Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x03 – 10:00-11:00

2011. június 29. 14:00 - Milo Rambaldi

Elnézést kérek a 24 hv olvasóktól az elmaradt hv-kért, mától napi darára kapcsolok, és behozom a lemaradást.

10 óra van. Van egyes számú főgecink, egy Iké Dubaku névre hallgató éjfekete gengszter, Dzsuva tábornok jobb keze, az alkotók tanultak a hatodik évadból. A kergeterrorkórban szenvedő Tónit, aki egy David Emerson nevű zsoldosnak dolgozik halála óta, begyűjtötte az antikinzitisz kezelésben részesülő Jack, valamint odamondogatós oldalkerékpárja, alias Renée. Ica a gonoszok jól kivitelezett tűzfalbénító kísérlete hatására a földre küldte az összes utasszállítót, és bejelentette, hogy Sangalában akció lesz, Benjamin Dzsuva jobb lesz, ha menten remegni kezd félelmében.

Hát Dzsuva nem hogy nem remeg, hanem Iké Dubakuval üzen. Na ide figyelj, én gyönyörű Icám. Takarodjatok vissza a francba az országhatárról, különben azonnal elkezdek én is beszélgetni a repülőgépeitekkel, és az mint tudjuk, nincs rájuk túl jó hatással. 24 órátok van a csapatkivonásra. Ica szonofabiccsezik, de alább hagy az anyázással, amikor kiderül, hogy a tűzfal helyreállítása ab start 6 nap. Ica szerint Toncsi az egyetlen reménysugár, bár én sem reményt, sem sugarat nem látok.

Említett Tóni érkezik az FBI-ba, Larry van totál kibukva, hogy Renée miért hazudott neki, de kicsit alább hagy a tombolás, amikor megtudja, hogy valaki bentről segített. A Tónira diódákat aggató Janis feladata lesz a tégla felderítése. Janisre egyből rá is kattan Sean, a főgeek, miért nem férhetek hozzá Renée fürdőruhás képeihez? Ez jó kérdés, de Renée most éppen együtt érez Jackkel, sajnálom, hogy a haverod egy tetves terrorista, Jack. Ugrunk Dubakura, akit Toncsi főnökei nyugtatgatnak, hogy Ica 2 perc alatt nem tud csapatkivonni, így halasszák a repülőgép-potyogtatást. David egyébként be van szarva, hogy Toncsit elkapta az FBI, Nichols szerint aggodalomra semmi ok, majd más befejezi az akciót.

Az FBI-hoz is eljut végre az infó, hogy Tóni a feketéknek dolgozik, némi arcrángás után Larry belemegy abba, hogy Jack hallgassa ki Tónit. Ez nem bizonyul túl jó ötletnek, mert Tóni semmit nem mond azon kívül, hogy Ica vonja ki a csapatokat, illetve, hogy Jack jobb lesz, ha egy kurva szót nem szól bosszúról, meg kormányokról, amikor vele legalább annyira ki lett baszva, mint Tónival. A halott Teri is biztos suttog a síron túlról, KómaAdriról nem is beszélve. Jack bedühödik, Tónit a falnak baszva fojtogatni kezdi, erre Tóni annyit suttog, hogy „Fekete Ég”, de ezt csak Jack hallja. Larry ront be, Jack balra el.

Jack láthatóan össze van zavarodva, egy telefonszámot hív, majd annyit mond, Jack vagyok, ezt a számot kellett hívnom. Géphang kérdi, ki mondta, hogy hívd? Az én egyetlen Toncsikám, ez pedig egy régi CTU-s vészhelyzeti telefonszám, és én lófaszt sem értek. Ez csak fokozódik, MERT A TELEFON TÚLOLDALÁN BILL BUCHANAN VAN!!! WTF?!?! Bill annyit mond, 10 perc múlva hívlak. A KAMERA CHLOE-T MUTATJA MÁR! Ő is Billel dolgozik. Bill szerint Jack az egyetlen reményük. Tikktakktikktakktikktakk...

Henry Taylor érkezik a Fehér Házba, Ethan (a kabinetfőnök) várja. Igazán leállhatnál már a nyomozással, szól Ethan, mert a fiad öngyilkos lett, méghozzá azért, mert elnöki titkokat árult, és lebukott. Erről Ica is tudott, csak azt akartuk, hogy a te fejedben Roger szép emlék legyen, jobb egy szerelmi öngyilkosság, mint a szégyenből elkövetett, tudod? Henry kibukik, Icát akarom, Ethan szerint Icának van elég baja, dönteni kell, hogy a szandokániak vagy az amerikaiak pusztuljanak. Na azért nem ennyire egyszerű az élet, Samantha telefonál, hazudtam, Rogert megölték, találkozzunk. Henry persze belemegy.

Chloe telefonoz Jacknek, überhappy mindenki, ismét együtt a kis csapat, fasza. Bill elkezd mesélni Jacknek, az van, hogy Ica kormányában korrupt szemetek dolgoznak, akik Dzsuva tábornok beépített emberei és valamelyik belső elnöki tanácsadó is korrupt, ezért Bill és Chloe a kormányon kívül és felül dolgoznak, senkiben nem lehet megbízni. Toncsi is velük melózik, vissza kell vinnünk a tűzfaltörő mellé, most. Jack azt szeretné, ha a szép Renée is nekik dolgozhatna, de Bill annyit mond, bárki korrupt lehet, így nem bízunk senkiben. Jacknek el kell kötnie Tónit, és majd Bill összeszedi őket az FBI székháznál. Mert ez csak így megy. Tikktakktikktakktikktakk....

Larryt látjuk már, ahogy Tónit próbálja fényképekkel sokkolni, de ez nem túl hatásos. Renée szerint hatásosabb módszereket kell alkalmazni. Kínzást? Larry hörög, Jack megfertőzött téged, azonnal takarítsátok is el innen. Janis érkezik, megvan a tégla, csak a termimál számát láttam, ki kell derítenem a nevét. Janis lehúz a szerverszobába, és éppen felvillan a képernyőn Sean neve, amikor Sean persze befut. Janis besokkol, Sean pedig megeteti egy fal dumával, hogy Mrs. Sean egy repgépen köröz, őt kellett figyelnem... Janis pedig megeszi, jól van, akkor kitörlöm a hozzáférést. Jack érkezik Renéehez, aki kilépőpapírt ad neki, de Jack aláírás helyett jól megfojtogatja hátulról az én szívem szerelmét, aki elájul, Jack pedig lelép Renée pisztolyával és belépőkártyájával. Tikktakktikktakktikktakk...

Billt mutatja a kamera, az FBI felé tart, 10 perc múlva érkezik Persze, hogy akkor, mert az az epizód vége. Chloe betört az FBI rendszerébe, és Jacket irányítja a kamerákon keresztül. Jack ki is szabadítja Tónit, közben jól pofán vágja Larryt, szerintem csak erre várt 3 órája. Ámde Sean észreveszi, hogy Chloe iz in da szisztem. Szól is Janisnek. Geek on geek akció következik, amit Janis nyert, Chloet kibassza az FBI rendszeréből. Majd a kamerákra kapcsol, és döbbenten látja a földön fetrengő Larryt, és a félig megfojtott Renéet. RIADÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! Tikktakktikktakktikktakk...

Jack és Tóni szobáról szobára járnak, majd bemenekülnek egy lépcsőházba, Jack melle dagad a nemzeti büszkeségtől, Tóni mégsem egy szemét állat. Chloe eközben ismét betör a rendszerbe, Janis szopóágon, és a lépcsőházból kivezényli a srácokat, ablakon kiugrás a parkolóba. Bill még mindig sehol. Tűzpárbaj következik az autók között, eközben Renée sziszeg, és én még bíztam benne. Jack végül összedrótoz egy szétlőtt autót, és leugrat vele a másodikról, Bill is befut végre, Jack és Tóni beugrik a jól álcázható lila furgonba. Jack magyarázatot követel, de persze vége az epizódnak, úgyhogy Bill a következőben mondja el, amit meg kell tudnunk. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vince Larkin 2011.06.29. 15:42:57

Rambaldi, megérte kivárni a hogyvoltot, nagyon jó! :-) Bill és Chloe a fedélzeten és Tóni ne is annyira terrorista, ezt már szeretem! Viszont sztem Tóni a "Blue sky" jeszót suttogta Jack fülébe mikor az épp készült megfogjtani. Ez a sompolygós Sean gyerek meg akkor is gyanús, ha a neje ott is volt az egyik gépen.

Vince Larkin 2011.06.29. 15:44:47

a második totál kép a kis szeplősről persze nyilván nem véletlen :D

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.06.29. 17:06:05

@Vince Larkin: Tóni azt mondta, Deep Sky. Nem tudom, hogy a magyar szinkronra ez hogy jött át, mert én angolul nyomom, de meg kell majd lesni a videótárban, mert elvileg az m1 minden leadott műsort feltesz. És a második kép persze, hogy nem véletlen :-)

Vince Larkin 2011.06.29. 19:29:57

@Rambaldi: jogos, tényleg deep sky, én is angolul nyomom :-) az m1 szinkron a ráadás. Bár a deep sky nálam kék ég :)

Robinzon Kurzor 2011.06.29. 21:36:14

Remek hogyvolt!

A mi kis Reneé-nk amúgy az első epizódban még nem volt szeplős, ez Jack hatása.

Robinzon Kurzor 2011.06.29. 21:37:37

Ja, és kéne egy "24" tag a poszthoz, hogy később is meg lehessen találni.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.06.30. 11:03:05

@Vince Larkin: Mély Ég :-)

@Robinzon Kurzor: Köszi, a taget meg majd pótoljuk, kösz, hogy szóltál.

Gabba 2011.06.30. 21:23:53

@Rambaldi: nagyon faja kis rész volt, igazi 24-es. persze a hv is jól passzol hozzá :)

@Robinzon Kurzor: szerintem szeplős volt ő már kezdettől, nekem is nagyon bejön, végre nem egy all american beauty.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.07.01. 10:06:39

@Gabba: Köszi. Renée nem az első egyébként. Michelle sem volt az a klasszikus amcsi csaj. Kimba ellenben... bár ő meg eredetileg kanadai.
süti beállítások módosítása