majd a következő terrorakciómra reagálni fog, én érzem.

Renée érkezik Dubaku főhadiszállására, és egy angyali mosollyal, no meg az FBI belépőkártyájával be is jut könnyen, majd a tetőn kuksoló Jacket, Tónit és Billt is beengedi az épületbe. Két emelettel lejjebb Matobóékat vezetik át egy másik szobába, ahol Alamával veszekszik ura, fasznak kellett neked velem jönnöd. Mert én lenni hős, ez a harc lesz a végső. IMHO harcoljon a Bem apó, a hősök meg meghalnak. Janis eközben beazonosította a kódot, Dubaku a Kidron melletti vegyi üzemet vette célba, rovarirtót gyártanak az üzemben, de nagy koncentrációban az emberek is jól hullanak tőle. Janis ezezt támasztja alá. Timur és csapata mindenkit kinyír, Nicholsba Renée ereszt golyót, Matobóék is kiszabadulnak, Dubaku persze elhúz, de a tűzfaltörő megsemmisül a támadásban. Az FBI semmit nem ért, miért maradt abba a terrortámadás? Tikktakktikktakktikktakk...

Szegény John viszont szív egy oltárit, a gázmaszkja mégsem olyan jó, mint azt ő gondolta, nem tud már kijönni, Janis hiába tartja a lelket benne, már késő szivi. Dubaku eközben a rég látott Michael Latham szobájába megy, és így szól: vagy segítesz, vagy megöletem a lányodat az asszonnyal, majd őt is és téged is. Határozottan kedves egy gyerek ez az Iké. A segítség mibenlétére gyorsan fény derül, Dubaku bombaembernek öltözteti Lathamet, majd Jack, Bill és Tóni pofájába robbant egy fél kamionnyi C4-et, de mindhiába, csak Latham kampó, de Jackék nem. Renée szerint a rendőrök érkeznek lassan, így mindenkinek takarodó van, Dubaku természetesen elsétál. Az FBI továbbra sem ért semmit, Larryvel az élen, Janis totál ki van borulva John halála miatt, és a családját akarja hívni. Tikktakktikktakktikktakk...

Az értetlenek táborába immáron a Fehér Ház is beszáll, Ica és Tim nem értik, miért állt le a támadás. A sajtó is így van ezzel eltussolt terrortámadásról makognak. Majd megtudjátok, hülyék, hogy mi történt, és nagyot fogtok kamillázni. Nem hittetek Jack Bauernek. Ethan érkezik, Henry sehol nincs, legutóbb Samantha lakásában volt Brian szerint, de most már Brian sincs sehol, mi legyen? Menjen oda a titkosszolgálat, és szedjék össze, de nagyon gyorsan. Ez sajnos nem így történik, mert Brian haverja, aki Samanthát hozta, szintén nem érti, mi van, ezért érkezik, Henry pedig távozna. Henry alulmarad a harcban, majd a Vossler névre hallgató geciember Dubakut hívja!!! Dubaku a metróból hörög, nehogy megöld, jól jöhet még ez a hülye. Tikktakktikktakktikktakk...

A renegát kvintett vitáját látjuk arról, hogy most már nem maradhat titokban, hogy ők kicsodák, de nem lehet senkiben bízni, mi a repedt here legyen? Matobó szerint egyszerű az ügy. Szólni kell Icának, ennyi az egész. Tényleg, ez miért nem jutott eddig senkinek az eszébe? Matobó fel is hívja Icát, angyal tündér kis csíkos vadmalacom, találkozzunk titokban, akarok mondani valamit. Ica meg van zavarodba, mint vasorrú bába a mágneses viharban, te élsz, bazmeg? És a tűzfaltörő megsemmisült? MIAFASZVAN???

Dubakut látjuk már, hazaért a szandokáni hentes a kis lyukába, éppen a legújabb szemétségén törné a fejét, amikor kopognak. Na ez ki a fene? Dubaku csaja, aki fekete létére a Marika nevet kapta a keresztségben, biztos volt egy magyar nagynéni a családban. Marika vacsorára hívná a paliját, akit Samuel néven ismer. Samu elfoglaltságra hivatkozik, majd Vosslert hívja. Henryt hozd ide, ahol én vagyok, ne kövessen senki. Van egy olyan gyanúm, hogy Henry Taylor percei meg vannak számlálva. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vince Larkin 2011.07.05. 11:38:12

van itt miden, mint a "bucsuban", Marika, Erika. Dubaku "Samu" nője még biztos fog kavarni valamit, ha már bevették a buliba. Ha a CIP modulnak annyi, akkor már "csak" az összeesküvésben résztvevő brigád lenne a témája a további 17 résznek? Mi lesz itt még?

T. Norbert 2011.07.05. 16:23:46

Bakker! Ne legyetek már ennyire egyszerűek és honhozragadtak! A Marika nyilván egy rendes afrikai név. Most akkor evvel az erővel Jack felesége miért volt Teri?
Ha csak poén, akkor bocs, nem szóltam, de más fórumon egyszer valaki halálkomolyan olyasmit írt, hogy baromi gáz, hogy a készítők magyar neveket adnak amerikai és afrikai szereplőknek.

Vince Larkin 2011.07.05. 19:34:54

@T. Norbert: pont azért írtam, hogy "van itt minden, mint a "bucsuban". :D az meg tényleg gáz, ha valaki azon kiakad, amit írtál. off: Verne Gyuláról és May Károlyról is sokan gondolják hogy magyarok..ihhhh na off vége

Gabba 2011.07.05. 21:21:23

Nekem tök egyértelmű: Marika apja nyilvánvalóan az Afroimpex nevű magyar külkervállalat munkatársa volt, a '80-as években Szandokánban volt kiküldetésben néhány évig. Ennek a gyümölcse Marika :)

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.07.05. 21:32:59

@Vince Larkin: hát a hangulat tényleg eléggé falusi "bucsu" szagú... még az elnököt is Icának hívom... lehet, hogy írok majd egy ízes hogyvoltot :-) -- a mi lesz még kérdésre a válasz: kurva nagy meglepetések.

@T. Norbert: ofkorsz poén...

@Gabba: hahahaha...

Gabba 2011.07.05. 22:21:18

@Rambaldi: csak egy kis építő kritika: a rovarirtó gyár dolgot kicsit elnagyoltad, nem tudjuk meg, ki volt az a szegény John, csak azt, hogy a gázmaszkja nem bírta a terhelést...

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.07.06. 08:01:31

@Gabba: Most nezem, hogy a mondat, ami erre utal, valami miatt eltunt... Van egy "Janis ez" kezdetu mondat, ami nincs befejezve...

Robinzon Kurzor 2011.07.15. 00:11:30

"Tündér kis csíkos vadmalacom" ... ezt kipróbálom.

Ha nem jönne be: tudtok egy korrekt válóperes ügyvédet?

Ami a női neveket illeti (bár az előző is az, ugye): Marika néven volt nálunk finn cserediák, 20+ éve. És nem volt néger, izé, bocs, African Finnish.
süti beállítások módosítása